SACCSIV – blog ortodox

Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 22, 2015

Iata un trailer cu 30 000 000 de vizualizari:

   Iata si ce putem citi la “Lucy” : A Movie About Luciferian Philosophy:

„Lucy” – un film despre filosofia luciferiană

“Lucy”, filmul lui Luc Besson, este un film despre o femeie care descătuşează întregul potențial, 100% din puterea creierului ei, în loc de 10% pe care se presupune că o folosesc oamenii. În timp ce mulți spectatori au fost derutaţi de amestecul ciudat al filmului dintre scenele de pseudo-știință și cele de acțiune, esenţa filmului se află într-un cu totul alt domeniu: Este vorba despre filosofia luciferică a elitei oculte și stindardul ei futurist, transumanismul.

leadlucy

Lucy este un film de science fiction, care combină întrebări existențiale profunde cu un fascicul de scene de acțiune care implică gangsteri asiatici. În timp ce această dihotomie nu a fost bine primită de critici, există un mesaj ezoteric ascuns în spatele acestor lucruri. Lucy este într-adevăr mai mult decât un film în care Scarlett Johanson e o “rea” – aceasta este o poveste alegorică ce sărbătorește filosofia elitei: Luciferianismul.

Faptul că personajul principal este numit Lucy este primul indiciu ce face aluzie la baza filosofică a filmului. Numele Lucy și Lucifer, amândouă derivă de la cuvântul latin “lux”, care înseamnă “lumină”. Lucifer înseamnă “aducătorul de lumină” în latină, și este considerat de luciferieni cel care a adus cunoaşterea divină (lumina) umanităţii după ce a fost aruncat din cer de către Dumnezeu. În cercurile luciferice, Lucifer este perceput ca un “salvator”, care a dat oamenilor cunoștințele necesare pentru a ascende către divinitate. În film, Lucy este o versiune omenească a lui Lucifer, pe măsură ce capacitatea ei cerebrală crescută îi permite să obțină cunoștințele necesare pentru a deveni un dumnezeu.
Urmând mai departe poveștile biblice antice, filmul este, de asemenea, etichetat ca “transumanist”, care este un produs secundar modern, futurist de gândire luciferică. Transumanismul se referă la oamenii care ajung la un alt nivel de dezvoltare prin intermediul tehnologiei fabricate şi a roboticii. Pentru a înțelege pe deplin „Lucy”, va trebui să privim în continuare la aceste două concepte.

Luciferianism şi transhumanism

“Luciferianism” este un cuvânt foarte rar folosit, deoarece cuvântul “Lucifer”, este asociat cu Satana din teologia iudeo-creștină. Este totuşi filosofia care predomină cu o majoritate covârșitoare în cele mai înalte cercuri ale societății – ceea ce noi numim elita ocultă. Interpretat în mai multe forme, luciferianismul poate fi asociat cu curente filosofice cum ar fi umanismul, gnosticismul și kabbalismul și reprezintă forța motrice din spatele societăţilor secrete, cum ar fi rozicrucianii, francmasonii, și mulţi alţii.
Luciferianismul este despre oameni care ajung la divinitate prin mijloace umane. Această filosofie este simbolic reprezentată prin două figuri mitice care deţin caracteristici similare: Prometeu și Lucifer. Ambele personaje sunt considerate de către unele cercuri a fi binefăcători ai omenirii prin faptul că au adus foc și lumină (reprezentând cunoaşterea divină) pentru oameni. Ei au dat omenirii mijloacele de a deveni dumnezei ei înșiși, prin eforturi proprii.
Din această perspectivă, luciferienii interpretează întâmplările biblice printr-un punct de vedere unic. În Geneza, luciferienii consideră că şarpele, care a dat Evei mărul oprit, este un erou, el fiind cel care a adus cunoaşterea binelui, răului şi ceea ce e între. Povestea turnului Babel, o construcție umană menită a ajunge la Dumnezeu în cer, este privită favorabil de către luciferieni, ea reprezentând lupta omenirii de a ajunge la divinitate; construirea acestui turn imens a fost, însă, oprită de Dumnezeu, care este perceput ca un demiurg gelos care i-a prins pe oameni în lumea fizică.
În secolul 20, a apărut o versiune de înaltă tehnologie a acestei filosofii şi anume transumanismul, o mișcare care urmăreşte utilizarea științei și roboticii pentru a împinge omenirea la un alt stadiu de dezvoltare. Scopul final recunoscut de transumanism este fuzionarea totală dintre oameni și roboți. În timp ce majoritatea oamenilor care sunt de acord cu transumanismul probabil că nu știu prea multe despre luciferianism, unul dintre “părinții lui fondatori” vede clar legătura.

Filozoful britanic Max More a fost primul care a formulat principiile transumanismului ca fiind o filosofie futuristă în 1990 şi a început inteligenţa mondială să o promoveze. Unul dintre eseurile sale, intitulat “Elogiul Diavolului” merge adânc în domeniul teologic pentru a conecta transumanismul cu luciferianismul.

„ Diavolul – Lucifer – este o forță a binelui (unde eu definesc “binele” pur și simplu ca ceea ce are valoare pentru mine, nu doresc să implice vreo valoare universală sau necesitatea orientării). „Lucifer” înseamnă „aducătorul de lumină” şi acest lucru ar trebui să înceapă să ne indice importanţa sa simbolică. Se spune că Dumnezeu l-a aruncat pe Lucifer din cer pentru că Lucifer a început să-I pună întrebări lui Dumnezeu și să răspândească disensiuni printre îngeri. Trebuie să ne amintim că această poveste este spusă din punctul de vedere al Godiştilor (dacă pot inventa un termen), și nu din cel al luciferianiştilor (voi folosi acest termen pentru a ne distinge de sataniștii oficiali cu care am diferende fundamentale ). Adevărul poate fi la fel de simplu, cum că Lucifer a demisionat din cer.”

Conform lui More, Lucifer probabil s-a autoexilat din ultraj moral față de opresivul demiurg Iehova. Prin urmare, el descrie baza de gândire luciferică:

„Dumnezeu, fiind un bine-documentat sadic, fără îndoială, a vrut să-l păstreze pe Lucifer în apropiere astfel încât să-l poată pedepsi și să încerce să-l aducă înapoi sub puterea Lui (a lui Dumnezeu). Probabil că ceea ce s-a întâmplat cu adevărat a fost că Lucifer a ajuns să urască Împărăția lui Dumnezeu, sadismul său, pretenţia Sa de conformism servil și ascultare, furia Lui psihotică asupra oricărei afişări a unei gândiri sau comportament independent.. Lucifer şi-a dat seama că el nu ar putea gândi complet pentru sine și cu siguranță nu ar putea acționa în mod independent atât timp cât este sub controlul lui Dumnezeu. Prin urmare, el a părăsit Raiul, acel teribil stat spiritual condus de sadicul cosmic Jehovah și a fost însoțit de unii dintre îngeri care au avut suficient curaj să pună la îndoială autoritatea lui Dumnezeu și valoarea Sa în perspectivă”.

Ce are acest tot de-a face cu Lucy? Ei bine, Lucy este despre tot de mai sus. Este vorba despre umanitatea care ajunge la divinitate prin cunoaștere, despre utilizarea științei și tehnologiei pentru a sparge „barierele biologice”.

Deși toate acestea ar putea suna pozitiv, există o latură tulburătoare, întunecată: Doar câţiva indivizi selectați pot fi “iluminaţi” de lumina lui Lucifer. Restul omenirii este percepută ca fiind o rasă inferioară cu viața fără valoare. Din acest motiv, Lucy ucide fără remuşcări o grămadă de oameni, inclusiv mulţi nevinovați. Aceasta este adevărata gândire luciferică.

Lucy ca om obişnuit, idiot zi de zi

La începutul filmului, Lucy este o femeie tânără care în mod clar nu e un geniu. Ea este manipulată de un ticălos cu care se întâlneşte pentru a duce o valiză unor persoane din interiorul unui hotel. Ea sfârşeşte prin a se vedea amestecată într-o afacere cu miză mare a unei bande de asiatici – și e confuză şi panicată tot timpul.

lucy2

Primele scene ale filmului sunt intercalate cu imagini ale unui ghepard care vânează o pradă. Aceasta este o modalitate destul de greu de exprimat prin care ni se spune că oamenii obişnuiţi, neiluminaţi, acţionează precum animalele în junglă.

lucy3

Bruscată fiind de către mafioţi, Lucy poartă o vestă imprimată cu model de felină, care ne transmite că Lucy este un om obișnuit, animalic care nu a ajuns încă la un nivel superior de evoluție.

Mafiotii sfârşesc prin a o transforma pe Lucy într-un cărăuş uman de droguri. Introduc în corpul ei un pachet de CPH4, un drog de sinteză care este pe cale să inunde piața europeană. După ce a primit o lovitură în stomac, pachetul situat în interiorul lui Lucy se sparge și corpul ei absoarbe conținutul întregului pachet. Acest lucru determină creierul ei să devină tot mai puternic.
La un moment dat, un medic îi spune lui Lucy:
“Femeile gravide produc CPH4 în a șasea săptămână de sarcină în cantități mici. Pentru copil, el reprezintă puterea unei bombe atomice. E ceea ce dă fătului energia necesară pentru a-şi forma oasele în corp. Am auzit că ei încearcă să producă o versiune sintetică a acesteia. ”
În contextul filosofic al filmului, faptul că medicamentul este sintetic (ceea ce înseamnă că a fost creat de om), este important, deoarece leagă filosofia transumanistă a evoluției umane de știință și tehnologie.

Există vreun adevăr științific în premisa lui Luc Besson? Iată o parte a unui interviu cu Besson care discută despre știința din spatele lui „Lucy”.

Întrebare: Unii oameni se plâng de faptul că știința din spatele filmului – ideea că oamenii folosesc doar 10 % din creier – nu este adevărată. Care este răspunsul dumneavoastră la asta?
Răspuns: Este complet neadevărat. Ei cred că eu nu știu? Am lucrat la acest lucru timp de nouă ani și ei cred că nu știu că nu e adevărat? Bineînțeles că știu că nu e adevărat! Dar, știți, există o mulțime de fapte, în film, care sunt perfect adevărate.CPH4, chiar dacă nu e numele real – pentru că vreau să ascund numele real – această moleculă există și este produsă de femeia însărcinată în şase săptămâni.

În timp ce adevărurile științifice din spatele filmului sunt nebuloase, sensul simbolic al totului nu este. În timp ce Lucy se transformă într-un super-erou transuman, profesorul Norman (jucat de Morgan Freeman) oferă o prezentare despre puterea neexploatată a creierului uman. Discursul său se transformă rapid într-o reclamă pentru transumanism.

lucy4

Dr. Norman explică faptul că singurul scop al celulelor simple este de a face cunoaşterea dobândită să rămână în timp. Singurele modalități de a realiza aceasta este fie de a deveni nemuritor fie să se reproducă … Lucy nu s-a reprodus.
Profesorul Norman spune apoi ceva care provine direct dintr-un pamflet protransumanism:
“Depinde de noi să forţăm regulile și legile și să ajungem de la evoluție la revoluție”.
Cu alte cuvinte, oamenii au nevoie să ajungă la un alt stadiu prin intermediul progresului tehnologic și științific, nu prin evoluție naturală.
Acest lucru este exact ceea ce se întâmplă cu Lucy. Împreună cu achiziţionarea unei mari cantităţi de cunoștințe, Lucy dezvoltă percepţia extra-senzorială (ESP) și este chiar capabilă de a controla materia și alte persoane. Dar un lucru este teribil de greșit: Pe măsură ce Lucy devine mai inteligentă, ea începe să tragă și omoară oameni. De ce?

Luciferica Lucy: un reprezentant al Elitei oculte

Cineva a spus odată: “Nu este vorba despre cât de multă cunoaştere ai, ci despre ceea ce faci cu ea”. Ce a făcut Lucy când a devenit persoana cea mai inteligentă pe Pământ? A vindecat cancerul? A găsit o soluţie pentru foamea de pe planetă? A inventat un sistem economic care să fie echitabil și profitabil pentru toate țările de pe Pământ? Nu. Ea a luat un pistol şi a început să tragă în mafioţii asiatici. Chiar mai rău, ea a continuat să provoace durere și suferință oamenilor nevinovați.

lucy5

De îndată ce Lucy evadează din celulă, ea ucide pe toți din apropiere. Este uciderea fără remuşcări a unor persoane un semn de inteligență avansată?

În timp ce uciderea celor implicați în capturarea ei este oarecum de înțeles (deși ea probabil că nu a avut nevoie să-i ucidă pe toți), vărsarea de sânge nu se termina aici. Când ajunge afară, ea împuşcă un șofer de taxi în picior pentru că nu a răspuns imediat la cererea ei. Mai târziu, în film, Lucy conduce ca o nebună și provoacă un carambolaj de zece mașini.

lucy6

Câți oameni au murit și au fost răniţi în accidente provocate de Lucy? Lui Lucy nu-i pasă.
Durerea pe care Lucy o provoacă este, de asemenea, psihologică. Când un medic îi cere lui Lucy să-şi dovedească puterea, ea “intră” în creierul lui și-i amintește de moartea fiicei sale în detalii. Ar fi putut să-i spună despre culoarea masinii sale, dar de să facă asta atunci când poate vorbi despre amintirea cea mai dureroasă imaginabilă?
Transformarea lui Lucy ia o direcție foarte specifică și a fi o “persoană bună” nu face parte din această transformare. Metamorfoza ei a determinat-o să renunţe complet la valorile morale, compasiune și considerație pentru alte ființe umane. Aparent, a fi extrem de inteligent te transformă într-un robot transuman diabolic. Lucy însăşi spune:
“Nu simt durere, frică, dorință. E ca și cum toate lucrurile care ne fac umani dispar. E ca și cum mă simt mai puţin umană, toate aceste cunoștințe despre tot, fizica cuantică, matematică aplicată, capacitatea infinită a nucleului celular. Toate explodează în interiorul creierului meu, toate această cunoaştere. ”

Dacă cineva studiază evoluția lui Lucy, acela îşi dă seama că ea se transformă în exact ceea ce reprezintă elita ocultă. Ea îşi foloseste puterile pentru a controla oamenii și pentru a-şi atinge scopurile, în ciuda suferinței umane pe care o cauzează. Ea s-a transformat în ceva care nu este uman și, dintr-odată, oamenii obişnuiţi sunt trataţi de Lucy ca fiind subfiinţe idioate, manipulabile şi dispensabile.

lucy11

De-a lungul transformării lui Lucy, vedem instantanee ale ochilor săi care continuă să-şi schimbe forma ( uneori apărând reptilieni ) care subliniază faptul că ea nu mai este umană.

lucy14

Lucy nu are, de asemenea, nici o problemă, în a folosi sexul (una dintre slăbiciunile animalice ale oamenilor) pentru a obține ceea ce vrea.
De asemenea, la fel ca elita ocultă, își petrece O MULŢIME de timp cu controlul și monitorizarea dispozitivelor electronice ale oamenilor.

lucy7

Nu diferit de NSA, o creație a elitei de a controla fluxul de informații din întreaga lume, Lucy poate prelua cu ușurință controlul dispozitivelor electronice.

lucy8

Ea poate vizualiza literalmente și consulta datele emise de telefoanele mobile, cam la fel cu NSA.

lucy9

Desigur, ca şi elita, ea poate să apară la televizor. Destul de interesant, televizorul din camera de hotel a Dr. Norman este un Samsung. O ştire recentă a arătat că televizoarele inteligente Samsung pot asculta conversațiile (chiar și atunci când sunt închise) si trimite informațiile colectate la o “parte terță” (care poate fi ușor NSA).
Ca elita ocultă, Lucy nu are o misiune nobilă, pură, de iluminare. Există o latură întunecată a acțiunilor sale, și, se pare, din moment ce ea este eroina filmului, totul e bine.

Lucy ascende către Divinitate

Spre sfârșitul filmului, Lucy este mai puțin o ființă umană decât o ființă divină care îşi sacrifică viața terestră pentru a deveni nimic mai puțin decât un zeu (eu nu folosesc termenul zeiță deoarece zeii nu sunt nici bărbaţi, nici femei). Întâlnirea lui Lucy cu Dr. Norman la Universitatea Sorbonna se transformă într-un ritual ocult ciudat, de înaltă tehnologie, prin care ea transcende spaţiul şi timpul pentru a atinge divinitatea. În timpul întregului ritual, oameni umili, idioţi, se ucid unii pe alţii în apropiere într-o rafală de focuri de armă.
Scopul final al transcendenței lui Lucy este de a transmite cunoaşterea obţinută la fel cum două celule simple îşi transmit cunoaşterea prin timp. Cu toate acestea, conform Dr. Norman, aceste cunoștințe ar putea fi prea puternice pentru omenire.
“Dar toate această cunoaştere, Lucy! Nici măcar nu sunt sigur că omenirea este gata pentru ea. Suntem atât de conduşi de putere și profit. Având în vedere natura omului, s-ar putea să ne aducă numai instabilitate și haos (…). Sper doar că vom fi vrednici de sacrificiul tău “.
Aceasta este gândirea din spatele societăților secrete care “ascund” cunoștințele lor oculte faţă de neinițiați în spatele mai multor straturi de simbolism (ocult înseamnă literal “ascuns”). Masele profane sunt considerate prea nevrednice și primitive pentru a face faţă cunoaşterii puternice. Pe scurt, luciferienii sunt extrem de elitişti.

lucy12

Pe măsură ce Lucy se transformă, ea emite o mare explozie de lumină. După cum s-a menționat mai sus, Lucifer înseamnă “aducător de lumină”.

lucy15

Lucy se transformă treptat într-o masă mare, neagră, urâtă, de interfaţă computerizată, pe care o foloseşte pentru a crea un super-mega-calculator, pentru a-şi stoca cunoștințele. Lucy stă în mijlocul unei pentagrame ritualice pentru a transmite procesului un substrat ocult.
Înainte de finalizarea transformării, Lucy îşi foloseşte puterile pentru a călători prin spațiu și timp în scopul de a vizita diferite obiective turistice din întreaga lume. Ea sfârşeşte prin a sta faţă în faţă cu Lucy, „primul om de pe pământ”.

lucy21-e1423774323586

Descoperit în 1974, în Etiopia, Lucy este numele dat rămășițelor “primului om de pe Pământ” – o specie nemaivăzută înainte numită Australopithecus afarensis. Acesta este considerat de oamenii de ştiinţă ca fiind una dintre “verigile lipsa” dintre animale și oameni.

Într-un gest simbolic, Lucy arată cu degetul spre celălalt Lucy.

lucy16

Lucy se întoarce câteva milioane de ani în trecut, pentru a o întâlni pe Lucy cea jumătate maimuță. Prin urmare, asistăm la o versiune luciferică a Genezei, unde Lucifer dă “scânteia divină” lui Lucy- jumătate-maimuţă care va separa în cele din urmă oamenii de animale.
Scena este, desigur, o referire grea la pictura murală a lui Michelangelo în care Dumnezeu îl creează pe Adam. Pictura apare, de asemenea, scurtă vreme în film, când Dr. Norman vorbeste despre realizarile uimitoare ale umanității, în ciuda folosirii doar a 10% din puterea creierului.

lucy17

Pictură murală a lui Michelangelo îl descrie pe Dumnezeu dând viață lui Adam, primul om de pe Pământ. Scena cu cele două Lucy oferă”-o versiune luciferică „interligent-superioară” a Creaţiei.
Dar oamenii de astăzi sunt încă blocaţi la 10% din puterea creierului și încă acţionează ca nişte cretini. În timp ce Lucy transcende spaţiul si timpul, o grămadă de oameni mor la câțiva metri de ea.

lucy18

Aceasta nu este pur și simplu o “scenă de acțiune rece”. Este un mod de a comunica convingerile elitei luciferice: „Oamenii „neiluminaţi” sunt idioţi şi merită să moară.”

lucy13

În timpul neobositului schimb de focuri dintre polițiști și mafioți, o statuie a lui Robert de Sorbon – fondatorul Universității este distrusă – reprezentând simbolic cum oamenii ignoranți distrug cunoaşterea.
După transformarea ritualică a lui Lucy într-un zeu nemuritor, ea îi dă Dr. Norman un stick USB care conține toate cunoștințele destul de convenabile.
Când un polițist intră în cameră și întreabă unde este Lucy, el primeste un mesaj text care rezumă întregul film.

lucy19

Lucy a devenit o ființă atotştiutoare care este peste tot în orice moment. Ea a obţinut calitățile unui zeu. Ca un adevărat luciferian, ea a atins statutul de dumnezeu prin cunoaștere.
Polițistul apoi se uită spre cer cu admirație, la fel cum oamenii se uită de obicei spre cer, atunci când se gândesc la Dumnezeu.
Filmul se încheie cu o altă scenă simbolică: Corpul neînsuflețit al unui mafiot văzut de sus, ca și cum ar fi fost privit de Lucy, ca un sacrificu de sânge cerut pentru a completa ritualul ocult.

lucy20

Filmul se încheie cu moartea lui, soarta neinițiaților. Deasupra lui plutește nemuritoarea Lucy.

În concluzie

Lucy a fost demolat de critici pentru a fi fost oarecum lipsit de sens – dar a fi “cu sens” nu a fost scopul acestui film. Este un tratat de filosofie luciferică, și poate fi pe deplin “apreciat” doar de cei care înțeleg această filozofie. Pentru cei care nu o înţeleg, ei bine, există o grămadă de scene de acțiune presărate de-a lungul filmului pentru a-i menţine distraţi. Între timp, ei absorb sensul ocult al filmului fără ca măcar să-şi dea seama ce se întâmplă.
Aceste scene de acțiune au fost menite a fi în contrast puternic cu căutarea lui Lucy pentru a găsi cunoașterea, deoarece luciferienii percep un contrast puternic între ei și mase. În timp ce Lucy este ocupată cu obţinerea nemuririi şi transformării în zeu, o grămadă de inşi fără semnalmente se ucid unii pe alții fără niciun motiv real. Și nimănui nu îi pasă. Deoarece viețile lor sunt considerate fără valoare.
Prin urmare, dincolo de premisa lipsei de sens a lui Lucy, există un mesaj foarte “plin de sens”, unul care este la fel de puternic cât este de îngrijorător: Există două clase de oameni de pe Pământ și transumanismul va lărgi decalajul dintre ele. Majoritatea proiectelor care implică transumanismul au fost descrise de către observatori drept “joc de-a Dumnezeu”. Dar aceasta nu este o simplă expresie: Este exact ceea ce fac în prezent luciferienii.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

FILME despre care am scris

Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata suficient de mult pentru a-i permite sa apuce momentul in care revolutia nanotehnologiei ii va putea face pe oameni nemuritori …

VIDEO: Simboluri masonice si ale noii ere la Madonna, Beyonce, Rihana si multi altii

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

Articolul zilei (17.07.2013): „New Age si dacismul in Romania”. Sa nu uitam ce declarau FONDATORII NEW AGE (Alice Bailey si H. P. Blavatsky) despre LUCIFER

Radio LUCIFER Publishing Company …

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. STOP RFID said, on februarie 22, 2015 at 5:27 pm

  Spectacol satanist la prost tv, inspirat dupa emisiunea ,,Pariu cu frica”.

  http://www.click.ro/vedete/romanesti/sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-cabral-spune-adevarul-despre-show-nu-fi-rezistat

  Apreciază

 2. Alex said, on februarie 22, 2015 at 6:06 pm

  Istoricul american Webster Tarpley : SUA au creat grupul terorist Stat Islamic

  http://www.gandul.info/international/un-controversat-istoric-american-spune-ca-statele-unite-au-creat-grupul-terorist-stat-islamic-13870946

  Apreciază

 3. Ciprian said, on februarie 22, 2015 at 8:25 pm

  Am văzut acest film și mi s-a părut o porcărie și o jignire la adresa omului iar faza de final de transformare în ‘nimic’ m-a stupefiat. Cumva și-a asumat acel caracter rolul de Dumnezeu oricum cel puțin penibilă. Întreabă polițistul de la sfârșit unde este ‘ea’ la care primește un mesaj: ‘Sunt peste tot’ (sau pretutindeni).

  Doamne, luminează-ne mintea! Să spunem și noi ca Sfântul Petru: ‘La cine să ne ducem? Tu ai cuvintele vieții veșnice’.

  Să ne dea Bunul Dumnezeu post cu mult folos!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Iones said, on februarie 22, 2015 at 9:26 pm

  Delegaţia Franţei a votat ÎMPOTRIVA Rezoluţiei privind “Combaterea Intoleranţei şi discriminarea creştinilor în Europa”.
  http://ghiletchi.pldm.md/2015/02/21/delegatia-frantei-a-votat-impotriva-rezolutiei-privind-combaterea-intolerantei-si-discriminarea-crestinilor-in-europa/

  Apreciază

 5. Un Pacatos said, on februarie 22, 2015 at 9:27 pm

  Mai pot fi facute speculatii cu destula baza logica. Ma voi opri la una despre care se vorbeste pe net si mi s-a parut interesanta: de fapt, CPH4 ar putea fi LSD sau o versiune superioara a acestuia. Explicatie: Lucy din film se intalneste cu „Lucy” – asa-zisul prim om de pe pamant (de fapt, ulterior au fost gasite si schelete mai vechi daca e sa dam crezare stiintei). Nu iau in discutie acum cat de adevarate sau corecte sunt varstele scheletelor pe care le descopera savantii. Sa presupunem ca ele ar fi si adevarate si corecte. Lucy – primul om de pe Pamant, o femela – a fost botezata asa de catre cei doi savanti care au descoperit scheletul in Etiopia, Donald Johanson si Tom Gray, dupa melodia „Lucy in the Sky with Diamonds” a celor de la The Beatles si care se refera exact la temutul drog al anilor ’70, LSD. Lucy cea din film si indopata cu CPH4 o intalneste pe Lucy – australopitecul si simbolul LSD-ului, dupa cum am aratat. Cele doua maini intalnite ar putea reprezenta, de fapt, CPH4 = LSD sau CPH4 > LSD (CPH4 este ceva superior intrucat in imagine mana australopitecului este mai jos decat mana omului). Evident, e doar o speculatie dar, repet, nu fara o baza logica.

  Am vorbit despre speculatia de mai sus, pe care am gasit-o pe site-ul http://theexplanation.com/lucy-meets-lucy-cph4-meets-lsd-reveals-purpose-life/ pentru a sublinia insa o alta idee pe care filmul (pe care l-am vazut) o arunca subversiv si pe care analiza foarte buna de pe Vigilant Citizen nu o aduce totusi in discutie: ideea ca drogurile pot fi bune si ca, uite, un drog despre care se credea ca va crea doar dependenta si ca va aduce mafiotilor foarte multi bani se dovedeste a fi calea omului catre o stare similara cu cea a lui Dumnezeu: atotprezent, atotputernic, atoatestiutor, atemporal si dincolo de limitele materialului. Adica, fratilor, drogati-va si mai mult, ca uite, s-ar putea sa fie de bine! Cate minti slabe pe lumea asta nu se iau dupa tot felul de idei lansate prin filmele de la Hollywood si ajung in spitale sau chiar mor?

  Nu mai vorbesc de cate aparitii ale Ochiului atotvazator sunt inserate in film. Puteti gasi pe youtube niste filmulete foarte interesante…

  Doamne-ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

  • cristi o. said, on februarie 22, 2015 at 10:24 pm

   Sa fie o intamplare ca a aparut si la noi, (in faza de test, presupun) un nou drog, necunoscut pana in prezent, pe la Galati/Braila/Bucuresti – cazurile de tineri drogati cu ceva nou, transformati brusc in zombi criminali?! S-a dat si ceva pe la stiri, prin ianuarie, parca…

   Apreciază

  • marius said, on februarie 22, 2015 at 11:14 pm

   Nu e lsd e dmt (dimetriltriptamina) .

   Apreciază

  • Alin said, on februarie 23, 2015 at 9:17 am

   Ei cauta sa argumenteze fabulistic devenirea dumnezeilor … daca Stephen Hawking a statuat ca suntem rezultatul unui mare haos, rezultatul superior si maxim al nimicului, al purului hazard.

   Este mesajul luci(y)ferian : toti puteti fi dumnezei …

   Apreciază

 6. STOP RFID said, on februarie 22, 2015 at 9:33 pm

  http://www.anacronic.ro/nazistii-cu-seringa/

  Apreciază

  • cristi o. said, on februarie 22, 2015 at 10:41 pm

   Daca se marunteste si se amesteca hamburgerul respectiv in solutie, se obtine cel mai persistent insecticid… Practic, bacteriile nu s-au atins de el in atatia ani… „macdonalds” – locul unde nu e crestineste sa-ti trimiti nici dusmanii sa manance…

   Apreciat de 1 persoană

 7. Alin said, on februarie 22, 2015 at 11:58 pm

  L-am vazut. E o aberatie.

  Este un basm .. cu ifose ..

  Toti oamenii folosesc 100%, dar in anumite momente, nu tot timpul. Ca si la procesorul computerului, creierul este utilizat intre 1 zi 100 variabil, functie de situatie.

  Si cum ajunge sa foloseasca ? Ingerand sau primind accidental un drog nou in cantitate mare .. Si care e rezultatul ? Devine o masina de omorat? Deci asta ar fi o stare de elevatie umana ??????? bull shit

  Apreciază

 8. Alin said, on februarie 23, 2015 at 11:03 am

  • Adio, Polus Center la Brasov, TriGránit vinde terenul!
  Compania maghiară TriGránit, controlată de cel mai bogat om din Ungaria, Sándor Demján, şi de bancherul Nathaniel Rothschild, a scos la vânzare terenul pe care îl deţine la Braşov, lângă magazinul Hornbach, la ieşirea spre Ghimbav. Pe această suprafaţă de 22.000 de metri pătraţi, maghiarii intenţionau să construiască un centru comercial, sub brandul Polus Center. Se afla, în 2008, că vor să…
  OVIDIU VRÂNCEANU

  Apreciază

 9. Irina said, on februarie 23, 2015 at 1:01 pm

  Da este clar mesajul filmului. Diavolul se da mare erou pt ca a adus chipurile lumina pe pamant, dar de fapt a adus intuneric nu lumina. Pe langa toate astea mai este si mincinos, facandu-i pe oameni sa creada astfel in intunericul lui zis „lumina”. Dumnezeu este cu adevata Lumina si Dragoste, Echilibru etc. Diavolul este excat contrariu, dar din pacate sunt destui oameni ca satanistii, iluministii care cred minciunile lui si vor pierde din pacate fericirea vesnica, si vor avea parte doar de chinuri vesnice.

  Apreciază

 10. Jmarius said, on februarie 23, 2015 at 2:22 pm

  Salut

  Am vazut si eu filmul
  Ce s-a scris mai sus este foarte corect.
  Unele segvente din film se pot intrepreta astfel:
  Statuia distrunsa pare sa-l reprezinte pe Domnul Iisus Hristos.
  Lucy(Un om) devine Dumnezeu(altul nu exista in film). Este peste tot calatoreste in timp si in spatiu in foarte scurt timp. Stie tot cunoaste tot.
  Intr-o carte despre parintele Paisie Aghioritul unde se vorbeste de un budist care avea puterea datorita dracilor care il incojurau si il ajutau sa ajunga in orice parte a globului pamantesc(Caz real)
  Lucy, chiar daca a ajuns la o super cunoastere, nu are inima(impusca un om nevinovat) si il saruta pe politist cu pofta fara sa fi avut prea mult timp sa-l cunoasca.
  Si pentru Lucy este mai important sa ajunga la 100% utilizare creier decat sa ajute pe politisti care erau macelariti pe hol. Cand a fost sa se apere pe ea cu cateva segvente anterior si-a folosit puterea de a paraliza inamicul.
  Asta denota egosimul

  Prin acest film s-a dorit sa se arate ca suflet nu exista ci utilizarea-creului 100% te face nemuritor

  Defapt am dorit sa aduc la cunostinta despre actorul „Morgan Freeman” care este pornit impotriva lui Dumnezeu.
  Se vede in ceea ce spune in acest film. Il slaveste pe Darwin despre mareata lui descoperire cand defapt se stie ca alti oameni inaintea lui Darwin au avut aceiasi idee(chiar si in antchitate)
  Tot ce spune el in acest film este impotriva creatiei si impotriva lui Dumnezeu.

  Sunt si alte filme in care a jucat acest actor in care este prezentata aceiasi negare a lui Dumnezeu sau de asemanare cu Dumnezeu.
  Oblivion-
  In acest film se poate vedea o reconfigurarea gradini Edenului pe sens invers
  Se foloseste manipularea. Adica cea ce este bine este rau si ce este rau este bine.
  Cel(Un fel de Dumnezeu) care a creat clonele umane (Un fel de Adam si Eva) le-a oferit o locuinta undeva deasupra pamantului(Rai).
  Insa erau niste fiinte umane sub pamant(Iad) care nu suporta aceasta pace atacau(seful lor fiind Morgan Freeman).
  Marul care il ispiteste pe Tom Cruise (Un Adam) este intruchipata de o femeie care il aduce sub pamant(Iad).
  Si daca cineva ar zice ca e o fabulatie ce spun e deajuns sa vada finalul filmului in care cel care a creat clonele ii spune ca el i-a creat si Morgan Freeman si Tom Cruise il distrung cu multa bucurie.

  Acelasi actor a jucat „Bruce Almighty – Dumnezeu pentru o zi (2003)” in care el a jucat rolul lui Dumnezeu.

  Plus ca el apare ca prezentorul unor filme documentare care vor sa dovedeasca inexistenta lui Dumnezeu .(„The Wormhole With Morgan Freeman”. Ex. de emisiuni „Will We Become God” as „Is Death the End”)
  Folosindu-se de niste dovezi stintifice,unele reale, le foloseste ca sa demonstreze ca nu exista Dumnezeu.
  Insa dovezile aratate in aceste documentare intr-o alta logica pot sa dovedeasca ca Dumnezeu exista . Prin aceste filme. Multi din cei care se considera atei vor sa demostreaza ca dumnezeu nu exista.
  E bine sa nu fie vizionate pentru ca este nevoie de multe cunostinte, de experinta si de multa rabdare pentru a vedea minciuna din spatele argumentarilor logici pe care el le face.
  Sincer eu nu am reusit sa vad nici un documentar complet

  Un mic sfat daca se poate
  Cineva s-a vindecat de cancer luand o capatana intreaga de usturoi pe stamacul gol. Asa ca o pastila
  Poate mancarea cruda te poate ajuta. Fiind si post acum.
  Majoritatea spun ca din cauza la stres apare cancerul. Si contrar-ul ar fi ca omul sa se bucure in viata asa cum a zis Iisus Hristos „Bucurati-va” si in Fericirile.
  Domne ajuta. Multa sanatate

  Apreciază

 11. john said, on februarie 23, 2015 at 3:43 pm

  Daca tot suntem la capitolul film:
  Equilibrium 2002 .Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoţiile: cărţile, arta şi muzica sunt interzise cu desăvârşire, iar sentimentele sunt infracţiuni care se pedepsesc cu moartea.Actiune post WW III

  Apreciază

 12. Ionut said, on februarie 23, 2015 at 9:54 pm

  Se cuvine sa facem cateva precizari, ca nu cumva sa nu fie cineva „vrajit” de anumite „argumente”.
  O singura porunca le-a dat Dumnezeu primilor oameni, si anume aceea de a nu manca din pomul cunostintei binelui si raului. Vicleanul nu i-a indemnat sa manance din pomul vietii, ci tocmai din pomul din care nu trebuiau sa manance.
  Vicleanul stie ca Dumnezeu e atotputernic si ca ne-a adus la fiinta pe toti si ca fie si pentru acest lucru ii suntem datori lui Dumnezeu cu noi insine si daca ar avea o farama de consideratie, de mila pentru om, l-ar lasa in pace, nu i-ar intinde curse si nu i-ar pune piedici in drumul spre dobandirea vietii vesnice.

  Apreciază

 13. Radu said, on februarie 24, 2015 at 7:03 pm

  Filmul este tot o „iluzie” vanduta de cei care finanteaza treburile astea.
  Este o prostie sa crezi ca poti sa ajungi „zeu” nemuritor cu ajutorul tehnologiei sau nu mai zic a drogurilor LSD sau ceva asemanator.
  Francmasoneria si institutiile lor vand aceeasi iluzie prostilor promitandu-le marea cu sarea bogatii sanatate de toate de parca ar fi Dumnezeu….
  Sunt pe net carti scrise de unii care si-au dat seama de capcana si au renuntat la francmasonerie si celelalte institutii si slava desarta a lor.

  sarsaila nu iti da nimic cu adevarat numai iluzii si atat in schimbul a ceva real, sufletul !!!
  Elitele sunt atat de „iluminate” ca nu isi dau seama ca sunt de fapt ele sunt doar instrumentele si sclavii din colivia de aur a intunericului care isi va da arama pe fata cat de curand.
  Noua ordine isi va sacrifica chiar oamenii cei mai loiali care au crezut in aceasta idee pentru a prosti lumea sa accepte ce va fi sa fie.

  Asa s-a intamplat si in comunism si la nazisti etc. atat cat le sunt de folos ii vor folosi la maximum pe „inteligentii astia” care se cred zei pe pamant cum ar fi rockefeller,obama,papa cu tot vaticanul, membrii bilderberg si asa mai departe iar cand nu vor mai avea nevoie ii vor distruge pe post de tapi ispasitori prostimii pentru toate relele cand ei de fapt au fost doar niste instrumente si atat !!!

  Apreciază

 14. lastunnegru said, on februarie 24, 2015 at 7:56 pm

  Transhumanisti si-au facut biserica lor

  Biserica vietii interminabile.

  http://static.wixstatic.com/media/fbfa09_475ebac0e32a4ad18c6cc44584c1caf3.png_srz_980_499_85_22_0.50_1.20_0.00_png_srz

  http://www.churchofperpetuallife.org/

  Biserica vietii interminabile este o biserica bazata pe stiinta. Ei au credința în tehnologii și descoperirile omenirii de a pune capăt îmbătrâniri și a învinge moartea involuntar în timpul vieții noastre. În urma scrierile profetice ale Nikolai Fedorov, un pion fondator al acestei biserici că durata de viata sanatoasa acordate pe termen nelimitat este nu numai de dorit și realizabil, dar ceea ce omenirea a fost destinat pentru a realiza.

  Biserica vietii interminabile are aproape 500 de membri se intalnesc o data pe luna la slujba care este transmisa pe internet si oferea servicile sale celor care vor sa fie criogenati ( inghetati ).

  Biserica Transhumanista are credinta in tehnologie.

  http://motherboard.vice.com/read/the-transhumanist-church-that-has-faith-in-technology

  ( traducere google translator )

  http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://motherboard.vice.com/read/the-transhumanist-church-that-has-faith-in-technology&prev=search

  Apreciază

  • cristi o. said, on februarie 25, 2015 at 11:26 am

   Vad ca nu lipsesc cei doi stalpi (vopsiti in alb, sa-i vada toata lumea)… Arhitectura lipsita de armonie, oribila, tipic iudeo-masonica. „Biserica” „vietii” „interminabile”… mda… pai si chinurile iadului sunt interminabile, adica vesnice… Si tot prin credinta in „tehnologie” (adica lucruri dracesti), se ajunge acolo… Nu prin credinta in Dumnezeu… Dupa venirea bolsevicilor la noi, umbla pe la sarbatoarea recoltei mutra lui Stalin, in chip de tablou facut din boabe diverse si spice, la loc de cinste prin adunari. Pe la astia la „biserica” tehnologica a lu’ peste prajit (mai bine zis, templul infinitei prostii) or fi avand „icoana” lui baphomet facuta din cipuri si coduri de bare in tehnica mozaicului…

   Apreciază

 15. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 16. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 17. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 18. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 19. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 20. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 21. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază

 22. […] Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: