SACCSIV – blog ortodox

Noi cum ajutam familia Nan? INDOCTRINAREA fetei rapite deja a inceput: NU EXISTA DUMNEZEU, ne tragem din maimuta

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 12, 2016

Dupa cum stiti:

FAMILIA NAN. Ultima decizie a Barnevernet: isi vor vedea copiii si mai rar, adica doar de patru ori pe an

Iata si contul lor de facebook:

https://www.facebook.com/michaela.nan.77?ref=ts&fref=ts

Noi cum putem ajuta aceasta napastuita familie?

Evident, pe primul plan, rugaciunea.

Apoi?

Cu orice au nevoie. Absolut orice.

Vorbe bune, vorbe de mangaiere, vorbe de intarire.

Dar nu doar vorbe. Ci si implicare. Cum? Vorbim cu ei si aflam.

Sunt ortodocsi. Romani ortodocsi. Adica suntem cu totii un trup iar ei un madular al sau. Si acest madular sufera. Daca ne doare in trupul de carne o unghie, repede repede o bibilim. Sa nu stam asadar nici in acest caz nepasatori. Ci sa ne doara caci si durerea lor e teribila.

A fi ortodocsi nu inseamna a fi precum egoistele bile de otel ingramadite intr-o cutie de carton, care o iau fiecare pe drumul sau la prima ploaie torentiala ce inmoaie si rupe fragilii pereti ce-au oferit pana atunci doar iluzia unui corp de bile.

   UPDATE     

   Iata si ultima postare a Michaelei Nan:

Dar mai scrieti ceva bianca a fost invatata ca nu exista dumnezeu si nu trebuie sa se roage la nimeni pt ca noi provenim din maimuta.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on februarie 12, 2016 at 8:46 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. enkidu said, on februarie 12, 2016 at 9:31 am

    off topic
    „Mama tututor bataliilor” si pacea in Siria
    https://lumealuienkidu.wordpress.com/2016/02/12/mama-tututor-bataliilor-si-pacea-in-siria/

    Apreciază

  3. I. said, on februarie 12, 2016 at 9:56 am

    Stiu ca sunt bun la dat sfaturi, mai putin la a le pune in practica…
    Cred ca ar trebui ca 10-15 familii de romani din Norvegia si statele adiacente sa se uneasca si sa faca un plan.
    In primul rand parintii ar trebui sa ii cunoasca si sa vada daca sunt persoane de incredere (sa nu fie printre ei eventuali turnatori sau traficanti de copii).
    In al doilea rand, daca familia Nan poate tine legatura cu copiii lor, macar telefonic, sa discute cu ei planul.
    Apoi, in timp ce se afla la scoala, pana la terminarea orelor de curs, copiii sa plece de la scoala si sa fie preluati de o familie (pe baza unei parole verbale). Familia respectiva sa-i transfere unei alte familii, tot pe baza unei parole verbale si tot asa pana sunt scosi din Norvegia. Stiu ca Norvegia este in Schengen, dar nu stiu exact care mai e situatia cu controlul la granite. Teoretic, daca n-ar fi control, copiii ar putea fi preluati apoi chiar de familia Nan si adusi pana in Ungaria, unde ar putea ramane in gazda sau la un hotel cateva zile pana la gasirea unei modalitati de revenire in Romania.
    Exista si o alta varianta, si anume ca familia Nan sa-si preia copiii si, pana se prind norvegienii, sa se refugieze la ambasada Romaniei sau, poate, cine stie, a Rusiei…

    Apreciază

    • timisorean1 said, on februarie 14, 2016 at 10:30 am

      Ideiile sunt bune dar nu cred ca trebuie implicate atatea familii. O familie de incredere care sa-i scoata din tara (apoi sa iasa si parintii). Si refugierea in ambasada e o idee buna.

      Apreciază

  4. Aurora said, on februarie 12, 2016 at 10:40 am

    Eu ma rog pentru ei si plang. N-ar trebui sa o spun, plang nu dintr-o virtute, ci dintr-o neputinta, pentru ca nu am alta forma de protest la ce fac HINGHERII din Scandinavia. Pentru familia Nan ar prinde bine un acatist pe un an, dat la M-rea Antim din Buc. Acolo, doi cunoscuti de-ai mei au scapat cand urmau sa faca puscarie( pt. fapte intemeiate, deci nu erau nevinovati, DAR MILA LUI DUMNEZEU SI IUBIREA SFANTULUI ANTIM AU FOST MAI PUTERNICE DACAT DREPTATEA OMENEASCA !!!). Eu merg des acolo la slujba, dar marturisesc ca nu mai am bani pt. milostenie, caci as da cu draga inima. Trec printr-o perioada mai grea, dar sper s-o depasesc. Pentru familia Bodnariu iarasi ma rog si plang, dar, din nefericire nu pot fi pomeniti in Biserica, ei fiind sectari. Voi sfatuiti-va cum e mai bine si daca va hotarati sa dati un pomelnic la Antim pt. fam. Nan, va sugerez sa contribuiti mai multi cu o mica suma ca sa se stranga cam la 1oo-150 roni si specificati pe pomelnic ca este pt. un an. Doamne ajuta !

    Apreciază

  5. Milescu Spatarul said, on februarie 12, 2016 at 11:25 am

    In primul rând prin solidaritate. Am spus asta acum 1 luna si prin grija unor frați ortodocși de la București dar si a unor penticostali de nădejde protestele pt cele doua familii s-au unit. Nu ne rugam împreuna, nu ne permite canonul apostolic, însă ne putem solidariza impotriva diavolului. Putem arată ca romanii nu stau inerți in fata exceselor noului totalitarism.

    Apreciază

  6. templier's blog said, on februarie 12, 2016 at 11:29 am

    Un „pact secret” între Berlin și Ankara cu privire la migranți prevede transportarea a 400.000-500.000 de persoane direct din Turcia către teritoriul Uniunii Europene, relatează MTI, citând publicația ungară Magyar Idok.Migranții ar urma să fie acceptați nu doar de Germania și vor fi distribuiți între statele membre.
    https://templierblog.wordpress.com/2016/02/12/islamizarea-europei/

    Apreciază

  7. cosminmatiu said, on februarie 12, 2016 at 2:31 pm

    „20 de ani!!! Ce înseamnă 20 de ani în mintea unui copil de 7ani?I MEDIAT!!! acesta este răspunsul… Mihaela și Dumitru Nan trebuiau sa își vadă copii săptămână trecută, dar având în vedere că traducătoarea a fost schimbată (au adus o traducătoarea din Oslo), au văzut copii abia ieri. Bianca, fiica de 7 ani a schimbat mult comportamentul fata de părinti,plangand majoritatea timpului în cele 2 ore de vizita. „mami tu trebuie sa spui ca m-ai batut si eu o sa ma întorc la 20 de ani acasă IMEDIAT, adică, și NIMENI, NICIODATA, nu va mai putea sa ma ia de la familia mea”.”Biencuza, dar 20 de ani sunt foarte multi ani. „Bianca :”nu, e imediat, ma întorc imediat dacă spui că m-ai bătut. „nu se poate sa spui aceste lucruri unui copil de 7 ani care nu are discernământul timpului. Dumitru a încercat să o facă să înțeleagă că nu e bine sa minți, sa spună că a fost bătută, deoarece Doamne-Doamne se supără dacă spunem minciuni…. „mama surogat mi-a spus ca nu exista Doamne-Doamne ca noi ne tragem din maimute”.sunt multe alte lucruri care s-au schimbat în comportamentul copiilor în aceste 2 săptămâni, inclusiv Dragoș, dacă i se spune ca nu e bine sa facă ceva, se duce într-un colt și stă cu manutele ridicate în sus. Am rămas fără cuvinte când am auzit, adică părintii sunt acuzați de tratament rău împotriva copiilor și aia la care stau abuza de ei? Nuuuu, nu e cuviință. Îmi e frica sa ma gândesc ce se întâmplă în următoarele 3 luni de zile în care nu au voie sa își vadă copii. Doamne ajuta și da putere. Alina. M”

    Apreciază

  8. Adelia said, on februarie 12, 2016 at 3:55 pm

    Le recomand ca unor frati ce sunt sa tina post si cu binecuvantare de la Duhovnic sa se roage 40 de zile cu Acatistul Mantuitorului. Are efect absolut in orice situatie, cel putin la mine.
    Poate ar trebui scris la Patriarhie si instituit in toata tara program de rugaciuni, 40 de zile, pt ajutor.
    Eu in locul lor m-as gandi la un plan de a fura copiii, chiar as plati un detectiv particular sa faca asta. Cazul e extrem si trebuie solutii extreme.TREBUIE SA FIM INTELEPTI CA SERPII.

    Apreciază

  9. isihastu said, on februarie 12, 2016 at 4:14 pm

    Ar fi cazul sa’si testeze si Rusia bombele atomice peste Norvegia cum a facut’o America peste Japonia.

    Apreciază

  10. marinela said, on februarie 12, 2016 at 5:03 pm

    Doamne ,cita durere pe acesti parinti si copilasii lor!Ma rog si eu si surorile mele cu nevrednicie pt aceste familii indurerate si pt acel tinar din Malaezia,condamnat la moarte ,ma rog cum pot si eu ticaloasa,ca nu sint vrednica deloc in fata Lui Dumnezeu,dar ne rugam mereu ,mai ales la miezul noptii e primita rugaciunea,sa continuam cu toata osirdia sa impletim rugaciunile noastre cit mai mult.
    Aurora cum pot sa iau legatura cu tine?Da-mi un E-mail ceva prin fratele Vasile,sa vorbesc ceva cu tine.Doamne ajuta si mintuire!

    Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on februarie 12, 2016 at 9:43 pm

      Marinela, sora mea, sunt bucuroasa sa stam de vorba. Cere-i fratelui Vasile adresa mea de e-mail si luam legatura. Doamne ajuta !

      Apreciază

      • marinela said, on februarie 13, 2016 at 10:34 pm

        L-am rugat pe fratele Vasile sa-mi dea adresa ta sau sa-ti dea adresa mea,egal,doar sa putem lua legatura,ok?Te imbratisez si astept cu nerabdare sa vorbim.Doamne ajuta!

        Apreciază

  11. Aurora said, on februarie 12, 2016 at 9:49 pm

    Doamne, salveaza-i pe toti nefericitii prinsi in paienjenisul Barnevernet, de toate natiile si credintele si adu-i pe copiii lor in sanul familiilor. Doamne, fie-ti mila de pruncii nevinovati si de parintii inlacrimati. Doamne miluieste !

    Apreciază

  12. Timiana said, on februarie 12, 2016 at 11:55 pm

    Tot m-am gandit si eu cum am putea sa-i ajutam. Haideti sa stabilim un program ca o persoana sau doua sa tina post negru si sa citeasca o catisma sau doua din psaltire si un acatist. Sa ne programam pe fiecare zi, sa facem asta 40 zile, ca sa fie citita psaltirea neintrerupt aceste 40 zile. sa vedem cati ne putem aduna 10, 20 sau mai multi, sigur daca se poate macar una din rugaciuni sa fie citita noaptea, psaltirea sau acatistul. Sau daca pot fi doua persoane in fiecare zi una sa citeasca psalturea si una acatistul.

    Apreciază

  13. marinela said, on februarie 15, 2016 at 12:07 am

    Aurora, ti-am trimis un mail,l-ai primit?

    Apreciază

  14. […] Noi cum ajutam familia Nan? INDOCTRINAREA fetei rapite deja a inceput: NU EXISTA DUMNEZEU, ne tragem… […]

    Apreciază

  15. […] Noi cum ajutam familia Nan? INDOCTRINAREA fetei rapite deja a inceput: NU EXISTA DUMNEZEU, ne tragem… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.