SACCSIV – blog ortodox

Va reusi noul guvern vindecarea Poloniei de boala stricatoare de neamuri si tari? Romania va avea vreodata un astfel de guvern?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 7, 2016

Iata ce putem citi la Ministrul polonez de Externe despre controversata lege care vizeaza mass-media: Vrem vindecarea tarii noastre dupa 25 de ani de indoctrinare liberala:

Noul guvern conservator polonez, intrat sub focul criticilor dupa votarea unei controversate legi vizand mass-media publica, doreste „sa vindece” Polonia dupa 25 de ani de „indoctrinare liberala”, a afirmat ministrul polonez de Externe, Witold Waszczykowski. „Noi vrem doar vindecarea tarii noastre de unele boli pentru ca ea sa se poata restabili”, a declarat Waszczykowski intr-un interviu pentru cotidianul german Bild, interviu ce va aparea luni si din care AFP a publicat cateva fragmente, potrivit Agerpres.

Oficialul polonez a adaugat ca guvernul precedent, de tendinta liberala si centrista, „a urmarit un anumit concept politic de stanga”: „Ca si cand lumea ar trebui sa mearga automat intr-un singur sens, dupa un model marxist – un nou amestec de culturi si de rase, o lume de ciclisti si de vegetarieni, care nu mizeaza decat pe energii regenerabile si care lupta impotriva oricarei forme de religie. Toate acestea nu au nimic de-a face cu radacinile poloneze traditionale.”

Partidul conservator Lege si Justitie, care a castigat alegerile legislative de la sfarsitul lunii octombrie, sustine ceea ce ii intereseaza pe „majoritatea polonezilor: traditiile, constientizarea istoriei sale, dragostea de patrie, credinta in Dumnezeu, intr-o viata de familie normala intre un barbat si o femeie”, a adaugat ministrul polonez.

„Toate acestea reprezinta un soc pentru opozantii nostri, aceia care cred in progres: ca cei 25 de ani de indoctrinare stangista si liberala nu au facut sa dispara aceste valori traditionale(…)”, a mai spus Witold Waszczykowski.

Declaratiile ministrului polonez de externe intervin in contextul in care guvernul conservator de la Varsovia este vizat, de la instalarea sa in luna noiembrie, de o serie de critici in urma mai multor decizii considerate controversate, precum adoptarea, la sfarsitul lunii decembrie, a unui proiect de lege ce ar asigura actualului executiv controlul asupra mass-mediei publice.

Noua lege a starnit ingrijorare la Bruxelles, Comisia Europeana fixand pentru 13 ianuarie o dezbatere asupra situatiei statului de drept in Polonia.

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

BRAVO POLONIA: Toate steagurile UE au fost ARUNCATE!

Consider ca noul guvern polonez nu va reusi o schimbare fundamentala. Ceva se va petrece si nu vor apuca.

Pe de alta parte, Romania nici macar de un asemenea guvern nu va avea parte:

PE FATA: SRI si EVREI despre cum in Parlament NU TREBUIE sa ajunga NATIONALISTI …

 

Tagged with: ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alex said, on ianuarie 7, 2016 at 4:35 am

    Discursul de Anul Nou al cancelarului german, Angela Merkel, a fost pentru prima dată subtitrat în limba arabă.

    Angela Merkel a spus că „imigranții sunt o șansă uriașă pentru Germania, un beneficiu economic și social . . . Germania nu aparține numai germanilor” !!!

    O șansă uriașă și pentru Belgia !!!

    Protest la Viena – simularea unei execuții ISIS

    https://www.youtube.com/channel/UCwJo0lXjjk482VdpsGP37yQ

    Apreciază

  2. Ionut said, on ianuarie 7, 2016 at 9:29 am

    De acord cu linia generala exprimata, dar unele lucruri nu ar trebui puse in antiteza (traditiile cu bicicleta si energiile regenerabile) pentru ca nu sunt contradictorii, de fapt.
    Au dat acum ceva timp o stire la RRA cum ca niste experti au descoperit (!) ca taranul roman ducea un trai absolut ecologic.
    Se incalzea cu energie regenerabila (vreascuri), nu producea decat deseuri biodegradabile si folosea vehicule ecologice (caruta trasa de cai sau boi).

    Apreciază

    • tata said, on ianuarie 7, 2016 at 11:49 pm

      Ba sint contradictorii! Bicicleta, vegetarianismul si energiile regenerabile fac parte din doctrina antihristului. Omul normal merge cu masina nu cu bicicleta! Pentru ca asa este normal. Omul normal maninca carne! Desigur nu atunci cind este post. Pentru ca asa este normal…ca atunci cind nu sint zile de post sa maninci carne. Si energia se extrage din pamint! Pentru ca asa este normal! Nu vrem lucruri anormale. Nu vrem sa vina unii sa ne intoarca cu susul in jos tot sistemul de valori!

      In ce sens ducea taranul roman o viata ecologica? Nu stii ca in conformitate cu doctrinele moderne nu este „eco” sa arzi lemne? Cumva nu minca porc taranul roman? Si mai nou se spune ca si balega de animale polueaza….ca cica produce metan. Deci vezi ca toata propaganda ECO duce intr-o singura directie. activitatile umane NU SINT ECOLOGICE. Asa ca trebuie taiata problema de la radacina…mai putini oameni. Asta se vrea…Asa ca lasa-ne cu propaganda…A fi „eco” inseamna a fi anti-uman!

      Daca tu esti biciclist vegetarian si crestin sa stii ca exista o contradictie pentru ca un crestin trebuie sa mearga cu masina sa manince carne si sa arda petrol, gaze naturale, carbuni, lemne, etc!

      Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 9, 2016 at 11:59 pm

        Nu mă pronunţ în ce măsură „un crestin trebuie sa mearga cu masina”, dar afirmaţia că un creştin trebuie să mănânce carne chiar cred că e hazardată. De ce omenirea nu a mâncat carne decât după Potop? Călugării, asceţii nu sunt creştini?
        Deşi e evident că sistemul actual promovează uneori idei bune în scopuri care nu sunt bune, dorind derutarea noastră, răsturnarea sistemelor de valori tradiţionale, obişnuirea plebei cu restricţiile, cu sărăcia şi cu consumul redus de resurse etc., asta nu înseamnă că trebuie să mâncăm carne şi că trebuie să mergem cu maşina.
        De exemplu, ni se tot repetă ideea că fumatul dăunează grav sănătăţii, dar ştim câtă „grijă” are sistemul de sănătatea noastră băgându-ne pe gât OMG, e-uri, Codex alimentarius, chemtrails, Big Pharma, vaccinuri etc. etc. Asta nu înseamnă că e bine să fumezi doar pentru că sistemul antihristic vrea să interzică fumatul.

        Apreciază

  3. Ionut said, on ianuarie 7, 2016 at 9:37 am

    De fapt, si noi avem un guvern conservator. Foarte conservator cand e vorba de sanatatea cetateanului roman si cand e vorba de castigurile producatorilor de tigari.

    „Guvernul Romaniei va interzice tigarile cu menta, dar si pe cele cu alte arome ori in pachete mici si cochete. Ultimele doua tipuri dispar chiar din acest an, in timp ce tigaretele mentolate vor fi comercializate pana in 2020” (ProTV).

    Apreciază

    • nimeni said, on ianuarie 7, 2016 at 1:28 pm

      Dar contrabanda cu tigari nu o opreste statul- palma- barba- cot?
      Ca e plin prin orase de ciori care-ti soptesc cand treci pe langa ei: tigari tigari, tigari avem!
      Da’ de unde le aveti ma nenorocitilor care nu stiti ce inseamna sa transpiri la munca pt. un castig cinstit, ca daca nu ati fi mana-n mana cu mafia/militia locala nu v-ar fi mers treburile la negru.La noi toate bune si frumoase domnule, zici ca toti sunt nascuti de-o mama si militieni si ciori asa de bine se au intre ei.Scarba mi-e de oamenii corupti.
      Suntem satui de statul asta de hoti.

      Apreciază

      • tata said, on ianuarie 7, 2016 at 11:54 pm

        Ce treaba ai tu cu oamenii corupti si contrabada? Te-a obligat cineva sa cumperi tigari de contrabanda? Cumpara din alea „legale” ca sa umfli buzunarele fara fund ale stratului daca vrei sa fii „corect”. Desigur asta daca esti fumator…daca nu esti fumator iti recomnd sa nu cumperi nici un fel de tigari.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 10, 2016 at 12:23 am

        Întrucât statul corupt şi mamona ne suge de vlagă pentru a plăti mascaţi să-i bată pe oamenii de la Pungeşti şi să-i gazeze pe oieri, pentru a ne controla total, pentru a ne intimida, pentru a ne otrăvi, pentru ca diverşi conducători corupţi să îşi facă mai multe fiţe pe seama corectitudinii noastre şi să ne sfideze mai cu foc etc., şi eu consider că nu este cazul să fim foarte corecţi cu statul.
        Să fii corect cu un stat creştin e una, dar să fii corect şi rigorist cu un stat antihristic e periculos. Asta înseamnă să îl trădezi pe aproapele tău întrucât îţi cere vreo lege a statului, să laşi legea lui Dumnezeu care nu e în acord cu legea statului satanic şi să pui umărul la clădirea lagărului antihristic.
        Sincer, şi eu consider că e şi va fi o şansă pentru noi ca, în confruntarea cu legi tot mai împotriva noastră şi a lui Dumnezeu, să mai putem scăpa „la mica înţelegere”. Cum ar fi să fie amendaţi cei care cultivă mentă sau usturoi, interzise de Codex alimentarius? Sau, dacă legea tâmpită îl obligă pe cioban să aibă doar 1-3 câini, ce e mai bine: să dea poliţaiului un caş ca să nu vadă că-s 5, sau să primească amenzi ori să-i fie câinii împuşcaţi?
        Corupţia care ne-a adus statutul de sclavi în propria ţară nu e de la omul simplu, ci de la marii trădători şi vânzători de ţară.

        Apreciază

  4. nikodim said, on ianuarie 7, 2016 at 1:17 pm

    Nu vor reusi.

    Apreciază

  5. JE said, on ianuarie 7, 2016 at 9:28 pm

    – Un nou caz SOCHEAZA Germania: Patru sirieni au VIOLAT doua fete de 14 si 15 ani
    http://www.aktual24.ro/un-nou-caz-socheaza-germania-patru-sirieni-au-violat-doua-fete-de-14-si-15-ani/

    – Nu vreti REFUGIATI? AVERTISMENTUL pe care Merkel i l-a transmis astazi lui Ciolos
    http://www.aktual24.ro/nu-vreti-refugiati-avertismentul-pe-care-merkel-i-l-a-transmis-astazi-lui-ciolos/

    Apreciază

  6. JE said, on ianuarie 8, 2016 at 12:59 pm

    – Elveția, anunț de ultima oră: Agresiuni sexuale similare celor din Germania au avut loc și la Zurich
    http://www.activenews.ro/externe/Elvetia-anunt-de-ultima-ora-Agresiuni-sexuale-similare-celor-din-Germania-au-avut-loc-si-la-Zurich-128639

    – Agresiuni SEXUALE comise de imigranti au avut loc si in ELVETIA. Zeci de femei au depus plangeri
    http://www.aktual24.ro/agresiuni-sexuale-comise-de-imigranti-au-avut-loc-si-in-elvetia-zeci-de-femei-au-depus-plangeri/

    – Muslim brags about devastating 7-man gang rape of young German virgin girl, „full of dirt and sperm”

    Apreciază

  7. JE said, on ianuarie 8, 2016 at 1:00 pm

    Asta sa fie viitorul Europei? Ne vine si noua randul?
    – White Genocide in South Africa

    – Jeff Rense & John Friend – A Manufactured History & The War on Whites

    How White Guilt Liberals Think:
    Whites are oppressors
    Non-Whites are victims
    But race doesn’t exist
    Yet I love racial diversity
    And I celebrate our differences
    Because we’re all the same
    So let’s destroy diversity
    By mixing together
    But only in White countries

    Se pare ca noi arienii, „nazisti” de felul nostru, ne-am inbolnavit de „conspirationism” si trebuie sa ne tratam:
    – Ask Your Doctor About Antisemitox: The Cure For „Anti-Semitism”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.