SACCSIV – blog ortodox

BRAVO POLONIA: Toate steagurile UE au fost ARUNCATE!

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 25, 2015

Iata ce putem citi la Decizie FĂRĂ PRECEDENT a Poloniei. Toate steagurile UE au fost ARUNCATE! Explicaţia e HALUCINANTĂ: Al nostru e mai frumos:

Drapelul european a fost retras din sala unde au loc conferinţele de presă ale guvernului polonez, au constatat marţi jurnaliştii, după o reuniune a cabinetului conservator al premierului Beata Szydlo, informează AFP.

Chiar dacă aprobă apartenenţa Poloniei la Uniunea Europeană, partidul din care face parte Beata Szydlo, Lege şi Justiţie (PiS) condus de Jaroslaw Kaczynski, adoptă adeseori un ton eurosceptic şi pledează pentru o mai mare independenţă faţă de Bruxelles.

„Suntem membru al UE, un membru activ, însă am stabilit un principiu conform căruia reuniunile guvernului polonez şi declaraţiile de la finalul reuniunilor vor fi făcute pe fundalul unor drapele mai frumoase, în opinia mea: drapelul alb-roşu polonez”, a declarat Szydlo, întrebată cu privire la dispariţia drapelelor europene din sală.

„Respectând apartenenţa noastră la UE, vom desfăşura o politică pentru a trage maxim de profit pentru cetăţenii polonezi, pentru economia poloneză şi patria noastră”, a subliniat premierul Poloniei, înconjurată de 12 drapele poloneze.

Totodată, Beata Szydlo s-a declarat ‘bucuroasă că în aceste vremuri dificile Polonia este membră a UE şi NATO’.

Drapelul european a fost arborat în sala pentru conferinţe de presă pe vremea guvernelor centriste ale Platformei Civice (PO), întâi al lui de Donald Tusk, apoi al Ewei Kopacz, în ultimii opt ani.

Partidul Lege şi Justiţie, unul populist catolic, a venit la putere în urma alegerilor legislative din 25 octombrie, după ce candidatul său Andrzej Duda a câştigat alegerile prezidenţiale din 24 mai.  Polonia este membră a UE din 2004, titrează agerpres.ro

   Comentariu saccsiv:

Jaroslaw Kaczynski este fratele lui Lech Kaczyński, presedintele polonez mort in acel accident aviatic bizar:

VIDEO: Un an de la moartea (uciderea ?) presedintelui Poloniei

 

Tagged with: ,

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Yogy TheBear said, on noiembrie 25, 2015 at 12:57 pm

    Este un semnal foarte bine plasat de catre Polonia spre UE !!!
    Acuma UE a inceput in mod bizar , fiind o viziune a comunistilor europeni care s-au transformat in social democrati . Dar orcum , ca idee , o piata libera si liber circulatie pt cetateni tarilor din UE nu este ceva rau !!
    Dar !!!! Ce a ajuns azi UE este un stat supranational , neales de nimeni , plin de institutii inutile de o birocratie colosala care dicteaza si distruge suveranitati nationale ale membrilor !!! UE nu poate fii ca US !! Sunt prea mari diferente , si nu se poate baga pe gat chestia asta !!!! Este bine sa avem liber schimb si circulatie , dar restu nu era necesar deloc !!!!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. el said, on noiembrie 25, 2015 at 1:12 pm

    ….a spus Sf Paisie Aghioritul ca acesta adunatura numita u.e se va DIZOLVA !

    Apreciat de 2 persoane

  3. geo said, on noiembrie 25, 2015 at 1:41 pm

    Parca si mutalaul nostru, recent condamnat la pirderea unei case luate cu japca, a scos din cadru, de la Cotroceni, drapelul UE…

    Umoristul francez Dieudonne a fost condamnat in Belgia la 2 luni de inchisoare cu executare si 9.000 de euro amenda pentru antisemitism…

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-20621143-umoristul-francez-dieudonne-2-luni-inchisoare-executare-pentru-antisemitism.htm

    http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-20620765-gazprom-oprit-livrarile-gaze-ucraina-sunt-pericol-livrarile-gaze-catre-europa.htm

    …sa urmeze si Turcia???

    Apreciază

  4. energein7 said, on noiembrie 25, 2015 at 5:32 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  5. Cosmin S. said, on noiembrie 25, 2015 at 5:36 pm

    Poate treaba cu steagurile are legatura cu asta:
    m.activenews.ro/externe/Polonia-cere-anularea-Actului-fondator-NATO-Rusia.-Reactie-dura-la-adresa-Germaniei-Cui-vreti-sa-oferiti-mai-mult-confort-127205

    Apreciază

  6. Radu said, on noiembrie 25, 2015 at 5:37 pm

    NU am crezut sa vad ziua asta !
    Astia polonezii chiar se joaca cu focul nu gluma !
    De ce nu avem si noi asa politicieni ?

    Se pare ca pe polonezi mai degraba i-au invrajbit prin acel asasinat al fostului lor presedinte Lech Kaczyński din moment ce au inceput cu hotarare si inversunare sa se opuna pas cu pas uniunii europene.

    E curajos dar foarte riscant un asemenea gest daca le iese fara consecinte inseamna ca uniunea nu mai are mult de trait si nici spate sa reactioneze fata de valul de impotrivire din cadrul statelor membre.

    Oare va mai exista uniunea peste 5 ani? sau 10?

    Onoare si respect pentru politicienii si poporul polonez !
    CINSTE VOUA!

    Apreciază

  7. lastunnegru said, on noiembrie 25, 2015 at 7:03 pm

    off topic

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Pastila inteligenta care iti monitorizeaza ritmul cardiac si respiratia.

    Ingestible sensor can measure heart and breathing rates

    Cercetatori de MIT au testat cu succes un senzor ingerabil pe 6 porci care masoara cu ajutorul unor microfoane semnele vitale: inima si respitatie din tractul digestiv pentru pacienti care au arsuri si care nu pot fi atinsi. Senzorul iese natural din corp in 1-2 zile. Cercetatori spera sa masoare si temperatura cu acelasi senzor.

    http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3325221/This-microphone-pill-listen-heartbeat-breathing-rate-gut.html

    ( traducere google translator )

    https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3325221/This-microphone-pill-listen-heartbeat-breathing-rate-gut.html&prev=search

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

    Cercetatori tot vor sa ne convinga ca in viitor cea mai usoara cale prin care un om va face analizele medicale este ca inghita senzori sau cipuri sau cu tatuaje lectronice lipite pe piele pentru ca acceptarea nano-cipului sa fie mai usoara.

    NU ACCEPTATI ASA CEVA

    Apreciază

  8. hilohi bogdan said, on noiembrie 25, 2015 at 7:35 pm

    polonezii au scos steagu u.e. ? Urgent,cât se mai poate, să adoptăm moneda euro…romxit …avioane de hârtie (pt. Schengen) şi cu noi…europenii…cum rămâne…? E.u. Cu 2 viteze…pt. Noi…marsharier-ul…avem un junkers …prăbuşit…over?

    Apreciază

  9. gogu said, on noiembrie 25, 2015 at 7:40 pm

    Basescu : “Imi asum responsabilitatea sa duc nava Romania la cheu linistit”
    Sa traducem : Romania Lacheu linistit ?

    http://pmponline.ro/traian-basescu-in-emisiunea-romania-la-raport-la-rtv-24-noiembrie-2015/#comment-5061

    Apreciază

  10. cca70 said, on noiembrie 25, 2015 at 8:11 pm

    off topic
    am primit recent un mesaj:

    ” Extrema urgența!!! Maine, la Președenția Romaniei,va avea loc o dezbatere despre introducerea OBLIGATORIE!!!in școala,a disciplinei Educație pt sanatate(de fapt pt sex.,homosex.și alte perversiuni). Majoritatea celor invitați sunt de la ong-uri aticreștine și de homosexuali. Va rugam din tot sufletul, rugați-va,azi și maine,lui Dumnezeu și Maicuței Domnului(Psaltirea,Acat Sf Acoper,Paraclisul,Rug lui Iisus ș.a.)pt ca sa nu ingaduie uciderea a ceea ce a mai ramas curat in sufletul copiilor. Dați mesajul la cat mai mulți.”

    stie cineva mai multe detalii?

    Apreciază

    • a said, on noiembrie 25, 2015 at 10:09 pm

      Nu cred, stiu ca-i asteapta aceeasi rezistenta ca si in cazul orelor de religie. N-au cum sa faca asa ceva, nici macar sa-si doreasca!

      Apreciază

  11. Paul222 said, on noiembrie 25, 2015 at 11:50 pm

    Degeaba daca se bat cu pumnul in piept ca vor baze Nato la ei in tara, tot acelasi drac, UE, Nato…

    Apreciază

  12. Alex said, on noiembrie 26, 2015 at 12:46 am

    Moartea lui Kaczynski . . .

    Apreciază

  13. […] BRAVO POLONIA: Toate steagurile UE au fost ARUNCATE! […]

    Apreciază

  14. Ecaterina said, on decembrie 22, 2015 at 1:39 pm

    „Totodată, Beata Szydlo s-a declarat ‘bucuroasă că în aceste vremuri dificile Polonia este membră a UE şi NATO’.” Pe bune?!… Chiar credeți? Beata știe bine ce spune și ce face. Sunt două lucruri diferite, dar joacă aceleași cărți pe care le joacă holoholo. Adică, în traducere liberă, una spui și alta faci.
    Din partea mea, BRAVO, POLONIA!!! Aștept „răzbunarea”.

    Nu că mi-ar place polonezii. Sincer, nu, dar apreciez chiar și dușmanul neamului meu care luptă împotriva unui alt dușman al neamului meu. Bună treabă, nu-i așa?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.