SACCSIV – blog ortodox

Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 4, 2015

   Iata ce putem citi la George Soros: UE TREBUIE să accepte CEL PUȚIN un milion de refugiați ÎN FIECARE AN:

Într-un text publicat de Project Syndicate, miliardarul american George Soros scrie că „UE trebuie să accepte cel puţin un milion de refugiaţi în fiecare an, în viitorul apropiat. Şi, pentru a face asta, trebuie să împartă povara în mod corect, un principiu pe care o majoritate calificată l-a stabilit în cele din urmă la summitul de săptămâna trecută”.

„Este la fel de important să permită atât statelor, cât şi solicitanţilor de azil să-şi exprime preferinţele, apelând cât mai puţin posibil la constrângere. Plasarea refugiaţilor acolo unde vor ei să meargă – şi unde sunt doriţi – este o condiţie esenţială pentru succes”, afirmă Soros, potrivitflux24.ro.

„UE ar trebui să îşi asume un angajament anual faţă de ţările din prima linie de cel puţin 8-10 miliarde de euro, diferenţa fiind acoperită de Statele Unite şi restul lumii. Această sumă se poate adaugă obligaţiunilor pe termen lung emise pentru a susţine solicitanţii de azil din Europa”, mai spune omul de afaceri american de origine maghiară.

George Soros a devenit bogat şi celebru în 1992, în urma unei tranzacţii istorice, prin care a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autorităţile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. În 1993, George Soros a înfiinţat Fundaţia pentru o Societate Deschisă, numită şi Fundaţia Soros.

Comentariu saccsiv:

   Ghici de ce EVZ spune de George Soros ca este de origine maghiara si nu le spune cititorilor sai ca este evreu? Pentru ca cititorii EVZ trebuie sa fie cat mai neinformati, ca nu cumva sa li se aprinda un cap un cat de mic beculet.

TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul KALERGI, ROTHSCHILD, WARBURG – DISPARITIA RASEI ALBE din Europa

De ce se baga George Soros in seama?

EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

 

Tagged with: ,

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein said, on octombrie 4, 2015 at 3:12 pm

    Evreii cu Musulmanii s-au inteles ca mesia va fi evreu; dar prin viclenie musulmanii isi vor pune un mesia islamic; planul lor avanseaza din 7 in 7 ani; scenariul din SUA va fi aplicat in Europa, adica vor planta presedinti musulmani; pregatiti-va sa alegeti un presedinte gen Raed Arafat; simultan vor avansa cu biometria iar la final populatia va fi atat de „prajita”incat vor accepta ca Dumnezeu pe musulmanul ce va fi si presedinte al UN. Vasile acum 15 min. mi-a fost spart geamul de la sufragerie; o piatra de marimea pumnului in perfect centrul geamului; fara cuvinte!!!

    Apreciază

  2. unul oarecare said, on octombrie 4, 2015 at 3:16 pm

    Doamne, de doi intunecati ne-ai scapat(Roc&Rot)…Mai scapa-ne si de asta !

    Apreciază

  3. nikodim said, on octombrie 4, 2015 at 3:19 pm

    „George Soros scrie că „UE trebuie să accepte cel puţin un milion de refugiaţi în fiecare an, în viitorul apropiat.” … Dupa pofta sa, cati ani ar trebui sa dureze acest „viitor apropiat”???

    Apreciază

  4. Apologetica said, on octombrie 4, 2015 at 3:44 pm



    Apreciat de 1 persoană

  5. johnyx67 said, on octombrie 4, 2015 at 4:15 pm

    „o condiţie esenţială pentru succes” …oare la care succes se gandeste??? ,si sa impartim povara pe care ei ne-au pus-o in spate,fara sa ne ceara daca suntem de acord!

    Apreciază

  6. el said, on octombrie 4, 2015 at 10:37 pm

    un milion de draci sa-l chinuiasca zilnic fara mila si fara scapare pe indracitul Soros si INAINTE de Praznicul Sfintei Invieri de la anul viitor sa CRAPE cu moarte cumplita acest sarpe viclean si pervers!

    Apreciază

    • ozana said, on octombrie 5, 2015 at 11:12 am

      @ el
      La cele spuse de tine , AMIN ! Asa sa fie.Pai asta vrea un milion de refugiati pe an , si pentru citi ani de acum incolo viseaza dumnealuiu’ ca trebuie acceptati ?Sint 28 state membre. Un milion de refugiati pe an inseamna in medie 35714,286 de refugiati pentru fiecare tara in parte (fiecare cu cota ei preferentiala , desigur). Este ceva de groaza, de groaza. Si uitati-va care este reactia romanilor spre deosebire de unguri ; ii intimpina cu apa si hrana cit timp saracia si foametea de la sate nu cunoaste margini. Si ospitalierii astia, au drept de vot ! Revoltator este putin spus. Oamenii astia trebuie exorcizati domnule, EXORCIZATI Asta ca sa nu spun chiar exact ce gindesc…

      Apreciază

  7. Spaceman said, on octombrie 5, 2015 at 12:24 am

    Care refugiați, adică azilanți.
    dexonline.ro
    AZILÁNT, -Ă, azilanți, -te, s. m. și f. Persoană care a cerut azil, fiind luată în evidența unui stat înainte de a obține statutul de refugiat. – Din germ. Azilant.

    După ce azilanții fac cerere pentru obținerea statutului de refugiat în UE, sunt luați în evidență și amprentați

    Apoi relocati. UE aprobă un plan de relocare a 120.000 azilanți din Grecia și Italia în 23 de state europene, unde azilanții așteaptă să primească statutul de refugiat. Dacă cererea a fost respinsă, azilantul va fi expulzat în țara de origine a acestuia, dar biometricele rămân.

    Apreciază

  8. Anda said, on octombrie 5, 2015 at 5:41 pm

    Se descompune pe picioare uraciunea pustiirii, dar tot nu se lasa…Te infectezi numai uitandu-te la el…duca-se pe pustii!

    Apreciază

  9. Marcu said, on octombrie 6, 2015 at 3:37 pm

    Buna ziua,

    Am mai intrat uneori pe acest site si am gasit lucruri interesante.
    Am o nedumerire si sper sa ma puteti lumina.

    S-a intamplat sa cunosc un om deosebit, mare iubitor de arta ca si mine si colectionar de carti vechi rare.
    Eu nu stiam ca e mason si nici nu ma interesa acest aspect, numai ca intr-o seara a primit vizita altor confrati masoni si aceia au insistat sa raman si eu la o cafea. Nu neaparat pentru prozelitism ci pentru ca au vazut ca sunt un tanar cu cultura vasta etc.
    Am ramas siderat cum vorbeau de evrei… Asta e punctul pe care nu l-am inteles. Si doi, la discutia despre problema Africii, cu ce se intampla acolo, mi-au spus ca Africa nu trebuie ajutata sa avanseze, ca e un plan mondial… Ceva de genul…

    Intrand si pe acest site am vazut ca se pune usor eticheta de evreu. Faceti-ma sa inteleg de ce sunt vazuti evreii asa de rau? Explicatia lui Hitler cand s-a pornit impotriva lor a fost: pentru ca l-au ucis pe Isus!
    Dumnezeu nu ne vrea buni? De ce atata ura intre neamuri, semeni si culte?
    Chiar daca exista mai multe culte, Dzeu e unul singur pentru toti. Credeti ca lui Dzeu ii place cand dam cu piatra asa de usor?

    Apreciază

    • mihai said, on octombrie 6, 2015 at 11:43 pm

      pt. ca aceste culte sunt erezii si inselatorii

      Apreciază

    • Spaceman said, on octombrie 7, 2015 at 7:34 pm

      Spui că ești un tânăr cu o vastă cultură, foarte bine dresat zic eu, așa că îți propun o temă pentru acasă la nivelul tău. Subiect:”Hello Dolly” și de ce crezi că a avut un mare succes.

      Nu este un subiect ușor, te poți consulta și cu prietenii tăi masoni, măi cap de păpușă.
      Dacă nu vei urma Învățătura cea Dreaptă, pe Acela care este Calea, Adevărul și Viața, vei sfârși aruncat la gunoi împreună cu prietenii tăi masoni, mari iubitori de titluri pompoase, și cu dumnezeul lor diavolul.

      Apreciază

      • Marcu said, on octombrie 8, 2015 at 1:02 pm

        Nu stiu ce vrei sa spui cu Helloo Dolly! Oricum prefer Hello Dolly decat sa ascult manele sau muzica asta de consum ce e pe toate posturile de radio.
        Apropo, stiai ca Leonard Berstein a fost blamat pentru West Side Story? Ca a compus ceva comercial? Si mai era si evreu…. Sa nu-i mai cumparati discurile.
        Apoi nu am spus ca am prieteni masoni…. am intalnit masoni, asta e cu totul altceva.
        Cap de papusa? Daca comentezi in halul asta pe un blog serios, ce sa mai zic?Omul are dreptul sa aleaga, i s-a dat acest drept.Ai auzit de liberul arbitru?
        Toti va dati ortodocsi, cunoscatorii adevarului absolut, nimeni nu poate ridica capul inantea voastra.

        Nici nu va duce capul ca Biblia trebuie reinterpretata la vremurile actuale, omul nu mai trebuie sa traiasca cu privirea in pamant de frica unui Dzeu razbunator. Ma opresc aici si va las pe voi cunoscatorii care in egoismul vostru ca mai doriti sa castigati si viata vesnica.
        M-am nascut si am fost botezat si mi se spune ca sunt ortodox. Chiar nu stiu ce sunt… daca am fost botezat fara acordul meu. Poate doream altceva nu? Mai bine decat eculubratiile astea ati incerca sa faceti oamenii sa inteleaga ce cauta ei pe lume si care e sensul vietii, fara sa etichetati asa usor pe homosexuali, evrei, masoni si mai stiu eu pe cine. Ca pana una alta sunteti asemeni nazistilor ce au omorat evreii.

        Apreciază

      • Spaceman said, on octombrie 8, 2015 at 2:12 pm

        @Marcu
        Vai de capul tău…de păpușă! Hai lasă vrăjeala și nu fi superficial, fă-ți tema propusa de mine. Ai mult de lucru, spor la treaba!

        Apreciază

  10. Anda said, on octombrie 8, 2015 at 1:53 pm

    @ Marcu,
    Nu te supara, dar nu e suficient doar ca cei din jurul tau sa-ti spuna ca esti ortodox. Trebuie sa-ti cunosti bine si credinta in care ai fost botezat. Tu o cunosti? Mai trebuie sa fii si madular viu al Bisericii, adica sa iei parte la toate sfintele taine ale Bisericii.
    Uite, daca vrei sa pui inceput bun, citeste invatatura de credinta a Bisericii in care spui ca esti botezat.

    ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/Catehism%20ortodox.pdf
    sau:

    Dă clic pentru a accesa Catehismul%20Bisericii%20Ortodoxe-Velimirovici.pdf

    Iti doresc din tot sufletul sa gasesti aici toate raspunsurile la intrebarile care te framanta. Spor duhovnicesc!

    Apreciază

  11. Anda said, on octombrie 9, 2015 at 12:58 pm

    Marcu,
    daca ai timp, nu-ti refuza acest moment de rasfat duhovnicesc: despre crezul ortodox cu parintele Daniel Benga. Vei ramane uimit cate ti se vor descoperi. Auditie placuta.

    Apreciază

  12. […] Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an […]

    Apreciază

  13. […] Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an […]

    Apreciază

  14. octavpelin said, on septembrie 18, 2016 at 10:47 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  15. […] Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an […]

    Apreciază

  16. […] Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an […]

    Apreciază

  17. […] Evreul GEORGE SOROS: Uniunea Europeana TREBUIE sa accepte cel putin UN MILION DE REFUGIATI pe an […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.