SACCSIV – blog ortodox

Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv …

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 29, 2015

Referitor la proiectul de lege VACCINARE OBLIGATORIE, pana acum se stia ca se vrea:

VACCINARE OBLIGATORIE. Fara vaccin = fara scoala

Si:

Proiectul legii VACCINARE OBLIGATORIE: medici anti vaccinare = pierderea dreptului de libera practica

Dar nu li s-a parut suficient. Asa ca au venit cu o completare teribila:

Daca acel copil nu a fost vaccinat pana la varsta de 3 ani, aceasta comisie va sesiza institutiile abilitate privind “infractiunea de rele tratamente aplicate minorului de catre parinti”.

Cititi va rog mai multe la:

EXCLUSIV Cele opt vaccinuri care vor fi obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita/scoala. Scolile vor fi aspru amendate daca nu vor respecta legea

Stiti ce inseamna infractiunea aia? Puscarie. Si stiti ce mai inseamna? Vi se ia copilul.

Deja ma alatur celor ce striga: “VINO DOAMNE”. Si vino te rog mai repede, caci au stricat pamantul.

Toate portile iadului s-au deschis si toti draci isi mana de zor slugoii. Deja nu de la an la an si nici macar de la luna la luna, ci de la o zi la alta le mai debiteaza mintea cate o napasta. Nu stau locului. Sunt neobositi.

Iar ticalosia lor a depasit orice limite. De peste 200 de ani de cand tot cladesc la NOUA ORDINE MONDIALA, nicicand n-au indraznit sa aplice ca regula generala acesta pedepsa cumplita. Pana acum functionau dupa principiul: te opui, te pedepsim.

Acum au plusat: te opui, te pedepsim si-ti luam si copilul.

Cititi va rog si:

GERMANIA: Te opui venirii refugiatilor? ITI LUAM COPII si SLUJBELE. Si un dialog ANGELA MERKEL – MARK ZUCKERBERG, patronul Facebook

Asadar iubiti frati, sa ne rugam.

Si ce sa mai facem, concret, in chestiunea vaccinurilor? Sa ne opunem. E o datorie. Cum s-o facem?

Pana acum, desi putini si sarantoci, cei anti vaccin au repurtat victorii nu tocmai mici. De campania lor vaccin anti HPV s-a ales praful iar in general numarul celor vaccinati tot scade.

Care cu conferinte, care cu articole in reviste, care cu documentare video, care cu bloguri, care cu comentarii, ne-am facut treaba. Acum insa va fi mai greu. Trebuie o strategie. Si cat mai repede. Propunerea asta legislativa nu trebuie sa ajunga lege. Cei ce se opun trebuie sa reactioneze inainte si nu dupa, cum au facut in cazul legii anti legionare.

De aceea reiterez o rugaminte dupa modelul:

Rog raspanditi: SCRISOARE CATRE ZIARISTII CURAJOSI. “Azi ii salta pe legionari, maine pe nationalisti, poimaine pe voi”

 

76 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Olivia said, on septembrie 29, 2015 at 4:34 pm

    Ai dreptate, frate Vasile. Am doi copii nevaccinati. Acum o sa creasca presiunea din toate partile…:(

    Apreciat de 1 persoană

    • Gabriel M. said, on septembrie 29, 2015 at 6:52 pm

      Sfanta impartasanie anuleaza orice otrava sau substanta. Parintele Iustin Parvu spune ca nu trebuie mers la extreme cu cardurile sau cu lucrurile astea de sanatate, deocamdata. Inca nu a fost impusa pecetea pe mana sau pe frunte. aia e problema : pecetea.

      Apreciază

      • cca70 said, on septembrie 29, 2015 at 9:05 pm

        ” nu trebuie mers la extreme cu cardurile sau cu lucrurile astea de sanatate „…serios??? si care ar fi extrema aia???

        adica sa stii ca vaccinul e plin de otrava si sa te supui ca vita la abator? si inca pe copii tai sa ii dai cu buna stiinta mortii sau handicapului???

        tu ai citit „sfatul „asta al tau inainte sa il postezi?

        Apreciat de 2 persoane

      • Gabriel M. said, on septembrie 29, 2015 at 11:33 pm

        am citat din sf. Iustin Parvu prietene. nu te mai agita degeaba.

        Apreciază

      • Mihail said, on septembrie 30, 2015 at 2:14 pm

        nu pot sa nu fiu mirat si dezgustat de dezinvoltura cu care „medicul” baga acul in copilul tau. nu pot sa nu fiu mirat de iresponsabilitatea cu care introduce in copil un amalgam despre care el habar nu are ce-o in inauntru. sunt sigur ca-i tremura mana mai tare cand tre sa faca acelasi lucru la propriul copil(daca-l face). deci cu ce drept face el acest lucru in conditiile in care nu este in masura sa puna pe hartie compozitia vaccinului si sa semneze cu propriul sange. deci dragi „medici” puneti voi mana in foc pentru ceea ce faceti? n-ar fi bine sa reconsiderati ceea ce faceti prin vaccinare? ati fost vreodata in vreo fabrica de vaccinuri? ati numarat vreodata cu manusile de box cati virusi sunt intr-un vaccin si de care sunt? le-ati testat(virusilor) starea de sanatate? ca ei zic ca sunt pe jumatate vii. oare cum fac asta, le ia pulsul?! informati voi parintii de riscuri, de efecte adverse?

        Apreciază

      • Aurora said, on octombrie 1, 2015 at 12:47 pm

        Tu esti prost sau ma insel eu ? Daca ma insel, retrag prima parte, dar vad ca recomanzi Sfanta Impartasanie ca antidot la vaccin si deci nu ma insel ? Adica imi duc copiii la otravit cu buna stiinta si apoi ii impartasesc ca sa contracarez efectul toxic ca asa a spus Parintele Iustin ? Pai n-a spus asa, dar tu le intelegi exact pe dos. El a spus ca Sfanta Impartasanie ii fereste copii de orice pandemie, deci nu mai e nevoie de vaccin daca i-ai impartasit des.

        Apreciat de 1 persoană

    • Aurora said, on septembrie 29, 2015 at 9:55 pm

      Sa-ti traiasca, sora Olivia si sa te bucuri de ei ! Sa ti-i pazeasca Maica Domnului sub sfantul ei Acoperamant. Sa nu te lasi intimidata ! Eu sunt in varsta, copiii mei sunt mari, dar daca as avea acum copii mici as prefera sa nu-i dau la scoala/gradinita decat sa bage nenorocitii seringa otravita in ei. I-as invata carte din cat ma pricep, dar in sistemul antihristic nu i-as inscrie.

      Apreciat de 4 persoane

    • Daniel said, on septembrie 30, 2015 at 10:05 am

      Olivia, daca stii cum sa procedezi e mai dificil pentru ei sa te oblige:
      1. In calitate de parinte sau tutore al minorilor vei semna in scris o hartie pe care o vei da copiilor sa o aiba asupra lor la scoala! In aceea hartie vei declara ca in calitate de parinte refuzi vaccinarea si ca iti asumi eventualele repercursiuni negative in ceea ce priveste sanatatea copiilor, daca aceasta va avea de suferit!
      2. Vei cere informare cu privire la vaccin: adica cine este producatorul, daca durata legala de testare a fost realizata inainte de iesirea pe piata.
      3. In cazul in care vei fi de acord ca, copiii tai sa fie vaccinati, vei cere un inscris prin care cei care au promovat si asigurat vaccinarea sa raspunda legal, in cazul in care copiii tai vor avea de suferit efecte secundare! Adica, pe romaneste, ”Bai fratilor, mai intai imi dati in scris ca daca se intampla ceva cu copiiii mei, veti plati in mod real pentru aceasta – cu despagubiri financiarea catre mine si cu puscaria fata de societate!

      Intereseaza-te ce mai zice legea aia cu tutela, si cu parintii care sub rezerva raspunderii personale iau decizii in nume propriu pentru soarta copiilor lor! Nu ar trebui sa fie o problema, intrucat Martorii lui Iehova au fost mereu niste rafatati ai puterii de la Washington! Pe astia nu-i mai baga nimeni la parnaie desi multi dintre liderii lor ar merita!

      Apreciază

      • el said, on septembrie 30, 2015 at 12:22 pm

        Daniel

        balarii si multa teroie, NIMIC prac tica in ce spui

        „3. In cazul in care vei fi de acord ca, copiii tai sa fie vaccinati, vei cere un inscris prin care cei care au promovat si asigurat vaccinarea sa raspunda legal, in cazul in care copiii tai vor avea de suferit efecte secundare! Adica, pe romaneste, ”Bai fratilor, mai intai imi dati in scris ca daca se intampla ceva cu copiiii mei, veti plati in mod real pentru aceasta – cu despagubiri financiarea catre mine si cu puscaria fata de societate! „_____ bolile care le dezvolta copii dupa injectia pot fi mai rapide sau cu declasare pe tot aprcursul vietii gen BOLI AUTOIMNE, CANCER, retardari ale dezvoltarii sistemului nervos otravit cu mercur care este un CUNOSCUT neurotoxic, …iar autismul daca il dezvolta imdedat TREBUIE DOVEDITA relatia CAUZA-EFECT intre vaccin si boala, la fel pentru bolile autoimune si cancer dezvoltate ULTERIOR.Acest lucru este IMPOSIBIL de facut cu dovezi acceptate de ei.
        As aca BLABLABLA….= NIMIC nu spui.

        „2. Vei cere informare cu privire la vaccin: adica cine este producatorul, daca durata legala de testare a fost realizata inainte de iesirea pe piata.”_____ IRELEVANT ce scrie in prospect si cine e producatorul caci TOTI mint si se vor justifica pentru OTRAVA din ele si pentru vezi domne ´ABSOLUTA NEVOIE de a fi administrate,pentru cat de „neceasare” sunt ele ….Deci incoi odata BLABLABLA….=NIMIC !

        iar cat despre pct 1 : daca va deveni OBLIGATORIE prin lege NU TE POTI OPUNE cu o hartiuta NULA, n u te va intreba nimneni ce vrei ci te va SILI cu legea.
        Scoala in toata Europa e OBLIGATORIE prin lege de la varsta de 7-8 ani si daca nu dai copilul le scoala ti-l iau pentru „rele tratamente” si „iresponsabilitate”, legea cu home-scooling nu se stie cat e de admis in feicare tara si cat va fi ingradita, plus ca home-scooling are PARAMETRI CLARI : carte ore de fiecare specialiatte, cu profesori accreditati de sistem , cu examene de control pentru echivalarea celor invatat acasa in privat de catre copil cu cele invatate la scoala de toti copii…plus ca aceste legi si ele pot suferi schimbari care sa te ingdardeasca. Deja acum home-scoolinmg NU e pentru toata lumea, PUTINI isi Permit financiar .

        asa ca nu mai trai in imaginar, dormitul in bocancii iluziei si datul cu gura fara sa ganditi….

        Apreciat de 1 persoană

    • Constantin said, on septembrie 30, 2015 at 10:10 am

      Pai doamna, puteti sa aratati ASTA ca baza pentru refuzul dumneavoastra: https://www.youtube.com/watch?v=-uGWut6IRfA
      Inventatorul vaccinului antipolio recunoaste ca vaccinurile au starnit LEUCEMIE, SIDA SI CANCER. Saccsiv, incearca sa preiei si sa traduci acest articol si publica interviul cu doctorii respectivi.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 30, 2015 at 10:23 am

        Constantin

        VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

        https://saccsiv.wordpress.com/2011/09/20/video-si-transcriptul-omul-de-stiinta-dr-maurice-hilleman-recunoaste-prezenta-virusilor-sv-40-sida-si-a-cancerului-in-vaccinurile-firmei-merck/

        Apreciază

      • el said, on septembrie 30, 2015 at 12:31 pm

        saccsiv

        doveditul relatiei cauza-efect NU e ADMIS de corectul politic actual medical, asa ca nu va putea fi folosit instanta. caci daca ar admite ca e toxic ce fac ar TREBUI sa OPREASCA si vaccinarile….
        e bine de stiut dar nu va fi util cu nimic in caz ca te obliga cu legea, aici e Marea VICLENIE

        macelul este sigura solutie care va creea un Hiatus in sistemul indracit anticristic actula, si dupa, in functie de starea duhovniceasca a ortodocsilor care vor supravietui va mai fi dat lumii SAU NU un timp… FT FT FT SCURT pana la venirea lui anticrist… sau daca aceia vor fi extrem de putini vor fi slavati cumva in pustie sau vor marturisi si va veni IMEDIAT anticrist

        TOTUL e in mainile ortodocsilor… pocianta si lipirea de Hristos… restul e NIMIC! A expirat termenul dat lumii, de aceea sunt ingaduite azi cele mai absurde si oribile evenimente c are acum 3 ani de exemplu erau de neconceput si INCA vor mai veni si ALTELE mai absurde, cine are urechi de auzit sa auda si sa inteleaga ca sa-si mantuiasca sufletul,
        Doamne ajuta

        Apreciază

    • Ecaterina said, on octombrie 2, 2015 at 3:12 pm

      Să-ți dea Dumnezeu sănătate și putere de luptă Olivia. Îți mulțumesc și eu de pe acum, în numele copiilor tăi. Doamne…, mă gândesc și la copiii din Casele de copii. Sunt în ghearele zombilor. De veți avea vreodată posibilitatea să interveniți și pentru ei – în orice formă – să o faceți fraților! Că și ei sunt tot copiii neamului nostru. Pentru ei, deocamdată nu luptă nimeni.

      Genunchii la rugăciune, fraților!

      Apreciază

    • Ecaterina said, on octombrie 2, 2015 at 3:21 pm

      Și încă ceva important pentru cei care aveți copii nevaccinați. În fiecare zi, cum vi se întorc copiii de la școală, controlați-i să vedeți dacă sunt schimbări. În plus, stați de veghe, căci se apropie ziua în care va trebui să vă luați doar copilii de mâini și să fugiți. Fără bagaje, fără nimic altceva. Doar cu Măicuța Domnului. Cum spunea Părintele rus Ambrozie, anul acesta – o să vină curând o zi când o să trebuiască să vă prindeți cu mâinile de roata trenului.

      Mămicilor, să nu vă fie frică, căci frica este de la nesuferit. Dumnezeu este lângă voi și la timpul potrivit veți primi ajutorul de la ajutoarele Lui. Să fiți fără grijă. Numai să cereți.

      Apreciază

    • Parinti ANTIVACCINARE said, on noiembrie 7, 2015 at 9:21 am

      Am COPIL FOARTE SANATOS,NEVACCINAT!! NICIODATA NU S-A IMBOLNAVIT. CE MA FAC, NU ESTE PRIMIT LA NICI O GRADINITA SI IMEDIAT E DE SCOALA DAR SI EA REFUZA. CE MA FAC DOAMNE? DOCTORII DE FAMILIE REFUZA SA INSCRIE COPILUL ACESTA SANATOS DAR NEVACCINAT.. CUM MAI POT MERGE SA LUCREZ? AM O HARTIE TIPIZATA ANTIVACCINARE DAR NU MAI AJUTA LA NIMIC…VREAU SA IAU LEGATURA CU PARINTI CARE AU COPII NEVACCINATI. DORESC SA SUSTIN SI SA MA CONSULT CU ACESTIA IN CEEA CE PRIVESTE VIITORUL COPIILOR ANTIVACCIN..

      Apreciază

      • Riko said, on noiembrie 7, 2015 at 12:37 pm

        Imi imaginez ca cine nu vrea sa-si vaccineze copilul mituieste medicul de familie sa arunce vaccinul la chiuveta si pe foaie ca-l are. Daca nu-l duci la gradinita trebuie sa il inveti tu sa scrie litere si numere si sa deosebeasca numerele, mai mare mai mic. Nu-i da sucuri in ambalaj de aluminiu, pasta de dinti fara flour, nu gatii in vase de aluminiu. Si stiu ca ai tendinta sa nu-l lasi la calculator, dar crede-ma ca ai face o mare greseala, ecranele noi au protector incorporat pentru ochi, deci nu sunt chiar asa de rele, si daca nu invata sa folosesca calculatorul si nu e la curent cu nautatile copiilor de varsta lui, la scoala se va simti prost pentru ca numa el/ea nu stie despre ce e vorba. Si jocurile cu masini sau altele, sunt utile in felul lor. Eu am patit ceva similar si a fost groaznic, nici nu stiam sa ma comport ca restul copiilor. Daca vrei sa nu gaseasca cumva porcarii pe intrernet, iti recomant controlul parental: http://www1.k9webprotection.com/ acolo alegi ce si cum, si poti sa pui siteuri exceptie.
        Invata-l mai multe rugaciuni din timp, precum poeziile. Doamne ajuta! sper sa gasesti o solutie.

        Apreciază

      • intelepciuneasfintilor said, on noiembrie 9, 2015 at 9:12 am

        Ati invocat nerespectarea dreptului la educatie din constitutie? Chiar daca planuiesc sa dea legea mentionata in acest articol, deocamdata ea nu este votata si prin urmare ce au facut scolile in cazul dumneavoastra este ilegal.

        Mergeti cu constitutia in mana si aratati-le ca stiti ca ce fac ei e ilegal.
        http://legeaz.net/constitutia-romaniei/articolul-32-constitutie
        (1) Dreptul la învăţătură este asigurat prin învăţământul general obligatoriu, prin învăţământul liceal şi prin cel profesional, prin învăţământul superior, precum şi prin alte forme de instrucţie şi de perfecţionare.

        Am si eu o fetita de 1 an si o luna, pe care nu am vaccinat-o si ma gandesc ca nu mai e mult si voi putea ajunge in aceeasi situatie cu dumneavostra. Sa ne tineti va rog la curent cu ce se mai intampla.

        Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca!

        Apreciază

  2. bogdansava21 said, on septembrie 29, 2015 at 5:02 pm

    Chiar ca traim vremurile din urma, educatie sexuala la copii in romania, refugiati in caminele studentesti, vaccinuri obligatorii, ponta iar se imprumuta la FMI si astea toate sunt doar recente ca probleme avem cu sutele…sa ne rugam si sa luam atitudine fiecare cum putem….

    Apreciază

  3. Radu Humor said, on septembrie 29, 2015 at 5:27 pm

    O altă prorocie a Părintelui Justin se împlinește în aceste zile:
    China intră în război alături de Rusia împotriva ISIS, adică împotriva SUA

    Părintele Justin despre război în general, cu referire directă la musulmani și rasa galbenă
    Războiul nu vine niciodată de la creştini, tot timpul vine de la păgâni… Un conducător, fiu al Bisericii, nu se aliază niciodată cu păgânii, sau împotriva unor state ortodoxe. Îl vedeţi pe Ştefan cel Mare, pe Mihai Viteazul sau pe Constantin Brâncoveanu aliindu-se cu turcii? Asta înseamnă să îţi vinzi credinţa şi neamul. Nu că ceilalţi ar fi mai ortodocşi. Pentru că ruşii, vă mai povesteam eu, din războiul trecut, tocmai de Paşti ne atacau sau de sărbătorile mai importante, chiar dacă era o convenţie între noi să nu atacăm în perioada sărbătorilor. Dar atunci Rusia era sub stăpânire atee, bolşevică. Acum însă totul este dirijat din umbră şi se urmăreşte de fapt un război împotriva statelor ortodoxe, de aceea marile puteri susţin Turcia şi statele musulmane. Religia musulmană este mult mai pe placul omului modern de azi, pentru că încurajează patimile şi viciile. Pe de altă parte este puterea rasei galbene. Pericol este şi dintr-o parte şi din alta, iar la nivel înalt ele sunt mână în mână, spre instaurarea guvernului mondial şi punerea în aplicare a planului satanic.
    (text preluat din Revista Atitudini, Nr. 25)
    Și iată ce putem în știrea următoare:
    Sah mat dat Americii si vestului in problema siriana. Un contingent numeros special pregatit pentru misiuni combat, al armatei chineze, este in drum spre Damasc pentru a se alatura Presedintelui Putin in vederea curatirii zonei de cancerul creat de SUA
    Eforturile SUA de a distruge si destabiliza zona Orientului Mijlociu prin gruparile teroriste finantate de la Washington, se indreapta spre un sfirsit regretabil si neasteptat pentru americani, liderul rus promitind ca va merge pina la exterminarea ISIS cu sau fara ajutorul american, ceea ce inseamna sfirsitul eforturilor americane de a destabiliza si inlatura pe Assad de la putere.
    Fara discutie ca americanii o gindesc in sensul afacerii, crezind ca liderul rus va duce economia proprie la sapa de lemn continuind acest razboi, asa cum s-a intimplat in ‘80 in Afganistan. Se pare ca aceast tip de analiza nu functioneaza in acest moment.
    China s-a aratat dispusa sa ajute Rusia in Orientul Mijlociu in vederea exterminarii cancerului terorist crescut si alimentat de SUA si aliatii lor. Trebuie spus ca militarii chinezi au desfasurat in portul yemenit Aden din sudul tarii, chiar linga strimtoarea yemenita, strategica pentru transportul petrolului spre Europa si SUA, un dispozitiv important si in acelasi timp au aparut cu navele de razboi chineze pe coasta statului american Alaska.
    Debarcarea flotei militare chineze in Siria este o problema de zile si se vor alatura rusilor, iranienilor si gruparii Hezbolah, pentru a extirpa teroristi care au distrus o mare parte a Orientului Mijlociu, au omorit oameni nevinovati si au vandalizat obiective istorice de prima importanta pentru umanitate.
    http://www.almasdarnews.com/article/chinese-military-personnel-expected-to-arrive-in-syria/
    Soldatii chinezi vor debarca in portul Tartus din Siria, in care sint si efectivele ruse. Ceea ce este interesant, Rusia nu a acceptat asistenta militara de la tarile arabe din regiune, ceea ce inseamna ca Arabia Saudita va trebui sa inceteze bombardamentele in Yemen si sa stea deoparte, pentru a nu avea surprize neplacute. La fel si evreii care sint negri de suparare, fiind pentru prima data pusi de catre Presedintele Putin in situatia de martori, fara posibilitatea de a intervenii in vreun fel. Rusii stiu foarte bine ca finantarea acestor grupari teroriste din Orientul Mijlociu este opera Arabiei Saudite, Israelului si SUA, in principal.
    Marti dimineata, navele militare chineze se indreptau spre Siria prin Canalul de Suez, intrind in Marea Mediterana… Debarcarea in Siria a contingentelor militare chineze si echipamentului militar aferent urmeaza sa aiba loc in maxim sase saptamini, in portul sirian Tartus.
    China a avertizat in mai multe rinduri, ultima data pe 22 Mai 2014, coalitia condusa de SUA, legat de situatia din Siria si posibilitatea extinderii conflictului militar in zona, datorita gruparilor teroriste alimentate de americani si aliatii lor.
    http://www.ft.com/home/us
    http://www.un.org/en/ga/search/view_doc.asp?symbol=S/PV.7180
    Lucrurile se complica iar pe Americani si aliatii lor nu ii mai poate ajuta nici Papa, chiar daca in aceste zile este in SUA si critica pe toate canalele posibile pozitia Americii si a aliatilor sai pe tot globul si la ei acasa. Chiar astazi in Congresul American, Papa a avut o cuvintare de o or ape care am ascultat-o atent, care cu siguranta nu a convenit liderilor americani si nici membrilor Congresului.
    Vom vedea in urmatoarele zile si saptamini, un asalt al trupelor ruse, iraniene si chineze asupra fortaretelor create de ISIS si eventual exterminarea lor cit mai rapida. Chinezi si rusii vor testa echipament militar de ultima generatie in zonele unde acesti fanatici ISIS condusi de CIA sint localizati. Categoric pe acesti islamisti fundamentalisti ii va astepta prapadul focului unor grupari armate regulate, de prima mina…Vor avea loc diversiuni generate de americani si aliatii lor, dar liderii rusi si chinezi sint fara discutie pregatiti…
    Adrian Cosereanu

    Apreciază

  4. dante said, on septembrie 29, 2015 at 6:08 pm

    Oameni buni, nu cedati caci sistemul ,merge la intimidare si exploateaza la mximum toata frica si necunostinta noastra.
    Binele cu forta nu poate fi facut decit intr-un regim totalitar, ori ei se lauda ca sintem intr-o lume democratica sadar trebuie contracarati cu propriile lor arme, legi – constitutie.
    Eu unul nu voi ceda, si sper sa ma lumineze Dumnezeu sa fac ceea ce este bine pentru copiii mei.

    Doamne ajuta!!

    Apreciat de 3 persoane

  5. cosminmatiu said, on septembrie 29, 2015 at 6:22 pm

    Se ajunge in curand la mucenicie. Ei au toata puterea in mana, noi petitiile si demonstratiile, suntem penibili.

    Apreciat de 3 persoane

    • Mirela said, on septembrie 29, 2015 at 9:00 pm

      Eu cred că puterea noastră e una de care adesea nu suntem conştienţi.
      Pentru faptul că suntem mulţi, „proşti, dar mulţi”, cum zicea Lăpuşneanu, avem o capacitate reală de a înfrunta legile şi măsurile luate împotriva acestui popor.
      Cu o condiţie esenţială: să nu fim dezbinaţi, să nu fim trădători şi să nu fim laşi.
      Dacă un număr foarte mare de români ar respinge actele biometrice, ele nu ar putea fi implementate. Dealtfel, s-a şi văzut asta cu cardul de sănătate, a cărui introducere sunt sigură că s-a tot amânat din pricina opoziţiei multora. Dacă ar fi fost şi mai mulţi, nu s-ar fi introdus deloc.
      Aşa şi cu vaccinurile, cu Codex alimentarius sau cu legea antilegionară: ele nu pot fi aplicate decât cu ajutorul cozilor de topor. Altfel, nu.
      Succesul „lor” acesta este: că suntem dezbinaţi, că unii sunt în eroare şi că găsesc destui care, din frica de a-şi pierde nişte avantaje sau pentru obţinerea unor avantaje, ori poate din cauză că sunt şantajabili, acceptă să devină trădători şi călăi ai acestui neam.
      Totuşi, „ei” ştiu bine că puterea lor e mai ales cea a convingerii prin manipulare, de aceea se silesc să ne încredinţeze că suntem neputincioşi, singuri, nesemnificativi şi nu putem să ne opunem sau să facem nimic împotrivă. Dar, tot pentru că „ei” ştiu că puterea noastră potentială îi poate anihila, vor să ne reducă drastic dpdv. numeric şi ne otrăvesc fizic şi psihic din faşă.
      Oricum, oricât de fără speranţă ar părea viitorul, ne rămâne măcar puterea rugăciunii fierbinţi şi puterea opoziţiei personale: acel NU luat în braţe indiferent de pierdere, ca singura variantă de a rămăne OM.
      Părerea mea este că vieţile sfinţilor şi ale martirilor temniţelor comuniste ar trebui să ne fie repere VITALE şi că ar trebui să luăm aminte la ele, căci asta ne poate aştepta şi pe noi. Dacă vrem să rămânem ai lui Hristos şi să nu dezertăm în tabăra antihristică, e obligatoriu să învăţăm BĂRBĂŢIA, căci sunt vremuri de aprigă luptă.

      Apreciat de 3 persoane

    • Gabriel M. said, on septembrie 30, 2015 at 7:56 am

      Puterea noastra este rugaciunea. Ajutorhl nostru este Mantuitorul nostru Hristos care a promis ca va fi cu noi pana la sfarsit. Deznadejdea si frica este un pacat. Doamne ajuta-ne

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2015 at 10:12 am

      cosminmatiu

      Doamne ajuta!

      Iertare, ti-am trimis un e-mail. L-ai primit?

      Apreciază

  6. Sorin M said, on septembrie 29, 2015 at 7:22 pm

    A fost gasita apa pe Marte (sau cel putin asa zic ei):
    http://www.evz.ro/dezvaluire-istorica-nasa-va-face-luni-un-anunt-important-despre-marte.html

    Apreciază

  7. ioana said, on septembrie 29, 2015 at 7:41 pm

    ticalosi nenorociti! da, nu-mi vaccinez copiii pt. ca sunt din ce in ce mai multe voci avizate care arata cat de fara sens si chiar periculos este (cazuri de autism in urma unor vaccinari), sa-i vaccinezi….eu personal am cunoscut un caz. si daca ceilalti copii din scoala, gradinita sunt vaccinati cu ce-i deranjeaza pe parinti si cadre didactice ca vin si copii nevaccinati(ceilalti fiind IMUNI, nu?).ne ameninta cu Protectia copilului, aceasta Institutie care are o reputatie mai mult decat „dubioasa”. sa ne lase in pace, ne-am saturat de control. Dumnezeu sa-i judece pentru tot raul care-l fac(guvernantii).

    Apreciat de 2 persoane

  8. MariusB said, on septembrie 29, 2015 at 8:31 pm

    Care credeti ca este faza cu apa gasita pe Marte ?! … De ce tin astia neaparat sa ne anunte pe toti ca NASA a gasit apa pe Marte ?… o fi venind ca o completare ca sa intareasca teoria darwinismului, si sa ne confirme faptul ca suntem nimeni in Univers…

    Apreciat de 1 persoană

  9. Mirela said, on septembrie 29, 2015 at 9:17 pm

    Mie ceva îmi atrage atenţia: nu ştiu dacă observ bine, dar vitalitatea invadatorilor Europei mi se pare una de excepţie. Priviţi filmele şi clipurile cu ei! Îi văd bine clădiţi, debordând de energie, plini de muşchi, capabili să escaladeze ziduri înalte, să facă prăpăd pe unde trec. Şi cei din Orient, dar şi africanii.
    Ei or fi vaccinaţi? Dacă da, cu ce? Cu ce se hrănesc, ce beau?
    Vin din ţări sărace, în răboi, cu o agricultură slab dezvoltată etc, dar sunt plini de forţă! Nu ştiu ce părere aveţi, dar eu nu prea văd între români aşa ceva. Mă uit la tinerii noştri şi sunt palizi, pirpirii, slăbănogi sau cu tendinţe de îngrăşare ca semn al alimentaţiei nesănătoase, apatici şi fără vlagă.
    Parcă nu cred că doar educaţia diferită face diferenţa!

    Apreciat de 2 persoane

    • adriandirnescu said, on septembrie 29, 2015 at 11:28 pm

      Berea din Romania este o otrava, vinul din comert cam la fel, tigarile o otrava, hrana din magazinele oraselor in general, e o otrava cu efect lent. Aerul de respirat e plin cu particule de chemtrails… apa din peturi ??? Cum sa fim daca suntem otraviti in fiecare zi ? atentie la cafea !!! se pare ca nu mai estre nici cafeaua ce era acum 20 de ani . Mai nou , si cred ca nu numai eu observ tot mai des firele de paianjen care cad din cer de tip morgellons. Cred ca doar bunul Dumnezeu pentru rugaciunile Prea Curatei Maicii sale si ale tuturor Sfintilor ne mai tine in lumea asta otravita .

      Apreciază

      • Mirela said, on septembrie 30, 2015 at 1:16 am

        Da, cauzele pentru care tinerii nostri sunt cum sunt le ştiu, mirarea mea este că „refugiaţii” arată de parcă vin din altă epocă istorică. M-am gândit şi eu la câteva explicaţii: nu-s vaccinaţi (poate, nu ştiu), nu mănâncă fast food şi semipreparate, mai puţine e-uri, nu se ofilesc cu studiul, cresc cu mentalitate războinică şi se antrenează de mici pe stradă, luptând unii cu alţii, poate fac şi gimnastică de forţă.
        Dar tot mi se pare prea mare diferenţa între ei şi ai nostri, sunt ca o tornadă, au energie de animal dezlănţuit. Îmi aduc aminte de războinicii de odinioară şi de forţa lor aproape incredibilă pentru vremurile astea: cine ar mai putea acum să lupte cu un armament de câteva zeci de kilograme (care mai era şi cărat drum lung), aşa cum făceau romanii?

        Apreciat de 1 persoană

      • cca70 said, on septembrie 30, 2015 at 7:26 am

        @Mirela

        refugiatii astia au trait in conditii primitive deci nu sunt otraviti…fac pariu ca ei nu se spala pe dinti cu pasta CU FLORURI….

        florul schimba radical comportamentul uman …..adica incet si sigur devi leguma, vita, goim adevarat…asa cum vor stapini, bleg si incapabil sa te mai opui la cele mai revoltatoare gesturi

        Apreciază

      • Mirela said, on septembrie 30, 2015 at 2:29 pm

        cca 70,

        Totuşi, mă întreb: „stăpânii” care pe noi ne vor debili, slăbănogi şi neisprăviţi, goi anemici, pe musulmanii din Africa şi din Orient îi vor puternici? Pentru noi au găsit felurite metode să ne otrăvească fizic şi psihic, pentru ei, nu?
        Nu au vrut? Nu au găsit? Nu au reuşit?

        Apreciază

      • Ecaterina said, on octombrie 2, 2015 at 4:01 pm

        Nu greșești deloc cu firele de păianjen. Eu am găsit o tarantulă în casă. Mă sculasem să beau un pahar cu apă și când am intrat în bucătărie am văzut-o. Era cât palma mea. Neștiind ce tip de păianjen este, am luat repede mătura cu coadă și am dat în ea până nu s-a mai mișcat. Nu știu dacă era moartă când am luat-o pe făraș și am aruncat-o de la balcon. Cert este că eu eram ruptă de somn și să îți apară așa ceva în fața ochilor adormiți, zici că ai coșmar. Ferească Dumnezeu de așa o „surpriză”.

        Apreciază

    • mircea.v said, on septembrie 30, 2015 at 12:10 am

      I-fon, tablete, jocuri, pornografie, internet vs. natura, aer liber, miscare

      Apreciază

      • Mirela said, on septembrie 30, 2015 at 1:24 am

        Gadgeturi au şi „refugiaţii”, poate nu chiar de mici, iar de muncit nu cred că sunt puşi (căci în mentalitatea unora, cel puţin, bărbaţii nu prea au treabă).
        Natura şi mişcarea, chiar şi dacă adăugăm celelalte aspecte pe care le-am precizat anterior, pot face aşa nişte diferenţe?

        Apreciază

    • Mihail said, on septembrie 30, 2015 at 12:13 pm

      ar fi urmatoarele: ei nu fac avorturi, familiile sunt familii, isi respecta batranii, nu mananca porc, nu beau alcool, au o alimentatie mai naturala si mai diversificata ca noi, beau mai mult ceai

      Apreciază

  10. Aurora said, on septembrie 29, 2015 at 10:20 pm

    Dragi parinti tineri, sa va apere Sfanta Cruce de toata presiunea care este pe voi ! Eu am doi fii care n-au habar de credinta si mantuire. Sunt preocupati doar de cele materiale : ultimul tip de masina, ultimul tip de mobila, draperie, model de pantofi. Daca ar avea copii i-ar duce sigur la vaccinare, adica i-ar nenoroci cu mana lor. De aceea ma bucur ca n-am nepoti, dar sunt foarte ingrijorata pentru voi si pentru toti copilasii din lume care trebuie sa treaca prin mainile hingherilor !

    Apreciază

  11. intelepciuneasfintilor said, on septembrie 30, 2015 at 12:10 am

    Comunistii de azi ii depasesc in lucrarea draceasca pe comunistii de ieri. Cu adevarat portile iadului s-au deschis iar toti dracii au lasat iadul gol si au venit pe pamant.

    Efectele adverse ale vaccinurilor sunt mult mai raspandite decat ni se spune. Din intamplare am auzit o convorbire telefonica intre o asistenta medicala de la un spital privat care incerca sa lamureasca pe cineva ca sunt normale efectele adverse ale vaccinurilor si ca plangerea depusa de persoana respectiva nu este justificata. Oare ce justificare vor? Sa moara fiecare copil, oare atunci va reprezenta o justificare „decenta”? O alta intamplare acum 2 zile pe aeroport, un domn povestea cum copilului sau i-au aparut pete rosii pe tot corpul la trei zile de la vaccin, si era suparat ca cei de la spital nu i-au spus ca pot aparea asemenea simptome. El suspecta ca copilul sau facuse exact boala pentru care tocmai fusese vaccinat si ca de fapt acel virus mort din vaccin, era de fapt unul „foarte viu”. O alta persoana mi-a povestit cum dupa ce si-a vaccinat copilul a ajuns la spital cu el cu stari febrile, voma, etc. De atunci copilul respectiv are astm si un stomac foarte sensibil. Un coleg de-al meu si-a amanat plecarea in strainatate ca urmare a unor efecte adverse serioase ale copilului sau dupa administrarea vaccinului. Iar lista poate continua.

    A ajuns statul sa se creada mai grijuliu si mai iubitor decat parintii? Statul ne iubeste atat de mult incat ne ia libertatea si ne pune bocancul in gat.

    Odata votata o lege ce obliga vaccinul, vor veni si vor inventa vaccinuri pentru orice: vaccin pentru starpirea crestinilor, vaccin pentru limitarea IQ-ului, vaccin de pasivizare si acceptare a sclaviei, vaccin contra bunului simt, vaccin contra constiintei, etc.

    Sa ne miluiasca Bunul Dumnezeu sa urmam cuvintele Parintelui Iustin Parvu, care inca de acum 6 ani ne spunea cu durere si dragoste la fel ca Sfantul Paisie Aghioritul (Cu durere si dragoste pentru omul contemporan).

    Apelul Părintelui Iustin Pîrvu către toţi iubitorii de Hristos:
    https://savatie.wordpress.com/2009/01/14/apelul-parintelui-iustin-pirvu-catre-toti-iubitorii-de-hristos/

    „<<Este vremea muceniciei!
    Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!
    Iubiţi fii ortodocşi ai acestui neam

    De aceea, fiii mei, vin şi vă spun că a sosit ceasul să-L preaslăvim pe Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat. Nu credeam că voi trăi să văd şi eu începutul acestor vremuri de durere, apocaliptice – dar iată că mânia lui Dumnezeu a venit mai degrabă asupra noastră, pentru toate păcatele şi fărădelegile pe care le-am săvârşit.
    Şi văd cum bieţii oameni nu sunt pregătiţi să facă faţă acestor capcane ale vrăjmaşului,a cărui nouă lucrare acum este să pecetluiască sufletele voastre cu semnul Fiarei – 666. Toţi am citit Apocalipsa şi înfricoşătoarea profeţie – scrisă cu 2000 de ani în urmă: „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17).

    Vremea în care ne aflăm acum este premergătoare acestei profeţii. Prin lege, prin ordonanţă de guvern, românii sunt obligaţi să se încadreze într-un plan de urmărire şi supraveghere la nivel naţional şi mondial, proiect care le răpeşte de fapt oamenilor libertatea.

    De aceea vă spun: este vremea muceniciei! După părerea mea ne aflăm în vremurile în care singura cale de mântuire este mucenicia. De-abia acuma este momentul să mărturisim cu propria noastră viaţă, până acum ar fi fost o risipă de energie.

    Suntem noi dispuşi ca Brâncoveanu de altădată să facem sfinţi din copiii noştri?

    Să rezidim neamul acesta! Dar nu vom putea izbândi lucrul acesta dacă nu ne vom rezidi fiecare în parte sufletele noastre. Să ne pocăim şi să ne punem cenuşă în cap, ca să ne dea Domnul harul şi puterea de a primi mucenicia.
    ….
    Copiii încă de la naştere trebuie protejaţi – pentru că, după cum vedeţi, vor să implanteze acest cip pruncului la naştere.

    Cel care nu s-a interesat până acum, nu e târziu încă să afle şi să se dumirească.

    Acum e timpul jertfei, prin vorbărie şi prin conferinţe nu mai facem nimic.

    Să te duci, române drag, fără frică, direct spre vârful sabiei, ca străbunii noştri cei viteji, să te duci ca o torpilă japoneză, să mori în braţe cu vrăjmaşul! Acum suntem exact ca în arena romană cu fiare sălbatice – stai aici în mijlocul arenei şi aştepţi, ca şi creştinii de odinioară, să dea drumul la lei. Aşteptaţi să fiţi sfâşiaţi, rupţi, altă scăpare nu mai e! Lupta este deschisă. Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi! Aşa cum a început creştinismul, aşa va şi sfârşi – în dureri şi în suferinţă. Pecetluiţi creştinismul cu mucenicia voastră!
    >>”

    Apreciat de 1 persoană

  12. lorena said, on septembrie 30, 2015 at 3:34 am

    O altă prorocie a Părintelui Justin se împlinește în aceste zile: China intră în război alături de Rusia împotriva ISIS, adică împotriva SUA

    http://www.atitudini.com/2015/09/parintele-justin-parvu-despre-invazia-musulmana/

    Războiul nu vine niciodată de la creştini, tot timpul vine de la păgâni… Un conducător, fiu al Bisericii, nu se aliază niciodată cu păgânii, sau împotriva unor state ortodoxe. Îl vedeţi pe Ştefan cel Mare, pe Mihai Viteazul sau pe Constantin Brâncoveanu aliindu-se cu turcii? Asta înseamnă să îţi vinzi credinţa şi neamul. Nu că ceilalţi ar fi mai ortodocşi. Pentru că ruşii, vă mai povesteam eu, din războiul trecut, tocmai de Paşti ne atacau sau de sărbătorile mai importante, chiar dacă era o convenţie între noi să nu atacăm în perioada sărbătorilor. Dar atunci Rusia era sub stăpânire atee, bolşevică. Acum însă totul este dirijat din umbră şi se urmăreşte de fapt un război împotriva statelor ortodoxe, de aceea marile puteri susţin Turcia şi statele musulmane. Religia musulmană este mult mai pe placul omului modern de azi, pentru că încurajează patimile şi viciile. Pe de altă parte este puterea rasei galbene. Pericol este şi dintr-o parte şi din alta, iar la nivel înalt ele sunt mână în mână, spre instaurarea guvernului mondial şi punerea în aplicare a planulu

    Și iată ce putem în știrea următoare:

    Sah mat dat Americii si vestului in problema siriana. Un contingent numeros special pregatit pentru misiuni combat, al armatei chineze, este in drum spre Damasc pentru a se alatura Presedintelui Putin in vederea curatirii zonei de cancerul creat de SUA

    Eforturile SUA de a distruge si destabiliza zona Orientului Mijlociu prin gruparile teroriste finantate de la Washington, se indreapta spre un sfirsit regretabil si neasteptat pentru americani, liderul rus promitind ca va merge pina la exterminarea ISIS cu sau fara ajutorul american, ceea ce inseamna sfirsitul eforturilor americane de a destabiliza si inlatura pe Assad de la putere.

    Fara discutie ca americanii o gindesc in sensul afacerii, crezind ca liderul rus va duce economia proprie la sapa de lemn continuind acest razboi, asa cum s-a intimplat in ‘80 in Afganistan. Se pare ca aceast tip de analiza nu functioneaza in acest moment.

    China s-a aratat dispusa sa ajute Rusia in Orientul Mijlociu in vederea exterminarii cancerului terorist crescut si alimentat de SUA si aliatii lor. Trebuie spus ca militarii chinezi au desfasurat in portul yemenit Aden din sudul tarii, chiar linga strimtoarea yemenita, strategica pentru transportul petrolului spre Europa si SUA, un dispozitiv important si in acelasi timp au aparut cu navele de razboi chineze pe coasta statului american Alaska.

    Debarcarea flotei militare chineze in Siria este o problema de zile si se vor alatura rusilor, iranienilor si gruparii Hezbolah, pentru a extirpa teroristi care au distrus o mare parte a Orientului Mijlociu, au omorit oameni nevinovati si au vandalizat obiective istorice de prima importanta pentru umanitate.

    http://www.almasdarnews.com/article/chinese-military-personnel-expected-to-arrive-in-syria/

    Soldatii chinezi vor debarca in portul Tartus din Siria, in care sint si efectivele ruse. Ceea ce este interesant, Rusia nu a acceptat asistenta militara de la tarile arabe din regiune, ceea ce inseamna ca Arabia Saudita va trebui sa inceteze bombardamentele in Yemen si sa stea deoparte, pentru a nu avea surprize neplacute. La fel si evreii care sint negri de suparare, fiind pentru prima data pusi de catre Presedintele Putin in situatia de martori, fara posibilitatea de a intervenii in vreun fel. Rusii stiu foarte bine ca finantarea acestor grupari teroriste din Orientul Mijlociu este opera Arabiei Saudite, Israelului si SUA, in principal.

    Marti dimineata, navele militare chineze se indreptau spre Siria prin Canalul de Suez, intrind in Marea Mediterana… Debarcarea in Siria a contingentelor militare chineze si echipamentului militar aferent urmeaza sa aiba loc in maxim sase saptamini, in portul sirian Tartus.

    China a avertizat in mai multe rinduri, ultima data pe 22 Mai 2014, coalitia condusa de SUA, legat de situatia din Siria si posibilitatea extinderii conflictului militar in zona, datorita gruparilor teroriste alimentate de americani si aliatii lor.

    http://www.ft.com/home/us

    http://www.un.org/en/ga/search/view_doc.asp?symbol=S/PV.7180

    Lucrurile se complica iar pe Americani si aliatii lor nu ii mai poate ajuta nici Papa, chiar daca in aceste zile este in SUA si critica pe toate canalele posibile pozitia Americii si a aliatilor sai pe tot globul si la ei acasa. Chiar astazi in Congresul American, Papa a avut o cuvintare de o or ape care am ascultat-o atent, care cu siguranta nu a convenit liderilor americani si nici membrilor Congresului.

    Vom vedea in urmatoarele zile si saptamini, un asalt al trupelor ruse, iraniene si chineze asupra fortaretelor create de ISIS si eventual exterminarea lor cit mai rapida. Chinezi si rusii vor testa echipament militar de ultima generatie in zonele unde acesti fanatici ISIS condusi de CIA sint localizati. Categoric pe acesti islamisti fundamentalisti ii va astepta prapadul focului unor grupari armate regulate, de prima mina…Vor avea loc diversiuni generate de americani si aliatii lor, dar liderii rusi si chinezi sint fara discutie pregatiti…

    Adrian Cosereanu

    Apreciază

  13. bi3 said, on septembrie 30, 2015 at 8:26 am

    „NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT”

    Evident ca ne vor calca pe gat, suntem doar o mica minoritate, si aia dezbinata si ca vai de ea.
    Dar chiar si asa, daca am fi fost uniti, poate organizati in comunitati cumva, nu ar fi indraznit sa ne faca nimic.

    Inca nu se anunta nici o demonstratie, miting, nimic?
    Daca se organizeaza ceva de data asta poate ar fi bine sa se faca in toate orasele tarii,
    nu doar in Bucuresti, si nu intr-o zi de lucru, ca marea majoritate nu au posibilitatea de a se deplasa astfel.

    Apreciază

  14. robert252 said, on septembrie 30, 2015 at 8:58 am

    Legea este ne-constitutionala. Momentan!
    Daca le va trece prin cap sa o schimbe, atunci vom avea probleme serioase.

    E trist ca multi oficiali de rang inalt BOR se manifesta PRO Vaccin. 😦

    Apreciază

  15. Apologetica said, on septembrie 30, 2015 at 10:11 am

    ISIS a crucificat mii de creştini în Siria într-un genocid greu de imaginat, aceştia devenind martiri ai creştinismului
    http://www.expunere.com/genocidul-prezentat-fara-perdea-mii-de-martiri-crestini-crucificati-in-siria.html

    Apreciază

  16. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  17. Spaceman said, on septembrie 30, 2015 at 1:20 pm

    Proiecte de legi prin care se va manifesta totalitarismul unui guvern mondial într-o nouă ordine mondială, adică e-guvernare, dosare electronice, coduri personale, internetul lucrurilor, viața fără bani fizici (exclusiv tranzacții electronice), taguri RFID, vaccinări, și sancțiuni dure împotriva celor care se opun înregimentării electronice.

    Iar de saibăr sechiuriti se va ocupa Israel

    Împotriva unei eventuale legi prin care vaccinarea să devină obligatorie, cel mai mult ar trebui să se opună medicii , numai că aceștia sunt și ei oameni, așa că sunt luați ori cu zăhărelul

    ori cu sancțiuni dure

    …prin care autoritățile speră să împiedice reapariția unor boli, nu zice prin care autoritățile va împiedica reapariția unor boli, fiindcă nu garantează nimeni efectul de imunizare al vaccinurilor, în schimb sunt garantate introducerea în organism a altor substanțe din vaccin, cum ar fi adsorbit pe hidroxid de aluminiu (Al(OH)3)-0,5 miligrame Al3+, hidroxid de aluminiu, sodiu-etilmercur-tiosalicilat (C9H9HgNaO2S) pe scurt thiomersal.

    https://saccsiv.wordpress.com/2015/08/07/dezbatere-publica-proiect-lege-privind-rechizitiile-de-bunuri-chiar-si-in-caz-de-mobilizare-partiala-sau-inca-un-semnal-ca-razboiul-bate-la-usi/#comment-280898

    Apreciază

  18. o oarecare said, on septembrie 30, 2015 at 1:58 pm

    Sa ne amintim de cuvintele parintelui Adrian Fageteanu: <. De asemenea, sa ne amintim ce spunea parintele Justin Parvu cu privire la mantuire: Ne vom mantui prin mucenicie. Insa, pentru mucenicie, e necesara despatimirea, caci, daca suntem prea legati de lumea aceasta, vom prefera compromisul, nu mucenicia, nici mantuirea. Dumnezeu sa ne intareasca duhovniceste.

    Vin vremuri grele. Sa ne pregatim si un loc mai retras, dar sa fim constienti ca razboiul a cam inceput si ca s-ar putea sa avem de suferit mai mult decat ne putem inchipui. Sa ne intarim cu ajutorul cuvintelor Sfantului Ioan Gura de Aur. Daca stapanirea vrea sa scape de crestini, nu ne priveste. Pe noi ne intereseaza sa ne mantuim. Dusmanii pot sa ne impleteasca si cununi atunci cand ne ucid doar trupul. Atunci cand atenteaza si asupra sufletului, ne trebuie taria muceniceasca pentru a-L marturisi pe Hristos, singurul care poate sa ni-l salveze.

    Apreciază

  19. o oarecare said, on septembrie 30, 2015 at 2:17 pm

    Parintele Adrian Fageteanu spunea ca traim vremurile lui sacapa cine poate. Dar ia sa privim aici:

    Apreciază

    • petrupetru said, on septembrie 30, 2015 at 3:41 pm

      Mesajul e clar … pina la un punct! Care punct?
      Despre politicienii Romani (din documentarul de mai sus), avem o parere foarte proasta, dar important este sa privim la ce ne putem asteapta de la hoardele de barbari…
      DAR CEL MAI IMPORTANT: in documentar, se aminteste despre „europenizarea” Iranului sau Afganistanului, de acum vreo 40 de ani! Adica, se face o apologie a „europenismului”, cu detalii despre cit de „avansate” erau acele tzari (deshantzate in realitate, conform a citorva imagini cu mini-jupe).
      Credinta in Hristos era Ortodoxia Europei de alta data… Concluzie: islamul NU e purternic, ci Credinta noastra e slaba!!!
      Deci, totul se reduce la CADEREA CRESTINISMULUI (inlocuit cu EUROPENISMUL), NU la triumful islamului!
      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • Spaceman said, on septembrie 30, 2015 at 5:04 pm

      Cauză – efect – soluție. Cauză – corupție, terorism, război, efect – criza refugiaților în UE – probleme de securitate, soluție – înregimentare electronică – dosar electronic, taguri RFID, vaccinări , sancțiuni: pierderea locului de muncă, amenzi, închisoare, pierderea dreptului de azilant, drept de ședere, dreptul la libera circulație etc.
      dexonline.ro
      AZILÁNT, -Ă, azilanți, -te, s. m. și f. Persoană care a cerut azil, fiind luată în evidența unui stat înainte de a obține statutul de refugiat. – Din germ. Azilant.

      Eu nu sunt de acord să mi se întocmească dosar electronic, indiferent de consecințe. Ar însemna să recunosc că nu pot trăi : fără slujbă, bani, SIUI – CID – vaccinuri, medicamente, securitate, supraveghere, fără… SISTEM ! Asta înseamnă închinare fiarei descrise în Apocalipsă la capitolul 13 versetele 1-9 !

      Apreciază

  20. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  21. Daniel said, on septembrie 30, 2015 at 8:20 pm

    ”el”? Cine naiba esti de vorbesti atat de obraznic? Ne cunoastem? Nu inteleg, trimiterea ta la bocanci vrea sa intimideze? Eu asa am facut mai nea caisa, cand era fiul meu in clasa a 4 a, si a mers! Si asa au facut toti parintii din clasa aceea! Am dat un sfat si nu am dat in gura nimanui! Cat despre iluzii, baga de seama suflet preacurvar, acestea iti apartin! Ia uite unde era ”el”? Mai nea, eu iti zic sa-ti vezi de treaba!

    Apreciază

    • el said, on octombrie 1, 2015 at 12:51 pm

      Daniel

      „Cat despre iluzii, baga de seama suflet preacurvar, acestea iti apartin!”____WOW, vazator cu duhul si negresit duhovnicesc te vadesti tu din acest raspuns !

      Felicitari „sfantule” …calcat pe batatura usturatoare a mandriei !

      Apreciază

  22. UNITATEA said, on septembrie 30, 2015 at 11:33 pm

    Apreciază

  23. […] in articolul Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… de […]

    Apreciază

  24. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  25. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  26. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  27. Laura Mihaela P said, on aprilie 3, 2016 at 11:08 pm

    Deja au inceput sa umble din casa in casa nu stiu cine de fapt,un fel de comisiii care iti spun ca realizeaza un studiu pt primarie si incep sa te intrebe de toate,daca copilul e vaccinat si daca nu de ce, sa-ti trimita un psiholog acasa sa-ti dai seama ca gresesti….la varsta de 1 an si 4 luni de ce nu e in colectivitate si iar sa trimita un specialist sa vorbeasca cu tine sa duci copilul in colectivitate,nu sastea acasa cu mama, ce mananca si cum mananca, pana si daca mai ai relatii cu sotul te intreaba…Eu nu inteleg ce e asta! ce ne asteapta? ce urmaresc? Daca nu exact sa ne conduca si sa ne ia copiii! Trebuie sa luam atitudine si sa ne unim, sa facem ceva! altfel vom ajunge, Doamne fereste! ca in „Diavolul e politic corect” a lui Savatie Bastovoi.
    Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne sa facem ce trebuie si cand trebuie!

    Apreciază

  28. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  29. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  30. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  31. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  32. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază

  33. […] Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI cac… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.