SACCSIV – blog ortodox

Banicioiu vrea CARD DE SANATATE si PENTRU COPII incepand cu 2016

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 1, 2015

Iata ce putem citi la Bănicioiu vrea card de sănătate şi pentru copii şi adolescenţi de pe site-ul Gandul:

Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat miecuri că ia în calcul extinderea cardului de sănătate pentru copii, această măsură putând fi implementată cel mai probabil în lunile martie-aprilie anul viitor.

„Vreau să extindem varianta de card, varianta informatică şi pentru categoria 0-18 ani. Ne gândim să facem lucrul acesta de anul viitor, probabil dau orientativ lunile martie-aprilie anul viitor, când ar putea intra în vigoare”, a afirmat Bănicioiu, prezent la festivitatea de deschidere a evenimentului „Zilele Institutului Clinic Fundeni”.

Ministrul a spus că, în prezent, se lucrează la identificarea celei mai uşoare modalităţi de implementare a acestei măsuri.

„Identificăm în momentul de faţă modalitatea cea mai uşoară de implementare”, a afirmat Bănicioiu, potrivit Agerpres.

   Comentariu saccsiv:

Scriam in articolul Romania: NU-TI VACCINEZI COPIULUL = PUSCARIE. Mai mult, ITI VOR LUA COPILUL. Rugaminte: NU STATI caci NE VOR CALCA PE GAT. Definitiv … de alaltaieri:

Deja ma alatur celor ce striga: “VINO DOAMNE”. Si vino te rog mai repede, caci au stricat pamantul.

Toate portile iadului s-au deschis si toti draci isi mana de zor slugoii. Deja nu de la an la an si nici macar de la luna la luna, ci de la o zi la alta le mai debiteaza mintea cate o napasta. Nu stau locului. Sunt neobositi.

Revenind la card, toti, medici si pacienti, au fost mintiti cum ca plasticul ala cu cip atesta calitatea de asigurat. Fundamental fals, caci  calitatea de asigurat ti-o da contributia la fondul national unic de asigurari sociale de sanatate. Ori carduri au facut tuturor cetatenilor de peste 18 ani:

De ce NEASIGURATILOR (foarte multi) li s-au dat CARDURI DE SANATATE? De ce SE MINTE ca acest card atesta calitatea de asigurat? Deoarece ALTCEVA SE VREA cu cardul asta …

Acum au extins-o si la copii.

 

Reclame
Tagged with: ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. cosminmatiu said, on octombrie 1, 2015 at 12:54 pm

  cipul implantat se va pune si la copii, de aceea le ara necesar sa inceapa cu cardul

  Apreciază

  • cca70 said, on octombrie 1, 2015 at 8:18 pm

   Pana la Cip mai e un piculet…

   cardul se vrea la copii pentru a le lua organele( dupa ce ii baga intr-o baza de date sa stie ce copil e mai potrivit pentru hacuire), caci organe se pot preleva si de la copii nu numai de la adulti

   Deocamdata batalia se da pentru o baza de organe si abia in planul secund( deocamdata) pentru pecetea satanica

   In felul asta pot monitoriza ce efect au si vaccinurile pentru diminuarea populatiei dar si ce organe sunt mai bune pe piata in orice moment

   Odata ce esti in baza asta de date , fie tu fie copilul tau , si ai ceva bun in tine si care le trebuie lor, pana la instrumentarea unui accident si coma mai e doar un mic pas

   DECI:

   ai card si esti sanatos( tu sau copilul tau) atunci sa te astepti sa ti se intample ceva care te va trimite direct la cimitir dupa ce ti-au luat ce e bun din tine

   Apreciat de 1 persoană

 2. dd_2d said, on octombrie 1, 2015 at 1:06 pm

  Ce v-am zis eu ca o sa bage si pentru cei minori. Asa lucreaza masonul zi zionistul. Aplica principiul fierberii broastei.

  Nu trebuie acceptat. Mai bine un copil Viu si sanatos decat unul paralizat si cu educatie draceasca.

  O sa ne inunde cu carduri, asa cum spunea Sf. Paisie Ag. Apoi o sa le faca unul. Deja aud foarte des oameni ca vor unul singur.

  Nu imi vine sa cred ca ne aflam in vremurile de pe urma unde profetie dupa profetie devine adevarata.
  Cred ca e timpul de plecare..sincer. Orasele vor deveni inchisori cat de curand. Iar trecerea intre state ilegala.

  Ca doar nu ne vor lasa pe sa fugim. Aia de vest la est si invers.

  Ma gandesc cu oroare ca e de abia inceputul. Suntem inconjurati din toate partile. Dumnezeu e cu mine, de cine ma voi teme?

  Apreciat de 1 persoană

 3. dd_2d said, on octombrie 1, 2015 at 1:15 pm

  Dintr-un anumit pct de vedere Dumnezeu ne fereste de urgia ce va veni.
  Cine il va iubi pe Dumnezeu isi va feri copilul. Ori ne crestem copii cu credinta desavarsita in Dumnezeu ori copii nostri se vor pierde.

  Ceea ce se intampla acum este oarecum asemnator cu ce va fi si in viitor cand crestini vor pleaca de buna-voie din orase. Dar gandul nu este al nostru ci al Domnului care na va zice sa iesim din cetate.

  Asa si acum, Domnul zice feriti-va copii ca altfel ii veti pierde si o data cu ei si sufletele vostre. Petru ca vom raspunde de copii nostri la judecata.

  Apreciat de 1 persoană

  • Gabriel M. said, on octombrie 1, 2015 at 2:27 pm

   Si eu sunt curios ce e cu portocaliii astia pe strazi.
   Ma gandesc ca e ceva asemanator cu campania aia de promovare la bautura energizanta MD. Daca mai tii minte la inceput ne asfixiau cu pliante si cu fluturasi pe care scria doar doua litere: M D . Si toata lumea se intreba ce inseamna asta. apoi au aparut panourile publicitare pe care scria la fel doar M D si lumea a devenit din ce in ce mai curioasa. Apoi a aparut si reclama la tv cu bautura energizanta „Mountain Do” si cica a fost o explozie de vanzari.
   Ma gandesc ca e la fel si cu astia in portocaliu ca nu au nici un mesaj deocamdata. Sau ar mai fi o varianta. pur si simplu sunt niste plictisiti care vor sa iasa cu ceva in evidenta.

   Apreciază

   • el said, on octombrie 1, 2015 at 8:49 pm

    nu mai fiti curiosi la DESERTACIUNI…mai degraba IGNORATI-LE dupa cum merita !

    Apreciază

   • Mirela said, on octombrie 2, 2015 at 10:05 pm

    Mie mi se pare suspect ca, într-o ţară lipsită de cultul excentricităţii, cum e România, să apară mai mulţi oameni vopsiţi din cap până în picioare în portocaliu.
    Mă tem să nu aibă legătură cu portocaliul din Ucraina (2004) şi să nu fie semnalul codificat al vreunei revoluţii, mai ales că se vrea declanşarea războiului mondial şi parcă se şi forţează ieşirea oamenilor în stradă, prin legi sau proiecte de legi tot mai abuzive şi mai antiromâneşti: megamoschee, colonizare cu islamişti, legea big brother şi cea antilegionară, carduri de sănătate chiar şi pentru copii, vaccinări obligatorii etc. Prea multe, în timp prea scurt, nici nu apuci să reflectezi la una, că hop apare alta.
    Sper să fie doar o suspiciune şi să ne ferească Dumnezeu!

    Apreciază

 4. dd_2d said, on octombrie 1, 2015 at 1:45 pm

  Cu cardul asta vor verifica mai bine cine se vaccineaza si cine nu. Stiu si ei cat de corupt e sistemul.
  -O sa iti ceara cardul de sanatate al copilului cand o sa vrei sa iti bagi copilul la scoala.
  -O sa vada usor cati sunt ne-ntepati.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Leuca Razvan said, on octombrie 1, 2015 at 2:18 pm

  Buna ziua.
  Ne pregatesc psihologic pentru o societate fara cash.
  Parintele Paisie Aghioritul spunea despre card ca este „inainte-mergator al pecetluirii”…
  Sunt niste momeli ca oamenii sa se obisnuiasca cu stilul de viata programat conform legilor epocii electronice,pentru ca in cele din urma, omul sa primeasca pecetea pe mana dreapta sau pe frunte,ca la „cel mai performant sistem”, deoarece „cardul” poate fi pierdut sau furat.
  Domnul Iisus Hristos sa aiba mila de noi!

  Apreciat de 1 persoană

 6. intelepciuneasfintilor said, on octombrie 1, 2015 at 4:32 pm

  „Daca parintii refuza vaccinarea, ar fi o problema in a continua activitatii scolare a copiilor, iar aici este o chestiune unde mai putem discuta”, a declarat Nicolae Banicioiu, citat de Mediafax.

  Nicolae Banicioiu a precizat ca proiectul ar putea intra in vigoare, probabil, in a doua jumatate a anului viitor.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20465958-ministrul-sanatatii-confirma-lucreaza-proiect-lege-prevede-obligativitatea-unor-vaccinuri-pentru-copii-sanctiuni-pentru-cei-care-refuza-vaccinarea.htm

  Apreciază

 7. Alex said, on octombrie 1, 2015 at 6:52 pm

  Vaccinarea – Genocidul Programat

  Cea mai clară dovadă sunt propriile declaraţii ale elitelor globaliste.

  Bill Gates propune reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

  Într-o recentă prezentare la o conferinţă TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeşte despre problema emisiilor de CO2 şi efectele sale asupra schimbărilor climatice. El prezintă o formulă de urmărire a emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C, unde:

  P = Persoane / locuitori ai globului
  S = Servicii/ persoană
  E = energie/ servicii
  C = CO2 / unitate de energie

  Apoi, el adaugă faptul că, în scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, “probabil unul din factorii acestei înmulţiri ar trebui să fie aproape de zero.”

  Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates începe să descrie modul în care primul număr – P (pentru persoane) – ar putea fi redus. El spune: “Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni… număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem acest număr cu 10 sau 15%. ”

  Puteţi urmări aceste afirmaţii la: http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html

  * Reducerea populaţiei lumii prin vaccinuri

  Această declaraţie a venit din partea lui Bill Gates fără urmă de ezitare, fără a se bâlbâi sau a da vreun semn că face o greşeală de exprimare. Se pare că a fost o parte deliberată şi calculată dintr-o prezentare bine dezvoltată şi coerentă.
  Deci, ce înseamnă următoarea afirmaţie a lui Bill Gates “dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem aceste numere cu 10 sau 15%?”
  În mod evident, această afirmaţie implică faptul că vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel şi “serviciile de îngrijire a sănătăţii”, despre care toţi cititorii NaturalNews deja ştiu că sunt, de fapt “servicii de perpetuare a bolilor” şi aduc mai multe prejudicii decât ajută oamenii.

  * Cum pot fi utilizate vaccinurile în aşa fel încât să ducă la reducerea populaţiei lumii?

  În cazul în care vaccinurile sunt utilizate în scopul reducerii populaţiei, există doar trei moduri reale în care acestea ar putea fi, teoretic, “eficiente” din punctul de vedere al celor care doresc să reducă populaţia globului:

  1) Ar putea ucide oamenii încet, într-un mod care trece neobservat, efectele apărând poate peste 10 – 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

  2) S-ar putea reduce fertilitatea şi, prin urmare, rata natalităţii în întreaga lume ar scădea, reducând astfel populaţia lumii pentru mai multe generaţii succesive. Această metodă prin care e provocată ”moartea lentă” ar putea părea mai acceptabilă pentru oamenii de ştiintă care doresc să vadă populaţia mondială în scădere, dar nu au destul curaj să ucida oamenii direct, prin medicina convenţională. Există deja dovezi că vaccinurile pot provoca avorturi spontane: http://www.truthistreason.net/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population

  3) Vaccinurile ar putea creşte rata de deces în cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă, cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare a vaccinurilor ca “arme biologice”ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al căror sistem imunitar a slăbit ca urmare a vaccinărilor anterioare.

  * Fundaţia Bill şi Melinda Gates

  Poate că nu întâmplător, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de “vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nano-materiale cu învelişuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecţiile.
  Mai interesant, fundaţia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluţii de “castrare temporară”.

  http://www.scribd.com/doc/32170890/Bill-Gates-Funds-Covert-Vaccine-Nanotechnology

  Se pare că acţiunile Fundaţiei Gates sunt în totală concordanţă cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menţionat-o Bill Gates în discursul său de la conferinţa TED:

  CO2 = P x S x E x C.

  Prin reducerea natalităţii (prin tehnologiile sterilizare) şi creşterea penetrării vaccinurilor către întreaga populaţie a lumii, scopul său declarat de reducere a populaţiei globale cu 10 până la 15% ar putea fi atins în doar câţiva ani.

  * Cine vor rămâne în viaţă? Oamenii inteligenţi

  Lucrul interesant despre toate acestea este faptul că această campanie de reducere a populaţiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita în mod conştient. Iar acei oameni sunt, în general, mai inteligenţi decât media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporită de a duce mai departe civilizaţia umană prin analiza serioasă a lucrurilor.

  În cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie şi va deveni o specie competitivă în univers, uciderea membrilor mai puţin inteligenţi ai societăţii ar putea părea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabilă. Nu sunt de acord cu această abordare, dar poate fi exact ceea ce gândesc ei.

  Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fără îndoială, o dovadă că aţi picat un fel de test de IQ universal, indiferent dacă demararea acestei testări este sau nu intenţia reală a celor ce influenţează lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este şi o trădare a propriei biologii, deoarece aceasta indică faptul că nu aveţi încredere în capacitatea propriului dumneavoastră. sistem imunitar de a vă proteja chiar şi de infecţii uşoare.

  Încercaţi să nu fiţi printre cei 10 –15% care sunt sacrificaţi prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

  Fiţi sănătoşi şi înţelepţi şi veţi supravieţui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime în rândul gânditorilor convenţionali ce nu au suficientă inteligenţă cât să pună la îndoială ce li se spune să facă de către propriile guverne corupte.

  http://www.infowars.com/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population/

  Apreciază

  • Ionut said, on octombrie 1, 2015 at 8:33 pm

   Nu stiu cum de Bull Gates nu s-a gandit la ceva mai simplu, adica sa-i convinga pe cei de la VW (si pe altii) sa-si optimizeze motoarele.
   Si daca tot e vorba de reducerea populatiei, poate c-ar trebui sa inceapa cu bogatasii, ca de obicei astia se plimba cel mai des cu avionul si consuma cele mai multe resurse.

   Apreciază

  • Paul222 said, on octombrie 2, 2015 at 2:52 am

   Observati cum, deloc intamplator, CO2PSE seamana cu CORPSE…

   Apreciază

 8. Ionut said, on octombrie 1, 2015 at 8:24 pm

  Banicioiu si gasca lui guvernamentala sa faca bine si sa vrea SANATATE pentru copii, adica sa opreasca de la comercializare toate chimicalele cancerigene.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: