SACCSIV – blog ortodox

CRIZA REFUGIATILOR. Mitropolitul Tesalonicului: VA INSEMNA SFARSITUL NOSTRU

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 24, 2015

Iata ce putem citi la Mitropolitul Tesalonicului: Imigrația necontrolată amenință însăși existența Greciei de pe agerpres.ro:

Imigrația necontrolată amenință însăși existența Greciei, țară care se confruntă cu un aflux masiv de imigranți musulmani, a atras atenția mitropolitul Antim al Tesalonicului, potrivit pravoslavie.ru.

”Trebuie să ajutăm oamenii care sosesc la noi în țară, dar nu trebuie să ne pierdem identitatea națională și să dispărem ca popor”, a afirmat mitropolitul.
”Am mai spus că îi iubim pe acești oameni (imigranți) și îi putem ajuta, dar Grecia nu poate să-i integreze. Unii au interpretat greșit spusele mele… Ce ar fi trebuit să spun? Să vină milioane din Asia? Dacă într-adevăr vor veni milioane, aceasta va însemna sfârșitul nostru (ca popor)”, a mai afirmat ierarhul grec.
Mitropolitul Tesalonicului a făcut în continuare referire la măsurile luate de unele state în contextul gravei crize a imigrației, întrebându-se în același timp cum va arăta Grecia în cazul în care va crește numărul musulmanilor în țara cu puternică tradiție creștin-ortodoxă.
”În Germania, după venirea primilor refugiați au fost luate o serie de măsuri. Ungaria spune ”nu” imigranților. Slovacia și Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei de asemenea. Acum imigranții sunt trecuți de traficanți din Turcia peste râul Evros. Ce va fi în cazul în care va crește numărul musulmanilor în regiunile grecești, unde și așa sunt foarte mulți? Cum va fi atunci Grecia?”, s-a întrebat mitropolitul Antim al Tesalonicului.
AGERPRES/(AS — autor: Flori Tiulea, editor: Karina Olteanu)

 

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mustafa said, on septembrie 24, 2015 at 9:54 am

    Bun, dar au avut alegeri acum cateva zile si doar 7% a votat cu singurul partid care se opune imigratiei

    Le place sa fie condusi de un comunist ateu.

    Apreciază

  2. ORTODOXIE said, on septembrie 24, 2015 at 10:55 am

    Reblogged this on CREDINŢĂ ORTODOXĂ!.

    Apreciază

  3. STOP RFID said, on septembrie 24, 2015 at 4:53 pm

    Glasul Strămoşesc
    39 de minute ·
    Marele ortodox Iulian Capsali o da pe fata…iar
    Iata ce ne spune marele ganditor in legatura cu moscheea inaugurata ieri la Moscova si despre „ortodoxul” Putin:
    „Moscova și București, două tipuri de abordări
    În România serviciile manipulează zelotismul şi astfel avem o ţară care se apropie mai degrabă de Arabia Saudită, unde nu ai voie să ridici biserici creştine. Avem o Sharia ‘ortodoxă’ reprezentată de Băsescu, saccsiv, Noua Dreapta, Berenghi şi Teodot, special făcută pentru modelarea unui public manipulabil și care poate fi deturnat la vot în direcția „favorabilă”.
    Rusia este o ţară normală, unde preşedintele ortodox participa la deschiderea unei moschei imense, de 10.000 de locuri („mega moscheea” din Bucureşti va avea capacitatea de 10 ori mai mică, adică 1.000 de locuri) şi nimeni nu se scandalizează.
    Putin e un trădător al intereselor neamului, nu?
    Nu, e un om normal. Fanaticii sunteți voi, cei care gândiți instinctual, așa cum vă modelează Big Brother.”

    Apreciază

    • Bogdan said, on septembrie 24, 2015 at 7:32 pm

      Nu-l mai bagati in seama.

      Apreciază

      • el said, on septembrie 24, 2015 at 9:01 pm

        CORECT, IGNORATI limaxul ala scranav si balos, plin de venin si invidie , NU e nimic demn de luat in seama la el, nici macar plozii cu care se lauda si care sunt MERITUL nevestei. Un PARAZIT debil, ahtiat dupa castig si nevretebrat, tipicul neica NIMENI = Capasli.
        Asta NU e nici roman nici iubitor de credinta ortodoxa.
        Putin are o politica nationalista cand face teatrul cu moscheea intr-o tara unde sunt DEJA si asta ca mostenire istorica 20% musulmani pe care asa prefera sa ii tina sub control. KAKANARII politicarzi de la Romania CE argumente au ca sa construiasca moschee unui procent INFIM de cetateni musulmani? Ce urmaresc ei? PENTRU CINE ar fi nevoie de asa o magaoaie? Iar limbricul asta plin de ifose si dobitoc pizmas ca o camila arabeasca sa behaie cat vrea, e un rahat terminta iniante de a fi inceput actiuea sa de diversiune, toaaarasii STIU ca e ICAPABIL si de aia nu-l scot mai in frunte ca pe paduche ca …NU are potetial, de aia si-a piredut si alegerile, ramane pe postul de VESNIC PACALICI, un DIVRESIONIST MARUNT, inutil pana si stapanillor lui, fara nici un viitor niciunde, un vesnic CHBITZ obraznic , invidios si prost.

        Dati-ii pace ca NU repreznta nici un pericol nici pentru romanism nici pentru Ortodoxie, pentru ca se descalifica singur, e pur si simplu un INCAPABIL. Asa se explica si statutul lui de VESNIC RATAT in ciuda ostenelii slugarbice si obediente de a linge si spurca orice pentru un loc mai in frunte, va asigur ca NU il va primi.
        Un FIGURANT marunt care face galagie de fond spre deturnarea niznailor de la evenimentle ESENTIALE, e lasat si el sa-si faca rolul asa cum darcii marunti sunt lasati sa faca macar galagie ca sa nu se poata crestinul concentra macar si o clipa la rugaciune.

        Un RATAT !

        Apreciat de 1 persoană

  4. el said, on septembrie 24, 2015 at 9:40 pm

    grecii isi amintesc mai clar „binecuvantarile” vecinatatii cu musulmanii, din 1922 ultimul POGROM al turcilor asupra grecilor izgoniti din pamantul lor stramosesc din Asia Mica( printre familiile refugiatilor greci din Asia Mica in Grecia fiind si familia Sf Pasie Aghioritul din Farasa).
    Pe romani i-a indobitocit comunisul si viata tavalita in pacate nepocaite cu milioane de CRIME si tradari, in LIPIREA de INSELARE, indiferenta la cunoasterea Dreptei Credinte, si in evlavia la draci, de aia au ajuns un popor de sinucigasi care ingurajeaza venirea vrasmasilor Lui Hristos si ai lor insisi cu plozii lor nascuti in pacate, ca sa-si ia PLATA pentru viata de SPURCACIUNE si balaceala in INSELARE SI EREZIE in frunte cu „vladicii” vanduti.
    Nimic nu vine la intamplare si nici o alegere nu e consecinta hazardului, ci a vietii si discernamntului dobandit dupa osteneala duhovniceasca, a dreptului pe care l-au dat diavolului sau lui Dumnezeu sa actioneze in viata lor.
    Popor de curve criminale si betivi delatori, informatori si lasi ,dupa 26 ani de libertate majoritatea NEPOCAITI isi asteapta „plata” dupa osteneala sa, si sa nu caraie ca vine NEGRESIT napasta CUMPLITA peste ei caci ei INSISI O CER, crezandu-se virtuosi si implinitori ai poruncii „iubirii de frati” ei care IMPOTRIVA iubirii de frati si fii au pacatuit cu 25 miloane de sufletele ucise (ale copiilor lor!) in pantece si cu elita neamului lasata sa putrezeasca in inchislori si pe care si azi o hulesc.

    Nu va asteptati sa scape un asa popor CAZUT de MACEL. Si nu va steptati sa alega BINELE ci RAUL !

    Apreciat de 1 persoană

  5. Gabriel M. said, on septembrie 24, 2015 at 10:05 pm

    Pare foarte diabolic planul cu refugiatii in Europa.
    Se lucreaza la subconstientul colectiv al tarilor membre. Fara sa ne dam seama ne unim intre noi , tarile europene impotriva emigrantilor si prindem asa o simpatie fata de o Europa unita si luptatoare impotriva musulmanilor.
    …pe sistemul: vecinii si dusmanii se unesc intre ei impotriva unui pericol mai mare comun. cam asa e si cu emigrantii astia.
    Toate tarile europene si toate religiile si confesiunile din UE se unesc intr-un „ecumenism subliminal” sa faca fata musulmanilor si moscheilor .
    Fara sa ne dam seama o sa prindem o oarecare simpatie fata de europa si asta e periculos.

    In fine… oricum am da-o tot ei castiga:
    1. daca nu ii primim si nu ii ajutam pe refugiati nu SUNTEM BUNI SAMARINENI
    2. daca ii primim si ii tinem in tara ne vor pangari religia si credinta generatiei urmatoare
    3. in ambele cazuri ne unim si ne atasam de tarile europene in fata pericolului comun musulman. (vezi ex: charlie ebdo cand s-au unit toti presedintii UE si au marsaluit mana de mana)

    Si uite asa a mai facut un pas antihristul catre noi. Doamne ajuta-ne!

    Apreciat de 1 persoană

  6. […] CRIZA REFUGIATILOR. Mitropolitul Tesalonicului: VA INSEMNA SFARSITUL NOSTRU […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.