SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Cazul SIMONA CRETU. Sau ravagiile doctrinei NEW AGE

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 11, 2015

Ascultati va rog cu rabdare:

   Intr-adevar, e cu eco:

http://www.terraecologica.ro/

   Pe scurt nefericita zice ca Universul o asculta caci a plantat multi copaci. Si a scris ea pe o foaie, Universul a ascultat-o, iar Sorin Oprescu a ajuns la puscarie.

A zis mai multe decat apare in inregistrarea de mai sus. Cititi va rog:

Caz socant de psihiatrie in PNL. Simona Cretu, consilier general

In politica a adus-o Elena Udrea:

Elena Udrea, despre consiliera Simona Creţu: „Părea o persoană cu o viziune mai deschisă asupra vieţii”
Si vrea s-o scoata Cristian Busoi:

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi: Simona Cretu ar trebuie sa nu se mai regaseasca in Consiliul General al Municipiului Bucuresti in numele PNL

Conform articolului Cine este consiliera care a oferit explicaţii uluitoare despre Oprescu Simona Creţu este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Jurnalism din Bucureşti şi ţine cursuri despre legea atracţiei universale. Simona Creţu a intenţionat şi să candideze la Preşedinţia României.

Daca va uitati pe net, toti rad de ea. Dar daca se exprima mai clar, ar mai fi ras? Daca o facea precum specialistii in astrologie si parapsihopupu invitati pe la televiziuni, ar mai fi fost subiect de bascalie pentru multi? Din nefericire nu, caci multi imbratiseaza doctrina new age, chiar daca in forme mai “blande”.

 

Tagged with: , , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. georgel said, on septembrie 11, 2015 at 10:25 pm

    Saraca. Si mai ziceau ca Eminescu e nebun.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Riko said, on septembrie 11, 2015 at 11:10 pm

    Apreciază

  3. Nimbus said, on septembrie 12, 2015 at 9:59 am

    Urmariti foarte atent interviul de mai jos. Mai ales cei cu spiritismul.

    Apreciază

  4. SD said, on septembrie 12, 2015 at 10:00 am

    Doctrina New Age e promovata din 1990 prin clubul yoghinilor de Casa Armatei din Constanta.

    Apreciază

  5. vali said, on septembrie 12, 2015 at 10:14 am

    Artileria grea din conducerea statului lucreaza in mod direct cu „ziditorul” universului, nu se incurca cu plantatul copacilor. Asta i-a fost frica fetii sa spuna, ca daca spunea, ajunge la socola inaine de miezul noptii.

    Apreciază

  6. eliza75georgiana said, on septembrie 12, 2015 at 2:03 pm

    „maestrii spirituali” amagesc bietii oameni care n-au discernamant duhovnicesc cu „evolutia sinelui superior”, – termen speculat de impostori di ortodoxie, pentru ca unii sfinti vorbesc despre trihotomia omului – iar majoritatea asa ca biata fata asta ajung… 😦
    Culmea e ca mai toti sunt oameni scoliti, absolventi de universitati si cu functii influente…
    Am cunoscut si eu pe cineva sedus de doctrina new-ageista. E cumplit, bietul om era pur si simplu teleghidat… Nebunia asta depersonalizeaza omul!!
    Fereasca Dumnezeu!
    Problema e ca sunt avizte de Ministerul Sanatatii „terapiile alternative”… de genul reiki, acupunctura, regresia hipnotica, bioenergia…. si se scot bani frumosi din practicile astea.. la un cabinet de genu „consultatia” e 100 Ron doar ca sa-si plimbe un individ manine pe tine ca sa-ti faca „acordajul energetic”!!! 10 minute!!!
    si e COADA!! omul vrea insanatosire grabnica!

    aveti dreptate: Daca o facea precum specialistii in astrologie si parapsihopupu invitati pe la televiziuni, n/ar mai fi fost subiect de bascalie !! ba chiar afi fi fost aplautata! Fiind emitova, ea s-a pierdut in cuvinte si idei…

    Apreciat de 3 persoane

  7. preotul said, on septembrie 12, 2015 at 5:54 pm

    Bravo unui popor responsabil la vot. Un om cuminte nu e ales in Romania. Reprezentanta prostilor. E normal pe prosti nu-i reprezinta oamenii cuminti.

    Apreciază

  8. Radu said, on septembrie 12, 2015 at 7:09 pm

    Are fata de „hippy” s-ar fi integrat perfect in evenimentele ce s-au petrecut in anii 60 in sua.

    Gandeste la fel ca ei nu ma mir daca a si citit ceva din aberatiile alea de carti si reviste.

    Cel mai rau e ca ea in prostia ei dupa cum vorbeste la video de pe youtube chiar crede in tampeniile alea.

    Un simplu cuvant: spalata pe creier sau manipulata a citit si ea ceva mai iesit din comun si a gasit adevarul absolut pe care noi nu il stim. :)))

    Daca aia de la antena erau verticali si chiar tineau sa spuna lucrurilor pe nume puneau in titlu ceva legat de new age si minciunile lor sa stie lumea pe viitor sa se fereasca de genul asta de oameni si nebuni.

    Apreciază

  9. Carstea said, on septembrie 12, 2015 at 8:34 pm

    Simona Cretu, cea mai tare femeie de care am auzit! Restul, sa ma ierte Dumnezeu, sunt prozaice! Nu cred ca face parte din New Age, insa sunt niste teorii care incearca sa demonstreze ca, totusi Universul este un imens calculator. Si gandurile noastre merg in el si sunt inregistrate. Cat despre legea atractiei universale nu cred ca se refera la atractia dintre doua corpuri fizice. Probabil ca este altceva. Este o femeie muncitoare, aduce proiecte pentru 900 lei pe luna, dupa cum zice. Probabil ca proiectele valoreaza multe milioane de euro. Daca este asa i se face o nedreptate crancena!!!

    Apreciază

  10. adriandirnescu said, on septembrie 12, 2015 at 11:16 pm

    Probabil , fata crede ca de atat bine cat a facut (copacii plantati) ” universul ” o ajuta asa ca din oficiu, dar totusi nu gaseste calea sa se exprime doar la modul solutiilor, si datorita acestei neputinte (ei scapandu-i si probleme atunci cand se exprima, ea face rau fara sa vrea, dar oarecum si raul asta e tot o dreptate… pana la urma . Cazul trebuie analizat… dar ca sa nu ne batem capul ca nu suntem toti in stare, mai bine sa zicem Doamne fereste , si sa ne rugam sa-i dea Bunul Dumnezeu , minte clara, si liniste la suflet… Pacat de noi sa ajungem asa de departe de gandurile clare si simplitatea romaneasca. Probabil specialistii in comunicare la care face ea referire, si ale caror studii le citeste , sunt mai vrajitori ca ea, si lor ” universul ” le raspunde la secunda, performanta la care fata noastra viseaza ( cam ca la mlm ) As zice sa renunte de pe acum cand este doar o mica vrajirtoare, ca e pacat daca are si familie sa sufere mai multi in jurul ei din cauza atator amagiri. Poate sunt din prietenii ei care se pot ruga pentru ea, sa scape de acest fel de inselari . Doamne ajuta !

    Apreciază

  11. iulia20m said, on septembrie 12, 2015 at 11:31 pm

    Apreciat de 1 persoană

  12. iulia20m said, on septembrie 12, 2015 at 11:32 pm

    Va rog, cer scuze deoarece nu acesta era link-ul

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.