SACCSIV – blog ortodox

INTERESANT: La 14 ani de la 11 septembrie 2001, o foarte slaba marcare a evenimentului in mass-media

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 11, 2015

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Arhanghelul said, on septembrie 11, 2015 at 8:58 pm

    Cel puţin 65 de morţi după prăbuşirea unei macarale la Mecca
    http://www.mediafax.ro/externe/cel-putin-65-de-morti-dupa-prabusirea-unei-macarale-la-mecca-video-14709579

    Apreciază

  2. nikodim said, on septembrie 11, 2015 at 9:06 pm

    Pai normal ca este o foarte slaba marcare a evenimentului… Lumea inca n-a fost imbecilizata complet asa cum s-a vrut si multi incep sa-si puna intrebari de genul: Cu ce s-a soldat „marea implementare a democratiei” de catre cea mai „democratica democratie a lumii” impreuna cu toata „comunitatea internationala civilizata” in tari precum Afganistan, Irak, Libia, Siria? Ce s-a ales de tarile respective si in ce hal au ajuns in urma „implementarii democratiei” acolo? In comparatie cu anul 2000, cum a ajuns sa figureze acum pe harta lumii o realitate geopolitica similara unei tumori mortale in crestere, numita „statul islamic”? Si asta in ciuda superioritatii militare a „democratiei” care in fapt se straduieste in sens invers fata de declaratiile ei mincinoase, sa dezvolte din ce in ce pecinginea terorist-islamista pe fata pamantului, sub masca „revolutiilor democratice” si a „maselor de refugiati IN EUROPA”.
    Poate de asta si marcarea slaba a evenimentului… Mai este de lucru la capitolul „implementarea valorilor funadamentale” in mintea maselor… Dar nu mai este mult.

    Apreciat de 3 persoane

  3. ultimul mohican said, on septembrie 11, 2015 at 9:56 pm

    Da, arunca nada si asteapta sa se prinda plevusca. In acest caz nada a fost ideea ca mai multa supraveghere aduce dupa sine mai multa securitate. Acu’ cu ocazia crizei imigrantilor a fost demonstrata inca o data in clar lipsa eficientei metodei.
    Nu mai e mult pana o sa auzim: „asa va trebuie daca ati crezut ce v-am zis”.

    Apreciat de 1 persoană

  4. sherlock_holmes said, on septembrie 11, 2015 at 10:25 pm

    un clip bun pus de cineva pe alt forum:

    Architects and Engineers On 9/11! Excellent Must See!

    Apreciază

  5. marian said, on septembrie 12, 2015 at 1:45 am

    Dragii mei, in Siria asa cum spunea cineva mai inspirat decat as putea eu fi, se da un razboi al deceptiilor. As reaminti inca odata aceea ca, satana minte si deceptioneaza. Rusia e si ea condusa tot de o satana, asa ca, sa nu ne miram prea tare de cele ce vom auzi.
    Iata cum, nu mai departe de acum cateva ore, desi pe net se trambiteaza despre prezenta rusilor tehnicieni si militari in Siria, in cuantum de, vreo 3500, impreuna cu alti 15000(!!!) de iranieni, cu toate astea, isis/rebelii, castiga pe teren razboiul! Mai exact, isis a izolat Damascul de Homs controland o autostrada a capturat o statie de carburant si showroom-ul Chevrolet. Mai mult, isis are controlul a doua cladiri din cea mai mare inchisoare din Siria, cladiri destinate femeilor… Cineva remarca foarte corect: cum e posibil sa vina in Siria egiptenii, de partea rusilor, cand aceiasi egipteni sunt de parta Arabiei Saudite, in Yemen. Stim toti ca Egiptul datoreaza imens Rusiei pt construirea barajului de la Aswan si a centralei electrice de acolo, dar, asta a fost de mult…
    Vestea buna ar fi aceea ca, Rusia ar face manevre navale de tragere cu rachete in largul coastelor siriene, spre disperarea blestematului vest si nu doar atat. Rusii controleaza, gestioneaza, conduc practic activitatea aeroportului international din Damasc.
    Am citit azi ca, unui avion de marfa rusesc, AN 124 nu i s-a dat voie sa treaca peste Irak si ca, ar fi facut cale intoarsa.
    Sa va apere Bunul Dumnezeu pe toti!

    Apreciază

  6. marian said, on septembrie 12, 2015 at 1:57 am

    Daca isis/rebelii au inceput sa muste din Damasc, reusind sa puna stapanire chiar si pe o parte din inchisoare, in Latakia, armata siriana ar fi omorat 80 de turci si de sauditi in operatiuni de amploare. Sirienii par a avea un fel de masini de teren rusesti, mai mici decat MITSUBISH-urile bogatilor rebeli(!).

    http://syrianperspective.com/2015/09/latakia-syrian-army-kills-80-rats-at-al-kabeer-mostly-turk-and-saudi-rodents-in-huge-operations.html

    Israelul spumega impotriva blocadei aeriene a rusilor.

    Apreciază

  7. Apologetica said, on septembrie 12, 2015 at 4:42 am

    Pe cei interesati de documentare subtitrate in romana despre 11 septembrie ii invit sa foloseasca urmatorul link:

    Apreciază

  8. Apologetica said, on septembrie 12, 2015 at 4:55 am

    Închisoare pentru ștergerea istoricului navigării pe internet:
    http://semneletimpului.ro/stiinta/tehnologie/inchisoare-pentru-stergerea-istoricului-navigarii-pe-internet.html
    Desi cred ca site-ul semneletimpului.ro e un site nociv, articolul in sine cred ca este unul bun.

    Apreciază

    • Paul said, on septembrie 12, 2015 at 6:13 pm

      E foarte nociv, in spiritul corectitudinii politice. E un site facut si editat de niste adventisti care primesc finantari din afara.

      Apreciază

  9. klauss said, on septembrie 12, 2015 at 8:17 am

    Romanii nu sunt asa de prosti sa comemoreze un atentat pus minutios la cale de papusarii mondiali. Romania este tara NATO si nu poate sa spuna Americii tot ce stie. Ne- am facut frate cu sarsaila ca sa trecem puntea. Este foarte posibil, insa, ca istoria sa se repete. Asa cum in cel de- al Doilea Razboi Mondial i- am tradat pe nemti si ne- am aliat cu rusii, tot asa (in perspectiva unui al Treilea Razboi Mondial) ii vom trada si pe americani. De fapt, alianta este doar de fatada, ca o razbunare impotriva Rusiei pentru toate politele care le- am platit fata de ea. Pe canalele de televiziune americane, comemorarea a fost la ordinea zilei. Cel putin la Fox News, a fost televizata integral. Piesa de teatru le- a iesit conform planului. Public, aplauze!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 12, 2015 at 1:58 pm

      klauss

      Ce roz le vezi.

      Apreciază

    • nikodim said, on septembrie 12, 2015 at 3:47 pm

      Zici: „Ne- am facut frate cu sarsaila ca sa trecem puntea.”
      Intrebare: Trecem „puntea” sa ajungem unde?

      Apreciază

  10. SD said, on septembrie 12, 2015 at 9:57 am

    La mai putin de o saptamana dupa atentate radeam de CIA ca nu erau in stare sa prinda un mos in baston. Si atunci tatal meu a spus:
    ,,Nu puteam sa fiu sef in Securitate daca nu eram in stare sa prind pe oricine in regiunea repartizata mie in cel mult 24 de ore.”
    nu au vrut sa-l prinda. La o faza de comando intai se planifica arma folosita. La bin Laden intai l-au lichidat si dupa aia s-au speriat de poza si l-au aruncat in mare. In momentul de fata nici o proba concreta nu e publica ca bin Laden a fost omorat!
    Mai vrei o proba? Ratiunile de stat se fac pentru evitarea tensiunilor. Americanii l-au impuscat pe bin Laden in uralele lui Obama pentru a crea o revolta si insurgenta islamista pe toata planeta. E o problema de logica elementara! Nimeni nu baga un glont in capul unui idiot ca sa produca un razboi mondial cu zeci de milioane de morti!
    Mai tineti minte povestea legionarilor parasutati si executati? In momentul parasutarii ei erau deja verificati si identificati printr-o filiera de spionaj in CIA care e la secet si astazi! Tot ce e pe internet despre ei sunt povesti inventate ca sa protejeze imaginea CIA si a unui sef CIA evreu!
    Au trecut informator de aiurea un legionar doar ca a fost prins si ca nu i-au dat o pedeapsa ,,mare”. nici nu aveau de ce pentru ca se stia de dinainte si ce avea la masa in Grecia. Partea bizara e ca toti astia care se lauda ca ii ajutau pe legionari erau de fapt informatorii tatalui meu si asta era a doua verificare pentru confirmarea informatiei ca CIA nu avea probe pentru crime de razboi.
    L-a verificat inclusiv pe Ogareanu si toate dosarele astea au disparut.

    Apreciază

  11. Alexandru(Fulger) said, on septembrie 12, 2015 at 11:37 am

    Cand e vorba de comemorarea holocaustului , este alta poveste…

    Apreciază

  12. Ionut said, on septembrie 12, 2015 at 2:32 pm

    Asa este, anul asta s-a vorbit mai mult despre intalnirea Bilderberg decat despre 9/11.

    Probabil tocmai acesta e motivul si anume ca din ce in ce mai multi oameni incep sa creada si sa inteleaga ca acest eveniment tragic a fost de fapt o inscenare.

    Apreciază

  13. Arhanghelul said, on septembrie 13, 2015 at 7:48 pm

    http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-%28nomnwo%29/statul-islamic-un-nou-jucator-pe-piata-mondiala/msg94431/#msg94431

    3. Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile.
    4. Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului.
    5. Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis.
    6. Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi.””
    Ap. dupa Ioan 11.3-6

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.