SACCSIV – blog ortodox

FRANCEZII nu vor mai VOTA indivizi, ci cate un binom compus OBLIGATORIU dintr-un bărbat și o femeie … Cat mai e pana vor vota un TRINOM care sa includa obligatoriu si un HOMOSEXUAL?

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 23, 2015

Iata ce putem citi la Discriminare prin LEGE: OBLIGAT să votezi un Bărbat și o Femeie!:

Alegerile departamentale din Franța, din 22 și 29 martie, vor fi un scrutin binominal paritar mixt. Pentru o perfectă Corectitudine Politică, pe buletinele de vot vor figura obligatoriu câte un bărbat și o femeie. Alegătorul va fi nevoit să opteze pentru un cuplu.

Cea mai importantă schimbare introdusă de guvernul socialist francez în legea electorală este paritatea. Pentru a se evita discriminarea negativă, a fost legalizată discriminarea zisă pozitivă. Astfel, alegătorii nu vor mai opta pentru un consilier general, ci pentru un binom compus OBLIGATORIU dintr-un bărbat și o femeie, scrie Le Parisien.

Această găselniță socialistă va impune o paritate perfectă în consiliile departamentate între bărbați și femei. Până acum, reprezentarea sexului feminin în consilii era de 18%.

Pentru a impune această regulă a parității, guvernul socialist a fost nevoit să reconfigureze harta Franței, modificând conturul cantoanelor, ceea ce a sporit confuzia printre alegători.

De asemenea, nu este clar cum se va împăca acest vot „binominal” cu răspunderea politică individuală.

Campania electorală a cunoscut multe momente ilare, când candidații, grupați în cupluri, au trebuit să răspundă întrebărilor privind proiectele lor și, mai ales, cum își vor împărți sarcinile!

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Franta: VACCINAREA OBLIGATORIE este CONSTITUTIONALA si PUSCARIE pentru parintii care refuza. Disperare in ROMANIA: rata de VACCINARE a scazut la 75% in Capitala la DTP (difterie, tetanos, pertusis) din cauza refuzului parintilor

“VREAU O TARA CA AFARA”. Azi, Franta: INTERZISA SCENA Pruncului in iesle de Craciun, caci este „un simbol religios”, INCOMPATIBIL cu „principiul neutralității serviciului public”

FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul

BAIETII IN FUSTE pe 16 mai – o initiativa pentru liceenii din Nantes

 

Tagged with: ,

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pavel Dumitru said, on martie 23, 2015 at 3:55 pm

    Stiati de asta? O „profetie” a unui evanghelist roman ajuns prin America, Dumitru Duduman, spune ca Rusia va ataca cu arme nucleare https://www.youtube.com/watch?v=paDXMLeEKWI

    Apreciat de 1 persoană

  2. Radu said, on martie 23, 2015 at 5:35 pm

    Nici in cele mai negre zile ale comunismului in USSR nu a fost asa nicaieri macar erau patriarhali ca valori adevarate si erau impotriva perversiunilor sexuale nu tolerau gay si alti degenerati.
    De nu spune nimeni care este rolul natural al femei?
    Clar ca nu este facuta sa conduca femeia daca era asa ele erau sexul puternic si noi cel slab !

    Femeile in marea lor majoritate le este peste masura de greu sa ia decizii in propria viata fara sa nu se gandeasca de o mie de ori uitati-va la tinerele din ziua de azi ca sa va convingeti.

    Exceptiile intaresc regula acele femei care erau exceptia oricum aratau fizic mai mult ca niste barbati exista si un cuvant : „baietoasa” si nu au fost casatorite sau daca au fost aveau barbati slabi ele erau cele care taiau si spanzurau vorba vine.

    Astia devin pe zi ce trece din ce in ce mai despotici si mai „Revolutionari” mai lipseste sa bage pedeapsa cu moartea cu madam ghilotina !!!
    Tara de rahat franta ce au fost si ce au ajuns prosti sunt aia ca si noi de altfel sa iasa in strada cum au facut impotriva casatoriei sodomitilor !

    Mai bine fruntas in satul tau decat codas la oras sau FIE PAINEA CAT DE REA TOT MAI BUNA-N TARA TA
    Sa ma scuteasca astia cu vestul lor si vrem o tara ca afara…DOAMNE FERESTE ! decat asa

    Apreciază

    • geo said, on martie 23, 2015 at 7:04 pm

      nu am iesit nicodata din comunism…

      Apreciat de 1 persoană

      • geo said, on martie 24, 2015 at 9:56 am

        totul este o mare iluzie…numai credinta este reala, adevarata…

        Apreciază

    • John of Romania said, on martie 23, 2015 at 7:59 pm

      „Clar ca nu este facuta sa conduca femeia daca era asa ele erau sexul puternic si noi cel slab !”

      Tocmai asta e ideea, ca femeile sunt usor de controlat, usor de manipulat( fie ca e vorba de cele care voteaza, fie ca e vorba de cele aflate in pozitii de conducere).

      Poate se vor supara unele cititoare ale acestui blog, dar e o realitate sociala, si chiar biologica.

      Apreciat de 1 persoană

      • curelusa said, on martie 24, 2015 at 12:47 pm

        totusi lumea e condusa de barbati si nu arata prea bine

        alesii sunt marionete indiferent de gen; poate o femeie ar accepta mai greu un razboi in care sa-si trimita baietii sau pornografia generalizata care ii nenoroceste fetele… teoretic

        Apreciază

  3. geo said, on martie 23, 2015 at 6:05 pm

    Eurovision 2015 aduce în prim-plan un scandal politic, în centrul căruia se află cântecul Ungariei. Autoritățile israeliene protestează oficial față de melodia reprezentantului Ungariei la finala Eurovision din acest an, susținând că include critici față de operațiunile militare israeliene în Fâșia Gaza. Ba chiar invocă numărul copiilor palestinieni uciși de israelieni.

    Ambasadorul israelian Ilan Mor a exprimat îngrijorările guvernului său față de melodia aleasă de maghiari și a cerut eliminarea segmentului problematic, relatează site-ul israelian ynetnews.com.

    Cântecul Ungariei, „Războaie în zadar„, interpretat de trei soliști maghiari, în frunte cu Boggie, o cunoscută compozitoare de la Budapesta, are un mesaj profund antirăzboi și se concentrează pe războaiele care macină lumea.
    Iar unul dintre pasajele clipului care însoțește cântecul se referă la operațiunea militară din 2014 a armatei israeliene în Gaza: „2014 – Gaza – două treimi din victime erau civili, inclusiv 500 de copii”.

    Deși Israelul nu este numit explicit în melodie, ambasadorul Mor a solicitat înlăturarea propoziției despre războiul din Gaza, argumentând că acesta esste considerat un mesaj politic nepotrivit împotriva Israelului.

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/03/23/khazarii-din-israel-s-au-pus-pe-urlat-ungurii-sa-isi-retraga-melodia-slugile-cele-proaste-din-colonia-romania-nu-sariti-in-apararea-stapanilor-de-la-ierusalim/

    http://activenews.ro/video-eurovision-2015-cu-scandal-israelul-protesteaza-fata-de-melodia-ungariei-care-vorbeste-de-copiii-palestinieni-morti-in-gaza_1892015.html

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/12/06/holocaustul-din-palestina-macelul-incocentilor/

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/12/05/russia-today-fata-nevazuta-a-holocaustului-din-palestina-53-000-de-victime-in-curand-apare-russia-today-romania-si-de-ce-credeti-ca-se-agita-slugile-proaste-de-la-bucuresti-si-khazaro-sionistii-di/

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/10/20/palestina-libera-jurnalista-federica-marsi-am-fost-deportata-din-israel-pentru-ca-le-am-luat-apararea-palestinienilor/

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/08/26/recep-erdogan-gestul-unui-mare-lider-politic-sarut-mana-frumoasei-domnisoare-din-palestina-niciodata-nu-o-sa-vedeti-un-asemenea-gest-din-partea-slugilor-proaste-din-colonia-romania-administrat/

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/08/25/holocaustul-din-palestina-v-ati-trimite-copiii-sa-invete-in-asemenea-conditii/

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2014/08/15/holocaustul-din-palestina-sionistii-au-primit-arme-din-statele-unite-interviu-cu-dl-doran-al-satho-doctor-romano-palestinian/

    Apreciază

  4. geo said, on martie 23, 2015 at 6:06 pm

    Ambasadorul Rusiei în Danemarca, Mihail Vanin, a avertizat că scutul antirachetă este o țintă a rușilor, iar consecințele alăturării la “scutul condus de americani” sunt devastatoare: rachetele nucleare rusești vor ținti către țările care sunt parte a sistemului.
    Avertismentul lui Mihail Vanin vine în contextul în care Danemarca vrea să se alăture scutului antirachetă al NATO, sistem din care va face parte și România, prin scutul antirachetă de la Deveselu, care ar urma să fie gata anul acesta, potrivit unei declarații a premierului Victor Ponta. Ambasadorul rus a adăugat că toate țările care se alătură sistemului antirachetă NATO vor fi țintele rachetelor balistice ruse.

    O nouă realitate. Rusia atacă

    “Trebuie să fim deja obișnuiti cu retorica agresivă a Rusiei. Avem de-a face cu o nouă realitate. Moscova revine la retorica și la comportamentul din perioada Războiului Rece. Rusia preia teritorii ale unor state independente prin forță militară, sprijină ofensiva din estul Ucrainei și amenință și alte state membre NATO”, a precizat Radu Tudor, duminică dimineață, la Antena 3. Jurnalistul a precizat că “probabil va trece foarte scurt timp” până când Rusia va respinsă ca partener de către toată statele democratice.

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2015/03/23/rusia-va-atacam-nuclear-noi-suntem-aici-sa-aparam-democratia-si-interesele-americano-sioniste-carne-de-tun-cu-alte-cuvinte/

    http://www.dcnews.ro/rusia-amenin-a-cu-un-atac-nuclear-radu-tudor-avem-de-a-face-cu-o-noua-realitate_470930.html

    Apreciază

  5. Radu Humor said, on martie 23, 2015 at 7:24 pm

    Ce simplu pare…
    Pentru cei care nu ştiu, primul pahar reprezintă “omul”, al doilea “păcatul” şi al treilea “Credinţa”: Păcatul murdăreşte omul, dar Iisus îl curăţă, păcatul nu-l poate murdări pe Iisus, dar Iisus poate îndrepta, curăţi păcatul !

    Apreciat de 1 persoană

  6. geo said, on martie 23, 2015 at 7:51 pm

    „Mult a suferit poporul român, mult sânge a curs, multe lacrimi s-au vărsat pentru consfinţirea dreptăţii pe vatra strămoşeasca.
    Când zorii libertăţii s-au ivit, când eşafodajul şubred al imperiului austro-ungar din centru europei, care stăpânise autocrat peste 17 limbi – adevărat Babilon -, a început sa se năruie, popoarele îşi cereau drep­tul la viata naţionala, unele după altele începând din Octombrie 1918.”

    http://www.rumaniamilitary.ro/masacre-in-transilvania-in-preajma-marii-uniri-romani-arsi-pe-rug

    Promovarea denumirii de ”vlahi” pentru românii din Valea Timocului (Serbia) este extrem de asemănătoare cu politica de deznaţionalizare pusă în practică de sovietici care au inventat ”limba moldovenească” pentru a susţine existenţa unui popor moldovenesc separat de cel român.

    În condiţiile negocierilor de aderare la Uniunea Europeană, Serbia s-a angajat să sprijine dezvoltarea minorităţii româneşti din cele două regiuni, Voivodina şi Valea Timocului. Însă în ultima perioadă s-au înmulţit din ce în ce mai mult referirile la ”limba vlahă” şi ”poporul vlah”, iar majoritatea organizaţiilor româneşti din Valea Timocului au început să accepte această separare. Am discutat cu Vlad Pohilă despre asemănările dintre proiectul moldovenist al Moscovei şi proiectul vlah al Belgradului. Astfel de iniţiative nu sunt întreprinse din bună intenţie.

    http://www.rumaniamilitary.ro/limba-vlaha-un-pas-spre-sarbizarea-romanilor-timoceni-citeste-mai-mult-adev-ronl1ac5

    Apreciază

  7. Mihai Rapcea said, on martie 23, 2015 at 8:28 pm

    Merita tradushttp://www.collective-evolution.com/2015/03/15/the-doctor-who-beat-the-british-general-medical-council-by-proving-that-vaccines-arent-necessary-to-achieve-health/

    Apreciază

  8. Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 9:43 pm

    Pavel Dumitru

    Dacă ai observat (eu am observat asta pe viu) în întrunirile, mă rog adunările lor (echivalentul cică al slujbelor ortodoxe) cine sunt oaspeţii de cinste? Americanii! Am văzut odată la un centru de tineret baptist steagul american. Ce treabă are creştinismul cu americansimul?!….
    Ce ai fi vrut să spună un neoprotestant? Că Rusia e o ţară mare şi că ar fi bucuros ca în ea să renască ortodoxia?!
    Unde crezi că sunt instruiţi pastorii sectelor? (vai ce exprimare intolerantă, misogină…)
    Unde au învăţat mimica şi teatrul pe care-l joacă de la pupitru (pe care ei îl numesc ambon)? Ca paranteză, şi unii preoţi din România au adoptat stilu’ ăsta de serial american de comedie de a predica, eu am văzut unu’ pe net). Dacă dai aşa dintr-una în alta pe internet căutând predicatori sectanţi (câtă intoleranţă în exprimare) ai să observi ceva:
    Pe la început pastorul (care e îmbrăcat în costum, are cravată, bărbierit proaspăt şi cu un pahar de apă lângă el, pus microfonu’ agăţat) începe „lucrarea Domnului” cu o rugăciune şi cu citirea unui anumit pasaj din Scriptură (de multe ori din Vechiul Testament pe care-l răstălmăcesc cum vor ei….apropo, cine mai are în comun cu noi Vechiul Testament?… Să fie întâmplător că neoprotestanţii citează mai des din Vechiul Testament decât din noul pe care nu-l recunosc victimele holocaustului?…), şi cum spuneam începe să predice uitându-se ba în stânga, ba în dreapta, mai tace din gură, mai primeşte din sală câte un răspuns de tip „slăvit să fie Domnul” sau „aliluia”. Dar mai spre sfârşitul predicii începe să se agite, să strige.
    Tehnica asta creează emoţii în rândul prostimii ce cască gura la ereziile spuse de la pupitrul lor.
    Şi încă un aspect: pasajele din Scriptură sunt alese personal, nu e ca la îndoctrinaţii ăştia de ortodocşicu rânduiala citirii pericopelor evanghelice şi a epistolelor şi a pasajelor din vechiul testament. În biserica ortodoxă, textele sunt bine plasate, toate sunt aşezate cu rânduială.
    Dă click pe orice predică, uite-te un pic la început, după care dă-i cam pe la două treimi mai încolo şi ai să vezi cum pastorul devine agitat. Fă experimentu’ ăsta ca să vezi.
    Cu siguranţă că ei sunt şcoliţi cum să „propovăduiască”. Ei au dreptul la propovăduire, ortodocşii sunt acuzaţi de îndoctrinare.

    Aşa că nu te aştepta VREODATĂ să auzi ceva bun din gura sectanţilor la adresa Rusiei. Chiar şi sectanţii din Rusia sunt proamericani.

    Sectanţii din ţările Europei de Est nu pot fi patrioţi!

    În cazul ţărilor de aici, adevăraţii patrioţi pot fi numai şi numai ortodocşi! Numai un ortodox poate rezona cu interesele României, Rusiei, etc. Visul oricărui sectant este să dispară ortodoxia ca să triumfe „evanghelia” în înţelesul lor evident.
    Ei, dacă ai observat se comportă ca şi cum sunt în Papua Noua Guinee, ca şi cum noi până acum am dansat cu frunze de palmier în jurul fundului în jurul unui foc, iar acum ei ne descoperă că odată, „acum două mii de ani, pe pământ S-a coborât Dumnezeu făcându-se om şi luând numele de Isus”. Ei creştinează o ţară creştină….sau o recreştinează? Cum se numesc? Neoprotestanţi! Pentru că rădăcina e în protestantism. Dacă în cazul occidentului e vorba de un protest împotriva catolicilor, aşa a fost iniţial, în cazul neoprotestanţilor băştinaşi, e vorba de un protest împotriva ortodoxiei. Că aşa devine omul sectar, începe să protesteze (primul protest a fost al lui Lucifer) împotriva religiei ortodoxe care a denaturat „învăţătura lui Isus”. Şi încă un specific de-al lor este că ei, în comparaţie cu ortodocşii care obişnuiesc să spună des „Mântuitorul”, ei spun „domnul Isus”.

    Şi încă o observaţie: REmus Cernea, Emil Moise şi cei ce fac parte din legiunea lor, nu pomenesc pe la emisiuni de îndoctrinare sectară, ci de aia ortodoxă. Pe ei nu sectanţii îi deranjează ci în mod special ortodoxia.
    Vezi cum ortodocşii deranjează pe toată lumea!

    Trebuie să facem ceva cu ei dom’le că nu se mai poate cu ortodocşii ăştia.

    Aşa că din partea Americii nu aştepta nimic bun. Nu spun că din Rusia vine binele în lume, „iudeo-masonii” aşa cum îi mai numesc unii pe duşmanii noştri îşi fac cuib oriunde, în Rusia au făcut ravagii tot secolu’ trecut, dar oricum din partea Americii nu aştepta salvarea.

    Şi încă ceva despre ameninţarea rusă:
    Nu cumva o ţară trebuie să ceară voie, cum să-şi organizeze armata proprie? Ce-i asta colonia cuiva? Preşedinta Lituaniei Gribauskaite spunea că rachetele din Kaliningrad (enclava rusească) pot atinge Berlinul. Şi care e problema? Rachetele americane sunt de jucărie? Auzi la ea. Şi e vorba de manevre militare pe PROPRIUL TERITORIU. Ce-ar fi vrut americanii să spună ruşii: „vă rugăm frumos, lăsaţi-ne şi pe noi să ne întărim apărarea ţării” şi umili ca nişte elevi de clasa a doua (astăzi nici ăia nu mai sunt umili) să se aşeze cuminţi în bancă şi să aştepte ca americanii şi occidentalii să le spună cum, ce şi când trebuie să facă la Ei în ţară!
    În ţările baltice prezenţa armamentului şi soldaţilor americani e justificată numai prin isteria antirusească.
    La fel în Ucraina, cei care au adus ţara în sărăcie în frunte cu CETĂŢEANUL DE ONOARE AL ISRAELULUI PE NUMELE SĂU ARSENII FROTMAN IAŢENIUK nu au cum să justifice haosul pe care l-au adus Ucrainei, aşa că e mai bine dacă e război, toată vina o aruncăm împotriva ruşilor care au „ocupat” sud-estul.
    Neavând deci o motivaţie reală, ce rămâne de făcut? Placa deja stricată: agresiunea rusească, ameninţarea rusească, dictatura lui Putin, ş.a.m.d.

    Muuuuuuulţi dintre români muşcă momeala asta.

    Apreciat de 2 persoane

    • Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 10:11 pm

      CĂTRE TOŢI CITITORII SACCSIV

      Mesajul pe care l-am scris ca răspuns lui Pavel Dumitru, am vrut să-l scriu dând click pe „Răspunde” şi aşa am şi făcut. În timp ce scriam intolerantul meu mesaj, calculatorul îmi arăta că „your windows detected nu ştiu ce şi must shut down” şi mi-a apărut opţiunea „start windows normaly”. După ce am dat clicm să intru pe internet, mi-am regăsit mesajul dar văd că nu l-a afişat ca răspuns către Pavel Dumitru.

      Asta îmi aminteşte de ceva. Acum câteva luni am scris un mesaj incorect politic cuiva (unui om cu poziţie socială respectabilă). Dimineaţa – surpriză! Calculatorul nu funcţiona, a trebuit să-l duc la un centru să-i reinstaleze windowsu’ că nici un prieten de-al meu nu-l putuse reinstala. Am mai auzit de un caz asemănător (e vorba de blocarea unui program) la cineva. Şi cu siguranţă nu suntem cazuri unice. Să fie asta întâmplător?
      BINEÎNŢELES CĂ NU!

      Cred că SRI-u’, serviciu de securitate al celor care au pus ghiara pe ţara asta, serviciu care nu se ocupă de securitatea noastră ci de a „aleşilor” monitorizează blogu’ ăsta intolerant şi habotnic şi a depistat TOATE IP-URILE celor ce postează aici. Aşa ei testează rusismu’ şi antirusismu’ şi conepţiile noastre. În caz de „maidan la Bucureşti şi în toată ţara”, vor şti de unde să ne culeagă. Primii care vor cazaţi în celule vor fi filoruşii că doar sunt duşmani ai democraţiei (că duşman al poporului sună a comunism).
      Şi veţi vedea că în caz de maidan, una din lozinci va fi „vrem o ţară ca afară”.
      Şi cine nu vrea e duşman!
      Aşa că pregătiţi-vă mâinile pentru cătuşe, cocoaşele pentru bastoanele jandarmeriei şi psihicul pentru detenţie!

      Fraţilor întru trezire, noi cei ce scriem pe-aici suntem potenţiali sau mai bine zis viitori puşcăriaşi. Prin natura lor, cei ce aduc vorba a ortodoxie şi mai au câte o fărâmă de simpatie pt. Rusia, sunt DEJA infractori. Cine ştie care din cei ce postează pe aici este iscariotean? Eu sunt unu’ din ăia bănuiţii. Exacustodian e suspect pt. cititorii site-ului. Probabil de aia unii se şi feresc să-mi răspună la comentarii, probabil unii s-au şi înţeles să o facă.

      Aşa că reprezentanţii „statului de drept” vor şti de unde să ne culeagă! Ei ştiu adresele noastre.
      Important e să nu lăsăm înghiţiţi de frică. Să nu confundăm laşitatea cu smerenia. Să nu cumva să ne lăsăm duşi de nas chiar de lupii îmbrăcaţi în blană de oaie care ne vor cuminţi de la ambon şi pe la conferinţe (eu ştiu deja unu’). Chiar preoţii ăştia (preoţi buni de care n-ai ce să zici că uite scriu cărţi şi ţin conferinţe…) vor anihila orice iniţiativă de întărire a ortodoxiei.
      Spre exemplu dacă românii vor vrea într-un nr. cât mai mare (aş fi FOARTE BUCUROS!!!) să se întoarcă la calendarul vechi, imediat intră în acţiune tot felu’ de preoţi buni, şcoliţi. O să fie şi o avalanşă de vedenii de la unii văzători cu duhul şi iar se mai frânge poporu’ ăsta în bucăţi.
      Dacă o vedenie contrazice învăţătura sfinţilor părinţi, ea este o ÎNŞELARE indiferent cine a avut-o.
      Aşa că pentru mine e limpede: ORICE ARGUMENT ÎN FAVOAREA CALENDARULUI NOU E DE DOI BANI!!!
      Ar fi EXTRAORDINAR ca România să se întoarcă la calendarul vechi.
      Dar orice intenţie de a reveni la ceva ce în ortodoxie s-a perimat, nu doar calendarul, va fi înăbuşit din faşă nu de Remus Cernea care habar nu are ce-i aia ortodoxie, ci de părinţei culţi şi elevaţi care vor şti cum să prostească turmele. De aia diavolul a vorbit prin şarpe, pentru că pe atunci, era cel mai bun prieten al omului.

      Apreciază

      • Partizanu said, on martie 24, 2015 at 9:08 am

        Eu i-am prins cu mata in sac acum vreo doi ani in urma. Am cautat un nikenem de-al meu pe google „GUGUAM”. Suna ciudat poate de asta l-au si indexat. Nikenemul respectiv il foloseam pe un site de PARA-PSHIHOLOGIE ROMANEASCA (care ulterior a fost desfiintat) si care propuneam ca datele si postarile unui utilizator sa fie sterse automat cind acesta nu mai posteaza o lunga perioada de timp. Ideea a fost repede INSUSITA de specialisti IT. Ca imediat au aparut versiuni noi cu aceasta idee. Pe deasupra ORDINATORUL meu mai mereu a fost ingenunchiat. Nu mai amintesc de celelalte terminale ambientale. NU VORBESC PROSTII. Ca un fapt divers as aminti de un ROMAN care la fel acum citiva ani in urma a creat o versiune PARALELA DE WINDOS mult mai buna si mai performanta care i-a fost distrusa. Pe semne nu se accepta concurenta. Rog cei care stiu despre acest caz sa detalieze. Pe net nu o sa gasiti NIKA. De aceea e bine sa salvam in format TIPARIT(VIDEO) toate materialele care deranjeaza PROSTIMEA ADORMITA IN FATA TELEMBIZOARELOR. DOAMNE AJUTA.

        Apreciază

    • Pavel Dumitru said, on martie 24, 2015 at 12:33 am

      Excelent comentariul, va multumesc frumos ca v-ati luat timp sa-l scrieti. Eu vazusem filmuletul de mai sus si stateam eu si ma gandeam asa, omul ala pare sincer, simplu, de la tara, oare o fi ceva adevarat din ce spune sau se afla sub inselarea vreunui duh vrajmas. Cand a spus ca tatal lui era pastor penticostal atunci m-am gandit serios ca a crescut din start format intr-o credinta gresita, credinta care respinge printre altele cultul Sfintilor si al Maicii Domnullui si cum bine ati descris mai sus, nu are o randuiala exacta ci este foarte imprastiata si senzationalista. Multumesc!

      Apreciază

    • Pavel Dumitru said, on martie 24, 2015 at 12:37 am

      Acum inteleg mai bine. Poate vrajmasul i-a aratat niste „viziuni” cum Rusia ataca America tocmai pentru a putea impartasi aceasta „profetie” cu toate mintile dispuse sa creada din America. Astfel incat, daca se va intampla cum a spus hackerul roman Guccifer, care acum e in inchisoare cu sentinta de 7 ani, dupa ce a spart mailul lui George Bush (!!!) ca americanii vor sa foloseasca o bomba nucleara intr-un nou atac sub steag fals in Chicago si Pennsylvania urmand ca vina sa fie data pe Rusia, mai ales cu toate declaratiile pe care le-a facut Putin, multi ar accepta imediat o lovitura „raspuns” declansandu-se astfel cu usurinta al treilea razboi mondial.

      Apreciază

  9. Radu Iacoboaie said, on martie 23, 2015 at 9:43 pm

    UN DOCUMENT SENZAȚIONAL DIN 2007 PENTRU ÎNȚELEGEREA ISTORIEI RECENTE A ROMÂNIEI ȘI DEMASCAREA MASONERIEI COMUNISTE (,,REVOLUȚIA” DIN 1989, CEAUȘESCU ȘI LOJA P2 etc), dar SUB MENȚIUNEA IMPORTANTĂ că acesta trebuie studiat pe îndelete pentru că aparține concurenței, masoneriei capitaliste… Sunt spuse foarte multe adevăruri dar care sunt neadevărurile, aceasta este marea problemă… Îl recomand numai celor care au citit mai mult despre masonerie și comunism…

    http://ro.scribd.com/doc/32569625/Raport-Final#scribd

    Față de masonii bolșevici (comuniști, atei și filoruși), masonii capitaliști vedem că se arată patrioți, religioși și de dreapta. Vorbesc chiar puțin de Dumnezeu. Folosesc și ei formula ,,Așa să ne ajute Dumnezeu!” rostită și de parlamentari. Iar pe documentul acesta, chiar înainte de nume și semnătură apare… crucea lui Baphomet…
    Este limpede că odată ce România a intrat cu drepturi ,,depline” în UE, se impunea aruncarea balastului comunist. Începuse pe 16 decembrie 2006, când Traian Băsescu, prieten bun se pare cu evreii sioniști, a citit Raportul de condamnare a comunismului (tot un raport ca și acesta), în care la un moment dat comunismul este acuzat că i-a prigonit și pe SIONIȘTI… Și nu întâmplător Comisia de Investigare a Crimelor Comunismului fusese condusă de un sionist evreu Vladimir Tismăneanu. Traian Băsescu a fost se pare un instrument foarte util în mâna sionismului internațional, ca și Monica Macovei, Vasile Blaga și mulți alți social-democrați, conservatori și liberali…

    Apreciază

  10. bacalion said, on martie 23, 2015 at 10:01 pm

    Reblogged this on FĂRÎMITURI.

    Apreciază

  11. ines said, on martie 23, 2015 at 10:12 pm

    Creatorii Dolce&Gabbana (homosexuali) și-au spus părerea despre cum ar trebui să arate o familie normală. Conform celor doi italieni, un copil nu trebuie să crească în “familiile” homosexuale, deoarece nu există așa ceva;Elton John s-a plasat în fruntea cruciadei roz și a îndemnat lumea să boicoteze produsele D&G. Alte vedete de mucava au rostogolit mesajul, astfel încât să audă tot universul de grozăvia lui Dolce și Gabbana.

    http://karamazov.ro/index.php/saptamana-in-bucati/439-cruciada-roz.html

    Apreciază

  12. ines said, on martie 23, 2015 at 10:28 pm

    Virgil Maxim recitînd propriile poezii (înregistrare inedită din anul 1997) şi povestind despre teminţele comuniste :

    Apreciază

  13. Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 11:06 pm

    Că tot vorbim de occident, uitaţi aici hal de emisiune pentru copii în Suedia, care nu e în geografic în vest, dar ideologic tot occidentală este.
    Vedetele emisiunii sunt BIss şi Kajs, adică un….rahat şi un strop de pipi !
    În ce prezintă propagandistu’ ăsta rus bolşevic care critică democraţia europeană şi valorile ei umane, se vede cum cele două personaje din emisiunea pt. copii, au un invitat – un fund, care scapă gaze…

    În curând şi la emisiunile pentru copii din România, că doar ….”vrem o ţară ca afară”.

    Apreciază

  14. Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 11:14 pm

    Copiii nu trebuie îndoctrinaţi la ora de religie ci trebuie lăsaţi să-şi exercite drepturile de tot felu’.
    Aşa că să nu-i luăm dreptul la a privi desene animate că acum sare protecţia copilului în cârca noastră şi ni-l ia făcându-l cadou vreunei „familii gay”, adică unui cuplu civilizat şi democratic.

    Cumva astea-s desenele animate din viitoru’ apropiat?
    Minutul 1:00 e punctul culminant!

    Apreciază

  15. Nimbus said, on martie 23, 2015 at 11:22 pm

    Offtopic dar merita vazut. Omul e preot, istoric expert in ultimul razboi mondial si cred ca are o parere avizata

    Apreciază

  16. Exacustodian said, on martie 23, 2015 at 11:23 pm

    Sunetele din desene animate nu sunt întâmplătoare. Exemplu de mesaj subliminal…pt. copii, pt. adulţi e evident.

    Apreciază

  17. Graiul Ortodox said, on martie 24, 2015 at 1:39 am

    Evoluții negative în pregătirea Sfântului și Marelui Sinod. SFÂNTUL ȘI MARELE SINOD AL BISERICII ORTODOXE MODIFICAT ȘI PERVERTIT (Ortodoxos Typos)

    https://graiulortodox.wordpress.com/2015/03/24/239-evolutii-negative-in-pregatirea-sfantului-si-marelui-sinod-sfantul-si-marele-sinod-al-bisericii-ortodoxe-modificat-si-pervertit-ortodoxos-typos/

    Apreciază

  18. aniush said, on martie 24, 2015 at 6:44 am

    Era o gluma, dar cine stie daca nu va fi real.
    Un barbat mai in varsta s-a dus la biroul de emigrari si in timp ce completa formularul a fost intrebat de autoritati:
    -De ce vreti sa emigrati?
    -Din cauza homosexualitatii, raspunse omul.
    -Cum asa?
    -Pe vremea nazistilor homosexualii erau omorati, apoi s-a pedepsit cu inchisoare. In ziua de azi e reglementata prin lege. Plec pana nu devine obligatorie.

    Apreciază

  19. doar ortodoxia said, on martie 24, 2015 at 8:28 am

    @ Exacustodian
    ai dreptate frate,de cate ori intru pe acest blog ( si inca cateva ortodoxe) imi apare avertismentul :” nu poate fi stabilita o conexiune securizata” ,pe alte site- uri nu imi apare acest avertisment.

    Apreciază

  20. Alin said, on martie 24, 2015 at 9:04 am

    Trebuie atrasa atentia Omenirii ca Lumea a devenit un loc nesigur pentru copii. Nu mai exista respectul pentru inocenta copiilor.
    Aceasta lume nu mai este adecvata cresterii in conditii de inocenta a copiilor.

    Apreciază

  21. geo said, on martie 24, 2015 at 10:00 am

    La data de 24 martie 1999, secretarul general al NATO, Javier Solana a ordonat lansarea bombardamentelor aeriene împotriva Iugoslaviei, oprite la 10 iunie, după retragerea trupelor iugoslave din provincia sârbă Kosovo, cu populaţie majoritar albaneză.

    https://ro-ro.facebook.com/mediafax.ro/posts/773082856037872

    Apreciază

  22. […] Probabil era un desen animat asemanator cu ceea ce a postat Exacustodian la FRANCEZII nu mai VOR VOTA indivizi, ci cate un binom compus OBLIGATORIU dintr-un bărbat și o femei…: […]

    Apreciază

  23. minionita said, on martie 24, 2015 at 11:56 am

    E o idee destul de cretina ca sa se poata vorbi de egalitate intre femei si barbati. Dar si sa spui ca femeia nu e facuta sa conduca este o mare prostie. Istoria da exemple de femei si barbati care au condus exceptional de bine sau extrem de rau. Cand ai calitatile necesare poti conduce o tara, o firma, sau o familie mult mai bine decat indivizii de sex opus lipsiti de aceste calitati.
    Femeile sunt usor de manipulat si controlat? La fel si barbatii, de multe ori intr-o masura mai mare fiindca o sa vezi mai multi barbati care incearca sa ia totul de la nevasta si copii pt ca au alta femeie, decat femei care isi lasa copii fara nimic pt un barbat. Orice om ar trebui sa se poata dezvolta in functie de aptitudinile lui atunci cand o doreste cu adevarat. Ca femeie nu ar trebui sa concurezi cu barbatii dar exista vreo alternativa?
    Nu exista lege care sa impiedice un troglodit sa se insoare si sa faca copii. Si faca ai „norocul”sa fii maritata cu unul de-ala pe care il intreaba la televizor de ce si-a snopit copilul in bataie si el raspunde ca era furios fiindca nu avea bani de tigari si plodul plangea de foame ce ar trebui sa faci, sa devii cap de familie sau sa ii dai si tu una dupa ceafa fiindca nu ai bani de oja?

    Apreciază

  24. aniush said, on martie 24, 2015 at 2:49 pm

    Exacustodian,
    Filmul cu dodie man e foarte scarbos.
    In cel de-al doilea ceea ce spune episcopul este cumplit, groaznic.

    Apreciază

  25. […] FRANCEZII nu vor mai VOTA indivizi, ci cate un binom compus OBLIGATORIU dintr-un bărbat și o femei… […]

    Apreciază

  26. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:16 pm

    […] FRANCEZII nu mai VOR VOTA indivizi, ci cate un binom compus OBLIGATORIU dintr-un bărbat și o femei… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.