SACCSIV – blog ortodox

Britanicii vor sa depisteze la gradinita copiii cu idei extremiste deoarece ei vor fi viitorii teroristi

Posted in Marea Britanie by saccsiv on ianuarie 6, 2015

   Iata ce putem citi la Britanicii se tem de teroristi si la gradinita: Ce ii asteapta pe micuti:

Angajatii gradinitelor britanice vor fi nevoiti sa raporteze micutii care risca sa devina teroristi, potrivit unor planuri intocmite de Ministerul britanic de Interne.
Propunerea face parte din strategia antiterorista Prevent, scrie The Independent.
Criticii spun ca nu este nevoie de o abordare atat de draconica si angajatii gradinitelor, care ar trebui sa aiba grija de copii, nu trebuie transformati in spioni.
Documentul consultativ cu privire la strategia Prevent arata: „Conducerea si directorii trebuie sa evalueze riscul ca elevii sa fie atrasi de terorism, inclusiv sustinerea fata de ideile extremiste care fac parte din ideologia extremista„.
Personalul este asteptat sa „identifice copiii atrasi de terorism” si „sa puna sub semnul intrebarii ideile extremiste care pot fi utilizate pentru a legitimiza terorismul”.
Comentariile antisemite facute in fata ingrijitorilor trebuie raportate.
Reguli similare, ba chiar mai stringente, vor fi impuse scolilor, colegiilor, universitatilor, inchisorilor si spitalelor, cu scopul de a „impiedica oamenii sa fie atrasi de terorism”.

Planurile se afla intr-un document depus impreuna cu o propunere legislativa la Parlament.

   Comentariu saccsiv:

Ce inseamna “sustinerea fata de ideile extremiste care fac parte din ideologia extremista”?

Dar “comentariile antisemite”?

Ca daca ne uitam pe lista The Department of Homeland Security ce am postat-o la In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”, ne apuca groaza. Subliniam eu atunci cateva:

alternative media

antiabortion extremism (anti-avort), incredibil cum amesteca chestiunea cu anti-semitismul

   antitechnology extremism

Christian Identity, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce considera ca exista ELITE evreiesti inchinatoare la satan si care doresc sa domine pamantul sau ca traim vremuri apocaliptice

patriot movement

sovereign citizen movement, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce se ghideaza dupa invataturile biblice (cele zece porunci), cei ce refuza sa plateasca taxe, sa-si faca acte (de identitate, auto, etc.) si evident sunt considerati a fi implicati in activitati teroriste

   tax resistance movement, cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on ianuarie 6, 2015 at 8:43 am

    Buna dimineata,

    Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus renunțarea la urmărirea penală a tânărului de etnie maghiară care l-a amenințat cu moartea pe Cosmin, băiatul care s-a fotografiat în Sfântu Gheorghe cu drapelul României în data de 15 martie 2014, de Ziua maghiarilor de pretutindeni, potrivit dantanasa.ro.

    După opt luni în care a mimat preocuparea în acest dosar, procurorul Ianoși Cristinel-Nelu a decis în decembrie renunțarea la urmărirea penală a lui Majos Attila pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare comisă de acesta la adresa lui Cosmin, după ce tânărul a ”îndrăznit” să se fotografieze cu drapelul României în data de 15 martie, Ziua maghiarilor de pretutindeni.

    În rezoluție procurorul de caz constată faptul că nu există dubii cu privire la comiterea faptei de către suspect, însă decide să înceteze urmărirea penală și îl obligă pe făptaș să-i prezinte scuze public lui Cosmin, fără a indica foarte clar și modul în care trebuie să-și prezinte scuze public.

    Argumentele procurorului de caz pentru a-și susține decizia sunt inexplicabile. Potrivit procurorului de caz, fapta săvârșită de Majos nu a fost ”elaborată”, a fost săvârșită pentru ”intimidare” și lipsește pericolul social.

    http://activenews.ro/maghiarul-care-l-amenintat-cu-moartea-pe-cosmin-baiatul-care-s-fotografiat-cu-drapelul-romaniei-sf-gheorghe-fost-iertat-de-justitie_1879395.html

    Independenta justitiei…

    Apreciat de 1 persoană

  2. ROmanul said, on ianuarie 6, 2015 at 2:18 pm

    Cred ca de fapt vor sa-i identifice pe parintii copiilor. Acestia nu vorbesc decat ce aud in familie. Sunt la varsta in care nu stiu ce e aia antisemitism, etc. Ei doar imita un comportament si limbaj.
    Ceva de genul asta se intampla si la noi pe vremea lui Ceausescu cand profesorii raportau la securitate daca copiii vorbeau despre Europa Libera… si-i saltau pe parinti…
    Si culmea oamenii nu inteleg situatia si dorm in papuci ba majoritatea sunt si de acord cu asta.
    Dar n-am auzit de raportare a unor situatii in care copiii britanici vorbesc de rau pe romani. Doar antisemitismul este raportat… ca de unii-s mai alesi ca altii…

    Apreciază

  3. Valentin said, on ianuarie 6, 2015 at 2:57 pm

    Hristos a zis Lăsați copiii să vină la Mine, că a unor ca aceștia e Împărăția Cerurilor.
    Sunt nevinovați. Copiii nici nu știu ce înseamnă lucrurile astea.

    Cei ce și-au propus asta sunt orbi. Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ei slujesc unor ideologii, ca unor idoli.

    Apreciază

  4. abc Marin said, on ianuarie 6, 2015 at 3:48 pm

    vă rog să urmăriți cu atenție filmul până la ultima secundă , este terifiant ce vor răspândacii de democrație .va dispare curând de pe youtube .

    Apreciază

  5. minionita said, on ianuarie 6, 2015 at 5:52 pm

    Si dupa ce identifica potentialii teroristi ii aresteaza sau trag un glont in capatanile lor teroriste?

    Apreciază

    • Abatorul constiintelor said, on ianuarie 9, 2015 at 5:09 am

      Nuuu! II ia frumos si ii reeduca! Ii spala pe creier pentru NWO. Daca rezista abia atunci ii vor trata ca „teroristi” si ii vor elimina- eventual reciclati prin banca de organe….

      Apreciază

  6. ines said, on ianuarie 7, 2015 at 3:26 am

    Un desen animat deosebit, ce prezinta cu multa sensibilitate Nasterea Domnului nostru, Iisus Hristos.

    Apreciază

  7. o oarecare said, on ianuarie 7, 2015 at 11:56 pm

    Cred ca britanicii vor sa gaseasca pretexte pentru a-i prigoni pe crestini. Nu terorismul e problema, ci crestinii. Nu vor s-o spuna direct, saracii! Dumnezeu sa ne ajute sa fim vrednici de numelele Sau! Prioritara e mantuirea. Nu conteaza prin cine ne vine moartea, conteaza sa vedem clar prin Cine ne vine mantuirea.
    http://www.aparatorul.md/scrisoarea-din-exil-a-sfantului-ioan-gura-de-aur-catre-episcopul-chiriac/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.