SACCSIV – blog ortodox

EXEMPLU DIN INTERIOR: Cum functioneaza campaniile anti ortodoxe

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 7, 2014

George Damian ne semnaleaza o chestie interesanta in articolul sau Cine le ordonă jurnaliştilor să scrie împotriva Bisericii Ortodoxe Române? , preluata de pe blogul lui Victor Ciutacu:

Ramona Ursu, redactor şef adjunct ,Adevarul de Seară”

Va propun sa facem toti, acolo unde avem cazuri similare, materiale cu scandaluri in care au fost implicati preoti. Ideal este sa fie scandaluri sexuale, dar putem baga si altfel de lucrui: batai intre popi, injuraturi, talharii, etc.

Punem materialele pe site, cu fotogalerii, video, inregistrari audio…ce aveti voi… si va linkuiti toti la materialele facute de ADS Bucuresti despre scandalul homosexual cu minori de la Patriarhie – popa Irineu.

Comentariu saccsiv:

A nu se deduce ca Victor Ciutacu e vreun mare traitor ortodox:

De Sfintele Pasti ii arde … VICTOR CIUTACU HULESTE SI EL. Un text pentru el, din aceeasi categorie: „Ce-mi provoaca scarba”

Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA …

Dar e bine cand se cearta pionii albi cu pionii negri intre ei, ca din cand in cand mai dau din casa.

Si o intrebare pentru Victor Ciutacu:

Cand se porneau campanii anti ortodoxe la Antena 3, cum se proceda?

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. salutari din cluj said, on decembrie 7, 2014 at 9:55 pm

    Buna intrebarea pentru „ziaristul” Ciutacu. Probabil ca era precum este si la Romania Tv.

    Apreciază

  2. o oarecare said, on decembrie 7, 2014 at 10:15 pm

    Saracii de ei! Cauta sa spurce tot ce ating! Insa Dumnezeu nu se micsoreaza din pricina rautatii oamenilor, nici din pricina pacatelor lor. Biserica rezista prin cei care fac voia lui Dumnezeu. Asa fac unii care se cred dumnezei. Le va arata Dumnezeu la timpul potrivit cine sunt, daca nu se vor pocai.

    Apreciază

    • andrei-d said, on decembrie 7, 2014 at 10:43 pm

      Lui Dumnezeu nu I se poate sustrage nimeni, iar cei ce nu fac voia Lui si I se impotrivesc ar trebui sa se gandeasca ca vor arde o vesnicie in focul cel vesnic al iadului!

      Apreciază

  3. Ionut said, on decembrie 7, 2014 at 10:16 pm

    Dureros.

    Apreciază

  4. cristi o. said, on decembrie 7, 2014 at 10:47 pm

    E vremea lor… Bine ca mai scapa si din interior ceva in spatiul public. Poate se mai trezesc unii adormiti care nici acum nu cred ca se actioneaza organizat.

    Apreciază

  5. Ardelean said, on decembrie 8, 2014 at 12:05 am

    Din pacate, fara sa suparati pe mine (eu sunt un pacatos si ar trebui sa imi vad de pacatele mele), dar nici voi nu veti fi mantuiti daca sustineti in continuare fascismul lui Codreanu si al celorlalti criminali. Nu poti sa fii cu Cristos si cu diavolul care te face sa omori.

    Apreciază

    • Marian said, on decembrie 8, 2014 at 12:25 am

      Oare? Aaaa deci ” aia” gen Parintele Iustin, sau Valeriu Gafencu, sau Tutea etc nu sunt mantuiti? Proasta judecata mai ai. Sfantul Mucenic Codreanu face parte din gala romanilor absoluti, gata de sacrificiu pentru neam si credinta.

      Apreciază

      • Ardelean said, on decembrie 8, 2014 at 2:29 am

        Fac un apel la judecata voastra, Codreanu e putin probabil sa fi fost un mucenic. Este insa adevarat ca Dumnezeu le decide pe toate!

        Apreciază

    • mario said, on decembrie 8, 2014 at 1:10 am

      Noi suntem cu Hristos! si se pare ca acolo in ardeal nu ajunge istoria adevarata sau e astupata de unguri…

      Apreciază

      • Ardelean said, on decembrie 8, 2014 at 2:32 am

        Daca vorbesti asa, atunci te consider un extremist. Este un blog intru Cristos sau intru fascism? Istoria il judeca pe Codreanu, am si poze cu capitanul vostru. Apreciez blogul dumneavoastra foarte mult dar va indepartati de adevarata credinta. Brancoveanu a fost un mucenic, Stefan cel Mare un erou al neamului romanesc. Codreanu n-a fost nici macar un erou al Romaniei chiar daca a avut poate si unele calitati. Sper sa-mi fie aprobat comentariul, intentiile mele sunt bune.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 8, 2014 at 7:28 am

        Ardelean

        Esti catolic?

        Apreciază

    • cristi o. said, on decembrie 8, 2014 at 2:40 am

      @Ardelean
      „Fascismul lui Codreanu”?!? Domnule, dar pe ce lume traiti? In lumea propagandismului iudeo-bolsevic care, cel putin din 1917 incoace, ne poarta incontinuu sambetele, ne falsifica istoria si ne-a ucis sistematic elitele prin puscarii, de am ajuns o colonie la limita dezintegrarii? Treziti-va! Puneti mana si studiati adevarul, nu doar abureli „telectuale” securiste, filme cu falsuri istorice (unele din cele realizate la comanda PCR de Nicolaescu – nu pun la indoiala calitatile regizorale ale lui) ori „istoria” inventata de M. Roller pe vremea lui Dej (pe care pana si ceilalti comunisti au considerat-o atat de aberanta ca au retras-o la un moment dat)

      Apreciază

    • Ionut said, on decembrie 8, 2014 at 10:41 am

      Sa dea Dumnezeu sa ne mantuim cu totii si, fiecare in parte, sa ne vedem mai intai pacatele noastre si sa facem fapte vrednice de mantuire. Insa nu-l pot considera fascist pe Codreanu si, chiar daca am rezerve asupra unor legionari, cazuri punctuale, in nici un caz nu-i pot considera criminali pe Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide, Pr. Iustin, Pr. Arsenie Papacioc si pe multi altii. Si chiar de ar fi avut pacate omenesti, asa cum toti avem, Dumnezeu i-a inaltat la treapta sfinteniei.
      Pentru rugaciunile lor, Doamne miluieste-ne pe noi!

      Apreciază

    • llum said, on decembrie 8, 2014 at 2:41 pm

      Ardelean,
      Stefan cel Mare nu si-a aparat credinta si neamul cu sabia in mana ? Sau ii astepta pe turci cu paine si sare ?!

      Apreciază

  6. Valeriu said, on decembrie 8, 2014 at 2:19 am

    Nu va mai obositi sa dati reply comentatorilor gen ardelean. Omul nu este cine pare. Cititi bine cuvintele lui si ale celor ca el si analizati-le la sange, fara mila! Si veti vedea cine sunt, tot printre cuvinte!

    Apreciază

  7. Valeriu said, on decembrie 8, 2014 at 2:25 am

    Pentru Saccsiv: in locul tau, as cenzura absolut orice cititor (habarnist) si comentariu pe viitor, dintre aceia care baga discordie si tampenii in blog, ca sa nu va mai deranjeze discutiile voastre! Ei la locul lor de ,,munca” va cenzureaza grav; returneaza-le nene prin ignoranta cu un click. Hai ca e usor!

    Apreciază

    • zcalin said, on decembrie 8, 2014 at 1:52 pm

      Frate lasa-i sa muste, ca din ei musca …. Asta ce-si zice p-acilea … „ardeleanu”, e clar …ca lumina zilei, ca-i un fatarnic.

      Apreciază

    • Ardelean said, on decembrie 8, 2014 at 4:11 pm

      Dati-mi argumente ca Zelea Codreanu n-a fost un extremist! Daca il ridicati la rang de Brancoveanu, e grav. Nu ai niciun drept sa ma faci habarnist sau sa spui ca am intentii de a face discordie. Ce e mult strica, ati ajuns sa va rugati lui Codreanu in loc de Cristos.

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 8, 2014 at 4:13 pm

        Ardelean

        Ai voie sa-mi raspunzi si mie la intrebare?

        Apreciază

      • mircea.v said, on decembrie 8, 2014 at 4:55 pm

        Parintele Staniloae, Petre Tutea, Parintele Calciu, Constantin Oprisan, Parintele Ilie Lacatusu, Virgil Maxim si cati si mai cati; Inclusivi care nu au fost legionari dar pt tinuta lor inalt morala au fost trecuti si ei la legionari.

        Mai zicea o tanti prin dec 1989 „vreau dovada…”.

        Pune mana de citeste; nu vorbi la intamplare, asa cum sare mingea in colturi. Uita filmele lui Sergiu Nicolaescu. Uita istoria care ai invatat-o de la comunistii de ieri si de azi. Nu te mai uita la tv. Nu mai citi ziare.

        Spunea Demostene Andronescu ca e usor sa mori ca un erou, martir… Mai greu este sa traiesti un sfert de secol ca un erou.
        Gandeste-te la lucrul asta, daca vrei si poti.

        Esti liber sa crezi ce vrei, si la fel si noi. Nu-ti place cum gandim, te du atunci pe site-urile catolice sau protestante. Acolo e mai simplu. Acolo e mecanica newtoniana si 2+2=4.

        Apreciază

      • Cosmin said, on decembrie 8, 2014 at 5:07 pm

        @ Ardeleanul

        Si atunci cum iti explici ca moastele atator legionari izvorasc mir frumos mirositor ?

        Mai mult ca sigur esti catolic indoctrinat, iarta-mi pleonasmul. Nu-ti fie lene, pune mana si studiaza.

        Lumina Sfanta coboara in Sambata Mare doar in urma savarsirii slujbei Ortodoxe. Au fost lasati si papistasii sa oficieze dar, nimic.

        Aici in Ardeal, catolicii si grecocatolicii afirma ca Ortodoxia a fost adusa de rusi. Asa multa cultura generala au papistasii. Nici macar nu-i intereseaza sa-si puna niste intrebari logice.

        Fii atent aici ardelene: aici la noi in Ardeal, papistasismul a fost adus de hoardele invadatoare, ca asa s-a orchestrat de la vatican. A trebuit bagata dezbinare intre romani si s-a reusit.

        Dreapta Credinta isi are salasul in Pestera Boilor si in Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim si nu la Roma.

        Nu te poti numii ROMAN si nici macar ARDELEAN, daca tu sau stramosii tai ati lepadat Dreapta Credinta in care au murit Brancoveanu, Stefan, MIhai, Mircea, Vlad si nu in ultimul rand Codreanu. Tine minte treaba asta.

        Pune mana si studiaza nu-ti fie lene si lasa istoria scrisa de dusman. E demn de respectat cine isi apara credinta in care s-a nascut, dar avem datoria de a cerceta scritpurile si adevarata istorie, ca nu cumva, credinta in care ne-am nascut sa fie vreo autostrada spre iad.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Ardelean said, on decembrie 9, 2014 at 2:00 am

        Da, nu sunt catolic. Sunt ortodox.

        Apreciază

      • Ardelean said, on decembrie 9, 2014 at 2:01 am

        Cosmine, nu sunt catolic!

        Apreciază

      • Cosmin said, on decembrie 9, 2014 at 9:25 am

        Slava Domnului!

        Apreciază

  8. energein7 said, on decembrie 8, 2014 at 9:35 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  9. mihai said, on decembrie 8, 2014 at 11:07 pm

    in ardeal sa prasit o serie de ,,credinte” care mai de care mai bizarre, un conglomerat de secte, ba mai mult decat atit asi mai zic si pocaiti, cand ei nu au nimic in comun cu pocaiala

    Apreciază

    • cristi o. said, on decembrie 9, 2014 at 2:01 am

      Ba au mai multe in comun cu „pocaiala” decat cu pocainta… (uneori, in popor, „pocaiala” are nuanta peiorativa, cu trimitere la imbratisarea unei secte/erezii/rataciri, si e opusa ideii de pocainta din ortodoxie – desi in unele dictionare ele figureaza cu acelasi sens)

      P.S. Am vazut si eu prin Ardeal, pe la rude la Medias, niste vecini „pocaiti”, specimene oarecum bizare sub aspect comportamental. Nu stiu daca toti sunt asa. Parcasem bicicleta in fata portii rudelor mele si vara-mea imi spune ca nu e bine… „Pai, nu e gardul vostru, poarta voastra?! Da, dar vecinilor nu le place sa vada nimic in fata porti noastre… Ce…?!?” N-am apucat sa mai fac ceva ca a inceput sa ploua, la propriu, peste poarta inalta, direct din strada, cu gainat si alte mici excremente de animale!!! – Opera „armatei” de progenituri a „pocaitilor” cu pricina, trimisi la inaintare de parinti… Am ramas mut… Dupa ce s-a terminat „aversa” de kko, vad pe matusa (o femeie foarte blajina), fara sa injure ori sa tipe la derbedei, doar cu o figura plina de amaraciune, cu o matura si un faras, anume pregatite (semn ca era deja un obicei) sa inlature „guguloaiele” urat mirositoare. Am inteles din discutia ulterioara evenimentului ca respectivii vecini nu-i prea inghiteau pe ortodocsii „enervant de pasnici” de langa ei… Si asta se intampla cu niste ani in urma, cand lupta anti-ortodoxie nu era asa de desantata ca azi…

      Apreciază

    • Ardelean said, on decembrie 9, 2014 at 2:03 am

      Sunt de acord cu tine, mai ales primii care s-au lepadat au fost maghiarii. Primii la toate prostiile, inclusiv ateism si rock satanic. Dar legionarii sunt mai apreciati in Ardeal decat la voi in Sud. Problema e ca a fi legionar nu inseamna a fi crestin. Te rog sa ma scuzi.

      Apreciază

  10. […] EXEMPLU DIN INTERIOR: Cum functioneaza campaniile anti ortodoxe […]

    Apreciază

  11. […] EXEMPLU DIN INTERIOR: Cum functioneaza campaniile anti ortodoxe […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.