SACCSIV – blog ortodox

Articol neasteptat de curajos in EVZ: Povestea Băiatului transformat în Fetiță, care a redevenit Bărbat și s-a sinucis

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 11, 2014

   Iata ce putem citi la Povestea Băiatului transformat în Fetiță, care a redevenit Bărbat și s-a sinucis:

Una dintre normele aberante ale Corectitudinii Politice este Teoria Genului. Aceasta afirmă că un copil nu se naște băiețel sau fetiță, că sexul biologic al nou-născutului nu are nici o importanță. Însă ea se bazează pe ideile unui doctor nebun, care a nenorocit oameni, pretinzând că-i ajută.

Copilul va avea Genul (nu sexul!) pe care i-l va da felul în care este crescut de familie, colegii și profesorii pe care îi întâlnește în școală, provocările din carieră. Genul (spre deosebire de sex) ești liber să ți-l alegi și, de ce nu?, să ți-l schimbi, în funcție de etapa din viață și experiențele prin care treci. Astfel, în copilărie poți să alegi să fii băiețel, la tinerețe să fii femeie, pentru ca spre bătrânețe să ajungi la concluzia că cel mai bine ți se potrivește Transsexualitatea.

Ca orice normă a Corectitudinii Politice, și Teoria Genului este un dat, o dogmă, a cărei punere în discuție atrage mânia și represiunea Establishment-ului. Imediat ți se pune în frunte eticheta infamă de „Discriminator” și riști să fii exclus din societate.

Nu toată lumea occidentală acceptă însă spălarea creierelor. Mai există și gesturi de frondă. Un astfel de gest este cartea Bruce, Brenda și David, povestea băiatului care a fost transformat în fată a ziaristului John Colapinto, o mărturie despre suferințele cumplite pe care Teoria Genului le poate naște și despre nebunia doctorului care a creat-o.

  1. MONEY, UCENICUL VRĂJITOR

La 8 luni, Bruce Reimer, un drăgălaș bebeluș canadian a ajuns cobai într-un experiment celebru asupra identității sexuale, care se va dovedi un eșec total și se va transforma într-o dramă cumplită.

Totul începe cu o intervenție chirurgicală banală. În 1965, familia Reimer își aduce gemenii, pe Bruce și pe Brian, la spital pentru circumcizie, deoarece suferă de fimoză. Dar, din cauza unei erori medicale, Bruce își pierde penisul.

Disperați, părinții consultă o sumedenie de medici, dar nici unul nu are vreo soluție. Până într-o zi, când văd la televizor un interviu cu doctorul John Money, o autoritate în materie de sexologie la spitalul Johns Hopkins din Baltimore. Teoria lui Money este că identitatea sexuală a nou-născutului nu este dată de sexul cu care a venit pe lume, de cromozomi sau hormoni, ci de felul cum este crescut de părinți, de mediul social în care trăiește, de modelele pe care le întâlnește. Adică, exact Teoria Genului, care în zilele noastre face furori în lumea occidentală, și care a devenit o normă a Corectitudinii Politice.

Dr. Money îi convinge pe părinții lui Bruce să-și transforme băiețelul mutilat în fetiță. Castrarea, urmată de o reconstrucție genitală, trebuie făcute înainte de vârsta de doi ani și jumătate, le explică doctorul, iar părinții nu mai trebuie să pună niciodată în discuție identitatea sexuală feminină a copilului. Din acel moment, Bruce devine Brenda, poartă rochițe, iar în adolescență i se fac injecții cu estrogen.

Ani de zile, doctorul Money, un personaj plin de sine și agresiv în suficiența lui, va da exemplu acest caz în numeroasele sale conferințe și lucrări. El afirmă că fostul băiat a devenit o fată perfect echilibrată, care se simte bine în pielea ei, justificându-și astfel teoria medicală. Povestea lui Bruce / Brenda devine un caz-școală, citat în toate manualele medicale și exercită o influență enormă asupra a numeroși sexologi, care și ei vor aplica asupra pacienților proprii teoriile doctorului Money. Acesta va deveni unul dintre idolii mișcării feministe, care neagă diferențele dintre sexe.

Dar John Money nu ține seama de realitate, care este cu totul diferită. Metamarfoza magică pe care a prezis-o nu s-a produs. Încă de mică, Brenda manifestă semne de tulburări. Este agresivă, nu se simte bine în pielea ei, nu are prieteni, nu vrea să se joace cu păpuși și le spune tuturor că este băiat.

Vizitele anuale la Dr. Money ajung un coșmar. De altfel, omul are niște metode cel puțin îndoielnice: le arată gemenilor fotografii pornografice, îi pune să mimeze actul sexual, îi hărțuiește cu întrebări…

john-money1

       Dr. John Money, mentorul Teoriei Genului, un Mengele al vremurilor moderne

Pe măsură ce crește, Brenda este din ce în ce mai nefericită, singuratică, violentă și cu puseuri suicidare. Trupul său devine din ce în ce mai masculin, la fel ca și vocea. Chiar dacă mama o forțează să poarte rochii, ea este respinsă de școala pe care o frecventează, devenind obiectul batjocurii colegilor.

Numeroșii psihiatri care se ocupă de ea realizează că experimentul a fost un eșec, iar Bruce / Brenda, victima unei erori fatale. Nimeni, însă, nu îndrăznește să pună în discuție metodele celebrului doctor Money, cu excepția biologului Milton Diamond, care îi critică fără succes improvizațiile.

SPĂLAREA CREIERULUI

Crizele continue ale Brendei au un impact devastator asupra familiei. Tatăl începe să bea, mama depresivă are o tentativă de sinucidere, iar fratele geamăn suferă și el cumplit. Traumatizată, Brenda refuză la un moment dat să-l mai vadă pe Dr. Money și să suporte noi intervenții chirurgicale. În fine, când împlinește 14 ani, un psihiatru îi sfătuiește pe părinți să-i spună adevărul.

david-fev-2000

          David, în anul 2000, la vârsta de 35 de ani. Și cu patru ani înainte de a se sinucide

Imediat, Brenda cere să redevină băiat și suferă o serie de operații dureroase care îi recreează un penis și îi permit să aibă relații sexuale. David, cum alege să se numească, precum personajul biblic, găsește de lucru într-un abator, se căsătorește și crește copiii soției dintr-o căsătorie anterioară, pentru că el nu poate procrea. Dar, psihic, rămâne foarte marcat.

„Era ca o spălare a creierului. Aș da oricât să pot merge la un hipnotizator care să mă adoarmă și să mă facă să uit trecutul a cărui amintire mă torturează. Ce mi-au făcut la nivel fizic nu este nici pe departe atât de teribil cum este ce mi-au făcut la nivel psihic.”

În 1997, Davi acceptă pentru prima oară să povestească oroarea de a trăi într-un corp care nu era al său, unui jurnalist, John Colapinto, care ulterior va scrie și o carte: Bruce, Brenda și David, povestea băiatului care a fost transformat în fată. Articolul lui Colapinto naște o vâlvă extraordinară, cu atât mai mult cu cât în același timp Dr. Diamond își publică și el studiile care desființează categoric teoria Dr. Money.

În ciuda tuturor evidențelor, John Money refuză cu aroganță să-și recunoască eșecul.

Dar, oricum, pentru gemeni este prea târziu. Brian, la rândul lui, a suferit și el o serie de tulburări grave. Cauzate mai ales de faptul că era neglijat în timp ce interesul întregii familii mergea către Brenda. Brian va muri de o supradoză în 2002. Încă o lovitură pentru David, a cărui căsnicie șchioapătă și care are probleme financiare. Se va sinucide la rândul lui în 2004.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

DICTATURA IDENTITATII DE GEN: Cartile pentru copii care infatiseaza familiile traditionale ar trebui interzise. Cat mai dureaza pana sodomizarea va deveni obligatorie?

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Klauss said, on noiembrie 11, 2014 at 7:26 pm

    Am citit cu mare atentie articolul si, pe parcurs, am crezut ca citesc scenariul unui film gen Science Fiction Horror. Eu nu pot sa cred ca asa ceva s-a intamplat in realitate. Imi este imposibil sa cred. Dar daca este adevarat, ce pot sa mai spun? Diavolii cu chip de om se intrec pe sine in monstruozitati. Uneltele lui lucifer intuneca mintile oamenilor care nu-L cunosc pe Dumnezeu. Sa ni-i fereasca Dumnezeu si Maica Domnului din cale. Amin.

    Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 12, 2014 at 5:19 pm

      Schimba numele de Klaus ca imi faci sila e un afront la comunitatea germana de la noi.

      Pe multi i-a inselat acest personaj Johannis multi au vazut in el un fel de al doilea Carol I care va aduce civilizarea si simtul onoarei si datoriei in Romania dar se inseala amarnic

      Nu este decat o alta marioneta alaturi de dobitocul de neocomunist Tonta and company

      FOARTE BUN ARTICOLUL trebuie raspandit sa il citeasca cati mai multi „adormiti si naivi”
      Eu il raspandesc pe Facebook sper sa am ceva succes cu publicul tinta.

      E o tampenie si o elucubratie de proportii fantastice teoria asta a genului….iti sta mintea in loc
      Se vede ca flacaii astia de peste ocean sunt ghidonati de diavol dar ei nu realizeaza anormalitatea aia e grav la ei
      Sunt niste ipocritii aia care ii pun la zid pe nazisti va zic eu astia de dupa ei le dau clasa primilor
      Acum totul se petrece cu discretie si corectitudine politica (adica o forma abila de cenzura) ceea ce este mult mai grav si mai periculos fata de perioada Celui de Al Doilea Razboi Mondial.

      Apreciază

      • Klauss said, on noiembrie 16, 2014 at 10:44 am

        Ma semnez cu numele de Klauss de cativa ani, nici nu stiam atunci de Iohannis. Acelasi nume pot purta si oamenii buni si cei mai putini buni. Astfel, vei gasi un Ion credincios, milostiv, cu frica de Dumnezeu etc. si vei gasi un alt Ion betiv, bataus, vorbind vulgar etc. .Imi pare rau ca numele meu va duce cu gandul la Iohannis. Este diferenta neta de traire interioara (nu spun ca a mea este mai buna). Nu am inteles care este „afrontul la comunitatea germana de la noi”… Desi sunt roman ortodox, nu am nimic cu persoanele de alta comunitate si de alta religie, atata timp cat nu ne amestecam in discutii de religie. Sunt, categoric, impotriva ecumenismului. Impotriva acestei idei, nu impotriva oamenilor. Fiecare om are suflet, bun sau rau Dumnezeu stie, si nu avem dreptul sa-l judecam si sa-l etichetam noi dupa cum ne convine. .Astazi s-a citit „Pilda samarineanului milostiv”. Din milostenie ma veti ierta daca am gresit cu ceva in comentarii (se poate, sunt din Moldova). De un lucru sa tineti seama: eu nu urasc pe nimeni, dar detest prostia. Dumnezeu va judeca pe fiecare, dupa fapte si dupa ganduri. Eu am avut ocazia, prin intermediul acestui site, sa-mi exprim opiniile. Unele pot sa placa, altele dimpotriva. Nu pot fi in acord cu toti, nu suntem roboti sa gandim la fel. Indicat este sa comentam articolul, nu opiniile celorlalti. Ma numesc Claudia S. S. Din acest motiv mi-am ales acest nume. Daca va deranjeaza si va fac sila, VA ROG sa nu-mi luati in considerare comentariile. Va multumesc anticipat pentru intelegere si ma iertati daca am jignit pe cineva, departe de mine aceasta intentie (” Fericiti cei curati cu inima „; ma straduiesc tot timpul sa nu fiu vicleana; am foarte mult de lucru la starea mea duhovniceasca, sunt constienta).

        Apreciază

  2. Prahovean said, on noiembrie 11, 2014 at 7:31 pm

    Cazul este folosit și pentru, și contra teoriei genului. Teoria genului nu spune că genul este flexibil după bunul plac, mai degrabă că genul este tot un dat, precum sexul, dar că poate fi opus sexului sau un între cele două genuri.

    Apreciază

  3. Partizanu said, on noiembrie 11, 2014 at 8:23 pm

    Si cind te gindesti ca sunt niste ABERATII SAVANTE cu transformarea lui X in Y si invers te apuca groaza. Stim prea bine ca aven doua corpuri unul fizic si unul spiritual. Vedeti cazurile cu cei care au amputat un membru(picior, mana). Asa ca DOCTORI care sa opereze si in celalalt plan nu prea am auzit.

    Apreciază

  4. Bogdan said, on noiembrie 11, 2014 at 8:27 pm

    S-a intamplat in realitate: http://www.homosexualitate.ro/reimer.html

    Apreciază

  5. energein7 said, on noiembrie 11, 2014 at 9:00 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  6. Aurora said, on noiembrie 11, 2014 at 9:33 pm

    Tulburator ! Am vazut pe Discovery un documentar despre acest caz, in urma cu mai multi ani si m-a impresionat. Pacat de cei doi tineri ! Nenorocitii care sustin teoria genului ar trebui internati in balamuc.

    Apreciază

  7. lorena said, on noiembrie 11, 2014 at 10:08 pm

    Victor Ponta in vizita electorala la penticostali

    Apreciază

  8. Iani said, on noiembrie 12, 2014 at 1:20 am

    Ma mir ca au publicat in Ev Z un asemenea articol.

    Apreciază

  9. o oarecare said, on noiembrie 12, 2014 at 7:44 am

    http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=49&id=65

    Apreciază

  10. Ionut said, on noiembrie 12, 2014 at 9:28 am

    Desteptati-va, europeni si americani, din somnul cel ce moarte!

    Apreciază

  11. marian said, on noiembrie 12, 2014 at 9:34 am

    Doamne, sigur nu Te-au cunoscut, căci, altfel, cum să se omoare?
    Iarta-i Doamne dacă Vrei, fiindcă viața lor a fost in iadul nebuniei, cea pe care, poate, nu și-au dorit-o.
    Iarta-ma Te rog Doamne pentru pacatele-mi fara numar!…

    Apreciază

  12. geo said, on noiembrie 12, 2014 at 9:41 am

    Lebensborn, experimentul prin care naziştii au vrut să creeze o rasă superioară

    http://www.descopera.ro/cultura/13490396-lebensborn-experimentul-prin-care-nazistii-au-vrut-sa-creeze-o-rasa-superioara

    http://www.frontpress.ro/2014/11/lebensborn-experimentul-prin-care-nazistii-au-vrut-sa-creeze-o-rasa-superioara.html

    http://gandeste.org/general/lebensborn-experimentul-prin-care-nazistii-au-vrut-sa-creeze-o-rasa-superioara/47479

    Mircea Eliade: “Nu cred că se află ţară europeană în care să existe atâția intelectuali cărora să le fie ruşine de neamul lor, să-i caute cu atât a frenezie defectele, să-şi bată joc de trecutul lui şi să mărturisească în gura mare că ar prefera să aparţină, prin naştere, altei ţări.”

    http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/06/mircea-eliade-articole-din-presa-vremii.html

    http://gandeste.org/puncte-de-vedere/mircea-eliade-nu-cred-ca-se-afla-tara-europeana-in-care-sa-existe-ata%C8%9Bia-intelectuali-carora-sa-le-fie-rusine-de-neamul-lor-sa-i-caute-cu-atat-a-frenezie-defectele-sa-si-bata-joc-de-trecutu/47269

    Howard Beale, “profetul nebun al undelor” despre televiziune:”Începeţi sã credeţi iluziile pe care le fabricãm aici. Începeţi sã credeţi cã tubul ãsta este realitatea şi cã propriile voastre vieţi sunt false. Faceţi tot ce vã spune tubul! Vã îmbrãcaţi, mâncaţi, vã creşteti copiii cum vi se aratã în acest tub.” (The Network, 1976)

    http://gandeste.org/general/47414/47414

    http://raduungureanu.blogspot.ro/2009/08/network-1976.html

    Lobby-ul LGBT din Parlamentul European găsește democrația „dezgustătoare”

    Curtea Constituțională a Slovaciei a dat, în urmă cu câteva zile, undă verde unui referendum care ar urma să insereze în Constituția țării definiția clară a căsătoriei ca uniunea liber consimțită între un bărbat și o femeie.

    Referendumul este consecința directă a unei inițiative cetățenești de strângere de semnături, în care peste 400.000 de slovaci (10% din electorat) au cerut ca un astfel de referendum să aibă loc. Parte a acestui referendum este redundantă în acest moment, întrucât Parlamentul a adoptat deja prin lege constituțională definiția solicitată a mariajului, chiar în timp ce colectarea de semnături era în curs. Dar, în plus, inițiativa cetățenească urmărește alte două probleme de mare importanță: slovacii vor vota pentru interzicerea prin forța Constituției a adopției de copii de către cuplurile de același sex și pentru o prevedere care va clarifica faptul că părinții au dreptul să își retragă copiii de la orele de educație sexuală.

    http://gandeste.org/general/lobby-ul-lgbt-din-parlamentul-european-gase%C8%99te-democra%C8%9Bia-%E2%80%9Edezgustatoare%E2%80%9D/47347

    http://www.culturavietii.ro/2014/11/05/lobby-ul-lgbt-din-parlamentul-european-gaseste-democratia-dezgustatoare/

    Apreciază

  13. Graiul Ortodox said, on noiembrie 12, 2014 at 1:28 pm

    Alt titlu,

    Colegiului Medicilor. CARDURILE DE SĂNĂTATE VOR DEVENI OBLIGATORII DOAR DUPĂ CE SE FINALIZEAZĂ DISTRIBUIREA ACESTORA. Cardul de Sanatate va fi încorporat în Cardul de Identitate pentru a fi mai practic și ușor de controlat. Vasile Astarastoae:„Un card este un instrument periculos pentru societate“. In cardurile de sănătate este menționat acceptul persoanei ca donator de organe după moartea acesteia!

    http://graiulortodox.wordpress.com/2014/11/11/colegiului-medicilor-cardurile-de-sanatate-vor-deveni-obligatorii-doar-dupa-ce-se-finalizeaza-distribuirea-acestora-vasile-astarastoaeun-card-este-un-instrument-periculos-pentru-societate/

    Apreciază

  14. tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 3:59 am

    Mda…parca mi-am amintit eu ca am vazut in treacat si acest articol si as fi avut ceva de adaugat aici deoarece eu unul cred ca este mai complicat decit afirma astia.

    Identitatea sexuala (sau de gen cum se exprima astia) nu este nici 100% innascuta si nici 100% dobindita prin educatie….este partial dobindita prin educatie dar si partial innascuta. Si inca ceva…nu exista TRANSSEXUALI din nastere indiferent ce afirma „politica corecta”. Toti au trecut printr-un proces de spalare a creierului in comunitatile de transexuali spalare pe creier care i-a facut sa creada ca dintodeauna au simtit in acest fel…desi nu este adevarat.

    Ca sa exemplific si totodata sa demonstrez ca acest caz al Brendei nu este unic..priviti aici cazul unui barbat care a trecut printr-o operatie dubla de schimbare de sex:

    Video-ul este lung…dar ceea ce ne intereseaza pe noi incepe la 27:25. Si ca sa va fac un rezumat…deoarece vor fi multi care nu vor avea rabdarea sa urmareasca, povestea suna cam asa. Un barbat de 37 de ani desi fusese insurat si avea deja doi copii,, dupa un divort dureros, decide el asa tam-nesam ca vrea sa fie femeie. Isi face operatia de schimbare de sex si apoi traieste ca femeie timp de 7 ani. La 44 de ani face o noua schimbare de sex pentru a deveni din nou barbat, deoarece in anii in care a trait ca femeie a observat ca nu era fericit si regreta din ce in ce mai mult transformarea sa in femeie.

    Ceea ce are insa foarte interesant de spus acest om este faptul ca NU EXISTA TRANSEXUALI din nastere. Orice barbat poate simti din cind in cind tentatia sa se imbrace in femeie…(este si asta o ispita a vrasmasului). Ideea este ca daca ii spui vreunui doctor faza asta te va diagnostica cu transexualism si te va pune pe tratament cu hormoni feminini, vei face psihoterapie in grupuri de transexuali si este exact ca o spalare pe creier…doctorului, hormonii si „fratii” transexuali de la terapia de grup te vor convinge ca toata viata ai avut un comportament mai feminin deit majoritatea barbatilor si te-ai simtit „prizonier in corpul in care nu trebuie”. De aici nu mai este decit un singur pas pina la operatia de schimbare de sex…dar statisticile nu mint..marea majoritate a celor care trec printr-o operatie de schimbare de sex devin si mai nefericiti decit inainte….

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.