SACCSIV – blog ortodox

CARE-I TREABA? Stirea cu BEBELUSII MICROCIPATI OBLIGATORIU a inceput sa apara si in MASS-MEDIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 5, 2014

La sfarsitul lui 2013 bantuia o stire pe internet, despre care am scris si eu la acea vreme:

Articolul zilei (17.12.2013): Din 2014 in UE, CIP OBLIGATORIU IMPLANTAT pentru nou-nascuti?

   Si specificam eu atunci ca nu cred. Iata insa ca sub o forma usor modificata stirea a aparut zilele acestea si in mass-media:

Bebelusii europeni, microcipati obligatoriu incepand cu 2016?

Tehnologia moderna isi face loc tot mai mult in viata noastra. O informatie recenta arata ca toti nou-nascutii din Europa ar urma sa aiba implantat cate un microcip incepand cu decembrie 2016.
Informatia a aparuta in presa din Finlanda, ea fiind aflata pentru prima data de studentii si specialistii in medicina din acest stat, scrie Living Traditionally, insa ea nu a fost confirmata in mod oficial.
Microcipul va include si un senzor GPS, alaturi de o baterie care se va inlocui o data la doi ani in clinicile de stat din intreaga Europa. O persoana cu un astfel de implant cu GPS poate fi localizata cu o marja de eroare foarte mica, de cinci metri. Microcipul se va conecta direct la un satelit.
Aceleasi surse arata ca microcipul ar fi obligatoriu pentru toti copiii nascuti dupa mai 2014. Acest tip de tehnologie a fost deja aprobat si in SUA pentru folosirea pe adulti. Microcipurile pot transmite informatii personale privitoare la fiecare om si au capacitatea de a executa numeroase alte functii.

   Comentariu saccsiv:

Nici acum nu cred, dar totusi, care-i treaba de ne tot bombardeaza cu stirea asta?

Tagged with: , , ,

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aha said, on noiembrie 5, 2014 at 9:25 am

    asteapta reactiile noastre, apoi tot o sa ne bombardeze cu astfel de informatii pana cand majoritatea o sa zica: „vai, ce bun si folositor este cipul asta”! exact cum au facut cu homosexualii. usurel, usurel

    Apreciază

    • IOAN said, on noiembrie 5, 2014 at 11:18 am

      informatiile le am din numeroase articole de presa din tarile respective

      In numeroase spitale din Italia, Anglia, Germania, Spania etc…se introduce deja deja CIPUL IMPLANT IN MANA oricui doreste indiferent de varsta iar gaselnita este ca e mai usor sa ai card de sanatate direct in mana si nu pe cartela ( astfel ei motiveaza ca nu vei mai uita cartela acasa sau o vei pierde cumva atunci cand ai chiar nevoie de clinici si spitale )

      acest lucru are loc datorita unor directive europene care sunt proritare legilor nationale

      DECI SI IN ROMANIA POATE FI APLICATA ORICAND CA E MAI USOR CIPUL DE SANATAE DIRECT IN MANA DECAT PE CARTELA

      Apreciat de 1 persoană

  2. mada said, on noiembrie 5, 2014 at 10:18 am

    Nu se va implanta obligatoriu cipul.Mai este o generatie.Cititi capitolul 12 din Apocalipsa.Dar va fi tot mai greu sa le respingem.Ne vor cerne, cum a spus Arsenie Boca.Domnul sa ne aibe in mainile Lui.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 5, 2014 at 10:58 am

      mada

      Acolo scrie ca mai e o generatie?

      Apreciază

      • NoName said, on noiembrie 13, 2014 at 12:23 am

        Draga Sacciv,

        Articolul de la Ziare.com – Zioare.com aka oficina sectziei roamne a jafurilor portocaleze-Bilderberg si a catzeilor Soros-Uni Romano-Americana- a cam.. disparut :-))) Cred c-a scapat cuiva „pe gura” -sorry, pre degetzele! ;-)- si coana Ana Ilie (mai degraba Hannah Elias de la Uni Rom-Amerloca) a bagat iut’ „detergentu’ zionist” ca sa elimine „scaparea” :-)))))))))))))))))))))))))))))

        Uite aici CINEVA care a vorbit direct cu unul din organizatorii marshaviei internatzionale:
        ”Arron Russo discusses his friendship with Nick Rockefeller, who is a globalist member of the Rockefeller dynasty, who wants a worldwide government and a microchipped population. They work in concert with the Rothschilds in England, the Bilderburg group and the Trilateral commission to achieve their aims. The financial collapse is a part of this. They are now calling for a new (financial) world order.”:

        ▶ Arron Russo Reveals elitist plans for all of us – YouTube
        Sper sa mearga HTLMeaua la tine, ca sa funnctzioneze direct LINKUL.
        Tzine-o tot asa, Sacciv, de la tine am aflat si lista membrilor Bilderberg! 🙂 Multzam fain!

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 13, 2014 at 6:19 am

        DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

        https://saccsiv.wordpress.com/2009/02/20/documentare-celebre-interviul-luat-de-alex-jones-lui-aaron-russo-subtitrare-in-limba-romana-si-o-analiza-a-sa/

        Apreciază

  3. Aurora said, on noiembrie 5, 2014 at 10:37 am

    Ba eu as zice ca e posibil asa ceva. Intunecatii lucreaza si se grabesc. Sa nu uitam ce a spus Aaron Russo.

    Apreciază

  4. mada said, on noiembrie 5, 2014 at 10:39 am

    plus ca se va da un razboi

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 5, 2014 at 11:01 am

      mada

      Si cam de ce le trebuie atata vreme ca sa faca si un razboi?

      Apreciază

      • mada said, on noiembrie 5, 2014 at 11:17 am

        mai sunt oameni care se opun , eu tu, si zice Dumnezeu ca daca mai sunt 10 oameni drepti in cetate nu voi distruge cetatea.

        Apreciat de 1 persoană

  5. mircea.v said, on noiembrie 5, 2014 at 10:54 am

    I-phone, I-pad, I-cip…
    Si eu zic ca e test, si sa se obisnuiasca lumea cu ideea.

    Revenind la scriere cu „i” mare in engleza (eu), pai in propozitie doar cand scrii despre Dumnezeu scrii cu litera mare. Nu nene, in engleza si cind scriu „eu”, scriu cu litera mare. „Eu” sant foarte important, frate. In propozitie sant la fel de important ca si Dumnezeu. Asta numai lucrarea diavolului poate fi.
    Si fiind asa de important, I-phone, I-pad, I-cip… maimuta electronica.

    Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 5, 2014 at 10:55 am

      adica, I-maimuta electronica

      Apreciază

      • mircea.v said, on noiembrie 5, 2014 at 12:56 pm

        Si asocierea asta eu-telefon/calculator tot diavoleasca este. Creatia divina, omul, asociat cu un obiect. Eu-obiect. Si atunci ajungem la ceea ce spunea Parintele Arsenie Boca:
        „Când omul trăieşte în adevărata lui valoare, e subiect de istorie, pe când dacă renunţă la dimensiunile sale divine, ajunge obiect de istorie, în rând cu oricare dintre obiecte; nu mai poartă un nume, ci poartă un număr.”
        Deci, eu-obiect-numar.

        Apreciază

    • scortisoara said, on noiembrie 5, 2014 at 11:35 am

      Observatie dureros de pertinenta pentru ca e in fapt o constatare , nu te dezminti . Traim era ” I ” -ului , adica a Ego-ului – cel mai mare dusman al pacii in general… pacea sufletului , pacea mintii , pacea oamenilor etc … Ego-ul te indeamna sa judeci pe altii intr-un mod nefericit , te indeamna sa-i determini pe altii sa faca ce vrei tu . In felul acesta ajungem sa uitam pentru ce ne aflam pe pamant – mantuirea noastra si a celor apropiati noua … Fara Cruce nu exista viata mai departe , sa nu ne amagim . Ce ” I” ? Inlocuim Crucea cu ” I ” ? Jertfa cu Ego-ul ? Or fi amuzante jucarelele astea cu ‘i’ dar pana intr-un punct .

      Apreciază

  6. mihai said, on noiembrie 5, 2014 at 11:00 am

    exact ca si in privinta cardurilor de sanatate, majoritatea le vor accepta fara doar si poate

    Apreciază

  7. florin said, on noiembrie 5, 2014 at 11:09 am

    Intr-o discutie avuta cu cineva intr o seara despre halloween, mi-a sugerat ca printr-un fel de anagrama sau engleza mai stalcita ,ar iesii cuvantul, Hell will win adica tradus ,iadul va invinge.

    Apreciază

  8. tanase said, on noiembrie 5, 2014 at 11:17 am

    Aceste bombardamente mediatice sunt adevarate „barometre” ce arata gradul de informare si simtire duhovniceasca a indivizilor. Reactia sau non-reactia fata de respectivele „stiri” arata gradul preocupare (procentuala) a indivizilor si in special zona geografica in care se afla acestia, astfel incat se pot trasa veritabile „harti cu focar duhovnicesc”! Si apoi e simplu sa trimiti „echipe mobile” in teren, sau sa faci un „ong” sau „asociatii” cu scop clar de manipulare, reeducare si reorientare a indivizilor catre numeroasele „valori” si „avantaje”.

    Apreciază

    • stef said, on noiembrie 5, 2014 at 3:04 pm

      Ai rezumat perfect!- Stiri fabricate cu rol de barometru – Daca apar astfel de stiri e clar ca oculta avanseaza agenda – Intram in perioada abominatiilor fara cale de intoarcere .

      Apreciază

      • tanase said, on noiembrie 5, 2014 at 9:28 pm

        Pai de ce crezi ca Parintele Iustin a spus ca „solutii omenesti nu mai sunt”, de asemenea si Parintele Adrian Fageteanu a afirmat; „Sauve qui peut!” Scapa cine poate!
        Realitatea e ca „neamul lui Cain”, de departe e mult mai „intelept” (a se intelege viclean) decat crestinii, asa cum de altfel a spuso chiar Mantuitorul; „Căci fiii veacului acestuia sunt mai înţelepţi în neamul lor decât fiii luminii.”(Lc. 16:8) asa incat ne trebuie multa rugaciune ca Dumnezeu sa ne intareasca si sa ne fereasca de urgia ce va sa vina.

        Apreciază

  9. paul said, on noiembrie 5, 2014 at 3:17 pm

    toate astea de acum sunt teste de identificare ca sa stie cine se opune si se fac dosare pentru mai tarziu. dar nu te teme turma mica ca nu au nici o putere asupra ta decat daca Domnul incuvinteaza sa nu uitam ca demoni si slugile lor sunt tolerati pana la judecata Lui HRISTOS DOMNUL. vom patimi asta este sigur ca mucenie este si faptul ca vrei sa urmezi calea Adevarului in zilele acestea ale intunericului dar sa cautam sa ne sfintim si Domnul va face aproape totul pentru noi impreuna cu noi, sa nu fim lenevosi si clevetitori ci ravnitori si doritori de al asculta pe STAPANUL tuturor Dumnezeul Treimic , Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa ne pazeasca pe toti cei ce nadajduim in EL, Maica Domnului sa ne ocrotesca sub Sfant Acoperamantul Sau.

    Apreciază

  10. M. said, on noiembrie 5, 2014 at 3:41 pm

    Nu stiu daca s-a mai scris despre asta, urmaresc blog-ul si comentariile, insa nu am observat.
    Ce se poate face daca cineva a semnat pentru cardul de sanatate din nestiinta? Se mai poate renunta la el?

    Multumesc anticipat. O zi buna tuturor.

    Apreciază

    • o oarecare said, on noiembrie 5, 2014 at 9:41 pm

      Sa verificam daca arde…

      Apreciază

    • Mirela said, on noiembrie 13, 2014 at 9:57 pm

      @M
      Părerea mea este că ar fi bine să strici acel card, ca să te asiguri că nu-l va utiliza nimeni în mod fraudulos, apoi să îl returnezi cu o scrisoare de refuz, pentru ca „autorităţile” să vadă că sunt destui români care refuză cardurile electronice.

      Apreciază

  11. Io said, on noiembrie 5, 2014 at 3:49 pm

    ……………. de o baterie care se va inlocui o data la doi ani
    E o gluma.
    Pai pecetea e de asa natura sa nu se poata scoata nu ca i se termina bateria.

    Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 5, 2014 at 5:23 pm

      Eu cred ca nu va fi de la inceput, asa, pecetea finala. Pot fi chiar folositoare implanturile astea, si vor fi folositoare ca sa atraga omul. La inceput cu baterie si mai putin performante, apoi alta generatie mai performante cu mai multe avantaje, omul va zice „vezi frate ce bine, numai foloase cu un cip in cap, hai sa ne punem si noi”, apoi si mai si si fara baterie…, apoi se apasa pe butonul „maimuta”.

      Nimic nu se face dintr-o data, brusc. Sant necesare etape.

      Apreciază

  12. Mălin said, on noiembrie 5, 2014 at 6:27 pm

    Iată şi profeţia schimonahiei Nila:

    Odată, faţa maicii a căpătat brusc o expresie ameninţătoare de parcă ar fi văzut cu ochii săi duhovniceşti ceva înspăimântător. Ea a lovit de câteva ori cu varga în podele, zicând:

    – Uite ce au mai inventat! Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! Îngerul îi va răpune pe cei care se vor încumeta să facă aceasta! (din cartea : “Staretii despre vremurile de pe urma“)

    Apreciază

  13. o oarecare said, on noiembrie 5, 2014 at 9:44 pm

    In acest caz, femeile care nasc, sa cheme moasa acasa, ca pe timpuri! Cum sa-i pui copilului un dispozitiv cancerigen? Sa-l schimbi la doi ani? Cu ce sa-l schimbi? Cu altul mai performant?

    Apreciază

    • mircea.v said, on noiembrie 6, 2014 at 12:25 am

      Nordicii, adica si danezii, vor fi primii care vor intinde mana sau fruntea pt insemnare. E putrezit totul acolo. Ei nici macar nu isi fac vreo pr in privinta asta.

      Apreciază

  14. Veronica said, on noiembrie 5, 2014 at 10:54 pm

    De aceea este necesar ca atunci cind mama merge la maternitate sa fie pregatita si cu cererea (declaratia) semnata de ambii parinti , ca nu accepta sa fie vaccinat copilul si sa nu i se faca nici testul acela pe care il fac in calciiul nou nascutului si asa nu sunt responsabili (in fata lui DUMNEZEU ),de ce se va intimpla cu copilul .
    Cunosc un caz in care nou nascutului (nascut in Austria ), i s-a facut acel test si avenit cu copilul in tara dupa virsta de un an si l-a botezat si impartasit, am uitat sa mentionez ca mai inainte de a veni cu el in tara se plangea si isi arata calciiul si zicea au cind calca pe o jucarie sau ceva mai tare si dupa doua zile de la impartasanie la calciiul cu pricina a ramas pe ciorapel ceva ca de la o batatura nu pot explica si in calciiul copilului a ramas gaura cat un bob de orez care a stat la inmuiat in apa, asa de mare era si nu a mai avut copilul nimic dupa aceea. Eu cred ca Bunul DUMNEZEU l-a salvat orice a fost imi pare rau ca nu am facut atunci legatura cu asa ceva si nu am verificat sa vad ce continea aceea ce a iesit de acolo. Abia atunci au crezut parintii copilului ca era bine sa nu accepte vaccinurile si asa au inceptu sa studieze si sa creada si pe altii cind ii indemneau sa aiba grija si sa se informeze mai bine despre tot ce li se cere sa faca copilului .
    Asa ca se scapa informatii cred eu cu adevaruri sa se vada daca lumea se impotriveste sau iua in serios aceste stiri.
    DOAMNE APARA-NE SI NE INTELEPTESTE .
    DOAMNE AJUTA.

    Apreciază

  15. lastunnegru said, on noiembrie 6, 2014 at 6:07 pm

    FOARTE IMPORTANT

    Prima parte a peceti pentru monitorizare si spionare a omului despre care a profetit parintele Elpidie

    Google[x] dezvaluie nanopastilele care cauta si distrug celulele canceroase.

    Andrew Conrad seful Google al departamentului de stiinta al vietii a vorbit la conferinta digitala Wall Street Journal ca laboratorul secret Google[x] a lucrat la un dispozitiv wearable (purtabil ) cuplat la nano tehnologie pentru monitorizarea continua a sanatati si diagnosticare si tratare a diferitelor bolii.

    ( aceste nano particule sant de fapt nano computere mleculare care vor fi inghitite ca o simpla pastila ajungand in sange si in tot corpul uman unde pot monitoriza sanatatea si trata diverse boli )

    http://techcrunch.com/2014/10/28/googlex-reveals-nano-pill-to-seek-out-cancerous-cells/

    ( traducere google translator – poate se oferea cineva sa traduca acest articol folositor ? )

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=en&u=http://techcrunch.com/2014/10/28/googlex-reveals-nano-pill-to-seek-out-cancerous-cells/&prev=search

    Googles Announces a Nanoparticle Project Designed to Detect Cancer in Your Blood

    Google anunta proiectul Nanoparticoleleor relizat pentru a detecta cancerul in sange.

    ( poate gaseste cineva si conferinta Wall Street Journal sa vedem daca Andrew Conrad dezvaluie mai multe detali tehnice despre proiectul cu nanoparticulele pentru tratarea, monitorizarea si spionarea sanatati.

    Apreciază

  16. lastunnegru said, on noiembrie 6, 2014 at 6:19 pm

    off topic

    ( tot la subiectul pus sus de mine )

    ” Vaccinare ” anti cancer poate chiar daca nu ai cancer ca trebuie sa intre frica in om sa ca sa ia nano pastila ca sa fie monitorizat si spoionat cam asa e si la vaccinarile normale intai faci propaganda cu frica si aop vi cu solutia sau soluti din partea SISTEMULUI ?

    http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/swallow-googles-smart-pill-tell-4527905

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.