SACCSIV – blog ortodox

HULA CUMPLITA – Şeful APPLE, Tim Cook: „Sunt mândru că sunt gay şi e unul dintre darurile cele mai de preţ de la Dumnezeu“

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on octombrie 31, 2014

File:Apple logo Think Different.png

Foto: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Apple_logo_Think_Different.png

Iata ce putem citi la Şeful Apple, Tim Cook: „Sunt mândru că sunt gay şi e unul dintre darurile cele mai de preţ de la Dumnezeu“:

Şeful Apple, Tim Cook, a admis într-un editorial din „Bloomberg Businessweek” că este gay. Cook, o persoană foarte privată, nu a spus nimic despre acest lucru până acum.
Interesant este faptul că mulţi dintre colegii lui Cook de la Apple ştiau orientarea sexuală a acestuia, dar CEO-ul companiei nu a spus-o public până acum.

„Am fost deschis cu oamenii legat de orientarea mea sexuală. Mulţi colegi de la Apple ştiau că sunt gay şi asta nu a contat. Am avut norocul de a lucra la o companie care apreciază creativitatea şi inovaţia şi care a înţeles că pentru a conta trebuie să îmbrăţişezi diferenţele dintre oameni. Nu toată lumea este atât de norocoasă”, scrie Tim Cook în editorialul său, în care promovează drepturi egale pentru persoanele gay.

El spune că nu şi-a negat niciodată sexualitatea, dar nici nu a recunoscut-o public. „Lăsaţi-mă să fiu foarte clar. Sunt mândru că sunt gay şi cred că faptul acesta e unul dintre darurile cele mai mari pe care mi le-a dat Dumnezeu„, scrie Cook.

El continuă şi spune că acest lucru l-a făcut să-şi dea seama ce înseamnă să creşti într-o minoritate şi l-a făcut să empatizeze mai mult. De asemenea, spune că a fost greu şi deloc confortabil uneori, dar acest lucru i-a dat încredere să îşi urmeze propriul drum.

„Nu mă consider un activist, dar înţeleg cât de mult am beneficiat de pe urma sacrificiului unora. Aşa că dacă va conta că CEO-ul Apple este gay şi acest lucru va ajuta pe cineva pentru a face pace în viaţa şi sufletul său, sau dacă alină un suflet singur, atunci e convenabil să-mi dau la o parte intimitatea mea”, a spus Tim Cook.
Cook menţionează că intimitatea rămâne un lucru important pentru el. „Am făcut din Apple munca vieţii mele şi voi continua să fiu treaz doar pentru Apple. Asta merită angajaţii noştri. .O parte importantă a progresului unei societăţi e să înţelegem că o persoană nu e defininită de sexualitate, de rasă, de sex. Sunt un inginer, un unchi, un iubitor de natură şi de fitness, un fiu al Sudului, un fanatic al sportului şi multe altele. Sper că oamenii îmi vor respecta dorinţa de a mă concentra pe lucrurile care mi se potrivesc cel mai bine şi pe munca mea”, a mai scris şeful Apple.

Cook menţionează că Apple a avut o poziţie foarte puternică pentru drepturi egale. Apple s-a dus în faţa Congresului pentru a promova plata egală pentru femei şi bărbaţi, dar a promovat şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex în California. De asemenea, ei au luat o poziţie publică şi în Arizona, după o lege discriminatorie la adresa comunităţii gay. „Vom continua lupta noastră şi cred că orice CEO, indiferent de rasă, sex sau orientare sexuală va face la fel. Voi promova în continuare egalitate pentru toţi oamenii până la moarte”, a mai menţionat Tim Cook.
Comentariu saccsiv:

Asadar el nu e activist. Doar Apple e …

Iata cam ce zic activistii homosexuali:

 „… să luptăm pentru căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex şi pentru privilegiile care urmează din aceasta şi, odată obţinut acest drept, să reproiectăm complet instituţia căsătoriei, să cerem dreptul de a ne căsători nu ca pentru a adera la normele morale ale societăţii, ci de faptpentru a demonta un mit şi a transforma radical o institutie învechită. Cea mai subversisă acţiune pe care o pot face homosexualii şi lesbienele – acţiune de care posibil va beneficia întreaga societate-este să schimbe complet noţiunea de familie.”

   „Familia – cadrul în care se nasc minciuna, trădarea, mediocritatea, ipocrizia şi violenţa – va fi desfiinţată. Instituţia familiei, care doar otrăveşte imaginaţia şi împovărează libera voinţă, trebuie eliminată. În laboratoarele genetice vor fi zămisliţi şi crescuţi băieţi perfecţi. Ei vor fi legaţi unii de alţii în comunităţi, sub controlul şi instrucţiunea savanţilor homosexuali. Toate bisericile care ne condamnă vor fi închise. Singurii noştri dumnezei vor fi tinerii chipeşi. Sîntem adepţii cultului frumuseţii, al moralei şi al esteticii.”

Cititi va rog mai multe la:

Iata “MANIFESTUL HOMOSEXUALILOR”, o brosura anti sodomie pentru care s-ar parea ca a fost arestat un moldovean

Cititi va rog si:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Tagged with: , ,

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aurelanghel said, on octombrie 31, 2014 at 6:45 pm

    Infricosatoare nebunie a pierzatorului de suflet! Viciul ridicat la rang de virtute iar sarmana virtute ponegrita ca inselaciune! Cu adevarat ce ne-au ajuns cuvintele Sf Antonie cel Mare:
    „Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”

    De parca ar spune: Multumesc lui Dumnezeu ca sunt monah in Sfantul Munte…

    No comment. Cu adevarat aceste sunt vremurile de pe urma in care lumea aceasta va pieri!!!

    Apreciat de 1 persoană

    • Iani said, on octombrie 31, 2014 at 7:12 pm

      Da, este cumplit. Sunt cateva profetii in Pateric, nu multe, cred ca vreo 4 sau 5 referitoare la vremurile apocaiptice, dar sunt foarte clare si vedem ca se intampla intocmai. Cea spusa de Sf Antonie e una dintre ele.
      Eu socotesc Patericul ca una dintre cele mai importante scrieri crestine, in rand cu scrierile Sfintilor Parinti, dar mai accesibila.

      Apreciază

  2. Iani said, on octombrie 31, 2014 at 7:07 pm

    Oamenii astia sunt nebuni…….. Este de fapt o combinatie intre nebunie si posedare demonica.
    Sunt bolnavi fiindca au inclinatii impotriva naturii, dar nebunia lor consta mai ales in faptul ca nu se rusineaza de ele, considerandu-le normale, ba vor sa le impuna intregii lumi.
    O Sodoma planetara va aduce dupa sine si un foc planetar.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Valentin said, on octombrie 31, 2014 at 7:20 pm

    a apărut unul care spune că va schimba sufletul omului numai cât omul se va uita la el – Maitreya cam așa îi zice
    (iar cineva implicat în tinerețe în ecumenism îl caracterizează ca pe un candidat la rolul de antihrist http://buzlecatalin.wordpress.com/2013/10/18/experienta-unui-fost-preot-ecumenist/

    de pe http://www.share-international.org/
    “When men see Me for the first time and know Me for what I am, they will find themselves changing inwardly.
    Many will for a time return to the joy of childhood and find the world a better home thereby.
    Many will feel strengthened in their desire to serve and to place themselves in the forefront of change.
    These are the ones on whom I shall call for the task of replenishment of man’s spirit and joy.
    Believe if you can that I am with you, ready to use My strength on your behalf.
    Believe if you can, My friends, that I am eagerly awaiting the day of My open return.”

    De fapt e dracu care vorbește prin gura lor ca să atragă la ecumenism – că prin orice căi se ajunge la desăvârșire spirituală , absolutul și alte aberații, spuse sub forma unor idei generoase, de paradis pe pământ, chiar ademenitoare.

    Apreciat de 1 persoană

    • Valentin said, on octombrie 31, 2014 at 7:39 pm

      Acest șef apple e tot din același spirit cu ăsta Maytreia – cum îi spune – că și ăsta zice Reînnoirea lumii, reîmplinirea spiritului uman.

      Dar practic la ce se raportează schimbările astea – practic la creștinism și la creația lui Dumnezeu – adică ei nu mai vor să fie lumea așa cum e – normală încă – li se pare că trebuie să schimbe mintea oamenilor ca să aibe ei liniște și să nu sufere de migrene și depresii când îi văd pe ceilalți oameni că ascultă de Dumnezeu, merg la Biserică, se roagă, fac ce spune Mântuitorul – milostenia, dragostea, suferirea nedreptății cu pace, rugăciunea pentru dușmani, credința în viața veșnică.

      Mintea lor întoarsă pe dos vrea ca pe toți să îi ducă în iadul în care or fi intrat ei deja încă de pe pământ – cine știe de sufletul lor – ce-o fi acolo – Mila lui Dumnezeu, că unii sunt îndrăciți și începe deja să fie un iad în sufletul lor.
      Pentru că nu s-au mai închinat lui Dumnezeu cel Adevărat și Dumnezeu i-a lăsat pe ei în poftele lor și fac păcate împotriva firii. Doamne ferește!

      Numai rugăciunea unor sfinți îi poate readuce la normalitate.
      Doamne miluiește!

      Apreciază

      • Valentin said, on octombrie 31, 2014 at 7:40 pm

        practic prin sloganul acesta Think different ei fură suflete

        Apreciază

      • Valentin said, on octombrie 31, 2014 at 8:00 pm

        Maytreia ăla acolo pe site zice chiar că el e Hristos – dar de fapt e un hristos mincinos.

        Vor apărea mulți hristoși mincinoși. Noi rămâne cu Adevăratul Hristos care venit acum 2000 de ani și pe Care-L mărturisim în Crez, Fiul lui Dumnezeu.

        Nu avem alt „dumnezeu” – cum se vor acești mincinoși.

        Doamne ferește de înșelăciune turma Ta!

        Apreciază

  4. aurelanghel said, on octombrie 31, 2014 at 8:21 pm

    Iar eu iti spun tie inselatule Tim Cook desi episcop nu sunt si nici macar preot:
    ANATEMA tie pentru hulele tale impotriva PREA CURATULUI DUMNEZEU!
    Dumnezeu in veac nu va fi partas prea spurcatelor tale „daruri”!
    Sodoma si Gomora va stau marturie vesnica iar fumul vostru precum al acelora va fi!

    Apreciază

  5. aurelanghel said, on octombrie 31, 2014 at 8:28 pm

    PS: Imi pare rau ca nu exista aici optiunea de editare asa ca tot trebuie sa rescriu. Acestea nu sunt decat provocari fratilor. Pentru ca ei vor sa afle cine le sunt impotriva si sa ia masuri. Dar nicidecum nu va temeti.
    Daca Dumnezeu este cu noi, cine poate fi impotriva noastra. Nici moartea nici chinurile nu ne pot desparti de dragostea noastra pentru Hristos!

    Apreciază

  6. andrei-d said, on octombrie 31, 2014 at 8:31 pm

    idiot dement asta cu apple. Si maytreia ala, voi fratilor ati vazut ce faţă de tuci are? Lasati-ma cu cuceritorii si alde romeo astia, antihristul nu e nici asa prost ca asta si nici asa… ‘aratos’ cica, e unn guru nebun cu muci la nas, ticalosi din astia o sa mai tot vedem, sunt defapt diversiuni fratilor!!! Cat de prosti sa fie slugile umile si proaste de masoni dementi si khazari nenorociti sa va arate acum antihristul?? Ala va fi intradevar aratos, nu borat ca asta. Si cine-l va vedea pe antihrist nu va vedea faţa lui reala ci impopotonara de magiile satanei, exact asa cum face dracu dintr-o muiere cu muci la nas pe care o vezi seara la colt si razi de ea intr-o fata draguta si foarte frumoasa in discoteca, asta dupa ce a lucrat satana la ea, a dat-o cu ruj, a vopsito, i-a dat ciocate de lemn in picioare si pare cu 20 de cm mai inalta…iar a doua zi cand mergi sa o vezi ai impresia ca tocmai ai fost fraierit si ca ai luat cea mai mare plasa….diavolul lucreaza acea ‘frumusete’ a antihristului, el satana ii va da şarmul si iscusinta, ca defapt el si satana sunt cei mai urati de pe faţa pamantului, da pentru PUTINA NOASTRA CREDINTA Dumnezeu va ingadui sa vedeţi Întunericul(uraciunea pustiirii) ca drept lumina(frumos)..cand ddefapt e urat ca…dracu!

    Apreciază

  7. cristian said, on octombrie 31, 2014 at 11:19 pm

    Dumnezeu uraste homosexualitatea si o va pedepsi crunt.

    Apreciat de 1 persoană

  8. aurelanghel said, on noiembrie 1, 2014 at 12:00 am

    Inselarile diavolului sunt multe, trebuie sa fim foarte vigilenti.
    Alaltaieri rasfoiam pe net in speranta sa gasesc ceva duhovnicesc pentru ca sunt dar trebuiesc cernute cu mare atentie pentru ca asa cum este lumea asta asa sunt si site-urile care le gasim: bune si rele.
    Dar ceea ce am gasit ma facut sa ma retrag imediat in semn de teama pentru ca am simtit cursa diavolului. Insa am revenit mai apoi pentru a lasa un mesaj in speranta ca cine il va gasi se va pazi sa cada prada capcanei lor. Am trecut-o doar ca pilda, nu va recomand sa ramaneti prea mult pe acel site vicios.
    Este lucrarea vrasmasului pe fata: https://www.youtube.com/watch?v=2qrSczUiEKA

    Si ei da, asa cum vedeti lucrarea vrasmasului de aici tot asa va lucra si inselatorul: prin simturi trupesti.

    Iar in legatura cu maytreia ma indoiesc ca ar fi antihrist. Prooroci mincinosi stim din sfanta scriptura ca vor fi multi, toti incercand sa insele: priviti aici este mesia, sau ca priviti, dincoace este mesia….
    Ca este sau nu antihrist mai putin conteaza. Din partea mea este unul si acelasi drac si imi este destul. Antihrist de ar fi si nu merita importanta noastra.

    Este ca si in cazul oricarui pacat: mintea atintita la Iisus Mantuitorul nostru si nu la alt mesia mincinos,
    si: Fugiti fratilor. Fugiti!

    Apreciază

  9. clement said, on noiembrie 1, 2014 at 12:46 am

    In capitolul II din Ars Paulina este amintita entitatea numita Belial, responsabila pentru distrugerea omului prin aceste viciu, considerat cel mai vatamator dintre vicii. Belial avea un cult il Sodoma.
    In scrierile pauliniene este numit „fiul pierzaniei”, cel care s-a opus direct lui Iisus Hristos.
    In „ascensinea lui Iisaia” numele lui Belial si Samael apar succesiv ca nume sinonime ale lui Satana.Pentru intaia oara numele a fost mentionat in „Cartea etiopienilor a lui Enoch”. Belial a fost creat imediat dupa Lucifer si are sub comanada a 50 legiune a iadului . Timpurile finale sunt descrise ca aflandu-se sub puterea lui Belial.
    Afland aceste lucruri intelegem mai limpede de ce agresivitatea miscarii homosexualilor este atat de covarsitoare, respectivul demon fiind responsabil si pentru exacerbarea dorintei de putere, favoruri si onoruri.
    Un „amanunt” demn de retinut, legat de recenta adunare asupra familie tinuta de Biserica Catolica, este faptul ca episcopii africani au tinut piept presiunilor occidentalilor dispusi sa legalizeze relatiile homosexuale.Vom vede ce se va hotara la reuniune viitoare .

    Apreciază

  10. minionita said, on noiembrie 1, 2014 at 1:56 am

    Nu pot sa nu constat 2 lucruri
    1. Fara sa vrea omul asta a spus un adevar fundamental. A primit unul din darurile cele mai de pret de la Dumnezeu: libertatea. Dupa aia s-a folosit de acest dar alegand sa fie gay la fel cum unii alegem sa fim curvari, mincinosi, hoti etc.
    2. Nu e idiot, dement sau nebun fiindca nu l-ar fi pus CEO. Si as zice ca nu e nici bolnav fiindca daca era o boala nu avea nici o vina. Pur si simplu a ales sa comita un pacat, a gasit in mintea lui suficiente justificari ca sa nu se simta vinovat si asta este. Iar daca le spunem tot ce ne vine la gura in loc de faptul ca in ochii lui Dumnezeu ceea ce face e uraciune si ca dragostea nu e acelasi lucru cu sexul fiindca majoritatea oamenilor iubesc parintii, copii, frati, surori, prieteni, animale de companie etc si nu isi exprima dragostea facand sex cu ei, nu facem decat sa le oferim argumente ca sa spuna ca sunt discriminati.

    Apreciază

  11. nikodim said, on noiembrie 1, 2014 at 8:22 am

    Si cand te gandesti ca vreo 80% din parlamentul ue sunt „extraordinari” din astia „daruiti” cu „fericiri” dintr-astea maxime…si ca noi ne-am alipit neconditionat cu toata fiinta nationala la ei si la valorile lor… Oare majoritatea noastra, asta „anormala” si „nedaruita” inca cu aceste „daruri exceptionAnale chiar nu simte disconfortul emotional in aceasta coabitare politico-sociala si „culturala”?… Maine o sa le votam „sagetile” care ne vor calauzi si pe noi spre culmile „extazului” socio-politic al lumii „avansate”… Tara, trezeste-te!

    Apreciază

  12. aniush said, on noiembrie 1, 2014 at 8:37 am

    Oameni nebuni

    Apreciază

  13. aniush said, on noiembrie 1, 2014 at 8:38 am

    Ma refer la cei precum Cook. In lumea noastra anormalul a devenit normal.

    Apreciază

  14. acelas said, on noiembrie 1, 2014 at 11:00 am

    crizele financiare se fac in primul rand prin (ne)folosirea tiparnitei de bani ..

    http://www.evz.ro/noua-ordine-mondiala-tocmai-s-a-decis.html

    .

    Apreciază

  15. acelas said, on noiembrie 1, 2014 at 11:04 am

    crizele financiare se fac prin (ne)folosirea tiparnitei de bani ..

    http://www.evz.ro/noua-ordine-mondiala-tocmai-s-a-decis.html

    .

    Apreciază

  16. aurelanghel said, on noiembrie 1, 2014 at 11:49 am

    minionita. asta si vor. arunca mizerii la voia intamplarii ca sa vada ce se intampla.
    Dar a tacea NU ESTE VREMEA ACUM. Daca voi veti tacea, pietrele vor vorbi spune Mantuitorul.

    Sa spuna ei ca sunt discriminati! Dar noi stim ca asta este minciuna. Si noi mai stim ca noi NU VREM sa ne lepadam de Hristos. A tacea de teama ca ii deranjezi pe unii este tot una cu tradarea constiintei.

    Iata acum a venit vremea cand ne asteapta dreptul Judecator ci te desteapta suflete al meu catre pocainta!

    Apreciază

    • minionita said, on noiembrie 1, 2014 at 7:55 pm

      Nici vorba de tacut. Dar un argument expus in mod corespunzator cantareste mai mult decat o insulta.

      Apreciază

      • aurelanghel said, on noiembrie 1, 2014 at 10:58 pm

        minionita draga,
        Cred ca te-a smintit fapul ca l-am blestemat pe acel nebun. Iarta-ma, imi dai voie sa il fac nebun?
        Vedeti ca lucrurile sunt asa cum sunt. Mai exista o limita a bunului simt pentru cei care nu cunosc ceea ce inseamna bun simt? As fi putut spune multe lucruri deocheate. Dar nu am spus. Pentru ca nu se cuvine!
        Mangaietorului nu ii plac extremele! Ce am facut am facut din durere. A fi crestin inseamna mai mult decat orice a fi bineplacut lui Dumnezeu. A fi in randuiala fiilor lui Dumnezeu. Asta este menirea noastra.
        In armonie cu fratii tai si cu toata zidirea.
        Dar cand strainii ameninta sa atace, NEVOIE este de a pune mana pe arme! Iar aceasta o spun metaforic. Petru a luat cutitul candva dar a fost mustrat de Mantuitorul.
        Iar daca vrei mai mult iti spun si aceasta: TOTI TREBUIA SA IL BLESTEMAM! La unison! Pentru ca si aceasta este unirea!
        Ca toti sa avem o singura vointa si o singura inima. Daca tu crezi ca te-am smintit imi cer iertare.
        Pentru faptul ca te-am smintit. INSA IN VEAC NU IMI VOI CERE IERTARE PENTRU ANATEMA ACELUIA!

        Apreciază

  17. andrei-d said, on noiembrie 1, 2014 at 1:33 pm

    Tim CUC. Poftim, acum stiţi cu ce gândeşte.

    Apreciază

    • sin said, on noiembrie 1, 2014 at 3:22 pm

      Cuc ăsta sigur va primi ori un Pulițăr ori un Goncur cît de curînd. E predestinat. Am argumente irefutabile în sensul ăsta.

      Apreciază

  18. eu said, on noiembrie 1, 2014 at 3:11 pm

    Tocmai am vazut o reclama la niste vitamine in care familia este formata din doi barbati si un copil.
    M-a bulversat putin si pe mine ca am o varsta dar pentru copii oare cum este?Incet incet o sa le fie rusine sa fie normali si o sa fie modern sa fie homosexuali,
    imi este sila deja.

    Apreciază

  19. lastunnegru said, on noiembrie 1, 2014 at 5:44 pm

    Nebraska/SUA: Unele școli au interzis cuvintele „băiat” și „fată”. Copiii se vor numi „pinguini mov”, ca să nu îi jignească pe transsexuali

    http://www.culturavietii.ro/2014/10/22/sua-la-o-scoala-din-nebraska-au-fost-interzise-cuvintele-baiat-si-fata-copiii-se-vor-numi-pinguini-mov/

    Organizatia Gender Spectrum care a realizat cei„12 pași către incluziunea de gen” are log-ul 666 stilizat

    https://www.genderspectrum.org/

    Apreciază

  20. sherlock_holmes said, on noiembrie 1, 2014 at 6:23 pm

    @ sin

    Comic mai esti omule.Pai daca Cuculet a comis un sin si e si seful marului muscat,da…s-ar putea sa ai dreptate.

    @ clement

    Nu cred ca este bine ca cineva sa citeasca din ” Cartea etiopienilor a lui Enoch „….mai mult ca sigur ca nu a fost scrisa de Enoch,pe vremea aceea nu erau pixuri si stilouri.

    Apreciază

  21. un pacatos cu nadejde said, on noiembrie 1, 2014 at 6:41 pm

    Frate Saccsiv, as vrea sa intreb care minti strambe au fost autoarele ultimelor doua paragrafe, cele vizand ”reproiectarea institutiei casatoriei”. Sunt activisti de la noi din tara, sau straini? Intreb pentru ca sunt lucruri atat de strigatoare la cer, iar cu toate astea atatia, chiar si in Romania, sa nu zic de alte parti ale lumii, ii sprijina si ii tolereaza pe sarmanii minoritari de nu se poate. Am constatat eu cu stupoare de la persoane unde as fi avut niste asteptari cat de cumplit de adepte sunt tuturor lozincilor care scandeaza drepturi in stanga si in dreapta pentru toti dereglatii…

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 1, 2014 at 7:21 pm

      un pacatos cu nadejde

      Citeste te rog Manifestul …

      Apreciază

  22. Mihail said, on noiembrie 1, 2014 at 8:46 pm

    cred ca unul dintre interese este si acela de reducere a populatiei

    Apreciază

  23. aurelanghel said, on noiembrie 1, 2014 at 10:32 pm

    Mihail. Scopul lor este si de a reduce populatia. Dar mizeria despre care vorbim aici nu asta ii este scopul.

    Scopul ar fi cam asta si gandesc ca sunt doua sau poate mai multe…
    1. Ațațarea oamenilor de buna credinta ca sa isi faca mrejele vedeti si voi cu proiectul legii Elie Wiesel.
    Vor sa ne inchida gura, sa ne puna catuse la gura daca se poate…
    2. Dar intentia primara este de BATJOCORIRE, impotriva CHIPULUI LUI DUMNEZEU DIN OM.

    Este razboi DIABOLIC fratilor. Nu exista nici o umbra de umanitate in ei. S-au indracit cu totii! …Si cu totul!
    Cum poti tu sa stabilesti o familie din doi draci de barbati pentru un copil? PENTRU UN COPIL!!!!

    Pai ce educatie ii pot da necajitului aceluia de copil doi barbati stricati la cap? Sau 2 lesbiene ca mii tot una?
    Sa il strice la cap mai repede si sa il ia dra… (stiti voi ce vreau sa spun)
    E, asta le este intentia demonizatilot si indracitilor din conducerea lumii de peste tot.
    RAZBOIUL NEVAZUT VA DEVENI RAZBOI VAZUT. Si a si devenit.
    Se poate una ca aceasta? Atata batjocora impotriva umanitatii! Deci copii de acum nu mai sunt baieti si fetite ci sunt pinguini mov… Si sa ii invete in scoli lucruri obscene?!!!
    Unora dintre noi le mai vine a rade. Dar nu e de ras fratilor ci de plans!

    Trebuie sa ne facem ARHANGHELI cu sabie de foc ca altfel nu se mai poate.
    Nu vorbesc aici sa inveti karate sau sa porti cutit ca si Petru… Departe de mine. Ci sa ne inflacaram si sa manifestam impotriva lor cu toata darjenia! In strada daca este nevoie!
    Daca noi nu ridicam nici un deget ei fac ce vor. Mai postam noi una- alta aici. Eh.. cainii latra, ursul merge..
    NU E DE AJUNS!

    Apreciază

  24. acelas said, on noiembrie 2, 2014 at 1:55 am

    iar Sistemul – la nivel aproape planetar -cunoaste ce faci, din ce in ce mai mult ..

    http://www.gandul.info/international/informatiile-fiscale-vor-fi-schimbate-automat-intre-peste-80-de-state-cand-intra-in-vigoare-acordul-semnat-si-de-romania-13478376

    .

    Apreciază

  25. aniush said, on noiembrie 2, 2014 at 3:25 am

    aurelanghel,
    De ce crezi ca ar rade cineva la lucruri de genul asta? Ia cineva toata situatia ca pe o gluma ieftina sau o satira? Nu cred.
    „Sa ne inflacaram sa manifestam impotriva lor cu toata darjenia!”…pai nu rezolvam nimic. Nu facem decat sa dam curs urii si sa creem un razboi intre noi oamenii. Oare asta vrem? Asa este bine? Eu zic sa ne rugam la Dumnezeu pentru ei sa-i indrepte pe calea cea buna…iar daca cumva ne ataca vreunul sa incercam sa-i spunem ca nu e bine, dar sa o facem in mod pasnic, nu la stilul „tu esti rau” „ba tu esti nebun”. Asa mai degraba reusim sa dam mai tare curs raului.

    Apreciază

  26. Ionut said, on noiembrie 2, 2014 at 2:31 pm

    Cred ca expresia corecta e „dezorientare sexuala”…
    O vorba inteleapta spune ca „prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul”.
    Mai, baiete, mai, Tim Cook, daca, asa cum spui, o persoana nu e definita de sexualitate si sunt alte lucruri mult mai importante decat asta, nu vrei tu sa revii la normal? Si inca ceva : se cade sa fim treji pentru Hristos, nu pentru o firma sau pentru marunte interese pamantesti.

    Apreciază

  27. scortisoara said, on noiembrie 2, 2014 at 4:47 pm

    „Sunt mândru că sunt gay şi cred că faptul acesta e unul dintre darurile cele mai mari pe care mi le-a dat Dumnezeu“, scrie Cook.

    Era emotionat , a vrut sa spuna ca darurile i le-a dat …Maleficent .

    Apreciază

  28. mistero4u said, on noiembrie 2, 2014 at 4:51 pm

    Deci in concluzie firma Apple este gay ! Produsele pentru snobi sunt tot gay ! Cumparatorii sunt la fel de gay si bineinteles „dumnezeul” lor este satana care este tot GAY ! =))

    Apreciază

  29. scortisoara said, on noiembrie 2, 2014 at 5:24 pm

    Completare .
    Homosexualitatea nu este un dar este un comportament aberant . Omul asta afirma ca Dumnezeu l-a binecuvantat sa fie gay . Nu vrea sa fie constient de sine , adica in ce situatie se afla , mai mult invoca pe Dumnezeu facandu-L complice la comportamentul lui patologic . Cu adevarat e o hula ce afirma vietatea asta… ca nu stiu cum sa-i zic .
    In realitate , Dumnezeu nici nu vrea sa stie de asemenea oameni . ( o sa spuneti ca am facut o fixatie pentru Hronograf , dar acolo scrie clar ca Doamne nici macar nu vrea sa se uite la ei , nu-i cerceteaza pentru ca nu rabda asa ceva . )

    Apreciază

  30. tibi said, on noiembrie 4, 2014 at 12:06 am

    Rusia demontează monumentul în cinstea lui Steve Jobs, după ce noul director Apple a recunoscut că e gay
    http://adevarul.ro/international/rusia/rusia-demonteaza-monumentul-cinstea-steve-jobs-noul-director-apple-recunoscut-e-gay-1_5457d8e50d133766a8810266/index.html

    Ruşii vor să-i interzică şefului Apple să mai intre în ţară pentru că „poate aduce SIDA, Ebola şi gonoree”
    http://adevarul.ro/international/rusia/rusii-vor-sa-i-interzica-sefului-apple-mai-tara-poate-aduce-sida-ebola-gonoree-1_5453670f0d133766a866b2fc/index.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.