SACCSIV – blog ortodox

Adrian Grigoriu: CE FACEM LA VOT?

Posted in alegeri, VOT by saccsiv on octombrie 26, 2014

De ani de zile tot strig si la un moment dat mi se parea ca strig in pustiu. Intelegeau destui ca n-au pe cine alege, insa majoritatea dintre acestia sustineau ca totusi trebuie sa ne prezentam la vot. Dar incet incet din ce in ce mai multi s-au dumirit care-i de fapt treaba cu alegerile astea si iata ca in ultima vreme chiar au inceput sa strige si altii:

soros-democratic-romania

A intra în secţia de votare înseamnă a fi de acord şi a susţine sistemul actual, în forma şi substanţa pe care o are Statul Român în prezent.

Dar ce stat e ăsta din prezent pe care ni se cere să îl susţinem şi să îl “dotăm” cu “conducători” după cum ar vrea, chipurile, electoratul ?

Predecesorii ne-au instruit cu precizie cum trebuie să fie Statul Românesc. Iată ce a spus Eminescu : “Chestiunea de căpetenie pentru istoria şi continuitatea de dezvoltare a acestei ţări este ca elementul românesc să rămâie cel determinant, ca el să dea tiparul acestei forme de stat, ca limba lui, înclinările lui oneste şi generoase, bunul lui simţ, c-un cuvânt geniul lui să rămâie şi pe viitor norma de dezvoltare a ţării şi să pătrundă pururea această dezvoltare.”

Înainte să intrăm în secţia de votare trebuie să ne răspundem la întrebarea dacă acesta este statul pe care l-am dorit al 1989 şi pentru care au murit 1,100 de români atunci şi care a rezultat în situaţia prezentă în care avem 3,5 milioane dintre cei mai buni români cu statut de refugiaţi economic iar cei rămaşi sunt în zbaterile sărăciei, din economie, ceea ce nu a ajuns în mâna străinilor a fost demolat, pământul este mai tot al străinilor; dar chiar înainte de întrebările puse, să ne întrebăm dacă ăsta este statul pentru care românii au murit în munţi după război, în al doilea război au murit pe ambele fronturi iar cu sutele de mii au dispărut deportaţi în Rusia, în primul război au murit pentru întregirea teritoriului naţional, în 1877 au murit pentru independenţă, au murit şi s-au sacrificat cu milioanele de 2,000 de ani oprind sute de invazii din sud şi est, constituind continuu pavăză la adăpostul căreia Europa s-a dezvoltat, s-a organizat şi a cotropit şi jefuit întrega Lume inclusiv pe noi, o Europă care, de fapt, ne datorează însăşi existenţa.

Există convingerea la foarte mulţi că de la 1989 până în prezent, continuu, Statul Român este dirijat de un anume grup de străini prin „Clasa Politică” în interesul respectivilor străini şi inevitabil împotriva intereselor Neamului Românesc.

Grupul de străini asigură pe diverse căi, legale sau nu, ca pe listele de votare să ajungă exclusiv candidaţii juraţi întru obedienţă faţă de acest grup de străini cu scopul ca oricine ocupă funcţiile în stat va executa acelaşi instrucţiuni, va urma aceeaşi politică decisă de respectivul grup de străini.

[…]

Faptele petrecute în ţara noastră în ultimii 25 de ani indică spre această stare de lucruri, respectiv, indiferent de zonă politică de care au aparţinut unii sau alţi dintre ocupanţii funcţiilor, beneficiarii finali ai resurselor Ţării şi muncii Poporului Român au fost, la modul absolut şi exclusiv, nişte anume străini şi complicii lor români, în dauna Neamului Românesc.

Consecinţa ar fi că actul de a vota nu are absolut nici o relevanţă întrucât politica persoanei/persoanelor alese, oricare ar fi, va fi o continuare a politicilor antiromâneşti de până acum. Practic, există în spaţiul public 14 candidaţi care prezintă fiecare un program distinct cu pretenţia de a fi favorabil Ţării dar în realitate situaţia este ca şi cum ar fi un singur candidat, oricare ar ieşi la votare urmând a face acelaşi lucru : va aplica un program secret elaborat de nişte străini care se ascund în spatele acestei „Clase Politice” în beneficiul acestor straini exclusiv.

CEI CE SUNT ALEŞI NU DECID IAR CEI CE DECID NU SUNT ALEŞI, întreg sistemul electoral nu are nimic în comun nici cu voinţa şi nici cu interesele Neamului Românesc.

STATUL ACTUAL NU ESTE IZVORÂT DIN RĂDĂCINILE NEAMULUI ROMÂNESC. Acest sistem economic, politic, social, acest stat, este un sistem/stat inamic faţă de Neamul Românesc, fapt dovedit de 25 de ani. Este un sistem/stat dovedit antiromânesc şi nu e nevoie să intrăm în secţia de votare să aflăm că Statul actual nu oferă absolut nici o opţiune în interesul Neamului Românesc.

[…]

Există şi foarte mulţi patrioţi în sistem dar nu în funcţii de conducere şi astfel sunt „legaţi de mâini şi de picioare, au efect să reducă dar nu pot singuri sa elimine răul.

Tu cititorule, ce vei face înăuntrul secţiei de votare nu are nici o importanţă: dacă anulezi votul comunici că nu eşti de acord cu opţiunile oferite, dacă votezi cu unul sau altul comunici mulţumirea sau nemulţumirea. Odată trecut pragul secţiei eşti integrat în sistem, eşti implicat, EŞTI DE ACORD CU SISTEMUL AŞA CUM ESTE EL chiar dacă nu eşti de acord cu opţiunile pe care ţi le oferă. Participarea dovedeşte acceptarea actualului sistem electoral şi a întregului sistem „democratic” în ansamblul său prezent, anularea votului dovedeşte nemulţumirea pentru ‚oferta” de candidaţi;

Neparticiparea dovedeşte neacceptarea sistemului electoral şi a întregului sistem „democratic” în ansamblul său prezent. Neparticiparea masivă, deşi fără efect legal, privează pe cel ales de pretenţia de legitimitate reală, morală, patriotică. Desigur nu ar avea nici un efect practic imediat, dar a fi preşedinte cu 51% din 20%, adică cu 10% nu poate sustine pretentia ca reprezinta poporul şi în timp relativ scurt ar putea avea efecte în cascadă în respingerea în timp a acestui sistem impus prin asasinat şi viclenie din 1989 în dauna Neamului Românesc.

Pentru verificarea validităţii ipotezelor, să ne imaginăm că nu ar intra în secţia de votare nici o persoană. Astfel, poporul ar comunica politicienilor că nu este de acord cu sistemul în integralitatea lui iar consecinţa ar fi că va trebui ca de urgenţă să se aducă modificări structurale în Constituţie iar compoziţia clasei politice ar trebui să se schimbe radical. Văzând că în componenţa clasei politice sunt mai tot aceiaşi oameni, schimbarea nu ar putea fi de forma ci ar fi forţată o schimbare de substanţă. Ce substanţă e un alt subiect.

Cu gândul la acest scenariu cumplit pentru ei, decidenţii reali au stabilit ca unic obiectiv al alegerilor să legitimizeze statul în forma actuală prin motivarea a cât mai mulţi alegători să se prezinte la vot. Au imaginat un plan ingenios: au alcătuit momeli electorale de largă diversitate pentru momirea la urne a cât mai multor categorii de persoane. Astfel compoziţia grupului de candidaţi nu este de loc întâmplătoare, dimpotrivă, bine echilibrată să nu se suprapună categoriile atrase, respectiv câte un candidat pentru motivarea de a veni la vot a câte unei categorii distincte a electoratului.

Astfel găsim pe lista de votare candidaţi: unul pentru naţionaliştii tradiţionalişti, altul pentru naţionaliştii nemulţumiţi de primul, una pentru femeile nemulţumite, alta pentru bărbaţii nemulţumiţi (ambele nemulţumiri produse deliberat dar acesta e un alt subiect), unul pentru ungurii tradiţionalişti, altul pentru ungurii ceilalţi, unul pentru bărbaţii visători la mai multe soţii, altul plimbat prin diasporă, unul pentru curioşii de scandale, altul pentru pensionarii doritori de acalmie, unul pentru cei cu nostalgia ordinii şi seriozităţii, altul pentru cei cu nostalgia pentru Iliescu.

Posibil ca tot ceea ce am scris aici să fie greşit. Dacă prezumţia de pornire este falsă, întreg raţionamentul este greşit, caz în care cineva trebuie să explice cel puţin următoarele :

1) extraordinara continuitate şi uniformitate a rezultatelor concrete realizate în ultimii 25 de ani în favoarea unor anume străini şi a complicilor lor şi constant în dauna Neamului Românesc, explicaţie care însă va trebui să NU se folosească de instrumentele propagandei antiromâneşti prin care Poporul Român este acuzat că şi-ar face rău singur pentru că brusc, la 1989, a devenit în mod misterios, chipurile laş, puturos, slab, infractor, criminal, antisemit etc., acuzaţii niciodată susţinute de fapte, întrucât, în replică, vom veni cu datele şi argumentele certe şi verificabile ale istoriei, de la cea mai îndepărtată la cea mai recentă, în faţa cărora şi propaganda cea mai vicioasă este silită să amuţească;

2) cum se face că în cele 6 ture de alegeri de preşedinte au participat zeci de candidaţi dar nici un patriot autentic nu a ajuns pe liste ? Coincidenţă ?

3) cum se face că în 25 de ani de activitate parlamentară, în libertate chipurile, au fost instituite noi şi tot mai multe şi mai mari obstacole în calea celor ce aspiră să ajungă pe listele de votare ca preşedinte sau parlamentar, mijloacele de a le depăşi fiind exclusiv dependente de tot mai mulţi bani ?

Pentru cei care nu găsesc prezumţia de pornire ca fiind greşită, când se vor întruni toate condiţiile de mai jos :

-când vor apărea nişte oameni care şi-au stabilit ca misiune existenţială a pune Statul Român în subordinea intereselor Neamului Românesc
– când vom avea şi certitudinea că o vor face,
– când astfel de oameni vor participa la procesul electoral ajungând pe buletinul de vot,
– când se va realiza eliminarea fraudei electorale pentru ca rezultatul votului să reflecte cu exactitate decizia electoratului,
– când publicitatea electorală nu va fi dependenta de bani şi va fi egală în cantitate şi calitate pentru toţi participanţii la vot,

atunci şi numai atunci, cei cu mintea sufletul la interesul Neamului Românesc vor intra în secţia de votare ştiind ce fac şi cu rezultat concret.

Doamne-ajută!

Adrian Grigoriu

Nota Bucovina Profundă:

Nu intenţionam să scriu nimic despre alegerile din 2 nov. din prea multă silă şi dezgust , dar am găsit aceste două articole ale lui Ciprian Voicilă şi respectiv Adrian Grigoriu, care au reuşit să exprime opinii la care pot subscrie aproape in totalitate.

Cititi va rog mai multe la:

CE FACEM LA VOT ? Un articol de Adrian Grigoriu

Cititi va rog si:

Alegeri: ABSENTEISM = NELEGITIMATEA clasei politice. Prezenta masiva la VOT cu ANULAREA VOTURILOR = LEGITIMITATE

Ciprian Voicila: DE CE NU O SA VOTEZ?

Tagged with: , ,

79 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on octombrie 26, 2014 at 9:36 am

    Eu va mai arat o data, de ce nu ma duc eu la vot și cine face mișto de noi cu votarea.Cine crede în mașinăria moderna de vot și în democrația evreiasca,n-are decât să-și exercite drepturile și libertățile cetățenești asa cum crede de cuviință.
    http://tinypic.com/player.php?v=2eozfhy%3E&s=8

    Apreciază

  2. Musoiu said, on octombrie 26, 2014 at 11:13 am

    Daca nu ne mai convine sistemul de alegeri bazat pe vot, cu ce il vom inlocui? Cum vom alege Parlamentul, cum vom alege seful statului? Cum vom alege primarii?

    Apreciază

    • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 1:12 pm

      Eu as pune o monarhie absoluta cu un rege iubitor de neam si crestin, ca Mihai Viteazul 🙂

      Apreciază

      • anonim said, on octombrie 26, 2014 at 2:22 pm

        Un rege n-ar fura tara, pentru ca tara este a lui. Si nu are cum sa se fure pe el. Daca este invatat de mic copil in duh ortodox ca: „Uite tu trebuie sa ai grija de oamenii astia. Asta-i tara ta si trebuie sa ai grija de ea,” ar iesi un rege bun. Eu sunt pro monarhie. Si daca ar fi un rege bun, atunci ar trebui sa fie monarhie totalitara, regele cu putere suprema. Iar un rege, de mic invata asa de mult ca este printre cei mai culti si destepti oameni din tara respectiva, cu cunostinte mult peste medie din fiecare domeniu. (bine poate ca exagerez…)

        Apreciază

    • sorin h said, on octombrie 26, 2014 at 7:44 pm

      prin concurs

      Apreciază

    • baltag66 said, on octombrie 27, 2014 at 2:24 pm

      Poate noua conducereva avea o altă formă,o altă formulă de alcătuire.condiții care îi pot scoate din cursă pe cei nevrednici- să ne uităm și în urmă ca să vedem cum au condus înaintașii noștri,si ne învățăm de la ei,să luăm ce-i bun din tot ce-au făcut ei(înaintașii) și să punem în practică acum.Ceva asemenea unui ,,Sfat al drepților acestei țări”.Ștefan cel Mare nu a închinat Moldova la Imperiul Otoman,așa și noua conducere,cea pe care ne-o dorim,poate să gândească lucruri bune pentru toată această țară.Noi ce facem acum(de la 1989 încoace)?Îi alegem pe cei care ,dorim sau nu,ne fură,ne mint,într-un cuvânt,nu ne mai reprezintă.Să se miște oamenii așa cum ne mișcăm și noi,adică să gândească la cele ce votează și atunci se va mișca țara.Să ia aminte țara la articolul domnului Grigoriu și să ia aminte.Flacăra ,chiar dacă mică s-a aprins.Românii trebuie să se gândească la un nou mod de alagere,dreasptă,cu oameni cărora nu le poți trece prin față.Astfel de oameni ne trebuiesc la conducerea acestei țări,și ei sunt pe cuprinsul țării dar nu sunt băgați în seamă.A nalizați,propuneți,faceți comentarii,si dacă poporului îi convin condițiile de reprezentare,atunci se schimbă situația.Acestea comentate îi va bucura pe cei drepți însă pe opușii lor îi va supăra.Sfântul Ioan Rusul ,în cartea ,,Profeții ăi mărturii creștine pentru vremea de acum” zicea că se impune un război.De ce credeți?Pentru că e foarte greu să schimbi structura care a împânzit totul.Războiu însă,după cum ași văzut, poate să înceapă și fără tancuri…

      Apreciază

  3. ozana said, on octombrie 26, 2014 at 11:21 am

    Buna ziua dragii mei. Trebuie sa mergem la vot dar nu pentru a vota ci pentru A ANULA BILETUL DE VOT !!! Un X mare pe buletin si scris ANULAT sau un mesaj asa, in ,,duhul ortodoxiei” cum spune saccsiv. In caz contrar pe acel buletin de vot vor trece ei pe cine trebuie sa iasa ca …epurele din palaria magicianului ca si asa le place lor magia neagra. Mi-e o lehamite de-mi vine sa vars numai cind vad aceleasi mutre de infractori si nemernici, de tradatori de neam si tara , slugile satanelor.Bineinteles, nu toti, mai putin unu (!)…ca sa nu mergem cu prostii la tribunal. Vor vot obligatoriu ? Cu atit mai bine daca am fi uniti si am merge doar pentru a anula biletele de vot. Poporul asta ,,vegetal” cum ne numeste Ana Blandiana ( adica legume mai pe romaneste) isi merita soarta de leguma daca nu se va opune sistemului diabolic. Adica vom ajunge in ciorba din care se infrupta nemernicii. Crezi dragul meu saccsiv ca sfaturile tale ajung pina la lenea si prostia romanilor ? Imi pare rau ca scriu aemenea lucruri despre poporul meu dar eu una m-am saturat de atita prostie si ignoranta. Poti sa-ti inchipui ca activitatea carierelor si a traficului din satul asta le-au darimat casele, repet, le-au darimat casele si pentru ca jigodiile care au contribuit la distrugerea satului i-a amenintat ca le scoate casele la licitatie deoarece nu si-au platit impozitele sau ca nu vor mai primi alimente pe datorie de la alimentara ori li se vor refuza serviciile religioase ( si popa eolian cum ii spun eu este implicat in manipulari de tot felul ), ei bine , stau acum ca mieluseii… Si le cad casele in cap ! MERGETI LA VOT SI ANULATI BILETUL DE VOT, in caz contrar votul vostru va merge unde vor ei ! AJUNGE ! trebuie sa facem ceva. Uitati-va cit de uniti sint ungurii. Cind isi traseaza directia, pai ies in forta calcind peste cadavre pentru a-si atinge scopul.Poate ar trebui sa mai invatam ceva si de la dusmanii acestei tari. Da Doamne minte si curaj, coloana vertebrala si forta macar acum, in ultimul ceas…. Doamne-ajuta !

    Apreciază

    • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 1:14 pm

      Tu chiar nu ai inteles nimic din articolul de mai sus, doar explica omul foarte clar cum e cu participarea la vot. Anularea votului nu are nici o relevanta. In statistici se spune „a participat atat % din electorat” nu conteaza cati din astia au anulat votul, conteaza ca au intrat in cabina de vot si sunt numarati ca „participanti”.

      Apreciat de 2 persoane

    • andrei-d said, on octombrie 26, 2014 at 1:35 pm

      ozana,
      Doamne auta! Sa stii ca nu e chiar asa, tind sa cred ca numai cand ai intrat in cabina de vod e tot un fel de lepadare, mai subtila ce-i drept. Cineva spune „nu conteaza cine sau ce voteaza, important e CINE numara voturile.” ori tu mergi la cheremul si le faci jocul lor, chiar si acel ‘anulat’ de pe buletinul de vot inseamna ca i-ai dat o oarecare importanta…sincer te intreb, fac si un pacat, tu ai vedea un om induhovnicit/sfant sa mearga la vot? Sau spune-mi unul care a indemnat la vot. Nu vei gasi, inseamna a-ţi pune speranta in psd-isti sau taranisti sau pnl-isti, dar mantuirea nu trece nici prin partide politice, nici prin guverne, ci prin inima noastra! Noi trebuie sa frecventam Biserica cat mai e libertatea aceasta, si lasa partidele pentru materialisti si necredinciosi. Ei defapt sunt mana in mana, dar pe faţă fiecare cu culoare lui politica. Scopul este acesta: sa creeze in popor DISPERARE, CONFUZIE, ÎNDOIALĂ, DEZBINARE SI ANARHIE! SSa intelegem ca acum parlamentul gandeste urmatoarea miscare prin care sa ne atace mama spirituala, adica Biserica, iar noi fara sa ne dam seama contribuim la atacul Bisericii sustind acesti lupi rapitori. Of, popor indaratnic, intoarce-te spre Dumnezeu!

      Apreciat de 1 persoană

  4. cca70 said, on octombrie 26, 2014 at 11:36 am

    excelenta poza…pacat ca nu ati postat o poza mai reprezentativa …adica vreun Rothschild sau o caricatura de rabin erau mai reprezentativi

    Apreciază

  5. GIM said, on octombrie 26, 2014 at 12:16 pm

    Trebuie sa ne spuna strainii ce avem de facut, daca Parlamentul Romaniei este plin de penali?

    Apreciază

  6. Ion said, on octombrie 26, 2014 at 12:38 pm

    Nu stiu cine este acest Adrian Grigoriu dar este PERFECT SPUS ! Are 100% dreptate, nici eu nu voi merge la vot fiindca nu am cu cine. Alegerile sunt in interiorul aceluiasi sistem, antiromanesc.

    Apreciază

  7. Aron Constantin said, on octombrie 26, 2014 at 1:09 pm

    Poporul român a votat 50 ani cu satana comunistâ, care i-a pus la construirea industriei, agriculturii, comerțului și tehnologiei stiințifice , apoi satana înșelându-l, a pus pe acelaș popor în zece ani să dărâme tot, ceea ce a și făcut, neștiind cui îi slujește.După mine un uns al lui Dumnezeu nu ne-r strica. Cercetați bine și cuvântul democrație, căci demo nu-i cuvânt grecesc ci englez și inseamnă diavol, deci democrație egal puterea diavolului.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 3:25 pm

      Democratia pura nu e posibila, este o utopie, ar trebui ca fiecare ins care voteaza sa fie perfect constient, moral, cu constiinta civica, cu valori natioinale, etc, ori asta in practica este imposibil. Democratie inseamna ca intotdeauna doi prosti sau doi tradatori vor conta mai mult decat un intelept, un patriot.

      Apreciază

      • Maxim said, on octombrie 26, 2014 at 11:39 pm

        Democrația este primul pas spre anarhie(bine controlată,urmată de o dictatură feroce…)

        Apreciază

    • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 3:31 pm

      Democratia de fapt este impotriva legii lui Dumnezeu, fiindca Dumnezeu de la inceput a lucrat prin anumiti oameni,. prin conducatori, nu prim mase. Dumnezeu i-a vorbit lui Moise, iar Moise a condus poporul iudeu, nu a facut asta poporul de unul singur supunand la vot. la fel si prin regele David, si prin multi altii, de aceea monarhia are un caracter sacru. Deci Dumnezeu a comunicat cu oamenii prin proroci, prin sfinti, prin regi, nu direct cu masele populare, iar a voi sa conduci totul prin votul majoritatii, prin domnia cantitati, este ceva impotriva legii lui Dumnezeu.
      Da, exista un soi de democratie in anumite cetati din Grecia antica, la Atena, dar nu vota toata lumea, si era vorba de cateva mii de oameni sau cateva zeci de mii, maximum, nu de zeci de milioane ca azi. Si ce nivel aveau oamenii aia, discutau filosofie toata ziua, nu se poate compara cu ce e azi.

      Apreciază

      • Paul said, on octombrie 26, 2014 at 5:34 pm

        Nu cred ca sub Carol al II-lea,monarhia ar fi avut o urma de sacralitate.Tot ce s-a relizat sub regii Carol I si Ferdinand,s-a relizat cu efortul si jerfa romanilor saraci si obiditi.Un exemplu de monarhie ar fi cea existenta in Suedia.In general monarhiile se evidentiaza printr-un apetit nestavilit pentru acumularea de proprietati,bani si opulenta.La ora actuala Romania este asaltata de tot felul de printi si printisori care revendica tot felul de mosteniri,incat am ramane si fara locurile de sub casele in care locuim.Democratia este excelenta dar cere o educatie morala si cetateneasca,temeinica si un criteriu inteligent de selectie a valorilor care sa conduca tara.Suntem satui de lepadaturi primitive,lacome si cu ifose de politicieni.

        Apreciază

  8. geo said, on octombrie 26, 2014 at 2:03 pm

    Vote all you want. The secret government won’t change.

    http://www.bostonglobe.com/ideas/2014/10/18/vote-all-you-want-the-secret-government-won-change/jVSkXrENQlu8vNcBfMn9sL/story.html?p1

    Soros (Net Worth: $24 Bil) Demands $20 Billion From IMF For „Russia War Effort” Forbes claims he’s worth $24 billion as of July. If its so urgently, desperately, necessary, why doesn’t he just pay for it himself?

    http://russia-insider.com/en/politics_ukraine_society/2014/10/25/06-47-30pm/soros_net_worth_24_bil_demands_20_billion_imf_russia

    Twilight of the Gods: George Soros in Brussels Our Brussels correspondent reports on a cozy post-prandial chinwag with the towering political theorist and philosopher.

    http://russia-insider.com/en/politics_ukraine_business_opinion/2014/10/25/08-42-33pm/twilight_gods_george_soros_brussels

    GEORGE SOROS: ‘Wake Up, Europe!’

    http://www.businessinsider.com/george-soros-delivers-warning-to-europe-2014-10#ixzz3GxiCJq4i

    http://www.nybooks.com/articles/archives/2014/nov/20/wake-up-europe/

    George Soros Slams Putin, Warns Of „Existential Threat” From Russia, Demands $20 Billion From IMF In „Russia War Effort”

    http://www.zerohedge.com/news/2014-10-23/george-soros-slams-putin-warns-existential-threat-russia

    http://newamerica.net/user/487

    MH17 News Update: Pilot Was Targeted Right In The Stomach – Expert Alleges

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:KzG3FBXPGVIJ:au.ibtimes.com/articles/570746/20141026/mh17-untold-story-russian-documentary.htm+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us

    Why geoengineering suits Russia’s carbon agenda Russia’s call to include geoengineering in the UN’s climate report makes sense, given the country’s fossil fuel strategy

    http://www.theguardian.com/environment/2013/sep/24/why-geoengineering-suits-russias-carbon-agenda

    Russia urges UN climate report to include geoengineering The Russian government is asking for ‘planet hacking’ to be included in the climate science report, leaked documents show

    http://www.theguardian.com/environment/2013/sep/19/russia-un-climate-report-geoengineering

    Petition to Secretary John Kerry

    http://secure.hrw.org/site/c.nlIWIgN2JwE/b.9210131/k.9DF/2014_Fall_Advocacy_Glass_Curtain_TEG/apps/ka/ct/contactus.asp?msource=SED201410c&gclid=CIPXn9CEyMECFUeBfgodHmYAbg

    Several of you have noticed what can only be called a declaration of war on Russia by one of the top figures of the AngloZionist international capital, George Soros who has declared that „Russia is an existential threat to Europe”. First, Khodorkovsky, now Soros – it is pretty clear who is gunning for Russia and how, and it is equally clear that what these financiers are really admitting by their bellicose statements is that Putin is an existential threat to them. In the latter statement, they are actually 100% correct (proving one more time that those who say that Putin is an oligarchic puppet are just useful and manipulated idiots).

    Nuland, Soros, Khodorkovsky, Hillary, Friedman and the list goes on and on and on. The entire Neocon cabal is out for war and they are putting tremendous pressure on the rest of the planet to join.

    http://vineyardsaker.blogspot.ro/2014/10/ukraine-mini-sitrep-very-ominous_24.html

    Apreciază

  9. DF said, on octombrie 26, 2014 at 2:04 pm

    Toti candidatii astia vin cu niste programe mai sovietice decat discursul unui consilier sovietic pentru ca se bazeaza pe ideea de concesiune sovrom si pe negarea dreptului de exploatare a resurselor de catre stat a proprietatii de stat. Ei vin cu aceleasi discursuri tinute de Ana Pauker sau consilierii sovietici care ne aratau ca noi nu putem sa exploatam singuri , ca nu avem tehnologie si cea mai buna tehnologie e cea sovietica(canadiana) si cu aceleasi sabloane .

    Apreciază

  10. Gabriel said, on octombrie 26, 2014 at 2:31 pm

    Dar vai, ce a imbatranit tanti Udrea… 🙂

    Apreciază

  11. cristig said, on octombrie 26, 2014 at 3:13 pm

    Fratilor!
    Democratie = puterea poporului. Cum ? Prin delegarea unora ca sa faca asta in numele nostru.
    Delegare = imputernicire. Prin actul de a vota noi imputernicim pe altii ca sa faca ceva in numele nostru.
    Noi vrem ca tot ce fac cei imputerniciti de noi, sa fie spre binele nostru. Ei nu!
    Practic cel mai important lucru in actul de vot este SEMNATURA NOASTRA PE O LISTA! NU CONTEAZA CU CINE AI VOTAT!
    Este foarte importanta aceasta semnatura deoarece ea are puterea unui CONTRACT.
    Contract pe care noi naivi il semnam in alb cu cei pe care-i votam.
    Consecinte ale semnaturii noastre :
    – vom fi obligati sub sanctiune penala, contraventionala, etc. sa ne supunem oricariei mizerii de legi si alte hotarari pe care ei le vor lua, ca de obicei de la marea pacaleala a votului universal, impotriva noastra;
    – ei nu vor raspunde in niciun fel de deciziile luate deoarece au imunitate politica:
    Asta se intampla daca mergi si votezi=semnezi. Votul nu conteaza cui il dai!
    Alternativa = Monarhie formata din descendenti ai familiilor de voievozi de origine romaneasca. Nu straina!
    Doamne-ajuta!

    Apreciază

  12. scortisoara said, on octombrie 26, 2014 at 3:46 pm

    Pana cand vom schiopata din toate picioarele ? Eu nu ma duc la vot pentru simplul motiv ca nu am asteptari de la sistemul lumesc cu apucaturi diabolice . Cata vreme mai vad copii saraci , care mananca din tomberoane , cata vreme vad batrani abandonati pe strazi sau in propriile case , cata vreme vad oameni in putere care dorm prin bordeie improvizate in spatiile verzi din fata blocurilor ( chiar sunt , nu peste tot , dar sunt ) cata vreme oamenii sunt purtati pe alte meleaguri pentru un loc de munca , lasandu-si familiile in voia soartei precum si alte aspecte care nu lasa sa razbata ideea ca totusi suntem fiinte cu natura divina si nu bestii , pai nu ma intereseaza nici o forma de guvernare lumeasca . Traim sau nu vremuri apocaliptice ? Unde se vede grija omului fata de om din perspectiva samariteanului si nu a politrucului manat de interese intotdeauna meschine ?

    Apreciază

    • Mălin said, on octombrie 26, 2014 at 11:01 pm

      @scortisoara a scris:
      „si alte aspecte care nu lasa sa razbata ideea ca totusi suntem fiinte cu natura divina si nu bestii”

      Cum adică suntem fiinţe cu natură divină? Eu ştiam că suntem fiinţe înzestrate cu har. Ortodoxia face distincţie între natura divină şi harul necreat chiar dacă Dumnezeu este Unul şi Acelaşi (după fiinţă incognoscibil iar după lucrări sau energii cognoscibil). Natura/fiinţa/esenţa/firea omenească/uman[ a lui Hristos este singura cu care s-a unit Dumnezeu Cuvântul, Logosul Întrupat (atât după fiinţă/fire cât şi după ipostas).

      Apreciază

      • mihai said, on octombrie 27, 2014 at 8:17 am

        scortisoara apus punctul pe i, din pacate astfel de chestii pot fi intalnite pe intreg cuprinsul tarii, cel putin in bucuresti la tot pasul intalnesti oameni sicopii ai strazii care efectiv aduna din gunoaie, iar centrele de plasament au devenit adevarate furnizoare de copii ai strazii

        Apreciază

      • scortisoara said, on octombrie 27, 2014 at 9:42 am

        @Malin . Nu suntem fiinte inzestrate cu har … suntem fiinte cu suflet din Duhul Sfant al lui Dumnezeu . Suntem a doua creatie importanta a lui Dumnezeu . Prima creatie au fost ingerii – din Slava lui Dumnezeu , zice Hronograful ca tasneau ingerii din Lumina divina precum scanteile din piatra de cremene . Pentru mine a fost o revelatie binecuvantata cand am descoperit acum 2 ani Hronograful lui Gheorghe Chedrinos . Noi suntem facuti din lut si Duh ….esenta noastra ( sufletul ) este de natura divina insa nu suntem constienti de ea … ne atrage prea mult partea de lut din care suntem facuti … Daca am constientiza ca sufletul nostru este parte din Duhul lui Dumnezeu am intelege legea a 2 a din Decalog a iubirii aproapelui . Iubind pe aproapele iubesti pe Dumnezeu . Astfel nu ar mai exista raul in lume … Cum sa ranesti pe cineva despre care stii ca e parte din Duhul Sfant ? Cum spunea Pr Arsenie Boca : ” fiecare om este o intentie a lui Dumnezeu aruncata pe pamant ” nu stiu cat de exact am citat dar asta era ideea …. si mai spunea cat de pretiosi suntem in ochii Lui . De ce credeti ca venit Fiul sa se jertfeasca pe Cruce ? Fiecare suflet de om de pe pamant are o misiune si un rost al lui Dumnezeu . Trebuie sa descoperim fiecare acest rost … Nu se „activeaza” harul din noi pana nu ne descoperim rostul , misiunea individuala si pana nu ne straduim sa implinim acest rost …. si totul cu smerenie …. pentru ca Dumnezeu e o entitate gingasa . Noi suntem brutele ….
        Referindu-ma la mine , eu nu stiu cat am indeplinit aici pe pamant din ce a vrut Dumnezeu sa fac si voi da socoteala pentru cat m-am straduit . Odata descoperit , constientizat rostul devine o raspundere si nu un privilegiu .
        Daca veti citi cartea Sf. Ignatie Briancianinov , ” Cuvant despre moarte ” veti afla lucruri uluitoare despre suflet , despre duhuri , ingeri si demoni . Ingerii sunt ” fiinte subtiri ” asa le numea Sfantul Ignatie … cam asa trebuie sa devenim si noi , astia in trupuri grosolane de lut , trebuie sa ne straduim sa devenim „subtiri” …. Va amintiti picturile Pr Arsenie Boca de la Biserica Draganescu , chipul Mantuitorului pictat translucid ? Despre „subtirimea ” aceasta vorbeste si Sf. Ignatie Briancianinov. Acesta ne e rostul … Sa-L cunoastem pe Dumnezeu inseamna sa devenim responsabili de prezenta noastra pe pamant . Si nu e deloc simplu ….. Noi inca lasam partea de lut sa ne conduca actiunile si viata …. Cititi cartile Sfintilor ortodocsi despre Dumnezeu , minunati-va si aduceti-I Slava ! Inca sunt multe de descoperit si de impartasit printre oameni …. suntem inca o taina ….
        Doamne ajuta-ne !

        Apreciază

      • scortisoara said, on octombrie 27, 2014 at 10:24 am

        Ca sa sintetizez ce am vrut sa spun anterior : cand omul va intelege natura , rostul si locul sau randuit de Dumnezeu , insasi ideea de rau va disparea …. Iubirea de Dumnezeu si de aproape spulbera totul …. Razboiul nevazut se duce pentru anularea Legii iubirii .

        Apreciază

      • Mălin said, on octombrie 27, 2014 at 1:20 pm

        @scortisoara a scris:
        Nu suntem fiinte inzestrate cu har … suntem fiinte cu suflet din Duhul Sfant al lui Dumnezeu . Suntem a doua creatie importanta a lui Dumnezeu…Prima creatie au fost ingerii – din Slava lui Dumnezeu , zice Hronograful ca tasneau ingerii din Lumina divina precum scanteile din piatra de cremene
        Noi suntem facuti din lut si Duh ….esenta noastra ( sufletul ) este de natura divina insa nu suntem constienti de ea … ne atrage prea mult partea de lut din care suntem facuti … Daca am constientiza ca sufletul nostru este parte din Duhul lui Dumnezeu am intelege legea a 2 a din Decalog a iubirii aproapelui.

        Este adevărat că îngerii sunt înveşmântaţi în slava/lumina necreată a lui Dumnezeu însă natura/esenţa lor este creată, iar slava le este dată de la Dumnezeu care poate fi retrasă în anumite condiţii (vezi cazul lui Lucifer şi a celorlalţi îngeri căzuţi)
        Frate ceea ce afirmi tu în Ortodoxie înseamnă panteism şi monism. Ce ai afirmat tu ar însemna că oamenii sunt Dumnezei după natură/esenţă, or aceeste afirmaţii sunt combătute de către Sfinţii Părinţi. Oamenii, prin botez pot deveni fii ai lui Dumnezeu după har, nu după natură. Noi, oamenii nu existăm prin natura noastră ci prin energiile necreate ale lui Dumnezeu. Putem deveni deci, dumnezei după har, nu dumnezei după natură. Doar Hristos este Fiul lui Dumnezeu după natură şi Duhul Sfânt este Dumnezeu după natură, fiindcă au aceeaşi fiinţă/natură cu Tatăl. Iar dogma fundamentală a Ortodoxiei este distincţia între creat şi necreat. Doar Dumnezeu în Trei Persoane, fiinţă şi energii este necreat, însă toate celelalte au fost create, inclusiv veacurile, îngerii şi sufletele oamenilor…
        Monismul şi panteismul nu este specific Ortodoxiei ci vechilor filozofi păgâni elini (platonsim şi neoplatonism).
        De asemenea aceste teorii sunt specifice religiilor orientale şi ereziile gnosticismului combătute de către Biserică.

        Apreciază

    • scortisoara said, on octombrie 28, 2014 at 11:53 am

      @ Malin .

      Ca sa fie lucrurile clare .
      1 – eu sunt o ea .
      2 – mintea mea e una simpla si poate nu reusesc intotdeauna sa redau prin cuvinte exact ce simt si ce inteleg … insa nu stiu ce sa cred despre a ta . Cum de ai ajuns , la teorii filosofice pagane (, orientale , gnostice bla, bla, bla )… citind din ceea ce am scris eu ???!!!! Asta a reiesit din ce am scris sau la asta te gandesti tu ???!!!!
      Bre, nu mai citii teoriile alea nici macar ca sa ai termen de comparatie . Ortodoxia nu se compara , se traieste … cu suferinta … cum zice Patriarhul „experienta teologica ” . :)) m-a terminat exprimarea … asta e suferinta : experienta teologica , asa i se zice mai nou ….

      3 – m-ai innebunit cu harul . Toata lumea vrea har si toata lumea vrea sa fie dumnezeu . Nu despre har vorbeam ci despre suflet . Cum poate cineva sa-si doreasca sa aibe har si sa fie dumnezeu cand nu face nimic pentru a deveni fiu al lui Dumnezeu ??? Nu suntem nimic fara jertfa ( ca asta presupune legea iubirii) . A se vedea Sfintii Inchisorilor caci sunt apropiati de vremurile noastre . Dar nu toti oamenii sunt chemati pentru a infaptui lucruri mari . Omul se jertfeste pentru copii , familie , apropiati , credinta etc … Nu avem har pentru ca nu-l sporim , desi suntem botezati ortodox nu reusim decat sa … pierdem timpul . Despre asta e vorba .

      4 -Te rog frumos nu mai da interpretari gresite la ceea ce spun .Nu am afirmat ca nu suntem creati . Citesc cartile Sfintilor fara sa am mintea aburita de filosofii pagane . Nu am nici macar curiozitatea sa citesc acele filosofii pe care le mentionezi . Nu exista nimic care sa implineasca omul in afara Ortodoxiei .

      5 – Postez doar cand am timp . Pana una alta , ca sa intelegi ce ma preocupa , citeste si tu ” Cuvant despre moarte ” de Sf. Ignatie Briancianinov . Zice Sfantul mai bine acolo pe subiectul dezbatut de noi doi … Precum si Hronograful lui Chedrinos .
      Cand voi avea timp si pe un topic potrivit voi posta citate din cartea Sf.lui Ignatie Briancianinov . Are niste note de subsol extrem de fascinante despre suflet , ingeri etc…” infatisarile” lor … daca nici el nu stie ce spune ma duc si ma impusc …

      Apreciază

      • Mălin said, on octombrie 28, 2014 at 1:35 pm

        @scortisoara a scris:

        Noi suntem facuti din lut si Duh ….esenta noastra ( sufletul ) este de natura divina insa nu suntem constienti de ea … ne atrage prea mult partea de lut din care suntem facuti …

        Te rog frumos nu mai da interpretari gresite la ceea ce spun .Nu am afirmat ca nu suntem creati . Citesc cartile Sfintilor fara sa am mintea aburita de filosofii pagane .
        Nu am nici macar curiozitatea sa citesc acele filosofii pe care le mentionezi .

        Îmi pare rău, dar te contrazici singură. Până la urmă te-ai hotărât: Ori suntem creaţi, ori sufletul este de esenţă divină??? Dacă sufletul este de esenţă divină, aşa cum sustii, înseamnă că este necreat, fiindcă esenţa divină este necreată şi deci, dacă sufletul de esenţă divină înseamnă că sufletul omului este Dumnezeu după esenţă = panteism şi monism. Dacă afirmi că noi oamenii suntem creaţi (trup şi suflet) aşa cum învaţă Ortodoxia, atunci sufletul nu este de esenţă divină, adică este creat, nu necreat. Omul poate deveni purtător de Dumnezeu, fiu al lui Dumnezeu după harul necreat (nu după esenţă), prin care am fost înfiaţi şi pe care l-am primit la Sfântul Botez, bineînţeles, doar dacă conlucrează cu harul prin viaţa sa. Purtător de Dumnezeu după har, înseamnă fiu al lui Dumnezeu după har iar nu după esenţă, aşa cum este Mântuitorul Hristos – Fiul lui Dumnezeu după esenţă. Harul/slava/lumina sunt energiile necreate ale lui Dumnezeu şi sunt foarte importante în Ortodoxie fiindcă fără ele nimeni nu se poate mântui.
        Citeşte ce spune Sf. Ap. Pavel la Romani: „Pentru că n-aţi primit iarăşi un duh al robiei, spre temere, ci aţi primit Duhul înfierii, prin care strigăm: Avva! Părinte!” (Rm. 8, 15)

        Nu am zis că ai citit acele filozofii însă le susţii chiar şi fără să-ţi dai seamă, de aceea ţi-am explicat că nu este ortodoxă învăţătura că sufletul este de esenţă divină. Una este când afirmi din neştiinţă şi alta este când te împotriveşti învăţăturii Bisericii cu bună ştiinţă. Deci, la domnia ta există circumstanţe atenuante.

        ÎPS Ierotheos Vlachos poate explică mai pe înţelesul tău: „Multi eretici au vazut lucrurile asemanator. Însa noi credem ca lumea si omul, deci si sufletul omului, sunt lucrarea pozitiva a Dumnezeului creator. Nu este roada caderii lumii reale; caci, în acest caz, raul ar fi imanent în creatia lumii existente. Dumnezeu a creat sufletul. Sufletul nu este o particica de dumnezeire, nici suflarea lui Dumnezeu, cum spun unii. Dar, asa cum spune Sfântul Ioan Gura de Aur, pentru ca însuflarea lui Dumnezeu este lucrarea Duhului Sfânt, înseamna ca lucrarea Duhului Sfânt a creat sufletul, fara ca ea însasi sa se faca suflet. Este important de spus acest lucru, deoarece astfel ne dam seama ca nu putem cerceta sufletul în chip autonom, ci în legatura cu Dumnezeu. (ÎPS Ierotheos Vlachos)

        Apreciază

  13. Partizanu said, on octombrie 26, 2014 at 4:33 pm

    Frate VASILE de ce nu spunem clar si raspicat ca SECURISTII convertiti la MASONERIE cu ajutorul IUDEILOR ne conduc tara. Uite un blog cu detalii „picante”. http://metincerchezblog.blogspot.ro/2014/06/securistii-care-ne-conduc.html Astazi la un hram (de sf. DUMITRU) un preot MASON iese la predica si incepe cu „trebuie sa-l marturisim pe HRISTOS… „. Mi s-a facut greata. Am iesit din biserica si am inceput sa impart flayere despre CARD(UL DE SANATATE). Nu a durat prea mult si a venit parohul , a scos telefonul si m-a amenintat ca suna la politie. Oare cine il marturiseste pe HRISTOS ca la mine enoriasii se bateau pe fluturasi lasand coada de la pachetel de-o parte.

    Apreciază

    • ETRN said, on octombrie 26, 2014 at 7:06 pm

      Partizane,
      chiar asta spunem. Vasile inainte de toti. Sistemul politico-administrativ actual NU ARE LEGITIMITATE, ESTE UN FALS, UN ABUZ, O… MINCIUNA! Dovada loviturii de stat din 89 este tocmai aceasta: INSTALAREA UNUI SISTEM POLITIC FARA REFERENDUM = fara acordul si mandatul poporului. Tot ce se-ntampla azi in lumea politica e o mascarada, la care oamenii, FIE EI SI ATEI/NECREDINCIOSI IN CEVA, NU AR TREBUI SA SE DUCA. CEI CARE VOTEAZA LEGITIMIZEAZA O MINCIUNA, UN FALS ORDINAR, cum spuneam mai sus.
      LUCRURILE SUNT PE FATA, nu inteleg cum poporul roman nu reactioneaza. De fapt, inteleg: cand te departezi de Dumnezeu si ti-e rusine cu el, mintea ti se inchide si nu mai poti sa intelegi REALITATEA. Ce se intampla. Esti un manipulat, un fraier, un sarantoc tinut in saracie si mizerie de slujitorii dracului (dintre care si tu esti, altfel… n-ar avea ei putere asupra ta). Asta e parerea mea, mai mistico-profunda asa. Si cum am zis la un alt post, CRESTINII AR TREBUI (CU ATAT MAI MULT FATA DE ATEI) SA NU SE PREZINTE LA VOT, SA NU LE CALCE PRAGUL, SA-I CONSIDERE… UN BORDEL IMPUTIT, O CASA DE TOLERANTA, O INCINTA UNDE CRESTINUL… NU ARE CE SA CAUTE!

      Apreciază

      • ETRN said, on octombrie 26, 2014 at 7:11 pm

        Si asta desi NOI NE RUGAM PENTRU EI, BISERICA SE ROAGA PENTRU EI, iar acest lucru este total in regula.

        Apreciază

      • Partizanu said, on octombrie 28, 2014 at 6:16 pm

        Sa fii BINECUVINTAT FRATE IN INPARATIA CERURILOR. Eu trec mai mereu prin catune si vad copilasi „ZGLOBII” care pe frig, ceata, ploaie, vint ,viscol asteapta cuminti in statie”(acoperiata sau descoperita) ca OFITERI DE INFO-rmatii. autobuzul scolar”. Ei sunt O FOAIE DE HARTIE ALBA pe care poti scrie ce vrei. Eu personal am scris cuivintul PARTIZAN la „o adunare de regiment”. Nu am incarcat video-clipul din motive legislative dar COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE. Ei nu stiu si nu le-a spus nimeni cine sunt PARTIZANII IN ROMANIIA. Sa fie BINECUVINTAT in vecii vecilor CINE IL MARTURISESTE PE HRISTOS DUMNEZEUL. AMIN.

        Apreciază

  14. vali said, on octombrie 26, 2014 at 5:49 pm

    ptr cei care „yes la vot” ptr un anume candidat!

    Apreciază

    • pamaio said, on octombrie 26, 2014 at 10:22 pm

      bun clipul..e reprezentant pt. poporul roman..adica o parte..nu chiar tot

      Apreciază

  15. sorin h said, on octombrie 26, 2014 at 7:54 pm

    Nu votez. Pentru conștiința mea. Pentru că nu am cum să cunosc îndeajuns de bine un candidat încât să pot fi sigur că votulețul ăla al meu nu e luat de satana. Și nu pentru că nu aș vrea să-l cunosc, ci pentru că sistemul e prevăzut în așa fel încât este imposibil. Din punctul meu de vedere democrația este un sistem fals, fără acoperire logică. Ce poate fi mai prostesc și mai strigător la cer decât să dai cele mai importante joburi dintr-o țară unor incompetenți prin definiție??? Joburi de care depind viața și bunăstarea a milioane de oameni. Eu și postul de președinte tot prin concurs l-aș acorda. Nu mai vorbesc de parlament și ministere.

    Apreciază

  16. AKRITAS said, on octombrie 26, 2014 at 8:17 pm

    „guvernantii”-guvernatori, sunt surzi la nevoile neamului, de 25 de ani nefericiti de „valori” si „civilizatie” occidentala, ceea ce inseamna ca ei nu sunt decit niste tradatori, javre, vasali….straini de neamul nostru, care NE VOR RAUL !
    atunci, ce ne opreste a arunca pe acesti indivizi, nelegiuiti, tradatori, iudeomasoni…la inchisoare pe viata pentru acuzatia de genocid impotriva neamului ???
    pai, ne opreste faptul ca nu cunoastem Adevarul !!!
    ne opreste faptul ca nu santem lasati sa cunoastem Adevarul !!!
    ne opreste faptul ca santem tinuti intr-o continua MINCIUNA, santem sclavii unui sistem special construit de nelegiutii iudeomasoni satanisti occidentali, pentru a ne tine adormiti, incatusati, fara aspiratii de libertate, de demnitate, de umanitate, de frumos….prin cele doua principii ale acestuI sistem de-a dreptul satanic, de inlantuire sufleteasca si materiala a omului. cele doua principii sant :”dezbina si stapineste” si „paine si circ” ! pentru a functiona aceste principii satanice nelegiuitii iudeomasoni occidentali au pus mana pe cateva parghii, au pus monopol pe cateva instrumente prin viclenie si MINCIUNA : monopol financiar, economic si monopol informatic, mass-media. adica acapararea resurselor(energie, petrol,gaze, aur….SI OCUPAREA LA PROPRIU A TARII, PRIN ACAPARAREA PAMANTULUI DE CATRE STRAINI, PENTRU CARE STRAMOSII AU ADUS JERTFA DE SANGE)pentru indeplinirea primului principiu „dezbina si stapineste” si monopol pe informatie-informatica, pentru indeplinirea celui de al doilea principiu : „paine si circ” (tv,radio,ziare…)
    din acesta constructie iudeomasonica bazata pe MINCIUNA, rezulta imperialismul occidental iudeomasonic, societatea contemporana, globalizarea, ue, ussa, nato, fmi, societatea de consum, dezbinata si stapanita de cel rau, adica de vicii, pacate, razboaie, crize, desfrau, violenta, crima, egoism,minciuna, ura….toate acestea intretinute prin MINCIUNA cu ajutorul celui de-al doilea instrument monopol pe mass-media : ” paine si circ” , pentru a tine in MINCIUNA, pentru a tine constiinta adormita, pentru a nu ne lasa pe noi sa vedem Adevarul, sa vedem pe tradatori, sa vedem pe strainii de neam care ne-au ocupat, pe guvernatorii care se fac ca sant surzi, desi ei stiu foarte bine ce fac, pentru ca ei urmaresc planul lor, obiectivul lor :distrugerea neamului !!!
    deci, ce ne impiedica pe noi sa bagam pe acesti nenorociti la inchisoare pe viata pentru cuzatia de genocid impotriva neamului ?
    pai ne impiedica „civilizatia” occidentala, „valorile” europene : privatizari, investitori, liberalizari, political corect, democracy,stat de „drept”, desfraul promovat de occident :homosexuali, femei cu barba, droguri, eutanasia….bancherii lacomi, controlul total asupra individului prin card si cip….abureala votului zis democratic, unde majoritatea manipulata prin „dezbina si stapineste” , si „paine si circ”, ajunge sa decida anormalul, nefirescul, pervertirea Adevarului…aceste blestematii occidentale iudeomasonice nu ne lasa sa vedem Adevarul !
    „face-ti carari drepte picioarelor voastre”, ne indeamna sf. Apostol Pavel. dar noi ce „carari” facem? ne lasam inselati de „cararile” occidentului iudeomason care duc direct in prapastie, in iad : comunismul(inventat in occident, si nu la rusii pravoslavnici, fratii nostrii ortodocsi),capitalismul, fascismul, sionismul, masoneria, multiculturalismul, globalismul, lacomia bancherilor, stat de „drept”, political corect, card si cip, homosexuali, droguri, femei cu barba, pedofili….acestea sant „cararile” occidentului nelegiuit iudeomason !!! iar noi vrem sa mergem pe aceste carari? nu. nu vrem noi. ci tradatorii, strainii, ne duc pe aceste carari pentru a ne rataci, pentru a ne arunca in prapastie !!!
    asadar, pentru a parasi aceste carari strimbe, primejdioase, care ne duc la pierzare, in prapastie, in iad,nu ne trebuie decat sa avem cunostiinta Adevarului, dar mai ales constientizarea Adevarului, sa cunoastem, sa recunoastem Adevarul, sa vedem ca toate blestematiile venite din occidentul iudeomason ne-au adus numai rau si vom avea puterea de a ne ridica impotriva ocupantilor straini, impotriva tradatorilor de neam si pentru ca ei sa intre la inchisoare pe viata, locul binemeritat pentru faptele lor parsive, strigatoare la cer !!!

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 27, 2014 at 12:15 am

      bine zis, ai pus punctul pe i: „acapararea resurselor(energie, petrol,gaze, aur….SI OCUPAREA LA PROPRIU A TARII, PRIN ACAPARAREA PAMANTULUI DE CATRE STRAINI, PENTRU CARE STRAMOSII AU ADUS JERTFA DE SANGE)”.
      astfel ca cine nu merge la vot , ajuta pe cei de la putere sa ramana in continuare la putere, adica cei responsabili de nenorocirile insirate de tine. pe cine sa votez daca merg la vot? pe oricare din cei 14 care nu a mai fost pana acum, ca sunt vreo 3-4. este elementar sa se inteleaga ca trebuie sa scapam de astia de pana acum, indiferent cine va veni, numai sa nu mai fie dintre ei. ca daca mai raman astia cativa ani, nu o sa mai avem tara !!! nu avem nevoie acum de un sfant , nu o sa gasim nici macar un bun crestin, dar nu asta ne trebuie acum. avem nevoie acum in noiembrie de un om care sa ne pastreze macar teritoriul tarii, apa si verdeata. asta ar fi un progres urias pt mine, nu am asteptari mai mari in clipa asta.
      am vazut si eu cu ochii mei ce e sus pe platoul bucegilor nostri: e parcelat, ingradit, au aparut loturi, se face partie de schi, israelienii survoleaza cu elicopterele zona, muntii au fost inchisi si nu mai urci daca nu dai banu…in cativa ani asa va fi peste tot…si noi sa stam acasa si sa nu votam , astfel incat sa ramana tot psdistii la conducere??? adica sa ne facem partasi la vanzarea tarii ?

      Apreciază

  17. radu iacoboaie said, on octombrie 26, 2014 at 8:25 pm

    A nu merge la vot este lipsă de patriotism și până la urmă un gest care cultivă anarhismul și nihilismul în societate… Să trăim fără conducători?… Putem concepe măcar cu gândul cum ar fi să trăim într-un haos total și anarhism?…

    Apreciază

    • ETRN said, on octombrie 26, 2014 at 10:05 pm

      Amice, esti spalat pe creier…

      Apreciază

    • stef said, on octombrie 26, 2014 at 10:15 pm

      Radule , se vede ca cei care ti-au construit „strategia” pentru blog sunt profesionisti – Si numele ti l-au (l-ai) ales cu atentie – Mai baga de seama sa nu faci uz prea mult de marota cu lupta impotriva masoneriei(mai ales aia bolsevica) – Sincer iti spun -cateodata parca citesti de pe teleprompter – De masonerie in politica nu ne vom descotorosi nici noi si nici restul lumii ….

      Apreciază

      • radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 11:12 am

        Asta este părerea ta stimabile… Se vede cu ochiul liber că ai citit mult prea puțin din tot ce-am postat… Din fericire, nu sunt arondat nimănui, decât conștiinței mele… Și așa va fi până la capăt…

        Apreciază

    • Vantelegar said, on octombrie 27, 2014 at 12:15 am

      Se pare ca toti de aici merg pe contrasens si numai dumneata stii pe unde pasesti.Deci lume,incolonarea (dati dovada de spirit de turma)si la sectiile de votare,si ajunsi acolo sa nu votati cu altcineva decat cu ” nutzi spaima putzii”,ca asa vrea domnu’ Iacoboaie.

      Apreciază

      • radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 7:08 pm

        Dacă nu ești ortodox, de ce te bagi tălică în seamă?… Așa, ca să tulburi apele și să ne irosești timpul?

        Apreciază

    • andrei-d said, on octombrie 27, 2014 at 3:23 am

      parc-ai fi eretic, sustinand ecumenismul pe motiv ca „nu exista stapanire decat de la Dumnezeu”, asa si tu cu sistemul invechit -sa votam sa avem lider- ce lider vrei frate? O femeie la conducerea tarii? In asa hal am ajuns? Lasa-ne cu ideile feministe si nu ne bate la cap cu politica ta, SUNT TOI ORBI, iar daca orb pe orb va calauzi, ajung…UNDE? Unde se ajunge cu structura asta mafiota frate Radu? La Dumnezeu cu politica de acum nu se ajunge in nici un caz. Atei si sectari, asta sunt in toate partidele, maimutoi si papusi manate din spate, iar tu esti mituit sa duci in eroare poporul, lasa-ne cu politica, „sminteala va veni, dar vai aceluia prin care vine, mai bine nu s-ar fi nascut”. Tu, d-nule Radu vrei sa smintesti. Esti un tentacul al mafiei, instigi la lepadare. Uite cate minciuni si promisiuni fac toti, si cand ajung la putere ce fac? Ce fac d-nule Radu? Hranesc populatia? Indruma oamenii spre Biserica? dar ce e mai important VORBESTE CAREVA DE HRISTOS???? din cate vedem toti promit un rai pamantesc, dar nici unu nu vorbeste de Imparatia Cerurilor, oamenii induhovniciti nu-si pierd timpul prin urnele de la sectiile de votare, d-voastra daca doriti votati calaii poporului, mincinosi si tradatori, asta nu-mi da de inteles decat ca faceti parte din ‘reţea’!

      Apreciază

      • radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 7:15 pm

        Politica nu este în niciun caz punctul tău forte… Mulți români chiar nu știu cu cine să voteze, pentru că politica a devenit greu de înțeles și mulți politicieni sunt corupți și mincinoși…

        Apreciază

      • andrei-d said, on octombrie 27, 2014 at 11:16 pm

        frate Radu,
        iţi pierzi timpul de pomana. Eraţi foarte iubit de credinciosi cand faceati vechea treaba, acum sunteti in plop, si plopu-n aer. Probabil aţi ‘contemplat’ prea tare si arhiconii si-au facut bine treaba, v-au dat de munca. Bine ar fi sa luati aminte la vorbele Parintelui Arsenie pe ca l-ati aparat cu atata ravna, care spunea ca „Cei ce se ocupa cu lucruri marunte nu mai au timp de cele înalte, iar cei ce se ocupa cu lucruri inalte nu mai au timp de cele marunte!” cele inalte sunt: privegherea, postul, rugaciunea, ascultarea si de ce contemplaţia sau chiar isihasmul, dar d-voatra va ocupati de ….politica. A trecut vremea vulturului Bicefal d-nule Radu, statul nu mai asculta de Biserica, deci nici de Hristos! Acum statul vrea sa calce in picioare Biserica si sa o ingenuncheze, dar Hristos-Domnul nu va permite. Noi stim ca cu cat e mai hartuita si prigonita ea se slefuieste si devine mai stralucitoare, si ca va merge biruitoare pana la a Doua Venire, sa-si intampine Mirele Ceresc. Domnule Radu, intorceti-va pe calea cea buna, si ocupati-va cu lucruri înalte! Doamne ajuta!

        Apreciază

    • Laurentiu said, on octombrie 27, 2014 at 5:21 pm

      Argumentul cel mai puternic pentru a NU merge la vot, este constiinta civica si patriotismul. Sistemul electoral actual, in care, o data la 4 ani, ai numai dreptul ca, prin semnatura proprie, (o chestiune teribil de importanta dpdv juridic) sa atribui puterea de decizie unor oameni care iti promit, (fara vreun angajament, ori contract, validat juridic prin semnatura proprie, care sa se refere la cazurile de neonorare a promisiunilor), ca vor administra in folosul national toate resursele tarii, este unul constituit impotriva interesului romanesc, si cu precadere impotriva celui crestin-ortodox.

      Daca anarhia pe care o tot fluturi in vant ar insemna distrugerea sistemului actual si inlocuirea cu altul in care sa primeze interesul national romanesc, atunci da, ma declar anarhist si nu vreau sa particip la modelul acesta de proces electoral.

      Apreciază

      • radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 7:21 pm

        Da. Ar trebui să fie votată o lege prin care parlamentarii care au promis ceva în campania electorală și nu s-au ținut de cuvânt, să nu mai aibă dreptul să mai candideze vreodată…

        Apreciază

  18. AKRITAS said, on octombrie 26, 2014 at 8:37 pm

    majoritatea care decide” democratic” inseamna un popor adus in stadiul de populatie, indobitocita,controlata si manipulata cu paine si circ, card si cip, care poate dicta legea, dreptatea, adevarul, in defavoarea minoritatii care spune Adevarul.
    adica,daca 99 de indivizi din o suta, decreteaza,voteaza anormalul, nefirescul, omul trebuie sa aiba 4 degete la o mana, sa zicem, iar unul singur se declara impotriva, acela este in ilegalitate si este obligat sa-si taie un deget pentru a fi in „legalitatea” dictata de majoritatea manipulata si indobitocita.
    Adica este politic corect, in „statul de drept”! Iar in spatele acestei majoritati indobitocite se afla un grup restrins, de indivizi rau intentionati, arhitecti ai noului turn babel, satanisti, anticristi….iudeomasonii secreti, deveniti discreti acum, cand majoritatea, poporul transformat in populatie e deajuns de indobitocit, de pervertit, incit sa primeasca uraciunea pustiirii, sa spuna la alb negru, si la negru alb, sa perceapa adevarul ca minciuna, si minciuna adevar.
    „votul” zis democratic, inseamna puterea lor, a lupilor care au imbracat blana de oaie, tradusa prin minciuna, viclenie, diversiune….armele occidentului iudeomason : monopol pus pe mijloacele de indobitocire in masa : tv, radio, ziare…si avantajul celui care numara….stiut fiind ca ei sant aceiasi, toate partidele :straini de neam in primul rand :e v r ei , occidentali….tradatori in al doilea rand, masoni, spalati pe creier, indoctrinati….rezultatul e acelasi de 25 de ani nefericiti de „civilizatie” si „valori” occidentale : ies in fata javrele, vasalii, oportunistii, oamenii de nimic….ne controleaza prin banci, card si cip…. ne vand tara, pamantul, sufletul, familia, omenia…..pentru a fi colonia de sclavi in noul imperiu occidental comunisto-capitalist babilonic, satanic, anticristic : ue !!!

    Apreciază

    • Laurentiu said, on octombrie 27, 2014 at 11:08 am

      Poate ca ar fi intelept sa intelegem noi, cei care boicotam procesul electoral actual, cei care suntem anti-sistem in forma lui actuala, ca intr-adevar suntem minoritate. Avem o singura optiune: fie sa ne organizam, cu scopul de a ne impune sistemul de valori, fie sa ne acceptam soarta – care nu va avea alta finalitate decat extinctia.

      Apreciază

  19. michelle said, on octombrie 26, 2014 at 11:32 pm

    asa si ce propui , anarhia?

    Apreciază

    • a said, on octombrie 27, 2014 at 9:00 am

      chiar asa, ce nemernici suntem, sa dorim anarhia in locul ordinii si dreptatii care ne guverneaza! pfua!

      Apreciază

    • Laurentiu said, on octombrie 27, 2014 at 12:50 pm

      Anarhie inseamna starea de nesupunere a individului fata de o colectivitate organizata, nu? Daca acea colectivitate este organizata intr-o clasă politică, conducatoare, și ai argumente că acea clasă conducătoare, susținută chiar și de o majoritate națională, acționează impotriva sistemului tău de valori, ți se pare anormal să te consideri anarhist?

      Apreciază

  20. […] Adrian Grigoriu: CE FACEM LA VOT? […]

    Apreciază

  21. geo said, on octombrie 27, 2014 at 2:00 pm

    http://activenews.ro/nu-yes-la-vot_1869255.html

    Apreciază

  22. timisorean1 said, on octombrie 27, 2014 at 2:37 pm

    Foarte bun articolul.

    Apreciază

  23. sherlock_holmes said, on octombrie 27, 2014 at 4:35 pm

    @ radu iacoboaie

    ” A nu merge la vot este lipsă de patriotism și până la urmă un gest care cultivă anarhismul și nihilismul în societate… Să trăim fără conducători?… Putem concepe măcar cu gândul cum ar fi să trăim într-un haos total și anarhism?…”

    Vezi ca pentru conducatorii lumii de astazi,patriotsmul este lucru daunator.Chiar febeletea ta,Popeye Marinarul,iar mai nou Olivita ( olive oyl ), militeaza pentru desfiintarea Romaniei ca stat si infiintarea SUE.

    Chiar daca nu ar merge nimeni la vot ( si bine ar face ),ei tot s-ar alege,conform dorintelor lui ” Soros ” ,vezi imaginea de mai sus a acestui articol.Exact ca si pe vremea comunistilor,votul nu conta,asa cum nu conteaza nici astazi.

    Au americanii o vorba,cam asa: Nu conteaza cine voteaza si ce voteaza,ci conteaza cine numara voturile….

    Apreciază

    • radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 7:11 pm

      Asta spunea de mult timp chiar Stalin. Dar lucrul acesta este valabil într-o dictatură mascată sub democrația (socialistă sau capitalistă), în care serviciile secrete (securitatea) controlează totul…

      Apreciază

      • andrei-d said, on octombrie 28, 2014 at 3:37 pm

        d-nule Radu incepeti a semana cu ponta, dati raspuns la orice. Aveti limba de sofist, da nu va merge! asta e politica, o continua dezbatere si lista de minciuni. Democratia nu se IMPUNE, d-nule Radu ca d-aia e democratie, iar daca pe mata te-ar durea sufletu asa cum dai de inteles ai ruga pe toti sa mai mearga la spovedanie sa mai scapam de patimi si de indraciri, nu sa votam! Dar d-voastra sunteti intrus!

        Apreciază

      • radu iacoboaie said, on octombrie 28, 2014 at 6:34 pm

        ExaCt ca tine spun și activiștii pro cipuri. Să ne ocupăm numai de sufletul nostru, de creșterea duhovnicească proprie… De ce? PENTRU CA HOȚII ȘI CORUPȚII DIN ȚARA ASTA DRAGĂ SĂ-ȘI VADĂ LINIȘTIȚI ÎN CONTINUARE DE TREBURILE LOR…

        Apreciază

  24. Vantelegar said, on octombrie 27, 2014 at 10:42 pm

    pentru radu iacoboaie

    radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 7:08 pm
    Dacă nu ești ortodox, de ce te bagi tălică în seamă?… Așa, ca să tulburi apele și să ne irosești timpul?

    dar ce jupane esti mai multi ?adica spune drept, cati sunteti cei care va chinuiti sa ne aduceti la sectiile de votare?de ce la articolul asta ai cele mai multe comentarii?transpiri mult,te compatimesc.
    ma intrebi daca sunt ortodox,dar are politica ceva in comun cu ortodoxia?tu mai ai legatura cu ortodoxia de cand ne bati la cap sa mergem sa votam (bineinteles cu leana lu’cocos)?Spunea Parintele Steinhartd ca el nu si-ar pune nici macar semnatura langa cea a dracului,ca prin asta-l legitimizeaza.asta vrei si tu,sa mergem sa semnam pentru distrusii aia de politicieni care oricum ne vor baga mai mult in mocirla.

    radu iacoboaie said, on octombrie 27, 2014 at 7:15 pm
    Politica nu este în niciun caz punctul tău forte… Mulți români chiar nu știu cu cine să voteze, pentru că politica a devenit greu de înțeles și mulți politicieni sunt corupți și mincinoși…

    aici nu mi-ai raspuns mie dar mai dat pe spate.tu faci parte din grupul celor putini care stiu cu cine sa voteze.

    Apreciază

  25. […] Adrian Grigoriu: CE FACEM LA VOT? […]

    Apreciază

  26. […] Adrian Grigoriu: CE FACEM LA VOT? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.