SACCSIV – blog ortodox

Documentar: SODOM (subtitrare in limba romana)

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on octombrie 26, 2014

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. energein7 said, on octombrie 26, 2014 at 10:15 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

  • nimeni said, on octombrie 26, 2014 at 2:35 pm

   In filmul ”Sarea pamantului 2” la min.41.30 batranica Romanova spune ca Hristos a mai adaugat omenirii 27 de

   ani,asa i-a spus parintele Hristofor. Asta inseamna ca mai avem 10-11 ani pana la a doua venire si nu o spun eu.

   De ziua si ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri,ci doar Tatal dar semnele se vad foarte clar.

   De aceea si atata graba pe ei caci stiu ca se apropie!

   Apreciază

 2. Aron Constantin said, on octombrie 26, 2014 at 11:01 am

  Aceasta este lumea de astăzi formată din oameni ce au întrecut în rele, diavolului Zerefer, ce l-a ispitit pe Sf. Antonie, nici scaraosche nu face, ce fac oamenii din zilele noastre.

  Apreciază

 3. Ion said, on octombrie 26, 2014 at 12:28 pm

  Offtopic – am postat asta pe blogul lui Marius Ianus:
  http://yanush.wordpress.com/in-lucru-acatistul-sfintului-parintelui-nostru-arsenie-boca-cu-minunile-lui

  Domnule Marius Ianus, dumneata ai citi ce scri8e Sf Ap Pavel in Corinteni I ?
  „12. Şi spun aceasta, că fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos!
  13. Oare s-a împărţit Hristos? Nu cumva s-a răstignit Pavel pentru voi? Sau fost-aţi botezaţi în numele lui Pavel?”

  Ce insemana exact „calea parintelui Arsenie” ? Eu stiu ca toti crestinii au o singura cale – pe cea a lui Iisus Hristos. Eu nu am auzit de calea parintelui Stienhardt, calea parintelui Staniloae, calea parintelui Serafim Rose, calea parintelui Iustin Parvu sau alte cai de acest fel. Toti au urmat calea Mantuitorului. Mare atentie cu aceasta evlavie fata de un singur parinte.

  Pentru comparatie, in timp ce parintele Arsenie Boca spunea ca „am Duh Sfant”, parintele Sandu Tudor iesind pe usa celulei sa fie omorat in bataie a spus: „Cate veti auzi despre mine sa credeti, am fost un pacatos”. In Pateric, cand murea cate un sfant, niciodata pana in ultima clipa nu era sigur de mantuirea lui ci se smerea si se socotea pe sine drept cel mai rau dintre oameni. Dumneata esti mai de curand venit in Biserica si ar trebui sa ai si discernamant nu numai entuziasm. Nu spun nimic rau de pr Arsenie cu aceasta ocazie, spun doar ca trebuie sa fim prudenti.

  Apreciază

  • Prahovean said, on octombrie 26, 2014 at 1:46 pm

   Fraților, vă rog frumos nu răspundeți la astfel de provocări, ciocnirile de acest fel nu zidesc, trecutul o dovedește!

   Apreciază

   • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 3:16 pm

    Adica ce am postat eu este o provocare ? Tocmai ca sa nu fie interpretat gresit, am mentionat ca nu spun nimic rau de parintele Arsenie. Asta pentru ca nu am o parere clar formata despre el, am auzit si bune si mai putin bune si nu vreau sa gresesc. Am recomandat doar prudenta. Ce anume am spus gresit in postarea mea?

    Apreciază

   • Marius Ianuș said, on octombrie 27, 2014 at 2:10 am

    Părintele Arsenie Boca este cel mai mare sfânt al românilor. O dovedește prin minunile sale, așa cum Domnul Hristos a dovedit Cine e prin minunile Sale. În acatistul și rugăciunile pe care le-am dedicat Părintelui Arsenie, se face foarte clar diferența între Domnul Hristos, Fiul Lui Dumnezeu și Sfântul Părinte Arsenie Boca, atât de mare ca sfânt pe cât I-a făcut loc Domnului Hristos în sufletul său. Părintele Arsenie Boca e cel mai mare slujitor al Domnului Hristos din apropierea noastră și noi, majoritatea credincioșilor din această țară, pe el îl urmăm către Domnul. E foarte simplu.

    Apreciază

   • Irina said, on octombrie 29, 2014 at 2:05 pm

    Ai grija Mariuu Ianus ca nu este bine sa-ti pui mai mult suflet intr-un om, decat in Dumnezeu, fie el si om duhovnicesc. Si sa stii ca la o adica si diavolul poate face false minuni la mormantul unui parinte si poate insela prin asta mase intregi de oameni. Un exemplu viu a unei astfel de inselari este si cazul pr Gabriel Nicu.

    Apreciază

  • Ioannis said, on octombrie 26, 2014 at 7:17 pm

   Sunt de acord cu Ion ! L-am întrebat personal pe Pr Justin Pârvu cum stau lucrurile cu Pr Arsenie Boca, şi mi-a răspuns doar atât: „a avut momentele sale de sclipire, în special în tinereţe…” Plus că există încă înregistrarea veche a convorbirii dintre Pr Arsenie Papacioc şi Ioanichie Bălan în care aceştia previn lumea să se ia după Pr A Boca, argumentând cu întâmplări din viaţa lui. Dacă s-a mântuit sau nu, probabil că da, dar asta numai Hristos o ştie, noi să ne rugăm şi pentru sufletul său. Iar faptul că icoanele sale stau neprigonite, fiind atotprezente prin toate tarabele bisericilor şi mănăstirilor, iar numele său este pe limba sinodului care vrea să-l canonizeze, în timp ce dacă afişezi public imaginea Pr Justin Pârvu, Arsenie Papacioc, Adrian Făgeţeanu, Ioan Ianolide, Valeriu Gafencu, mulţi preoţii sar ca arşi. Lipsa prigoanei sale spune şi ea ceva…

   Apreciază

   • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 10:08 pm

    Marius Ianus nu mi-a aprobat comentariul. Eu nu am nimic cu el, dar pe site-ul lui vezi numai arsenie Boca, vorbeste de Arsenie Boca mai mult decat de Hristos. L-am sfatuit sa fie mai prudent si sa nu exagereze. Poate ca Arsenie Boca a fost un mare parinte, nu stiu si nu vreau sa fac pacat spunand ceva de rau de el, dar intrucat exista niste lucruri controversate, prefer sa fiu prudent. Ma simt mai apropiat de altii, recunosc.

    Apreciază

   • anonim said, on octombrie 27, 2014 at 12:24 pm

    ion eu te-as bana imediat.instant!si ti-as sterge si comentariile..

    Apreciază

  • Ionut said, on octombrie 27, 2014 at 9:06 am

   Total de acord cu faptul ca trebuie sa fim prudenti. Despre Pr. Arsenie Boca, eu stiu altceva, cum ca a spus unui alt preot urmatoarele: „Măi, acelaşi duh e şi în mine, şi în tine. Ori eu, ori tu… ”
   http://www.arsenieboca.ro/parintele-Arsenie-era-un-om-deosebit
   Repet, absolut de acord cu prudenta. Inclusiv in a lua de bun afirmatii neconfirmate si de altii.

   Apreciază

  • anonim said, on octombrie 27, 2014 at 12:23 pm

   ion ar trebui sa fim prudenti cu cei care vb ca tine!!

   Apreciază

 4. evtodiev said, on octombrie 26, 2014 at 12:50 pm

  Acesta e originalul subtitrat:

  Apreciază

  • ROmanul said, on octombrie 26, 2014 at 6:43 pm

   E mai buna varianta cu subtitrarea direct in film. Asta cu subtitrarea de la youtube dupa download nu are subtitrare ca real player-ul cu care downloadez eu dupa youtube nu aduce decat filmul in format mp4 si nu subtitrarea de la youtube. Pariez ca si download helper de la firefox nu aduce decat filmul fara subtitrare.

   De aceea e bine ca subtitrarile la filmele pe care le urca cineva pe youtube sa fie puse direct pe film nu in optiunea de la youtube.

   Apreciază

 5. aniush said, on octombrie 26, 2014 at 12:52 pm

  Eu spun un lucru: fereasca Dumnezeu! Eu nu mi-am imaginat ca lumea e chiar atat de intoarsa pe dos. Din fericire la noi in tara nu s-a ajuns pana acolo. Nici sa nu se ajunge. Doamne ajuta!

  Apreciază

 6. anonim said, on octombrie 26, 2014 at 1:40 pm

  si aici PARINTELE VASILE NOVIKOV ne vorbeste de „electronai pasport”dar nu inteleg ce spune..:(

  Apreciază

 7. anonim said, on octombrie 26, 2014 at 1:50 pm

  Predica Vasile (Novikov) – un pașaport rusesc și Apocalipsa

  Apreciază

  • EU said, on octombrie 26, 2014 at 6:45 pm

   Aici Parintele zice ca satanistii au gesturi si semne kabalistice ( Kaballa ) care se afla in pasaportul nostru sub forma de 666, coroana lui baphomet, cind luam pasaportu, facem armistitiu cu satana, ne dezicem de numele de botez. ,,Lasa sa ne faca alt pasaport, fara semne, de hirtie ca luam. Peste tot amu ne invata cu codu de bare, la supermarkete, da noi tacem, sa fi iesit majoritatea crestinilor, nu era asa. Totul e p/u pacatele noastre, avort, curvie, etc. Toti Sfintii au zis, Serafim de la Sarov, Serafim de la Virita, Maica Matrona din Moscova, sa alegem piinea sau crucea, unde piinea e pensia, invatatura. La revolutie au distrus sfintenii, biserici, au ucis Tarul Imparat Nicolae 2. Ne zombeaza cu Tv, filme, rujul cu care se ung femeile e din fetusi avortati. Nu se poate de purtat pantaloni, se izoleaza de biserica conform canoanelor. Confortu=moartea sufletului. Toti episcopii zic ca de luat tot (pasapoarte) putini ca sa nu ia nimeni. Cum Noe, 17 ani a preintimpinat de potop, daca nu se indreapta lumea, ca acum, nimeni nu atrage atentie. Apoi DUmnezeu i-a zis sa taca, 13 ani a contruit corabia, toti se rideau. Biblia zice ca pamintu o sa arda, si toate faptele lui (metaforic). 6 miliarde se duc in iad, Dumnezeu a intrbt daca va mai gasi credinta cind va veni. p/u ce sa lungeasca vremea, p-u pacate? Toate nr din 13 (codu) se duc in compul fiarei. Parintele zice sa nu luam nimic, nici card, nici nimic. Codul personal schimba numele si prenumele. CU codu esti robul satanei, nu a Domnului. Asigurarea de medicina, pensia, buletinu tot o sa uneasca intr-un pasaport electronic (uec) in Rusia. Totu e p/u pacatele noastre. Nime nu vrea sa auda de pocainta. Ne rugam la sfinti, da cum vrem ajutor, daca nu lasam pacatu. Noi vrem sa dormim, sa ne fie bine si aici si acolo, in cer, da n-o sa se primeasca! Suntem fatarnici. Preotii cinstiti sunt prigoniti, cum era 1 iuda si numai buni, da amu invers. Ii numeri pe degete pe cei buni. Sa nu fim orbi, Vrem trupu sa scapam, da de suflet nu ne ingrijim. Rugati-va, sa va scapati. Nu veti intelege, scapare nu e. Se bucura globalistii si papa ca toti accepta cardu. Ca in vremea lui Ioan de la Kronstadt, din 5000 oameni, doar 3 cu gindu la rugaciune erau in biserica. Hristos a pus temelia Ortodoxiei, nu a budismului sau a mahomedanilor, in numele Tatalui, a Fiului si a Sf. DUH. Cum putem sa il tradam pe Hristos? Pentru pintece, trup… trist. Razboiul e sub nas. Iarta-ne Doamne si ne intelepteste. CIne nu va accepta sistema cu coduri, Hristos ca pe Apostoli ii va incununa, mai ceva ca pe mucenici. Sa nu ne amagim cu chestia ,,Credinta e in suflet, da noi fumam, luam cip, numer’. Asa nu merge. Sa lepadam atele, sa ne pocaim, sa ne spovedim si inainte la Hristos. Serafim de Sarov a zis ca ,,Dobindeste tu pacea si mii din juru tau se vor mintui”. Hristos p/u noi a postit si a suferit, da noi nimic… Demonii sunt in fiecare om, in unii se aud, da mai rau de noi care tac, pentru ca suntem ateisti, etc. Este bine-rau, alb-negru, vrem ori nu este si drac! Ca este minciuna, lumea crede, ca este fatarnicie tot da de iad cind aude zice ca: ,,Cine a inventat asta?”. Nebuni si surzi. Este soare, lumina, flori, lumea crede, da cit nu ii lamuri ca este credinta, oamenii fara minte: nu!. Doamne miluieste-ne, iarta-ne si ne intelepteste.

   Apreciază

 8. anonim said, on octombrie 26, 2014 at 1:53 pm

  https://www.youtube.com/watch?v=WGqF3gOLeIk&list=PLXQojVi0u5O0ySe-vAxequ5xcLYs6FREq bai ce ma oftic ca nu inteleg ce urla Parintele

  Apreciază

 9. anonim said, on octombrie 26, 2014 at 1:56 pm

  aici zice ceva de satansim si satanisti…https://www.youtube.com/watch?v=Az0ioo1PBqY&list=PLelYPLl7Jw_xM5uhbqfoDECWovirIEDjq&index=2

  Apreciază

 10. ma said, on octombrie 26, 2014 at 2:03 pm

  M a luat frica!! Doamne fereste!e iMai bine sa nu mai stim …

  Apreciază

  • anonim said, on octombrie 26, 2014 at 3:32 pm

   frica e de la diavol.frica=>mandrie. sa stim si sa le spunem si la altii ca sa fie atenti sa nu fie luati pe nepregatite sa nu ii insele careva

   Apreciază

  • Liliana said, on octombrie 26, 2014 at 5:23 pm

   Doamne ajuta!
   Iertare,pentru ca imi ingadui aceasta aducere si luare -aminte de la sfintii parinti: uitarea,nestiinta,nepasarea,nesimtirea impietrita-sint pacate.Sint proptelele oricarui pacat,alaturi de mindrie…
   Mintuirea inseamna cunoasterea lui Dumnezeu si ce ne-a spus sa stim si sa tinem.
   ,,Cine are minte,sa ia aminte,,-Parintele Arsenie Boca.

   Apreciază

 11. […] via Documentar: SODOM (subtitrare in limba romana) | Saccsiv's Weblog. […]

  Apreciază

 12. Veronica said, on octombrie 26, 2014 at 3:06 pm

  https://ro.stiri.yahoo.com/pneumonia-poate-s%C4%83-ucid%C4%83-%C5%9Fi-%C3%AEn-24-ore-164634938.html

  ATENTIE iar incep cu vaccinurile si dau exemplu ce se intampla in USA dar acolo se vaccineaza de ce se intampla asa ceva. si ca mor prin alte locuri si noi trebuie sa vaccinam copii numai decat. , pentru ca suntem pre informati.

  Referitor la cei care tot dau de exemplu pe anumiti parinti contemporani care numai sint acuma , aflati ca in convorbirile lor si sfatuirile duhovnicesti fac referire la tot ce au citit din SF. PARINTI, din SF. SCRIPTURA si nu de la ei. Deci ce ne invata ei ar trebui sa ne convingem si noi prin citirea cartilor sfinte. si sa luam aminte ca asta au vrut sa ne comunice nu sa facem pe unul mai mare decat pe altul. Au fost timpuri cind nu gaseai carti de citit si numai ei aveau au reusit sa ne transmita ce scria in ele. Luati si citit scrierile Sf. Parinti cat mai sunt la indemana ca vine vremea si vom asista cum vor fi distruse din nou si nu vom putea face nimic dar daca le vom fi citit vom puea reda si noi prin viu grai.Asta au vrut sa faca sa intelem ei(parintii contemporani)

  Apreciază

  • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 5:24 pm

   Asa este Veronica, ai dreptate.

   Apreciază

  • Ion said, on octombrie 26, 2014 at 5:28 pm

   Trebuie sa avem in casa neaparat o Biblie (pana nu vor interveni sa o deformeze), un Pateric, scrieri ale Sfintilor Parinti, de preferinta volume din Filocalia dar nu numai. Si carti ale parintilor contemporani, si despre ei. Ce este pe internet poate disparea de la o zi la alta.

   Apreciază

 13. mishuleu said, on octombrie 26, 2014 at 5:29 pm

  Doamne ajuta! Ati auzit vreunul dintre voi sa exista posibilitatea existentei permisului de conducere fara cip si cu alt cod de bare decat 666?

  Apreciază

  • Mihai said, on octombrie 26, 2014 at 9:34 pm

   permisul de conducere nu are nici un fel de cip, iar codul de bare de pe verso nu e EAN13 (nu contine 666).

   Apreciază

   • mishuleu said, on octombrie 26, 2014 at 10:09 pm

    Sa inteleg ca la un moment dat a fst cu cip si apoi s-a revenit la fara. Zic asta pt ca s-a discutat foarte mult pe tema asta in 2013 cand le-au introdus pe cele noi atunci. Mai multi duhovnici nu le recomandau.

    Apreciază

   • anonim said, on octombrie 27, 2014 at 11:56 am

    trei de 6 stilizati i-ai vazut?da fata persoanei holograma&.virtualizata ai vazut-o?inchinare la idol ce iti spune?dar stelutele satanice ale ue deasupra capului ce iti spune?are vreo legatura cu crestinismul?mai mare e intunecarea..sa stii ca pt oamenii vicleni ..si lucrarea de inselare tot vicleana este..

    Apreciază

   • Mihai said, on octombrie 28, 2014 at 2:58 pm

    anonim
    nu vreau sa insel pe nimeni. fiecare sa fac cum ii dicteaza cionstiinta. e paraerea mea pe care em spus-o liber. Dumnezeu sa ma ierte daca gresec. nu am de gand sa iau cardul CNAS din pricina cipului incorporat. am permis nou insa. nu am vazut nici un cip (daca totusi il are, nu e biometric), nu mi-a scanat nimeni retina sau alte chestii, nu m-au amprentat. te referi la cele 3 spirale de pe verso; ia uita-te in buletin si vezi evp – ul ala de sub poza cu ce seamana?
    ai masina? ia vezi pe certificatul de inmatriculare, unde e scris si numele tau, nu apar si stelutele uninunii evreopene?

    Apreciază

 14. Veronica said, on octombrie 26, 2014 at 5:47 pm

  https://ro.stiri.yahoo.com/epidemia-ebola-reaprinde-%C3%AEngrijor%C4%83rile-privind-cercet%C4%83rile-secrete-din-141036675.html

  ASA ATENTIE deci EBOLA este facuta de RUSIA si SUA da datele cum ca au ascuns aceasta ?. CE intorsatura de situatie ???.

  Apreciază

  • Ioannis said, on octombrie 26, 2014 at 7:25 pm

   Tinand cont ca e stire de pe iahuul occidental … nu pun bază deloc pe acurateţea informaţiei…

   Apreciază

 15. Veronica said, on octombrie 26, 2014 at 5:50 pm

  Dau vina pe altii cu date si cu pligeri ca nu au transparenta dar de unde stiu atiatea cum fac pe altii vinovati de ce fac ei.??

  Apreciază

 16. Florina said, on octombrie 26, 2014 at 7:04 pm

  Ingrozitor, ar trebui sa vada acest film toate cadrele didactice din Romania, ca sa constientizeze la ce poate sa duca idiotenia introducerii educatiei sexuale in scoli si faptul ca li se permite unor organizatii non-guvernamentale sa patrunda in scoli cu diferite campanii care promoveaza libertinajul sexual si homosexualitatea. Tot pamantul va fi o mare moarta, ingrozitor.

  Apreciază

  • anonim said, on octombrie 27, 2014 at 11:59 am

   hehe..stai ca vine halouinu acusi..sa vezi ce de costume de vrajitoare si scheleti si etc..

   Apreciază

 17. geo said, on octombrie 26, 2014 at 7:47 pm

  Apreciază

 18. cristina said, on octombrie 26, 2014 at 9:21 pm

  SUA= ANTIHRIST

  Apreciază

 19. gabriel said, on octombrie 27, 2014 at 6:51 am

  Referitor la Arsenie Boca,sunt deacord cu Ion,si eu recomand prudenta,mai ales in vremurile de pe urma…avem atatia Sfinti consacrati,Sf Nicoalae,Sf Cuv Pararcheva, Sf Ioan Botezatoru etc etc,iar noi uitam de ei in schimb ne rugam la altii fara sa fie canonizati…dandu l o sfintenie mult prea mare…sa ma ierte Dumnezeu si Sfintii lui dc sunt prudent

  Apreciază

  • Otilia said, on octombrie 27, 2014 at 11:36 am

   Gabriel,
   Am intrat la parintele Justin impreuna cu un grup de pelerini si unul dintre ei avea in mana un acatist al parintelui Arsenie. Parintele Justin a fost intrebat daca putem sa citim acatistul, sa ne rugam la parintele Arsenie Boca, avand in vedere controversa legata de pictura acelei biserici.
   Raspunsul parintelui a fost similar cu ce ai scris tu mai sus. Ca il putem citi, dar sa ne rugam mai bine la Sfintii nostri vechi: Sf Ioan Botezatorul, Sfantul Gheorghe, Sf Nicolae, Sf Cuv Parascheva, ca tindem sa uitam de acestia din urma. Era destul de prudent in raspunsul sau.
   Nu vorbesc din flori, intamplarea este reala, iar la cerere, o pot confirma si prietenii cu care am fost (un grup numeros)

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: