SACCSIV – blog ortodox

SFANTUL IOAN GURA DE AUR: Uneori vrajitorii ii fac pe bolnavi sanatosi iar dracii tamaduiesc dar …

Posted in draci, ORTODOXIE, rubrica incepatorului, Sfantul Ioan Gura de Aur, vrajitorie by saccsiv on iulie 9, 2014

Sf_Ioan_Gura_de_Aur_mozaic-210

Foto: http://www.ioanguradeaur.ro/

   Iata ce putem citi la Dracii ca doctori ucigasi:

Că dracii pot face false minuni și deci și false vindecări este deplin cunoscut celor ce citesc viețile și cuvintele sfinților din care redăm aici doar unul spre exemplificare al celui între sfinți Părintelui nostru Ioan Gură de Aur:

„Vrăjitorii, cu meșteșugul lor, pe mulți i-au tămăduit de boli și pe mulți ce erau bolnavi i-au făcut sănătoși. Numai că pentru aceasta trebuie să fii părtaș la necinstirea lui Dumnezeu. Departe de noi un asemenea gând! Ascultă ce spune Moise iudeilor: “De se va ridica în mijlocul tău prooroc sau văzător de vise și va face înaintea ta semn și minune. Și se va împlini semnul sau minunea aceea, de care ți-a grăit el, și-ți va zice atunci: să mergem după alți dumnezei, pe care tu nu-i știi și să le slujim acelora. Să nu asculți cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui văzător de vise…” (Deuteronom 13, l-3). Aceasta înseamnă că dacă vreun prooroc se va arata, va face semne, va învia morți, va curăța leproși sau va vindeca schilozi și te va chema, arătându-ți aceste minuni, să nu mai crezi în Dumnezeul tău și să te lepezi de El, să nu crezi în puterea lui. Domnul Dumnezeul tău te încearcă ca să vadă dacă-L iubești din toată inima ta și din tot sufletul tău. Este limpede, dar, că demonii nu vindeca. Dacă totuși Dumnezeu le îngăduie cândva să tămăduiască vreo boală, așa cum fac oamenii, este ca să te încerce și nu pentru că Dumnezeu n-ar ști, ci ca să înveți să nu-i suferi pe demoni nici dacă tămăduiesc. Dar ce vorbesc eu de tămăduirea trupului? Dacă cineva te sperie cu gheena ca să te lepezi de Hristos, să nu primești. Dacă-ti făgăduiește cineva împărăție cerându-ți în schimb să te îndepărtezi de Fiul Unul Născut al lui Dumnezeu, să te întorci de la el, să-L urăști – să fii ucenicul lui Pavel și cu râvnă să repeți cuvintele pe care le-a vestit fericitul și viteazu-i suflet: “Căci sunt încredințat că nici moartea, nici viața, nici îngerii, nici stăpânirile, nici cele de acum, nici cele ce vor fi, nici puterile. Nici înălțimea, nici adâncul și nici o altă făptură nu va putea să ne despartă pe noi de dragostea lui Dumnezeu, cea întru Hristos lisus, Domnul nostru” (Romani 8, 38). Pe el nu-l despart de iubirea lui Hristos nici îngerii, nici puterile, nici cele prezente, nici cele viitoare și nici vreo făptură, iar pe tine te depărtează de El vindecarea trupului? Ce iertare vom putea noi primi? De Hristos trebuie să ne temem mai tare decât de gheenă și pe El trebuie să-L dorim mai aprins decât orice împărăție.

Dacă se întâmplă și ne îmbolnăvim, e mai bine să rămânem bolnavi, decât să fim tămăduiți de niște demoni și să ne lepădăm de Dumnezeul nostru. Pentru că, deși ne tămăduiesc, în fapt, mai mult ne vatămă decât ne sunt de folos. Ei sunt de folos trupului, care oricum are să moară și să putrezească nu peste mult timp, dar vatămă, în schimb, foarte tare sufletul, care este nemuritor. Și, așa cum fac negustorii de sclavi, momind copii cu bunătăți (dulciuri, năut prăjit, sau multe altele), răpindu-le libertatea și chiar și viața, tot așa fac și demonii, făgăduind vindecarea unui mădular al trupului, dar făcându-ne să pierdem mântuirea sufletului. Noi, iubiților, să nu îngăduim una ca asta. Să avem grija și să ne păzim cu orice chip de necredința și de a ne lepăda de Dumnezeul nostru. Oare Iov n-ar fi putut să creadă cuvintelor femeii sale și să-L blesteme pe Dumnezeu și să scape de nenorocirea care dăduse peste el? Căci spunea: “Blesteamă pe Dumnezeu și mori.’” (Iov 2, 9). Iov, însă, a preferat sa rabde, să se topească pe picioare și să sufere plaga pe care nimeni altul n-ar fi putut-o îndura decât să scape de cumplitele chinuri și de nenorociri, blestemându-L pe Dumnezeu. Pe el sa-l imiți. Chiar dacă diavolul îți promite să te scape de necazurile care te copleșesc, nu-i crede lui și nu-i ceda. Fă și tu așa cum a făcut dreptul Iov, care nu s-a lăsat convins de vorbele nevestei sale, ci a ales să rabde boala mai bine decât să-și piardă credința și mântuirea sufletului. Dumnezeu nu te părăsește atunci când îngăduie să te îmbolnăvești și să suferi cele mai grele boli, ci voiește să te facă și mai plin de slavă și mai strălucit. Rabdă, dar cu tărie ca să auzi și tu: “Nu crezi că de aceea am făcut ce am făcut, ca să Mă arăt drept?” Sfântul Ioan Gură de Aur”

Cititi va rog si:

COMORI PATRISTICE – Carti ale Sfantului Ioan Gura de Aur (pdf, online)

VRAJITORIA, cumplit pacat … Nu va lasati amagiti, fugiti de ea, indiferent cum se numeste: magie neagra, alba, farmece, astrologie si alte rataciri new age

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on iulie 9, 2014 at 9:44 pm

    Aici se ăncadrează și PROBLEMA HOMEOPATIEI. Aceasta este tot o lucrare demonică…

    Apreciază

  2. Iones said, on iulie 9, 2014 at 10:45 pm

    Cofetarie din Irlanda de Nord data in judecata pentru discriminare pentru ca a refuzat comanda unui tort cu mesaj pro-gay, din motive de constiinta si a valorilor crestine.
    https://ro.stiri.yahoo.com/o-cofetărie-din-irlanda-de-nord-a-refuzat-o-comandă-de-tort-cu-„mesaj-pro-gay”-172536640.html

    O vedetă americană și-a comandat un copil. Acum nu-i mai place și vrea să-l returneze
    http://www.culturavietii.ro/2014/07/09/vedeta-americana-mama-surogat-comandat/#.U72b4bSKBpg

    Apreciază

  3. ioan said, on iulie 9, 2014 at 11:30 pm

    Fratilor, nu doar homeopatia este problematica… Nu neglijati nici ceaiurile miracol vandute de sectanti, ceaiuri in care fac prozelitism sectar, pun pasaje biblice si sunt mari sanse sa si spurce acele plante care vor pangari templul duhului Sfant. Se stie bine, din scrierile vechi, ca una dintre cele mai eficiente metode folosite de pagani pentrua indepartarea crestinilor de Dumnezeu consta in spurcarea mancarurilor sau a bauturilor servite. Dati mai mare atentie acestui aspect! Dau exemplul cunoscutului vanzator de prod naturiste, Dorel Ambrau, de prin Oradea parca. Problema este ca preotul meu din parohie este bun prieten cu el si colaboreaza intens cu el. Chiar daca am inchina aceste produse nu stiu daca ar ajuta prea mult, pentru ca necuratia nu primeste sfintenie. Iconomia functioneaza in cazuri cu totul rare. Dati mare atentie si asupra patronilor din spatele marilor producatori de ceaiuri, cam toti se scalda in duhuri dubioase, ezoterice, vezi dacia plant. Cozac. Etc

    Apreciază

    • Irina said, on mai 11, 2018 at 1:24 pm

      Stiti cumva ce religie este dl Ambrau? Am cumparat un produs de la ei si am vazut hartia cu pasajul din Biblie si ma intrebam dc e ortodox sau sectant.

      Apreciază

  4. aha said, on iulie 9, 2014 at 11:41 pm

    halucinant articolul semnalat de Iones: http://www.culturavietii.ro/2014/07/09/vedeta-americana-mama-surogat-comandat/#.U72b4bSKBpg
    se aplica legile economice, nu? dupa legile astea destepte, concepute de oameni destepti, care au luat nenumarate premii internationale, e normal o astfel de abordare! ce ne mai miram? desi inca ma mir in fiecare zi, pentru ca vad si aud atat de multe ineptii incat nici nu as fi avut in veci mintea sa ma gandesc macar la ele!!! bine ca nu iau si impozit copilului nenascut…adica sa il lase fara vreo mana sau picior pentru ca nu a adus venit la bugetul statului!!! Doamne fereste! am glumit mai devreme dar nu e de gluma!

    Apreciază

  5. zcalin said, on iulie 10, 2014 at 8:39 am

    Minunat este Domnul şi minunaţi sunt Sfinţii Săi! Mult adevar in cele relatate mai sus. „Vrăjitorii, cu meșteșugul lor, pe mulți i-au tămăduit de boli și pe mulți ce erau bolnavi i-au făcut sănătoși. Numai că pentru aceasta trebuie să fii părtaș la necinstirea lui Dumnezeu.” Constat ca astazi aceste cuvinte sunt de mare actualitate. Omul in nemernicia lui se crede un mic Dumnezeu. Si intra-adevar e destul sa te uiti la cei care promoveaza chipul rfid ca folosesc sanatatea pe post de cal troian. Vezi aici si cardul de sanatate cu chip … ca daca nu-l detii nu vei avea acces la medicamente si la ajutor medical. Perfida (draceasca) treaba!

    Apreciază

  6. geo said, on iulie 10, 2014 at 8:54 am

    MS. PSAKI: There is violence and back-and-forth. I don’t have to repeat for you. You know exactly what’s happening on the ground.

    QUESTION: I know. I understand and you don’t have to repeat for me. But you feel that sort of the Israeli air raids, like maybe hundreds of them so far this day, are proportionate to the rockets?

    MS. PSAKI: That’s not – I wouldn’t validate the accuracy of that number, but I would say, Said –

    QUESTION: Okay. Well, the sorties – there are hundreds of sorties.

    MS. PSAKI: I would say, Said, that I don’t think any country would be expected to allow rockets to come in and threaten the lives and health and well-being of the citizens in their country, and Israel has the right to defend themselves.

    QUESTION: Okay. Do you believe that the Palestinians in Gaza have the right to defend themselves?

    MS. PSAKI: I think – I’m not sure what you’re getting at, Said.

    QUESTION: I am asking you: Do they have the right to defend themselves against Israeli aggression?

    MS. PSAKI: What are you specifically referring to? Is there a specific event or a specific occurrence?

    QUESTION: Do they have the right to respond to Israeli rocketing and bombing their homes, their houses, their areas, their schools?

    MS. PSAKI: We’re talking about attacks from a terrorist organization, Said. I don’t think you’re –

    QUESTION: No, but there is also a population –

    MS. PSAKI: – we’re having a conversation about what’s happening here.

    That women is speaking incoherent trash

    http://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=NCy4ndFvF4Q

    …this is no „civil war” ~ its a moral war against subjugation…

    http://www.wildwildleft.com/diary/3211/cries-from-the-ukraine-save-donbass-people

    Forced Organ Harvesting – Real Horror Deliberately Dismissed by the BBC

    http://iouco.tumblr.com/post/91236134419/maidan-and-the-business-of-forced-organ-harvesting

    http://journal-neo.org/2014/07/09/organ-harvesting-in-ukraine-go-unreported/

    Residents of the occupied city Slavyansk rob stores to feed their families. Representatives of Kiev junta handed products only for cameras of media. Even then every citizen of Slavyansk got little number of food.
    Photographs below were taken today , near Ukrainian supermarket with brand „ATB”. Entrance doors were broken and the supermarket was looted. This happened in Cherekovka, district of the city Slavyansk.
    Then in Slavyansk were units of army of Donetsk republic, which comprising residents of Slavyansk, was maintained order in the city. After the arrival of the Ukrainian occupiers, didn’t exist the illusion of order even.
    Nobody from Kiev junta don’t work there in order to improve the good quality of life of local residents, light, gas and water is still off there. People continue to flee from Slavyansk to Russia.
    We have information that residents of the city Slavyansk who support Kiev junta, loot and robbery city. Supporters of Kiev junta rob even an apartment where there are people. In the looting and robbery are also involved gangs of Kiev junta, in the occupied territories, they commit other crimes also.

    In the photos you can to see how this supermarket was damaged by Ukrainian fascists during last 2 months

    Speaking at the Atlantic Council in Washington on the July 3 Stephen Rapp, the State Department’s Ambassador-At-Large for War Crimes and Director of the Office of Global Criminal Justice, accused Syrian officials including Syrian President Bashar al-Assad of crimes against humanity, „that we haven’t seen frankly since the Nazis.” The Ambassador was referring to civilian deaths and torture.

    Four days later the US State Department spokeswoman Jen Psaki was asked by one of reporters about civilians killed in the east of Ukraine in airstrikes, delivered by the Ukrainian army. She answered Kiev had every right to do so to protected the country’s territorial integrity. „The Ukrainian authorities are protecting the country. I think, they have to have every right to do it”, she said.

    How come the US Department of State in a matter of days makes opposing statements on what appears to be a single issue of how far a government could go to protect a country’s territorial integrity?

    http://voiceofrussia.com/radio_broadcast/25298789/274450620/

    Western provocations in Ukraine proved more immediately counterproductive. They gave Vladimir Putin the perfect opportunity for a pro-Russian putsch in Crimea, which he had certainly thought of before, but never as a priority. The provocations encouraged him to stand up as a true Russian nationalist, which will only make him more difficult to deal with. And they gave him cover to get away with that age-old tool of tyrants, a quickie plebiscite with an unnecessary return to Joseph Stalin’s old dictum once popular in my homestate of Florida: „It’s not the votes that count, but who counts the votes.”

    http://readersupportednews.org/opinion2/277-75/22758-meet-the-americans-who-put-together-the-coup-in-kiev

    America’s Nazis in Kiev: “Russians are Subhuman”

    http://journal-neo.org/2014/06/30/america-s-nazis-in-kiev-russians-are-subhuman/

    Apreciază

  7. Ionut said, on iulie 10, 2014 at 11:20 am

    Trebuie sa fim pregatiti pentru orice: „vor face semne mari si chiar minuni ca sa-i duca in ratacire, daca ar fi cu putinta, chiar si pe cei alesi”.
    Trebuie sa fim pregatiti sa ramanem tari chiar si atunci cand s-ar face vindecari aparent reale. Spun aparent, pentru ca in final, se vor dovedi mincinoase, false.
    Cine vindeca, vindeca respectand legea lui Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu ne-a creat. Vindecand deci dupa legea lui Dumnezeu, nu poate sa-L tagaduiasca pe Dumnezeu. Daca-L tagaduieste pe Dumnezeu, e un mincinos.
    Am citit undeva despe un „predicator” american care savarsea „vindecari” asupra adeptilor, dupa ce ii platea bine sau ii batea bine. Ducea „bolnavul” in carucior pe o scena, apoi aparea tinand in maini maruntaie de pasare, sustinand ca a extirpat tesuturi bolnave.

    Apreciază

    • florin said, on iulie 10, 2014 at 1:57 pm

      Eu cred ca antihrist deja face minuni.Minunile pe care le face antihrist nu cred ca sant si nu vor fi de genul vrajitorilor si nici pe departe cu cele ale Mantuitorului nostru Iisus Hristos.El fiind un conducator al celor materiale,cu cele materiale vor fi si minunile lui,ca exemple ,am vayut la televizor oameni care si-ai implantat un cip si minune,pot sa miste mana paralizata sau la diabetici cipul poate regla glicemia sau avertizeaza cand scade sau creste sau cazul lui Nesu care ar pute sa se miste cu ajutorul unui cip,iar daca pe viitor tehnologia avanseaza cipul o sa poata face orbi sa vada paralizati sa mearga etc Asa vad ei minunile lui antihrist, asta fiind parerea mea si care poate fi si gresita Doamna ajuta

      Apreciază

  8. geo said, on iulie 10, 2014 at 12:45 pm

    Luminiţa Saviuc, fata din Suceava care a scris „15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit“, cel mai distribuit articol motivaţional de pe internet, a reuşit să cucerească şi zeci de mii de români. Mesajul ei este, însă, demontat de teologi, iar psihologii spun că fata a avut priză tocmai pentru că vorbeşte despre lucruri simple, din experienţă personală. Materialul realizat în exclusivitate, cu care ziarul „Adevărul“ a deschis ediţia de marţi, 8 iulie, a avut un impact mediatic fără precedent în presa românească. Articolul „Fata din Suceava care a adus fericire pe toată planeta. Cele 15 secrete ale vieţii“ a fost citit de peste 100.000 persoane, care l-au distribuit la rândul lor, considerându-l extrem de util. În text este relatată povestea unei românce, Luminiţa Daniela Saviuc, o tânără în vârstă de 29 ani, care a devenit o voce de răsunet pe plan internaţional, în domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale. Lista ei cu „15 lucruri la care trebuie să renunţi pentru a fi fericit“ a fost publicat iniţial pe celebra platformă media americană Huffington Post în aprilie 2012, devenind cel mai citit material motivaţional din lume, cu peste 1,2 milioane de distribuiri. Adevărul v-a prezentat povestea Luminiţei, consacrată sub numele Purpose Fairy, tânăra necunoscută în România până mai ieri, care susţine prezentări în toată lumea şi lucrează la cartea ei ce va fi tipărită la anul. Astăzi vă propunem o dezbatere a efectului „Luminiţa“, care a generat un ecou răsunător.

    http://adevarul.ro/locale/constanta/video-nevoie-romania-cele-15-motive-fericire-lista-luminitei-fata-cucerit-lumea-1_53bd619e0d133766a846bb15/index.html

    blabla…

    Un nou studiu, publicat in revista Science, arata ca oamenii ar prefera sa fie supusi electrosocurilor decat sa stea singuri, in liniste. Rezultatele sunt mai evidente in cazul barbatilor: 67% dintre barbatii participanti la studiu si-au administrat cel putin un soc electric in timpul „perioadei de gandire”, potrivit psihologului Timothy Wilson si a colegilor acestuia de la Universitatea din Virginia.

    Rezumatul cercetarii arata ca: in 11 studii am descoperit ca participantilor nu le placea sa petreaca intre 6 si 15 minute intr-o camera, singuri, cu nimic altceva de facut, ca acestia erau incantati sa aiba activitati externe si ca multi dintre ei preferau sa li se administreze socuri electrice in loc de a fi lasati singuri cu propriile ganduri. Majoritatea oamenilor preferau sa faca ceva, chiar daca acel ceva era negativ, decat sa stea pur si simplu.

    http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-17608995-uram-singuratatea-nou-studiu-arata-oamenii-prefera-fie-supusi-electrosocurilor-decat-ramana-singuri.htm

    http://time.com/2950919/alone-with-thoughts/

    http://www.sciencemag.org/content/345/6192/75

    In Romania anului trecut, trei sferturi dintre familii erau conduse de barbati (73% mai exact) si un sfert de femei (27%), arata o cercetare a Statisticii obtinute de HotNews.ro. Un sfert dintre familiile formate din salariati locuiesc la tara (mediu rural) si, lucru ingrijorator, avem 37,4% familii formate din salariati si 42,6% de familii de pensionari. Regiunea cu cea mai mare pondere a pensionarilor este Oltenia (47,7% din capii familiilor sunt pensionari). Tot ingrijorator este faptul ca avem opt salariati la zece familii. si mai ales faptul ca decalajul privind veniturile este in crestere. Analiza nivelului mediu al veniturilor pe decile arata un decalaj de 1 : 4,1 (1 : 3,7 in anul 2012) intre veniturile medii ale familiilor din prima decila (cu cele mai mici venituri pe persoana) si veniturile medii pe familie in cazul ultimei decila (cu veniturile cele mai mari).

    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-17640626-douazeci-statistici-care-nu-stiai-despre-familiile-din-romania-nivelul-lor-trai.htm

    Familia românească este compusă, cel mai adesea, dintr-o femeie și un bărbat, fără copii. Capul familiei e, în trei sferturi din gospodăriile românești, un bărbat cu studii medii. În rândul familiilor cu copii, predomină cele cu un copil. Oamenii din mediul rural au mai mulțicopiidecât cei din mediul urban. De asemenea, pensionarii reprezintă 23% din persoanele dintr-o gospodărie, în timp ce salariații reprezintă numai 28%. Acestea sunt câteva dintre datele prezentate de Institutul Național de Statistică, într-o cercetare la nivel național, pe anul 2013.

    Capul familiei: Bărbat cu liceu, de aproximativ 50 de ani

    73% din gospodării sunt conduse de un bărbat (cu diferență de doar un procent între mediul urban și cel rural: 72,4% în urban și 73,7% în rural), față de doar 27% din gospodării conduse de o femeie (aici procentele se inversează – 27,6% cap de familie o femeie, în urban, față de 26,3%, în rural).

    Cele mai multe gospodării sunt conduse de o persoană de sub 50 de ani reprezintă 44% din total, în timp ce gospodăriile conduse de o persoană de peste 65 de ani reprezintă 22,9%. În mediul rural, frecvenţă mare au avut gospodăriile conduse de persoane în vârstă de 65 ani şi peste (37,8%); de altfel, peste două treimi din numărul total de gospodării rurale (65,1%) sunt conduse de persoane în vârstă de 50 ani şi peste.

    Cei mai mulți capi de familie (în gospodăriile de salariați, antreprenori, agricultori și șomeri) au până în 50 de ani, media de vârstă situându-se între 35 și 49 de ani. În ceea ce privește pensionarii, 66,7% dintre familii sunt conduse de o persoană de peste 65 de ani.

    Cele mai multe familii sunt conduse de o persoană cu studii medii (75,1%), față de numărul celor conduse de o persoană care a absolvit învățământul supeior (12,2%), respectiv fără școală sau cu studii primare (12,7%).

    http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/radiografia-gospodariei-romanesti–cine-e-capul-familiei-si-cati-copii-mai-facem-342362

    Apreciază

  9. geo said, on iulie 10, 2014 at 12:58 pm

    Populația României a scăzut cu aproape 5.700 de persoane, în luna mai a acestui an, față de 2013, arată datele Institutului Național de Statistică (INS). Totodată, în mai, s-au născut 15.204 copii, cu 128 mai puțin decât în luna aprilie și cu 595 mai puțin față de mai 2013, iar numărul persoanelor decedate a crescut cu 760.

    Sporul natural a fost negativ, respectiv de minus 5.699 persoane, la fel ca în mai 2013, când scăderea a fost de 4.344 persoane. În același timp, numărul copiilor cu vârstă sub un an care au decedat a fost cu opt mai mic decât în luna mai 2013.

    Pe de altă parte, în mai, numărul căsătoriilor a crescut 2.239 decât în aceeași lună din anul precedent, în timp ce prin hotărâri judecătorești definitive și conform Legii nr. 202/2010 s-au pronunțat cu 233 mai puține divorțuri în comparație cu luna mai 2013.

    În luna analizată, comparativ cu aprilie 2014, numărul divorțurilor pronunțate prin hotărâri judecătorești definitive și conform Legii nr. 202/2010 a fost de 2.276 divorțuri, cu 232 mai puține.

    Statistica pentru anul 2013 este definitivă, în timp ce pentru anul 2014 este provizorie.

    http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/ins–mai-putini-copii-nascuti-si-mai-multe-decese-in-mai-2014–fata-de-2013-342504

    Bolivia a scăzut la 10 ani vârsta legală la care copiii pot munci, informează The Guardian. Până acum, vârsta legală de angajare a copiilor era de 14 ani și existau restricții pentru slujbele care le puteau pune sănătatea în pericol.

    Noua lege prevede menținerea vârstei minime de angajare la 14 ani, dar le permite copiilor între 10 și 14 ani să lucreze independent.

    Mai multe organizații nonguvernamentale, printre care și Human Rights Watch, i-au scris președintelui Evo Morales, cerându-i să nu aprobe legea.

    Conform ultimelor date oficiale, în Bolivia muncesc aproximativ 850.000 de copii.

    http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/familie/copiii-de-10-ani-vor-putea-munci-legal–in-bolivia–342499

    http://www.catacombeleortodoxiei.ro/index.php/iunie/1187-minunata-lume-noua-a-cipurilor-si-biometriei-i

    http://www.catacombeleortodoxiei.ro/index.php/iunie/1188-minunata-lume-noua-a-cipurilor-si-biometriei-ii

    http://www.fara-secrete.ro/vadim-tudor-a-publicat-in-ziar-numerele-de-telefon-ale-liderilor-politici-vadim-o-comite-din-nou/

    http://www.fara-secrete.ro/spania-si-franta-au-scos-de-sub-incidenta-legii-negarea-holocaustului-decizia-curtilor-constitutionale-din-ambele-tari-s-a-bazat-pe-incalcarea-libertatii-de-exprimare/

    http://www.fara-secrete.ro/presedintele-ue-sustine-ca-ue-se-va-extinde-chiar-daca-nu-doresc-oamenii/

    http://www.fara-secrete.ro/unei-femei-din-america-i-a-fost-luat-copilul-pentru-ca-a-nascut-acasa-dezumanizarea-este-litera-de-lege-in-sua/

    http://www.apologeticum.ro/2014/07/chevron-minte-ca-a-terminat-explorarea-la-pungesti-ca-sa-arate-ca-este-inofensiva/

    http://yanush.wordpress.com/2014/07/10/c-n-c-ul-indoapa-cu-bani-tigani-adulteri-lipsiti-de-talent/

    http://vladherman.blogspot.ro/2014/07/marturia-unui-psiholog-singura-fericire.html

    http://doarortodox.ro/minuni-si-marturisiri/

    http://ortodox.md/articole/sa-te-rogi-sa-iubesti/

    http://ortodox.md/articole/cand-rostiti-rugaciunea-lui-iisus-impiedicati-orice-alt-gand-sa-va-atace/

    http://ortodox.md/articole/nu-ti-irosi-viata-2/

    Apreciază

  10. remus said, on iulie 10, 2014 at 5:50 pm

    Despre implanturile cu cip pentru contracepție:

    http://www.playboy.ro/playtime/lumea-playboy/revolutia-de-dupa-inventarea-pilulei-cipul-contraceptiv-12903064

    Se vorbește și despre controlul lor de la distanță.

    Apreciază

  11. ORTODOXIE said, on iulie 10, 2014 at 8:25 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  12. aniush said, on iulie 11, 2014 at 8:27 pm

    E o pacaleala „dracii tamaduiesc”. Fiti atenti nu va lasati pacaliti de bioenergeticieni, care se dau credinciosi, binevoitori si iau banii facandu-te in acelasi timp dependent de ei. Asa stiu o femeie de acest gen, care se zicea ca vindeca, ea credea ca e un inger trimis de Dumnezeu pentru asa ceva si injura mai rau ca un birjar. Mandria si zicala „e dus cu capul”…asta se poate spune de omul care procedeaza asa. El nu constientizeaza la ce nivel se afla, dar o minte luminata si-ar da seama ca nu e in regula si trebuie sa se indeparteze.

    Apreciază

  13. Irina said, on iulie 12, 2014 at 4:51 pm

    Apropo de tamaduire, protejare cu ajutorul dracilor..

    Am vazut acum cateva zile la manuta unei fetite de preot, de numai o luna, o amuleta de protectie…un paratrasnet… cum vreti sa numiti acel snur de ata rosie…de care era agatata si o mica cruciulita :). Dupa ce am iesit de la biserica, m am dus pe la o astfel de taraba cu amulete, sa vad daca a fost o improvizatie a preotesei, respectiv taticului preot, sau chiar se vand la taraba snururi de ata rosie cu cruciulite, printre „obiectele de protectie”, ca sa pacaleasca si pe crestini..
    Cu stupoare am vazut ca se vand din pacate la taraba … Mi a zis vanzatoarea ca e pentru deochi.. protectie …are si ata rosie.. si cruce …Doi in unu …Ma intreb cum a putut pune asa ceva, acest parinte, la manuta copilasului? Ce exemplu ne da noua … aproape ca am plans in acea zi, m a durut foarte tare vazand lucrarea vrajmasului, si mai ales de cine s a prins 😦 . M am tot gandit ce sa fac… daca sa i spun acestui parinte sau nu…m am tot framantat…n am putut sa i spun nimic, cred ca stie si dansul ca nu poti sluji la doi domni… am ales pana la urma doar sa ma rog pentru ei… sa i lumineze BUNUL DUMNEZEU ca nu cumva sa lanseze o moda cu iz dracesc printre ucenicii sai cu copilasi mici.

    Nu stiu daca am facut bine sau nu tacand..Dumnezeu stie… Ma rog din tot sufletul macar sa fie cititor al acestui blog, sa vada postul meu, durerea mea pt ei.. macar sa citeasca un coleg-parinte, care ar putea sa l atentioneze 🙂
    Sper ca rugaciunea mea si a voastra pt ei, sa fie auzita de BUNUL DUMNEZEU si sa i lumineze, sa i intelepteasca! Cu adevarat si in Adevar sa poata invata pe altii; ucenicilor sa le fie exemple demne de urmat, ca impreuna cu acestia sa paseasca pe calea cea stramta a mantuirii !
    Niciodata, „Nimeni nu poate sluji la doi domni (Matei 6, 24)” .

    Apreciază

  14. […] SFANTUL IOAN GURA DE AUR: Uneori vrajitorii ii fac pe bolnavi sanatosi iar dracii tamaduiesc dar… […]

    Apreciază

  15. […] SFANTUL IOAN GURA DE AUR: Uneori vrajitorii ii fac pe bolnavi sanatosi iar dracii tamaduiesc dar… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.