SACCSIV – blog ortodox

Video: MARE TREN cu zeci de vagoane cu tunuri, lansatoare de rachete, camioane militare, etc. trecand dinspre Bucuresti spre Constanta

Posted in BUCURESTI, razboi, Romania by saccsiv on aprilie 25, 2014

   Iata si ce putem citi in articolul VIDEO. Echipament militar transportat cu trenul la Constanța:

Un tren format din zeci de vagoane cu tunuri, lansatoare de rachete şi camioane militare a trecut dinspre Bucureşti spre unităţile militare din judeţul Constanţa. Transportul a fost văzut acum două zile de localnicii din Ovidiu care au şi filmat convoiul.

Reclame
Tagged with: , , ,

93 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Irina said, on aprilie 26, 2014 at 12:02 am

  Nu stiu dar, am auzit in ultimul timp la stiri ca mai toate tarile se inarmeaza la greu de parca s-ar pregati de razboi. Chiar si azi am auzit la stiri ca suntem in pragul celui de-al 3-lea razboi mondial.

  Apreciază

  • plictisit de propaganda said, on aprilie 27, 2014 at 3:50 am

   SACCSIV esti prezent la datorie de multi ani.
   Incepi si treiera din comentarii ca au inceput sa apara agitatorii care indeamna lumea sa puna mana pe arma.

   Fostii nomenclaturisti si odraslele lor pro-europene vor carne de tun ca asa s-au gandit pedofilii din turnul Babilonului. Romanii au fost carne de tun si in WW2 si tre’ sa fie si acum.
   Pai nu trebuie sa aparam „lumea libera” de invadatorul rus?
   Homosexualii occidentului „casatoriti” nu vor sa auda cum suna cazmaua in transee, asta e pentru pulimea proasta din est. Iar tradatorii nostril le vor canta in struna mintenas, ca doar trebuie sa apere cineva cafenelele de pe Dorobanti.

   Baga de seama, ca agitatorii fac jocul satanistilor sub sloganul:
   HAIDETI TOTI LA RAZBOI, CA SA MURITI VOI !

   NU-MI PLAC RUSII, DAR PE TRADATORII ACESTUI NEAM CHIAR II URASC.
   MAI BINE IMI TAI MANA DECAT SA APAR CU ARMA IN MANA PE CEI CARE NE-AU NENOROCIT.

   Apreciază

 2. John of România said, on aprilie 26, 2014 at 12:04 am

  Traditionalistii Ortodocsi Americani de la TradYouth au fost atacati de marxisti in timp ce protestau la o „Parada a tarfelor”
  http://www.occidentaldissent.com/2014/04/22/trad-youth-attacked-at-slut-walk-2014/
  http://www.tradyouth.org/2014/04/tradyouth-on-a-mission-fighting-for-faith-folk-and-family/

  Apreciază

 3. IOAN said, on aprilie 26, 2014 at 12:09 am

  avioane rusesti survoleaza Ukraina anunta BBC

  Apreciază

 4. sdragosc said, on aprilie 26, 2014 at 12:12 am

  Este o miscare logica. Sper sa nu se opreasca aici. Tara trebuie inarmata si pregatita de lupta. Conflictul Rusia-Ucraina poate degenera oricand in razboi propriu-zis si nu stim unde se va opri Rusia, ori la Kiev ori la Prut.

  Apreciază

  • Mălin said, on aprilie 26, 2014 at 7:29 am

   Nu intelegi ca se vrea cedarea Transilvaniei in schimbul Moldovei. Decat sa dam Transilvania pe rep. Moldova mai bine sa ramana Romania asa cum este. Acest razboi e al jidovilor nu al nostru…
   Detinem reginea cea mai importanta din Moldova istorica cu mormantul Sf. Voievod Stefan cel Mare. Eu nu sunt de acord sa dau Transilvania la schimb pe un teritoriul cu 3 500 000 si ceava de locuitori, cu putin mai mult decat Bucurestiul, si aceia rusificati si care teritoriu nici macar munti sau alte resurse nu are, asa cum are Transilvania.
   Tot mai multi au inceput sa citeze site-ul rumaniamilitary care face lobby pentru achizitionarea de armamant israelian, este anticlericalist, face reclama jidovului Moise Guran si altor jidovi + multe alte manipulari.

   Apreciază

   • sdragosc said, on aprilie 27, 2014 at 10:08 am

    Transilvania este a noastra pe vecie. Acum trebuie sa recuperam Basarabia din mainile rusilor si comunistilor.

    Apreciază

   • Irina said, on aprilie 27, 2014 at 1:32 pm

    De unde ai tras tu concluzia ca daca Primim Moldova, pierdem Ardealul? Da Moldovenii mai ales cei din marile orase sunt rusificati, dar omul de rand este roman si el ca si noi. Fii pe pace ca inainte de Judecata fiecare neam va avea granitele initiale asa cum le-a lasat Dumnezeu initial, si astfel si Moldova si Ardealul vor fi ale noastre pentru ca sunt ale noastre dintotdeauna.

    Apreciază

   • Mălin said, on aprilie 27, 2014 at 5:37 pm

    @Irina
    Eu n-am auzit treaba asta că fiecare stat va avea graniţele iniţiale, asta e o utopie idealizată.
    Mântuitorul Hristos a spus:„Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta.Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s’ar fi luptat ca să nu le fi u predat Iudeilor. Dar, acum, împărăţia Mea nu este de aici“.(Ioan 18,36)
    Iar Sf. Lavrenţie de Cernigov spunea:
    – Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul.

    Cât despre planul ocultei de împărţire a României am spus deja aici: https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/20/pact-secret-rusia-occident-ilie-ilascu-teatru-pentru-revenirea-la-hotarele-din-1939-1940/#comment-207998

    Noi încă nu realizăm ce vremuri trăim. Gândeşte-te ce înseamnă un război mondail în zilele noastre cu armele care există la ora actuală, va fi deazastru cum nu a mai existat până acum. Şi sunt unii sărmanii, cărora cred că le lipseşte o doagă la cap, care vor încă de pe acum război şi deja se gândesc la revendicări teritoriale în loc să se apuce de fapte creştineşti… E clar că lumea a luat-o razna!

    Apreciază

  • acc70 said, on aprilie 26, 2014 at 3:08 pm

   sau poate la Bosfor ( sper asta) si sa crape odata puscaria asta jidaneasca de UE

   Apreciat de 1 persoană

   • sdragosc said, on aprilie 26, 2014 at 6:05 pm

    Trebuie sa fim pregatiti sa actionam militar daca Rusia va invada si Republica Moldova nu doar Ucraina. Armata romana trebuie sa fie pregatita de lupta impotriva agresorului rus nemilos.

    Apreciază

   • mihai444 said, on aprilie 27, 2014 at 2:52 am

    iata ce ar fi de retinut din urmatorul articol: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_24/Aegis-Si-a-gasit-naSul-in-Marea-Neagra-0658/ Distrugătorul Donald Cook este dotat cu sistemul Aegis şi rachete Tomahawk, iar la bordul fregatei Taylor se află rachete antinavă Harpoon şi sistemul de apărare antiaeriană SM-1MR Standard. Apariţia navelor americane de război în Marea Neagră contravine Convenţiei de la Montreux cu privire la caracterul şi durata prezenţei în Marea Neagră a navelor militare ale ţărilor care nu au ieşire la Marea Neagră.
    Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_04_24/Aegis-Si-a-gasit-naSul-in-Marea-Neagra-0658/

    Apreciază

   • andrei said, on aprilie 28, 2014 at 9:22 pm

    @sdragosc Vrei razboi pentru o bucata de pamant??? Sa-ti reamintesc ce inseamna razboiul??? Sa-ti reamintesc ce armata avem noi versus cea ruseasca???????? Ne-ar anihila in cateva zile. OMG ce oameni, eu as ceda si toara tara in mainile rusilor numai razboi sa nu fie.

    Apreciază

  • timisorean1 said, on aprilie 26, 2014 at 5:50 pm

   Nu e nici o miscare logica. Iar tradatorii care ne conduc mai bine s-ar opri din ceea ce fac.

   Apreciază

   • sdragosc said, on aprilie 26, 2014 at 7:16 pm

    De ce nu este o miscare logica?

    Apreciază

   • timisorean1 said, on aprilie 30, 2014 at 1:45 pm

    Trezeste-te, omule!

    Apreciază

  • Irina said, on aprilie 26, 2014 at 7:46 pm

   Problema este ca si Turciii au invadat Siria si acolo situatia clocoteste. Din clipa in clipa al 3-lea Razboi Mondial va incepe. Asta este problema adevarata, cea cu venirea Rusiei pana la Prut nu are importanta pentru ac oricum pr Paisie si alti parinti a spus ca fiecare tara isi va reprimi teritoriile pierdute, fiecare neam va fi in matca sa inainte de Judecata.

   Apreciază

   • sdragosc said, on aprilie 27, 2014 at 10:21 am

    Este foarte important ca Rusia sa nu invadeze si Republica Moldova.

    Apreciază

  • plictisit de propaganda said, on aprilie 26, 2014 at 9:00 pm

   Auzi tu, tara trebuie inarmata! Dar ce cresc armele in cires?
   Tare ar mai vrea occidentul sa ne dea noua arme si daca e sa murim noi aici de gat cu rusii.
   Nu nenisorule, a trecut vremea prostelii. Vor sa se apere de rusi, s-o faca ei cu populatia lor.
   Noi romanii n-avem ce sa aparam.

   Ce sa aparam?
   Sondele Chevronului, vilele politicienilor, proprietatile multinationalelor, beizadelele, vaccinurile, tortionarii cu pensii, bancile, pamanturile cumparate de straini?

   Spune-le alora care te pun sa scrii ca prefer sa raspund in Fata Lui Dumnezeu ca n-am ridicat arma cand un ortodox rus a ridicat arma la un ortodox roman.
   PREFER ASA DECAT SA APAR EU CU ARMA IN MANA NISTE NATII SPURCATE CARE CASATORESC HOMOSEXUALI SI ISI BAT JOC DE NOI CU ORICE PRILEJ.
   A RIDICA ARMA IMPOTRIVA UNUI ALT ORTODOX PENTRU A APARA NISTE SATANISTI ESTE UN SACRILEGIU.

   IAR DACA UN ORTODOX RUS VA OMORA UNUL ROMAN, ATUNCI ACESTA VA RASPUNDE IN FATA LUI DUMNEZEU.

   Apreciat de 1 persoană

   • sdragosc said, on aprilie 27, 2014 at 10:16 am

    Trebuie sa fim pregatiti de lupta in fata oricarui agresor fie ca este Rusia sau Ungaria. Nici o palma de pamant nu trebuie cedata. Trebuie sa facem totul pentru cinstea si gloria Romaniei.

    Apreciază

   • Giovanni Onika said, on aprilie 27, 2014 at 11:26 am

    plictisit de propaganda
    BRAVO , foarte bine punctat si aici si in comentariul de mai sus. Cine de cine apara, ce se intampla acum si ce se doreste este provocarea unui macel. „Curvele ” guvernamentale slugoii satanei asta doresc impinse de „curvele” mai mari US si UE. Vad ca e plin de „agitati” care vor sa puna mana pe arme, pentru ce ? De ce ? Impotriva cui ? Sunt si vor veni vremuri si mai grele dupa cum se vede treaba.
    Oameni buni astia asta si doresc sa ne termine sa ne inrobeasca si sa ne piarda sufletele, singura arma impotriva lor este ca noi sa ne comportam crestineste, sa ne rugam necontenit fiecare cat si cum putem, viata noastra sa fie un exemplu de bunatate si daca e sa fim omorati sa murim cu Hristos in suflet si in rugaciune. La rautate si ura daca raspunzi la fel, ai sa te pierzi la fel cum e pierdut ca si cel care te-a provocat cu ura si rautate.
    Doamne iarta-ne si ne apara !

    Apreciază

   • Irina said, on aprilie 27, 2014 at 1:36 pm

    Si eu al fel judec, oricum si Occidentalii au poate mai multe pacate in carca decat rusii. Nu au stiut decat sa profite de alte popoare, in special de popoarele ortodoxe.

    Apreciază

   • Radu Humor said, on aprilie 28, 2014 at 5:41 pm

    Plictisitule, subscriu întrutotul !

    Apreciază

  • NIMENI said, on aprilie 26, 2014 at 9:18 pm

   sdragosc,
   E pregatita tara de lupta, e si inarmata, are carne de tun cat nu poate duce.
   Stai putin ca se pare ca jocurile sunt deja facute, putin circ in media, oleaca de manifestatii, guristi bla-bla-bla, niste avioane, pac-pac, ici-colo vreo 500 de morti si gata …s-a dat, s-a luat ….!

   Apreciază

   • sdragosc said, on aprilie 27, 2014 at 10:13 am

    Inca nu suntem pregatiti de lupta. Mai ne trebuie armament modern si vointa de a elibera Basarabia daca Rusia va indrazni sa invadeze si Republica Moldova.

    Apreciază

  • Cosmin said, on aprilie 27, 2014 at 10:49 pm

   @ sdragosc

   Eu la razboi ma duc numai daca in linia intai se duc cei ce au tradat si vandut tara in ultimii 24 de ani. Ei si familiile lor.

   Dar sa stii ca nu ma duc la razboi sa trag in rusi, ci sa ma asigur ca cei din linia intai nu bat in retragere.

   😉

   Apreciază

 5. ORTODOXIE said, on aprilie 26, 2014 at 12:33 am

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 6. Aurora said, on aprilie 26, 2014 at 12:39 am

  Incepe numaratoarea inversa ??? Vin zilele cernerii ? Nu e de mirare. Prea s-a ticalosit specia umana !

  Apreciază

  • NIMENI said, on aprilie 26, 2014 at 9:22 pm

   Aurora,
   Cam prea multa pleava ticalosita! Ne-ar suporta pamantul pe toti dar ticalosia otraveste aerul!

   Apreciază

 7. lorena said, on aprilie 26, 2014 at 1:44 am

  Despre Nosradamus s-a discutat pe acest blog.Interesant de citit: Dar cine Cine a fost RASPUTIN?
  “Sfânt” sau “eretic rustic”?

  http://doarortodox.ro/2014/04/25/rasputin-sfant-sau-eretic-rustic/

  Apreciază

  • Nimbus said, on aprilie 26, 2014 at 2:31 am

   Saman, demon. In nici un caz sfant si nici macar un simplu eretic. Practica samanismul.

   Apreciază

   • nouamoldova said, on aprilie 26, 2014 at 6:50 pm

    Frate nu judeca! Ai grija mare pacate iti asumi!

    Apreciază

  • nouamoldova said, on aprilie 26, 2014 at 6:48 pm

   Cu adevarat un Sfant! Sunt multe marturii!!!

   Apreciază

  • nouamoldova said, on aprilie 26, 2014 at 6:50 pm

   Cu adevarat un sfant! A marturisit-o insusi Nicolaie Gurianov

   Apreciază

   • acc70 said, on aprilie 27, 2014 at 9:27 pm

    sunteti cumva din Basarabia?…daca da , si vreti sa discutam , va rog sa cereti adresa mea de mail lui saccsiv, ca sa discutam pe mail

    Apreciază

 8. aniush said, on aprilie 26, 2014 at 8:19 am

  Da, clar Romania se pregateste de razboi.

  Apreciază

 9. aniush said, on aprilie 26, 2014 at 8:28 am

  Nimbus,
  Nostradamus nu a fost saman…el era un individ, care se dedicase stiintelor oculte i care fugea in padure sa invoce spirite intunecate. El a facut acele preziceri, multi au convingerea ca s-au adeverit…eu am convingerea ca ce a realizat el nu vine de la Dumnezeu.

  Apreciază

 10. viscu said, on aprilie 26, 2014 at 9:44 am

  de 2 saptamani locuitorii din Eforie, Techirghiol, Agigea sunt treziti in fiecare dimineata la ora 2 de avioane care trec timp de 2 ore la foarte joasa inaltime, se pot vedea insemnele nato de pe ele

  Apreciază

 11. Deescu said, on aprilie 26, 2014 at 10:22 am

  Garnitura asta mergea la Capul Midia la aplicatii si stiau foarte bine ca o sa fie filmati pentru ca pentru asta exista contrainformatii militare. Romania e dezarmata total, nu mai are tancuri, blindate, avioane de vanatoare sau bombardament, cu unitati date la licitatie in mafia baronilor locali si nu are pe cine sa atace si in caz ca intra ungurii in Transilvania in cel mult o saptamana ajung in Bucuresti.

  Apreciat de 1 persoană

  • NIMENI said, on aprilie 26, 2014 at 1:57 pm

   Deescu,
   Disparitia Romaniei si topirea in demonocratia UE este de mult planificata,
   sau,
   Invadarea …dupa cum profetea parintele Arsenie Boca.
   Ce ne trebuie noua TARA?

   Apreciat de 1 persoană

   • acc70 said, on aprilie 26, 2014 at 6:32 pm

    dureros de adevarat

    e chiar o prostie ca in conditiile date sa mai vrei sa aperi tara asta

    de ce? pai simplu:

    1. nu mai exista nici o tara, romanii sunt sub ocupatie jidoveasca si occidentala, tara a fost furata distrusa , si vanduta pe bucati practic tot ce mai putea apara neamul asta a fost desfintat

    2 romanii sunt folositi ca si sclavi moderni ( angajati) recompensati cu atit cat trebuie ca sa supravietuieasca de azi pe maine ..caci e mai ieftin sa dai sclavului o suma mica de bani pentru a traii decat sa-l pazesti in lagare

    3 daca tot am fost adusi la conditia de sclavi si jefuiti de tot…atunci macar daca incepe masacrul noi sa nu ne batem ca sa -i casapeasca rusii pe stapani…sa le ia ei gatul daca noi nu am fost in stare , ba mai mult , i-am tot votat ( marea majoritate) pe aceasi derbedei indiferent unde migrau..si indiferent cum se vota ei tot ieseau invingatori

    4 scalvii nu trebuie sa poarte arme si nu au nimica de aparat caci li s-a luat totul, deci nu cumva sa mergeti la centrele de recrutare in caz de „carnaval”ca atunci chiare o culme a prostiei…mergeti sa va dea stapanii prin masina de tocat dupa ce v-au luat totul si v-au batjocorit?

    PS :

    am scris cu ironie anumite chestii…dar e dureros ca am ajuns sa spun asta chiar si cu ironie..caci e cumplitul adevar

    Apreciat de 1 persoană

   • plictisit de propaganda said, on aprilie 26, 2014 at 9:47 pm

    @ acc70 said, on aprilie 26, 2014 at 6:32 pm

    DA!
    A-ti apara tara inseamna cu totul altceva decat jocul murdar al occidentului.
    Daca vin rusii, ok sa vina. Eu nu am bani si traiesc ca un amarat. Le arat drumul spre occident si acolo sa se duca. In niciun caz nu voi apara occidentul asupritor cu arma in mana.

    Romania este o tara ortodoxa. ORTODOXIA DA, TREBUIE APARATA.
    Dar rusii nu vin ca sa ne decrestineze pe noi.

    Erau discotecile pline de Paste. Baieti cu muschi si masini scumpe. Fete de politicieni.
    Moise Guran sa se prezinte la recrutare. Mircea Badea care are o conditie fizica excelenta.
    Barbatul Elenei Basescu, SYDA. SYDA face sport, are conditie fizica, este excelent pe frontul estic.
    BUG Mafia, ca vorba aia stiu cum e cu viata de cartier.

    Apropo, mai e Robert Turcescu care vorba aia ajunsese si colonel.
    E full tara de colonei si generali. Avem mai multi generali decat China.

    Politicienii sunt extraordinari. Oamenii de afaceri la fel.
    Fiind oameni cu bani, isi permit sa faca sport, sa aiba conditie fizica excelenta.
    Si toti acestia au ce sa apere, ca au averi si proprietati.

    Apreciază

   • Cosmin said, on aprilie 26, 2014 at 11:35 pm

    @acc70

    Adevar graiesti, din pacate asa este…

    Dumnezeu sa ne pazeasca!

    Apreciază

  • Irina said, on aprilie 27, 2014 at 1:19 pm

   Nici flota nu mai avem, absolut nimic nu mai avem. Iar in caz de razboi politicienii nostri ce au vandut tot din 89 in coace, vor fugi si se vor ascunde, iar noi vom fi lasati probabil in bataia furtunii. Dar cred totusi ca Dumnezeu va fi cu noi.

   Apreciază

 12. cel fara de nume said, on aprilie 26, 2014 at 3:38 pm

  aceasta natie va fi puternic decimata in cel de al treilea razboi mondial dar asa si trebuie prea multa prostie si lasitate s-au adunat aici

  Apreciază

  • ed said, on aprilie 27, 2014 at 9:24 pm

   @cel fara nume
   …dar cine esti tu sa hotarasti soarta natiunii romane???…

   Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on aprilie 28, 2014 at 8:48 pm

   De unde această autodenigrare? Românul de bună credință a luptat întotdeauna pentru neam, pentru țară și pentru credința strămoșească (ortodoxă). Prostia și lașitatea cui? A unei mari părți din clasa politică. Asta da. A celor nepăsători și fără credință în Dumnezeu…

   Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on aprilie 28, 2014 at 8:49 pm

   De unde cunoști așa de bine viitorul? Ceva, vreo legătură cu Nostradamus?

   Apreciază

 13. Mariuca said, on aprilie 26, 2014 at 4:30 pm

  Arsenie Boca nu a profetit nimic ci ci informa romanii despre planul de impartire a Romaniei hotarat de strategii militari britanici.

  Apreciază

 14. Iones said, on aprilie 26, 2014 at 6:03 pm

  Casa piramidă: o interpretare modernă a unei strucuri antice
  http://www.magazinuldecase.ro/articole/casa-piramida-o-interpretare-o-moderna-a-unei-strucuri-antice-1316.html

  Apreciază

 15. nikodim said, on aprilie 26, 2014 at 6:09 pm

  HRISTOS A INVIAT!
  Eu nu inteleg un lucru. De acum 20 de ani Rusia s-a retras din Germania si din toata Europa de Est, a desfiintat Tratatul militar de la Varsovia, s-a retras chiar si din republicile componente ale URSS de s-au trezit unele dintre ele care niciodata nu au existat ca state de sine statatoare( de ex. Ucraina) ca nu stiau ce sa faca cu libertatea neasteptata, a adoptat „economia de piata” si liberalismul in politica, si-a desfiintat o mare parte din armata…ca doar ramasese in urma retragerii Rusiei o zona libera de arme intre ea si NATO de mii de kilometri, a adoptat o constitutie si o linie economica dictate de consilierii americani pe vremea lui Eltin.
  In acest timp NATO a profitat de fenomenul asta ca de o slabiciune a Rusiei si a avansat spre Est si inca avanseaza fara sa tina cont de nicio observatie a rusilor.
  Acum nu ca ar fi rusii ingerasi, dar oricine ar fi in situatia lor, nu s-ar simti inoportunati de acest avans militar continuu in spatiul lor istoric si n-ar lua atitudine? Daca s-ar fi implicat alta tara puternica in ceva destabilizari, de exemplu in Mexic la granitele SUA, oare americanii ar sta linistiti si nu ar lua masuri militare?
  Eu consider ca situatia asta conflictuala este alimentata in mod deliberat pentru declansarea unui mare razboi in care sa se urasca si sa se mai omoare niste milioane de europeni intre ei ca in primele doua razboaie mondiale iar cei de peste ocean sa traga foloase si sa ramana ei singura putere dominanta ca pana acum.
  Pur si simplu inchinatorii demonizati ai lui moloh vor sa aduca mega-jertfe de sange pentru pastrarea privilegiilor in lumea aceasta si pentru asta massmedia globala subordonata ne serveste pe ecrane imaginile baietilor „buni” si ale baietilor „rai” ca sa ne omoram intre noi conform poftelor stapanilor lor.
  Credeti ca noi, crestinii ortodocsi, chiar daca suntem in NATO si UE, suntem baietii „buni” pentru stapanii lumii??? I

  Apreciază

  • stef said, on aprilie 26, 2014 at 10:07 pm

   Ai perfecta dreptate – Conflictul este alimentat de occident si dospit de multa vreme pe tabla de sah a kabalei sataniste – „curatarea” de populatie a planetei este impinsa pentru inceput in zona noastra si zona orientului mijlociu – rusii vor fi impinsi pe mai multe fronturi…

   Apreciază

  • stef said, on aprilie 26, 2014 at 10:14 pm

   Sunt si morti de oftica pentru ca anul trecut in septembrie nu le-a iesit planul din Siria pentru ca rusii s-au opus prin toate mecanismele diplomatice – Mediterana se umpluse de nave rusesti si occidentale …

   Apreciază

  • Irina said, on aprilie 27, 2014 at 7:14 pm

   Exact in toata treaba asta o mare vina o are si Occidentul.

   Apreciază

 16. Iones said, on aprilie 26, 2014 at 6:25 pm

  Anual, zeci de mii de IMIGRANTI devin cetăţeni români cu acte în regulă. http://adevarul.ro/news/societate/internationalaromana-povestile-cetatenilor-import-1_535b8c2e0d133766a81bbb01/index.html

  Apreciază

  • Mălin said, on aprilie 27, 2014 at 3:34 pm

   Aceia sunt jidovi de altă naţionalitatea care vin în România findcă au auzit că românii sunt ca nişte sclavi care pot fi foarte uşor exploataţi de către jidovi, ei fiind consideraţi incapabili să ajungă în anumite posturi, iar ei ştiu că au relaţii şi pile evreieşti în România unde orice jidov se poate realiza fără aproape nici un efort…
   Alina Ilac, acel jurist căruia i se face reclamă în Adevărul lui Cristian Burci, alt jidov, este un nume tipic folosit de către evrei. Însă nu numele în sine contează fiindcă numele nu spune prea multe, ci faptul cum sunt ele alese de către ei. Jidovii îşi aleg doar acele nume a căror terminaţie se sincronizează cu terminaţilor numelor evreieşti…Alina Mungiu-Pippidi, Alina Plugaru…

   Ei consideră că limba care s-a vorbit până la Noe şi la fiul său Sem care e strămoşul lui Avraam, este tot limba ebraică deoarece „la amestecarea limbilor singurul care nu a participat la construcția turnului a fost Eber de aceea limba lui nu s-a modificat”. De aici ei au dedus că limba originală a lui Adam ar fi fost ebraica –> http://ro.wikipedia.org/wiki/Fenicia
   Aşa se explică numele sau prenumele unor vedete ca Bryan Adams, Eva Longoria, Anda Adam etc

   Cristian Burci, Cristian Dior, Cristian Mungiu, Cristian Preda, Răzvan M. Ungureanu, Adrian Severin, Adrian Cioroianu, Lucian Mândruţă?, Florian Pittiş? etc, observă sincronizarea cu terminatiile numelor ebraice NATAN, ABIDAN, LABAN, ELNATHAN, ERAN, CAINAN etc

   Emilian, Emil/Emanuil, Emila sau Nina şi Ninel alte nume indragite mult de evrei ca Maia Emilia Ninel Morgenstern sau soţia jidovului Alexandru Graur numită Neaga (Nina) Sion sau nevasta tovarăşului Ilici şi sora masonului Emil Răzvan Theodorescu aşa-zisa Nina Iliescu…
   Eu am oferit doar câteva exmplificări bazate peste 90% pe anlizarea de nume a persoanelor despre care se ştie sigur că sunt de origine evreiască.
   Nu trebuie să faci decât o scurtă analiză de nume a vedetelor-staruri sau ale politicienilor de pe plaiurile noastre şi se poate observa că se merge pe aceleşi linii de sicronizare a numelor întâlnite la jidovii „români” cu terminaţiile numelor originare ebraice…Mie personal nu mi-a venit să cred prima dată însă este cruda realitate. Se pare că lucrarea jidovilor este mult mai veche în România pe când mulţi dintre noi dormeam şi aşa se explică cum au reuşit să se impună în special în afeceri, politică şi media fără ca nimeni să li se mai poată opune fiindcă lucrează ca într-o reţea atent structurată precum grupările criminale organizate,

   Se pot adapta si obtine foarte usor astfel de nume deoarece numele românesti pot fi modelate si modificate fara prea mare efort spre deosebire de limba greaca, care le-a dat batai de cap jidovilor „greci” fiind o limba bine înrădăcinata tot atât de veche sau poate chiar mai veche decât ebraica si care cu greu poate suporta
   transformari si adaptari dupa terminattile etimologice ale numelor ebraice.

   Aici sunt mai multe nume ebraice din Vechiul Testament: http://rugaortodoxa.blogspot.ro/p/nume-biblice.html
   Alte liste cu celebrităţi de origine jidovească:

   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Romanian_Jews
   http://ro.wikipedia.org/wiki/Actori_%C8%99i_actri%C8%9Be_de_origine_evreiasc%C4%83
   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_actors
   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_French_Jews
   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Canadian_Jews
   http://www.badpolitics.ro/personalitati-publice-de-origine-evreiasca-lista/

   Apreciază

 17. Sluga netrebnica said, on aprilie 26, 2014 at 6:26 pm

  Aceasta potentiala mobilizare a armatei Romaniei pentru un eventual razboi avandu-i ca aliati pe SUA, NATO si UE nu are nici-o legatura cu apararea credintei noastre ortodoxe. Hristos nu a avut nimic si nici nu a luptat pentru nimic din cele materiale. Credinta a fost unica Sa avere si unicul sau scop a fost de a insamanta in fiecare dintre noi un strop de credinta. Atat. Nu si-a dat viata nici pentru pamantul Israelului, nici pentru al Romaniei, nici pentru nimic din cele materiale. Ci doar pentru cradinta cea dreapta in Dumnezeu cel Viu si Adevarat, Facatorul Cerului si al pamantului, Cel in Sfanta Treime inchinat: Tatal, Fiul Iisus Hristos si Sfantul Duh.

  Mihai Viteazul, Stefan cel Mare si toti ceilalti domnitori ortodocsi pe care i-a avut neamul acesta au luptat pentru apararea credintei ortodoxe. Nu au luptat pentru apararea pamantului, casei, pomilor, petrolului, gazelor … toate cele materiale sunt de folos ca sa poti trai si sa te mantuiesti. Ca doar in viata aceasta ai posibilitatea de a crede si a face faptele credintei cele mantuitoare.
  Patria, neamul, tara … nu sunt un scop in sine si sunt doar mijloacele necesare pentru a vietui. Scopul principal al luptei trebuie sa fie ORTODOXIA.

  Oare pentru aceasta vrea Basescu sa mobilizeze armata? Oare acesta este scopul SUA, NATO, UE ? Ortodoxia ?

  Cand o iesi Basescu la televizor, alaturi de reprezentantii SUA, NATO si UE, si vor spune cu totii ca homosexualitatea este un pacat, ca avortul este un pacat, ca concubinajul sau “parteneriatul civil” este traire in curvie, adica tot pacat, si vor modifica si legislatia in directia aceasta, atunci am mai avea motive noi, romanii, sa ne mobilizam pentru un eventual razboi.
  Cand o spune Basescu ca neamul romanesc este neam ortodox si ca ecumenismul este o inselatorie a diavolului, si ca ortodoxia este singura credinta adevarata si mantuitoare, infierand legile satanice pe care ni le impun SUA, NATO si UE, atunci s-ar putea sa mai capete si el putina credibilitate.
  Altfel, nu este decat un impostor, un tradator de neam si tara si nu are nici-un drept sa ceara mobilizarea armatei pentru apararea intereselor straine.

  Dar SUA, NATO si UE, in frunte cu Basescu, Ponta si aproape toata clasa noastra politica, ne interzic sa spunem copiilor nostri ca homosexualitatea este un pacat si ca vor arde vesnic in focurile iadului. Ne interzic sa le spunem copiilor nostri ca daca s-a nascut fetita trebuie sa se imbrace in fustita si cand o creste mare trebuie sa-si pastreze fecioria pana la Sfanta Taina a nuntii si sa dea nastere la copii, alaturi de sotul ei.
  Ne interzic sa le spunem copiilor nostri ca daca s-au nascut baietei, trebuie sa se imbrace in pantaloni si, la fel, sa-si pastreze fecioria pana la Sfanta Taina a nuntii si ca este o spurcaciune sa se impreuneze barbat cu barbat.
  Ne interzic sa le spunem ca folosirea prezervativului este un pacat.

  Si cate si mai cate, toate invataturile si legile puterilor “civilizate” sunt impotriva credintei noastre ortodoxe, sunt impotriva lui Dumnezeu.

  Pentru ce sa merg la razboi? Pentru a apara Sodoma si Gomora vremurilor noastre? Sa merg la razboi pentru si alaturi de Satana?

  Eu am facut armata si am jurat sa apar suveranitatea, integritatea teritoriala,i avutia si implicit valorile traditionale ale acestui neam, adica ortodoxia. Pai in cazul acesta ar trebui sa lupt impotriva SUA, NATO si UE. De 20 de ani ne ataca suveranitate, ne jefuiesc avutia si incearca sa diluieze sau sa stearga de tot ortodoxia. Dar o fac intr-un mod “legal”, cu ajutorul politicienilor nostri.

  Nu, acesta nu este nu va fi un razboi al apararii Romaniei si traditiei noastre ortodoxe. Va fi un razboi de aparare a intereselor corporatiilor straine si de implementare a inselaciunilor satanice.

  Eu nu voi merge la razboi indiferent ce va spune legea. Si nu am nici-o mustrare de constiinta.

  Cine vrea sa plece la razboi pentru a apara interesele Chevron, Nestle, OMW, Mc Donalds, ale supermarketurilor sau ale oricaror alte corporatii straine, e liber s-o faca. Dar nu in numele lui Dumnezeu, pentru ca acest razboi nu are nici-o legatura cu apararea ortodoxiei.

  Cateva articole foarte interesante:

  http://r-26500.blogspot.ro/2014/04/in-cazul-unui-conflict-armat-nato-rusia.html

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/republica-de-urgenta-romania-traian-basescu-mina-de-lucru-va-prezinta-degetul-din-mijloc-105345.html

  http://www.catavencii.ro/Razboiul-fulger-de-aparare-a-patriei_0_10700.html

  Apreciază

  • NIMENI said, on aprilie 26, 2014 at 9:10 pm

   Sluga netrebnica,
   NU JEFUIESTE NIMENI NIMIC, LI SE DA!

   Apreciază

  • plictisit de propaganda said, on aprilie 26, 2014 at 9:55 pm

   Asta nu este razboiul nostru.
   In ce hal a fost adusa aceasta tara de hotii perfizi din apus, nici nu avem ce apara.
   Aia care au furat sa apere ei. Occidentul are bogatiile, sa si le apere singur.

   Apreciază

  • safimvigilenti said, on aprilie 26, 2014 at 10:13 pm

   excelent comentariu insa cum vei evita inrolarea in armata…nu stiu ce sanse vor avea fugarii si dezertorii…

   Apreciază

   • plictisit de propaganda said, on aprilie 27, 2014 at 3:31 am

    Eviti cum a evitat si Sfantul Iustin Parvu sa se dezica de Hristos. Uite asa eviti!
    Dezertor esti doar cand Ii intorci spatele Lui Hristos. Cand te dezici de El, esti dezertor. D-aia in Apocalipsa se vorbeste de lepadare. Aia e dezertarea.
    Ca ma numeste un stat mafiot dezertor este o onoare. Nu se face partasie cu astia.

    Apropo, stii cum il numeau pe Parintele Iustin comunistii care se ocupau cu reeducarea in temnita:
    B A N D I T ! ! !
    Si astia isi traiesc batranetile linistiti, cu pensii frumoase. Si-ar fi bine sa ii aparam noi pe ei si pe odraslele lor care n-au stiut altceva decat sa tradeze un neam romanesc, ca vorba aia, aschia nu sare departe de trunchi.

    Apreciază

  • ed said, on aprilie 27, 2014 at 9:41 pm

   @sluga netrebnica
   …da si sursele si autorii articolelor „foarte interesante”,recomandate de tine sunt….cum sa zic….”””credibile”””….scutiti-ne cu rogozeanu ,vox publica si altii de genul…sau esti cam naiv???

   Apreciază

 18. cel fara de nume said, on aprilie 26, 2014 at 6:33 pm

  mai informeaza -te mariuca

  Apreciază

 19. Radu Humor said, on aprilie 26, 2014 at 6:42 pm

  Se răsteşte pudelul la dulău 😉
  Băsescu, pus de iudeomasonerie, în speranţa că ruşii văzând această „uriaşă desfăşurare de forţe 😆 😛 ” vor deschide graniţele să pătrundă noua armATĂ JUDEOELIBERATOATRE din nou până la porţile Stalingradului 🙄
  Ce să facem noi cu aceste fiare vechi, ca să-l citez pe un clasic evreu în viaţă: Petrişor Roman Neulander ?!
  Dar şi fără militari de profesie …
  Că au avut grijă Oculta să ne-o distrugă :mrgreen:

  Apreciază

 20. Laura said, on aprilie 26, 2014 at 8:33 pm

  Trăim vremurile cele din urmă. Asta e clar. Lumea e atât de rea, egoistă şi fără credinţă. Dacă ne uităm în jurul nostru, o să vede semnele. Se apropie venirea celui de-al treilea război mondial, cutremure, tot felul de boli, tot ce scrie în Apocalipsă.

  Apreciază

 21. cel fara de nume said, on aprilie 26, 2014 at 10:04 pm

  si ca de obicei in istoria noastra si in celelalte razboaie si acest razboi o sa ne prinda cu izmenele in vine fara armata fara pregatire fara o minima strategie fara credinta si fara Dumnezeu, pt idiotii care cred ca o sa ne apere NATO sa nu uite ce occidentul ne-a vandut ca pe curve de 2 ori si in celelalte razboaie ,vom fi singuri in fata ursului rusesc dar poate ca ne meritam soarta ,sper ca tarile Organizatiei de la Shanghai (SCO) sa transforme acesta tarisoara intr-una de ruine si de cadavre ca si asa avem prea multi prosti aici si sper ca cei care vor ramane daca vor ramane sa le vina mintea de pe urma a romanului si nu se vor mai lasa manipulati cum am fost 25 de ani

  Apreciază

 22. moxu said, on aprilie 26, 2014 at 10:35 pm

  Fratilor nu mergeti la razboi dupa ce ne-au batjocorit si saracit acuma vor sa ne dam si sufletul lui satana ,
  Nu avem ce apara tara nu mai este demult a noastra asa ca nu aparati nimic mergand la razboi , aparati pamanturile care sau vandut strainilor .

  Apreciază

 23. Nica Ionel said, on aprilie 27, 2014 at 12:17 am

  Reblogged this on tineridelanganoi.

  Apreciază

 24. Iones said, on aprilie 27, 2014 at 2:21 am

  “Să ne facem un nume” – Turnul Babel în variantă modernă

  Arabia Saudită va construi noul Turn Babel care va avea un kilometru de înălţime. Costul proiectului este estimat la 1 230 milioane de dolari, va avea 200 de etaje şi va fi orientat înspre Marea Roşie.

  http://www.stiricrestine.ro/2014/04/26/sa-ne-facem-un-nume-turnul-babel-in-varianta-moderna/

  Apreciază

 25. Romeo said, on aprilie 27, 2014 at 8:01 am

  Dati cezarului cele ale cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu !

  Capacitatatea de lupta pentru apatarea tarii trebuie sa existe si sa se intareasca.
  Ungurii au deja trupe de asalt „Jobbik ” – care executa an de an menevre militare in Romania, pregatind diverse strategii de ocupatie. Sa fii total nepregatit si fara posibilitatea de a riposta insemna pamna la urma tradare de neam si tara.

  Pe de alta parte, stapanii lui Basescu sunt mai curand interesati sa produca un macel in acest spatiu – inclusiv in zona Ukraina – Rusia, pt ca apoi noii colonisti sa-si poata justifica legitimitatea prin „descaslecarea” intr-o zona nelocuita.

  Fortele armate romane nu conteaza intr-un razboi cu Rusia, dar putem sa dam un semn de jertfa si de a opune rezistenta, cum au facut polonezii cu nazistii, finlandezii cu sovieticii, si nu am facu noi cu sovieticii in 1940.

  CRED CA TREBUIE SA FIM PREGATITI IN SPECIAL DUPA OCUPATIE, DUPA MODEL PALESTINIAN DE EXEMPLU !

  Astazi razboaiele o componenta importanta economica, si asta depinde de fiecare din noi.

  CEA MEI IMPORTANTA RAMANE POSTUL SI RUGACIUNEA !

  Apreciază

  • acc70 said, on aprilie 27, 2014 at 5:05 pm

   chestia cu cezarul numai tine de circa cateva sute de ani
   ( la revolutia franceza cezarul a fost inlocuit cu satana, iar satanei nu trebuie sa ii dai nimica, daca nu stii cine e satana afla ca e masoneria care conduce aproape toate guvernele mondiale)

   sunt de acord sa ne organizam dupa modelul rezistentei legionarilor de dupa razboi din Muntii Fagaras, si tinta sa fie trupele maghiare care vor venii sa ia Ardealul…cu rusii nu avem nica, sa fie clar

   Apreciază

   • Ecaterina said, on mai 24, 2014 at 10:48 pm

    Imi plac comentariile tale acc70. Le zici tare bine.

    Apreciază

  • moxu said, on aprilie 27, 2014 at 5:34 pm

   Frate Romeo lasa tu pilda asta in biblie unde este pusa si nu o lua in interpretare cum vrei tu. Isus hristos nu a instigat nici cand la razboi desi pe timpul lui iereau sub ocupatie romana , a venit sa vorbeasca de pace si a spus cine scoate sabia de ea va muri. .Io cred ca criminali sint toti aceia care nu vor sa luam o pozitie neutra in acest inceput de noua ordine mondiala , Si daca mergem la lupta contra fratilor ortodocsi fac abstractie , si Rusia pierde gandestete ce dictatura se va instaura tinand cont ca UE SI AMERICA vor domina lumea , ai tu incredere ca dupa razboi mai poti sa fi independent ca stat ? la cine te mai plangi tu daca America se va intoarce impotriva ta . ai auzit de cuvantul japca se va aplica dupa ce vei fi trimis sa te decimeze ca un fraier vei muri in linia 1 ca sa mai ramana doar pensionarii din acest neam al nostru.
   Ca sa repari ceva acum trebui sa te rupi acum de UE si NATO maine va fi tarziu

   Apreciază

 26. Divort said, on aprilie 27, 2014 at 10:12 am

  Se pare ca treaba este mai incordata decat ne lasa pe noi guvernul sa stim !

  Apreciază

 27. john said, on aprilie 27, 2014 at 11:24 am

  Inainte de a vorbi despre razboi am cateva intrebari lamuritoare pentru cititorii acestui blog:
  1) cati dintre voi stiu sa tina o arma in mana;
  2) cati dintre voi sunt in masura sa despice burta sau capul unui om;
  3) cati dintre voi si-au vazut colegul sau camaradul de arme fara mana,picior sau cap;
  4) cati stiu sa-si protejeze prietenii,familia in caz de forta majora;
  5) cati dintre voi ati facut(fugit) un mars pe timp de zi sau noaptea orientandu-va dupa stele;
  6) cati dintre voi ar rezista zile intregi nemancati si adapostiti prin vagauni si altele in conditii de izolare temporara;

  Fratilor,ce-i cu lumea asta? Razboi,razboi,razboi..pe ce siteuri citesti numai acest subiect se dezbate.Razboiul inseamna jaf,distrugere,trauma,absenta LEGII>absenta lui DUMNEZEU = moarte!Rugati-va pentru PACE!
  Altii se intreaba de ce si pentru cine sa apere sau sa lupte in aceasta tara.

  http://capitalismpepaine.com/2014/04/27/tara-s-o-apere-bugetarii-si-asistatii-social/

  Pentru ei in primul rand,iar apoi pentru cei de langa ei,bunic tata,mama,copil sotie,iubit(a) etc..pentru memoria inaintasilor,pentru dreptul de a fi.Va intrebati daca eu stiu toate astea si daca as lupta pentru aceasta tara?Da,le stiu si as lupta pana la ultima picatura de sange si de energie,pentru simplul fapt ca m-am nascut aici,iar in alta nu m-am adaptat (desi puteam ramane in occident).

  Pentru improspatarea-reamprospatarea memoriei colective,in ceea ce priveste razboiul si atrocitatile lui,va recomand un film :
  Downfall / Der Untergang 2004: Ultimele zile din viata lui Hitler
  “În acest gen de război nu există civili. Dacă războiul este pierdut, atunci nu-mi pasă dacă poporul piere în el. Nu voi vărsa nicio lacrimă pentru el; deoarece nu merită.” Aşa îşi justifică Hitler decizia de-a nu capitula în faţa ruşilor, chiar dacă asta înseamnă pierderea a sute de mii, sau chiar milioane, de vieţi civile – femei, copii sau bătrâni.
  O altă replică foarte dură şi plină de însemnătate chiar şi în zilele noastre îi aparţine lui Goebbles, care spune aşa atunci când nici el nu vrea să capituleze în ciuda pierderilor inutile de vieţi omeneşti: „Nu noi am forţat poporul să intre în acest război ci el ne-a mandatat să facem asta. El şi-a atras această năpastă asupra lui, iar acum să plătească preţul.” Asta ar trebui să ne dea de gândit şi nouă, celor care merg
  nem în fruntea ţării. Lor nu le pasă, noi suntem cei care plătim preţul.
  Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca de ce-i mai rau
  Partea l -a
  http://vk.com/video_ext.php?oid=221112572&id=166012018&hash=8baa6acb2540b5b4&hd=1
  Partea a ll-a
  http://vk.com/video_ext.php?oid=221112572&id=166012020&hash=457646d33abd1a1e&hd=1

  Apreciază

 28. mishuleu said, on aprilie 27, 2014 at 11:43 am

  Site indoielnic la care trebuie filtrare adecvata contine niste informatii.

  Un înalt ofiţer anonim al Armatei Române avertizează că ţara noastră va intra în război, dacă Rusia va ataca Ucraina! Cititorii site-ului îmi atrag atenţia de prezenţa trupelor NATO şi a avioanelor lângă graniţa cu Ucraina!

  http://www.lovendal.ro/wp52/un-inalt-ofiter-anonim-al-armatei-romane-avertizeaza-ca-tara-noastra-va-intra-in-razboi-daca-rusia-va-ataca-ucraina-cititorii-site-ului-imi-atrag-atentia-de-prezenta-trupelor-nato-si-a-avioanelor-la/

  Apreciază

 29. […] Vedeţi şi: Video: MARE TREN cu zeci de vagoane cu tunuri, lansatoare de rachete, camioane militare, etc. trecan… […]

  Apreciază

 30. Radu said, on aprilie 27, 2014 at 4:35 pm

  Sunt cam neglijenti daca lasa sa transporte asa ceva la vedere nu pui tu o prelata ceva sa le acoperi. Era foarte usor daca vroia cineva sa le saboteze sau sa zicem prin absurd un avion de vanatoare cu reactie sa le distruga din zbor.
  In mintea lor ei isi inchipuie ca se pregatesc de razboi… Sunt de a dreptul naivi daca cred ca avem vreo sansa impotriva Rusiei sau a altor forte opuse E.U si N.A.T.O.

  Va zic eu daca se enerveaza pe noi vecinul de la rasarit si are si motive CASUS BELLI ( justificare/cauza/motiv pentru a deschide un razboi ) in o saptamana sau mai putin ajung in Bucuresti iar in maxim doua au ocupat tara.

  Noi avem tehnologie militara din secolul trecut adica in anii 1980-1990 doar sa le fi mai imbunatatit recent. Oricum pana in 2016 cand sosesc primele avioane nu mai e mult si de abia in 2017 vor fi operationale.
  Oricum sunt depasite moral si tehnic in comparatie cu Eurofighter typhoon sau F22 RAPTOR chiar si Sukhoi PAK FA T50.

  Apreciază

 31. doktoru said, on aprilie 27, 2014 at 5:26 pm

  Se grabesc evreii deoarece au dezgropat ei niste profetii ale unor rabini mai vechi si vor sa faca ca totul sa coincida conform viziunilor acestor rabini si nu conform bibliei,in paranteza fie spus ca toti evreii sunt blestemati de legea lui Moise pe care ei nu o mai pot tine de aproape 2000 de ani,…cautand pe niste saituri evreiesti am aflat ce gandesc evreii si ce asteptari au ei pana in 2017 iar multe saituri au preluat aceste informatii pe langa alte aiureli evreiesti si ciudate explicatii ale profetilor VT…le ei da bine si nr anului 5777.

  Vom începe acum să reflectam la comentariile înțelepților evrei si la ceea ce au prezis ca vor fi principalele evenimente din Israel, și ce va fi în ultimii șapte ani înainte de venirea lui Mesia . În conformitate cu profeția lui Rabi Yochanan ben Zacai de Yavneh așa cum s-a menționat în partea talmudică numit ” Sanhedrin 97b ” , am luat act de faptul că , dacă aceasta este ultima Săptămâna de ani sabatica înainte de venirea lui Mesia , atunci când trebuie să ne uităm la detalii , an de an , și a vedea dacă probele se potrivesc cu înțelegerea profetică , mai ales prin cei șapte ani dintre Rosh Hashanah 2008 și Rosh Hashanah 2015 . Apoi următoarele evenimente se pare ca vor avea loc în anii care vor urma acestor avertismente shofar(trambita) la fiecare Rosh Hashanah din fiecare an . Aici este un rezumat al acestei profeții talmudice scrisa în urmă cu aproximativ 1943 de ani de faimosul Rabbi Yochanan ben Zacai de Yavneh . Să ne uităm acum la această colecție de pasaje din Talmud Sanhedrin 97a în , așa cum au fost scrise :
  Sanhedrin 97a – ” Rebi Yochanan a declarat : În generația in care Ben Dovid va veni , hahamul talmudist ,” elevul înțelepciunii „, cunoscut si sub numele de salvia Torei sau savant , se va micsora , iar ochii celorlalti vor suspina de durere ; multe pedepse și multe decrete rele vor fi reînnoite ; una nu va înceta înainte de a începe alta . Rabinii au învățat : Perioada Shmittah în care Ben Dovid va veni următoarele versete vor fi îndeplinite :

  1.În anul marcat de Shofar la Rosh Hashanah 2008 ( anul evreiesc 5769 ) : ” Am determinat-o să plouă pe un oraș , dar , în alt oraș , nu am facut-o să plouă . ”
  2.În anul începând cu Rosh Hashanah 2009 ( anul evreiesc 5770 ) : ” va exista o ” ușoară foamete „, în care, conform Rashi , ” nici un loc nu va fi complet mulțumitor ” .
  3.În anul începând cu Rosh Hashanah 2010 ( anul evreiesc 5771 ) : ” foametea va fi mare , și bărbați, femei , copii , oameni evlavioși și oameni cu fapte bune vor muri ; Tora va fi uitata de cei care au învățat-o . ”
  4.În anul începând cu Rosh Hashanah 2011 ( anul evreiesc 5772 ) : ” unii vor fi saturati în timp ce altii nu . ”
  5.În anul începând cu Rosh Hashanah 2012 ( anul evreiesc 5773 ) : ” Va fi o mulțime de oamenii care vor mânca , bea , și vor fi veseli , iar Tora va reveni la cei care au învățat-o . ”
  6.În anul începând cu Rosh Hashanah 2013 ( anul evreiesc 5774 ) : ” Vor fi voci care conform lui Rashi fie descriu sunetul shofars ( trambitele de război ) ori vor da indicii și vesti cu privire la venirea lui Mesia . ”
  7.În anul începând cu Rosh Hashanah 2014 ( anul evreiesc 5775 ) : ” Va fi război ( Gog si Mogog sau Armaghedon ) ” .

  8.În anul începând cu Rosh Hashanah 2015 ( anul evreiesc 5776 ) , Daca HaShem vrea , răscumpărarea va veni la plinătatea timpului , cu revelatia lui Mesia . Atunci ;
  9.În anul începând cu Rosh Hashanah 2016 ( anul evreiesc 5777 ) , ” În cazul în care Maschiah ben Dovid ( Mesia , fiul lui David ) este revelat , Împărăția Cerurilor mesianica va fi inaugurata pe Planeta Pământ. ”

  Apoi, ne amintim de recentele traduceri vechi ale profeției lui Rabbi Iuda ben Samuel , care a murit în anul de veselie(jubileu) 1217 , și a lăsat această profeție a ” Ultimelor Zece Jubilee înainte de a începe epoca mesianică „, iar aceasta profetie a fost scrisa cu șase jubilee înainte de începutul profeției . Ceea ce este scos în evidență este profund atunci când cu Jubileul final va începe epoca mesianică a lui Maschiah . Ca atare ne gândim serios la această documentație scris de Destination Yisrael în 02 decembrie 2012 :
  Destination Yisrael – ” Acesta a fost în anul 1217 d.H. cand unul dintre cei mai legendari și prolifici rabini hasidici a lui Iuda din Germania a făcut o predicție uluitoare despre viitorul Ierusalimului și venirea lui Mesia . Cunoscut sub numele de Iuda ben Samuel ( Iuda a – Hasid sau Iuda cel Pios , a trăit în secolul al 12-lea și al 13-lea in Regensburg , Germania) .
  Născut în Speyer în 1140 , Rabbi ben Samuel a murit în 22 februarie 1217 în Regensburg . El a fost unul din părinții Chassidei (iudaismul hasidic) , o mișcare de misticism evreiesc din Germania diferita de misticismul cabalistic al lui Rabbi Luria , unde Chassid-eii au evidentiat etica morale puternica și rugăciunea .
  Când Rabbi Judah HeHasid s-a stabilit în Regensburg , la vârsta de 55 de ani, el a scris aici cărțile sale seminale ; Sefer Hasidim ( Cartea celui Pios ) , Sefer Gematriyot ( o carte de astrologie ) și Sefer Hakavod ( Cartea Gloriei ) . Această carte din urmă este acum pierduta și doar câteva citate au rămas de la cativa autori ulterioari .
  Acești ani au fost in vremea cruciadelor Romane creștine din Țara Sfântă, între anii 1096-1270 . O corespondență înfloritoare a fost efectuata între Ierusalim și Țara Sfântă și rabinii europeni din Worms și Regensburg din Germania .
  Acesta a fost în anul in care Rabbi Judah Ben Samuel a început să publice calculele sale biblice denumite Gematria , plus observațiile sale astronomice care ne-a dat acest rezumat pe care il putem citi astăzi .
  Rabbi Judah ben Samuel – ” Când otomanii ( turcii ) – care erau fost deja o putere recunoscuta in Bosfor în timpul lui Iuda Ben Samuel – vor cuceri Ierusalimul ei vor domni peste Ierusalim timp de opt jubilee . După aceea, Ierusalimul va deveni no man s-land pentru un jubileu , și apoi în al nouălea jubileu va intra din nou înapoi în posesia poporului evreu ,ceea ce ar însemna începutul timpului final mesianic . ”
  Încă o dată ne ținem respirația și ne gândim la implicațiile profunde . Am revazut Săptămâna de ani sabatica trecuta între anii dintre Rosh Hashanah 2001-2008 , care s-a încheiat in anul calendaristic evreiesc 2009 , și am realizeat că Mesia nu a venit și era mesianică a ajuns în anul 2009 (adica evreii mai asteapta inca o saptamana sabatica de 7 ani sa treaca ca poate in acest timp va binevoi si mesia al lor ,totusi,sa apara).
  Cu toate acestea atunci vom vedea o nouă gândire profundă !!!. În cazul în care Mesia va veni în anul 2017 , si acesta va fi , de asemenea, un an jubiliar iar îndeplinirea tuturor profeților vor fi îmbinate într-un singur vortex profetic , care se va încheia la timpul stabilit de Hashem . Bătălia finală Gog si Mogog va fi terminata în anul al 7-lea ; Mesia va fi descoperit și isi va ocupa tronul în Împărăția Mesianică de pe Planeta Pământ după anul al 8-lea în ultima Săptămâna de ani sabatica.
  Dintr-o dată ne dăm seama că suntem în al 5-lea an al acestei profetice Săptămâni sabatice de ani, în anul evreiesc 5773 ,adica în anul 2013 . Să aruncăm o privire la profeția lui Rabbi Yochanan ben Zacai care a trăit la Yavneh lângă Marea din Galileea cu profeția pentru cel de al 5 –lea an.
  ” În anul începând cu Rosh Hashanah 2012 ( anul evreiesc 5773 ) : ” Va fi o plenititudine și oamenii vor mânca , bea , și vor fi veseli , iar Tora va reveni la cei care au învățat-o ” .

  Apreciază

 32. Mda... said, on aprilie 27, 2014 at 7:21 pm

  Nu domnilor, nu luptati pentru vilele politicienilor si pentru ca ei sa ne fure in continuare, ci luptati pentru voi, pentru familiile voastre, pentru voi si copiii vostri. O tampenie imensa e sa-ti doresti sa vina peste tine rusii. Informati-va ce fac acum rusii cu ucrainenii din Crimeea. Cred ca nu sunteti familiarizati cu comunismul, torturile bolsevice si ingradirea tuturor libertatilor voastre. Ei lasa ca veti afla in curand.

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 27, 2014 at 7:33 pm

   Mda…

   Nu rusii au creat bolsevismul.

   Apreciază

   • Mda... said, on aprilie 27, 2014 at 9:32 pm

    Cum frate nu?! In anul 1903 apare gruparea bolsevica care s-a rupt de partidul muncitoresc social democrat din Rusia. Aceasta grupare era dirijata de Lenin.

    Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 27, 2014 at 10:11 pm

    Mda…

    Asa deci … Deci comunismul a fost creat de rusi.

    Apreciază

  • acc70 said, on aprilie 28, 2014 at 7:36 am

   comunismul este o inventie jidoveasca, f draga sionistilor…primele mari capetenii comuniste din Rusia au fost evrei….si rolul comnismului a fost sa distruga Ortodoxia…asta a fost unicul rol ce l-au avut jidovii din Rusia la infintarea acestei miscari satanice…restul e gargara

   Apreciază

 33. lastunnegru said, on aprilie 27, 2014 at 8:07 pm

  doktoru

  Vom începe acum să reflectam la comentariile înțelepților evrei si la ceea ce au prezis ca vor fi principalele evenimente din Israel, și ce va fi în ultimii șapte ani înainte de venirea lui Mesia .

  Nu este de ajuns ortodoxia ? Nu crezi ca este periculos cea ce zici ??? Dupa Vechiul Testamant oare este bine ca crestini ortodocsi sa se uite la ce profetesc evreii ca credinta pentru ca nu mai au de atata timp preoti si profeti cum oare poti sa te uiti la ce spun ei ? Daca stii sa ne spui si noua ce au facut evreii cu invataturile lor cum le-au ascuns intelsul in anumite cuvinte si apoi cum au pierdut CHEIA si nici ei nu mai stiu ce au scris acolo ( ma refer aici la scrierile lor dupa Vechiul Testamant ) ??? Nu poti oare sa te pierzi in acele scrieri ale lor dupa Vechiul Testamant ???

  Apreciază

 34. brancoveanu2001111 said, on aprilie 27, 2014 at 9:49 pm

  Eu nu cred ca realizam cu adevarat, ce nenorociri vor veni!!! Sa ne imbracam cu sac si cu cenusa!

  Apreciază

 35. […] Video: MARE TREN cu zeci de vagoane cu tunuri, lansatoare de rachete, camioane militare, etc. trecan… […]

  Apreciază

 36. A.B. said, on mai 4, 2014 at 8:45 pm

  Azi, am vazut o garnitura de tren, in gara Ploiesti (Sud), ce transporta tancuri cu diferite turele. Pe unele tancuri era un pătrat alb in interiorul caruia era o cruce rosie, ceea ce ma duce cu gândul la tanc ambulata, daca se poate spune asa.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: