SACCSIV – blog ortodox

ROCK „CRESTIN” sau cum niste voci venite parca din fundul iadului grohaie ceva despre un mesaj crestin

Posted in ORTODOXIE, rock by saccsiv on martie 24, 2014

Un cititor a postat urmatorul comentariu la articolul VIDEO: Piesele rock anti NOUA ORDINE MONDIALA sunt chiar ceea ce par?:

Sa-mi fie cu iertare, daca poate jignesc pe cineva, dar… Nu va repeziti sa judecati, ca numai Domnul poate sa stie ce-i cu viata omului si ce-i in inima lui. Poate incercati cu multe sfortari sa ascultati sau, mai bine zis, sa cititi atent lirica acestor piese (care de altfel sunt cu mult mai explicite, decat multe alte piese inofensive). Plus la aceasta sunt din unul din genurile cele mai grele:

sau

sau 

… Exemple din astea sunt o multime, in ciuda existentei altor trupe, care, intr-adevar promoveaza voit sau nestiut lucruri periculoase omului. (exemplele din acest articol sunt tocmai astfel de trupe, care-s mai populare si de care ati auzit, facandu-va cate o parere nu tocmai corecta despre toti oamenii care asculta asa ceva.) Si poate veti fi mai indulgenti cu unii din fratii vostri, si poate vi se vor deschide mai larg ochii, ca sa vedeti mai mult din lucrarea Domnului, si sa fiti mai cu bagare de seama ca cuvintele voastre sa nu amarasca vreun frate, care, ascultand astfel de muzica, nu este numaidecat satanist, nespalat s.a.m.d in ochii vostri, dar ar putea sa stea mai stoic in apararea Ortodoxiei decat voi. Necunoscute sunt caile Domnului!!! Doamne ajuta!!!

Comentariu saccsiv:

 

M-am sfortat dar n-am reusit sa ascult mai mult de un minut din prima si cateva secunde din urmatoarele doua.

Fratilor, nu merge asa. Crestinismul nu e grohaiala. Cum nu e nici nudism:

VIDEO: Slujbe in pielea goala intr-o biserica de nudisti

   Prima formatie e Antestor, norvegiana, cu un stil clar black metal, chiar daca ei isi zic „sorrow metal”.

Iata-i si cum arata interpretand piesa “Territory” a celor de la Sepultura:

   Adica piesa asta:

   In concluzie, fratilor, adapati-va de la izvoare limpezi, nu din baltoace, chiar daca tot apa pare a fi …

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on martie 24, 2014 at 2:11 pm

    Cărţile de identitate cu cip, de la 1 aprilie

    Românii nu vor fi obligaţi să deţină buletine biometrice

    Noile cărţi de identitate, care vor începe să fie emise de la 1 aprilie, vor fi prevăzute cu cipuri pe care vor fi stocate mai multe informaţii: de la numele părinţilor până la imaginea facială şi amprente. De asemenea, buletinele electronice vor cuprinde şi detalii în legătură cu starea de sănătate, inclusiv diagnosticele medicale. Mai exact, codul unic de identificare în sistemul de asigurări de sănătate şi numărul cardului de asigurat, diagnostice medicale cu risc mare, grupa sangvină şi RH-ul, acceptul pentru prelevarea de organe după deces. Prin urmare, vom avea cardul de sănătate la purtător. Pe cartea de identitate biometrică apar, ca şi până acum, datele clasice: numele şi prenumele, sexul, cetăţenia, data şi locul naşterii, semnătura, fotografia, codul numeric personal şi adresa. Prin elementele de securizare, autorităţile spun că noile buletine vor fi imposibil de falsificat. Buletinele electronice nu sunt obligatorii, pentru că există alternativa fără cip. Pentru că buletinul electronic a stârnit nemulţumirea unora, inclusiv a preoţilor, autorităţile vor emite şi cărţi de identitate clasice.

    http://www.telegrafonline.ro/1395612000/articol/263282/romanii_nu_vor_fi_obligati_sa_detina_buletine_biometrice.html

    Apreciază

  2. Alin said, on martie 24, 2014 at 2:15 pm


    Washingtonul a impus sanctiuni impotriva a 20 de apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, lista incluzandu-i pe Boris Rotenberg si pe fratele sau mai mare Arkady, co-proprietari ai SMP Bank. Potrivit CEO-ului SMP, Dmitri Kalantyrsky, din cele 9 miliarde retrase, 5 miliarde de ruble au fost retrase de persoanele fizice iar 4 miliarde de ruble au fost retrase din banca de catre companii.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-16891472-deponentii-retras-9-miliarde-ruble-din-smp-bank-urmare-sanctiunilor-dispuse-sua.htm

    Apreciază

    • dinu marius said, on martie 24, 2014 at 6:03 pm

      mda..de aia nu e bine sa avem bani in banci.carduri .conturi..pt ca magarii te pot bloca dintr-un singur click de mouse.scoateti-va banii din banci cei ce aveti.mai bine dormiti cu banii sub perna decat sa faca ce vor cu noi magarii cand poftesc ei

      Apreciază

  3. NIMENI said, on martie 24, 2014 at 5:30 pm

    iata o alta varianta,

    Misterul “Zborului 370″ al avionului malaiezian dispărut! El a fost deturnat de Marina Americană la baza militară Diego Garcia din Oceanul Indian, având o încărcătură biologică suspectă!
    Noi informaţii cu privire la “misteriosul zbor 370″, avionul malaiezian care a dispărut pe 8 martie 2014, având peste 200 de persoane la bord. Iar primele concluzii la aceste informaţii sunt şocante: ni se ascund atât de multe lucruri încât nici nu visăm ce se întâmplă cu adevărat în lume! Astfel, se pare că avionul malaiezian ar fi fost capturat de Marina Americană şi dus ulterior în baza americană localizată în atolul Diego Garcia din Oceanul Indian. Conform Wikipedia, atolul Diego Garcia se află în mijlocul Oceanului Indian, fiind situat la distanţe egale de Peninsula Arabică, India, Australia şi Africa. Începând din 1971, aici se află o bază militară americană, ce aparţine de Marina Statelor Unite.
    Doi foşti ofiţeri SEALS mor în mod suspect
    Oricum, zborul 370 era suspect de la bun început, înainte de dispariţie, el fiind monitorizat de serviciile secrete ruseşti. De ce? Pentru că acel avion, înainte de a efectua misteriosul zbor 370, a primit o încărcătură extrem de suspicioasă în Seychelles (insule situate tot în Oceanul Indian, foarte aproape de Africa) de la nava americană “Maersk Alabama” (navă ce operează sub steag american din 2004, conform Wikipediei). Ce a atras atenţia serviciilor secrete ruseşti că ar fi ceva suspect în legătură cu această încărcătură? Faptul că 2 foşti ofiţeri SEALS (forţele speciale ale Marinei Americane), care aveau sarcina de a proteja încărcătura de pe Maersk Alabama au murit după un stop cardiorespirator. Putem citi această ştire pe site-ul cbsnews.com pe 24 februarie 2014:
    “Poliţia din Seychelles spune că foşti doi ofiţeri SEALS au fost găsiţi morţi pe nava Maersk Alabama, din cauza unui stop respirator şi sunt suspectaţi că au avut un atac de cord, posibil ca urmare a folosirii drogurilor. Poliţia spune că o seringă şi urme de droguri au fost găsite în cabina lor. Poliţia mai suţine că mostrele au fost trimise în Mauritius pentru a se stabili dacă e vorba de droguri. Ofiţerii se numeau Mark Daniel Kennedy (43 de ani) şi Jeffrey Keith Reynolds (44 ani)”.
    Da, cea mai simplă metodă de a masca uciderea cuiva este aceea de a induce un atac cardiac ca urmare a folosirii drogurilor. Aşa că, cel mai probabil că cei doi ofiţeri au fost scoşi de pe scenă pentru că erau martori incomozi al unor evenimente care aveau să se întâmple peste 2 săptămâni (dispariţia avionului malaiezian). Acelaşi site mai spune că cei doi militari ucişi erau angajaţi ai “Trident Security”, o firmă fondată în 2000 de foşti ofiţeri SEALS, cu scopul de a oferi servicii de securitate navelor. Dar, surse din serviciile secrete ruseşti spun că Trident Security este o firmă paravan a serviciilor secrete a Marinei Americane, având rolul de a asigura transferul de material atomic şi biologic în întreaga lume. Aşadar, dacă avionul malaiezian s-a dus în Insulele Seychelles la sfârşitul lui februarie 2014, materialul încărcat a fost ori de origine nucleară ori biologică.
    Zborul 370 avea la bord o încărcătură biologică sau atomică suspicioasă
    Pe 8 martie 2014, zborul 370 decolează din Kuala Lumpur pentru a ajunge în Beijing (China). Serviciile secrete ruseşti au avertizat pe omologii săi din China asupra încărcăturii suspecte prezente în avion şi care urma să pătrundă pe teritoriul Chinei. Dar, din motive rămase încă necunoscute, înainte de a ajunge în spaţiul aerian chinezesc, când avionul se afla în Marea Chinei de Sud, zborul 370 a făcut cale întoarsă şi, după mai bine de 3.000 de kilometri, el a ajuns baza americană Diego Garcia din Oceanul Indian. Interesant e faptul că în momentul dispariţiei avionului, liniile de comunicaţii ale operatorului chinez “China Mobile” din Insulele Spratly (aflate în sudul Vietnamului, în Marea Chinei de Sud) au fost bruiate. Coincidenţă? Bineînţeles că nu. Nu s-a încercat altceva decât a-i pune pe pasagerii zborului 370 în imposibilitatea de a accesa telefonia mobilă în momentul în care au fost deturnaţi.
    Americanii au controlat de la distanţă avionul deturnat
    Cum au reuşit americanii să “răpească” zborul 370? Simplu, căci avioanele Boeing 777 (ca aeronava dispărută aparţinând liniilor aeriene malaieziene) sunt dotate cu sistemul “fly by wire”, care permite înlocuirea controlului manual al avionului de către pilot cu un sistem electronic ce poate fi controlat şi de la distanţă. Oricum, sistemele de comunicaţii ale avionului au fost oprite în mod intenţionat de către cineva, aşa cum arată şi ştirea aceasta de pe abcnews.go.com:
    “Doi oficiali americani cred că închiderea celor 2 sisteme de comunicaţii ale avionului malaiezian a fost realizată în mod separat (…) Sistemul de date a fost închis la ora 1:07, iar transporderul, care transmite altitudinea şi locaţia, a fost închis la ora 1:21. Acest lucru arată că totul a fost un act deliberat, nu un accident sau o defecţiune tehnică”.
    Aşadar, ştirea de mai sus arată clar că a fost vorba de o răpire, o deturnare a avionului, iar, pentru a nu i se afla localizarea, sistemele de comunicaţii au fost închise în mod deliberat.
    Oameni de ştiinţă de top din China şi SUA se află la bordul avionului deturnat. De ce?
    Acum, întrebarea care se pune e următoarea: ce încărcătură secretă conţinea zborul 370 care trebuia să ajungă la Beijing? De ce avionul Boeing 777 a fost până la urmă deturnat de americani? De ce nu a fost lăsat să ajungă în China? Au aflat americanii că oficialităţile chineze ştiau de la ruşi de acest zbor? Interesant e faptul că, tot conform unor ştiri neconfirmate, în ultima săptămână au avut loc numai puţin de 4 zboruri către baza Diego Garcia a unor oameni de ştiinţă de top din China şi SUA, specialişti în domeniul bolilor. Acest lucru îi spune că cele două guverne (China şi SUA) colaborează în secret între ele. Despre ce material biologic secret e vorba? Despre ce boală? Ar trebui să ne îngrijorăm?

    Apreciază

  4. Idei pentru Viaţă said, on martie 24, 2014 at 6:09 pm

    https://deveghepatriei.wordpress.com/2012/01/09/punk-to-monks-death-to-the-world-de-la-iadul-punk-rock-la-ortodoxie/

    Nu am vrea sa incepem o polemica, dar vrem sa aducem argumente de ce unii rockeri/metalisti merita atentie. In felul lor ei sunt rebeli, sunt anti una, anti alta, am putea spune ca chiar razvratiti, dar… acesti oameni daca un pic ar fi orientati spre ortodoxie, veti gasi multi dintre ei foarte ravnitori. (Nu aduc in discutie pe satanisti, pe cei care o fac din fala, orgoliu, desi il avem pe sf. Ciprian care din vrajitor a devenit sfant). Articolul de mai sus are multe argumente.
    Acei care grohaie acolo, ce au vazut, ce au cunoscut? Ei asa s-au format. Eu nu -i indreptatesc ci doar as vrea ca atunci cand va intalniti cu ei si abordati subiectul ortodoxiei, sa le dati o sansa. Fiindca sunt unii sensibili care se ascund subt duritatea acestei muzici.

    Cuviosul Parinte Serafim Rose : ” Toata lumea ii judeca pe acesti copii, se feresc pe strada de ei din cauza frizurilor ciudate, din cauza hainelor colorate si rupte, din cauza cerceilor, din cauza tatuajelor, le striga ca sunt satanisti si drogati! Este teribil ce se intampla cu acesti copii, traiesc in iad si nimeni nu le intinde o mana de ajutor. Eu atat va spuna voua: DIN RANDURILOR LOR SE VOR RIDICA VIITORI MUCENICI AI LUI HRISTOS “

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 24, 2014 at 6:20 pm

      Idei pentru Viaţă

      Se poate, dar dupa ce lasa rock-ul.

      Apreciază

  5. Florin said, on martie 24, 2014 at 7:18 pm

    Cititi si despre asta

    Balurile puritatii , in care o fata se angajeaza sa ramana „pura” pana in ziua nuntii, se „casatoreste” simbolic cu Dumnezeu si ii promite tatalui ei ca va ramane fecioara pana in momentul in care va deveni sotie, au devenit un adevarat fenomen in America, avand loc in 48 din 50 de state, scrie Daily Mail.
    La un astfel de eveniment iau parte si peste 60 de tati, care semneaza un „contract al puritatii”, in care sunt numiti „Inalti Prelati ai casei si familiei” si jura „in fata lui Dumnezeu sa le asigure protectie fiicelor, in ceea ce priveste puritatea”.

    http://www.bzi.ro/esti-maritata-cu-dumnezeu-iar-tatal-tau-iti-este-iubit-fenomenul-socant-care-a-pus-stapanire-pe-america-424690

    Apreciază

  6. marian said, on martie 24, 2014 at 7:24 pm

    Apreciază

  7. Prahovean said, on martie 24, 2014 at 8:16 pm

    Antestor are un stil numit un-black. Preia sonoritatea de la black metal, dar cu versuri cu semnificație creștină, zise. Black metal-ul este metal-ul satanist pe față (Nu orice metal intră aici.), iar grohăiturile seamănă izbitor de mult cu cele a unor posedați care le-am auzit pe viu. Pot fi posedați ei înșiși sau imită, oricum este oribil. Cei de la un-black probabil doar imită fără să știe ce imită.

    Apreciază

  8. V.NICOLAE said, on martie 24, 2014 at 9:32 pm

    Pentru „NIMENI” interesant ceea ce relatezi,dar ce s-a intimplat oare cu cei peste 200 de pasageri ai zborului 370? Au fost sechestrati de autoritatile americane? Iar daca s-a intimplat asa nici macar unul nu a reusit sa ia legatura cu familia? Puteau sa isi recupereze incarcatura si sint sigur ca gaseau o metoda sa ia in posesie si avionul daca acesta a fost contaminat dar pasagerii…???
    ORICUM ORICE SCENARIU ESTE POSIBIL!

    Apreciază

    • GabiM. said, on martie 25, 2014 at 1:12 am

      @V.NICOLAE: Au „demolat” ei turnurile gemene cu peste trei mii de persoane in interior si crezi ca le pasa de vietile a peste…200 de pasageri?!? AR FI TREBUITz oare sa CONTAMINEZE populatia Chinei,pentru ca apoi sa contamineze restul lumii?!?Cine stie…Sa ne rugam Domnului nostru Iisus Hristos pentru ca acestea sa nu fie si Maicii Sale Preacurate sa ne acopere cu Sfantul sau Acoperamant! Doamne ajuta!

      Apreciază

  9. aniush said, on martie 29, 2014 at 10:29 am

    Aoleu, am cosmaruri la noapte daca ascult asa ceva, care nu stiu cum se chiama. Nu poate fi vorba nici de muzica, nici de vorbire. Ce-ar fi sa ne gandim la ceva frumos cum ar fi…

    Apreciază

  10. […] ROCK „CRESTIN” sau cum niste voci venite parca din fundul iadului grohaie ceva despre un mesaj … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.