SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (23.03.2013): Adolescent roman AMENINTAT CU MOARTEA DE UNGURI dupa ce a postat o fotografie cu TRICOLORUL. Razboiul politiei cu TRAFICUL DE URZICI. Razboiul politicienilor cu TARANII CARE FAC TUICA. Schelete de URIASI IN ROMANIA?

Posted in STIRI, URIASI by saccsiv on martie 23, 2014

drapelul_romaniei_tanar_roman_sfantu_gheorghe_amenintari_cu_moartea_55942500

 

Foto: http://www.romaniatv.net/copil-roman-amenintat-cu-moartea-pentru-ca-purtat-drapelul-tricolor-de-ziua-maghiarilor_132970.html

Ziarul Profit: Românul Amenințat Cu Moartea De Unguri Pentru Că S-A Pozat Cu Tricolorul, Vrea Să Devină Jurnalist

Cosmin, adolescentul de 15 ani, amenințat cu moartea de colegii unguri, pentru că s-a fotografiat cu tricolorul, pe 15 martie, la Sfântul Gheorghe, de ziua maghiarilor de pretutindeni, a declarat la Antena 3, că a făcut acest gest pentru a-și manifesta patriotismul față de țară și să arate că acolo sunt și români.

Adolescentul din Sfântu Gheorghe ce a avut curajul să se fotografieze îmbrăcat în tricolor în timp ce în spatele lui mărșăluiau ungurii cu steagurile Ungariei, a povestit joi seară la Sinteza Zilei de ce a făcut acest lucru. Adolescentul a mărturisit că a plănuit să facă această fotografie, încă din ianuarie, și doar pentru a-și manifesta patriotismul și iubirea de țară, și nu să instige la violență.

Nu am vrut să instig pe nimeni la bătaie, război sau alte forme de violență. Am făcut respectiva poză, din câteva motive. Unul dintre ele este chiar faptul că pe 1 decembrie 2013, am fost huiduit și înjurat de un grup de unguri. Un alt fapt care m-a determinat să fac respectiva poză, a fost că pe 30 noiembrie 2013, orașul a fost împodobit cu steagul României, iar în data de 1 decembrie, imediat după terminarea evenimentelor, acestea au fost date jos. Iar acum în 2014, martie 13, într-o zi de joi, orașul a fost împânzit pe fiecare stâlp, cu steagul Ungariei, steaguri care au stat acolo până pe data de 16 martie. A fost și puțină frică, când am făcut fotografia, deoarece dacă eram văzut de cineva, eram luat la bătaie. Am vrut să scot steagul României la manifestarea lor, pentru a arăta patriotismul pe care-l am în mine și pentru a arăta că aici trăiesc și români. Iubesc România, această iubire față de țară s-a dezvoltat în timp. Am devenit așa mai patriot cam de trei patru ani, de când m-am mutat aici, la Sfântul Gheorghe, din Harghita”, a declarat Cosmin, în direct la Sinteza Zilei.

Cosmin a spus că este deranjat de faptul că în momentul în care intră într-un magazin din oraș pentru a-și face cumpărăturile și salută în română, vânzătoarea răspunde în maghiară.

Mihai Gâdea și Alessandra Stoicescu au fost uimiți de maturitatea cu care vorbește Cosmin, la cei 15 ani neîmpliniți și l-au felicitat pentru curajul de care a dat dovadă. Alessandra Stoicescu a spus că l-ar pupa dacă ar fi lângă el, iar Mihai Gâdea a spus că și-ar dori să lucreze cu el în calitate de jurnalist, întrucât Cosmin i-a mărturisit înainte de emisiune că dorește să urmeze Facultatea de Jurnalism.

Alessandra Stoicescu, coordonatorul şcolii de media Intact Media Academy, i-a oferit ocazia lui Cosmin ca, în această vară, să vină în Bucureşti pentru a studia jurnalismul și i-a spus că are un curs gratuit la IMA, pe care-l va putea face când vârsta i-o va permite.

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a intrat prin telefon și Sabina Elena, eleva din Covasna, amenințată cu moartea în 2013 pentru că a purtat pe cap o bentiță tricoloră de 1 decembrie. Sabina a mărturisit că este impresionată de gestul lui Cosmin, și că nu se aștepta ca un cetățean din Sfântu Gheorghe să aibă curajul să se afișeze cu tricolorul românesc de ziua maghiarilor de pretutindeni.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă ar părăsi țara, Cosmin a spus că: doar într-o vacanță. Și pentru că nu a avut ocazia să viziteze Mânăstirile din Moldova și delta Dunării, Mihai și Alessandra le-au promis lui Cosmin și Sabinei, că se vor ocupa să îi ducă în cele două locuri, într-o vacanță.

Luni, 17 martie, Cosmin și-a postat fotografia cu pricina, pe pagina lui de facebook, însoțită de un comentariu: Pot să îşi arate iubirea faţă de ţară, dar ei vor autonomie, ne vor pământul, acolo e linişte, aici e un punct fierbine (aşa îl simt eu), ne vor pământul, atât timp cât eu de 1 Decembrie am fost înjurat şi huiduit…no offense, dacă ei nu oferă respect…nici eu nu le ofer, m-am săturat de situaţia asta, mă simt străin

Comentariu saccsiv:

   Bine ar fi sa aiba mare grija sa nu se inregimenteze in vreo institutie care sa le dea cu smirghel pe creieri

Cautand imagini pe google am gasit si:

158

 

Foto: http://www.frontpress.ro/2013/03/lucian-mandruta-nationalistii-romani-sunt-de-vina-in-cazul-elevei-amenintate-cu-moartea-pentru-tricolor.html

Cititi va rog si:

LUCIAN MANDRUTA a descoperit vinovatul negasirii la timp a ranitilor din accidentul aviatic: BISERICA ORTODOXA

sabina_elena_05976900

 

Foto: http://www.realitatea.net/fosta-diriginta-a-sabinei-fata-cu-bentita-tricolora-si-directorul-scolii-amendati_1294500.html

Romania tv: Poliţia Locală luptă cu TRAFICUL de… URZICI.Vezi cum a fost tratată o bătrână care le vindea pe stradă VIDEO

Poliţiştii fac deseori exces de zel când sunt în exerciţiul funcţiunii şi la fel s-a întâmplat şi la iaşi, unde oamenii legii au bruscat şi săltat o bătrână care vindea urzici la colţul străzii.

Agenţii erau în patrulare prin cartier, iar când au văzut-o pe femeie, au mers ţintă la ea să o ia la întrebări. I-au confiscat marfa, au prins-o de umăr şi au cărat-o la maşina lor ca să o ducă la secţie. Întâmplarea a fost filmată cu o cameră ascunsă.

„Persoanele care au un comportament recalcitrant sau nu doresc să se legitimeze în faţa organelor de ordine sunt conduse la sediul poliţiei locale pentru identificare si dispunerea măsurilor legale”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi, Daniel Ungureanu, când a fost rugat să comenteze atitudinea colegilor săi.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

Interzis taranilor romani in piete

 

ATAC: Ţăranii vor fi taxaţi pentru ţuica făcută în casă

Ţăranii, taxaţi pentru ţuica făcută în gospodărie. Toţi cei care fac ţuică, palincă sau rachiu chiar şi pentru consumul propriu, vor fi puşi la plată. Asta după ce proiectul prin care micii producători erau exceptaţi de la plata accizelor a fost respins de Senat.

În localitatea Coşeşti din Argeş, zeci de familii trăiesc din vânzarea alcoolului făcut în propria curte. De-acum înainte însă, cine produce mai mult de 50 de litri, va plăti taxe.

Vestea că ar putea plăti pentru producţia de ţuică din propria gospodărie i a speriat pe gorjeni. Ei spun că vor ascunde cazanele şi vor face ţuică pe ascuns.

Datele oficiale arată că din 130 de milioane de litri de ţuică fabricaţi în România anual, se impozitează doar 1%, restul circulând la negru.

Ziare com: Valul de sinucideri continua la Orange Franta: Sunt legate explicit de locul de munca

Zece angajati ai gigantului telecom Orange s-au sinucis in Franta de la inceputul anului, dupa ce 11 au comis acest gest in 2013, arata un raport al unei organizatii care monitorizeaza conditiile de munca.

[…]

Numarul de sinucideri a atins apogeul intre 2008 si 2009, cand 35 de angajati ai companiei si-au luat viata, iar presedintele companiei a trebuit sa isi dea demisia.

Kanal D: Scheletele unor uriasi, descoperite in Romania!

In cetatea dacica Argedava, din judetul Giurgiu, s-ar fi descoperit osemintele unor uriasi, sustin localnicii care au participat la procesul de cercetare a zonei. Acestia spun ca au luat parte la sapaturile din 1939-1951, cand arheologii incercau sa desluseasca misterul acelui schit.
Acestia au descoperit un craniu de foarte mari dimensiuni. Imediat dupa acest episod, seful echipei, Dinu Rosetti, ar fi trimis acasa toti localnicii care-l ajutau la sapaturi, iar osemintele ar fi fost duse intr-un loc secret.
Au scos de acolo niste morti lungi cat casa. I-au luat cu masina a doua zi si nimeni nu i-a mai vazut. Omul meu cand a venit acasa mi-a povestit ce a gasit acolo”, a declarat baba Ionita, sotia unui localnic care a participat la cautari.
Ce s-a intamplat cu acele oseminte, dar si de ce specialistii nu vorbesc despre acest subiect, aflati sambata seara, de la ora 20.00, in emisiunea “Asta-i Romania”, la Kanal D.

Comentariu saccsiv:

   N-am gasit inregistrarea emisiunii.

Despre uriasi gasiti detalii la:

Filmul NOAH. Ce promoveaza?

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. weblogrotop said, on martie 23, 2014 at 4:20 pm

    Boc a dat Clujul ungurilor si evreilor.Metru cu metru capitala Ardealului e luata de maghiari.Impostorul sectanto-politic Emil Boc retrocedeaza la greu marii institutii, scoli, muzee, licee, universitatii, clinici medicale, institute de cercetare, camine de batrani etc etc
    http://weblogrotop.wordpress.com/2014/03/22/boc-a-dat-clujul-ungurilor-si-evreilor/

    Apreciază

  2. Iacoboaie Radu said, on martie 23, 2014 at 5:34 pm

    Exemplul pe care l-a dat acest adolescent, merită pomenit cât mai des și cât mai multor români. Este adevărată lecție de patriotism pentru noi toți. Este, dacă vreți, conștiința în exercițiul acțiunii. Un asemenea exemplu este și o palmă pe obrazul trădătorilor de neam și a intelectualilor, care se distrează privind cum România alunecă pe panta prăpastiei. Spune cineva oare că va fi mai bine în viitor pentru noi și copiii noștri? Da, numai politicienii, înainte de a fi aleși…

    Exemplul acesta îmi amintește de un altul, dintr-o emisiune cu istoricul Marius Oprea, al tânărului de numai 16 ani, din Iași se pare, Mugur Călinescu, care în timpul regimului comunist A ÎNDRĂZNIT SĂ SCRIE MESAJE DE PROTEST TIMP DE CÂTEVA SĂPTĂMÂNI! Scria pe panouri, pe ziduri, pe stradă. A fost prins până la urmă de Securitate, care a mobilizat în acest sens uriașe resurse umane și logistice. Știți ce i-au făcut? L-au obligat în anchete să bea cafea! Probabil cu un material radioactiv sub formă lichidă, pentru că a murit după câteva luni, deși era un tânăr voinic, în putere…
    Doamne ajută!

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on martie 23, 2014 at 6:57 pm

    Parerea mea este ca patriotismul romanesc ca sa functioneze e ca sa fie unit cu ortodoxia.

    Apreciază

  4. mihai said, on martie 23, 2014 at 8:19 pm

    apropo de tuica facuta in gospodarie: pai cum sa nu deranjeze, cand producatorii de otravuri au concurenta, si bineinteles nu mai pot sa-si vanda ei rezidurile

    Apreciază

  5. cristina said, on martie 23, 2014 at 11:27 pm

    Fiecare roman trebuie sa aiba steagul tricolor in casa si sa-l arboreze cu mandrie(sa ne uitam la americani,care au drapele arborate prettutindeni).Daca la populatia de etnie maghiara,nu-i place sa vada acest drapel,care le provoaca tensiune arteriala si dureri cardiace,ii recomand ,sa plece urgent de pe teritoriul Romaniei si sa nu ne mai agaseze cu pretentiile lor aberante si penibile.Trebuie sa se faca un referendum si toti cei de etnie maghiara,sa fie intrebati ,ce fel de cetatenie prefera:romana sau maghiara? Nu mai putem sa le toleram,obraznicia,tupeul si nerusinarea si faptul ca aceasta etnie are pretentii teritoriale si se crede stapana pe acest teritoriu care este 100% ROMANESC,si care a apartinut si va apartine intotdeauna poporului roman.Steagul nostru ,tricolor,este udat cu sangele miilor de ostasi romani,care si-au dat viata pt libertatea si suveranitatea acestei tari si NIMENI,nu are dreptul sa dea ordine la noi in tara.Daca nu le convine sa se duca dracului ,de unde au venit,din pustele Mongoliei.Iar cu AUTONOMIA,SA NE MAI SCUTEASCA,CA DEJA NE-AU PLICTISIT ! Daca vor autonomie,avem niste loturi disponibile,pt etenitate;niste gropi la cimitir .

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 24, 2014 at 11:07 am

      Părerea mea este că mesajul d-voastră incită mai degrabă la ură interetnică. Trebuie să aveți grijă la felul în care vă exprimați și la mesajul pe care îl transmiteți.
      Toate cel bune. Suntem în Postul Mare. Nu uitați.
      Doamne ajută!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.