SACCSIV – blog ortodox

Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM …

Posted in HOMEOPATIE by saccsiv on martie 13, 2014

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. lastunnegru said, on martie 13, 2014 at 9:01 pm

    Poate ii spuneti depre homeopatie si lui Ciprian Voicilă ca il promoveaza pe Iulian Capsali.

    http://ciprianvoicila.blogspot.ro/2014/03/profetiile-despre-cei-sapte-ani-2014.html

    Profeţiile despre cei şapte ani (2014- 2020) (Timp pierdut, nu e nici o profetie.) dar promoveaza altceva.

    … Ce putem face? Un prim pas ar fi să încercăm să îl ajutăm pe Iulian Capsali să ajungă în Parlamentul European. El, evident, nu va putea face foarte multe, dar măcar va fi o voce a noastră acolo. Şi va reuşi să ne ţină la curent cu toate demersurile anticreştine de acolo… Nu ştiu cât timp avem să convingeţi prea mulţi oameni să semneze, dar sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră poate convinge măcar trei persoane de importanţa acestui vot. Descărcaţi fişierul de pe iuliancapsali.ro/semneaza-rapid/. şi îl puneţi, gratis, la poştă, aşa cum puteţi citi acolo. Iar dacă sunteţi singur, nu aveţi cu cine vorbi, e de ajuns să completaţi formularul doar cu datele dvs. Da, poate fi trecut şi un singur nume pe listă – dar citiţi acolo cu atenţie cum trebuie completat. E foarte important să înţelegeţi că e necesară şi implicarea dumneavoastră. Altfel, ne vom apropia cu paşi repezi de România sumbră despre care vorbea „părintele” Antonie Vasilachi… (Danion Vasile)

    Apreciază

  2. lorena said, on martie 13, 2014 at 10:58 pm

    Dar despre dr. ortodox Pavel Chirila care promoveaza homeopatia?

    Apreciază

  3. lastunnegru said, on martie 13, 2014 at 11:14 pm

    Cei care ii cunosc mai bine ar trebui sa discute cu ei despre homeopatie si sustinerea domnului Iulian Capsali ca altfel se denigreaza munca lor de pana acuma si se denigreaza ei insisi prin aceasta sustinere a domnului Iulian Capsali.

    Apreciază

  4. ortodoxiacatholica said, on martie 13, 2014 at 11:50 pm

    va recomand sa cititi si http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2013/07/06/homeopatiao-forma-de-magie-simpatica-o-analiza-stiintifica-si-spirituala-oana-si-alexandru-iftime/
    unde se vede de ce homeopatia are directa legatura cu duhurile intunericului
    Homeopatia si paganismul
    “Credinţa fundamentală homeopată, într-un principiu care animă corpul şi asupra căruia se poate interveni prin diverse „metode de tratament” este păgână, fie că întrebuinţează termenul de „forţă vitală” sau alţi termeni, precum cel de prana (din hinduism) sau cel de chi (sau qi, din religiile chineze), concepte asimilate făţiş, de altfel, de către unii homeopaţi contemporani, cu „forţa vitală” hahnemanniană. “

    Homeopatia este magie simpatica

    Magia simpatică este o formă de vrăjitorie bazată pe similaritatea între elemente cuprinse în actul magic efectuat şi evenimentul dorit a fi indus prin magie.
    Asemenea unor forme de magie simpatică tradiţională, homeopatia se bazează pe îndepărtarea unor fenomene (simptome) prin utilizarea unor mijloace mimetice (remediile, capabile să inducă simptome similare cu cele pe care le vindecă)
    […] Această ciudată terapeutică, întemeiată pe un fel de simpatie între boală şi între cauzele care o produc, sau între aspectele similare ale lumii din afară, animale sau părţi din corpul lor, plante, minerale etc. ne-a fost transmisă din timpuri imemoriale, din primele veacuri de existenţă a omenirii. Toată lumea din vremile străvechi a crezut în ea, tot Evul Mediu a folosit-o, şi până în zilele noastre, în afară de babele doftoroaie, o mai recomandă pe alocuri câte un tămăduitor homeopat .

    asa zisii „medici homeopati ortodocsi”

    Homeopatii ortodcsi- posibilitatea inselarii. Falsul teologic si blasfemia ca “argumente” pentru homeopatie.

    S-a observat, din cele de mai sus, că homeopatia, una dintre metodele de tratament alternativ/complementar în vogă la ora actuală, nu este o ştiinţă, ci o credinţă păgână, al cărei aspect practic este vrăjitoresc (magie simpatică). Aşadar, practicarea homeopatiei, ca şi recursul la tratamentele homeopate, sunt incompatibile cu condiţia de creştin ortodox.

    Recenzie de preot Matei Vulcanescu
    Veria

    Apreciază

  5. ortodoxiacatholica said, on martie 14, 2014 at 12:01 am

    profesorii Oana si Alexandrui Iftime, experti internationali in bioetica si antroopologie raspund la intrebarea:
    Exista doua feluri de homeopatie? Homeopatia rea si homeopatia buna, a Doctorului Pavel Chirila?
    http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2013/12/15/vrajitorie-sfinte-taine-doctorul-pavel-chirila-homeopatie-rugaciune/

    Apreciază

  6. ortodoxiacatholica said, on martie 14, 2014 at 12:04 am

    impotriva homeopatiei-exceptional!!!

    Apreciază

  7. ortodoxiacatholica said, on martie 14, 2014 at 12:18 am

    min 14: 36

    Apreciază

  8. ortodoxiacatholica said, on martie 14, 2014 at 12:29 am

    si la minutul 26: 20

    Apreciază

  9. ortodoxiacatholica said, on martie 14, 2014 at 12:34 am

    Doctorul Chirila practica vrajitoria homeopata!!!! minultul 29:50

    Apreciază

  10. marian said, on martie 14, 2014 at 12:34 am

    Mai demult am aflat de la cineva care a avut ocazia sa viziteze un mare institut homeopatic din Elvetia, acolo a aflat ca procesul de preparare a produselor homeopate consta, printre altele, in implementarea unor ‘algoritmi’, ca sa zic asa, de actiune a substantelor respective la nivel energetic, cu alte cuvinte, se aplica o tehnica energetica asupra substantei sau substantelor care fac parte din compozitia produsului homeopatic (in timp ce se agita mecanic pentru amestecarea dilutiilor), deci se poate spune ca descantate in timpul prepararii lor, cu alte cuvinte sunt niste tehnici vrajitoresti, chiar daca operatorii care le prepara nu sunt constienti de acest fapt. Asadar nu doar procesul de dilutie ar fi cel care ‘vindeca’, ci descantecul aplicat asupra acestor produse. Am inteles ca nu toate produsele homeopate sunt preparate astfel, unele sunt doar prin amestecarea dilutiilor, dar depinde unde sunt facute, e mai bine insa sa fie evitate toate, mai ales ca ideea acestui tratament homeopatic vine de unde vine.
    Si parintele Paisie Aghioritul era de parere ca nu trebuie sa avem incredere in tratamentul acesta homeopatic si sa nu il urmam. Cei care sustin tratamentele homeopate cred ca habar nu au in ce consta de fapt acestea, ei sunt incantati ca functioneaza, dar sunt convins ca daca s-ar cunoste aceste lucruri, multi dintre ei nu ar mai urma aceste tratamente, cu toata eficienta lor.

    Apreciază

  11. aniush said, on martie 14, 2014 at 7:35 am

    Dar ce e rau in homeopatie? Da, dar nu sunt tratamente agresive cum sunt cele cu antibiotice, antiinflamatoare si alte categorii si se folosesc si in medicina veterinara si dau rezultate. Se prepara prin amestecarea dilutiilor…asa se prepara medicamentele in general…cred ca si produsele din plante se prepara in mod asemanator si plantele au actiuni terapeutice…iar ca sa dai un fel de tratament sau altul citesti niste carti despre ce face fiecare substanta in parte, ce face, pe ce aparat, sistem din organism este bun sau actioneaza in mod pozitiv sau nu…nu face nimeni meditatii de nu stiu ce fel.
    Daca o luam asa ar trebui ca nimeni sa nu mai studieze medicina ca e nociva…ori medicul tocmai are rolul de a salva vieti, el trebuie sa existe intre oameni. El trebuie insa sa faca treaba cu credinta si dragoste „eu tratez, Dumnezeu vindeca”.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 14, 2014 at 8:17 am

      aniush

      Ai ascultat inregistrarile din articol si comentarii si ai citit materialele indicate la categoria homeopatie?

      Pare ca nu, ca asa comentezi.

      Apreciază

      • Maximillian von Pobackenburg said, on martie 15, 2014 at 7:10 pm

        pt. anonimii care redacteaza blogul cu numele SACCSIV ! Voi ati auzit vreodata denumirea de quante ? Dar despre faptul ca gandurile sunt energie ? Si ca , de factum , materia este energie comprimata ? Si ca materia , aceasta energie comprimata , este plina cu informatii ? O sa explodati ca lubenitele coapte cand o sa aflati ca absolut totul in Univers a fost creat modeland energia. Daca Javrele voastre politice si religioase (chiar daca nu toti dar in cea mai mare parte) ar baga banii in stiinta si copii (caci aceste sunt cele 2 primordial necesare dezvoltarii si continuitatii unui popor ) si nu in buzunarele proprii ati avea o viata frumoasa . Si daca va trece prin minte ideea ca tot ceea ce scriu de la Ptiu Drace vine ei bine nu domnisoarelor , doamnelor si domnilor : totul vine din carti scrise de oameni si buni si rai si prosti si destepti si mai pamanteni si mai extraterestrii caci asa cum v-am scris mai sus gandurile sunt energie si energia este in Univers si Universul este Energie ! Va pup pe frunte ca nu vreau sa-i fur ,,patentul” tantalaului de Condurateanu care pupa pe suflet :-)))))

        Apreciază

  12. Mihail said, on martie 14, 2014 at 8:33 am

    @aniush : unde scrie in aceste articole ca medicina e nociva ? citeste cu atentie, se refera doar la homeopatie…ai acolo si parerea unor oameni mai autorizati ca noi care se pronunta asupra homeopatiei ca fiind inselare …

    Apreciază

  13. ortodoxiacatholica said, on martie 14, 2014 at 11:58 am

    @aniush tu stii ce insemna „dilutii”? tocmai in aceste „dilutii” consta vrajitoria homeopata. Pentru ca in dilutii nu se mai gaseste substanta activa ci „energia cosmica” „energia pura a substantei” numita de Haneman „spirit like” Ce legatura are aceasta cu medicina? Nici una. Aici e vorba de asa numita „energizare” prin lovire ritmica la fel cum fac samanii vrajitori. Indiferent ca e homeopatie industriala sau ca e homeopatia doctorului Chirila, metoda vrajitoreasca e aceeas, filosofia aceeas, chemarea duhurilor prin lovirea ritmica aceeas. Oamenii se impatimesc prin aceste spurcaciuni, ajung sa exacerbeze patimile din om, e o impartasire cu energii demonice. E asa numita magie simpatica.
    preot Matei Vulcanescu

    Apreciază

  14. G-man said, on martie 14, 2014 at 12:02 pm

    E interesanta mentalitatea aceasta francmasonica a ”fratilor” … nostri prohomeopati…Mergand din link in link dupa acest articol … am ajuns pe pagina lui capsali ..unde il ridica in slavi pe fondator …ca fiind mare om de stiinta si laureat.. apoi am ajuns si la interviul cu doamna doctor Ofelia Lugojan Ghenciu ..in care la fel masonul Friedrich Samuel Hahnemann e la loc de cinste mare in inima ei…mai zice dumneaei ca a fost un mare credincios .. crestin practicant reformat !!!…
    Daca sunteti atenti oamenii astia se bat singuri .Cum sa fie un reformat .. mare credincios ..cand e clar un eretic ??..sa nu mai punem ca ascund ca a fost mason ..cand o spune chiar saitul eretic wiki …ca a fost mason!!
    Si iar intrebarea : – cand un mason poate fi vreodata .. mare credincios ?
    Faptul sa se folosesc de sfinti nu e o noutate .. si babele care fac vraji se folosesc… dar sa spuna ca Sfantul Ignatie Briancianinov..se ocupa cu homeopatia .. e ceva ce iar da cu ei de pamant . Odata ..vedeti cartile in rusa si traduceti voi cuvantul .. homeopat de acolo .. a doua …se stie ca acest sfant este un mare stalp tocmai ipotriva inselarilor.
    Pai sfantul Ignatie care de pe fata o carte care trecea si trece si acum de semnatura ( binecuvantarea ) multor ierahi ..fara sa isi dea seama acestia (ierarhii) ca e o inselare .. sfantul o vadeste in mod clar ca e inselare ..s i ma refer la cartea „urmarea lui Hristos”
    http://www.crestinortodox.ro/sfaturi-duhovnicesti/despre-inselare-68605.html
    Pai cand vreodata acest sfant ar fi ridicat in slavi un mason .. un anticrestin ca parintele homeopatiei asa cum o fac acesti presupusi crestini ?

    Apreciază

  15. G-man said, on martie 14, 2014 at 12:05 pm

    si un mic citat din acest mare „credincios ” fondatorul homeopatiei:

    „Parintele homeopatiei, Friedrich Samuel Hahnemann, spune si el acelasi lucru: „Puterea medicamentoasa nu se afla in moleculele materiale ale acestor „medicamente”, care au fost dinamizate (agitate) si nici in suprafata lor fizica, ci este descoperita si eliberata din materia medicamentoasa care are cu atat mai mare actiune, cu cat mai libera si nemateriala s-a facut prin dinamism. (…) Agitarea substantei medicamentoase dezvaluie puterile ei medicamentoase din ce in ce mai mult, pana cand se spiritualizeaza materia. (…) Cu modul de preparare prin dinamimizarea substantei medicamentoase, materia se distruge complet, pana la natura ei spirituala si, de aceea, in starea ei finala, poate sa se considere ca e alcatuita intr-adevar numai din aceasta substanta spirituala.”

    Deci, in afara de contemplarea in totalitate a cosmosului, prin elementele spiritiste, alchimice si magice, pe care le contine, homeopatia da medicamentul homeopat, care reprezinta „elementul dumnezeiesc”, pentru a readuce la normal fluxul substantei dumnezeiesti a omului, iar medicul homeopat preia sarcina intermediarului care conduce omul la eliberarea din pacatul originar, precum si din raul material si spiritual.”

    http://www.crestinortodox.ro/sanatate-stiinta/homeopatia-practica-medicala-controversata-124988.html

    Apreciază

  16. G-man said, on martie 14, 2014 at 12:28 pm

    dupa mine orice problema se lamureste la origini …asadar fondatorul Friedrich Samuel Hahnemann
    – a fost mason sau nu a fost ?… argumete pro si contra !
    – a fost teosof sau nu a fost ?…argumete ..
    – a fost reformat ?…
    – a murit cu aceste rataciri sau le-a lepadat ?..
    Raspundeti la aceste intrebari si avem probelma in mare rezolvata.

    Desigur noi admitem ca si sfintii au avut greseli.. si nici oamenii eretici nu au facut numai rau ..dar de aici si pana la a darama un Stalp al Neinselarii si a ridica in slavi un om al ocultei .. e mult..prea mult.

    Apreciază

  17. aniush said, on martie 14, 2014 at 6:33 pm

    Da, am urmarit materialul un pic mai devreme. Bilutele de homeopate mie nu imi spun nimic…dar modul in care e prezentata problema sincera sa fiu mi-a starnit rasul. Se iau substantele, se face dilutie si „lungimea de unda a dilutiei homeopate se afla in opozitie fata de lungimea de unda a maladiei persoanei”…ce abureala „stiintifica” si cu fragmentarea atomului pana la particula lui Dumnezeu, alte chestii obtinute din ceva, care nu are legatura cu substanta, nici cu elementele din tabelul lui Mendeleev…si cu leacul de la dracu’ si vraja de la zeita lilith iese un fel de n-ar mai fi. Sa ma ierte bunul Dumnezeu, dar mi se pare prea exagerat!
    Ma intreb si eu oamenii care studiaza homeopatia oare inghit aberatiile astea? Vorba lui Mihai Sandu Gruia „Sa te fereasca Dumnezeu de prostia omeneasca ca e mai dura decat cancerul”, asta daca oamenii respectivi citesc asa ceva si daca o fi chiar asa; spun asta pentru ca imi vine greu sa cred ca poti aburi asa usor niste oameni cu aberatii de genul…sau poate ca Doamne ajuta n-o fi chiar asa cum scrie in cartea respectiva (prea mi se pare aberant)…stiti cum se spune speranta nu moare.
    …si mi-am adus aminte eram o data racita, aveam o laringita, care cobora si mi-a dat cineva oscilococcinum, care e un homeopat. Vreau sa va spun ca ori cu el ori fara era acelasi lucru, efect zero. Chiar dupa ce l-am luat s-au agravat lucrurile, ca a inaintat raceala si am mai luat cand eram eleva pentru o afectiune renala si tot asa efect zero barat. Ce au avut efect asupra mea, produsele din plante. In urma faptului ca le-am luat am constatat o ameliorare.

    Apreciază

  18. ortodoxiacatholica said, on martie 17, 2014 at 12:05 am

    Oamenilor nu le vine sa creada ca bilutele simpatice ce se vand in fiecare Farmacie sunt defapt lucrari demonice. Trebuie sa le explicam oamenilor acest lucru,

    Apreciază

  19. […] Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM … […]

    Apreciază

  20. […] Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM … […]

    Apreciază

  21. Dana said, on iulie 15, 2018 at 10:20 am

    Intre timp, articolul a disparut…

    Apreciază

  22. […] Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM … […]

    Apreciază

  23. […] Legatura dintre HOMEOPATIE si TEOSOFIE. Adica SATANISM… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.