SACCSIV – blog ortodox

Poetul FLORIN IARU ne explica cum e cu teoria conspiratiei …

Posted in FOTO, Protocoalele inteleptilor Sionului, teoria conspiratiei by saccsiv on ianuarie 14, 2014

poetul-florin-iaru

 

Foto: http://www.teologiepentruazi.ro/2010/02/07/poematica-lui-florin-iaru/

La Romania TV, Duminica 21:30, Florin Iaru ne explica ca teoria conspiratiei a inceput cu aparitia Protocoalelor Inteleptilor Sionului, ca ELITELE nu exista si cum de putem zice ca ar exista din moment ce se constata ca n-au reusit nimic …

Interesant e ca realizatorul si ceilalti invitati din studio nu l-au aplaudat, nici nu i-au tinut isonul, ci au trecut mai departe.

Cititi va rog si:

Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Unguria terenuri in Transilvania? Judecatoarea din Vaslui nu stie ce spune cand hotaraste ca gazul de sist e al satului, nu al statului

 

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. danielvla said, on ianuarie 14, 2014 at 12:16 am

    Pai asta se declara ateu. Si cum zice Scriptura: Zis-a cel nebun intru inima sa: nu este Dumnezeu! Daca el crede ca nu exista Dumnezeu de ce ar crede ca exista draci si slujitori ai dracilor care conspira la cucerirea lumii? De ce bagam toti nebunii in seama?

    Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 14, 2014 at 2:23 pm

      Exact si daca nu crede in Dumnezeu, automat nu crede nici in satana si planurile lui. O fi si mason cine stie, ca doar adevaratii masoni spun ca nu exista masonerie ca este doar o teorie a conspiratiei, dupa modelul celui ce-i conduce adica davolul care la fel pentru un mai bun rezultat le sopteste oamenilor ca el nu exista.

      Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 14, 2014 at 2:29 pm

      Dar numai ateu asa simplu ?
      Acest individ(Florin Iaru , cat si Parvulescu ) face parte din Sistem , impreuna cu toti cei cu care face emisiuni tv , denigrand tot ce-i bun si folositor pentru Romania .Rasul lui de demon tradeaza perfidia acestui „om”.
      Din pricina unora ca acestia , eu nu ma mai uit pe canalele tv romanesti , de doi ani .
      Unele stiri le mai iau de aici sau de pe alte bloguri .

      Apreciază

  2. Radu Humor said, on ianuarie 14, 2014 at 12:16 am

    Ghita Bizonu’
    Ce o vrea cucuoana aia Viky asistenta lu’ magaru’ Kery viciu’ lu’ O’Laba?!

    Hm .. sa ne aducem aminte ca admistratia lu’ Baftosu’ Husein este facatura lu Goicu8 Soros ala care a instrumentata valul portocaliu’ in 2004 … It’s clear?!

    Ia sa vedem ce zice azi ofticosu’ babuinez …

    Semnale implicite au fost date şi prin faptul că Victoria Nuland s-a întâlnit cu şefa DNA, Laura Kovesi – dar nu şi cu Procurorul General, Tiberiu Niţu – şi cu patru ONG-uri preocupate de situaţia statului de drept: EFOR, Freedom House, IPP şi CRPE. EVZ prezintă o interpretare a celor mai importante mesaje, pe care Victoria Nuland le-a îmbrăcat în formulări diplomatice.

    Apel către cetăţenii României
    Înaltul diplomat american a insistat, atât în întâlnirea cu presa, cât şi în discuţia off-the-record cu ONG-urile, că, până la urmă, este sarcina românilor să-şi protejeze insituţiile.
    ● “I-aş ruga pe toţi românii, indiferent ce partid sprijină (…), să lupte şi să apere independenţa Justiţiei şi să o menţină în afara politicului”. Potrivit unor informaţii neoficiale, în spatele uşilor închise, ea şi-ar fi exprimat mirarea că cetăţenii nu ies în stradă pentru a protesta faţă de tentativele de a subjuga Justiţia. Diplomatul american le-a transmis românilor că sunt primii răspunzători de ţara lor şi nu pot aştepta ca Washingtonul să-i salveze de fiecare dată când apare o criză.
    ● “Este îngrijorător când politicieni din orice partid se decid să conteste temeliile Justiţiei”. Nuland a reconfirmat atitudinea ambasadei SUA la Bucureşti, care a criticat dur tentativa parlamentarilor de a-şi asigura o super-imunitate şi de a promova o lege de graţiere şi amnistiere. În septembrie 2011, în declaraţia comună SUA-România privind parteneriatul strategic, unul din domeniile de întărire a cooperării era statul de drept.
    ● “SUA au un angajament în sprijinirea presei independente şi va continua să facă acest lucru”. În discuţia cu ONG-urile, ea s-ar fi interesat cum este controlată presa. Nuland a arătat că înţelege că, dacă mesajul din media este controlat şi distorsionat, va fi dificilă mobilizarea publicului în apărarea statului de drept.
    ● “SUA doresc ca o România cât mai puternică, cât mai curată, cât mai democrată posibil, să continue să fie aliatul nostru”.

    Citiţi mai mult: SUA se miră de ce nu apără românii Justiţia în stradă. Tu ce crezi despre atacurile POLITICIENILOR împotriva JUSTIȚIEI? | DEZBATEREA ZILEI – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sua-se-mira-de-ce-nu-apara-romanii-justitia-in-strada-tu-ce-crezi-despre-atacurile-politi-1076601.html#ixzz2qIYyoieI
    EVZ.ro

    si se cupleaza cvu http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-anunta-oficial-schimbarea-politicii-externe-a-romaniei-spre-china-si-rusia-1076604.html

    Astia ne sunt “aliatii” …

    Se pregaste un maidan la Bucale .. Se pregateste un maidan la Bucale .. cva sa urmam exemplu ucrainean … (desi maidanu lor era copia Zonei marina Mauncteanu otr UASCR!!)

    A ar mai fi http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-manual-al-dezvrajirii-paul-cornea-si-zeul-care-a-dat-gres-ii-1076626.html in care se pare ca la Volodea TismanEscu termenul de intelctual capata o conotatie etno-religioasa …

    Apreciază

    • adi said, on ianuarie 14, 2014 at 10:09 am

      @radu humor
      hai sa fim seriosi ,madam null(and) a venit aici sa apere interesele corporatistilor de goyimi,nu o interesa pe ea vrajeli din astea cu „independenta” justitiei.Astea deja sint povesti pentru prosti,pe ei ii intereseaza sa mearga mai departe implementarea implantarii cipului(intii in acte pe urma sub piele ca la diavoli),si cred ca era ingrijorata la modul real de decizia judecatoarei care a dat sentinta favorabila pentru cazul Pungesti. Probabil de aia tot dorea parerea sefilor CSM ca sa poata influenta de sus deciziile viitoare sint convins de treaba asta,nu intimplator s-a dat liber la masoni prin justitie(procurori si judecatori) acum au marionetele care sa joace dupa interesele lor.

      Apreciază

      • G-man said, on ianuarie 14, 2014 at 11:42 am

        normal ca o doare in fes pe nula de independenta justa , dar atentie totusi .. indeamna la revolte .. revolte = anarhie .. asta le place lor si tatalui lor …asa ca aveti grija la ce proteste iesiti sa nu le faceti jocul…
        http://www.mediafax.ro/politic/gandul-nuland-nedumerita-ca-romanii-nu-ies-in-strada-pentru-justitie-11885710

        Apreciază

      • Irina said, on ianuarie 14, 2014 at 2:42 pm

        da Adi, dar totusi pe langa atatea interese obscure totusi a spus un adevar si anume ca suntem un popor bleg care am lasat puterea in mainile unor jigodii care ne-au vandut si ne vand si ne vor distruge de tot, iar noi nu ne-am impus niciodata dorinta si am iesit de foarte putine ori si in numar foarte mic in strada pentru a protesta impotriva deciziilor impotriva poporului luate de acei sarlatani din conducerea tarii.

        Apreciază

  3. Aurora said, on ianuarie 14, 2014 at 12:45 am

    Da, Florin Iaru este ateu. Cand il vad schimb canalul.

    Apreciază

  4. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 1:21 am

    Desi sant un om de carton slab in credinta, bun de nimic si mincinos si am zis ca nu mai scriu pe blogul saccsiv ma cam macina gandul ca prea multe lucruri rele ce se intampla in lume si ii duc pe multi la pieire si ma simt ciudat daca stiu ceva folositor si nu impart si cu ceilalti oamenii.

    Will You Swallow Google’s Edible Microchip DARPA. DO NOT DO THIS.

    Despre microcipuri care le inghiti si tatuaje electronice.

    Apreciază

  5. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 1:24 am

    Motorola patents e-tattoo that can read your thoughts by listening to unvocalized words in your throat

    Motorola are un brevet pentru tatuaje electronice care iti pot citi gandurile ascultand cuvintele nevocalizate din gatul tau.

    http://www.extremetech.com/extreme/171992-motorola-patents-e-tattoo-that-can-read-your-thoughts-by-listening-to-unvocalized-words-in-your-throat

    Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 14, 2014 at 3:38 pm

      Pai cred ca ustea o sa semene mai mult pecetea, asa cum spunea si pr Elpidie va fi un fel de tatuaj. Cipurile sunt expirate. Noua tehnologie a tatuajelor biometrice incepe sa prinda teren, si mai ales ca e mai eficienta ca cipurile pt ca-ti permite sa citesti si gandurile si apoi ac orice tatuaj nu poate fi scos vreodata

      Apreciază

  6. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 1:28 am

    Tamiflu: una din marile dezamăgiri din industria farmaceutică

    http://activenews.ro/tamiflu-una-din-marile-dezamagiri-din-industria-farmaceutica_1814272.html

    Apreciază

  7. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 1:40 am

    Ghiciti ce promoveaza televiziunea CBS prin serialul lor Intelligence ?

    Ce cool o sa fie sa ai un microcip in cap si cum o sa aiba uni sau alti acces la toata informmatia de pe planeta printrun microcip implantat in creier.

    CBS Hit Show „Intelligence” Promotes Mark of the Beast Transhumanist Tech as Coolest Thing Ever

    Apreciază

  8. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 1:42 am

    CBS Intelligence – Trailer

    Apreciază

  9. adi said, on ianuarie 14, 2014 at 9:36 am

    D-l Iaru ar fac bine sa se documenteze putin ca sa nu dezinformeze.Cel care a gasit niste copii ale manuscriselor cu Protocoalele inteleptilor sionisti a fost profesorul rus Serghei Nilus care avind binecuvintarea Sfintului Ioam Kronstadt le-a publicat.Un scurt comentariu:daca aceasta conspiratie nu ar fi existat,atunci de unde vine acest guvern mondial al alui antihrist? Nu a fost el gindit in laboratoarele secrete ale francmasoneriei? Iarasi o chestie ciudata mi se pare si tacerea celorlalti invitati la acest subiect de parca sint toti spalati pe creier.

    Apreciază

  10. danielvla said, on ianuarie 14, 2014 at 12:45 pm

    Saccsiv,
    ce zici de ultimul articol de pe Foaie Nationala? Oare e autentic mesajul? Mi se par nedrepte acuzatiile din text…

    Apreciază

  11. pcmouse said, on ianuarie 14, 2014 at 1:46 pm

    vasile daca esti cu adevarat un frate..maria ta .te poti cobori si poti raspunde la un amarat de email?

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 14, 2014 at 3:28 pm

      pcmouse

      Iar incepi? Ultimul e-mail primit de la tine avea mesajul acesta:

      iartama vasile.sunt lenes in rugaciune .si cand vine vicleanu peste mine fac urat.cred ca.cat de curand imi declar numele real..ca si pseudonimele denota oaresce viclenie .te rog sterge tot ce consideri ca trebuie sters.accept orice modificare care o faci.spor la treaba!

      Te-am iertat. Ce sa-ti raspund la el?

      Apreciază

  12. Iones said, on ianuarie 14, 2014 at 1:51 pm

    Pai este evidenta pozitia lui florin iaru din moment ce publica pe acel „site” unde „Pr. Dr.” Dorin Octavian Picioruş ataca blogurile ortodoxe ca „De Veghe Patriei” si ii acuza de „fascism”, „legionarism” pentru ca autorii spun adevarul despre patriarhul Daniel.

    Apreciază

  13. John of România said, on ianuarie 14, 2014 at 3:13 pm

    Voi cum faceti cu buletinele ca sa vi le schimbati?
    Le spuneti ca vi le-ati pierdut si cereti altele(eventual platiti amenda pentru pierderea buletinului)?

    Apreciază

    • florin said, on ianuarie 14, 2014 at 4:53 pm

      il deteriorezi un pic cat sa considere ei ca nu ai facuto intentionat (gen bagat la masina de spalat exfoliat si uzat scrisul ,ars un colt din neglijenta) si tot ei te invata cum sa procedezi ca sa nu iei amenda Dar din cate stiu amenda ar fi cam 60 lei

      Apreciază

      • dd said, on ianuarie 14, 2014 at 6:10 pm

        Cele vechi mai sunt valabile? Nu esti obligat sa le inlocuiesti din nou?
        Confuzie maxima intentionata din partea statului asta de 2 lei.

        Apreciază

      • mircea.v said, on ianuarie 14, 2014 at 10:48 pm

        Nu e nici o amenda daca e deteriorat. Important e sa se vada poza, ca atunci e mai simplu (nu mai trebuie acte suplimentare fata de situatia normala cand se schimba la expirare)

        Apreciază

    • John of Romania said, on ianuarie 15, 2014 at 3:05 am

      Si l-a schimbat cineva recent?

      Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 15, 2014 at 11:48 am

      Am inteles ca daca le schimbam vor avea valabilitatea doar 4 ani. Dar e bine si asa in 4 ani cu rugaciune multa ne-o lumina Dumnezeu cumva ce sa facem mai departe.

      Apreciază

      • Irina said, on ianuarie 15, 2014 at 12:03 pm

        Italienii cica au buletine sub forma de cartulie cum au si batranii nostri si ca nu trebuie sa le schimbe la un anumit timp ci doar se prezinta cu buletinul si la un anumit interval de ani le pune o stampila. Of Doamne de ce nu se face si la noi ca la italieni. Se vede clar ac miza este Ortodoxia si de aceea accentul cade pe tarile ortodoxe, probabil daca reusesc in tarile ortodoxe in celelalte tari totul merge de la sine.

        Apreciază

    • GabiM. said, on ianuarie 16, 2014 at 4:01 am

      @John of Romania:in italia se pare ca te chiama la primarie,unde se fac de altfel cartile de identitate,chiar in ziua ta de nastere si ti-l schimba,fie ca a expirat,fie ca nu…

      Apreciază

  14. Obrenovici said, on ianuarie 14, 2014 at 4:15 pm

    Carduri cu cod de bare si cip obligatorii pentru avocati:

    http://rapcea.ro/2014/01/14/cardurile-europene-de-avocat-cu-cip-de-proximitate-cateva-semne-de-intrebare/

    Apreciază

  15. Mircea Puşcaşu said, on ianuarie 14, 2014 at 5:19 pm

    Pe diverse siteuri apare un mesaj ce poate lasa pe multi perplecsi:
    http://activenews.ro/calugarii-de-la-manastirea-petru-voda-acuza-sri_1814654.html
    Autorul articolului este monahul Filotheu care e prieten cu postacul V.Roncea (cel al carui nume figura la administrator pe siteul SRI-ului pana acum 4-5 ani), e prieten cu Marian Munteanu (liderul Pietei Universitatii in 90 si apoi „om de afeaceri”(afaceri cu arme, cu parteneri israelieni), apoi membru marcant al partidului lui V.Magureanu). Filotheu este cel ce a concertat ofensiva impotriva dezgroparii si cinstirii moastelor Parintelui Gheorghe Calciu. Filotheu a sunat din proprie initiativa pe Andrei Calciu si l-a montat impotriva dezhumarii turnandu-i baliverne garnisite cu citate din Sfintii Parinti, a sunat pe Mitr.Teofan peste capul staretului Hariton, punandu-l in pozitie contra dezhumarii. In repetate randuri Parintele Justin l-a oprit de la net si de la comunicate, iata ca vedem de ce. Se pare ca m.Filotheu seamana cu hotul striga: „Hotii !!!”.
    Articolul a fost postat pe siteul oficial al manastirii Petru Voda, apoi a fost sters. Cine a sters articolul? Filotheu este admin. acolo. Articolul era patetic. Autorul emitea expertize psihiatrice ale dusmanilor personali si denunta fratii care nu stiu ps.50 concluzia era ca sunt securisti. Pe langa mojicia si zeflemeaua ce emana din text si nu cadra cu rangul de comunicat al purtatorului de cuvant al manastirii, flagrante erau problemele de logica: securitatea, serviciile au alocat unui obiectiv asa important ca Petru Voda doi agenti de foarte slaba calitate (dupa spusele autorului unul cu grave afectiuni psihiatrice si unul oligofren), trebuia sa se decida : ori sunt agenti, ori sunt afectati psihic. Nu poti sa le ai pe toate. Si chestia cu siteul sri.ro am vazut-o cu ochiii mei (acum 4 ani, cred) : la sectiunea contact era trecut ca administrator acest nume: Victor Roncea. Nu am vazut nici dezmintiri publice, nici marturisire publica si indreptare, au contraire, pe unde merge / infiltreaza apar dezbinari, tabere, zazanii, scandaluri. In rest numai de bine.
    Personal, in Teodot si Gabriel am incredere chiar daca nu sunt „perfecti”. Puteau sa se apere sau sa atace, au blog cu audienta mare (apologeticum), dar nu au facut-o din ratiuni duhovnicesti (vezi aici reactia lor: http://www.apologeticum.ro/2014/01/rugaciunea-sfantului-efrem-sirul/). In opozitie, m.F. si-a rezolvat vendeta on-line pe siteul oficial al manastirii cu insulte, acuze si calomnii. Faptele vorbesc.

    Apreciază

    • Alex said, on ianuarie 14, 2014 at 7:40 pm

      Perfect de acord cu cele de mai sus insa apare si reculul: posibil ca Victor Roncea si monahul Filotheu sa fie ca niste festile fumegande. Ce facem, le stingem?
      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 15, 2014 at 11:56 am

      Mircea trebuie sa recunosti ca nu a fost bine ca parintii de la Petru Voda l-au dezgropat pe pt Calciu, pe furis fara nici o binecuvantare, pentru ca iata asta a adus cu sine reactii a unor martori ai inmormantarii parintelui care au spus ca datorita unei folii care incetineste descompunerea o parte din corp nu a putrezit si ca de fapt nu poate fi vorba de sfinte moaste. Prin acest lucru nu au provocat decat sminteala. Poate ca pr Filotheiu si-a dat seama de greseala pe care vor s-o faca si poate ca a vrut sa opreasca deshumarea tocmai pentru ca a evita discutiile contradictorii ce au urmat. Era bine ca toate sa se intample la momentul potrivit si nu cu o graba. Aceste lucruri nu contrazic desigur starea de sfintenie a bunului nostru parinte Gh Calciu.

      Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 15, 2014 at 12:23 pm

      Da Mircea dar aici pr Teodot se pare ca vorbeste exact cum trebuie in duhul pr Iustin. Cred ca parintii de la Petru Voda trec printr-o grea incercare si diavolul vrea sa aduca dezbinare acolo. Intr-adevar si pr Iustin spunea ca sunt infiltrati securisti printre monahi, dar dupa cum vb pr Teodot nu cred ca face parte dintre tradatori. Niste cunostiinte de-ale mele cand erau o data in chilia pr Iustin si vorbeau cu dansul, un frate a venit sa ceara o carte si parintele l-a pus sa caute singur in biblioteca. Cand a cautat printre carti fratele a gasit microfoane minuscule. Fratele i-a spus parintelui ca a gasit acele microfoane si parintele a zis:” Crezi ca nu stiu ca am astfel de jucarii pe aici prin chilie, dar ce sa fac Dumnezeu sa-i miluiasca”

      Apreciază

  16. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 5:24 pm

    Ce cool va fi sa fi SCLAV chiar daca vei fi un SCLAV DESTEPT.

    Computer Chips in Your Brain | Futurescape

    Promo microcip pentru copii, cum va fii cool sa fi destept in cateva minute daca dowlodezi informatile direct in creierul tau cum facea NEO in filmul Matrix.

    Apreciază

  17. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 5:41 pm

    Voi cumparati laptopuri de pe internet ?

    NSA Interception: Spy malware installed on laptops bought online

    Apreciază

  18. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 5:53 pm

    Republicanul Mike Rogers presedintele casei comitetului de inteligenta zic ca stiu totul despre ce facea NSA-iul

    Report: NSA Intercepts Computer Deliveries

    Apreciază

  19. lastunnegru said, on ianuarie 14, 2014 at 6:01 pm

    1 Articolul despre NSA din ziarul Der Spigel

    Inside TAO: Documents Reveal Top NSA Hacking Unit

    http://www.spiegel.de/international/world/the-nsa-uses-powerful-toolbox-in-effort-to-spy-on-global-networks-a-940969.html

    Apreciază

    • John of Romania said, on ianuarie 15, 2014 at 3:04 am

      Mda… pai acuma daca vrem sa luptam impotriva legilor care introduc documente biometrice de cine avem devoie?
      DE AVOCATI
      Asa ca sistemul s-a gandit sa inceapa cu ei.

      Apreciază

  20. Gabriel said, on ianuarie 14, 2014 at 8:51 pm

    Ma indoiesc ca acest personaj poate fi o marioneta… a mai declarat tot pe la romaniatv ca „grupul de la bilderberg” este un grup care se intalneste o data pe an sa discute despre afaceri.. una alta.. .nimic de importanta majora… mie mi se pare ca e foarte prost…

    Apreciază

  21. acelas said, on ianuarie 15, 2014 at 12:07 pm

    in occident se tot probeaza ecumenismul total..

    http://www.lonews.ro/stiri/arhitectura-imobiliare/8007-viena-biserica-sf-antonie-de-padova-va-fi-predata-oficial-catre-bor-in-2015-de-catre-catolici.html#

    dar, sunt curios daca iau acea catedrala, daca Bor-ul nostru va sfinti altarul, sper macar sa nu-l lase asa (catolic=nimic=daca te rogi la el e de la diavol (la un nimic)).

    .

    Apreciază

  22. […] Iata comentariul lui Mircea Puşcaşu postat la articolul Poetul FLORIN IARU ne explica cum e cu teoria conspiratiei …: […]

    Apreciază

  23. Maria said, on ianuarie 15, 2014 at 3:24 pm

    Se cunoaste ca , multe din catedralele catolice nu mai au enoriasi , stau goale , necesita bani pentru intretinere , din care cauza , cateva au fost transformate in hoteluri , case de lux etc , iar clerului catolic , nu prea ii vine bine , cand vor disparea lacasurile lor de cult , transformandu-se in simple cladiri destinate oricaror activitati lumesti si poate au luat o hotarare inteleapta sa le vanda BOR , utilizandu-le in scopul pentru care au fost construite .
    Stiu ca multe spatii ce apartin Bisericii Catolice au fost inchiriate sau donate ortodocsilor din strainatate , intrucat acestia nu au biserici .
    Daca se va face targul cu BOR , in ce priveste marile catedrale care stau goale , nu vad nimic rau , daca se vor renova , aranja in stilul ortodox , prin construirea Altarului ca la ortodocsi , sfintirea ca la ortodocsi , deci amenajarea lor de la cap la coada in stilul ortodox , altfel , slujbele in niste cladiri catolice , ne-amenajate ortodox , este o mare blasfemie si batjocura de Casa lui Dumnezeu si ar fi mai mult decat revoltator .
    Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva !!! Atunci BOR merita proteste in fata Patriarhiei , sa rasune in lumea intreaga !!!

    Apreciază

  24. […] Iata comentariul lui Mircea Puşcaşu postat la articolul Poetul FLORIN IARU ne explica cum e cu teoria conspiratiei …: […]

    Apreciază

  25. […] Poetul FLORIN IARU ne explica cum e cu teoria conspiratiei … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.