SACCSIV – blog ortodox

HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protectia copilului decide ca „informatia” este motiv suficient ca sa-ti ia copilul. Tu te opui. Politia te ucide …

Posted in copii by saccsiv on octombrie 31, 2013

   Iata ce putem citi in articolul Police shoot and kill father while kidnapping his 3-year-old son after pot tip:

Poliția trage și ucide un tată în timp ce-i răpeşte fiul de trei ani, după o informatie primită „la pont”

NaturalNews: Cât de scăpat de sub control trebuie să fie “sistemul” nostru pentru a ucide un tată care încearcă să-şi protejeze fiul împotriva celor ce doreau să-l scoată cu forţa din casa lui – şi toate acestea în baza cuvântului unei persoane anonime? Destul de necontrolat, aș spune, și pun pariu că sunteţi de acord.


Potrivit unui mesaj de pe site-ul OffTheGridNews.com, William Reddie , un tată de 32 de ani, din Michigan, a fost recent împuşcat şi ucis de către poliţie, atunci când ofiţerii Serviciilor de Protecţie a Copilului au năvălit în casa lui pentru ca, în esenţă, să-i rapească copilul.

Declaraţie de pe website:
Un informator anonim, susținând că Reddie deţine marijuana în casă, a declanşat un șir de incidente care au transformat un copil fericit într-un orfan – si a determinat un ziar local să desfăşoare propria anchetă și să elaboreze un raport propriu.

Raportul susţine că un polițist, care a declarat că a dat curs unei informaţii primite de la un anonim, a pretins că a simţit miros de marijuana provenind de la domiciliul lui Reddie. Asta e ceea ce a spus, posesia de marijuana acolo, conform rapoartelor, este un delict – asta dacă nu cumva Poliția nu găseşte cantități mari și persoane care intenţionează să vândă.

“Angajaţii Serviciilor de Protecţie a Copilului nu au avut niciun indiciu cu privire la orice tip de abuz sau neglijenţă suferit de copil in interiorul căminului său, dar au considerat că posesia de droguri este o justificare suficientă pentru a-l îndepărta de casa lui”, s-a precizat pe website.

De ce nu a fost testat – înainte să fie ucis?

Desigur, se spune in raport, acțiunile proprii ale lui Reddie, atunci când poliția a încercat să ia copilul, mai mult ca sigur au jucat un rol în moartea sa. Dar tot incidentul pare a fi o reacție exagerată și ar fi putut fi evitat dacă Protecţia Copilului și anchetatorii nu s-ar fi panicat în legătură cu acuzaţia ( nedovedită, până la acel moment) de consum de marijuana, spun prietenii și familia lui Reddie.

Iată cum s-a întâmplat:
Bătrânul ofițer de poliție Alan Somero a mers la casa Reddie pentru un pretins scandal de familie, mai devreme, chiar în ziua împuşcăturilor, dar nu a făcut nicio arestare. Reddie a devenit, totuși, oarecum agitat, se precizează în raport, când a fost acuzat că a fumat marijuana în fața fiului său.
Rapoartele susţin că el era în mijlocul unei conversaţii aprinse la telefon cu o femeie atunci când polițiștii și Protecţia Copilului au sosit mai târziu în aceeaşi zi. Reddie, care se lupta pentru custodia fiului său, în mod evident, nu a fost de acord cu ceea ce urma să se întâmple.
Un fragment din hotărârea judecătorească ce permitea luarea în custodie a copilului prevede:
Există motive întemeiate pentru ca aceasta instanţă să îndepărteze copilul (copiii), de părinte … din cauza condițiilor sau mediului în care trăieşte copilul (copiii), şi nu este conform cu bunăstarea copilului (copiilor) să rămână la domiciliu, pentru că: Se pretinde că tatăl a folosit marijuana în casă în prezența copilului. În plus, există o preocupare pentru siguranța copilului din cauza unei conflict casnic și amenințărilor făcute de catre tată la adresa autorităţilor legale.

Nu ar fi avut sens, la acest moment al desfăşurării lucrurilor, să fie testat sângele bărbatului, pentru a vedea dacă existau urme de marijuana în organism – înainte de a face incredibilul pas de a lua fiul unui om de langă el? Se pare că nu, dar s-a făcut şi testul- după ce a fost prea târziu.
Războiul împotriva drogurilor face o altă victimă
Mai multe informaţii de la OffTheGridNews:
Când lucrătorii Serviciilor de Protecţie a Copilului şi ofiţerii însărcinaţi cu punerea în aplicare a hotărârii judecătoreşti au încercat să ia băiatul, Reddie a scos din buzunar un briceag şi s-a repezit în direcţia grupului. Ofițerii au avut în mâini armele Taser în timpul altercației, dar, în cele din urmă, au pus în toc armele neletale și au luat armele de foc. Ofiţerul John Klepadlo l-a împușcat și ucis pe Reddie în timpul incidentului.

În cele din urmă, desigur, purtătorii de cuvânt ai poliției au justificat uciderea – în ciuda încercării de punere sub acuzare a ofiţerului implicat în schimbul de focuri de catre investigatorii poliţiei de stat.

O ciudăţenie: Când polițiştii au ajuns pentru prima dată, ei pretind că Reddie le-ar fi mărturisit că a fumat iarbă mai devreme în aceeaşi zi – o mărturisire care a declanşat lanțul mortal de evenimente care au dus la implicarea Protecţiei Copilului și preluarea forţată a fiului lui Reddie.

Dar un test de sânge post-mortem a arătat că Reddie nu a avut urme fie de alcool sau de marijuana în organism. Era nebun sau poliţiştii mint? Ce s-a întâmplat, cu adevărat?
Ah, cui îi pasă, nu? Ce importanţă are un alt orfan crescând fără tată, victimă a războiului nebunesc contra drogurilor?

Cititi va rog si:

SUA: Cine te protejeaza de politie? Ucisi nevinovati in propria casa … MILITARIZAREA POLITIEI

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  2. ozana said, on noiembrie 1, 2013 at 10:58 am

    NOM doreste sa induca maselor ideea potrivit careia copiii nu apartin parintilor ci societatii.Planul lor este de a desparti copiii de parinti dupa virsata de doi ani pentru a-i institutionaliza,creste si educa in vederea crearii ,,cetateanului perfect” a ,,slugii perfecte”,obediente si fara pareri personale” ,deoarece ideologii care sa promoveze atasamentul fata de familie,religie,morala,natie,valori traditionale ,displac profund sistemului si vor fi inlocuite cu ,,valori” convenabile lor.Adica mai pe sleau spus, vor arunca in societate un soi de roboti indoctrinati potrivit intereselor lor,oameni ,,fara mama,fara tata”.Asta este tendinta.Cu treaba asta se ocupa si aici (printre altele) madama Erika van Gelder,vicepresedinta a B’nai B’rith pentru Europa(loja a evreilor sionisti,organizatie secreta de tip masonic,ermetic si cu caracter oligarhic)Pai cu ocazia deschiderii oficiale a proiectului multinational(astia traiesc numai din manipulare si proiecte pe spatele altora fratilor) Podurile Tolerantei ,(parca-mi vine sa spun casa de toleranta,nu stiu de ce),dadea un interviu in care specifica ca organizatia lor urmareste combaterea antisemitismului,rasismului,a stereotipurilor,prejudecatilor si a NATIONALISMULUI !!! Ce intelegem noi de-aici c-ar vrea ,,dumnealor”? Ca doresc sa schimbe toate aceste lucruri ,citez-prin ,,cultura”.Prin indoctrinare si dezinformare-spun eu. Iar imi stric ziua cu discutia asta si unde mai pui ca cerul arata ca in filmele SF dupa ce zile la rind au stropit raptorii astia cu otrava toata zona.Prin reducere la absurd,nu-mi mai doresc decit sa nu-mi pierd mintile,va rog sa ma credeti.Faptul ca sint alaturi de voi,este una din cele trei bucurii care mi-au ramas; Dumnezeu,voi si familia mea.Sa ne ajute Dumnezeu.

    Apreciază

    • iulia said, on noiembrie 1, 2013 at 5:05 pm

      Multumim ca ne pui in garda si ai scris aici despre ceea ce stiii, ca altii ca mine sa poata citii si lua aminte.Dumnezeu sa ne aibe in paza si sa trezesca constiiinta omenilor si sa ne intoarcem la credinta, la Dumnezeu!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Apreciază

  3. tataia said, on noiembrie 1, 2013 at 11:57 am

    Politistii mint!

    Apreciază

  4. ozana said, on noiembrie 1, 2013 at 12:23 pm

    Precizare: a se citi chiar ,,raptor” dupa numele dat unor specii de dinozauri printre care si velociraptorul.Si mai sint si niste avioane americane de lupta cu un singur loc denumite ,,Raptor”.Ce coincidente bizare,nu vi se pare?

    Apreciază

  5. blue said, on noiembrie 1, 2013 at 12:28 pm

    Interesant este modul de exprimare. Au ajuns şi ei la termenul de „sistem” cu ghilimelele de rigoare ( la noi se subînţeleg, la ei încă nu ), dar încă îl mai consideră „al nostru”, adică şi-l asumă. Este americanul atât de ancorat în realitatea lui încât nu percepe cum se nasc monştrii în juru-i, deşi are mai multe dovezi în acest sens decât oricare alt locuitor al planetei? Mintea lui simplă consideră că „regulile jocului se stabilesc de comun acord”, de aici termenul de democraţie, de care sunt atât de mândri. Dacă încalci aceste reguli, ceea ce urmează, indiferent de gravitate, este doar consecinţa faptelor tale. Şi totuşi, incidente ca cel precizată în articol, ar trebui să le trezească percepţia. Dar, în afara investigaţiei unei publicaţii, nimic notabil nu s-a petrecut.
    A se remarca cum poliţiştii se acoperă unii pe alţii şi au devenit un fel de stat în stat, la fel ca şi IRS.

    Apreciază

  6. blue said, on noiembrie 1, 2013 at 12:30 pm

    Şi mai vreau să remarc ceva, ce văzusem mai demult, dar uit mereu să spun: oameni buni, la ei încă mai există presă! Incredibil!

    Apreciază

  7. aniush said, on noiembrie 3, 2013 at 7:45 pm

    tataia,
    Care dintre autoritati nu minte?

    Apreciază

  8. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  9. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  10. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  11. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  12. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  13. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  14. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  15. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  16. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  17. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  18. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  19. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază

  20. […] HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protecti… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.