SACCSIV – blog ortodox

Aspazia Otel Petrescu: TRAIM VREMURI APOCALIPTICE. „Eu zic ca lupta pe pamant este deja…, pare sa fie castigata de astia”

Posted in antihrist, APOCALIPSA, CIPURI, vremurile din urma by saccsiv on septembrie 22, 2013

Aspazia-Otel

 

Foto: Sfinţii deghizaţi in pensionari: Aspazia Oţel Petrescu – 89 de ani , o viaţă pentru Dumnezeu şi Neamul Românesc

Iata ce putem citi in articolul Trăim vremuri apocaliptice (Partea a opta):

Dar ce-am putea să facem concret, ca să ne urnim şi să schimbăm ceva în tară?

Eu zic că lupta pe pământ este deja…, pare să fie câştigată de ăştia. Ei sunt acum atotputernici. Dar Dumnezeu le poate oricând strica planurile şi ei ştiu lucrul ăsta. De-aia încă nu se dau pe faţă. Va veni momentul când diavolul în persoană se va prezenta Anticrist – cel puţin aşa scrie la Apocalipsă si noi n-avem de ce să ne îndoim că până acum toate s-au împlinit câte s-au spus; nu le-am înţeles pe toate, le-am înţeles abia după ce-au fost. De pildă păsările cu cioc de fier, n-a ştiut nimeni ce sunt păsările alea decât când au apărut avioanele. Abia atunci lumea a înţeles că uite astea, care spun că vor aduce ouă otrăvite, bombele şi astea, vor face mare nenorocire pe pământ. Deci noi înţelegem lucrurile după ce se împlinesc. Dar în Apocalipsă spune că diavolul însuşi se va numi împăratul lumii, îşi va spune Antihrist, adică „cel care vine împotriva lui Christ, înlocuindu-L pe Christ”, dar toată chestiunea asta nu va dura decât 72 de luni, parcă aşa scrie acolo, în orice caz, trei ani şi jumătate, adică exact perioada cât a propovăduit Mântuitorul, pentru că diavolul n-are imaginaţie, el doar copie. El Îl copiază pe Iisus în toate crezând că în felul ăsta Îl va birui, Îl va învinge, Îl va înlătura. Noi ştim că nu va fi aşa, dar până atunci avem de străbătut lucruri foarte grele şi ceea ce ne aşteaptă acum pe noi sunt două probleme: cum să rezistăm dominaţiei antihristice – pentru că el vine cu putere de stăpânire foarte mare, într-adevăr, prin cipuri; cipurile astea biometrice, nu astea care sunt acum, ci ăla final, care va fi pus pe mână şi în care sunt incluse toate celelalte, el suspendă liberul arbitru. Pentru că şi-a dat seama că puterea Părintelui Veşnic vine tocmai din faptul că ne-a lăsat nouă totala libertate să alegem. Noi alegem între bine şi rău. Avem rău pentru că alegem rău, nu pentru că Dumnezeu ne pedepseşte, cum spunem; ne dă ceea ce alegem. Or diavolul ştie că, în ultimă instanţă, scânteia divină din fiecare din noi va face până la urmă alegerea cea bună, adică Îl alege pe Christ, nu-l alege pe ăsta. Şi atunci el trebuie să suspende această posibilitate a omului de a alege şi să încerce cumva să-l determine să-l aleagă pe el. Practic, ca să zic aşa, să anuleze puterea pe care noi o avem prin botez, unde spunem „Mă unesc cu Domnul nostru Iisus Hristos şi mă lepăd de satana”. Și să găsească un mijloc prin care să-l împiedice să se realizeze ca om prin răsturnarea formulei:

„Mă unesc cu satana şi mă lepăd de Iisus Hristos”. Ei, chestiunea asta el n-o poate face decât anulând liberul arbitru. Și asta o va face prin comedia asta biometrică pe care o va introduce… Cu ea, prin metodele pe care le are puse la punct până la ora actuală el poate borfăi în mintea omului prin cipuri cum vor ei şi îi suspendă absolut liberul arbitru şi voinţa omului şi omul face exact ceea ce i se comandă. Omul devine un sclav tehnic care execută, ca şi un robot, ordinele care i se dau. Ăsta este pericolul cel mare. De fapt, oamenii cipuiţi vor fi, vor ajunge să fie fii satanei, prin faptul că asta vor alege, că nu vor putea alege altceva, că li se suspendă puterea de a alege. Li se ordonă: „Tu alegi ceea ce îţi spun eu”.

Asta se face mult acum, să zic, prin reclame…

Deci asta este o primejdie, pentru că în momentul când ţi se pune cipul, acolo este introdusă şi identitatea şi cartea de sănătate şi ştampila electronică şi dreptul de proprietate, toate sunt trecute acolo. În momentul când renunţi la cip, renunţi la toate astea şi te trezeşti într-o lume în care nu ai casă, pentru că nu accepţi semnătura electronică pe actul tău de proprietate şi atunci nu mai eşti proprietar, nu?  N-ai ce să mănânci, pentru că nu poţi să cumperi şi nu poţi să vinzi, pentru că nu mai există monedă de schimb, ci totul este un schimb pe care îl faci prin 666 pe care îl ai acolo şi prin toate care sunt puse deja, de pe acum puse pe toate…

Codurile de bare, da.

Deci tu vii cu cipul tău şi ceri articolul care, practic, este acolo, pus într-un semn. Nu ai cipul ca să i-l arăţi ăstuia că pe tine te vreau, nu-l ai, nu-l capeţi, deci practic nu te poţi hrăni. De-aia călugării noştri, care sunt lămuriţi în chestiunea asta spun să ne învăţăm să cunoaştem ciupercile, cu asta ne vom hrăni dacă refuzi cipurile. Deci dacă refuzi cipul, practic te instalezi în ceea ce se numeşte moartea civilă. N-ai nicio şansă de a exista.

N-ai identitate.

Da. Deci ăsta e un pericol care ne paşte şi al doilea este al treilea vai. Al treilea vai care trebuie să vie, căci se spune că dominaţia lui antihrist va fi concomitentă sau la foarte scurt interval, unul după altul, de cel de-al treilea vai. Or al treilea vai nu poate să fie decât al Treilea Război Mondial. Pentru că aşa cum sunt descrise celelalte două vai-uri, am văzut că sunt Primul şi al Doilea Război Mondial. Sunt caracteristice, am văzut, al Doilea Război Mondial cu păsările cu cioc şi cu ouă de metal, prin caracteristicile lor le identifici, care cum au fost. Primul, cu răscoalele bolşevice, Primul Război Mondial, nu aşa s-a terminat, cu răscoalele lor? Deci al treilea vai. Cum vom mai trece si prin al treilea vai şi prin ce se va caracteriza? Părintele Cleopa avea viziunile lui şi erau înfricoşătoare. Spunea, de pildă, că continentele vor avea o altă configuraţie, vor fi părţi întregi care se vor prăbuşi (vezi Atlantida); şi marea va inunda foarte multă parte din uscat şi spunea părintele Cleopa că poate să capete două aspecte. El opina pentru potopul de foc, aşa îl numea, adică un pârjol atomic, unde totul va fi pârjolit. Internaţionaliştilor, deci masoneriei, le-ar conveni mai mult un război biologic. Ăla este foarte convenabil din punct de vedere material, fiindcă produci o epidemie globală de origine necunoscută şi lumea moare pe capete, nu trebuie să pui tunuri pe ei, nu trebuie să pui energie atomică sau mai ştiu eu ce; omul moare din microbii respectivi. Dar cum te aperi tu, care mânuieşti aceste lucruri, că un vânt poate să-ţi întoarcă valul de microbi pe teritoriul tău, nu? Şi afară de asta, antidotul se ştie cât poate să fie de eficace, până la urmă? Ai un antidot pe un caz, pe două, pe zece, pe zece cazuri de laborator. Dar pe o ţară întreagă, pe un teritoriu întreg, nu poţi să ştii cum acţionează, dacă mai este valabil sau nu, dacă nu microbul respectiv rămâne mai puternic decât însuşi antidotul pe care tu l-ai gândit. Antidotul poate să fie eficace pe cazuri: unu, doi, trei, zece, o sută. Dar pe un popor întreg poate să nu fie, ştii? Deci ei n-au siguranţă. Aşa că s-ar putea ca, până la urmă, tot la bombardamente şi la astea să recurgă. Oricum, va fi cumplit. Părintele Cleopa spunea că între case va creşte iarba, nu vor fi cărări. El exprima în felul ăsta pustietatea care va rămâne, puţinătatea lumii care va rămâne. Nu vor mai fi cărări de la o uşă la alta. Şi în Apocalipsă scrie că 50% din omenire va pieri în al treilea vai. Acolo spune tot criptic lucrurile astea, dar e clar. Spune: un om care va merge la moară, unul se va lua, unul se va lăsa. Din două femei care frământă la copaia cu pâine, una se va lua, una se va lăsa. Deci 50% din omenire va pieri în al treilea vai.

Şi noi n-avem ce face, n-avem cum să ne opunem, decât rugându-ne ca să intervină Dumnezeu. Şi El intervine! Povesteşte acolo, în Apocalipsă, de îngerii pedepsitori care vin şi pedepsesc pe toţi cei care sunt răi. Sunt revelaţiile care se fac prin proorociri şi prin apariţiile Maicii Domnului, cele mai multe lucruri se spun; de pildă, Maica Domnului a spus că, într-adevăr, îngerii pedepsitori vor fi necruţători, dar Dumnezeu va avea grijă de ai Lui. Şi de se va întâmpla ca din greşeală să nu poată scăpa unul din cei drepţi, acela nu va avea parte de judecată; câstigă Cerul, veşnicia, numai prin faptul că a fost pedepsit pe nedrept. Deci pedeapsa va fi atât de cruntă încât nici chiar puterea divină nu va putea să discearnă de la individ la individ cine cade sub sabia îngerilor pedepsitori şi cine rămâne.

Nu ştiu cum o să fie. Eu, când mă gândesc la lucrurile astea, zic: „Doamne, ia-mă înainte de a se întâmpla lucrurile astea!”  Si sunt fericită că am o vârstă aşa de înaintată şi că pot să sper că voi fi scutită de ceea ce ne aşteaptă. Şi, când te uiţi la ceea ce se întâmplă în jurul tău, n-ai cum să te aştepţi la bine. N-ai cum! Copii care-şi omoară părinţii, mame care-şi aruncă la gunoi copiii, taţi care-şi violează propriile fiice, lucruri care te cutremură. În timpul copilăriei mele, aşa ceva nici nu se pronunţa într-o casă, nici nu se ştia. Tineretul, copiii, nici nu ştiau că pot să existe şi asemenea grozăvii. Cum poate să fie bine când e atâta rău?

aspazia1

Cititi va rog si:

ANTIHRIST inseamna CEL CE ESTE IN LOC DE HRISTOS

 

Interviu cu Aspazia Oțel Petrescu (Partea a treia – Arestarea)

Aspazia Oțel Petrescu despre Educația legionară (partea a patra)

Aspazia Oțel-Petrescu: ,,Codreanu n-a avut nimic de-a face cu evreii, Codreanu a avut de-a face cu maniera evreilor de-a exploata ţara romanească” – Partea a cincea

Cea mai mare dramă a omului este când nu poate să iubească așa cum cere Dumnezeu (Partea a șasea)

Aspazia Oțel-Petrescu: ,,Mișcarea Legionară – singura mișcare antimasonică, fără să fie teroristă” (partea a șaptea)

Rezistând în vremuri de prigoană (partea a noua)

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ion Roman Popescu said, on septembrie 22, 2013 at 3:23 pm

    „Doamne, ia-mă înainte de a se întâmpla lucrurile astea!”

    Este ceva peste gandirea noastra. Sunt ganduri nefolositoare. Unii isi vor fi trait 58,3% din vietile promise in Biblie ( 120 ani, insa noi prin proasta administrare a fiintei scadem la 70 ), altii poate doar se vor fi nascut..
    Dumnezeu cel mare si atotputernic stie rostul inceputului si sfarsitului.. Fie numele Domnului binecuvântat, de acum şi până în veac!

    Apreciază

  2. john said, on septembrie 22, 2013 at 9:16 pm

    Acesta este unul dintre cele mai sângeroase atacuri comise vreodată împotriva creştinilor din Pakistan, ţară musulmană în proporţie de 95 la sută.
    http://www.mediafax.ro/externe/cel-putin-70-de-morti-intr-un-dublu-atentat-sinucigas-in-fata-unei-biserici-din-pakistan-11373278?utm_source=Mediafax&utm_medium=Click%2BBula&utm_campaign=Bula%2BMediafax

    ATACUL din KENYA: Forţe speciale israeliene au intrat în centrul comercial din Nairobi –> http://bit.ly/15MHwqX

    Apreciază

  3. john said, on septembrie 22, 2013 at 9:56 pm

    Doamna Aspazia Otel Petrescu despre CIPURI

    Apreciază

  4. crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 7:51 am

    LUPTA A INCEPUT …asa este dar nu este castigata de acestia …
    Sa Avem Credinta Adevarata
    Dragoste Nefatarnica
    si Nadejde tare precum stanca ancorata la tarm ,
    toate sa fie Intru DOMNUL si DUMNEZEU ADEVARAT Intru SFANTA TREIME , Mantuitorul , MESIA , Domnul IISUS HRISTOS si A Sa MAICA SFANTA pentru ca in SFANTA CRUCE a Acestui Neam VOM BIRUI
    Bucura-te Cinstita CRUCE de Lemn Lavra Pecerska, pazitoarea crestinilor ortodocsi
    si
    la LAVRA PECERSKIA Avem O Sfanta Cuvioasa , Sfanta Teodora de la Sihla ce mult iubeste acest pamint si mult se roaga pentru noi si pentru Aceasta Tara a Sfintei Teodora din Carpati
    „Teodora de la Sihla „, Tara in care vietuit -ROMANIA
    numai sa avem CREDINTA SFANTA si sa Cerem Ajutor la vremurile ce are sa vina ca SFINTII Acestui Pamint ne sar in Ajutor
    amin.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on septembrie 23, 2013 at 7:52 am

      la LAVRA PECERSKA Avem O Sfanta Cuvioasa , Sfanta Teodora de la Sihla ce mult iubeste acest pamint…

      Apreciază

  5. Cosmin S. said, on septembrie 23, 2013 at 10:02 am

    .”Internaţionaliştilor, deci masoneriei, le-ar conveni mai mult un război biologic. Ăla este foarte convenabil din punct de vedere material, fiindcă produci o epidemie globală de origine necunoscută şi lumea moare pe capete, nu trebuie să pui tunuri pe ei, nu trebuie să pui energie atomică sau mai ştiu eu ce; omul moare din microbii respectivi.”

    Dupa parerea mea, illuminatii, internationalistii, masonii, nu isi permit sa le convina sau sa nu le convina ceva. Ei practic nici nu gandesc, ci doar executa ce le da tatal lor diavolul si transmit ma jos, catre baza piramidei.
    Ei sunt posedati, fac si transmit ce le da diavolul.
    Se pare ca necuratul vrea sa distruga tot ce a creat Dumnezeu.. E atat de rau incat se va distruge tot, nicidecum sa-i lase pe masoni sa-si faca ei planuri despre cum vor mosteni pamantul si vor face un loc minunat numai pentru ei. Masonii sunt niste amagiti…

    Iar epidemii, eu cred ca nu pot exista. Adica sa imprastii un microb care sa imbolnaveasca tot. Nu exista. Daca exista, eram morti toti.
    Asa ca, pentru a crea o epidemie, trebuie sa subminenzi drastic sistemul imunitar al oamenilor, iar apoi orice microb ii va imbolnavi. Asta fac vaccinurile, submineaza imunitatea si sanatatea oamenilor, la care se adauga otravurile legale strecurate in alimente.

    Apreciază

  6. Maria said, on septembrie 23, 2013 at 6:31 pm

    Cosmin S ,
    Spui asa : „Adica sa imprastii un microb care sa imbonaveasca tot .Nu exista . Daca ar exista , eram morti toti ”
    Nu-i asa precum spui , nu exista numai un microb ci sute , insa sunt „livrati ” in aer de avioane , cu scopul de a te omori cu incetinitorul si nu odata toata lumea , ca prea ar bate la ochi .
    Uite , am auzit pe la colegi , (nu ma uit la tv ) ca a dat la stiri , un dezastru mare in gradinile de legume din tara , unde arata , hectare intregi de ardei capia si gogosari , care dupa aceste ultime ploi , s-au facut una cu pamantul , adica s-au manat , innegrit , oamenii fiind pagubiti de sute de mii de lei , sau milioane .
    Iar inainte de aceste ploi , avioanele si-au facut de cap , doua zile la rand . (saptamana trecuta )
    Cerul era o perdea de praf toxic si numai dare .
    Sa stii ca , acest praf , nu cade pe sol uniform , ci acolo unde stropii de ploaie , au contact cu aceste dare sau particule de metal toxic , pt ca , in gradinile de legume , sunt portiuni albe de praf si , portiuni curate .
    Se vede cu ochiul liber .
    Stratul de patrunjel , pe unde-i verde , pe unde-i alb de substante .
    Ai numarat de cate boli sufera oamenii in ultimii 15 ani ? Boli incurabile . Moarte sigura .
    Ce vrei sa murim toti odata ? Pe rand , ca sa para ceva firesc si nu un genocid planetar asa cum este .

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on septembrie 24, 2013 at 10:46 am

      adevar graiesti …
      insa faceti SFANTA CRUCE pe tot ce mancati beti si nu vor avea putere si otrava de ar fi …pentru ca Aparati de CELE SFINTE Vom Birui orice rau de unde or fi si pe ce orice cale de or veni
      iar Sfanta Agheasma sa nu va lipseasca din case asemeni si anafora
      Si Cu Puterea CRUCII este zadarnicit orice rau si DUMNEZEU Intoarce raul in Bine dar atat se cere sa avem credinta cat un bob de mustar … si muta-v-om muntii din loc precum este spus de MANTUITORUL prin SFINTII SAI APOSTOLI
      amin.

      Apreciază

  7. Rgogu said, on septembrie 27, 2013 at 2:45 pm

    Nu sunt de acord cu doamna Aspazia in cateva puncte asupra talcuirii Apocalipsei. Dumneaei ne situeaza acum inainte de al treilea vai(a saprea trambita), sustinand ca primul vai(a cincea trambita) a fost primul razboi mondial si al doilea vai(a sasea trambita) a fost al doilea razboi mondial. Intr-unul din randuri, la al treilea vai nu va muri 50% din populatia lumii, ci doar o treime (Ap. 9, 15). Imediat in paragraful urmator se zice de armata de 200 de mil ce va trece Eufratul. Acest razboi nu va fi al treilea razboi mondial, ci va fi razboiul in care rasa galbena va veni in vest. Ma gandesc ca dupa acest conflict va iesi la suprafata antihristul dupa cum sugereaza ordinea din cartea Apocalipsei(in capitolul 11 se vorbeste de cei „doi martori”- Sfintii Enoh si Ilie).

    Mai degraba al doilea razboi mondial si intreaga perioada comunista a fost la a doua pecete. Pentru ca zice (6, 4) despre un „cal rosu” care a luat pacea de pe pamant si i s-a dat calaretului o „sabie mare”(au murit in WWII 60 de milioane, dar nu un sfert din populatia planetei care atunci numara cateva miliarde- vreo 4?). Deci ma gandesc ca de la primul razboi mondial (respectiv revolutia bolsevica- rosie) si pana la al doilea razboi mondial (probabil cu continuare pana la caderea comunismului) ne-am aflat la cea de-a doua pecete. La a patra pecete(6, 8) se zice ca in acea durere va muri a patra parte din oameni- prin sabie, foamete si fiare(deci nu se poate interpreta ca aceasta perioada a fost in trecut -cand a murit multime insemnata de oameni datorita ciumei sau a altor boli-, caci in primul rand se vorbeste de „sabie”, iar celelalte doua par mai degraba sa fie urmarile razboiului). Inca niciodata nu s-a intamplat sa moara a patra parte din oamenii planetei in razboi; mai ales ca acel cal este „galben-vanat”(suna a razboi pustiitor si pentru natura), iar cel care il calareste se numeste moartea, iar dupa el se tine iadul (adica vremurile din urma despre care s-a proorocit ca toti diavolii nu vor mai fi in iad ci pe pamant).

    Prima pecete cu calul alb si cu calaretul avand un arc si care a pornit sa cucereasca, eu o socotesc (sa-mi fie iertat, dar fac numai o presupunere) ca fiind perioada de cuceriri prin care multe tari/ imperii si-au extind granitele si si-au anexat tari si provincii(Anglia, Franta, Olanda, Italia, Danemarca, Austria etc.). Culoarea alba imi da de inteles ca toate cuceririle s-au facut sub imboldul si pretentia de a lumina, a culturaliza si a ridica, sub semnele(liberatate, egalitate, fraternitate) revolutiei franceze, popoarele cucerite, care erau considerate primitive si demne de a fi conduse de catre o putere tare si adevarata. Interesant lucrul ca toate aceste popoare cuceritoare au pe steagul lor culoarea alba(doar Belgia nu are alb- dar aceasta a avut cuceriri neinsemnate). Interesant e si faptul ca avem un calaret cu arc, caci, intr-adevar, mijloacele si armele de razboi de pana la primul razboi mondial, au fost mai primitive si cu mult mai slabe decat cele folosite dupa („o sabie mare”).

    Aceste informatii se potrivesc cu profetiile pe care le stiu. Va rog sa ma combateti daca gresesc undeva.

    Socotesc ca suntem in timpul celei de-a treia peceti (6, 5-6). Cea mai semnificativa imagine este cantarul si pretul gaului si al orzului; deasemenea si informatia despre vin si ulei. La IV Regi, 7, 1 se vorbeste despre o ieftinatate in vremurile Sf. Prooroc Elisei. Atunci masura de faina era un siclu si doua masuri de orz tot un siclu. La Apocalipsa de vorbeste de o masura de faina un dinar, iar trei masuri de orz un dinar. Siclul are 14,5 grame de argint, iar dinarul are 4,5 (deci dinarul e mai ieftin de aproape 3 ori si totusi se numea ca aceea de atunci e o mare ieftinatate). Se poate ca valorile monedelor din perioada Sf. Elisei sa nu se mai pastreze si in perioada Sf. Ap. Ioan. Dar aici se vorbeste despre cat valoreaza un dinar la sfarsitul veacurilor. Un dinar era salariul zilnic al unui agricultor si asigura intretinerea unui om pentru o zi (informatii luate de la sfarsitul Bibliei). Putem intelege ca dinarul de la sfarsitul veacurilor reprezinta tot o valoarea economica prin care se va putea asigura traiul decent. Ne lipseste cumva in timpul nostru mancarea? Si chiar daca unora (cu parere de rau) le lipseste, e datorita nemilostivirii noastre si nu din cauza lipsei de abundenta a hranei(nu cred ca vreodata in istoria omenirii au fost mai multi oameni „plinuti” ca pondere din populatie). Nu ma prea pricep ce sa zic despre vin si ulei. S-ar putea zice ca ele sunt ceva mai scumpe decat restul. Recunosc ca e tentant mai degraba a socoti aceste valori ca aratand o foamete si nu o abundenta, dar acel pasaj din IV Regi m-a facut sa ma gandesc in felul acesta. Tot semnificativa este si culoarea calului- negru. Culoarea calilor arata in cele 4 peceti tendinta, starea si inclinarea lucrurilor (ma gandesc). Acesta al treilea, negru, cred ca arata starea de decadere sufleteasca in aceasta perioada de bunastare materiala, caci acum se pun la punct si se realizeaza, dupa cum sugereaza o profetie recenta, cele mai importante miscari pentru intarirea planurilor si instaurarea puterii la nivel mondial a masoneriei (sionismului).

    Foamea de care ne avertizeaza Cuv. Paisie Aghioritul cred ca se va suprapune, in Grecia, cu cel de-al treilea razboi mondial (acesta e, dupa mine, cea de-a patra pecete; caci sunt estimari politice si militare actuale cum ca intr-un razboil mondial viitor ar muri 2 miliarde de oameni; pai noi imediat ajungem la 8 miliarde si aceste 2 miliarde ar insemna exact un sfert), caci Grecia (asemenea noua- dupa cum prooroceste Cuv. Arsenie Boca) nu va lupta in acest al treilea razboi mondial, ci va fi afectata de o foamete severa. Sa observam ca la a patra pecete (6, 8) se vorbeste si de foame.

    S-ar mai putea spune multe. Pe mine sa ma iertati ca am indraznit sa vorbesc despre aceste lucruri mari, dar am facut-o tinand seama de cartea Apocalipsei si profetiile pe care le-am citit pana acum in legatura cu sfarsitul veacurilor si am incercat sa nu intru cu interpretarile mai mult decat o arata la suparafata textul revelat. Nu afirm apasat cele ce le-am scris, dar cred ca aceasta interpretare se apropie mult de realitatile pe care le-am trait si le traim. Aproape toate ideile poarta semnatura celor ce au profetit, iar eu doar am mai trasat cateva linii, incercand sa fiu in acord cu acestia.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. […] Aspazia Otel Petrescu: TRAIM VREMURI APOCALIPTICE. „Eu zic ca lupta pe pamant este deja…, pare s… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.