SACCSIV – blog ortodox

TRANSPLANT: Arsinel are rinichiul de la un sinucigas. O fi bine?

Posted in TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on septembrie 15, 2013

Oficial, Ionuţ E., de 23 de ani, a fost găsit spânzurat, în data de 25 august, în apartamentul unde locuia cu chirie, chiar de către colegii lui. Surse judiciare susţin că în momentul în care a fost descoperit de către colegii de apartament, Ionuţ încă mai trăia. După ce a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş, medicii s-au chinuit vreme de patru zile să îl salveze. „Nu s-a mai putut face nimic deoarece pacientul se afla în moarte cerebrală. De la momentul în care a încercat să se sinucidă şi până când a fost găsit de prietenii lui, au trecut mai multe minute, timp în care creierul a rămas fără oxigenare. De aici şi leziunile neurologice ireversibile”, explică un anchetator.

În data de 29 august, Ionuţ a fost deconectat de la aparate, iar sora lui, Roxana, care este studentă la Facultatea de Medicină din Bucureşti, şi-a dat acordul ca medicii să îi preleveze mai multe organe, prelevarea de organe făcându-se cu ajutorul surorii lui.

    Cititi va rog mai multe in articolul:

Rinichiul lui Arşinel, prelevat de la un sinucigaş

Sigur era mort?
A deschis ochii tocmai cand medicii se pregateau sa-i ia organele …

   Cititi va rog si:

Transplantul de organe – ucidem ca sa “salvam” vieti (un text ce l-am scris pentru revista bisericii penitenciarului)

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. adi said, on septembrie 15, 2013 at 5:38 pm

    Rinichiul,ficatul,inima sint organe cu memorie interna cu alte cuvinte cind primitorul are transplantat organul de la donator practic isi ia si din pacatele lui(ale donatorului).Ex: am citit despre o fata care a avut un organ transplantat de la un motociclist dupa accident si avea tot timpul nevoia de a se da cu motocicleta ,inainte ea neavind aceasta pasiune.Dupa ce ca abia se mintuieste cu pacatele pe care le are, primitorul poate lua de la donator naravurile si patimile acestuia.In afara de asta cel aflat in moarte clinica(cerebrala) de la care se iau organele este un om viu,practic prelevarea organelor este crima!
    sursa
    http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/10/22/paisie-aghioritul-porfirie-sofronie-sahavor-hierotheos-vlachos-transplant-organ/
    Aici se mai poate vedea ca de ex pentru rinichi care sint organe gemene CUVIOSUL PAISIE AGHIORITUL a ingaduit tranplantul unuia din organe.
    argumentele Sfintiei Sale:
    Primul este ca transplantul constituie o intervenitei neingaduita, facuta impotriva lucrarii creatoare a lui Dumnezeu, care, pe de o parte, omoara pe donator, iar pe de alta, creaza sentimentul plin de mandrie ca “a dat viata” primitorului.
    Al doilea este acela ca aceasta procedura va fi cauza nascocirii de noi moduri de a-i omori pe bolnavi pentru a le lua organele.

    Doamne Ajuta!

    Apreciază

    • danielvla said, on septembrie 15, 2013 at 11:45 pm

      Asta cu luarea pacatelor cred ca e o exagerare. Si chiar daca ar fi asa cum zici, cu memoria organelor, tot nu ai cum sa-i iei altuia pacatele. Cel mult inclinatia spre anumite fapte (desi si asta e greu de crezut), carora poti sa le dai curs sau nu. Ca doar vointa este o insusire a sufletului. Si.. nu cred printr-un transplant de inima, de exemplu, i se transplanteaza bolnavului si un alt suflet 🙂

      Apreciază

      • Mălin said, on septembrie 16, 2013 at 8:16 pm

        Nu e deloc greu de crezut ci chiar asa si este. Toata patristica Sfintilor Parinti vorbeste despre aceste lucruri.
        E clar ca nu se mostenesc pacatele altora, nu raspunzi tu pentru ele, insa se mostenesc urmarile pacatelor, acele efecte de slabire a firi atat spirituala cat si biologic. Nici macar Maica Domnului care s-a nascut din parinti deosebiti de curati si evlaviosi, totusi nu a fost scutita de mostenirea stramosilor pana in momentul cand prin atingerea cu Duhul Sfant Mantuitorul Hristos sa se intrupeze in pantecele ei.

        Toti mostenim aceste predispozitii de la stramosii nostri unii mai mult iar altii mai putin.Cei ce au o mostenire sanatoasa le este mai usor sa sporeasca in viata duhovniceasca iar cei ce au o mostenire precara trebuie sa se nevoiasca mai mult ca sa ajunga din urma sau pe unul care are mostenit predispoziti bune catre virtute datorita curatiei si vietii morale a parintilor sau bunicilor sai. Insa la Dumnezeu va fi luat in calcul nevointa omului in cele duhovnicesti, contributia lui personala ci nu ceea ce a primit ca mostenire de la parinti.
        Cu toate acestea e binevenita pentru orice om o mostenire buna de la stramosii sai il ajuta pe om sai aiba un start mai bun catre cele crestinesti. Cine nu are o asemenea mostenire se poate angaja ca pe viitor sa schimbe ceva si sa lase o mostenire mai buna urmasilor sai.

        O parte din aceste predispozitii mostenite de la stramosi de transmit prin sange de aceea noi creştini avem nevoie de Trupul si Sangele Mantuitorului Hristos (Sfanta Impartasanie) pentru ca Hristos sa-i intareasca in viata duhovniceasca! De aceea spunea parintele profet Elpidie ca : „Sfanta Impartasanie nu este un premiu pentru virtute, ci este izvorul vietii, este Insusi Iisus Hristos care Se daruieste celor Care Il doresc si Il cauta ca si Salvator. Nu vine Hristos sa premieze sufletele luptatoare, ci vine ca sa intareasca sufletele luptatorilor”.

        Vezi aici ce spune teologul Jean Claude Larchet despre moastenirea acestor inclinatii: https://dl.dropboxusercontent.com/u/38369515/video/Jean-Claude%20Larchet%20%E2%80%93%20P%C4%83catul%20originar%20%C3%AEn%20teologia%20Sf%C3%A2ntului%20Maxim%20M%C4%83rturisitorul%20-%20Lun_%2011%20Oct%202010%2014-57-01%20-%20Doxologia.mp4

        De asemenea pentru mai multe informatii recomand cartea lui Konstantin V Zorin (medic si psiholog) intitulata: „Enigmele ereditatii. Pacatele stramosilor si genele urmasilor”
        Acolo se gasesc multe explicatiii din punct de vedere stiintific cat si citate de la Parinti Harismatici, Sfintii, din Biblie sau unele exemple de cazuri concrete din viata de zi cu zi.

        http://www.librariasophia.ro/carti-Enigmele-ereditatii-Pacatele-stramosilor-si-genele-urmasilor-Zorin-Konstantin-V-so-7424.html

        Apreciază

  2. Aurora said, on septembrie 15, 2013 at 7:22 pm

    E infiorator ! Mai bine se lasa in voia lui Dumnezeu decat sa ia un organ de la un sinucigas. Cand am vazut niste filme din astea comerciale americane despre apucaturile pe care le capata transpalntatii, adica naravuri de la donatori, m-am minunat de modul absolut genial in care a lucrat Ziditorul cu creatia Sa – adica totul este perfect ce iese din mana Lui – daca o bucatica dintr-un om modifica gandirea si temperamentul altuia inseamna ca exista o memorie a celulei de neexplicat, de fapt este o taina a dumnezeirii. Dumnezeu creeaza oameni unici, iepuri unici, copaci unici si fiecare celula din acestia are unicitatea ei. Filmele respective , desi slabe ca productii cinematografice mi-au aratat inca o data cat de sigur este faptul ca suntem opera lui Dumnezeu – nu m-am indoit niciodata de acest lucru, dar cand il descoperi si din niste filme de duzina facute de americani (evolutionisti) nu poti sa nu exclami inca o data „Mare ti-e puterea, Doamne !”

    Apreciază

  3. safimvigilenti said, on septembrie 15, 2013 at 7:35 pm

    saccsiv, stii ceva despre cometa ISON ? America fierbe pe acest subiect, blogurile alternative adica, mai ales ca de ceva vreme DHS si FEMA au inceput niste campanii masive de pregatire in vederea unor dezastre. un eveniment de mari proprotii este iminent acolo, se pare si cu siguranta ne va afecta si pe noi. ramane de vazut cat e manipulare, cat e obisnuita isterie gen 2012 si cat e realitate.
    de exemplu aici : http://beforeitsnews.com/

    Apreciază

    • tataia said, on septembrie 15, 2013 at 8:28 pm

      Isterie 2012 100%

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on septembrie 15, 2013 at 11:10 pm

        da, isteria are mereu procentajul ei rezervat in astfel de subiecte, insa pana acum nu am mai vazut atatea achizitii guvernamentale pe linie de dezastre si supravietuire, astea cum se explica? in plus, norvegienii au construit de nebuni buncarul de la svalbard? iar contractele cu zecile de mii de soldati rusi pe sol american nu sunt deloc isterie sau fictiune, sunt cat se poate de autentice…
        inca ma intreb cum de a nimerit meteoritul din urali pe fundul unui lac, de vreme ce doar 4% din suprafata rusiei este apa…va spun alta data care e legatura
        ideea e ca orice se intampla la americani , ne va afecta si pe noi, asa ca nu e rau sa aruncam o privire si pe la ei

        Apreciază

  4. AndreiD said, on septembrie 15, 2013 at 8:05 pm

    http://www.petitieonline.ro/petitie/cerem_iesirea_bor_din_consiliul_mondial_al_bisericilor_-p66791155.html

    rog fratele saccsiv sa promoveze cat mai mult acest link,eventual sa-l puna ca banner.chiar daca nu se intampla minunea(desi in Georgia si Bulgaria s-a intamplat),macar noi am marturisit.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 15, 2013 at 8:26 pm

      haha sa vezi distractie cand or vedea cat fura propriii angajati in gasca..

      Apreciază

  5. timisorean1 said, on septembrie 15, 2013 at 9:59 pm

    La noi nu e valabil acordul prezumat. Rezulta ca respectivul tanar si-a dat acordul in timpul vietii(in scris, la notar)! Nu se spune nimic despre asta. In caz contrar, nici familia nu ar fi putut sa-l substituie in luarea acestei decizii. Parca asa stiam eu. Oricum, foarte aiurea sa-l hacuie chiar sora-sa.

    Apreciază

    • adi said, on septembrie 15, 2013 at 11:07 pm

      @timisorean1
      spalarea pe creier e un fenomen raspindit in mediile intelectuale(medicina),adica oamenii sint pregatiti sa devina criminali.Nu cunosc legile dar probabil ca rudele apropiate au drept de decizie ceea ce nu este in regula.Noua ordine antihristica are mare grija de toti sa declare daca vor sau nu donarea de organe atunci cind cer cardul de asigurari de sanatate diavolesc.
      http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Calitatea-de-donator-de-organe_-mentionata-pe-cardul-de-sanatate_18203/

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 16, 2013 at 1:04 pm

        cine accepta cardul a dat de dracu la propriu…;la ce coruptie e la noi iti dai seama cand vrea un barosan ca arsinel sau alt smecher”un rinichi.medicul va bifa „donator” din computer de la vreun amarat si o sa fie si acoperit lega.. ..pai da domne uite omul a cerut el sa fie donator!!!bai mafiotilor pe cine pacaliti?
        concluzia?romani stati fara card/drac daca nu vreti sa va treziti fara organe .sa nu fiti macelariti legal..bai bagabontilor de la cnas nu va e rusine un pic?cate de prosti ne credeti?

        Apreciază

    • Maria said, on septembrie 16, 2013 at 7:10 pm

      Va raspunde de sufletul lui , poate daca revenea la viata , scapa de pacatul sinuciderii si cine stie poate traia pana la adanci batraneti , dar iata ce poate face o persoana fara „creier ” , fara Dumnezeu si fara constiinta .

      Apreciază

  6. Iones said, on septembrie 15, 2013 at 11:37 pm

    Uitati un citat interesant al lui Albert Einstein, care si el vorbea despre un GUVERN MONDIAL:

    „Pentru a atinge scopul final – care este o singură lume, nu două lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial Parţial nu trebuie niciodată să acţioneze ca o alianţă împotriva restului lumii. Singurul pas adevărat către un guvern mondial, este Guvernul Mondial însuşi.”

    Albert Einstein în scrisoare deschisă către Adunarea Generală a ONU (1947)

    Apreciază

  7. set said, on septembrie 16, 2013 at 1:27 am

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on septembrie 16, 2013 at 3:18 pm

      Il avem aici, pe prietenul nostru de la capitalism pe paine. Asta, cica e de acord cu tot, dar nu e de acord cu exproprierile, ca el e un capitalist feroce. Mare om mare caracter acest Giurgea. Ma intreb si io ca prostu…..asta din ce-o trai?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.