SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (11.09.2013): Ionel Blanculescu – Ne vom tavali in chinuri deoarece teroristii ecologici au oprit proiectul Rosia Montana. Marijuana se va FUMA LEGAL în Berlin. Peste un miliard de tone de alimente sunt risipite in fiecare an la nivel mondial

Posted in STIRI by saccsiv on septembrie 11, 2013

Dcnews: Terorismul eco aruncă în aer totul. România, mai rău decât dacă ar fi pierdut un război. Criză fără precedent în 6-8 luni

Victoria manifestanților din Piața Universității poate lăsa România încă un deceniu fără industrie, iar o criză severă va izbucni în circa 6-8 luni, din cauza blocării investițiilor străine. Cedarea în fața ”terorismului eco”  a dat un semnal negativ pe toate piețele de capital și a scăzut credibilitatea țării, într-un moment în care prindea contur un proiect de tranzit prin Kazahstan și România a 5% din exporturile Chinei. Planul de a avea în țară un hub energetic regional a căzut, de asemenea, susține analistul economic Ionel Blănculescu.

-Nici când sunt cu pistolul la tâmplă, americanii nu negociază cu teroriștii, pentru a nu crea un precedent, care ar escalada cererile acestora, a declarat Blănculescu. Din păcate, la noi s-a cedat la presiunea străzii, la emoție, într-un domeniu unde era necesară rațiune. De acum, vor lua la rând toate marile proiecte: au început să se mobilizeze împotriva Cernavoda, reactoarele trei și patru, vor pune în discuție barajul Tarnița, proiectul Chervron, exploatările Exxon-OMV, din Marea Neagră. De ieri, nu mai avem pe ce ne baza dezvoltarea. Uitați de locuri de muncă în orice domeniu, uitați de creșterea PIB, de protecție socială! La momentul actual, România este lovită mai rău decât dacă ar fi pierdut un război.

Ziua Veche: 4 miliarde de dolari despagubiri pentru Rosia Montana 
Jonathan Henry, CEO-ul Gabriel Resources, a  declarat, la Londra, că, în cazul în care România va bloca proiectul de explorare minieră de la Roșia Montană, compania canadiană va cere statului român despăgubiri de patru miliarde de dolari. (…)

Ziua Veche: Contractele pentru Roșia Montană au fost desecretizate (documente) 
Ministerul Economiei a publicat documentele încheiate între statul român și compania canadiană, actuala Gabriel Resources Gold Corporation, pentru exploatarea minieră de la Roșia Montană. Primul contract dintre cele două entități nu a fost făcut public. (…)

Ziua Veche: Războiul din Siria se mută în Europa 
Europa se confruntă cu un aflux din ce în ce mai mare de refugiaţi din Siria: azil peste hotare caută peste două milioane de sirieni. Experţii atenţionează: în cazul în care SUA vor ataca Damascul, afluxul de refugiaţi va scăpa de sub control. (…)

Realitatea: Americanii au o nouă metodă de a plăti la magazine: Fără cash, carduri sau telefoane

Retailerii americani pot băga în priză un nou aparat, Beacon, care detectează telefoanele care au aplicaţia PayPal şi trimite o notificare casierei.

PayPal şi companiile concurente Square, Visa şi Intuit se grăbesc să ajute comercianţii să instaleze sisteme alternative de plată, pentru reducerea timpului de efectuare a tranzacţiilor, iar în paralel retailerii pot colecta date despre clienţi.

Gandul: iPhone 5S, iPhone 5C – cum arată noile telefoane lansate de Apple. Tehnologia revoluţionară care îţi permite să deblochezi telefonul cu amprenta digitală

Se trece la senzorul de citire de amprente – Touch ID. Acesta este încorporat în butonul Home. Rolul senzorului este acela de a identifica proprietarul după amprentă. Amprenta apare apoi pe ecran, iar dacă se potriveşte, telefonul se deblochează. Touch ID poate fi setat pentru a recunoaşte mai multe amprente. Informaţiile privind amprentele sunt criptate şi stocate în cipul A7. 

Ziua Veche: 750 de miliarde de dolari pe alimente risipite 
Peste un miliard de tone de alimente sunt risipite în fiecare an la nivel mondial, producând costuri economice directe de 750 de miliarde de dolari anual, a estimat, miercuri, Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO), transmite AFP. (…)

Capital: Marijuana se va FUMA LEGAL în Berlin

Cartierul Kreuzberg, din Berlin, are toate şansele să intre în istorie ca primul loc de pe teritoriul Germaniei unde se va putea consuma legal marijuana, anunţă Deutsche Welle. Deschiderea unei cafenele special amenajate în acest scop este cu atât mai probabilă cu cât ideea este susţinută chiar de către primarul ecologist al cartierului, Monika Herrmann.  Dacă dorim să ţinem sub control dealer-ii şi produsele lor, trebuie să controlăm comerţul”, a declarat aceasta, convinsă fiind că vânzarea de marijuana şi haşiş ar diminua contrabanda în parcul Görlitz, cunoscut în capitală ca centru pentru comercializarea drogurilor. Modelul este preluat de la vecinii olandezi unde consumul de cannabis în condiţii de legalitate este deja un lucru normal în mai multe oraşe.  

eMaramures: UN PUNCT DE VEDERE – S-a obraznicit evreul

[…]

Nu stiau cei doi ca exista cineva care vegheaza asupra bunei desfasurari a lucrurilor pe pamant, ca sigur ar mai fi cugetat inainte sa ia decizia. Acest cineva se numeste Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania „Elie Wiesel”si are in frunte pe neaosul roman Alexandru Florian. Acesta a percutat imediat ce a aflat despre „abominabila crima” comisa in Baia Sprie, a strambat din nas, iar prin gurita-i fermecata si a exprimat „profunda indignare in legatura cu hotararea din 22 august a CL privind acordarea titlului de cetatean de onoare post-mortem parintelui Justin Parvu”. 
Oare cu ce l-o fi suparat mult iubitul parinte pe domnul Florian, care conduce institutul ce poarta numele sigheteanului Elie Wiesel, cel care de vreo 70 de ani spurca si jigneste ca un birjar poporul roman, desi administratia maghiara de ocupatie l-a dus pe el si familia lui in lagarul de exterminare? 

[…]

Nu mai avem mult pana ce specimenele astea vor cere excluderea lui Eminescu din istoria literaturii romane (incercari au mai avut), sau scoaterea (intr-o perioada au reusit) lui Mircea Eliade, Constantin Noica, Aron Cotrus, Nae Ionescu, Ion Caraion, Bartolemeu Anania, Nichifor Crainic, Radu Gyr, Petre Tutea, Eugen Ionescu, Vintila Horia, Mircea Vulcanescu si multi multi altii din biblioteci si manuale. Ca vorba aia, toti au fost legionari sau au cochetat cu Miscarea Legionara. 

 

71 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. un roman said, on septembrie 11, 2013 at 9:39 pm

    is de groaza astia la pro tv cu patru nunti si o provocare adica un poponar doamne ce am ajuns

    Apreciază

  2. Catalin said, on septembrie 11, 2013 at 10:25 pm

    Doamne, ce sa fac sa nu se mai uite familionu la mizeria asta de emisiune, patru nunti si-o ..? mor de rusine cand vad mizeria asta.. nici nu vor sa schimbe postu’, mi-e scarba de tot ce ma inconjoara.

    Apreciază

  3. Cristian said, on septembrie 11, 2013 at 10:38 pm

    Oricum romanul este si va ramane sarac! se va intoarce la cresterea vacii! dar ca sa avem vaci fara dinti in gura ca in Peru, unde taranul se plange de scurgerile de cianuri si nu are apa de baut ca e infectata! , prefer o tara eco cu hotii intrati in faliment si care sa cerseasca o cana de lapte eco!

    Apreciază

    • Cosmin said, on septembrie 12, 2013 at 12:17 am

      Problema grava e alta: in orasul meu, taranilor le este interzis sa mai vanda lactate in pietele de alimente, autoritatile invocand tot felul de aberatii. In schimb, tiganii, au voi sa vanda nestingheriti, de la tigari de contrabanda, pana la fructe si legume, caci detin certificate de producator.

      Mare minune, daca nu da in noi Dumnezeu cu ceva ca sa ne trezim. Si asta cat de curand.

      Apreciază

  4. Dan Blanculescu said, on septembrie 11, 2013 at 10:40 pm

    Buna seara,
    Expresia terorism eco si alte formule aparute in articolul din dcnews nu-mi apartin, pentru o corecta informare a opiniei publice, desi imi sunt atribuite.
    Blanculescu

    Apreciază

    • mihai said, on septembrie 11, 2013 at 11:50 pm

      este si normal ca sa fie ofuscat acest individ blanculescu pt. ca si el ca multi alti asupt ca serpii si au fost”blahosloviti” cu cate si mai cate, si cu atentii de catre acesti infractorii de la gold corporation, iar banii pt. despagubirile acestor ”investitorii” pot fi gasiti la ” averile” care sau facut din 89 pina in prezent, sa se confiste acele averii care sau facut cum sau facut si sa li se returneze acestora pina la ultimul sfant si sa plece imediat din tara, pt ca toti infractorii de drept comun chipurile cica investesc

      Apreciază

      • Cosmin said, on septembrie 12, 2013 at 2:11 pm

        @ mihai

        asa este. Romania nu datoreaza nimanui nimic. Cei care au indatorat tara, sa plateasca datoriile care le-au contractat.

        Eu si nici fratii mei de credinta nu ne-am dat acordul pentru contractarea datoriilor respective, cu atat mai mult ca noi nu mai votam la alegeri.

        Elita conducatoare e nelegitima si i-a decizii nelegitime. Prin urmare, sa si le asume.

        Apreciază

      • Paul said, on septembrie 12, 2013 at 8:49 pm

        Cum a fost posibil ca cei de la Gold Corporation sa efectueze lucrari de investitii la Rosia Montana,atata timp cat proiectul nu a fost definitivat si avizat.Niste alogeni din guvernul Romaniei de la data purtarii tratativeor pentru exploatarea aurifera,au fost prinsi de nas cu niste comisioane si au acceptat in mod tacit executarea unor „investitii”,pentru a fi pusi in fata unui fapt implinit.Unde se afla in prezent Radu Brcovici,fost ministru al economiei care a semnat la acea data un contract (ce contract?) cu Gold Corporation?Probabil ca a fost mitiut de Soros et comp.Despagubirile sa le plateasca cei care au fost mituiti.Aurul de la Rosia Montana poate fi exploatat de minerii romani cum au facut pana in 1998 cand Banca Nationala nu a mai cumparat aurul romanesc.Poate ca masonul Mugur Isarescu poate sa dea o explicatie.Numai printr-o politica imbecila se vand resursele unei tari.Ce cauta jidanul de G.Soros in afacerea Rosia Montana?De unde a aparut aceasta lipitoare si cum de a gasit asa de usor parteneri in Romania?Acest proiect ca si privatizarile dezastruoase de pana acum sunt cele mai perfide acte de exterminare prin pauperizarea cronica a majoritatii romanilor,cu exceptia celor care au furat si fura in continuare sub protectia legilor permisive si a simularii actului de justitie.

        Apreciază

  5. a said, on septembrie 12, 2013 at 12:07 am

    Un banc foarte potrivit pentru RMGC.
    Un roman avea nevoie de bani, si neavand alta solutie, se duce la evreu sa se imprumute, desi cu inima cam indoita. Il intreaba evreul:
    -Cat ai nevoie?
    -Pai… o suta de lei. Dar sa stii ca pana la toamna nu am de unde sa ti-i dau inapoi.
    -Bine, dar sa stii ca la mine dobanda e de 50%, adica la toamna imi dai inapoi 150 de lei.
    Bietul om, se amaraste, dar e de acord, ca n-are incotro.
    – Si drept garantie, tre sa-mi dai toporul asta.
    Omul strange din dinti, dar n-are ce face si se invoieste. Isi ia banii, da toporul, si cand sa plece, evreul ii zice:
    -Auzi, dar nu crezi ca la toamna iti va fi greu sa inapoiezi 150 de lei?
    -Ba da, nu stiu cum o sa fac.
    -Pai, uite, ca sa nu-ti fie greu la toamna, da-mi acum suta de lei, si ai timp pana la toamna sa-mi dai si restul de 50 de lei.
    Omul se simte deja mai usurat ca nu tre sa mai plateasca asa de mult, se invoieste.
    In drum spre casa se gandeste: „Ma, cum p.. ma-sii, si fara topor, si fara bani, si cu datorie?”

    Am o presimtire naspa in legatura cu proiectul RMGC, s-ar putea sa trebuiasca sa platim acele despagubiri pe care le cer ei, si peste ceva timp sa ajunga marii nostri economisti la concluzia ca tot cu exploatarea era mai bine, deci tot vor face proiectul, dar dupa ce s-au mai scurs niste miliarde. Mi-e teama ca ne arunca sare-n ochi, ceva de genul: vedeti ca tinem seama de parerea voastra? si apoi conditiile de trai se inaspresc foarte, si ei ne zic ca din cauza noastra, ca am refuzat proiectul, apoi tot acolo ajungem. Miza e prea mare ca sa o lase ei din mana, nu va faceti iluzii.

    Apreciază

    • ozana said, on octombrie 5, 2013 at 3:48 pm

      @ a Excelent bancul,excelent.Exact ceea ce se intimpla cu ,,investitorii”astia straini,bagati pe git de FMI.

      Apreciază

  6. Doru said, on septembrie 12, 2013 at 12:07 am

    Doamne ajuta!
    Fratilor va indemn sa aruncati televizorul asa cum am facut eu. Mi-am pus familia in cap dar nu mai puteam suporta mizeria de la televizor. Acuma apele s-au linistit si parca am mai mult timp de rugaciune de citit un capitol din biblie,etc. Va las mai jos un mesaj despre televizor de la Radu IFTINOIU ucenicul lui Visarion Iugulescu cel de pe pagina http://popasduhovnicesc.ro/.
    „Zicea Taica Parinte Visarion: „Cine are televizor in casa, il are pe diavolul in casa” Clar!!!
    Larga e calea ce duce la pierzare si ingusta cea care duce la mantuire. Si Parintele Cleopa si alti Parinti batrani ai tarii noastre, asa au spus: „FARA TELEVIZOR!” E ade varat ca ne sare lumea in cap ca nu-l avem in casa pe acest idol modern, dar asta este mucenicia de la vremea de pe urma… O proorocie spune ca la vremea de pe urma, desfranata va juca pe masa crestinului, adica desfranatele din televizor, despuiate, joaca pe masa ta crestine, in fata icoanelor si tu te veselesti cu ele… Nu putem sluji la doi domni… Asta este. Rezistati cat puteti, fratilor, ca nimic nu va fi in zadar.
    Sa nu incercati sa va contraziceti cu cei care nu inteleg. E greu sa-i convingi pe unii… Lucrati cu vorba buna, cu rabdare si cu pace. Pilda vietii sa va fie predica. Sa ascultati tot timpul predicile lui Taica Parinte si veti gasi acolo raspuns la orice intrebare. Inmultiti, daca puteti predicile lui TP si dati-le si altora pe CD-uri.
    Sa nu va lipseasca biserica si spovedania, chiar daca vreun preot spune ca nu e pacat cutare si cutare lucru, sa nu-i contrazicem, ca nu e bine. Ne spovedim si tacem, caci noi stim invatatura Sfintilor Parinti si proorociile de la vremea de pe urma.
    Dumnezeu sa va ajute!”
    Cu dragoste,
    Radu Iftinoiu

    Apreciază

  7. Doru said, on septembrie 12, 2013 at 12:10 am

    Va mai las un mesaj despre televizor de la Mihail JAR:
    ,, Că aşa era cândva, mama cu copiii aveau mult de lucru, toţi erau ocupaţi. Acum, desigur că televizoarele aduc informaţii foarte greşite, rele, otrăvesc inima. Uite, staţi într-o seară şi vă uitaţi la televizor cum omoară, cum taie, sânge, eu nu mă uit, că mie mi-e groază acum de tot ce se petrece. Te culci noaptea, şi după ce închizi ochii, sau dacă stai la rugăciune, nu-L mai vezi pe Hristos, n-o mai vezi pe Maica Domnului, ci se petrece mai departe ceea ce ai văzut la televizor. Asta trece în viaţa copiilor de astăzi, asta îi otrăveşte cel mai mult… – pr. MihaiL Jar

    Apreciază

  8. Doru said, on septembrie 12, 2013 at 12:11 am

    Un sfat despre televizor de la manastirea Stravopoleos:
    „Televizorul – este o hotarire inteleapta ca ati renuntat la el, nu este o exagerare, copii nu pierd nimic si nu de acolo le vin cele potrivite pentru virsta lor, ba dimpotriva; la noi la biserica sint familii care au renuntat la televizor, care se ocupa mai atent de educatia copiilor; dialogul, lectura, plimbarile, jocul si multe alte lucruri care pot fi facute impreuna, copii si parinti, par pentru cei mai multi anevoioase si isi abandoneaza copii la televizor; in ce priveste reactiile, pe masura ce cresc, daca exista dialog, copii stiu ca este vorba de o alegere nu de o interdictie, ca nu este un lucru rau in sine, dar ca cel putin in aceasta perioada, ce aduce televizorul in casele, mintile si inimile noastre este atit de putin ziditor incit ne putem lipsi de el.”

    Apreciază

  9. Doru said, on septembrie 12, 2013 at 12:18 am

    Doamne ajuta!
    Ma bucur ca prin atitudinea celor care au iesit in strada s-au stopat proiectele pentru Rosia Montana.De ce trebuie sa ne distrugem tara? De ce trebuie sa o vindem?Foarte bine ma bucur asa ar trebui sa facem si cu FMI, sa-i fugarim. Nimeni nu se intreaba de unde au ei atatia bani? Afara cu americani!!!Bravo celor care au luat atitudine si rusine pentru cei lasi care nu i-au sustinut!

    Apreciază

  10. marian said, on septembrie 12, 2013 at 12:20 am

    Ce am citit? Americanii nu ar negocia cu teroristii nici cand au pistolul la cap? Minciuna! Americanii sunt ei insisi MARII TERORISTI. A se vedea picturile de pe aeroportul din Denver…
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. tataia said, on septembrie 12, 2013 at 12:21 am

    Mda….vad ca a aparut un nou termen…acela de „terorist eco”….Foarte interesant….sintem manipulati tot timpul sa fim „eco” sa mergem cu bicicleta si cu metroul, nu cu masina…sa consumam putina energie electrica si putina apa, eventual pe viitor si putin aer sau mai bine chiar deloc…cind insa unii sint REALMENTE ECOLOGISTI si iau atitudine impotriva unui adevarat DEZASTRU ECOLOGIC si nu stau sa se ia de cei care prefera masina in locul bicicletei si nu stau sa stinga toate luminile din casa sint facuti „teroristi ecologici”…Mda…unii din fericire mai vad si adevarul….Lasind la o parte faptul ca proiectul Rosia Montana era un DEZASTRU ECOLOGIC, contractul acela nu era in nici un fel avantajos pentru poporul roman. Bine ca a fost reziliat! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Ostrov said, on septembrie 12, 2013 at 8:31 am

      Se pare ca majoritatea majoritatea manifestantilor ,atat cei pro cat si cei contra sunt platiti de acelasi om: g.soros. Totul este un joc. Practic manifestatia contra este confiscata si condusa in directia in care vor ei cu ajutorul massmedia.

      Apreciază

      • Cosmin said, on septembrie 13, 2013 at 10:58 am

        @ Ostrov

        Si eu ma gandesc demult la acest aspect.

        In toate afirmatiile oficiale contrare proiectului, se milita doar impotriva exploatarii prin cianuri, dar nimic despre renegocierea redeventei sau a exploatarii de catre strainii a aurului romanesc.

        Mai mult, exista tehnologie de exploatare eco si asta inca de mai bine de 20 de ani. Acum vor veni cei de la RMG si vor spune ca vor exploata ECO si totul va fi bine si frumos. Ei stiau ca romanii nu vor fi de acord cu exploatarea de catre straini a aurului romanesc si atunci au gasit scorneala cu metode de exploatare prin cianuratie, pentru a refula mania oamenilor pe directia dorita de RMG.

        Frate Vasile, n-ar strica un articol pe aceeasta tema.

        Stim cu totii pana unde merge manipularea.

        Fenomenul sus amintit este prezentat foarte elegant si in filmul Gasland.

        Din „Protocoalele Inteleptilor Sionului” mai stim ca pentru indeplinirea planului sionist, aurul tot, trebuie sa fie pe mana sionistilor. Deci de renuntat, nici vorba sa renunte.

        Mai mult, ei nu fac o investitie fara sa stie ca nu o vor recupera inmiit. Si investitii au facut acolo destule, pentru ca ei sunt siguri ca vor obtine aurul respectiv.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

  12. mani iscusitul said, on septembrie 12, 2013 at 12:36 am

    Necuratul vrea sa rapuna Romania. Va incepe un spectacol eco. Cata neputinta. Nu mai poate castiga pe spinarea noastra.
    Noi romanii il vom rapune cu adevarul, cu unitatea si iubirea noastra.
    Atunci vom incepe noi ca popor sa facem ce stim, ce putem, ce ne da Dumnezeu.
    El nu ne lasa.
    Doamne ai mila de noi!
    Eu gandesc ca refuzul Parlamentului este mai mult un joc de castigare a voturilor.
    Vor face presiuni si vor constrange libertatea noastra politica.
    Ei vor face cumva sa fie victoriosi si s-ar putea sa inceapa sa vorbeasca pamantul atunci cand isi vor imagina ca vor putea sa tina in maini un gram de aur extras.

    Noi romanii il vom rapune cu adevarul, cu unitatea si iubirea noastra.
    Atunci vom incepe noi ca popor sa facem ce stim, ce putem, ce ne da Dumnezeu.
    El nu ne lasa.
    Doamne ai mila de noi!

    Apreciază

  13. mani iscusitul said, on septembrie 12, 2013 at 12:40 am

    Adevaratul aur nu se poate rapi din inima noastra. Intelegem Cine este.
    Aurul adevarat da viata celor ce cauta viata si invie pe cei morti.

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 12, 2013 at 5:49 pm

      „Inversarea campului magnetic coincide cu o faza maxima a activitatii solare .Majoritatea eruptiilor solare nu afcteaza Pamantul , insa o eruptie suficient de puternica tintita in directia potrivita , ar putea distruge sistemele de comunicatii de pa Terra .”
      Foarte interesant , chiar vorbeam cu un parinte cu ceva timp in urma despre intentia acestora care vor sa controleze lumea si pe fiecare individ in parte cu aceste tehnologii dracesti si anume , cipul , ca , spunea parintele ,daca vrea Dumnezeu , le distruge in cateva clipe , tot ce au creat si toti satelitii plasati in Spatiul Cosmic .
      Chiar si cei de la NASA , care au” scotocit” de ceva vreme prin Univers , ca multe activitati din Univers nu au putut fi descoperite , stiu si ei ca exista o forta puternica , care le sta inpotriva , cred ca au multe dovezi ale existentei lui Dumnezeu , recunoscandu-l in toata Creatia insa , merg pe linia lor , asa dupa cum le este stabilita de Elite ,unii dintre ei , facand parte dintre acestea .

      Apreciază

  14. Sluga netrebnica said, on septembrie 12, 2013 at 1:14 am

    Ceea ce nu spune domnul Blanculescu este ca in curand, poate in 6 – 8 luni, poate mai putin sau mai mult, Romania va intra in faliment, saracie, foamete , incapacitatea platii pensiilor … indiferent daca ar fi sau nu aprobat proiectul Rosia Montana, Chevron sau mai stiu eu ce alt jaf al unor corporatii straine in complicitate cu politicienii nostri.

    Romania va intra in faliment (daca nu o fi intrat deja), din cauza proastelor masuri aplicate la presiunea FMI, Europa, Sua si cati altii or mai fi contribuit la aceasta nenorocire.

    De ce nu spune „distinsul” domn Blanculescu, cate mii sau zeci de mii de firme au disparut doar de la inceputul acestui an?
    Alte mii sau zeci de mii vor intra in insolventa si vor disparea in viitorul apropiat, poate chiar pana la sfarsitul acestui an.

    Asta inseamna zeci de mii de locuri de munca distruse, nu probabilitatea celor 200 – 300 de locuri de munca atribuite romanilor prin proiectul Rosia Montana.

    Ponta vine si ne trambiteaza marea masura antievaziune, marea masura de revigorare a economie si totodata, aceasi mare masura a protectiei populatiei: reducerea TVA la paine.

    Va dati seama? 10 bani reducere la o paine. Praf in ochi pentru prosti. Multi nu mai au cu ce sa cumpere paine nici daca s-ar reduce cu 50% si in curand li se vor alatura multi altii.

    Blanculescu ne arunca alt praf in ochi, ca dam un semnal prost „investitorilor”, daca nu ne lasam furati de Gabriel Resources Gold Corporation si de Chevron.

    Nu va exista nici-o independenta energetica a Romaniei, pentru ca toate resursele noastre se dau aproape pe gratis strainilor. Corporatiile straine vor fi proprietarele acestor resurse, iar Romania va primi o redeventa de tot … cacao.

    Sa nu se mai vanda resursele Romanie si sa fie exploatate de statul Roman in beneficiul romanilor, sa nu se mai aplice nici un fel de TVA la toate alimentele produse in Romania, sa se colereze salariul minim la preturile si nevoile actuale ale omului, sa se reduca fiscalitatea … acestea sunt masuri care ar putea relansa economia si ar putea acorda o sansa Romaniei.

    Restul, este doar vorbarie politica, directionata in functie de interesele corporatiei straine care plateste mai bine.
    Manipulare, manipulare si iar manipulare.

    Dar, probabil ca asta meritam. Dumnezeu, in infinita lui intelepciune, dragoste si mila, a randuit ca prin saracie si foamete sa ne intoarcem catre El si unii poate chiar se vor mantui.

    Dumnezeul nostru cel Viu si Adevarat, Facatorul cerului si al pamantului, cel in Sfanta Treime inchinat, Tatal, Fiul Iisus Hristos si Sfantul Duh, sa ne miluiasca pe toti.

    Apreciază

    • crestinul ortodox said, on septembrie 12, 2013 at 7:35 am

      anul acesta , un pustnic din Muntele Rarau a spus catre cei ce au mers si au cerut sfatul sau
      „VINE PRIGOANA „

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on septembrie 12, 2013 at 3:07 pm

        Frate, da mai multe amanunte.

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on septembrie 12, 2013 at 8:31 pm

        chiar era nevoie de o noua profetie, a aparut la tzanc…precisa, detaliata, clara, sursa de maxima incredere, cum sa nu fim noi multumiti?

        Apreciază

    • NIMENI said, on septembrie 12, 2013 at 8:24 am

      Sluga netrebnica,
      Nu e nicio problema. Vor veni „SALVATAORII”, cf. proiectului „Israel in RO”.
      Si atunci o sa fie bine …!

      Apreciază

    • Cosmin said, on septembrie 12, 2013 at 12:58 pm

      @ Sluga netrebnica

      Ai dreptate, asa este, o economie supra taxata e impinsa spre colaps. Chestia asta se face cu buna stiinta.

      In facultate in anii `90(am absolvit Stiinte Economice), inainte de a se pune pe butuci industria, ni s-a spus ca tara care exporta materii prime si importa produs finit este sortita falimentului si colapsului.

      Azi ce se intampla: s-a falimentat industria, se exporta materii prime si se importa produs finit.

      Mai au si tupeu jegos, sa ne spuna ca vin investitorii straini sa ne ofere locuri de munca. Halal locuri de munca platite pe 200 de euro in loc de 1500-2000 euro cum ar fi corect.

      Investitorul strain investeste 100 de euro ca sa scoata 10.000. Pentru nemti de exemplu, investitorii straini sunt paria. Daca investesti in Germania, se are grija sa fi falimentat si scos de pe piata imediat. Cunosc cel putin 3 cazuri concrete ale unor cunoscuti.

      Incet incet, se contureaza ce spunea Parintele Iustin despre urgia ce avea sa se petreaca peste 12 luni de la moartea sa.

      Acum vine Blanculescu si ne spune ca Romania va intra intr-o criza de proportii peste 6-8 luni.

      Ce va fi in Romania in Mai-Iunie anul viitor?

      Dumnezeu sa ne-ntareasca! Rugaciune si post! Sa nu cadem in deznadejde!

      Apreciază

  15. crestinul ortodox said, on septembrie 12, 2013 at 8:18 am

    voi nu intelegeti oare ca avem pe sarsaila in guvernare , Ucigal-a-r Sfanta CRUCE LAVRA PECERSKA
    tot ce face acest guvern diabolic este pentru a va insela pe fata prin viclenie pentru ca ei insisi sunt slujitori ai tatalui minciunii ;
    oare ce ar trebuie sa se faca pentru a se intelege ca spurcaciune mare este in Bucuresti si vrajitorii intuneca mintile oamenilor si mult nu va mai dura cand vor intuneca peste tot ;
    sa aveti Icoane Sfintite in case cu Maica DOMNULUi , Sfanta CRUCE Adevarata Sa fie la pieptul dvs si rugaciunea mintii caci mult se lucreaza chiar si prin cei de aproape sau ai casei
    antihrist este in Romania
    painea s-a ieftinit … ca asa este scris
    dara Sa Alegem CRUCEA si pe tot ce mincam si bem sa facem SFANTA CRUCE a nimic rau nu ne va vatama
    ” va Veni Timpul cand veti fi pusi sa alegeti intre CRUCE si paine dar sa alegeti CRUCEA …” Cuvioasa Matrona a Rusiei
    ….
    am fost de curand in Bucuresti insa nu mai este Cetatea Lui Bucur …asa cum o stiam de cand eram copil
    se simte si se vede uraciunea pustiirii cum se instaleaza peste tot … mergeti si luati un ziar nu mai este pret in lei pe acesta este doar codul de bare cu semnul fiarei fara niciun leu trecut pe acesta cum erau odata
    SE VREA SCOATEREA BANILOR DIN CIRCULATIE
    mergeti la gara in Bucuresti tichetele de calatorie sunt aproape scoase caci este afisat cardul de tren cu foloase si ambalat precum otrava in bomboane
    mergeti cu ratb la fel pentru o amarata de calatorie trebuie a ti lua cardul adica tot semnul fiarei , pin’la urma am folosit metroul
    peste tot vezi multime mare de masini si foarte putini oameni sau poate deloc
    macar in parc dar nici acolo nu mai vezi bunici care sa si plimbe nepotii … caci s-a ajuns precum in cele scrise „iesi-vor animalele salbatice si vor ataca oamenii ” si cainii strazii sunt animale care sfasie copii in plina zi
    RUSINE Celor Care Stati In Bucuresti CA VA SUPUNETI fiarei prin simpla acceptare de a va lasa condusi la nivel de primarie pe cei ce slujesc fiara …
    poate de acolo nu se observa
    dar din afara se vede totul …se vede si cu alti ochi nu numai acestia trupesti
    si tineretul intr-adevar este distrus dupa cum ne spunea Sfantul Parinte Iustin , in metrou tineri , tinere ce stateau numai cu ochii in telefon si dadeau din degete precum maimutele , raspundeau la telefon precum robotii ..
    dar o carte sa citeasca sau sa fie naturali cum au fost lasati de DUMNEZEU nu este posibil oare ?
    ” SOCIETATEA” in acre traim cum este numita de asa zisi experti in sociologie ESTE GREU BOLNAVA, este Muribunda prin stricaciunea ce i s-a facut loc in aceasta societate , stricaciune ce se citeste pe fata
    TREZITI-Va oameni buni pina nu va fi prea tarziu ,ca spurcaciunea este peste tot
    INSA
    sa nu lasam ca sufletul nostru sa fie intinat
    si sa fie intunecat de aceasta spurcaciune
    Sa Ne TREZIM ca spurcatii isi fac de cap in aceasta Tarisoara si cu viclenie fatisa nu ne vor decat robi in genunchi pentru o bucata de paine
    dupa cum ne si numesc pe noi caini aceste javre ordinare si spurcate numiti jidani si masoni
    INSA Multimea camd se va ridica sau cand BOUL se va rascula vai si amar va fi de voi ca veti plati cu varf si indesat tot ce ati luat , hoteste si miseleste de la aceasta Natie si Acest popor

    DOAMNE Ajuta-ne ca LUMINA Cea Intru ADEVAR sa rasara peste ale noastre suflete in acest intuneric caci Tu DOAMNE IISUSE HRISTOASE Ne Esti LUMINA Cea dintru ADEVAR ce ne dai Viata
    Tu esti Calea Cea ADEVARATA
    amin!

    Apreciază

  16. acelas said, on septembrie 12, 2013 at 8:56 am

    laudabil, rarissim

    in sfarsit se confirma toata tarasenia cu fmi-ul de la noi si bm .. , pe care doar blogurile ortodoxe mai aveau sinceritatea si puterea sa o zica..

    http://www.cotidianul.ro/negociatorii-fmi-si-bm-sunt-asemanatori-comisarilor-sovietici-222224/

    .

    Apreciază

  17. gigi said, on septembrie 12, 2013 at 9:30 am

    Frate, ma ia cu dureri de cap cand vad cata dezinformare curge la ora asta prin toata presa romaneasca. E mai ceva ca la Revolutie. Si atunci ni se spunea ca teroristii sunt peste tot cand de fapt, in realitate, manipulati fiind, romanii s-au impuscat intre ei. Si atunci apareau zvonuri cum ca apa ar fi fost otravita si multe alte cele. Ideea de baza era sa se declansa isteria si panica printre romani.
    Asa s-a ajuns si cu Rosia Montana. Se fac presiuni din toate partile ca proiectul sa fie aprobat de catre Parlament. E clar ca s-au luat spagi grase de tot, complici fiind o buna dintre dintre ziaristi, politicieni si tot felul de alte personaje mai mult sau mai putin influente. Se arunca cu tot felul de petarde prin online, cum ca in spatele protestelor ar fi nu stiu ce interese ascunse sau personaje ca Soros. Este tot mai clar ca se doreste cu orice pret ca lumea sa fie descurajata in a mai iesi in strada, Politicienii sunt agitati pentru ca incep sa piarda controlul total al populatiei. Cu televizorul sau cu presa scrisa e usor sa manipulezi o tara intreaga pe cand cu internetul e ceva mai complicat. Astia, au avut grija ca in ultimii 20 de ani, sa ne imparta in grupuri, in tabere. Au avut grija sa dezbine acest popor. Ei bine, cu toate astea, duminica trecuta am reusit sa ne strangem vreo 10 mii de romani, si asta numai in Bucuresti. Am devenit o amenintare pentru clasa politica romaneasca? Poate ca nu. Dar va dati seama ce s-ar intampla daca duminica viitoare ar iesi in strada 100 de mii?
    Apoi, frate Saccsiv, sa pui aici titluri de articole scrise pe un site ca DCNews, siteul lui Bogdan Chirieac, sincer iti spun, imi scade increderea in acest blog.
    Dar daca tot ai inceput sa postezi mizerii din dcnews, crezi ca ai putea sa pui si link si catre articolul acesta? „dcnews.ro/2013/07/un-ziar-ortodox-inventeaza-un-nou-pacat-epilarea-vezi-explicatia-halucinanta”
    Presa romana in majoritatea ei este o presa anti-romaneasca si anti-crestina deci cred cel mai intelept din partea noastra ar fi sa o ignoram, in niciun caz sa o promovam.
    Multumesc!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 12, 2013 at 2:18 pm

      gigi

      Frate, frate … La „Stirile zilei” daca pun un articol din mass-media despre cipuri, nu inseamna ca sunt de acord cu ele, daca pun despre un OZN, nu inseamna ca cred in existenta martienilor, daca pun un articol care lauda bancile, nu le laud si eu si tot asa.

      Cat despre atacurile mass-media la adresa mea sau Ortodoxia Tinerilor, asa repede ai uitat ca am scris despre ele?

      Apreciază

  18. STOP RFID 666 said, on septembrie 12, 2013 at 10:30 am

    Apreciază

  19. dante said, on septembrie 12, 2013 at 10:34 am

    O sa murim in „chinuri”, economice evident, chiar daca RMGC va darima muntii sau nu, deci eu unul prefer sa platesc nu stiu ce despagubiri contractuale, dar in acelas timp vreau sa-i vad judecati pe aceia care au semnat acel faimos contract. Muntii nostri trebuie sa ramina la locul lor, poate ca nepotii nostri vor avea mai multa minte decit noi, oricum la ce datorie are statul roman, ce mai conteaza citeva miliarde in plus…
    Se incearca o noua mineriada, aidoma celei iliesciene de acum 23 de ani.
    Dar de ce doar oamneii din Rosia Montana doresc sa munceasca, cei de la Oltchim nu doresc acelasi lucru, si cu toate astea se desfiinteaza, sau se judeca cu doua masuri? Si exemplele pot continua la nivel national.
    O mare manipulare si o mare sperietoare se promoveaza in aceasta perioada, slugile sistemului si-au pus in functiune artileria grea, insa nu trebuie cedat.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • pcmouse said, on septembrie 12, 2013 at 2:00 pm

      in momentul asta din ce observ noi nu avem stat decat cand e vb sa platim taxe/biruri de ce trebuie data o exploatare minera.unei firme private?de ce statul nu are grija sa ramana in posesia lui bunurile poporului.banditii astia ar trebui pichetati nonstop.ar trebui pazita avutia nationala nonstop de hotii astia care vin la guvernare de la revolutie incoace.

      Apreciază

  20. Iones said, on septembrie 12, 2013 at 1:42 pm

    Razie la locuinţa principalului acţionar Gabriel Resources. Steinmetz este un evreu apropiat al MOSSADULUI
    http://adevarul.ro/news/eveniment/razie-locuinta-principalului-actionar-gabriel-resources-1_52318994c7b855ff56749e9d/index.html

    Apreciază

  21. pcmouse said, on septembrie 12, 2013 at 2:03 pm

    si pe prostii astia de mineri de la rosia montana cand ii vad asa..vai de ei..mah ramaneti dobitocilor si fara apa de baut si fara pajisti si fara tot. nu va pasa decat de munca boilor fara minte…voi minerii lu'”peste voi nu meritati zona aia frumoasa..fomisti ce sunteti..sry vasile dar cand ii vad ca prostesteaza prosteste ma infurii.

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 12, 2013 at 6:02 pm

      Dar sunt platiti si manevrati , sa strige ca vor sa munceasca , ce crezi ca o fac de capul lor ?
      Nu stii ca sunt in tara asta „oameni” care pentru un ban , isi vand si parintii si copiii ?
      Niste inconstienti , analfabeti , care nu constientizeaza pericolul ca dupa exploatare , in cel mult zece ani , zona va arata ca dupa bomba de la Hirosima . Apoi , se cred stapanii acelor munti , pt faptul ca locuiesc acolo ?Muntii Romaniei sunt proprietatea intregului popor si tot poporul trebuie consultat .

      Apreciază

    • Mihai said, on septembrie 12, 2013 at 9:40 pm

      nu-i judeca, saracii au fost adusi in starea asta… saraciti, vai de ei si de familiile lor. acum le promit 2-3 mii de lei pe luna de caciula, normal ca au intrat in „sevraj”. nu ei sunt de vina, saracii… de vina sunt leprele astea de la guvernare. l-ai vazut pe cretinul ala de Cezar Cioata? lui ii pasa de tinuta oamenilor, nu de soarta proiectului. ca el sunt toti politicienii. niste parveniti ordinari, ca nici asta nu a fost ciuneva in viata de zi cu zi, iti zic ca il stiu „din vedere”.

      Apreciază

    • Maria said, on septembrie 12, 2013 at 11:48 pm

      Stroe e un nebun securist din vremea comunismului . Cum sa retii permisul unuia ce a trecut pe rosu , doi ani , sau chiar trei ?Nici intr-o tara nu exista , asa un cod rutier .Si amenda de mii de lei .
      Vor sari toti soferii in capul lui Stroe si a guvernului .

      Apreciază

  22. STOP RFID 666 said, on septembrie 12, 2013 at 2:46 pm

    Desi arata la fel ca si ultimul model, iPhone 5S promite sa fie de 40 de ori mai rapid, mai inteligent si aduce alaturi de serviciile clasice si sistemul de deblocare prin amprenta digitala, ascuns sub butonul „Home”.

    http://stirileprotv.ro/ilikeit/smart-things/primele-limite-ale-noului-iphone-5s-ce-probleme-are-sistemul-de-amprenta-digitala.html

    Apreciază

    • Maria said, on septembrie 12, 2013 at 6:12 pm

      Au aprins lumanari pt caini ?Urmeaza inmormantari si parastase pt caini .
      Cata dementa !

      Apreciază

  23. john said, on septembrie 12, 2013 at 6:59 pm

    A innebunit Papa!!!Asta chiar ca este PROROCUL MINCINOS:
    Si cu aceasta afirmatie nebiblica a papei, nu mai puteti ramane in religia catolica…..
    „Nu trebuie sa credeti in D-zeu ca sa mergeti in rai, Papa Francisc”….
    http://www.independent.co.uk/news/world/europe/pope-francis-assures-atheists-you-dont-have-to-believe-in-god-to-go-to-heaven-8810062.html

    Apreciază

  24. minionita said, on septembrie 12, 2013 at 7:04 pm

    Nu prea am vrut sa ma gandesc la chestia asta dar stiti ce mi-a atras atentia de la bun inceput? In ultimii 23 de ani nu am vazut demonstratii organizate la nivelul asta pentru nimic altceva nici de putere, nici de opozitie nici de sindicate. Cred ca ne bucuram asa cum am facut-o la revolutie, cand am zis ca suntem liberi dar de fapt era vorba de altceva.

    Apreciază

  25. marian said, on septembrie 12, 2013 at 8:25 pm

    Cine e autorul sintagmei cretine cu tavalitul in chinuri? Ce jidan spurcat de atata pi-ar, fi-i-ar… sufletul de batjocura cainilor.

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 12, 2013 at 8:30 pm

      marian

      Eu frate. Am comprimat bascalios ceea ce a dezvoltat analistul.

      Apreciază

      • marian said, on septembrie 12, 2013 at 8:37 pm

        Iertare, dar, nu suport propaganda astora…

        Apreciază

    • tataia said, on septembrie 12, 2013 at 8:47 pm

      @ Marian Expresia este foarte OK daca o intelegi…expresia este sarcastica…ne vom „tavali in chinuri” fara CIP-uri, fara card de sanatate, ne vom „tavali in chnuri” ca a fost reziliat contractul Rosia Montana….etc…

      Apreciază

      • marian said, on septembrie 12, 2013 at 9:19 pm

        Iertare, am devenit hipersensibil. Nu mai suport nicio insulta adusa acestei tari.

        Apreciază

  26. blue said, on septembrie 12, 2013 at 11:11 pm

    http://www.gandul.info/gandul-live/ctp-la-gandul-live-cum-sa-iubesti-un-caine-poti-sa-aplici-acest-verb-unui-animal-exceptand-poate-eu-nu-cunosc-trairile-zoofililor-11306154
    A mai ascultat cineva link-ul ăsta? Nu vreau să redeschid subiectul, dar atitudinea jurnalistului „deontolog” mi se pare…. cum să spun…. incredibilă. „dacă iubeşti un animal eşti zoofil.” Deci, pe cale de consecinţă,( cum îi place lui să se exprime), dacă iubeşti copiii eşti pedofil?

    Apreciază

  27. acelas said, on septembrie 13, 2013 at 12:09 pm

    pai asta vor si ei. sa mearga doar o perioada cu amprenta pe ecranul touch, iar apoi si acest sistem sa se declare „failibil”, sub actiunea mai multor hackeri binevoitori, pt ca apoi cipul sa fie cel mai sigur la purtator, dar sub forma unui NEDUREROS, de data asta, cip – adica tatuaj (ca sa nu mai zicem de bazele de date ce survin de aici..)

    http://www.gandul.info/it-c/anuntul-apple-in-legatura-cu-stocarea-amprentelor-pe-iphone-5s-11320632

    .

    Apreciază

  28. […] Iata cometariul fratelui Cosmin postat la articolul STIRILE ZILEI (11.09.2013): Ionel Blanculescu – Ne vom tavali in chinuri deoarece teroristii ecolo…: […]

    Apreciază

  29. mary said, on septembrie 13, 2013 at 11:49 pm

    Doamne ,in ce ne au bagat ,scarbele astea din govern,exact bancul cu romanul si evreul….

    Apreciază

  30. teo said, on septembrie 16, 2013 at 10:58 am

    Amenintarile lui Ion Banculescu seamana cu amenintarile acelui sarpe imens ce statea incolacit peste Romania in vedenia parintilor romani din Sf. Munte Athos. Vedenia este recenta si este descrisa aici:

    http://adn-romania.org/2013/09/04/voia-lui-dumnezeu-de-la-neamul-romanesc-mesaj-din-sf-munte-athos/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.