SACCSIV – blog ortodox

ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (26.08.2013): Dezmintire a Sfintei Chinotite: Papa Francisc nu a fost invitat in Sfantul Munte Athos. In puscarie, Gigi Becali catre eretic: „O SA AJUNGI IN IAD”

Posted in BLOGURI, ORTODOXIE by saccsiv on august 26, 2013

anakoinosi-in1

   Cititi va rog mai multe pe Graiul Ortodox la:

Comunicat al Sfântei Chinotite a Sfântului Munte Athos cu privire la știrile mincinoase despre așa-zisa invitare a papei în Sfântul Munte

Apologeticum:

Amenințat cu moartea pentru că a creat becul care nu se arde

S-a dovedit științific! Rugăciunea VINDECĂ

Oamenii pot să se vindece într-adevăr în biserici atunci când ating sfintele moaşte sau sanctuarele. Oamenii de ştiinţă din Petersburg au dovedit-o şi au descoperit şi mecanismul “material” al acestui fenomen divin.

Din 2014 vom avea acelasi tip de certificat de nastere cu restul Europei

Predica Pr. prof. Dr. Mihai Valica la Duminica 9 după Rusalii – Umblarea pe mare

Aceeași Mărie cu altă pălărie: Canada va folosi tehnologia fracturării folosind gaz natural sub înaltă presiune

Daniel Vla:

Trădarea de ţară în aur se măsoară… şi în multe alte bogaţii

Pentru mulţimea păcatelor noastre, nu ne mai dă Dumnezeu un conducător înţelept, care să ţină cu adevărat la amărâtul popor român! Iartă-ne Domne! Întoarce-ne spre Tine şi nu-i lăsa pe duşmanii noştri să ne ia tot! Traian Băsescu – TRĂDĂTOR!!! (de fapt acest personaj nu mai are nici o autoritate morală asupra românilor, căci a […] […]

23 august 1944 – Ziua în care Armata Română a fost TRADATĂ!

Nu doresc să intru în culisele actului de la 23 august 1944, când Regele Mihai I a orchestrat o lovitură de stat împotriva conducătorului statului, Mareşalul Ion Antonescu. Detaliile conspiraţiei şi întoarcerii armelor la ordinul tânărului rege sunt arhicunoscute. Un grup minor de consilieri regali şi politicieni veroşi şi ambiţioşi au pus la cale o […] […]

George Becali Îl mărturiseşte pe Hristos în Ortodoxie şi la închisoare

Lugojeanul Ioan Iovescu, senator PPDD, l-a vizitat săptămâna trecută la puşcărie pe Gigi Becali. Iovescu spune că întâlnirea a durat circa 15 minute, după care Becali s-a ridicat iritat şi a plecat.

[…]

 „I-am vorbit de pocăinţă şi nu prea i-a plăcut. Mi-a spus că îi pare rău pentru mine că m-am pocăit şi că o să ajung în iad.

[…]

“Becali are după gratii preocupări religioase. Celula pe care o împarte cu un coleg a fost toată transformată într-un altar. Colegul lui Becali nu s-a supărat şi chiar respectă cu sfinţenie momentele de rugăciune ale patronului Stelei. Şi asta nu este tot. Latifundiarul din Pipera nu a avut nicio problemă să treacă la munca de jos, în speranţa reducerii din pedeapsa de 3 ani şi şase luni de închisoare.

Gigi Becali a cerut la Jilava fie lăsat să lucreze în atelierul de încălţăminte, unde se cos pantofi şi bocanci pentru firmele care au contracte cu închisoarea. Până va afla dacă cererea sa va fi sau nu aprobată, Becali nu stă degeaba. El dă cu mătura prin curtea penitenciarului şi spală geamuri.”

   Comentariu saccsiv:

   Tupeu de eretic … Asa fac astia, vin ca corbii la puscarie in speranta ca mai smintesc pe cate unul aflat la necaz.

   Cititi va rog si:

De ce SISTEMUL a vrut ca GIGI BECALI sa fie la INCHISOARE?

SFANTUL MUNTE ATHOS:

Expoziție internațională a proiectului OrthPhoto – “Monahismul ortodox”, Muzeul de Istorie și Arheologie, Ploiesti, Prahova

Viața monahală în mănăstirile ortodoxe din întreaga lume, face obiectul expoziției de fotografie ce va fi expusă în perioada 29 august – 13 septembrie, în curtea interioară a Muzeului de Istorie şi Arheologie, Ploieşti Prahova. “Monahismul ortodox”, a doua expoziţie internaţională a proiectului OrthPhoto, reuneşte în total 200 de fotografii din 25 de tari. D […]

Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, Mănăstirea Vatopedi, Sfântul Munte Athos (audio)

Θεία λειτουργία Ι.Μ.M. Βατοπαιδίου,΄Αγιον όρος. / Dumnezeiasca Liturghie, Sfânta şi Marea Mănăstire Vatopedi, Sfântul Munte Athos (131 min.) Sfatul nostru: Ca să ascultați în răstimpuri acest album postat online, puneți “semn de carte” la acest link sau salvați-l la “favorites”! Filed under: Audio / Video, Vatopedi Tagged: Liturghia, muzică bizantină, Sfântu […]

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Xu said, on august 26, 2013 at 5:22 pm

    Interesante articole dar din pacate neinspirata arhitectura site-ului.
    Pentru mine, imposibil de parcurs.
    Succes

    Apreciază

    • blue said, on august 26, 2013 at 6:03 pm

      Bre, oameni buni, de unde tot răsăriţi cu comentarii din astea? Probabil faci la fel şi când cunoşti un om: „Îmi pare rău, zici lucruri interesante, dar dacă nu semeni cu Pamela Anderson, mi-e imposibil să te ascult…”. 🙂

      Apreciază

      • Cosmin said, on august 26, 2013 at 11:20 pm

        @ blue

        Intelege-l si pe el… omu are anumite calitati… apreciaza ambalajul si nu continutul. Ca el sunt multi, apreciaza ProTV, deoarece are sigla colorata.

        Sa ne rugam pentru astfel de oameni.

        Apreciază

  2. Maria said, on august 26, 2013 at 7:50 pm

    Gigi Becali este un marturisitor al Ortodoxiei , in orice ocazie , de aceea este arestat , pt ca masonii nu suporta marturisirea Dreptei Credinte , in mod public , oriunde , fara teama de nimic , un om care a facut multa milostenie , a facut biserici , a ajutat calugarii romani din Sfantul Munte Athos , care erau slugi la calugarii greci si traiau in bordeie facute in pamant (am vazut filmat la tv ), dracul nu suporta binele facut de nimeni catre semeni , mai ales in Biserica .
    Si acel sectar , fara rusine , s-a dus sa-l ispiteasca , insa credinta a fost mai puternica .
    Gigi Becali a mai strigat si dupa sodomiti , ca iadul ii va inghiti si a luat pozitie aparand credinta ortodoxa cu ocazia manifestarilor gay , deasemeni , l-a combatut pe ratacitul si satanistul Pavel Corut , intervenind intr-o emisiune televizata a lui Dan Diaconescu .
    Toate acestea i-au adus necazuri , insa va fi rasplatit de Dumnezeu , pt ca daca nu ai ispite pe lumea aceasta , nu primesti Cununa de la Domnul .

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 26, 2013 at 9:47 pm

      pavel corust acum cateva zile la money tv?gigatv?indemna oamenii sa nu mai faca rugaciuni!atat de frustrat este..

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on august 26, 2013 at 9:58 pm

        pcmouse

        Pavel corut e indracit.

        Apreciază

      • cosminml said, on august 26, 2013 at 10:25 pm

        Pavel Corut cred ca are la propriu mai multi draci in el.

        Apreciază

  3. john said, on august 26, 2013 at 9:48 pm

    Episcopul Alepului se teme de declanşarea „unui RĂZBOI MONDIAL” în caz de intervenţie în Siria
    http://www.mediafax.ro/externe/episcopul-alepului-se-teme-de-declansarea-unui-razboi-mondial-in-caz-de-interventie-in-siria-11273602?utm_source=Facebook&utm_medium=Cross&utm_campaign=Mediafax
    Daniel’s Biblical “King of the North” (NATO) prophecy could be fulfilled in days (and let’s not forget Isaiah 17:1 too!)
    http://www.trunews.com/daniels-biblical-king-of-the-north-nato-prophecy-could-be-fulfilled-in-days-and-lets-not-forget-isaiah-171-too/

    Apreciază

  4. blue said, on august 26, 2013 at 9:53 pm

    Bun. Am zis ceva rău în comentariul anterior de n-a fost aprobat?

    Apreciază

  5. Vranceanu said, on august 26, 2013 at 10:05 pm

    Gigi Becali este un om contradictoriu. Nu cred ca poate fi un model, insa cred ca Dumnezeu a ingaduit sa faca inchisoare ca sa se mai smereasca. Are un fond bun, are si multe scaderi, in special o mitocanie de care speram ca va scapa. Insa marturiseste dreapta credinta si il are pe Dumnezeu in suflet, asa necizelat cum e el si fara cultura, dar este de partea binelui si imi pare rau ca sufera. Cred ca ii va folosi duhovniceste. Oricum, este singurul politician de la noi care este pe fata si vehement de partea lui Hristos si cred ca de asta l-au si bagat la puscarie. Dumnezeu sa il intareasca.

    Apreciază

    • pcmouse said, on august 27, 2013 at 10:28 am

      asa e!e cam singurul politician marturisitor pe fata intr-o tara ortodoxa momentan.,

      Apreciază

  6. mihai said, on august 26, 2013 at 10:07 pm

    pai dan diaconescu numai de sectari a fost inconjurat, iar pavel corut un individ care bate campii

    Apreciază

  7. Vranceanu said, on august 26, 2013 at 10:19 pm

    Kirkegaard, citat de Steinhardt in „Jurnalul fericirii”:
    „Incetul cu incetul, si din ce in ce mai bine am observat ca toti cei pe care Dumnezeu i-a iubit cu adevarat, modelele, etc, au trebuit sa sufere cu totii in lumea aceasta. mai mult, ca doctrina crestina e asa: sa fiui iubit de Dumnezeu si sa iubesti pe Dumnezeu inseamna a suferi. „

    Apreciază

  8. aniush said, on august 27, 2013 at 8:39 am

    Saccsiv,
    Ai spus despre senator ca e eretic; sunt de acord cu tine. Insa acum as vrea sa spun cate ceva de Dl. Becali.
    Becali…e adevarat Il marturiseste pe Hristos…insa i-a dat replica aceea care apare si in titlu. Personal eu m-as feri sa spun asa ceva. Dumnezeu judeca si decide cine merge in rai sau iad. Judecata e acolo sus.
    Pe de alta parte si Parintii Bisericii spuneau ca omul are ratiune si simtire. Eu vad ca Dl Becali nu mai rationeaza nimic. Sa ma ierte bunul Dumnezeu, dar cred ca a cam luat-o razna. Eu am inceput sa imi pun semne de intrebare de mai de mult, cand intr-o emisiune el afirma ca e razboinicul luminii si porumbelul pacii.
    In privinta celor trei actiuni enumerate am aflat mai multe. In cazul terenurilor a facut schimb cu MAPN-ul si a luat de 10 ori mai mult decat valoarea…bani pe care el i-a platit, insa problema e ca el a facut fals in acte, cum ca terenurile ii apartineau lui in intregime.
    Cu jucatorii de fotbal le-a dat bani la cei de la alte echipe. El poate se gandea sa-i ajute, cine stie, dar legea interzice sa faci asa ceva. Deci el a incalcat legea. Aici e problema.
    Cu hotii care i-au furat masina el i-a sechestrat, i-a bagat in portbagaj si i-a dus in camp sa aiba o discutie. Eu consider ca nu este normal.
    …Si inainte de a face celelalte actiuni trebuia sa studieze legea putin, sa se gandeasca. Cand vin autoritatile in control nu poti sa spui n-am stiut sau n-am putut sa citesc legea sau am fost prins cu altele si n-am avut timp. Faci tot posibilul si te informezi sa nu ai probleme mai tarziu. Asa mi se pare corect.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 27, 2013 at 1:31 pm

      aniush

      Sigur nu esti neoprotestanta?

      Ai vrea sa fi judecata precum il judeci tu pe Becali?

      Apreciază

    • Maria said, on august 27, 2013 at 2:45 pm

      aniush,
      Pana acum ai comentat intr-un mod mai ortodox , insa acum ai dat cu bata-n balta , judecandu-l pe Becali .
      Afla ca dosarul cu schimbul de teren cu Armata , este o facatura , cei care i-au furat masina , l-au santajat cu 50 de mii de euro , altfel aranjeaza ei cu procurorul mafiot sa-l bage la zdup pt sechestrare de persoane (sunt inregistrari si filmari cu camera ascunsa in acest caz ) si daca nu cunosti adevarul decat de la Antena 3 , las-o balta si nu te baga .
      Nimeni din Romania , nu a facut pomana la greu , ca Becali . Si daca a mai scapat cate un cuvant mai comic , tu esti imaculata ???
      Becali , marturiseste Ortodoxia pe fata , in vazul lumii , in televiziuni (unde toti rad de el ), la cluburi sportive , peste tot , iar acum , uite ca si la inchisoare . Ce nu-ti convine tie , de fapt , ca marturiseste credinta ortodoxa ???
      Aceasta-i calitatea lui de roman ortodox , nr 1 .

      Apreciază

  9. aniush said, on august 27, 2013 at 8:43 am

    Daca totusi cunostea si a incalcat legea voit (cu buna stiinta) e cu atat mai grav.

    Apreciază

  10. aniush said, on august 27, 2013 at 3:01 pm

    Nu, sunt ortodoxa….N-am nicio legatura cu neoprotestantii si alte aiureli de genul.
    Sa fiu sincera, nu ii iau apararea respectivului senator. Nici pe departe….caci asta astepti de la mine o atitudine vis a vis de respectivul..Cu atat mai mult cu cat e ceva in neregula si cu el, e clar…Caci sectantii acestia sunt oameni deja cazuti si scuza-mi expresia si dusi cu capul. Eu m-am lamurit de mult. Ei nu mai merg de mult pe drumul drept. Au deviat de la dreapta credinta, au deviat de la normalitate. Au luat-o cum se spune popular pe aratura. Crezi ca lucrurile astea nu le-am vazut? Sunt cate unii care apar la colt de strada si vorbesc la cei slabi de un dumnezeu al lor, dupa care incep sa spuna diverse aiureli. Ei traiesc intr-un paradis al lor, insa in realitate ii asteapta prapastia si se tot duc spre fundul ei in cadere libera. Ei nu realizeaza lucrul asta.
    Si ca un exemplu, daca vreunul ar veni la mine sa-mi spuna sau sa-mi citeasca ceva nici nu l-as baga in seama. I-as spune „Lasa-ma te rog! Sunt ocupata au am altceva de facut. ” Atat si nimic mai mult.
    …Iar in ceea ce il priveste pe Dl Becali…cand vezi o persoana spunand despre sine ca e razboinicul luminii ce parere ti-ai face? Ar fi o impresie buna? Pai sa ma ieste Dumnezeu! Nu ti se pare ceva cam socant?
    Cat despre ce am spus apropos de cele trei motive, am scris si eu din ce am citit asa reiesea ca a incalcat legea. Daca nu e asa atunci cum e? A avut alte motive pentru care a fost arestat?

    Apreciază

    • Maria said, on august 27, 2013 at 5:29 pm

      aniush,
      Pai , nu citesti comentariile de pe blog , ca s-a scris clar despre motivul arestarii lui Becali ?
      L-au arestat , pentru ca , Marturiseste Dreapta Credinta in Dumnezeu , Ortodoxia , combate ereziile ,
      Sectarismul , Ecumenismul ,Masoneria , Ateismul , Sodomitii , etc , pe fata , la aratare , cu curaj , in public , la tv , peste tot , acum ai inteles de ce sta lipsit de libertate in puscarie ?????
      Si despre sectanti , stim si noi in ce ape se scalda , sunt departati de Dumnezeu , n-au Botez , n-au Mantuire .
      Nu recunosc pe Maica Domnului (o batjocoresc ) , la fel fac cu sfintii , cu icoanele , sfintele Moaste s.a.m.d.

      Apreciază

  11. aniush said, on august 27, 2013 at 7:57 pm

    Maria,
    Am citit raspunsul tau . Nu, dar te cred pe cuvant. Deci asta inseamna ca presa a manipulat lucrurile si in cazul lui.
    Despre sectari am spus mai multe pentru ca mi-am spus parerea si vis a vis de acel senator pe care l-am vizitat.
    M-a intrebat la un moment dat saccsiv daca sunt neoprotestanta. Doamne fereste!!!! Nu si nici n-as vrea sa fiu vreodata. Nici n-as vrea sa am de-a face cu ei ca s-au inmultit precum ciupercile dupa ploaie.

    Apreciază

  12. aniush said, on august 27, 2013 at 7:58 pm

    Ah Maria…ai putea sa-mi dai emai-ul tau? Te-ar deranja?

    Apreciază

  13. blue said, on august 28, 2013 at 3:28 pm

    Saccsiv.
    După ora 20 când ajung la un pc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 28, 2013 at 3:39 pm

      blue

      Multumesc mult.

      Apreciază

      • blue said, on august 29, 2013 at 12:38 am

        Document care confirmă că aspartamul este excrement de bacterii modificate genetic

        In 1999, „The Independent” a publicat un articol intitulat „cel mai folosit îndulcitor din lume se produce cu bacterii modificate genetic”, care a relevat că Monsanto a folosit cu bună știință adăugarea aspartamului în băuturile răcoritoare din Statele Unite – și că aspartamul este obţinut din bacterii modificate genetic. Acest raport, care rămâne una dintre cele mai vechi informații cu privire la aspartam aparută într-o publicatie de masă, a trecut nebăgat în seamă la data apariţiei – probabil pentru că implicaţiile acestei informaţii au fost subestimate de-a lungul timpului şi astfel informaţia a fost uitată.
        Din 1999, lumea a devenit un pic mai atentă la Monsanto și la aspartam, dar ignoranţa încă abundă în ceea ce priveşte provenienţa acestuia. În timp ce tot mai mulți oameni încep să descopere efectele distructive ale aspartamului asupra sănătății noastre, stiu ei oare care este procesul lui tehnologic? Din fericire, un document din 1981, pentru producția de aspartam, ascuns odată in sertarele birourilor de brevete, este acum disponibil on-line pentru ca toată lumea să-l vadă – și se confirmă tot ceea ce Monsanto a fost încântat să ne comunice în 1999, înainte ca dezvoltarea lor spectaculoasă sa reclame o mai mare prudență.

        Procesul de producție
        Brevetul, care are dreptul de productie pentru aspartam și este acreditat la Bahl, Rose, and White, sintetizeaza procesul, după cum urmează:
        „Indulcitorul artificial aspartam, o dipeptidă cu formula unui ester N metilic al aspartilfenilalaninei, este produs folosindu-se un microorganism clonat [sic]. Un ADN care codifică o peptidă stabilă cu catenă mare,format dintr-o secvență de aminoacizi care se multiplică (aspartil fenil), este inserat într-un vehicul de clonare, care, la rândul său, este introdus într-un microorganism gazdă adecvat. Microorganismul gazdă este însămânţat într-un mediu de cultură, și peptida mare, conținând secvenţa de aminoacizi, se recoltează din acesta. Grupa carboxil liberă a peptidei este benzilată și apoi hidrolizată rezultând benzil Aspartil fenil dipeptida. Această dipeptidă este metilată și apoi debenzilată până la forma numită aspartam.. ”

        Acest jargon stiinţific ascunde (poate în mod deliberat) un proces cu adevărat tulburător :

        1.) „Microorganismele clonate” (pe care brevetul le arată ca fiind o forma genetic modificată de Escherichia Coli) sunt cultivate în rezervoare ale căror medii sunt adaptate pentru a le ajuta sa se inmulţească.

        2.) Culturile de E. Coli bine nutrite filtrează proteinele care conțin segmentul de aminoacid fenilalanin-aspartamic necesar pentru obtinerea aspartamului.

        3.) Proteinele care conțin aceste segmente sunt „recoltate” (de exemplu, asistenții de laborator colecteaza dejectiile bacteriilor).

        4.) Fecalele sunt apoi tratate. Aceasta include un proces de metilare (adăugarea unui exces de alcool toxic, metanol, pentru protectia dipeptidelor).

        În timp ce bunul simț semnalează că această urâciune nu are ce căuta in apropierea oamenilor, autorii invenţiei nu au făcut nici un secret din convingerea lor că aspartamul constituie un îndulcitor sigur si hrănitor:

        „Aspartamul nu este doar mai dulce decât zaharoza, dar este de preferat ca si aliment zaharozei. În timp ce zaharoza poate furniza organismului doar ceva mai multa energie, aspartamul este compus din aminoacizi, elemente constitutive ale proteinelor din corp, și ca şi alte proteine, ​​este digerat de către enzimele digestive din stomac pana la constituenții săi aminoacizi, oferindu-i astfel valoare nutritivă. […] Pentru aceste motive, aspartamul promite ca, în viitor, zahărul să fie înlocuit cu indulcitori. ”

        Deci, uite că il avem: un document oficial care nu numai că dezvăluie adevărul șocant din spatele producției de aspartam, dar, de asemenea, admite în mod deliberat că acesta a fost destinat consumului în masă ca substitut al zaharozei. Prin urmare, data viitoare când cineva pretinde că reţinerea ta in legatură cu acest îndulcitor este nefondată, trimite-i să studieze acest document – căci adevărul din spatele aspartamului este acum la vedere.

        Sursele pentru acest articol includ:

        http://www.independent.co.uk

        http://www.freepatentsonline.com

        http://science.naturalnews.com

        Despre autor:
        Michael Ravensthorpe este un scriitor independent ale cărui direcţii de cercetare includ nutritie, medicină alternativă, si bushcraft ( cuţite de vânătoare). El este creatorul site-ului Spiritfoods, prin care se promovează cele mai sănătoase alimente din lume, indiferent dacă acestea sunt fructe apreciate, cum ar fi cele de mangostan, sau suplimente de sănătate mai puțin cunoscute, cum ar fi melasa.

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 29, 2013 at 2:08 am

        blue

        Doamne ajuta!

        Apreciază

      • blue said, on august 29, 2013 at 12:35 pm

        Dat fiind că este chiar meseria mea, mi-a facut plăcere. Nu cred că m-aş descurca la politică externă. 🙂
        Doamne ajută!

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.