SACCSIV – blog ortodox

DHS dezvolta tehnologia prin care vom fi depistati biometric din multime, de la distanta, dupa figura

Posted in BIOMETRIE, Department of Homeland Security, RECUNOASTERE FACIALA by saccsiv on august 25, 2013

   Iata ce aflam din articolul Fara secrete: Nou sistem de monitorizare, pus la punct de catre Guvernul SUA

Guvernul american face progrese in dezvoltarea unui sistem de monitorizare care presupune scanarea multimilor si identificare automata a oamenilor dupa fata, conform unor documente recent dezvaluite si afirmatiilor cercetatorilor care lucreaza la proiect.
Departamentul de securitate interna a testat proiectul denumit Sistemul biometric de monitorizare optica (Biometric Optical Surveillance System – BOSS) toamna trecuta, dupa doi ani de dezvoltare cu bani de la buget, scrie The New York Time, preluat de CNBC.

Desi sistemul nu este gata inca, cercetatorii sustin ca au facut progrese semnificative. Iar acest lucru alarmeaza militantii pentru dreptul la viata privata, care argumenteaza ca acum este momentul ca guvernul sa stabileasca reguli si limite clare cu privire la modul in care acest instrument va fi folosit intr-o zi.

   Comentariu saccsiv:

   Sa stabileasca reguli si limite … De fapt principala regula va fi: fara limite. Ca doar nu degeaba toate actele de identitate vor fi biometrice. Si evident, totul nu se va limita doar la teritoriul SUA.

   Vorbim despre Department of Homeland Security (DHS), printre primele organisme create in SUA ca urmare a evenimentelor de la 11.09.2001, la 25 noiembrie 2002, in urma Homeland Security Act din 2002. In aceasta noua entitate nu sunt incluse FBI si CIA. Printre gaselnitele departamentului este si o lunga lista de definitii date unor activitati, miscari si idei “periculoase” pentru SISTEM:

   Subliniez cateva:

   alternative media

   antiabortion extremism (anti-avort), incredibil cum amesteca chestiunea cu anti-semitismul

    antitechnology extremism

   Christian Identity, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce considera ca exista ELITE evreiesti inchinatoare la satan si care doresc sa domine pamantul sau ca traim vremuri apocaliptice

   patriot movement

   sovereign citizen movement, in aceasta definitie sunt inclusi si cei ce se ghideaza dupa invataturile biblice (cele zece porunci), cei ce refuza sa plateasca taxe, sa-si faca acte (de identitate, auto, etc.) si evident sunt considerati a fi implicati in activitati teroriste

   tax resistance movement, cei ce considera ca plata taxelor le incalca drepturile constitutionale si sunt impotriva celebrului amendament 16.

   Cititi va rog mai multe la:

„Lupta” cu TERORISMUL: The Department of Homeland Security va MONITORIZA cetatenii ce folosesc CUVINTE SUSPECTE pe INTERNET

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Vranceanu said, on august 25, 2013 at 4:32 pm

    DHS este si o fabrica de biciclete din Romania 🙂

    Apreciază

  2. minionita said, on august 25, 2013 at 5:13 pm

    Off topic un articol foarte interesant despre motivele reale care au stat la baya revolutiei din 89
    http://gandeste.org/politica/greseala-fatala-a-lui-nicolae-ceausescu-2/29988

    Apreciază

    • Maria said, on august 25, 2013 at 7:45 pm

      minionita,
      Asa este , adevarul a iesit la suprafata , si eu am citit cu ceva timp in urma , despre adevarata fata a
      „revolutiei din ’89”, care a pacalit 23 de milioane de oameni ,crezand ca de acum inainte vom intra in paradis .
      Mai mult decat ce scrie in articol , Ceausescu fiind la Bruxelles , a declarat printre cele citite in articol ca Romania isi va face o Banca Mondiala precum FMI , sa imprumutam si noi cu dobanzi , alte State .
      Atunci si-a semnat condamnarea la moarte .
      Poporul , strans cu usa , din cauza achitarii datoriilor , nu cunostea adevarata fata a loviturii de Stat si uciderea lui Ceausescu .Toti eram in strada bucurosi ca l-au prins si am scapat de dictator .
      Iata , dupa 23 de ani , ce-am ajuns.Romania a ajuns carpa Occidentului , groapa de gunoi ,sat fara caini ,
      casa parasita , colonie a mafiei Occidentului si sursa a jafului pt oricine trece granita .

      Apreciază

  3. adi said, on august 25, 2013 at 6:08 pm

    DHS este varianta demonocratica a camasilor brune din perioada instaurarii nazismului.O institutie care poate sa controleze fara mandat ,doar pe baza unei presupuneri .S-a ajuns la democratia socialista in america ,nu ma mir pentru ca cifrele datoriei publice si private acolo sint dezastruoase de aceea sionistii pot impune cu usurinta orice :razboi,masuri impotriva libertatii persoanei(cipuri ,semnatura electronica) ,atacuri cu drone, razboi chimic impotriva populatiei etc.Datorita noilor generatii de aparatura elctronica si electrocasnica care au procesor ARM CIA,DHS,NSA se distreaza cum vor fara sa le pese de libertatea persoanei.La aceste institutii au aderat si corporatiile mamut gen google, amazon,facebook,ibm care le furnizeaza cam tot ce li se cere evident nu pe gratis.Sfaturile Cuviosului Paisie Aghioritul sint mai actuale azi ca niciodata ,mai exact sa ne simplificam cit putem viata adica sa renuntam benevol la multe soiuri de gadgeturi inutile,oricum in final va trebui sa renuntam la tot pentru Crucea Mintuitorului.
    Asa-zisele erori din ultima vreme imi dau serios de gindit daca nu cumva se pune la cale controlul total al internetului!
    http://www.lovendal.net/wp52/google-microsoft-apple-amazon-si-facebook-au-parte-de-erori-masive-in-ultima-perioada-un-atac-cibernetic-al-chinei-sau-un-experiment-de-control-al-internetului/

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • GabiM. said, on august 28, 2013 at 12:32 pm

      Dar yahoo?!?Despre ei,ce parere ai?Iar noi il folosim intr-o veselie…Mie mi-au trimis mail cu un comentariu (al meu!) anticomunist sau daca vrei,antieuropeist,de pe yahoo notitie…Ne contoleaza mailurile,schimburile de mesaje de pe messinger,telefoanele…TOT!!!De ce nu ar face si asta?!?Noi stim bine ca asta vor si nu ar trebui sa ne mai miram…Doar ca vrem „sa punem degetul pe rana” ca sa ne convingem de ADEVAR! Scuze,era doar un,sa zicem,un mic discurs retoric…Parinte Justin,roaga-te pentru noi,pacatosii si nevrednicii! Doamne ajuta!

      Apreciază

  4. aniush said, on august 25, 2013 at 9:09 pm

    Multumim minionita pentru ca ne-ai adus in atentia noastra acest articol. Din ce in ce mai multi deschid ochii.
    Din pacate nu sunt suficient de multi cat sa opuna rezistenta. Sa speram ca vor fi in scurt timp. Doamne ajuta! Deja este tarziu

    Apreciază

  5. Maria said, on august 25, 2013 at 9:10 pm

    IPS Andrei Andreicut , ierarh ortodox , ce cauta cu acesti rataciti ???
    Nu cunoaste canoanele Bisericii Ortodoxe ?
    De ce se baga in troaca porcilor ?Ei , de acesti „ierarhi ortodocsi ” nu trebuie sa ascultam .
    Personal nu as lua o binecuvantare niciodata , chiar as fugi cat de departe pot , din calea lui .

    Apreciază

  6. Mario said, on august 25, 2013 at 9:35 pm

    Si pentru ca nu era de-ajuns in iunie a.c. DHS a cumparat peste 3 milioane cartuse si mitraliere de asalt AK-74, foarte noi, rezultant in cea mai mare achizitie de armament facuta vreodata de un serviciu de securitate intern. Plus, DHS a facut un contract cu politia din Rusia pentru ca in caz de nevoie acestia din urma sa ajute americanii cu 15.000 de „antitero”.
    Americanii se intreaba, pentru cele trebuie? urmeaza sa se revolte americanii si le e frica de ei? vom vede.
    Totul aveti mai jos:

    Apreciază

  7. minionita said, on august 25, 2013 at 9:51 pm

    aniush
    Cred ca, din pacate, e prea tarziu pentru rezistenta. In afara de Dumnezeu nu vad cine ne-ar putea scapa de plaga care ne conduce, si cand spun plaga ma refer la toata clasa politica, de la dreapta la stanga. Unicul lucru pe care il mai putem face e sa deschidem ochii tuturor celor care vor sa vada si sa facem cum le-a spus Brancoveanu fiilor sai „Iată, toate avuțiile și orice am avut, am pierdut! Să nu ne pierdem încai sufletele… Stați tare și bărbătește, dragii mei! să nu băgați seamă de moarte. Priviți la Hristos, mântuitorul nostru, câte a răbdat pentru noi și cu ce moarte de ocară a murit. Credeți tare întru aceasta și nu vă mișcați, nici vă clătiți din credința voastră pentru viața și lumea aceasta…”.

    Apreciază

    • adi said, on august 26, 2013 at 12:12 am

      @minionita
      Niciodata nu e prea tirziu.
      Rezistenta este esentiala impotriva tuturor duhurilor necurate indiferent ca vin dinspre ierarhi ecumenisti,clasa politica ori alte categorii de conducatori vremelnici.Fara rezistenta cum putem sa dam raspuns bun la Judecata ? Tocmai prin aceasta ne dovedim Credinta in Dumnezeu,El toate le face pentru mintuirea sufletelor noastre.Defetismul este cel care omoara constiintele,el arata si faptul ca nu avem incredere suficienta in Dumnezeu,nu vreau sa reprosez nimanui absolut nimic, dar eu inca cred in rezistenta adevarata.
      Evident daca nu se poate face rezistenta in grupuri vom da socoteala individual ,dar tot rezistenta se numeste si asta.Referitor la asanarea clasei politice tind sa cred ca doar alegerea individuala in anumite cazuri,votul nul sau neparticiparea la vot mai sint solutii reale deocamdata(cum spuneai stinga sau dreapta nu prea mai inseamna nimic).

      Ortodoxie sau moarte,
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  8. […] Cititi mai multe la DHS dezvolta tehnologia prin care vom fi depistati biometric din multime, de la distanta, dupa figu… […]

    Apreciază

  9. […] DHS dezvolta tehnologia prin care vom fi depistati biometric din multime, de la distanta, dupa figu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.