SACCSIV – blog ortodox

De ce nu s-a implinit profetia pustnicului Zosima despre un macel in 2011 in Romania? Sa radem imbeciloid sau sa ne cutremuram? In profetia sa, Parintele Elpidie ne ofera un raspuns

Posted in PROFETII by saccsiv on iunie 12, 2013

   Multi ne-au atacat pe noi, cei ce am facut cunoscut:

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

   Si-si bateau joc si trageau concluzii si generalizau cu mintea lor cea stramta si stramba: Ca asa cum nu s-au petrecut acelea, tot astfel nu se vor petrece nici cele din celelalte profetii, ba chiar nici cele din Apocalipsa sau oricum, nu acum, ci poate peste foarte multa vreme. Ca e roz, ca-i o criza trecatoare, ca nu va fi nici un razboi, ca treaba cu NOUA ORDINE MONDIALA e o sperietoare neoprotestanta ce trebuie sa le fie straina ortodocsilor, ca-i de bine cu cipul si multe alte asemenea.

   Iata insa ce aflam din PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini:

„Mi-a părut tare rău că unii oameni, în loc să slăvească pe Dumnezeu, că nu a îngăduit ca unele profeţii să se împlinească atât de repede, au început să-şi bată joc, zicând că acestea sunt profeţii mincinoase, pentru că nu s-au adeverit.

Măi, făptură fără minte, în loc să implori pe Dumnezeu şi să-I dai slavă, că pentru rugăciunile unor oameni, nu s-au împlinit, sau a îngăduit să se împlinească (aceste profeţii) într-o măsură mult mai mică, tu te amuzi şi iei în derâdere, în loc să te pocăieşti? Chiar nu vezi ce se petrece?”

   Da, ei chiar nu vad ce se petrece …

Tagged with:

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. eliza said, on iunie 12, 2013 at 2:26 pm

    e la fel ca în profeţia lui Iona privind distrugerea oraşlului Ninive!! oamenii s-au pocăit iar Dumnezeu i-a salvat, singur Iona stătea la adăpost de prăpădul ce-l vestise…

    Apreciază

    • Bogdan said, on iunie 12, 2013 at 3:29 pm

      Da, dar Romania nu s-a pocait, din contra, spre mai rau pare sa mearga…

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 12, 2013 at 3:36 pm

        Bogdan

        Atunci poate s-a amanat sau poate sunt prin cine stie ce vagauni rugatori uriasi.

        Apreciază

      • Bogdan said, on iunie 12, 2013 at 3:42 pm

        E posibil si sa se fi amanat, nu stim noi asta, dar cu siguranta e plina Romania si de zvonuri false, de oameni care striga „lupul!” cand nu trebuie, iar cand chiar va trebui sa strige „lupul!”, oare ii va mai asculta cineva?

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 12, 2013 at 3:52 pm

        Bogdan

        In legatura cu lupul asta, cred ca bine au facut cei ce au strigat demult, caci deja lupul e la marginea satului, dar majoritatea inca dorm linistiti in pat. Si cred ca atunci cand va intra lupul in sat, oamenii ii vor omora … pe cei ce au avertizat.

        Apreciază

      • mihai444 said, on iunie 13, 2013 at 5:15 am

        eu vad lucrurile unpic altfel .toti cei credinciosi pe care ii am in jur au inceput sa fie crestini practicanti (adica au deschis ochii),incepand cu 2009.eu am ”revenit” de la sfarsitul lui 2010. o parte a poporului se destrabaleaza si mai tare,cealalta,care creste numeric,trag in partea cealalta.balanta asta o simte doar Dumnezeu si amana evenimentele in functie si de asta.altfel ce efect ar mai avea rugaciunile celor bine credinciosi daca nu si de ingaduinta,amanare… Pana la urma Dumnezeu pt. cine mai tine lumea.pt. ”rugaciunile” americanilor,arabilor,ereticilor sau ale crestinilor lui? astia putini cat mai suntem,DAR SUNTEM 🙂 si asta ar trebui sa ne bucure si sa traim frumos atat timp cat ne mai permite ”vremea”.dupa,incepe chinuiala

        Apreciază

      • Irina said, on iunie 13, 2013 at 5:24 pm

        Cred ca ai mare dreptate Mihai, eu cred ca ceea ce a zis Staretul Zosima este adevarat, azi doar s-a amanat pt rugatori ce mai sunt in tara asta. Si eu am observat la cei din jurul meu care frecventeaza biserica, ca sunt destul de traitori si bine ancorati in credinta.

        Apreciază

    • pcmouse said, on iunie 12, 2013 at 6:32 pm

      vasile vezi ca a invadat dintr-o data o gramada de marinari si marinarele’cine sunt de fapt?

      Apreciază

    • Irina said, on iunie 12, 2013 at 11:01 pm

      sa este Eliza, dar sa stii ca Dumnezeu cand spune ceva se adevereste mai devreme sau mai tarziu. Da cetatea Ninive a fost atunci crutat prin pocainta celor ce o locuiau, dar 300 de ani mai tarziu cetatenii ei devenind la fel de pacatosi si nepocainduse ca inaintasii lor, au fost stersi de pe fata pamantului. Profetiile cum zice pr Elpidie se indeplinesc vara doar si poate, dar prin pocainta se pot amana. Ccred ca profetiile ne sunt folositoare , pt ca ne fac sau ar trebuii sa ne faca sa fim cu luare aminte la viata noastra.

      Apreciază

  2. IOAN said, on iunie 12, 2013 at 2:49 pm

    am analizat si eu profetia aceea cu pustnicul ZOSIMA…si am ajuns la concluzia ca el anunta 2011 ca inceputul „REVOLUTIILOR ARABE” cu repercursiuni SANGEROASE si in ROMANIA care se vor produce la un moment dat…pot incepe oricand revolutii sangeroase si la noi…cutremure, foamete…etc…. RAZBOI
    MOTIVE SUNT MULTE si vor fi si mai multe…
    UITATI-VA BINE ce se intampla acum in TURCIA caci ECONOMIC ROMANIA va avea de suferit foarte mult…
    …afacerile romano-turce depasesc anual 10 miliarde euro…ganditi-va ce efect devastator va avea loc in curand…numai vorbesc cand se va ajunge la RAZBOI ARMAT…
    …deci 2011 este introdus criptat…un fel de talc care trebuie descifrat si inteles bine…UN LANT DE EVENIMENTE SANGEROASE.

    Apreciază

  3. G-man said, on iunie 12, 2013 at 2:52 pm

    Slava Lui Dumnezeu pentru toate!
    ……………………………………………….

    frate Vasile bucuria e si mai mare , ca te-ai intors printre noi , dar si ca ai aceeasi putere de munca care te-a carecterizat , care a urcat blogul pe locul 1 , care te-a facut sa nu duci lipsa de dusmani.
    Duhul Sfant sa iti calauzeasca pasii , sa te tina in credinta ,sanatos in toate si cu multa putere de munca!

    Apreciază

  4. G-man said, on iunie 12, 2013 at 2:55 pm

    ..a….si ca uit mereu sa iti zic , daca poti face ceva cu banerul ..de la mesajul: NU venirii papei in romania . daca poti pune poza actualului papa, ca asa da impresia de blog vechi ..

    Apreciază

  5. Maresalul said, on iunie 12, 2013 at 2:59 pm

    Profetia lui Arsenie Boca O SA VA IA TOT se implineste zi de zi.Deci e o profetie caci se implineste.Este un adevar.Cand o profetie nu se implineste nu e o profetie e un neadevar.Da-ul sa fie da si nu-ul sa fie nu.Nu ne putem juca cu pai sa vedem s-a schimbat modificarea .O sa fie .,e o certitudine..Ar putea sa fie ,nu este.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 12, 2013 at 3:25 pm

      Maresalul

      Nu-i asa. Iata ce citim la:

      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=40&cap=3

      1. Şi a fost cuvântul Domnului către Iona, pentru a doua oară, zicând:
      2. Scoală şi porneşte către cetatea cea mare a Ninivei şi vesteşte-le ceea ce îţi voi spune!
      3. Şi s-a sculat Iona şi a mers în Ninive, după cuvântul Domnului. Şi Ninive era cetate mare înaintea lui Dumnezeu; îţi trebuia trei zile ca s-o străbaţi.
      4. Şi a pătruns Iona în cetate, zicând: „Patruzeci de zile mai sunt, şi Ninive va fi distrusă!”
      5. Atunci Ninivitenii au crezut în Dumnezeu, au ţinut post şi s-au îmbrăcat cu sac, de la cei mai mari şi până la cei mai mici.
      6. Şi a ajuns vestea până la regele Ninivei. Acesta s-a sculat de pe tronul său, şi-a lepădat veşmântul lui cel scump, s-a acoperit cu sac şi s-a culcat în cenuşă.
      7. Apoi, din porunca regelui şi a dregătorilor săi, s-au strigat şi s-au zis acestea: Oamenii şi animalele, vitele mari şi mici să nu mănânce nimic, să nu pască şi nici să bea apă;
      8. Iar oamenii să se îmbrace cu sac şi către Dumnezeu să strige din toată puterea şi fiecare să se întoarcă de pe calea lui cea rea şi de la nedreptatea pe care o săvârşesc mâinile lui;
      9. Poate că Dumnezeu Se va întoarce şi Se va milostivi şi va ţine în loc iuţimea mâniei Lui ca să nu pierim!”
      10. Atunci Dumnezeu a văzut faptele lor cele de pocăinţă, că s-au întors din căile lor cele rele. Şi i-a părut rău Domnului de prezicerile de rău pe care li le făcuse şi nu le-a împlinit.

      Deci le-a spus: „Patruzeci de zile mai sunt, şi Ninive va fi distrusă!”. Nu le-a spus: daca sau in caz ca nu va pocaiti, asa si asa vi se va intampla. Iona era sigur ca va fi distrusa, dar n-a fost. Si totusi „a fost cuvântul Domnului către Iona”

      Apreciază

      • Bogdan said, on iunie 12, 2013 at 3:37 pm

        Frate Vasile, bine ai revenit printre noi!

        Asa este cum spui, doar ca e o foarte mare diferenta intre Ninive si Romania: Ninive s-a pocait in sac si cenusa, Romania nu s-a pocait ai deloc am putea spune, ba chiar a luat o viteza si mai mare spre cipuri si legalizarea homosexualitatii.

        In Vechiul Testament ni se spune clar care este semnul prin care distingem un profet al Domnului de un profet fals: profetile unuia se implinesc, ale celuilalt nu. In afara de asta, nu prea am vazut multe profetii ale sfintilor in care sa ne dea exact si anul in care or sa se intample. Nici Cuviosul Paisie nu ne-a spus anul in profetiile sale, ci doar ca vor fi curand. Avand in vedere asta, e normal sa fim putin sceptici privind autenticitatea respectivelor profetii, necunoscandu-i pe pustnicii Zosima si Ioan (parca).

        Bogdan.

        Apreciază

      • Bogdan said, on iunie 12, 2013 at 3:52 pm

        Asa, si ar mai fi o mare diferenta intre profetia Proorocului Iona si cea a celor 2 pustnici: Prima a fost strigata in gura mare pe strazile din Ninive, cu scopul cred eu ca oamenii sa auda si sa se pocaiasca. Chiar daca Dumnezeu nu a spus explicit asta, pare evident ca scopul strigarii profetiei in gura mare era ca lumea sa se pocaiasca (de fapt Dumnezeu stia dinainte daca se vor pocai sau nu).

        In cazul de fata, doar cateva sute sau mii de credinciosi au stiut de aceasta profetie, a fost popularizata destul de discret. De fapt, initial I-a sot spusa numai fratelui Ioan, si nu e clar daca I s-a cerut s-o faca publica la toti cei care trebuiau sa se pocaiasca sau nu.

        Daca or fi fost autentice sau nu profetiile, nu cred ca putem noi sti. Cred ca cel mai important e sa ne vedem de pacatele noastre si sa ne rugam.

        Apreciază

      • safimvigilenti said, on iunie 12, 2013 at 5:10 pm

        bravo Bogdan, gandesti limpede si frumos, de acord cu tine in tot ce spui !

        Apreciază

  6. eleonora(marinarita) said, on iunie 12, 2013 at 3:59 pm

    @saccsiv
    Stiu ca te referi si la noi in acest articol , la marinari, pentru ca noi am criticat aceasta profetie a lui 2011. Dar sa sti ca nu e chiar asa, nu suntem obtuzi si observam bine ce se intampla in jurul nostru. Este clar ca se implinesc profetiile din Biblie si ale unor sfinti Parinti. Dar trebuie sa mai avem grija ca acum abunda in tot felul de profetii paralele, unele care se leaga cu cele renumite, altele care se leaga putin dar bat inspre altceva si altele care nu se leaga deloc. Sti bine ca si catolicii au fabricat o groaza de profetii, ies profetii pe banda rulanta acum adaptate la fiecare stat si regiune. Trebuie sa avem si noi un minim de discernamant si sa mai trecem informatiile, inclusiv profetiile prin filtrul gandirii.Acum, pina si analistii politici sau economici „profetesc”. Nimeni nu mai spune „pronostic” ci spune profetie. Mai stim foarte bine (si din vechile tale informatii postate aici pe blog) ca masoneria detine o intreaga masinarie de profetii care culmea, se si intampla in scurt timp. Dar stim ca nu e vorba decat de agendele lor de lucru. Profetia cu 2011 are foarte multe semne de intrebare. Dar asta nu inseamna ca profetiile parintelui Arsenie Boca de exemplu nu se implinesc. Ne va fi foarte greu de acum sa putem distinge din tot marasmul de profetii, care sunt adevarate si care sunt emise la comanda. Umila mea parere este ca ar trebui sa ne ancoram foarte puternic in profetiile de capatai care au fost scrise acum mai bine de 2000 de ani si in profetiile din Sfinta Scriptura scrise pe intelesul tuturor neamurilor.

    Apreciază

  7. eleonora(marinarita) said, on iunie 12, 2013 at 4:19 pm

    @saccsiv
    Un fapt care ne preocupa pe noi in ultima vreme este urmatorul. Si cred ca ar putea fi o tema de discutie foarte importanta. Marian a scris odata pe blogul Pelerin (nu mai dau link) ceva care pe noi ne-a facut sa-l luam in bascalie ori am crezut ca s-a dus cu pluta pe aratura. Din memorie, parca scria asa : ” oare nu cumva astia si-au pus in cap sa-l ridice pe antihrist chiar din tara noastra, ca prea au gasit multi adepti pe la noi” inchei citatul. El a zis ca a aruncat o vorba in vant gandindu-se la cat de bine merge masoneriei in tara noastra, cat de multi adepti castiga la noi sectele si cat de multi oameni o iau razna cu capul.
    Pe acest blog, de o bucata buna de vreme, comentatorul „Crestinul ortodox” tot incearca sa ne semnaleze ceva, un vis sau o vedenie cumplita traita de el. Comentatorii de aici il iau peste picior si recunosc ca si noi am ras si l-am luat la misto.
    Ieri sau alataieri a repetat ca in vedenia lui, spurcatul sau antihristul se afla in tara noastra, cititi si voi la articolele din urma.
    Am avut o strangere de inima si i-am intrebat pe marinari, oare baiatul acesta nu are dreptate si toti il luam in ras ? Si sti la ce ma duce gandul apropo de ceea ce spune acest comentator ? asa zisele profetii new-age despre tara noastra aleasa dintre toate neamurile, poporul nostru sfant si cu mare misiune, al doilea Ierusalim in Romania, Biblia Maicii Domnului scrisa in Romania dar care apartine sectei „biserica secreta”. Toate acestea ma fac sa ma gandesc cu groaza daca nu au pus ochii pe noi sa lanseze „salvatorul lumii” din tara noastra. Poate gresesc, poate gresim, era numai un punct de vedere dar sunt curioasa ce spun si altii.

    Apreciază

    • NIMENI said, on iunie 12, 2013 at 4:46 pm

      Lansarea se va face din CASA POPORULUI, stimabilul tovaras Ceausescu a fost manipulat sa o construiasca, scopul fiind lansarea. Zic eu, si nu numai, stimabilul tovaras Ceausescu a fost o paiata manipulata artistic, a saracit poporul ca sa umple sacul statului, care sac sa fie furat, revolutia, pac-pac, circari ….!
      Poate ca proiectul ISRAEL IN RO. nu este chiar o inventie ….

      Apreciază

    • Marinela said, on iunie 12, 2013 at 5:22 pm

      @sacciv
      Ma bucur nespus ca v-ati intors, aveti un site foarte frumos.
      Referitor la proorocirile pe care le descrieti despre Romania, eu cred totusi ca este o gafa la mijloc. Probabil ca cei care au transmis mai deparet au facut modificari. Un parinte sfant nu spune niciodata anul, data pentru ca stie ca Dumnezeu este si milostiv nu numai drept si mai amana, deci chestia cu anul 2011 nu parea veridica.

      Apreciază

    • Bogdan said, on iunie 12, 2013 at 10:05 pm

      @Eleonora
      Ce-s aia marinari?

      Apreciază

    • Bogdan said, on iunie 12, 2013 at 10:21 pm

      @Eleonora
      Am incercat sa gasesc comentariile de care vorbesti ale lui „Crestinul ortodox”, dar nu am gasit nimic. Ai un link ceva? Multumesc.

      Apreciază

    • Maria said, on iunie 13, 2013 at 1:07 am

      Fiul pierzarii nu va iesi dintr-o tara ortodoxa , ci asa cum este proorocit , insa avem adepti ai lui antihrist , multi care sunt premergatorii lui antihrist , cel mai bun exemplu , este clasa politica din Romania , mass-media , masoneria ,ateii , gay , etc.

      Apreciază

  8. gerica64 said, on iunie 12, 2013 at 7:35 pm

    Antihristul va veni de la est loc nastere intre Petrograd si Moscova

    http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/06/03/legatura-dintre-transumanismnano-cipuri-si-domnia-antihristului/

    Manifestatiile alea cand a cazut guvernul Boc nu va spun nimic?Nu a fost macel ca au atenuat rugaciunile calugarilor aceia de umbla prin coclauri si munti si sunt invizibili.Inca mai sunt oameni buni aici in tara Dumnezeu este milostiv a redus urgia.Tot sau gasit niste tampiti mereu sa ma contrazica dar eu repet asta a fost.

    Apreciază

    • Cosmin M said, on iunie 12, 2013 at 11:09 pm

      Mult poate rugaciunea dreptului. Unul singur cred ca e mai puternic in rugaciune decat milioane de oameni simplii ca noi. Slava lui Dumnezeu caci avem multi rugatori cu Duhul Sfant

      Apreciază

      • Irina said, on iunie 13, 2013 at 3:35 pm

        Eu din cate am citit Antihristul se va naste din Betleem, de unde s-a anscut si Mantuitorul, pt ca el va copia multe aspecte din viata Mantuitorului, si mai ales ca va lua in calcul anumite profetii referitoare la Hristos pt a fi credibil. In plus eu am inteles ca Rusia va fi o tara ce se va opune Antihristului. Ba mai mult Antihrist nu va avea putere mare asupra Rusiei si a tarilor ce sunt ocrotite de ea. Se va intampla asta daca poporul rus va continua sa creasca in credinta pana atunci.

        Apreciază

  9. gerica64 said, on iunie 12, 2013 at 9:11 pm

    Ne aflam in perioada Marea Stramtorarea a Apocalipsei care acum ii putem spune mai modern marea Criza asta aduce tot felul de cataclisme cutremure,inundatii,seceta ,saracie si pierderea libertatilor ,neocomunism si in final razboi mondial sa ne rugam sa nu fie si atomic.Daca nu va fi atomic prin rugaciunile miilor de credinciosi o sa vina uni sa spuna: uite a fost profetit fals ca se dau si bombe atomice dar ele nu s-au dat.Odata cu razboiul va fi si foamete ca terenurile agricole vor fi distruse de armele chimice si bacteriologice speram ca nu si de radiatii.IUnii cred ca apocalipsa e departe dar se insala amarnic chiar acum o traim.

    Apreciază

  10. gerica64 said, on iunie 12, 2013 at 9:47 pm

    Ce nu a reusit Hitler sa faca din Europa au reusit acum elitele masonice prin UE fara razboi ,o dictatura fara precedent care strange latul cu fiecare zi.Babilonul care este UE o sa fie distrus de coalitia ruso-chineza si va fi din nou instaurat comunismul rosu se vede treaba ca Noua Ordine Mondiala considera ca comunismul e cel mai convenabil pentru a instaura sclavia maselor.Asa ca cine sa bucurat ca am scapat de comunism s-a bucurat degeaba.

    Apreciază

  11. Kogaion said, on iunie 12, 2013 at 11:26 pm

    Exista o diferenta intre avertisment si profetie. Ceea ce i s-a incredintat lui Iona a fost un avertisment. Este plin de astfel de avertismente in Vechiul si Noul Testament.

    Profetia, in sensul literal al cuvantului, este altceva, iar accesul la ea tine de accesul pe care cineva il poate avea la prestiinta lui Dumnezeu. Profetia se implineste sau nu mai este profetie iar cel care o face gresit inseamna ca de fapt nu a avut acces la prestiinta lui Dumnezeu deci se numeste „profet mincinos”.

    In legatura cu asta avem de asemenea multe referiri. Dintre cele mai insemnate sunt in Noul Testament, unde crestinii sunt avertizati in mod constant in legatura cu astfel de profetii false, care erau la ordinea zilei in acea perioada, dar si in legatura cu cei care le emit.

    Ceea ce noi am primit ca fiind din partea asa-zisului pustnic zosima a fost enuntata, sau cel putin asa a ajuns la noi, sub forma unei profetii, nu sub forma unui avertisment, gen „daca romania nu se va indrepta, va fi mare varsare de sange”. Deci, atata vreme cat nu s-a implinit, avem de-a face evident cu o profetie mincinoasa.

    A incepe sa ne ascundem acum dupa copac cum ca stai, ca de fapt s-a milostivit Dumnezeu de noi pentru nu stiu ce presupus pustnic ascuns intr-o scorbura … deja ne aberam.

    Sa nu facem ca sectantii care „profetesc” in fiecare saptamana cate vreo nenorocire sau chiar sfarsitul lumii iar pe urma spun ca, vezi Doamne, ne-a mai pasuit Dumnezeu putin, nu ca ar fi avut ei nerusinarea de a se crede profeti atunci cand de fapt nu sunt.

    Iar lumea ii crede … pe unii dintre ei de sute de ani, chiar, cum este cazul adventistilor …

    Sa nu facem si noi la fel !

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 13, 2013 at 2:45 am

      Kogaion

      Referitor la ultima parte a comentariului tau, ce parere ai de profetia parintelui Elpidie?

      Apreciază

      • Kogaion said, on iunie 13, 2013 at 2:39 pm

        Nu am inca o parere formata … Parintele vorbeste acolo despre niste lucruri care sunt corecte, legate de cipuri, de exemplu, sau de alte ramificatii pe care le are sau le va avea in lume noua ordine mondiala.

        Dar, pe langa aceste lucruri de bun simt care tin de mai mult de discernamantul sanatos pe care il poate avea un preot sau ierarh, partea care tine de profetia in sine, adica de ce se va petrece in viitor legat de o persoana sau alta, de papa de la roma care ar fi personificarea unui personaj din Apocalipsa … eu unul am rezerve destul de mari, din mai multe motive care nu stiu daca-si au rostul sa fie discutate, caci pot crea discutii nesfarsite si fara rost.

        Cred ca vom trai si vom vedea pana la urma. Mie insa tonul parintelui pot spune ca nu mi-a placut deloc. Este un ton care cam suna a auto-indreptatire … Este posibil sa fie ceva si din traducere sau care se pierde nefiind capabili sa il auzim efectiv dar daca actualul papa va muri iar cele profetite de parintele Elpidie nu se vor implini … cred ca lucrurile var fi, din pacate, destul de clare …

        Apreciază

    • Irina said, on iunie 13, 2013 at 3:28 pm

      Poate fi si cum zici tu o profetie falsa, dar poate fi si asa cum a zis pr Elpidie si anume ca datorita unor rugatori drepti si placuti lui Dumnezeu s-a amanat acel viitor sumbru.

      Apreciază

  12. mihai444 said, on iunie 13, 2013 at 3:29 am

    Apreciază

  13. mihai444 said, on iunie 13, 2013 at 5:48 am

    pt. mine 2013 il vad ca un an de intrare in apocalipsa.2013 apare clar ca fiind sfarsitul pedepsei crestinilor si a ”retrocedarii” Constantinopolului cu tot ce inseamna asta. la 2 zile dupa 29 mai incep protestele in Turcia pt. faimosul parculet.am citi si am tot citi pana am dat de un material in care am inteles ca inainte pe locul parcului cu pricina se afla cazarma otomana din care se comanda tot imperiul otoman. http://vastea.blogspot.ro/2013/06/eu-sunt-cu-erdogan.html?m=1 tot in 2013 sau in 2014 vor sa transforme sf. Sofia in moschee.observati simbolistica,sper.ce inteleg prin asta? 2013 il iau ca pe un inceput asa cum reiesea 1992 din profetia sfantului Calinic cu uniunea europeana.tot pt. 2013 avem acest an dat in protocoalele inteleptilor sionului sau cele de la toronto(nu ma stiu) ca fiind un crash economic,un moment din care incepe schimbare sistemului economic.adica, mai precis,colaps, care duce in timp de niste ani(10 estimeaza ei) la un nou sistem economic si financiar. http://www.zf.ro/business-international/banca-angliei-bula-speculativa-cu-obligatiuni-pune-in-pericol-sistemul-financiar-mondial-10961466 e dimineata. continui mai incolo

    Apreciază

  14. rio-alex said, on iunie 13, 2013 at 10:42 am

    Mai sunt aproximativ două săptămâni până la 1 iulie, ziua în care ar trebui să înceapă programul de eliberare a actelor de identitate electronice.
    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/183141.html?utm_source=RTV&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

    Apreciază

  15. rio-alex said, on iunie 13, 2013 at 10:46 am

    bun articol !
    articolul si povestea cu Iona nu face decat sa-mi confirme o teorie mai veche despre profetii si avertizari !
    am avut parte sa testez pe pielea mea asemenea lucruri…cele care s-au implinit si cele care nu s-au implinit, si am inteles si de ce se intampla lucrul asta…

    Apreciază

  16. stone said, on iunie 14, 2013 at 12:10 am

    Pustnicul Zosima a existat cu adevarat. Aici este o marturie clara (de la min 13:05) : http://www.youtube.com/watch?v=yf0wpTxKk_E

    Apreciază

  17. Sa luam aminte said, on iunie 15, 2013 at 2:58 pm

    Macelul poate fi la vedere sau mai discret. Oamenii pot fi ,,ajutati” sa se imbolnaveasca ori sa se accidenteze nu tot deodata, ci esalonat, pe masura cererii pentru transplanturi de organe!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.