Saccsiv – Weblog

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

Posted in APOCALIPSA, razboi, revolutie by saccsiv on iunie 30, 2010

   Citez din articolul Profeție despre România anului 2011: «MĂCEL!»:

   Am văzut prima oară pe site-ul fraților de la apologeticum această profeție și mi-a dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. Am zis: OK!, poate e o ediție mai nouă. Și azi am găsit cartea (Pustnicii Nevăzuți ai Athosului), e o ediție completată (pe a doua pagină scrie: Ediția a II-a Completată) și foarte recentă iar profeția completă arată astfel (pg. 150 – 154) (am păstrat elementele importante, dar totul e foarte interesant):

   Pustnici cu vieţuire îngerească din Munţii Rarău şi Giumalău – jud. Suceava

   Munţii Rarău şi Giumalău (vârful Muntelui Rarău are o înălţime de 1651m, iar vârful Muntelui Giumalăul, de I857m) au fost, din străvechi timpuri, aleşi de pustnici, pentru sihăstrie şi desăvârşire, fiind mai îndepărtaţi de lume.
    Pustnicul N.

   Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut. În anul 2001, i-a spus fratelui I.:

   Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New Vork, oare, după cum spunea preşedintele Bush, au schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creştinii ortodocşi)] într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii…  Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

   Fratele I. avea 60 de ani şi a întrebat:

   – Mai este mult până în 2011. O să trăiesc până atunci?
   – O să trăieşti. O să mă rog, ca să locuieşti pe Muntele Rarău.

   Cu un an mai înainte de a se muta la viaţa cea veşnică (Pustnicul N. s-a mutat la viaţa cea veşnică in anul 2002, fiind in vârstă de 105 ani), pustnicul N. i-a spus fratelui I. ziua în care să vină şi cum să-l înmormânteze. În ziua pe care o prorocise, a fost găsit adormit întru Domnul şi îngropat de fratele I. şi maica T., după obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalău, în locaşul pe care şi l-a săpat singur. Pustnicul N. nu a vrut să i să pună cruce pe mormânt, ca să nu ştie nimeni locul unde este îngropat şi i-a dat canon fratelui I., să nu-i spună nimănui numele.

   Pustnicul Zosima

   Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţ la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

   Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
   – Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
   – O să fie mare măcel în oraşe*. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
   Fratele I. a insistat să afle mai mult:
   – Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
   Zosima i-a răspuns:
   – O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.

   Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

   * Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Rornănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şi să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor.

   Concluzie:

   Totul pare fără scăpare dar ultima frază îngroșată mi-a dat încredere și consider că este binele din tot acest rău, din toată această pedeapsă bine-meritată. Voi reveni cu alte citate din carte, citate de întărire pentru vremurile de pe urmă pe care, cu voia Domnului, se pare că le vom prinde.

   Cititi va rog si:

Cum trebuie sa actioneze un CRESTIN in timpul iminentei teribile REVOLTE?

Cum trebuie sa actioneze un crestin in timpul viitorului AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Familia crestina si VIITOAREA PRIGOANA

Necesitatea ruperii de SISTEM. Napasta ii va lovi pe toti: intai pe cei din marile orase, apoi la scurt timp si pe cei de la tara

IPS BARTOLOMEU ANANIA despre APOCALIPSA

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Al treilea razboi mondial

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?

DIAVOLUL este REVOLUTIONAR

Parintele IUSTIN PARVU: „Solutii omenesti nu sunt, dragii mei! Solutia este moartea pentru Hristos” (despre vaccinare, evrei, preoti, politicieni si sistemul antihristic)

Articolul anului: „DESPRE EPOCA LUI ANTIHRIST SI REVENIREA PROROCULUI ILIE, CA „AL DOILEA INAINTEMERGATOR AL VENIRII LUI HRISTOS””

 

100 Răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. observatie said, on iunie 30, 2010 at 8:25 am

  vremea spanacului este primavara, poate martie/aprilie/mai, daca razboiul va incepe DUPA distrugerea Romaniei, rezulta ca necazurile cele mari vor fi la inceputul anului viitor, IARNA

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on iulie 1, 2010 at 2:42 am

   …a spus vreun mare duhovnic contemporan(pr.Arsenie, pr. iustin ,pr. Adrain Fageteanu) asa ceva?.Eu sunt cam sceptic la profetii neverificate!O fi existat pr.Zosima dar nu poate fi verificat CA AR FI SPUS ASA CEVA si mai ales daca NU A FOST CU „DUH LUMESC”!Au mai fopst profetii de egnul asta a unor persoane respectate in ortodoxie dar nu s-au adeverit pina acum.unele au fost postate chiar pe acest forum!Deja discutia a luat o tenta sectara/new-age cu rataciri de genul „Bucuresti= noul Rusalim”( or fi numit ciuhapii cartierul la nord de Bucuresti in care se vor refugia asa dar pina la ce scrie IN APOCALIPSA este mare diferenta!Ma intreb oare aceste profetii nu au fost nascocite de rusnaci?Ati observat atacurile stilistilor(cozile de topor ale rusnacilor in Romania) contra BOR si a calendarului (de ce acum?).Daca lumea se va speria v-a urma partea a doua a „profetiei” in care ,BANUIESC, se va spune ca rusnacii sunt POPORU’ ALES,ca Rusia este „sfanta”(mda…no comment!) si ca prin autosugestie si subliminale) era mai bine in genunchi in fata mujikului rapanos rus decit IN PICIOARE si cu Romania re-intregita..etc

   Apreciază

  • IOAN said, on octombrie 9, 2012 at 11:25 am

   PROOROCIILE SE PARE CĂ SE REFERĂ LA PRIMĂVARA ARABĂ ( VREMEA SPANACULUI ) INCEPUTĂ LA INCEPUTUL ANULUI 2011….EFECTUL DĂUNĂTOR AL ACESTEIA SE VA ÎNTÂMPLA ȘI-N ROMANIA CA EFECT 2011…
   IAR EFECTELE SUNT: FOAMETE, HAOS, RĂZBOi etc…iar acestea inevitabil vor aduce marea vărsare de sange…

   Apreciază

 2. sil said, on iunie 30, 2010 at 8:40 am

  va rog ascultati-l pe pe omul asta (dorin ghidiu) ; nu vorbeste el din punctul de vedere al unui ortodox , dar consider ca ce spune el pietele financiare deja actioneaza . Urmariti-l si-o sa ramaneti uimiti !!!

  Apreciază

 3. Musashi Takezo said, on iunie 30, 2010 at 8:42 am

  revolta armata, un puci militar? doar asa se explica formularea: „macel in orase”, fiindca in caz de razboi macel e pretutindeni
  PS: care sunt acei Parinti despre care se vb aici:
  „Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt…”

  ma gandesc la Arsenie Boca dar el vb de o invazie armata si de pustiirea Bucurestiului nu a tarii intregi

  Apreciază

  • Planemo said, on iunie 30, 2010 at 4:08 pm

   revolta armata, un puci militar? doar asa se explica formularea: “macel in orase”, fiindca in caz de razboi macel e pretutindeni
   PS: care sunt acei Parinti despre care se vb aici:
   “Sunt Părinţi care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt…”

   ma gandesc la Arsenie Boca dar el vb de o invazie armata si de pustiirea Bucurestiului nu a tarii intregi

   DOAR razboiul va face macel in orase. Nu mai fiti naivi, in Romania nu va fi revolta armata sau puci militar.
   Razboiul e singurul capabil de macel in orase. Zonele rurale vor fi mai putin afectate. Razboiul azi e in mare parte aerian, rachete, avioane si bombardamente.
   Cine crezi tu ca bombardeaza Ciorogarla? De ce sa o bombardeze?
   Dai o atomica in Bucuresti si gata Romania. Asta inseamna „macel”.

   Pustiirea Bucurestiului este extrem de posibila. Daca ai ceva cu Romania clar in Bucuresti arunci bomba. Pe de alta parte, de la noi pleaca avioanele israeliene catre Iran. Iranul daca va raspunde cu un tir de rachete, in mod cert va avea in tinta si Bucurestiul.
   O sa stim asta cand va incepe razboiul caci poate incepe din ora in ora. Au adus deja acolo trupele si sunt gata de razboi.
   Iar noi suntem parte activa in razboi.

   Apreciază

 4. boddyca said, on iunie 30, 2010 at 8:45 am

  Focsaniul e considerat oras?… :D

  Apreciază

  • ROrtodox said, on iunie 30, 2010 at 9:38 am

   E oras, si nu uita ca aveti un ditamai obelisc in mijlocul orasului :-)

   Apreciază

   • boddyca said, on iunie 30, 2010 at 12:18 pm

    Parcul cu obeliscul e inchis pentru renovari :) trebuiau sa-l termine prin 2009 dar cu primarul pe care il avem vine antihristu’ si centrul orasului ramane tot un santier :)

    Apreciază

  • Pustnicul Digital said, on iunie 30, 2010 at 11:25 am

   Focșani-ul e un oraș foarte frumos, locul copilăriei mele … la bunici. Ce vremuri…

   Apreciază

   • boddyca said, on iunie 30, 2010 at 12:24 pm

    Ma bucur cand vad ca cineva vorbeste asa de Focsanica. Imi place mult de tot orasul asta si mi-ar parea tare rau sa-l vad macelarit :( Daca mai apuc sa-l vad macelarit

    Apreciază

  • mihaela said, on iunie 30, 2010 at 4:51 pm

   Cand am plecat eu de acolo, acum 8 ani, era oras. Intre timp ce i-ati facut de te indoiesti :)

   Apreciază

 5. c said, on iunie 30, 2010 at 9:53 am

  *Apoi s-a întors către lume şi a zis: „Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. Părintele nu prea era de acord să-ţi părăseşti ţara.
  Înainte de revoluţia din 1989 Părintele ne-a spus că miroase a praf de puşcă şi aşa a fost. Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.
  Părintele Arsenie a fost şi rămâne în inimile noastre ca un sfânt. Acum mergem la mormântul Părintelui Arsenie şi ne rugăm acolo şi de câte ori îl chemăm în rugăciune, el ne ajută şi ne ocroteşte. (Viorica Farcaş, 48 ani, Voila)

  * Odată mi-a zis că, într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: „Ungurii or să ne ocupe pe noi?”, iar el mi-a spus: „Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. (Chiş Aurelia, 93 ani, com. Boiu, jud. Mureş)

  * Mi-a spus odată Părintele: „Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim (după cele spuse în continuare nu rezultă că acest lucru este neapărat bun, căci poate fi Ierusalimul – oraş sfânt, dar poate fi şi Ierusalimul în care nu mai rămâne „piatră peste piatră”! ). Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului”. Iar eu i-am spus: „Vai, Doamne, cum să fim noi aşa de vrednici, noi – nişte păcătoşi, ca să stea Maica Domnului în genunchi să se roage pentru noi!?”. Şi mi-a răspuns: „Ascultă aici, Silvia, la voi e mănăstire la Sâmbăta, se face mănăstire la Bucium, se face la Berivoi, se face la Dejani şi se mai face una… Deasupra la munţii voştri veţi vedea o stea cu coadă. Când o veţi vedea se va întâmpla ceva [atunci a început revoluţia]. Şi tot în Munţii Făgăraşului se va arăta o cruce de stele, iar atunci va mai fi ceva: un eveniment mare. (Toacşe Silvia, Copăcel)

  * „Ne-a mărturisit că nu va mai dura mult timp şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar că va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop va fi acela de a-1 otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos. „În ea – ne-a spus părintele Arsenie – se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască… Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.
  Apoi, părintele Arsenie a dezvoltat subiectul şi a spus ca această „lucrare diavolească” nu este ceva ce a apărut în vremurile noastre, ci ea durează din antichitate, de mii de ani, pregătind încetul cu încetul terenul pentru lupta finală care se apropie. Planul „lucrării diavoleşti” este minuţios şi, prin puterea banilor şi a viciilor, între care minciuna, prefăcătoria, intriga şi omorul sunt cele mai importante, cei care o săvârşesc au ajuns destul de aproape de ţelul lor principal, care este controlul şi dominarea întregii lumi… Aici, însă, părintele a făcut o afirmaţie neaşteptată, care a avut darul să ne şocheze într-o oarecare măsură. El a spus că, în mod paradoxal şi într-un interval de timp scurt, atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”.

  Apreciază

 6. c said, on iunie 30, 2010 at 9:57 am

  Odată venise o doamnă de la Bucureşti şi Părintele i-a spus că pe Bucureşti s-a „ouat“ de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va „oua“ a treia oara Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului, deoarece acolo forfotesc păcatele.

  Apreciază

 7. c said, on iunie 30, 2010 at 9:59 am

  Sunt multe de spus, şi [Părintele] are mare dar şi mare putere. Acum, de când a trecut dincolo, îi simţim darul şi puterea. Ne povestea că
  „România va fi Grădina Maicii Domnului, Bucureştiul [reconstruit] va fi noul Ierusalim. Şi care vor rămânea, aleşii lui Dumnezeu, că numai aceia vor rămânea, vor fi într-o fericire nemaipomenit de mare. Dar numai Dumnezeu ştie care vor fi aleşii“. Apoi mi-a spus de băiatul cel mare… că atunci când va fi Bucureştiul Noul Ierusalim, el o să fie un om mare, că noi ca părinţi nu suntem vrednici să ştim unde va fi el.
  L

  Apreciază

 8. c said, on iunie 30, 2010 at 10:01 am

  Prea Sfinţitul Daniil, la înmormântarea PărinteluiArsenie, a spus că ar fi zis Părintele Arsenie aşa: „Vor veni necazuri mai mari decât Munţii Făgăraşului”. Ne-om duce la munţii Făgăraşului şi la dealul Prislopului să se prăvălească peste noi că nu mai putem rezista («Atunci vor începe să spună munţilor: Cădeţi peste noi!, şi dealurilor: Acoperiţi-ne!» – Lc.23, 30). Şi ne-om duce la morminte să iasă afară şi să intrăm noi de vii că nu mai putem rezista.

  Apreciază

 9. c said, on iunie 30, 2010 at 10:02 am

  * Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toţi românii: „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”

  Apreciază

 10. c said, on iunie 30, 2010 at 10:05 am

  Părintele Arsenie Papacioc: „Dumnezeu iubeşte Ţara Românească şi pe ea vrea să o spele întâi de păcate. La mulţi le-am zis: – Nu plecaţi din ţară că ţara noastră are destinul ei şi va da cei mai mulţi mucenici. Să vă rugaţi să nu vină şi peste voi necazurile care vin pe oameni, că vor veni vremuri foarte grele. Să nu credeţi că voi n-o să răbdaţi foamea. Să vă pregătiţi pentru martiraj. Rugăciunea Tatăl nostru „Şi nu ne duce pe noi în ispită” se referă la lepădările de Dumnezeu. Acesta este testamentul pe care trebuie să-l urmăm noi. Unde ne merge bine, acolo nu sporim. Unde-i mai greu, acolo te curăţeşti mai sigur. Acolo unde nu eşti cioplit, eşti necioplit”.

  Apreciază

 11. c said, on iunie 30, 2010 at 10:10 am

  „Incepe timpul mucenicilor”

  Neindoielnic, parintele isi cunostea sfarsitul. Ucenicul sau, Preasfintitul Daniil, episcopul ortodox din Varsetul Voivodinei, isi aminteste ca, in decembrie 1988, la ultima lor intalnire de la Prislop, parintele a plans pentru prima si ultima oara, in fata obstii adunate sa celebreze apropierea sfintelor sarbatori de Craciun. Anul urmator, in prag de iarna, parintele va cadea nemiscat la pat si se va stinge sfielnic si tacut, ca palpairea unei lumanari suflate de boarea unui vant. Nimeni nu poate sti cui anume ii erau adresate lacrimile de la Prislop. Cu siguranta, era un semn de despartire, dar si de intarire a ceea ce se spune ca profetise pentru ultima oara poporului roman, cu putin timp inainte de caderea comunismului: „Imi pare rau pentru voi. Frica e de la diavol… Imi pare rau pentru voi. Vor cadea multi dintre cei alesi. Va vor pune impozite, taxe si alte dari. Nu veti mai putea fi sfinti… Acum nu mai e timpul sfintilor. Acum incepe timpul mucenicilor”.

  Apreciază

 12. CANTASTIM said, on iunie 30, 2010 at 11:03 am

  foarte interesant:

  http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=218.0

  Apreciază

  • ...el said, on iunie 30, 2010 at 11:28 am

   ha. tare, tare chestia asta:
   // De asemenea, sfinţii Ilie, Enoh şi apostolul Ioan Evanghelistul sunt încarnaţi în aceea şi ţară, ce are o misiune spirituala deosebita //
   si
   // În cer s-a deschis o poartă şi am văzut un fir de legătură iar glasul Domnului mi-a zis: ACESTA ESTE FIRUL DE LEGĂTURĂ CU PĂMÂNTUL PRIN CARE SE TRANSMIT MESAJE PENTRU CREDINCIOŞII MEI //

   tare, tare de tot.
   ma rog, pe pamant s-a inventat wirelesu, asa ca sa mai glumim putin.
   Nu zau, ii trebui Lui Dumnezeu fire de cupru ca sa tina legatura cu noi ?
   Si inca ceva, de ce oare Dumnezeu s-ar descoperi unei fete si nu unui pusnic ?
   Dar aia cu reincarnarea lui Enoh si Ilie e pe departe ce-a mai tare.
   Bun, bun siteul ala.

   Apreciază

 13. kosk said, on iunie 30, 2010 at 11:03 am

  „Bucurestiul are sa fie al doilea Ierusalim”şi „[Bucurestiul reconstruit ]va fi Noul Ierusalim” . Iertare, eu nu pot crede ca parintele Arsenie a spus asa ceva. Rog pe cei mai sporiti, sa spuna daca aceasta’profetie’ este in duh ortodox sau o sminteala a unora, atribuita parintelui.

  Apreciază

  • Pustnicul Digital said, on iunie 30, 2010 at 11:27 am

   Sună a la Sundar Singh…

   Apreciază

  • Musashi Takezo said, on iunie 30, 2010 at 11:33 am

   @kosk
   nu sunt sporit dar stiu ca parintele Arsenie a spus:
   1 ca B va fi ca Ierusalimul
   2. ca a vazut cum blocurile din B cadeau ca chibriturile/cutiile de chibrituri
   ergo=
   nu va fi Ierusalimul din imaginarul shambalico-yogino-sectar ci Ierusalimul lui Titus: pustiit.
   Se indoieste careva ca nu meritam urgie si prigoana?

   vedeti cele 2 carticele Minuni ale Pr Arsenie Boca si Noi minuni… (parca la ed Agapis)

   Apreciază

 14. kosk said, on iunie 30, 2010 at 11:32 am

  sunt convins..pe anumite saituri ezoterice oreste gen, se bate moneda exact pe aceasta pseudo-profetie.

  Apreciază

 15. kosk said, on iunie 30, 2010 at 11:59 am

  Musashi
  in postarea lui@c apare asa:
  Romania va fi Gradina Maicii Domnului , Bucurestiul[RECONSTRUIT] va fi Noul Ierusalim. Si „…ca atunci cand va fi Bucurestiul noul Ierusalim, el va fi om mare…etc”

  ma iarta ca s chitibusar, dar o consider o sminteala cumplita.. cu riscu’ sa-mi sara in cap unii. Dar poate nu inteleg io.

  Apreciază

 16. ovidiu said, on iunie 30, 2010 at 12:03 pm

  …prin extensie din subiectul de fata:cine mai are curajul sa aduca pe lumea asta copii avind in vedere viitorul f. apropiat?Cinste celor care-constienti fiind-totusi o fac.

  Apreciază

  • karenin said, on iunie 30, 2010 at 12:31 pm

   deocamdata n-am auzit nici un parinte spunand ca n-ar mai trebui sa facem copii si nici nu cred ca va spune asa ceva vreodata un om al bisericii. orice trup cu o moarte-i dator spre slava Domnului…

   Apreciază

  • Ion de la Chiuiesti said, on iunie 30, 2010 at 7:50 pm

   Fa tu numai copii, ca „nu e al vostru a sti anii sau vremile pe care Tatal le-a pus in stapanirea sa”.

   Apreciază

 17. Musashi Takezo said, on iunie 30, 2010 at 12:06 pm

  @kosk
  NICIODATA nu a zis vreun Cuvios roman ca Romania este/va fi „noul Ierusalim” sau „Gradina Maicii Domnului”
  asta ultima papa a zis-o iar noi, antiecumenisti feroce si patrioti nationali de felul nemuritorului Gambeta, am luat-o de buna in conditiile in care
  1. Athosul e cu adevarat Gradina Maicii Domnului:
  2. papa was just screwing with us ca asa sunt ei, papistasii, cu simtul umorului

  Apreciază

 18. kosk said, on iunie 30, 2010 at 12:21 pm

  prietene, tu ai citit postarea lui @c?
  E plin netu de aceasta ‘prorocire’ atribuita zic eu, FALS, Par Arsenie Boca. Am vazut’o pe multe bloguri ortodoxe si nu numai. Intelegi frate? Stiu ca shefu catolicilor a spus ce a spus, dar rogu-te ,citeste mai atent comentariile.

  Apreciază

  • Musashi Takezo said, on iunie 30, 2010 at 12:42 pm

   Da, am citit postarea lui @ c. dar m-am grabit cu ultima ta postare. Scuze…
   Partea falsa din postarile lui @ c e cea de la 9:59 (cea cu Romania va fi noul Ierusalim).

   Apreciază

  • Veaceslav said, on iunie 30, 2010 at 2:08 pm

   @kosk,
   si eu cred ca sunt atribuite fals prorociile Par. Arsenie Boca. Nu am gasit la nici un alt sfant precum ca Bucurestiul va deveni al doilea Ierusalim.

   Apreciază

 19. Călătorul said, on iunie 30, 2010 at 12:52 pm

  Ce-o să fie, vom vedea şi daca Domnul vrea, ne va ţine şi ne va lumina sau ne va lua. Da, ştiu, sună ipocrit. Nu e. Ca orfan de la 10 ani, am experimentat destule, în primul rând grija Domnului! Nu am ajuns la orfelinat printr-o minune aş spune eu. Observ, constat, mulţumesc şi mă rog în continuare. Atat!

  Apreciază

 20. danutza said, on iunie 30, 2010 at 1:07 pm

  Turcia, Rusia si Ucraina vor sa creeze Alianta de securitate a Marii Negre

  http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/06/stiri-si-profetii-despre-cel-de-al.html
  am adunat mai multe profetii despre razboi si despre implicarea rusilor .

  Apreciază

  • danutza said, on iunie 30, 2010 at 1:19 pm

   am uitat sa postez si aici intrebarea pe care am pus-o pe apologeticum: rusia ar intra in razboi alaturi de turcia? eu intotdeauna am interpretat profetiile precum ca rusia ar intra de partea greciei in razboi impotriva turcilor. m-am inselat oare? as vrea sa stiu si parerea voastra, ca eu singura pot fi in eroare.Doamne-ajuta!

   Apreciază

   • boddyca said, on iunie 30, 2010 at 1:31 pm

    Rusia va intra in razboi de partea Greciei pentru ca va avea interese in Grecia (conducta de gaze sau asa ceva) – profetiile Parintelui Paisie

    Apreciază

   • danutza said, on iunie 30, 2010 at 3:04 pm

    asta inteleg si eu :”Grecia va fi luata de la turci, teatrul jafurilor si a distrugerilor. Poporul si cei care conduc se vor gasi in stramtoare. Dar dupa aceea un popor din Rasarit va veni spre partile de nord ale Greciei. Unit revenindu-si in sine din tulburarea invadatorilor vor iesi cu toata armata impreuna si vor alunga pe turci ” (Ieromonahul Agatanghel)
    si
    “Turcii ne vor lovi dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp dupã atacul turcilor si rusii îi vor lovi pe turci si îi vor cãsãpi. Asa cum rupi o coalã de hârtie tot asa va fi sfâsiatã Turcia. O treime din turci vor fi ucisi, o treime se vor încrestina, si o treime va merge în adâncurile Asiei” ( par Paisie Aghioritul)
    dar atunci, ce e cu alianta asta?

    Apreciază

   • saccsiv said, on iunie 30, 2010 at 3:13 pm

    danutza

    Si Hitler a avut un pact cu Stalin …

    Apreciază

   • cosmin mihai said, on iunie 30, 2010 at 5:26 pm

    stiati ca u.s. are daja 3 portavioane in preajma Iranului? Mai exista acolo nave si submarine evreiesti si german? sursa: debka.com

    Apreciază

   • eugenia said, on iulie 1, 2010 at 1:48 pm

    Cred ca pana a vorbi de razboi, putem discuta despre aliantele economice si implicit, de aparare militara. Strategic gasesc ca este bine ca rusii si grecii sa tina”contra” americanilor si perciunatilor ( cuvantul asta este periculos?). Totul este ca Grecia sa puna conditii Turciei in privinta dreptului la proprietate funciara, de ridicare de lacasuri de cult ortodoxe, de libera exprimare si dreptul de a studia in limba greaca. Adica sa inceapa reintoarcerea in Bizant. Papoulias este vandut camatarilor dar ar putea in plan extern sa faca o miscare istorica fara precedent, benefica Greciei si ortodoxie, in general. O alianta intre rusi si grecii reinstalati in teritoriile ce le apartin de drept, in Turcia, ar fi minune de la Dumnezeu.
    Pentru noi va fi naspa (pardon) dupa ce am acceptat dejectiile militare ale americanilor si dopajul incultural si comercial al bildergoldizoizilor. Cum, in politicienii romani nu putem avea incredere, sa ne bizuim pe mila si intelepciunea Sfintei Treimi. In fond, de ce sa ne temem? Vom avea ceea ce meritam. Sa incepem prin a ne schimba launtric, a ne asuma erorile si sa nu pierdem nadejdea.

    Apreciază

 21. Clifford said, on iunie 30, 2010 at 4:59 pm

  Uitati ce am gasit pe un alt site, intr-un articol dedicat proorociilor despre Romania anului 2011. Nu vreau sa fiu carcotas si lipsit de patriotism dar nu vi se pare ca ultima parte a fragmentului de mai jos aduce a inscaunarea Antihristului? (si prin urmare, „proorocia” este falsa)=

  Cel căruia i se spunea “fratele Alexandru” a fost un mistic ortodox, despre care se ştiu foarte puţine. A făcut puşcărie politică în timpul comunismului, iar după eliberare nu ar mai fi fost primit în rândul clerului. Se pare ca ar fi continuat să slujească, acasă sau în locuinţele oamenilor. A murit prin 1995, ultimii ani din viaţă petrecându-i la Bucureşti, în garsoniera pusa la dispoziţie de o credincioasă.
  Socantă e anticiparea monedei unice europene: “Va fi un cataclism care va zgudui America, apoi, după câteva luni, Europa va introduce moneda unica împărătească”, scrie călugărul. Aşa s-a şi întâmplat. La nici 4 luni după atentatele de la 11 septembrie 2001, euro a devenit moneda Uniun ii Europene! Toate aceste semne premerg, după fratele Alexandru, o catastrofă planet ară: “În curând, pământul va arde, punându -se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri (…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război”.
  După acest haos se va forma o federaţie a statelor lumii, care, după mai multe încerc ări de a-şi găsi un sediu, se va instala în… România! Liderul acesteia ar urma sa fie un om “credincios, cu respect, corect, muncitor, smerit, blând, bun şi înţelegător”. La mica distanţă de Bucureşti, “din dărâmăturile trecutului” (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi“ Noul Ierusalim”. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate.
  http://www.fumsioglinzi.info/in-romania-anilor-2011-va-fi-baie-de-sange/

  Apreciază

  • crip 81 said, on iunie 30, 2010 at 5:53 pm

   aberatii…

   Apreciază

  • danutza said, on iunie 30, 2010 at 7:11 pm

   om “credincios, cu respect, corect, muncitor, smerit, blând, bun şi înţelegător”
   interesant ca nu gasim un asemenea om sa-l putem presedinte, dar va fi lider mondial. nu cred o astfel de profetie. nu stiu cine este fratele alexandru, dar seamana la stil cu baba vanga. iar in Apocalipsa se spune ca antihristul va fi inscaunat in ierusalim ( vechiul).cat despre interzicerea vrajitoritului, la cate tiganci vrajitaore sunt aici, nu cred sa avem vreo sansa….

   Apreciază

 22. Vizitator said, on iunie 30, 2010 at 5:16 pm

  Conform Realiatea TV, Parintele Savatie Bastovoi, un fotograf si inca o persoana au fost retinuti in cursul zilei de astazi de separatisti ceceni, in timp ce se deplasau cu masina. Rog verificarea acestei informatii de catre cei care au posibilitatea (eventual numere de telefon de la manastirea unde vietuieste Parintele).

  Apreciază

 23. kosk said, on iunie 30, 2010 at 5:20 pm

  mda, a existat in anii ’90 si „fenomenul” noul Ierusalim de la Pucioasa..o secta anatemizata. cred ca pe acolo este sursa „profetiilor” de acest fel.

  Apreciază

 24. putereortodoxa said, on iunie 30, 2010 at 5:22 pm

  Un posibil aspect bun că România nu va mai avea puteri pentru a intra in ‘joc’, evitată fiind de marile puteri. Astfel va ocoli impactul şi probabil va fii un moment de răgaz.

  Este firesc, dar nu avem de ce ne teme căci de va vrea Domnul vom trece peste, pentru că Dumnezeu nu vrea să ne piardăl ci vrea să ne mântuim, aşadar noi trebuie să ne pregătim sufleteşte în tot ceasul pentru a putea primi ajutorul Său.

  Apreciază

 25. boddyca said, on iunie 30, 2010 at 5:23 pm

  Eu nu cred ca are cum sa fie inscaunat antihristu’ in Romania. Cum ramane cu al treilea templu care asteapta doar sa dispara moscheea aia, cum ramane cu inscaunarea antihristului in Ierusalim, Sfintii Prooroci Enoh si Ilie care vor fi asezati trei zile in piata mare din Ierusalim si cum ramane cu cutremurul mare care va fi dupa ce acestia doi vor invia si care va distruge mare parte din Ierusalim? Eu inteleg ca Israelul a cumparat Romania, dar nici chiar asa…

  Apreciază

  • boddyca said, on iunie 30, 2010 at 5:23 pm

   mesajul era pentru @clifford

   Apreciază

   • Clifford said, on iunie 30, 2010 at 5:34 pm

    De acord cu tine. Postarea mea a avut 2 scopuri:
    1. de a prezenta o alta pseudo-profetie (din astea citeam prin anii 90 in cartile unui „doctor” Black-areanu;
    2. de a veni in sprijinul celor spuse mai sus de @kosk si de @musashi takezo

    Apreciază

  • crip 81 said, on iunie 30, 2010 at 5:54 pm

   antihristul va fi uns imparat in Templul din Ierusalim pe care se tot chinuie evreii sa-l reconstruiasca

   Apreciază

 26. Ciprian said, on iunie 30, 2010 at 5:52 pm

  Cartile in care se afla toate profetiile Parintelui Arsenie sunt: „Marturii din Tara Fagarasului despre Pr. Arsenie Boca”, „Noi Marturii despre Pr. Arsenie Boca” si „Alte despre Pr. Arsenie Boca” Aceste carti sunt FOARTE UTILE si pentru intarirea Credintei, lepadarea de pacat si invatatura.

  Alte doua carti utile ale Parintelui Arsenie sunt „Lupta duhovniceasca lumea trupul diavolul” si „Ridicarea casatoriei la inaltimea de Taina. Indrumator duhovnicesc” (foarte utila pentru toate categoriile, casatoriti, necasatoriti etc) Toate cele de mai sus sunt de la Editura AGATON

  Este o profetie atribuita Parintelui Arsenie care „suna frumos”, a fost preluata de Editura AGATON din „Viitor cu cap de mort” de la Editura Danska (din domeniul ezoteric) scrisa de Radu CINAMAR in care un agent al Departamentului ZERO se intalneste cu Parintele Arsenie… o fi autentica ? E vorba despre cea cu „atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare”.

  Doamne Ajuta!

  Apreciază

 27. Veaceslav said, on iunie 30, 2010 at 5:54 pm

  Oameni buni, nu va inselati, sfintii parinti inclusiv si Par Paisie ne spune clar ca in curand va fi reconstruit al 3 templu in locul moscheii, si acolo va fi inscaunat antihristul – la Ierusalim.

  Apreciază

 28. andreic said, on iunie 30, 2010 at 6:18 pm

  care sunteti din bacau ? cereti idul meu sa vbim

  Apreciază

 29. putereortodoxa said, on iunie 30, 2010 at 6:31 pm

  Noutăţi legate de ierom. Savatie Baştovoi : http://putereortodoxa.wordpress.com/2010/06/30/de-ultima-ora/

  Apreciază

 30. claudiu said, on iunie 30, 2010 at 7:55 pm

  Dupa ce am citit articolul asta si l-am citit si pe cel despre „vremea spanacului” a Parintelui Paisie, am ajuns la concluzia ca varsarea de sange anuntata in Romania si in special in orase (si in special in Iasi, dupa cate se pare), in 2011, se va datora unei invazii a armatei rusesti, care, in drum spre teatrul de razboi din Turcia, va jefui si va ucide tot ce va intalni in cale. Romania este aliata SUA si a Turciei in NATO, Rusia a fost in continuu tinta ironiilor lui Basescu inca de acum 6 ani (recent Basescu a somat chiar Armata Rosie sa-si retraga trupele din Transnistria, afirmand ca prezenta rusilor acolo reprezinta o amenintare pentru Romania). Se pare ca de ce ne e frica nu vom scapa: bocancul rusesc se intoarce. Vor elibera Constantinopolul de turci dar ne vor face pe noi praf si pulbere.

  Apreciază

  • Anda said, on iunie 20, 2011 at 2:27 pm

   Claudiu,
   si in ’89 revolutia trebuia sa plece tot de la Iasi. Stii cine ne-a ocrotit atunci asa cum a facut-o intotdeauna: Sfanta cuvioasa Parascheva la care avem cu totii mare evlavie. E comoara de har si pavaza neclintita a Moldovei, o cinstim cu dragoste si ne lasam in mila si apararea ei. Cata vreme la sfintele sale moaste nu se termina pelerinajul, mai am nadejde ca Dumnezeu nu ne va lasa. Si crede-ma, ca Mitropolia e plina in fiecare zi de dimineata pana seara.

   Apreciază

 31. WillyS said, on iunie 30, 2010 at 8:31 pm

  off topic http://news.bbc.co.uk/2/hi/world/europe/10456956.stm

  Apreciază

 32. ines said, on iunie 30, 2010 at 9:15 pm

  CONCLUZIA(la care saccsiv a ajuns demult): Sa nu participati la revoltele sociale (care vor avea loc in 2011)cauzate de infometarea romanilor prin masurile de austeritate impuse de guvern, ca nu asta e solutia! Atunci va fi macelul. Solutia e sa ne rugam neincetat si sa ne ierte Dumnezeu pacatele noastre si ale poporului nostru,ca am ajuns pe primele locuri in uciderea pruncilor.

  Apreciază

 33. Aquarius said, on iunie 30, 2010 at 9:48 pm

  Fara suparare frate Saccsiv, dar e foarte demoralizant articolul.

  Apreciază

  • Ciprian said, on iunie 30, 2010 at 10:28 pm

   Poate o preferi pe cea a lui Mitar Tarabic, din mediul Ortodox, la fel de „optimista”… am ajuns la ultimite 2 aliniate…

   NADEJDEA TREBUIE SA FIE LA DUMNEZEU CACI „Atat cat asculti tu de Dumnezeu, atat asculta si El de tine” Pr. Arsenie Boca

   Profetii uluitoare despre viitorul omenirii

   „Atunci oamenii vor fi in stare se traiasca mult fara sa se cunoasca pre sine. Vor fi multi oameni invatati care vor crede ca toate cartile lor le vor da voie sa stie si sa faca totul. Astia va fi un mare obstacol pentru adevarata cunoastere. Cand oamenii vor ajunge la adevarata cunoastere, isi vor da seama in ce minciuna i-au dus asa-zisii lor invatati, iar cand se va intampla asta, oamenii vor fi tristi ca nu si-au dat seama mai devreme, deoarece cunoasterea este atat de simpla…

   Sufletele oamenilor nu vor fi posedate de Satana, ci de ceva mult mai rau. Ei vor crede ca vedeniile si minciunile lor sunt adevarul adevarat. In capetele lor nu va mai fi loc pentru adevar. Oamenii vor incepe sa urasca aerul curat si frumusetea Dumnezeiasca a naturii si se vor ascunde in orase urate cu aer otravitor. Nimeni nu-i va forta sa aleaga asta, ci o vor face din proprie vointa.

   Va fi imposibil sa-i deosebesti pe barbati de femei. Toti se vor imbraca la fel, femeile vor avea pantaloni preecum barbatii. Acesta nenorocire va veni din alte tari si va sta mult la noi. Un mire isi va lua mireasa fara sa fie sigur ca e femeie din nastere. Se vor naste din ce in ce mai multi copii care nu vor sti cine le sunt tatii.

   Intreaga lume va fi potopita de o boala nemaivazuta si nimeni nu va fi instare sa-i gaseasca leacul. Toti doctorii vor striga ca ei stiu, ca sunt destepti si invatati, dar nu vor fi in stare de nimic. Adevaratul leac il vor gasi cu ajutorul lui Dumnezeu, inlauntrul lor si peste tot in jurul lor…

   Oamenii vor calatori in alte lumi, dar vor gasi acolo doar deserturi fara de viata, si vor gandi in trufia lor ca ei cunosc mai multe decat Domnul insusi. Oamenii vor calatori in jurul stelelor si Lunii, dar nu vor gasi viata la fel de frumoasa ca cea de aici. Vor gasi alte feluri de viata, dar ei nu vor fi in stare se le inteleaga.

   Cu cat oamenii vor cunoaste mai multe, cu atat va fi mai putina dragoste intre ei. Ura dintre ei va fi atat de mare incat le va pasa mai mult de micile lor masinarii, decat de rudele si prietenii lor iubiti. Omenilor vor avea mai multa incredere in micile lor masinarii care le vor fura libertatea, decat in fratii si vecinii cu care se inconjoara.

   Cei care vor citi si invata carti cu numere, se vor crede mai invatati si mai intelepti decat restul oamenilor. Acesti asa-zisi oameni intelepti isi vor lasa vietile conduse de calcule si socoteli, si vor trai doar dupa cum le spun numerele. Printre invatatii acestia vor fi deopotriva oameni buni si oameni rai. Acesti invatati rai vor face lucruri rele si groaznice, vor otravi aerul si apa si vor imprastia mizerii peste mari, rauri si pamanturi, iar multi oameni nevinovati vor muri de felurite boli necunoscute. Oamenii buni si intelepti vor vedea ca munca si eforturile lor nu valoreaza un singur ban si vor privi neputinciosi la distrugerea lumii. In loc sa caute intelepciunea in masini, numere si socoteli, oamenii buni se vor indrepta spre rugaciune si meditatie.

   Cand cei multi se vor apuca sa mediteze, vor fi mai aproape de intelepciunea lui Dumnezeu, dar va fi prea tarziu, pentru ca cei rai vor otravi lumea, iar oamenii vor pieri pe capete. Atunci, oamenii vor fugi cu miile din orase inapoi la tara. Vor cauta muntii cu trei cruci, si acolo inlauntrul lor, vor putea, in sfarsit, sa bea apa si sa respire aer curat. Cei care se vor salva pe ei si pe familiile lor, vor avea de suferit, deoarece o mare foamete va apare. Va fi mancare si bautura cu nemiluita in orase, dar va fi toata otravita. Multi o vor manca, fiindca foamea le va lua mintile, dar vor muri pe loc.

   Cei care vor posti pana la sfarsit vor scapa cu viata, deoarece Domnul se va uita dupa ei si ei vor fi aproape de Domnul. (Posibil ca muntii cu trei cruci sa fie in egala masura adaposturi antiatomice, pe usa adaposturilor de acest fel este zugravit un semn asemanator a trei cruci, la fel de bine pot fi niste munti deasupra carora va apare semnul celor trei cruci). Numai o singura tara, aflata la capatul Pamantului si inconjurata de mare si la fel de intinsa ca Europa, va trai in pace si fara de necazuri. Cei care vor fugi si se vor ascunde in muntii cu trei cruci, se vor afla la adapost si vor scapa cu viata, care mai apoi, va fi plina de fericire, bunastare si dragoste, pentru ca nu vor mai fi nicicand razboaie.”

   Apreciază

   • Pustnicul Digital said, on iulie 1, 2010 at 12:44 am

    vor scapa cu viata, care mai apoi, va fi plina de fericire, bunastare si dragoste, pentru ca nu vor mai fi nicicand razboaie

    Din cate stiu eu nimeni nu scapa cu viata. Toti vom ajunge la judecata nu o vom lua de la capat aici, cand revine pacea… Nu vad nimic de mantuire, Mantuitorul Iisus Hristos… nimic.

    Apreciază

  • danutza said, on iulie 1, 2010 at 11:59 am

   frate, daca asta ne asteapta, ce vrei, sa te minta saccsiv ca va bine si la vara cald? ca nu va veni apocalipsa, asa cum incearca americanii sa ne incurajeze in anumite filme, cand schwarzenegger impiedica venirea antihristului si salveaza oemnirea de la apocalipsa? trebuie sa stim ce se va intampla si sa ne pregatim duhovniceste, sa ne intarim in credinta. asta e realitatea. astea sunt faptele.

   Apreciază

 34. nea Anderthal said, on iulie 1, 2010 at 1:54 am

  salutare,
  ..daca *vreii vor invada („pasnic”) iar Romania se prea poate.Ati vazut filmul „The left behind”? Acolo „nea-Anti”este ROMAN! Il cheama NICOLAI CARPATIA!.Sa faca oare papusarii planetari asa cum scrie cartea care TOT la comanda lor s-a scris.
  PS:Sa nu fie astea doar o alta abureala raspindita de „zvonacii” si „raspindacii” de la Seku’ ca sa calmeze TURMA ptr. perioada de austeritate in care a intrat tara!

  Apreciază

 35. daniel said, on iulie 1, 2010 at 6:00 am

  Am scris că promit să nu mai scriu pe acest blog.
  Dacă îmi dă voie administratorul acestui blog am să spun numai câteva cuvinte.

  @pustnicul digital,

  Dacă vezi câmpul înainte să răsară primele firişoare verzi îţi spui că nu mai iese nimic din pământ? Tocmai acolo unde nu vezi nimic de mântuire taman acolo este ascunsă mântuirea.
  Nu toţi vom ajunge la Judecată.

  Ne mirăm câţi oameni sunt înghiţiţi de ape.
  Dar de şoselele morţii câţi oameni? de droguri. de avorturi. de beţie. de crime etc.
  Noi vedem numai inundaţiile făcute de apa.
  Dar tragedia mare este facută de inundaţiile de spalare pe creiere, mortificarea conştiinţei, incultură, de desfrâu, de libertinaj şi tupeu.

  realitatea va fi cu totul diferită şi opusă cu ceea ce putem gândi noi: iată deci că, trebuie să ne rugăm aşa cum spune un cititor de aici: solutia e sa ne rugam neincetat si sa ne ierte Dumnezeu pacatele noastre.

  vă mulţumesc,
  Daniel

  Apreciază

 36. Offlineblg said, on iulie 1, 2010 at 7:34 am

  Acum asteptam sa vina 2011 si sa treaca. Daca nu va fi nimic din cele profetite in 2011 ii putem numi pe profeti profeti mincinosi? Daca altii uita aceasta profetie eu o tin minte si revin pe 1 ianuarie 2012.

  Apreciază

  • danutza said, on iulie 1, 2010 at 12:06 pm

   profeti mincinosi sunt nostradamus sau alti rataciti eretici. cum iti permiti sa numesti mari sfinti sau duhovnici, care s-au nevoit o viata pt Hristos, mincinosi? crezi ca spun ziua ce viseaza noaptea? Duhul Sfant este cel care vorbeste prin profeti si prooroci. de unde sa site bietul om ce va fi, daca nu-i dezvalui Dumnezeu? a, ca se poate ca DUmnezeu sa hotarasca sa nu implineasca profetia, asa cum a fost la ninive, asta e altceva, dar acolo s-au pocait locuitorii. cum era sa faca Dumnezeu o asemenea nedreptate? nimic nu e batut in cuie, nu exista SOARTA, DESTIN. toate s epetrec pt ca asa ingaduie Dumnezeu. nici apocalipsa nu are data fixa, tocmai pt ca va veni in functie de cate credinta va mai fi pe pamant ,adica va veni cand va fi apostazia-lepadarea de credinta. cu cat suntem mai rai si pacatosi, va veni mai repede.
   asa ca…nu uita ca vorbesti despre Cuvantul Domnului! iertare daca am fost prea categorica, dar cred ca esti in mare eroare.Doamnea-juta!

   Apreciază

 37. dan said, on iulie 1, 2010 at 10:01 am

  Ca in orice poveste adevarul e undeva pe la mijloc.

  Apreciază

  • danutza said, on iulie 1, 2010 at 12:09 pm

   daca tu crezi ca e poveste ( care, apropo, este rodul imaginatiei unui om), atunci ai gresit blogul. ( vezi si comentariul meu de mai sus despre profetii).
   Iisus este Calea, Adevarul si Viata! asa ca adevarul este unde este Hristos! Doamne -ajuta!

   Apreciază

 38. danutza said, on iulie 1, 2010 at 12:10 pm

  http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/2010/07/sfarsitul-omului-de-monah-zosima-pascal.html
  un fragment din cartea monahului Zosima. cred ca ar fi bine de citit aceasta carte!

  Apreciază

 39. Ciprian said, on iulie 1, 2010 at 1:40 pm

  Tinand cont ca e vorba numai de orase tind sa cred ca poate fi vorba de multituninea de antene GSM care au aparut ca ciupercile dupa ploaie anul acesta si care formeaza veritabile cuptoare cu microunde, iar la un semn… sa nu fie… dar ceva e putred cu ele, nu exista bloc unde sa nu fi aparut pe o raza de 500m sunt ZECI de antene iar noi avem cred vreo 4-5 provideri. Se poate sa inceapa lumea sa moara pe capete si sa nu stie de ce iar cand ne-om trezi (care ne-om trezi) va fi prea tarziu(vor spune ca e de la razele solare de exemplu…). Sa va spun si de ce e mai suspect, tehnicienii romani monteaza antene prin tari indepartate in timp ce la noi nu se stie cine le monteaza… In acelasi timp tot prin antenele GSM se face si control mental, acum ne tin blegi iar cand le comvine ne fac furiosi si dai bataie frate…fara sa ne atace nimeni.. http://roaim.net.tc/?a=articles&p=48 http://active.info.ms/?a=articles&p=24 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=202 http://roaim.net.tc/?a=articles&p=99 http://roaim.co.nr/?a=articles&p=225 Doamne Fereste!

  Am aflat si date oficiale legate de chemtrails anul acesta au crescut afectiunile pulmonare cu 15%, in special astmul la copii ca particularitate.

  TREBUIE SA O CONSTIENTIZAM CA TOATE SE INTAMPLA CA URMARE A PACATELOR NOASTRE SI SA NE INDREPTAM PURTAREA, SA POSTIM (LUNI, MIERCURI, VINERI SI POSTURILE), SPOVEDIM, SA PARTICIPAM LA SFINTA LITURGHIE SI SFANTUL MASLU SI SA RESPECTAM CELE ZECE PORUNCI

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  Apreciază

 40. iulianalecu said, on iulie 1, 2010 at 6:39 pm

  O profetie despre ROMANIA care deja s-a implinit, citez:

  „O informatie senzationala a fost publicata recent de catre revista „Noua arhiva romaneasca”, a Asociatiei Romane pentru Patrimoniu. Este vorba despre un document domnesc, descoperit de Paul de Alep intr-un sipet al fostului cneaz al Moldovei, Duma Negru, care ar contine o profetie cu privire la destinul Tarii Moldovei, implicit al Romaniei de astazi. Documentul ar proveni de la Mitropolitul Varlaam, cel care a fost trecut in randul sfintilor in aceasta vara, adus de la pustnicii de la schitul lui Zosima din Tinuturile Neamtului, cu titlul: “Prorocii despre vremurile din urma si caderea crestineasca a Moldovei”.
  Paul, arhidiacon de Damasc, Alep si al tuturor tarilor arabe (1637–1667) sau, dupa numele arab, Bulos ibn az-Za ’im, însotitor si secretar al tatalui sau, Patriarhul Macarie al Antiohiei (1647), a intreprins in Tarile Romane o lunga calatorie, intre anii 1653–1658, pentru a strange ajutoare materiale pentru Patriarhia Antiohiei. Aceasta datora turcilor 13.000 de piastri. Cu acest prilej, Paul de Alep ar fi descoperit documentul amintit.
  In document se spune ca „dupa plecarea mitropolitilor fanarioti vor urma oameni nevrednici la scaunul Moldovei, care vor încerca sa vânda dreapta credinta”, amestecata cu „cele papistasesti si pagânesti”. Vorbeste apoi despre tradarile dintre oameni si „taieri de sabie între frati pentru putere si ranguri pamântesti”. „Moldova va fi rupta si împartita dupa bunul gust al puterii de la Rasarit, prin sfaturi mârsave si ticaloase, iar „la vremea din urma, o fiara rosie cu multe capete va înghiti întreaga Europa crestina…”
  Stricarea obiceiurilor
  Documentul face referire la inrairea oamenilor, care „vor strica obiceiurile pamântului, înmultindu-se între ei ca dobitoacele fara nici o rusine, lepadând Sfânta Taina crestina a nuntii” si care „vor defaima obiceiurile crestinesti, dedân-du-se la tot felul de obiceiuri straine, iar pagânii se vor amesteca cu sângele crestinesc”. Despre „domnii pamantului” se spune ca „vor fi oamenii vânduti satanei, care nu vor mai purta grija poporului drept-credincios”, iar „mosiile stramosesti vor fi calcate cu japca si luate de straini dupa bunul lor plac”.
  Lepadarea legilor stramosesti
  „Biserica stramoseasca va fi rusinata de noile obiceiuri pagânesti si papistasesti, aduse cu sila de vladicii lor cu apucaturi satanicesti. Oamenii afierositi lui Hristos cu slujba vesnica vor lepada sfântul chip si fagaduinta înaintea lui Hristos, dedându-se la viata lumeasca dinainte”, se mai arata in senzationalul artefact. La vremea cea din urma, „pamânturile nu-si vor mai da roada lor, padurile vor fi taiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde mosiile fara rusine, uitând ca stramosii lor le-au pastrat cu sabia”, se arata in continuare. Legile stramosesti vor fi lepadate „hrisoavele voievodale vor fi luate în râs, iar conducatorii netrebnici vor face legamânt cu fiara apocaliptica…”. Vorbind despre apucaturile barbatilor si femeilor, se spune ca ei se „vor acoperi cu straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii”, iar ”adunarile din sarbatori si toate obiceiurile pamântului vor fi schimbate în obiceiuri si apucaturi salbatice, pagânesti”.
  Biruri si pe aerul de la Dumnezeu
  Se mai spune ca la vremea de apoi, „pe pamânturile Moldovei, va domni saracia, jalea, moarte, spaima, frica si omul nu va mai fi stapân în batatura lui”, iar „domnii pamântului vor pune biruri si legi cum n-au mai fost” chiar si „pe aerul lasat de Dumnezeu…
  Oamenii se vor strânge unii lânga altii în tot felul de nascociri, lepadând truda satului, munca va fi o rusine, rusinea va ramâne un obicei, iar cei drepti vor fi socotiti nebuni. Se vor însela unii pe altii, crezând ca asta e legea lui Dumnezeu.
  Si în cele din urma, ultima rânduiala a pamântului: se vor dezgropa oasele stramosilor si parintilor nostri, vor fi darâmate bisericile, vor fi lepadate rânduielile crestinesti si vor iesi un soi de oameni, care tot în numele lui Dumnezeu vor face biserici fara cruce, vor nesocoti Sfânta Jertfa si în cele din urma o vor amesteca în slujire cu pagânii”. Prorocirea mai vorbeste despre inmultirea razboaielor, „lepadarea pruncilor din pantecele femeiesti”, despre plecarea oamenilor dintr-un loc in altul si amestecarea graiurilor, la vremea cea de pe urma, cand caderea Moldovei „va fi mai grea decât caderea Constantinopolului la vremea maritului nostru domn Stefan cel Mare si Sfânt”.

  Sursa: http://www.topicgratuit.com/13052291538-vremurile-apocalipsei-o-profetie-despre-lepadarea-de-crestinism-a-romaniei

  Apreciază

 41. […] Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele P… […]

  Apreciază

 42. putereortodoxa said, on iulie 2, 2010 at 7:46 pm

  Legat de diafilmele ierom. Savatie Bastovoi : http://putereortodoxa.wordpress.com/2010/06/30/de-ultima-ora/

  Apreciază

 43. ines said, on iulie 3, 2010 at 10:34 pm

  Din prorocirile pustnicilor Zosima si N. rezulta ca noi ,romanii ,vom disparea ca natie in 2011 (pt. ca vom fi macelariti), ceea ce e inspaimantator, si ca marile puteri nu vor mai fi interesate sa ne angreneze in cel de-l 3-lea Razboi Mondial ,daca profetia e autentica.
  Pai ce mai asteptam ,fratilor? nu mai e timp de stat pe internet, ca doar o informatie nu ne poate mantui.Sa mergem la Biserica, sa ne rugam,sa imploram mila lui Dumnezeu, sa ne spovedim, sa ne impartasim,ca mai avem putin timp de trait.
  Eu,una, nu ma simt pregatita sa mor.Fiind tanar, simti ca nu ti-ai incheiat misiunea pe pamant.
  Dar poate Domnul daca va vedea pocainta noastra,va mai amana sfarsitul nostru si poate pentru cativa drepti va cruta intreaga cetate.

  Apreciază

 44. Bogdan Ioan said, on iulie 7, 2010 at 4:18 pm

  Cel mai rau (asa cum zicea cinevamai sus) va fi primavara anului viitor, cand dupa sarbatori vin facturile mari (prin ianuarie februarie) si dupa urmeaza ……..! Doamne intareste-ne in aceste clipe! Doamne ajuta!

  Apreciază

 45. Rgogu said, on iulie 8, 2010 at 8:30 am

  Poate sa imi spuna cineva cine sunt „cei alesi” despre care vorbeste Sfantul Parinte Artsenie Boca in profetiile sale? Care sunt acesti alesi? Va multumesc

  Doamne ajuta!

  Apreciază

  • Ciprian said, on iulie 8, 2010 at 8:53 am

   Noi toti suntem „cei alesi”, cu precadere ortodocsii. Si, da, imi pare rau si mie ca sunt slabit in credinta, metodele sunt subtile si cernerea e grea. Totul porneste de la stomac, dar o va rezolva Dumnezeu si pe aceasta cu o foamete. Televizorul, muzica, moda, buna traire fara discernamant, cu alte cuvinte toate „valorile” occidentale sunt de asa natura sa „cadem”. Nu cazi numai de la una ca atunci te-ai prinde ci fiecare cate putin iau din indumnezeirea omului si il lasa gol pe dinauntru iar cand se mai trezeste cate unul e mare minune de la Dumnezeu. De aceea e o asa caldiceala continua, pana si o simpla sigla de la Disney contine coarnele si numarul necuratului, cand ai asa ceva in casa si nu prea poti sa le scoti din cauza copiilor dar nici nu le-ai cumparat tu pentru ca au venit bunicii cu un cadou, deja ai o problema si problemele de genul asta se aduna si iti necuratesti familia cu ajutorul „celor din casa”, cu alte cuvinte esti vandut de ai tai parafrazand cele din Apocalipsa, vanzare care nu are in mod direct ca la sclavi dar esti dat catre necuratul prin amabilitati de catre cei care nu stiu si nici nu vor sa stie si nici nu cred ca asa ceva este posibil. Subiectul este asa de delicat incat numai lipsurile de tot felul ne vor departa cumva de „facilitatile” lumii acesteia pentru a mai ajunge unii dintre noi sa ne mantuim. E groasa treaba dar cand vom realiza se poate sa fie tarziu, prea tarziu. Doamne Ajuta!

   Apreciază

 46. Demetria said, on iulie 30, 2010 at 1:13 pm

  Sus in codru la Prislop
  Parinte Arsenie,
  Timpul parca sta in loc ,
  Iarta-ma, iarta-ne!

  Cand calc peste acel plai
  Parinte Arsenie,
  Parca-s fi ntr-un colt de rai
  Iarta-ma, iarta-ne!

  Aerul acolo-i lin
  Mirositor prea senin
  Flori ce frumos infloresc
  Si parfumuri raspandesc

  Pasarile ciripesc
  De tine isi amintesc
  Prin brazi canta mii si mii,
  Minunate melodii

  Canta fara de tacere
  Si-s frumoase la vedere
  In culori nenumarate
  Prea frumos impestritate
  ………………………………..

  Frumusetea-i felurita
  Parinte Arsenie
  De negrait intocmita
  Irta-ma, iarta-ne!

  Apreciază

 47. […] Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele P… […]

  Apreciază

 48. […] Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele P… […]

  Apreciază

 49. Iulian said, on iunie 18, 2011 at 10:06 am

  Fratilor, sa nu intram in panica ,chiar daca trebuie sa se intimple prin rugaciune fierbinte la Dumnezeu si Maica Domnului toate relele se pot indeparta de neamul nostru.
  Sa nu uitam cum bunul Dumnezeu ,sa indurat de cetatea Ninive, desi spuse ca o va pierde ,dar pentru cainta lor ,Dumnezeu sa milostivit de ei.
  Iona cap3 vs:
  3.Şi s-a sculat Iona şi a mers în Ninive, după cuvântul Domnului. Şi Ninive era cetate mare înaintea lui Dumnezeu; îţi trebuia trei zile ca s-o străbaţi.
  4. Şi a pătruns Iona în cetate, zicând: „Patruzeci de zile mai sunt, şi Ninive va fi distrusă!”
  5. Atunci Ninivitenii au crezut în Dumnezeu, au ţinut post şi s-au îmbrăcat cu sac, de la cei mai mari şi până la cei mai mici.
  …………………………………………………………………………..
  9. Poate că Dumnezeu Se va întoarce şi Se va milostivi şi va ţine în loc iuţimea mâniei Lui ca să nu pierim!”
  10. Atunci Dumnezeu a văzut faptele lor cele de pocăinţă, că s-au întors din căile lor cele rele. Şi i-a părut rău Domnului de prezicerile de rău pe care li le făcuse şi nu le-a împlinit.

  Fratilor,daca ne vom cai de pacate si vom cauta din inima pe Dumnezeru nu se va intimpla nimic .

  Apreciază

  • Rgogu said, on iunie 19, 2011 at 9:06 pm

   Iubite frate!

   Sa dea Domnul sa ne pocaim si noi ca si ninivitenii! Daca citeste vreun Preot acest mesaj, sa faca el acest demers si nevointa duhovniceasca si sa inainteze la mai-marii nostri bisericesti o dorinta calda a noastra a poporului in acest sens. Sa se exprime dorul nostru cald si fierbinte inspre pace si bunaintelegere frateasca cu toti din Biserica si din lume. Ca noi vrem si ne rugam pentru pace si buna vietuire. In acest sens m-am gandit, ca de vreme ce Ierarhii nostrii pot hotari posturi pentru vremurile de incercare si nevoie, cand sa posteasca tot poprul romanesc de la mic la mare, atata vreme cat vor credea Sfintitii nostrii Ierarhi, pentru izbavire din aceste greutati ce ne apasa si pentru usurarea sufletelor noastre, sa numeasca o vreme de postire si de plangere.
   Numai o atitudine generala mai poate schimba raul ce ni l-am agonisit prin pacatele noastre ale tuturor. Nu e vorba de o vina particulara ci de o vina generala, caci toti cu bunastiinta ne-am indepartat de Dumnezeu. Toti suntem de vina. Si cei bisericesti si cei nebisericesti; aceia din nestiinta , noi din nepasare caci nu ne-am rugat pentru toti si nu i-am invatat pe aceia(asta daca cumva noi „cei bisericesti” ne-am facut macar „datoria” noastra particulara)

   Doamne ajuta!

   Apreciază

 50. Grumpy said, on martie 18, 2012 at 3:21 pm

  http://www.acum.tv/articol/31391/

  Apreciază

  • Grumpy said, on martie 22, 2012 at 11:18 pm

   I-am aratat tatei articolul asta (http://www.acum.tv/articol/31391/) si mi-a spus ca-i fictiune. O sa merg pe mana lui, ca a vazut multi sociologi din astia talentati la vremea lui, care se ocupau cu re-crearea realitatii intr-un mod foarte veridic…

   Apreciază

 51. 301053 said, on ianuarie 11, 2013 at 9:01 pm

  spanac pe romaneste inseamna tot spanac !!! adica spanac, totul !!!

  Apreciază

 52. nume necesar said, on iunie 12, 2013 at 1:45 pm

  2013

  Apreciază

 53. […] Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele P… […]

  Apreciază

 54. […] Chiar nu vezi ce se petrece?” Aceste vorbe ar fi un bun raspuns celor ce-si bateau joc de: Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele P… Citez din nou: „Veţi vedea o asemenea revoltă a naturii, deoarece nici natura însăşi nu îl […]

  Apreciază

 55. […] Chiar nu vezi ce se petrece?” Aceste vorbe ar fi un bun raspuns celor ce-si bateau joc de: Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele P… Citez din nou: „Veţi vedea o asemenea revoltă a naturii, deoarece nici natura însăşi nu îl […]

  Apreciază

 56. MI said, on decembrie 11, 2014 at 6:09 am

  Reblogged this on MI Raluca.

  Apreciază

 57. saccsiv said, on iulie 1, 2010 at 1:11 pm

  Marian exNorvegia

  Pai gresesti. Acest blog este printre primele si actualmente printre foarte putinele unde se tot striga: solutii omenesti nu sunt.

  Multe as dori sa mai fac, de exemplu, sa postez mai multe texte din Sfintii Parinti si marii duhovnici, insa sunt SINGUR. Iar sa renunt la a dezvalui cum functioneaza SISTEMUL, este o mare greseala. Caci am facut acest blog spre trezire. Pentru a se aprinde in capul cat mai multor oameni oarece beculete. Sa-i fac sa-si puna intrebari. Sa se obisnuiasca sa puna lucrurile cap la cap. Si foarte des arat si solutia reala, insa repet, n-am timp s-o dezvolt cum as dori.

  Daca tu, de exemplu, te-ai trezit si vrei sa afli mai multe despre INVATATURA ORTODOXA, gasesti atat de multe carti, ca nu-ti ajunge o viata sa le citesti. Insa, legat de SISTEM, ce faci? Te stradui sa trezesti si pe altii? Tu stii, insa INDUBITABIL, nu-mi poti cere mie sa renunt la a o mai face, caci asta ar insemna sa renunt la aceasta componenta.

  Cititorii pot insa sa colaboreze la acest blog, trimitandu-mi articole deosebite, pe care sa le postez mai apoi spre folosul cat mai multora …

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 3,845 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: