SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (21.06.2012): PAMANTUL NATAL AL PARINTELUI ARSENIE BOCA A FOST CUMPARAT DE ORTODOCSI. Asociatia „Cuviosul Arsenie Boca” minte

Posted in Arsenie Boca, ORTODOXIE by saccsiv on iunie 21, 2012

Dupa cum stiti, am tras primul semnal de alarma acum doua saptamani:

ASOCIATIA CUVIOSUL ARSENIE BOCA alaturi de cei ce promoveaza dracisme la festivalul inchinat „Mamei natura” …

Iata comentariul lui ghia postat astazi la articolul S.O.S. Pamantul natal al Parintelui Arsenie Boca?:

PENTRU CLARIFICARE, las acest mesj si aici!!!!!!!!!!!!!!

( 1. Pamantul pe care a fost casa parintelui ARSENIE este cumparat de catre un parinte crestin ortodox domnilor, doamnelor si dragi frati crestini ortodocsi.

2. Nu ne intereseaza orientarea spirituala a d-nului Biris!
Domnia sa ar fi bine sa raspunda maimarilor eparhiei de care apartine locatia despre care vorbim si il mai rog,
sa fie sincer si sa aiba curaj de barbat si sa spuna adevarul ,noua tuturor, despre faptul ca ii cunoaste pe ortodocsii care au cumparat pamantul si ca s-a intanlit cu ei privat la biroul asociatiei dumnealui din Brad, cu 4-5 saptamani in urma!

3. D-nule Biris, ce aveti de ascuns si ce doriti cand lansati aceste zvonuri.?
Am vorbit cu avocatul dvs de la Unghieni deoarece nu raspundeti la telefon , iar dumnealui mi-a cerut nr de telefon sa ma sunati dvs, dar nu m- ati sunat.

4. D-na Raluca Siau, sunt doamna care v-a contactat sa va intrebe cat il cunoasteti pe d-nul Biris, mi-ati vorbit de matusa dvs din America care este mare artista si il cunoaste pe d-nul Biris, si nu contest aceasta, dar intreb, ce legatura are efortul dvs de organizare a unei conferinte a dn-lui Biris cu mesajul “S.O.S. Pamantul natal al Parintelui Arsenie Boca” in contextul in care nu este vorba de nici o grupare penticostala ci de crestini ortodocsi despre care stiu maimarii Bisericii Ortodoxe locale, IAR dn-ul Biris stie aceasta!

5.Dn-le Biris, va rog raspundeti la telefon sau raspundeti in scris vis a vis de cele pe care le-am scris mai sus!

6. D-na Raluca Sisu,doriti sa fim in sala de conferinta mai multi dintre cei care putem sa sustinem faptul ca mesajul conferintei pe care o organizati nu este cel adevarat?
Rugati dvs pe dn-ul Biris , pentru ca sigur dvs va raspunde la telefon,sa raspunda celor de mai sus, punctual si sa raspunda si la telefonul pe care l-a lasat pe site-ul asociatiei dumnealui!)

Acest mesaj il las pentru toti cei pe care i-a ingrijorat diversiunea creata de “SOS PAMANTUL NATAL AL PARINTELUI ARSENIE BOCA”,
Pentru lamuriri sunati chiar Primaria din Vata si o sa aveti bucuria ca lucrurile stau asa cum am spus: un grup de crestini ortodocsi au cumparat pamantul de la BUJOARA(Vata de Sus)!!!!!!!!!!!!

Comentariu saccsiv:

   Daca e real, este extrem de grav. Rog pe toti fratii care pot, sa verifice.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 21, 2012 at 11:00 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Traian P. said, on iunie 21, 2012 at 12:26 pm

    În afara subiectului.

    Propunerea legislativă privind interzicerea explorărilor şi exploatărilor perimetrelor cu zăcăminte de hidrocarburi lichide sau gazoase prin fracturarea (fisurarea) hidraulică şi anularea licenţelor exclusive de explorare a tuturor proiectelor care recurg la această tehnică;

    http://85.120.47.74/article-21-06-2012-100508.html

    Dezbaterea pe această propunere legislativă începe la minutul 36:56.
    Votul pentru admiterea propunerii legislative: 53 împotrivă, 11 pentru, 9 abţineri.

    Ponta l-a numit pe Gheorghe Duţu preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale în locul celui numit de Boc. Gheorghe Duţu declară în Senat la min. 37:37 : ,,Împărtăşim şi noi punctul de vedere al Ministerului Justiţiei şi propunem respingerea acestei iniţiative legislative.”

    Varujan Vosganian la min. 38:13 spune: comisia economică a Senatului a dat raport de admitere a propunerii legislative cu amendamente care nu-i modifică conţinutul.

    Niciun iniţiator al acestei propuneri nu a fost prezent în Senat.

    Detalii şi aici:

    http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-12581274-senatul-respins-propunerea-privind-interzicerea-explorarilor-exploatarilor-gazelor-sist-prin-fracturare-hidraulica.htm

    Q.E.D.

    Întreaga clasă politică este vândută întereselor străine. Una declară în opoziţie şi alta fac la putere.

    Apreciază

  3. Traian P. said, on iunie 21, 2012 at 12:39 pm

    @ saccsiv, vă rog să verificaţi la spam, am un mesaj acolo referitor la propunerea legislativă de interzicere a exploatării gazelor de şist, respinsă azi în Senat . Mulţumesc.

    Apreciază

  4. cineva said, on iunie 21, 2012 at 5:19 pm

    @Ghia

    Frate sau sora Ghia, ceea scrii in postarea dumitale, si anume ca terenul pe care a fost casa parintelui Arsenie ar fi fost achizitionat de un preot ortodox din Timisoara m-a bucurat extrem de mult. Totusi am o nelamurire pe care te rog foarte mult, daca poti, sa ma ajuti s-o clarific.
    Se pare ca domnul Biris a trimis copii dupa actul de cumparare ale acestui teren, comunitatii romanesti din tara in care ma aflu. Persoana responsabila cu strangerea de bani de aici are in posesie un dosar cu copii dupa toate actele tranzactiei…
    Adica, cu alte cuvinte, se pare ca Biris a cumparat deja casa parintelui cu o prima transa de bani care s-a strans de la comunitatea de aici si ca ar mai fi ramas de achizitionat inca doua loturi mai mici in valoare de aprox. 6 000 de dolari pana la 1 iulie.
    Deci nu inteleg cum se potriveste asta cu ceea ce ai scris dumneata. Preotul care spui ca a cumparat terenul are vreo legatura cu Biris? A cumparat terenul casei sau unul din cele doua loturi ramase?
    Exista cineva din zona care ar putea merge la fata locului sa clarifice lucrurile odata pentru totdeanua ca sa nu ne mai tulburam?

    Apreciază

  5. piculina333 said, on iunie 23, 2012 at 2:31 pm

    Mi se pare ca eu am scris primul acest lucru ; cel care mi-a spus a fost la fata locului cu actualul proprietar. Daca nici asta nu e de ajuns , n-aveti decat sa trimiteti presa acolo – numai sa aiba un jeep , ca altfel vor putea doar filma di elicopter .

    Apreciază

  6. ghia said, on iulie 2, 2012 at 11:30 am

    Tot ceea ce am scris anterior este adevarate si se poate verifica,si iata ca mai este confirmat si de piculina333!!!!!!

    Amanunte se pot solicita la primaria din Vata de Sus, jud Hunedoara , Romania facand clic pe google ptr aceasta adresa !!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  7. ghia said, on ianuarie 11, 2014 at 9:46 pm

    Sa actualizam putin ptr iubitorii P Arsenie Boca cu ce s-a mai intamplat la Bujoara ,sat Cazanesti –Vata de Sus!

    1. Pe loculul unde a fost casa parinteasca in care s-a nascut Par. ARSENIE BOCA, si care acum a devenit proprietate a ortodocsilor multumita unui Parintelui ortodox timisorean,au inceput lucrari de pastrare a ceea ce a mai ramas din casa veche gasita pe proprietate DAR s-a pornit un proiect amplu de catre „Asociatia BUJOARA ” cu sediul social in Timisoara

    2. Gasiti unele detalii pe Blogul acestei asociatii, iar pentru iubitorii Parintelui ARSENIE BOCA care vor sa sprijine proiectul care se refera la ridicarea unui ansamblu de constructii pe dealul BUJOARA, in mai multe etape, sa contacteze pe parintele al carui nume il vor afla intrand pe blogul Asociatiei Bujoara Timisoara!

    Numele parintelui intentionat nu il precizez aici deoarece consider ca il puteti afla oficial intrand pe blogul precizat mai sus!

    3.La Parastasul din septembrie 2013, tinut chiar in „paraclisul ” de vara ridicat vis a vis de casa veche gasita pe proprietate, au participat aprox 400 de persoane, in conditiile in care accesul este f greu(GIP sau , 3h mers pe jos!)

    Apreciază

  8. mihaelmarius said, on august 30, 2015 at 8:53 pm

    https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2015/08/30/cuvinte-vii-hule-despre-reincarnare/
    cartea” Cuvinte vii, pagina 271(carte preluata in “Talantii imparatiei“) – la capitolul “108 – Taina lui Ilie şi Ioan” – se “intreaba” despre reincarnare si contine hule in loc de raspunsuri, pe care le-ar fi putut da pana si copiii de la gradinita.

    Desi folosita – prin citare pe sarite – pentru a argumenta ca boca combatea reincarnarea, predica din 14 decembrie 1949 (blestematul an al caderii sale) este o hula de la un capat la altul.

    Analiza a fost facuta de parintele Gheorghe Anitulesei in luna mai 2015 aici :
    https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/dreptul-canonic-ortodox/a-despre-ortodoxia-neindoielnica-a-credintei-celui-despre-care-se-trateaza/h-din-invataturile-pagane-scrise-ale-parintelui-arsenie-boca/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.