SACCSIV – blog ortodox

Sa facem si un FLUTURAS PE CHESTIUNEA HOMOSEXUALITATII

Posted in HOMOSEXUALITATE, lesbiene, PACAT, SODOMIE by saccsiv on mai 24, 2012

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 24, 2012 at 12:34 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. LEGIONARUL said, on mai 24, 2012 at 12:37 pm

    Şărpii lor, de sodomisti si nelegiuiti, care vor, ca poponicii sa aiba drepturi egale, sa fie recunoscuti…………Huuuoooooooooooo.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 24, 2012 at 12:39 pm

      LEGIONARUL

      Asta sa scriem?

      Apreciază

    • Ala said, on mai 24, 2012 at 1:16 pm

      Sa nu intram in confuzia pe care ei o creaza si dupa care in baza ei ne acuza pe noi. Toate minoritatile au drepturi egale cu noi. Ei nu sunt discriminati nicidecum. Ei ins atipa sus si tare ca ar fi. Cand ii intrebi concret, se dau cu curul la gard. Tot ce fac ei sunt manipulari de a ne pune pumnul in gura. Nimeni la angajare, sau la un consult medical, sau la banca sau la oricare din serviciile publice nu te intreaba cu cine o faci seara. Ei vor sa faca o campanie puternica de atragere a copiilor in aceasta schema, fara a fi opriti nici macar de parinti. In caz ca se gaseste unul, pateste exact ca vanatorul de pedofili. Iata de ce le trebuie legi.

      Apreciază

  3. fanu said, on mai 24, 2012 at 1:04 pm

    http://www.antena3.ro/politica/remus-cernea-miscarea-verzilor-intra-la-guvernare-am-fost-numit-consilier-de-stat-168399.html
    până una alta uite pe cine aduce Ponta la guvernare. Un aprig susţinător al poponarilor.

    Apreciază

    • LEGIONARUL said, on mai 24, 2012 at 1:06 pm

      Nici verzii nu sunt buni…..! Clar! Se vand pe bani si pe putere, verzii!

      Apreciază

    • danutza said, on mai 24, 2012 at 1:16 pm

      asta-i grav!!!! e nociv acest individ!
      cu fluturasul, nu cred ca am avea vreo sansa. romanii sunt f toleranti. nu avem atitudine crestina ca in moldova sau rusia.

      Apreciază

      • daniel said, on mai 24, 2012 at 1:30 pm

        Ba eu cred ca sansele pe care le avem cu anti-ecumenismul sunt mai mici decat cele pe care am putea sa le avem cu anti-homosexualitatea.

        Apreciază

  4. Alexandru(Fulger) said, on mai 24, 2012 at 1:19 pm

    Parerea mea este ca am putea sa ne inspiram din fluturasul anti-homosexualitate din Moldova. Ar avea un impact puternic asupra populatiei daca ar vedea ce plan au homosexuali.

    Apreciază

  5. Marius said, on mai 24, 2012 at 1:34 pm

    Din pacate observ in din ce in ce mai multe filme ca se promoveaza ideea de homosexualitate ca fiind ceva normal. Chiar daca sa zicem ca filmele nu au legatura cu subiectul in sine, trebuie sa fie cate un un caracter in film care este sau are cunostinte homo. Sa ne pazeasca Dumnezeu!

    Apreciază

  6. daniel said, on mai 24, 2012 at 1:35 pm

    Ar trebui sa cuprinda, tot asa,explicatii despre ce inseamna si ce se urmareste, citate din sfintii parinti si din parintii contemporani, precum si pasajul din scriptura cu distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora cu explicatiile de rigoare.

    Apreciază

    • LEGIONARUL said, on mai 24, 2012 at 2:18 pm

      Pai sunt de folos Basil-„saccsiv” , 2 zile cat am lipsit, era sa ti se scufunde corabia! Se vede mana puternica, la carma corabiei!

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 24, 2012 at 3:49 pm

        LEGIONARUL

        Uita-te si tu ce-au comentat fratii si compara cu ce ai postat tu la aceasta tema.

        Tu ori iti bati joc, ori ai misiune, ori esti aiurit.

        Cand am postat propunerea de fluturas anti ecumenism cu ce ai venit? Ai strigat insa cu majuscule la fluturasul final anti ecumenism, cum ca nu-i bun, ca ai tu unul dar nu ni-l arati si i-ai dat nota 4 Danutzei. Iar acum ce faci?

        Cred ca te voi pune din nou la spam, caci nu esti de nici un folos, ba din contra.

        Apreciază

  7. Partizanu said, on mai 24, 2012 at 2:03 pm

    Cred ca asta spune multe. http://cersipamantromanesc.wordpress.com/2012/04/21/secretul-relatiei-proaste-dintre-brejnev-si-ceausescu-2/ Daca romanul nu invata din istorie inseamna ca trebuie sa o repete.

    Apreciază

  8. mel said, on mai 24, 2012 at 2:11 pm

    Cred ca ar trebui pusa problema cu mult calm si nu cu ura, pt ca in fond asta este o problema de sanatate psihica orcine ce ar sustine! Cred ca ar trebui subliniata ideea de intelegere si sprijin ca si persoane cu probleme de sanatate, insa si pus acentul pe ceea ce este firesc si normal lasat de la Dumnezeu si ca ei nu sunt o normalitate. Ca putem sa intelegem acest lucru ca si o boala, insa doar atat! Manifestarea lor este impotriva firii nu putem sa acceptam acest lucru ca fiind firesc si normal.

    Apreciază

  9. blue said, on mai 24, 2012 at 2:27 pm

    In primul rand trebuie asezat sus, boldat si cu ghilimele, citatul din Sfanta Scriptura referitor la sfarsitul cetatilor Sodoma si Gomora, culminand cu „Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul.”
    Apoi trebuie explicat in cuvinte simple ca starea de normalitate a speciei, asa cum a creat-o Dumnezeu, este aceea in care o femeie si un barbat formeaza o familie crestina, dand nastere la urmasi. Orice alta „combinatie” este degeneranta si antihristica.
    In final trebuie enumerate motivele ( in putine cuvinte dar clare, accesibile tuturor, mai ales tinerilor ) pentru care aceasta practica satanica este promovata in societatea contemporana. Si eventual adaugat un citat dintr-un Parinte in viata cu autoritate morala absoluta.

    Apreciază

  10. blue said, on mai 24, 2012 at 2:32 pm

    Fluturasul din Moldova este foarte bun, dar prea complex pentru mintile simple usor pervertibile. Ideea este sa fie citit si inteles de cat mai multi. De aceea cuvintele accesibile si clare ar trebui sa constituie baza.

    Apreciază

  11. Elena C. said, on mai 24, 2012 at 3:12 pm

    Ca în orice alt subiect atât de delicat , cum e subiectul homosexualităţii, trebuie mai întâi să se aducă nişte argumente solide , creştineşti dar şi ştiinţifice – de ce homosexualitatea e o anormalitate? Ce se urmăreşte cu promovarea aceasta pe scară largă ce poarta masca ”drepturilor omului” şi a ”toleranţei” între oameni?. Oamenii nu mai cred în afirmaţii de genul ” sodomia, homosexualitatea sunt păcate foarte urâcioase în faţa lui Dumnezeu pentru care omul îşi va da sufletul gheenei ”. Fiind atât de îndoctrinaţi, mulţi oameni văd o exagerare din partea Bisericii în toată treaba asta, argumentele duhovniceşti nu prea mai fac faţă întrebărilor omului modern dacă ele nu sunt insoţite şi de argumente concrete.
    Chiar era un articol foarte folositor în revista ” Familia Ortodoxă” , un interviu acordat domnului Virgiliu Gheorghe în nr. 7 din 2011, ” De ce s-a ajuns la divorţ? ” în care apare şi acest subiect.

    Apreciază

  12. minionita said, on mai 24, 2012 at 8:40 pm

    In primul rand ar trebui pornit de la ideea ca totul ni se ingaduie ( in limitele prevazute de lege ) dar nu orice ne este de folos. Practicile sexuale nenaturale si desfraul au o trasatura comuna, aceea ca omul cauta placerea dincolo de restrictiile impuse de natura, rasa si religie. Daca ne raportam strict la obtinerea placerii, drepturile unei persoane nu trebuie sa fie mai presus de drepturile alteia. Iar aici mi se pare ca manifestul celor de la Provita are niste idei interesante, caci ar trebui subliniat faptul ca dpdv legal si juridic, fara discernamant nu exista libertatea de a alege orientarea sexuala asa ca dreptul pedofilului echivaleaza cu incalcarea drepturilor copilului de a opta pentru ce fel de viata sexuala doreste, o legalizare a violului. Argumentele referitoare la legatura homosexualitatii cu pedofilia ( parintele nu trebuie sa il considere competitor!?!?!?!?pe cel care ii molesteaza copilul ) ar putea trezi la realitate unii parinti. Si ar trebui facuta distinctia intre argumente strict legale si cele religioase adica independent de dorintele noastre, de modul in care ne justificam in fata celorlalti si a noastra, de circumstante etc. comiterea anumitor fapte e pacat si uraciune in fata lui Dumnezeu. El este cel care a hotarat iar argumentele noastre nu au valoare, pentru ca nu e o negociere de genul mai dau eu, mai lasi si tu si ne intalnim pe la mijloc.

    Apreciază

  13. lorena said, on mai 24, 2012 at 9:47 pm

    Blugii stramti sunt pe atat de periculosi pe cat sunt de frumosi. Medicii atrag atentia asupra faptului ca acest tip de pantaloni pot provoca leziuni la nivelul nervilor.
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/227925/medici-blugii-stramti-sunt-periculosi.html?utm_source=newsletter-alert-20120524&utm_medium=email&utm_content=alert-20120524&utm_campaign=Newsletter-Alert

    Apreciază

  14. Elena C. said, on mai 25, 2012 at 7:22 pm

    Îmi permiteţi să mai adaug o opinie şi o sugestie personală. Un fluturaş ACUM nu o să rezolve total această problemă. Ideea este bună în esenţa ei, ne trebuie ceva complex: o abordare din punct de vedere creştinesc dar şi ştiinţific să spunem. Problema la care vreau să ajung este faptul că ar trebui să se insiste mai mult, noi toţi trebuie să insistăm, să depunem rezistenţă constantă. Uşor de zis, mai greu de pus în practică.
    Ideea mea este aceea de a ne implica TOŢI. Cum? Să spunem că s-a realizat fluturaşul… ar fi bine şi chiar indicat ca acesta să apară cu binecuvântarea unei feţe bisericeşti pentru a nu isca polemici.
    Apoi, foarte important, mi-aş dori ca acest fluturaş să fie trimis prin e-mail sau mai simplu, să fie postat aici pe site , şi cine se simte ortodox responsabil, să descarce fila respectivă şi să o xeroxeze sau să o tragă la imprimantă, apoi să le împartă tuturor cunoscuţilor : la serviciu, la şcoală, rudelor, la biserică ; adică să fie răspândită cam peste tot.
    Domnule Administrator, cum apreciaţi această idee?

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 25, 2012 at 7:30 pm

      Elena C.

      Asa am procedam si cu fluturasii ceilalti. I-am postat, apoi fiecare dupa puteri i-a multiplicat si imprastiat.

      Apreciază

  15. oarecare said, on mai 27, 2012 at 10:13 pm

    ar merge si asta:

    Pentru a se lamuri si contemporanii nostri despre homosexualitate, o marturie contemporana, fragment din „Iannis cel nebun pentru Hristos” atunci cand Constantin (homosexualul si povestitorul acestui fragment) îl invită pe Iannis acasa la el deoarece îl deranja din practicarea păcatelor:

    „Ca să nu mai lungesc vorba, m-am hotărât să-l invit pe Iannis-nebunul acasa la mine…

    De îndată ce i-am deschis, a spus:
    -Binecuvântat să fii, Constantine, în veacul de acum și în cel ce va să fie.

    Pentru prima dată auzeam un asemenea salut, însă tot pentru prima dată l-am auzit vorbind și pe demonul care se cuibărise înlăuntrul meu:

    -Ai venit si aici în casa mea, nebunule, ca să mă alungi? Nu sunt singur, ci am împreună cu mine trei sute șaizeci și cinci de prieteni. Eu nu am să plec. Pleacă tu, pentru că altfel am să te omor!

    Atunci Iannis a ridicat deasupra mea o cruce și a spus:

    -În numele Sfintei Treimi celei de o ființă…

    Din clipa aceea nu am mai auzit nimic altceva, pentru că am leșinat. Când mi-am venit în sine, l-am văzut pe Iannis cum mă privea zâmbind. Simțeam o mare bucuriecă se află acolo, însă nu puteam să-mi dau seama din ce pricină…

    … Eu socoteam povești tot ceea ce spunea despre demoni. Credeam că sunt născociri ale preoților și ale religiei, ca să sperie lumea și să câștige ușor bani, să poată duce un trai mai bun, să se îmbogățească și ale asemenea. Și iată că acum eram martor al lucrării lor ucigașe asupra omului…”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.