SACCSIV – blog ortodox

AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incearca sa nu-l faca cunoscut?

Posted in Parintele Amfilohie by saccsiv on septembrie 23, 2010

   Partea a doua o puteti asculta pe blogul fratelui Mircea Puscasu:

Părintele Amfilohie de la Diaconeşti – Cuvinte cu putere multă

   De remarcat raspunsul pe care cei de la razboi intru cuvant i l-au dat fratelui, la rubrica de comentarii a articolului lor, despre care am scris la EDIFICATOR – La o intrebare clara, daca vor lua sau nu ACTELE CU CIP, RAZBOI INTRU CUVANT raspund: „Evident ca suntem dispusi sa respectam legile care nu contravin poruncilor dumnezeiesti” … Asadar, LE VOR LUA:

@Mircea Puscasu: nu putem aproba comentariul deoarece contine un cuvant inregistrat al parintelui Amfilohie de anul trecut de la pomenirea Sf. Mc. Valeriu si pe care parintele nu era de acord sa fie publicat pe internet. Ar trebui sa il intrebati acest lucru, asa cum am facut si noi, anul trecut. Parintele era foarte suparat ca s-a procedat asa cu sfintia sa. Asta daca nu vreti sa ii creati dificultati gratuit, dupa modelul brevetat de “curajosul” Saccsiv care ii raspandea, sfidator, un cuvant al parintelui Mihail Stanciu desi acesta din urma nu i-a dat binecuvantare pentru acest lucru.

   Este vorba despre o predica de acum un an si jumatate:

AUDIO: Exceptionala predica a parintelui MIHAIL STANCIU … de pe vremea cand era aidoma „bloggerilor isterici anti-sistem”

   Trebuie subliniat ca parintele Mihail Stanciu m-a amenintat sa sterg acea postare:

N-AM VRUT SA LOVESC IN PARINTELE IUSTIN PARVU. Punct

   Si a facut-o probabil in speranta ca va uita lumea de vechiul sau discurs anti SISTEM, in conditiile in care cel actual este diametral opus:

Despre MUCENICIE. Pomenirea Sfintilor Adrian si Natalia, sotia sa. De ce nu sunt de acord cu spusele parintelui MIHAIL STANCIU: „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului” …

   In inregistrarea de mai sus cu parintele Amfilohie, la minutul 8 se exprima cat se poate de clar:

   „Tacerea aceasta este foare periculoasa pentru noi”

   Si repeta ideea la min.9: „Este mare crima tacerea aceasta” si min. 10 „De ce ne temem atat de mult?”.

   Mai mult, ieromonahul Amfilohie Brânza de la manastirea Diaconesti a vorbit raspicat despre chestiuni asemanatoare si in alte conferinte:

VIDEO: Parintele Amfilohie despre masonerie si evrei

   Va vine prin urmare sa credeti spusele razboincilor? Mie nu. Si nu este prima data cand procedeaza astfel. Cand am postat articolul AUDIO (si transcriptul) – Parintele ADRIAN FAGETEANU despre PATRIARHUL DANIEL: „acest diavol care e Patriarhul ecumenismului”, atat razboinicii, cat si parintele Mihail, m-au contactat pentru a-mi cere sa sterg postarea, sub acelasi pretext.

   De ce de la o vreme se straduie acestia sa ascunda adevarul? Pentru ca de doua luni s-au inhamat la o sinistra lucrare: aceea de a nega orice legatura intre activitatea ELITELOR si vremurile apocaliptice ce bat la usi. Si se straduie sa ascunda faptul ca ELITELE pregatesc terenul pentru venirea antihristului, pentru a „demonstra” ca nu exista nici o legatura intre cipuri si … semnul fiarei.

   Simplu.

    

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 23, 2010 at 3:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. agerstress said, on septembrie 23, 2010 at 5:21 pm

    Nu cred ca Parintele Amfilohie s-ar teme de „dificultati gratuite”. Daca s-ar fi temut de reactia sistemului politic si a sectei masonice cu toate increngaturile ei (inclusiv prin administratia bisericii) nu ar fi vorbit atat de ferm si cu atata putere impotriva acestora inca de pe vremea cand altii faceau „ciocul mic” si bagau capul in nisip… pana la „panza freatica”.
    Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l fereasca de vrasmasi!

    Daca cei de la „razboi intru cuvant” au gasit o scuza politicoasa pentru a pune lumina sub obroc sa nu fie ranita (?!?) cumva de intuneric… incep sa ma intreb cat de mare le este credinta in Dumnezeu. Sigur, daca ma-ntreb eu nu ajuta cu nimic, ar fi spre folosul lor sa se opreasca putin din avantul pe care si l-au luat intr-o directie sau alta si sa cugete ei insisi la toate acestea. Sunt convins ca nimeni dintre noi nu-i vrea pierduti sub forma sau alta si inca refuz sa cred ca neantelegerile dintre ortodocsi ar fi alimentate de ura, ci mai degraba de ravna pentru adevar. Pacat ca unii nu pot vedea lucruri care sunt atat de evidente (cum ar fi implicatiile actelor biometrice cu indosarierea electronica cu tot, jocurile masoneriei, sistemul politic ridicat pe temelii si pe invataturi vadit malefice, etc.)

    Apreciază

  3. Diego said, on septembrie 23, 2010 at 6:48 pm

    Antihristul nu e adus in lume de elitele iudeo-masonice, ci de pacate … … Ceausesc demoleaza bisericle! Nu Ceausescu, ma, pacatele!
    Sa nu judecam timpurile lumeste, ci duhovniceaste, dupa nivelul pacatelor si al apostazie.

    Apreciază

  4. Flavian said, on septembrie 23, 2010 at 7:04 pm

    Si eu am evlavie la lucrarile Parintelui Amfilohie din acesti ani.
    Si ii mai doresc sa se vindece si de Purici.

    Apreciază

  5. admin said, on septembrie 23, 2010 at 7:53 pm

    Tot Parintele Amfilohie ne vorbeste despre: CURAJUL MARTURISIRII

    Apreciază

  6. fanu said, on septembrie 23, 2010 at 7:54 pm

    Doamne ajută că avem UN astfel de mărturisitor curajos în BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ

    Apreciază

  7. admin said, on septembrie 23, 2010 at 7:55 pm

    cat si despre UE

    Apreciază

  8. […] AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incear… […]

    Apreciază

  9. […] AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incear… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.