SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Piesele rock anti NOUA ORDINE MONDIALA sunt chiar ceea ce par?

Posted in GAMMA RAY, MEGADETH, MINISTRY, NOUA ORDINE MONDIALA, rock by saccsiv on februarie 19, 2010

   Iata-i pe cei de la MINISTRY cu piesa New World Order

   Ce mai promoveaza ei? Aflati ascultand Psalm 69

   Iata-i si pe MEGADETH cu New World Order

   Daca nu ati inteles bine mesajul din piesa, ascultati-l pe Dave Mustaine, solistul trupei, intervievat de Alex Jones :

   Cititi va rog si:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Acestea sunt cele mai cunoscute piese “anti NOUA ORDINE MONDIALA”. Ce au inteles ei din SISTEM? Cam tot atat cat deja celebrul sinucigas din Austin:

Care ar fi semnificatia mesajului explicativ lasat de autorul atacului din Austin? 

   Adica exact cat trebuie pentru a pregati mentalul multora pentru:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   In incheiere, iata-i pe ratacitii de la GAMMA RAY cu New World Order

   Dar nu-i de mirare, caci din rock nu poate iesi ceva bun:

VIDEO: ROCK si CRESTINISM

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 19, 2010 at 9:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ROrtodox said, on februarie 20, 2010 at 12:07 am

    cum poate cineva sa asculte asa ceva … am tinut psalmu` timp de 2-3 min si am cedat nervos .. din rest nu am mai ascultat deloc .. si vreu sa spun ca ascultam ore intregi de hip`hop – underground, dnb, jungle si nu aveam nimic .. astea te fac sa te simti .. aghh ….

    Apreciază

  3. Nea Anderthal said, on februarie 20, 2010 at 5:58 am

    …cred ca a fost o mica greseala de tipar: „rock si CRETINISM”,asa mai merge.Spun asta deoarece doar UN CRETIN(sunt cam dur aici) ar putea crede ca asa ceva este adevarat si placut lui Dumnezeu !
    ps: va urma apoi „sodomie si creTinism”..etc..vedeti ce a spus recent sodomitul ala de Elton John despre Hristos !De ce nu ia biserica nici o atitudine ?

    Apreciază

  4. uncrestinortodox2 said, on februarie 20, 2010 at 9:54 am

    Asta este muzică satanistă pe faţă. În rock poartă numele de black metal. Unii fac şi ritualuri satanice în timpul unei astfel de melodii, cum este „Psalm 69”. Pentru cei ce nu cred, îi invit să caute videoclipurile celor de la „Cradle of filth”…

    Apreciază

  5. u.b bc3 said, on februarie 20, 2010 at 11:37 am

    nici o data nu mia placut rock de cand sunt pe pamant,eu cred ca house a intrecut rocku la fani,doua surori gemene,eu na-m inteles nici o data rocku cum de are asa multi fani decat restul stiluri de muzica.rocku contra masonerie e la vrajeala,cum ar suna draci contra draci ! draci sa bat intre ei care sa acapareaza mai multi oamnei!

    Apreciază

  6. u.b bc3 said, on februarie 20, 2010 at 11:51 am

    rortodox: ti-am dat raspunsul de la subiectul ( tudor gheorghe e mason? comentul despre moldoveni) astept raspuns….!!!

    Apreciază

    • ROrtodox said, on februarie 20, 2010 at 2:10 pm

      ai dreptate .. oltenii sunt putin mai colerici .. dar oricum .. cele mai mari zone unde au trait sfinti sunt N Moldovei si N Olteniei .. totul depinde de cum ne tinem in frau pornirile .. unii fac fata cu brio sa nu injure in niciun moment .. iar altii injura si cand sunt singuri, aiurea. In final depinde de noi .. bine, si de educatie, a .. si de ce citim ( ma refer la reviste + ziare ) ( eu nu citesc d`astea ), cam atat, bine .. si de ce privim la TV depinde ( ma refer la ” divertisment ” ) ( nici pe aici nu m`as incadra ), .. si muzica pe care o preferam, .. filme. Toate astea, intr`un fel sau altul construiesc limbajul unui om.
      Si ar mai fi o problema, oltenii au o dorinta inascuta de a epata .. si fiecare o face cum poate.

      Apreciază

  7. nana said, on februarie 20, 2010 at 12:04 pm

    Doamne, mainilor acelor oameni , pe care le flutura spre ,,idolii” lor formeaza semnul diavolului; cu cata frenezie se duc spre el , parca ar fi hipnotizati… de fapt chiar sunt hipnotizati !

    Apreciază

  8. adris1919 said, on februarie 20, 2010 at 6:58 pm

    Eu nu stiu cum poate cineva normal la cap sa asculte mai mult de 5 secunde mizeriile astea hard, trash sau cum s-o mai fi numind. ORIBIL! Nici cand n-aveam traba cu ortodoxia nu puteam suporta zgomotele alea dracesti. Serios, nu poti sa fii normal (in sensul de sanatos) si sa-ti placa porcariile alea. Am avut un coleg de serviciu care asculta numai porcarii de astea. Un anormal neintegrabil, dezinteresat de absolut orice lucru din lumea reala (palpabila) care-l inconjura; ne-am chinuit vreo 4 ani toti colegii sa-l invatam ceva meserie, dar de fiecare data venea total nepregatit, cu lucrarile nefacute, iar cand il luau sefii la intrebari venea cu raspunsul pe un ton halucinant de calm: „data viitoare voi fi mai informat si mai pregatit”, dar nici macar nu clintea un fir de par ca sa faca ceva. A mers din sanctiune in sanctiune, saracul. Probabil muzica asta determina stari asemanatoare celor produse de droguri. ORIBIL!
    Saccsiv, mai bine sterge articolul!

    Apreciază

    • Idei pentru Viaţă said, on martie 21, 2014 at 8:43 pm

      Sa-mi fie cu iertare, daca poate jignesc pe cineva, dar… Nu va repeziti sa judecati, ca numai Domnul poate sa stie ce-i cu viata omului si ce-i in inima lui. Poate incercati cu multe sfortari sa ascultati sau, mai bine zis, sa cititi atent lirica acestor piese (care de altfel sunt cu mult mai explicite, decat multe alte piese inofensive). Plus la aceasta sunt din unul din genurile cele mai grele: http://www.youtube.com/watch?v=VGTplYkLdOU sau http://www.youtube.com/watch?v=AQj4djP4xuA sau shttp://www.youtube.com/watch?v=v3BMvFPSo_I… Exemple din astea sunt o multime, in ciuda existentei altor trupe, care, intr-adevar promoveaza voit sau nestiut lucruri periculoase omului. (exemplele din acest articol sunt tocmai astfel de trupe, care-s mai populare si de care ati auzit, facandu-va cate o parere nu tocmai corecta despre toti oamenii care asculta asa ceva.) Si poate veti fi mai indulgenti cu unii din fratii vostri, si poate vi se vor deschide mai larg ochii, ca sa vedeti mai mult din lucrarea Domnului, si sa fiti mai cu bagare de seama ca cuvintele voastre sa nu amarasca vreun frate, care, ascultand astfel de muzica, nu este numaidecat satanist, nespalat s.a.m.d in ochii vostri, dar ar putea sa stea mai stoic in apararea Ortodoxiei decat voi. Necunoscute sunt caile Domnului!!! Doamne ajuta!!!

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 21, 2014 at 8:57 pm

        Idei pentru Viaţă

        Esti tare ratacit. Imi amintesti de nudistii ce si-au facut „biserica”.

        Apreciază

  9. u.b bc3 said, on februarie 20, 2010 at 9:03 pm

    rortodox: multumesc pentru raspuns; k

    Apreciază

  10. Baszu said, on februarie 22, 2010 at 8:02 am

    Stiti ce ma nedumereste? Lipsa voastra de toleranta si obtuzitatea gandirii! Si eu sunt crestin ortodox, merg la biserica, imi dau silinta sa fac doar fapte placute Domnului si sa-mi iubesc aproapele (pana la urma despre asta e vorba, nu?). Dar de aici si la a cataloga tot ceea ce mie nu-mi place ca fiind satanic, e cale lunga… Mai ramane sa-mi spuneti ca si muzica simfonica o fi de sorginte satanica! Ma intreb daca considerati a fi satanic si „white metal”-ul? Ca sunt anumite trupe rock care transmit un mesaj care nu e pe gustul crestinilor sunt de acord. Eu, de exemplu, nu ascult asemenea trupe. Le ignor pur si simplu. Ar mai fi tare multe de spus… Parca Domnul a spus sa nu-i judecam pe altii si nici sa fim noi primii care aruncam cu piatra, nu? La judecata de apoi, cand vom fi intrebati daca am iubit in viata destul, ce veti raspunde? Pacea fie cu voi!
    P.S. @adris1919 – Poate ai dreptate si sunt nebun. Iti multumesc de consideratii. Stii ce spune diavolul despre vanitate? Cercetaza putin. Nu de alta, dar mi se pare ca posezi din plin. Dar despre diversitatea indivizilor ai auzit? I rest my case. Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 22, 2010 at 10:18 am

      Baszu

      Mi-a placut enorm rock-ul. Iar daca tu mergi pe calea ortodoxiei, vei ajunge sa nu-l mai asculti.

      Multi folosesc istoria cu aruncatul pietrei dupa cum le convine. Nu uitati insa, ca respectiva femeie adultera s-a pocait.

      Apreciază

      • Baszu said, on februarie 22, 2010 at 11:05 am

        Asculta de exemplu piesa (si versurile ei): Michael Kiske – When You’re Down On Your Knees si spune-mi cam cat de satanista e. Asta apropos de pocainta… Se pare ca doar punctul vostru de vedere e cel corect. Ca Asa vreti voi. Pace!

        Apreciază

  11. […] VIDEO: Piesele rock anti NOUA ORDINE MONDIALA sunt chiar ceea ce par? […]

    Apreciază

  12. Mirific said, on iulie 3, 2010 at 6:45 pm

    Despre muzica clasica ce parere aveti?

    Apreciază

  13. […] Un cititor a postat urmatorul comentariu la articolul VIDEO: Piesele rock anti NOUA ORDINE MONDIALA sunt chiar ceea ce par?: […]

    Apreciază

  14. cristian said, on decembrie 10, 2015 at 5:10 pm

    NIHIL SINE DEO.Totul dar absolut totul este ingaduit de Dumnezeu pe aceasta pagina a fratelui nostru plecat de ani buni dintre noi,in urma unui stupid accident,Florin Stuparu,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.