SACCSIV – blog ortodox

CORECTITUDINEA POLITICA = DICTATURA URACIUNII. “Crăciun Fericit!” a fost inlocuit cu “Urari de Sezon!”. Iisus nu trebuie mentionat in scoli ca sa nu ofenseze. Daca spui ca sodomia e un pacat, poti ajunge la puscarie …

Posted in DISCRIMINARE, politica corecta by saccsiv on decembrie 19, 2010

Citez din articolul Corectitudinea politica ne ameninta drepturile si libertatea:

Ziuaveche.ro vă prezintă un articol incendiar publicat de editorialistul Peter Worthington în ziarul canadian Toronto Sun. Un text cu atât mai actual în această perioadă, cu cât tratează inclusiv punerea la index a Sărbătorii Naşterii Domnului sub pretextul de a nu-i ofensa pe cei de alte confesiuni.

Când a vorbit la lansarea noii sale cărţi, Ghosts of Europe (Fantomele Europei), autoarea Anna Porter a remarcat cum oamenii din estul Europei  sunt mult mai pasionaţi de “libertate” decât cei ca noi, care ne-am născut în libertate.

Deşi este poate de înţeles, este neliniştitor.

Avertismentul lui Thomas Jefferson, cum că “preţul libertăţii este vigilenţa permanentă”, nu prea are ecou în societatea canadiană aşa cum are în America.

Constituţia canadiană, datând de la Actul Britanico-Nord American, subliniază că scopul Confederaţiei este “pacea, ordinea şi buna guvernare”. “Libertatea”, despre care noi presupunem că este asigurată, abia este menţionată.

Americanii, pe de altă parte, sunt foarte preocupaţi de “libertate” – a lor şi, ocazional, a altora.

Campaniile electorale din cele două ţări diferă: politicienii canadieni preferă să se axeze pe “pace”, în vreme ce americanii se concentrează pe “libertate”.

Amândouă sunt de dorit, dar se ating pe căi diferite.

Care dintre libertăţile apărate în sistemul nostru democratic este mai preţioasă? Mulţi ar spune că libertatea cuvântului este cheia celorlalte libertăţi. Alţii ar putea spune că libertatea religioasă. Alţii, libertatea presei.

Toate aceste libertăţi sunt sub asediu în zilele noastre. Legislaţia anti-discriminare interzice vorbirea prea liberă, în vreme ce libertatea religioasă este pusă sub semnul întrebării de anumite grupări religioase. Prudenţa, dacă nu chiar laşitatea, sunt principiile după care conduc presa.

Cea mai mare şi mai importantă libertate pe care o societate o poate îmbrăţisa este libertatea de a nu fi de acord.

O tendinţă tot mai accentuată în ţările democratice face să devină tot mai dificil (dacă nu chiar periculos) să fii în dezacord cu opiniile majoritare. Altfel spus, corecte politic.

Priviţi la dezbaterile privind schimbarea climei şi la hărţuirea la care sunt supuşi oamenii de ştiinţă care nu sunt de acord sau pun sub semnul întrebării teoria încălzirii globale!

Când a fost secretarul mediului, David Miliband, fratele noului lider al Partidului Laburist, a declarat “închisă” dezbaterea ştiinţifică asupra schimbărilor climatice. Oamenii de ştiinţă sceptici au fost echivalaţi cu negaţioniştii Holocaustului.

Aşa cum arată revista britanică The Spectator: “Fără libertatea de a întreba şi a dezbate, ştiinţa nu poate înflori”. Raţiunea este înlocuită de timorare.

Am devenit atât de sensibili din punct de vedere cultural, încât Melanie Phillips scrie în The Spectator: “Anumite grupuri victimizate se bucură de un fel de statut de Specii Protejate, nu trebuie niciodată ofensate”. Aici intră minorităţile etnice, mamele singure, musulmanii, homosexualii etc.

Partidul laburist de guvernământ în Marea Britanie are chiar un aşa numit Equity Act, care plasează sub incidenţă penală orice insultă la adresa cuiva.

Îmi aduc aminte cum fermierul şi jurnalistul britanic Robin Page a fost condamnat la închisoare pe motiv de “instigare la ură rasială” pentru un discurs împotriva legilor anti-vânătoare la un târg din Gloucestershire în 2002.

“În cazul în care vreunul dintre dumneavoastră este sensibil şi uşor de ofensat, vă rog plecaţi să daţi o tură în jurul lacului şi întoarceţi-vă când termin. Dacă este cineva negru, vegetarian, musulman, refugiat, şchiop, lesbiană, şofer de camion, atunci aţi putea fi ofensaţi, pentru că pretind aceleaşi drepturi pe care dumneavoastră le-aţi obţinut deja”.

În 2008, poliţia i-a plătit daune pentru detenţie nedreaptă.

Astăzi, Iisus nu trebuie menţionat în şcoli ca să nu ofenseze. Chiar şi urarea “Crăciun Fericit!” a fost transformat în “Urări de Sezon!”. Prostituatele s-au transformat în “lucrătoare comerciale ale sexului”.

În parte este vorba de corectitudine politică scăpată de sub control, dar în esenţă e o slăbire a libertăţii de a nu fi de acord, a libertăţii de a contrazice.

Regimurile totalitare nu pun prea mare preţ pe ceea ce gândeşti, atâta timp cât îţi ţii gândurile pentru tine şi nu le exprimi. Pedepsele draconice pentru contrazicere sau dezacord public îi menţin pe tirani la putere. Or, în cazul democraţiilor, frica de a nu fi de acord poate duce la lipsa libertăţii şi la impunerea despotismului.

Comentariu saccsiv:
In articolul Thought police muscle up in Britain din The Australian se enumera cateva exemple ce atesta faptul ca desi in Marea Britanie nu sunt lagare de concentrare sau gulaguri, politia primind puteri fara precedent de natura sa dicteze modul de a gandi al cetatenilor britanici si de a pedepsi aspru orice dizidenta, insula s-a transformat intr-o prefigurare a modelului sinistru al societatii planetare de maine.

Nikolai Bukharin spunea ca una din principalele sarcini ale revolutiei bolsevice era modificarea psihologiei maselor. Marea Britanie nu este bolsevica, insa campania inceputa pentru schimbarea psihologiei va crea o noua specie: Homo britannicus. Si aceasta pe fata.

Guvernantii au impus o legislatie ce va incrimina glumele catalogate a fi “incorect politic” si ii va pedepsi de “faptuitori” cu pana la 7 ani de inchisoare.

Autorul articolului a colectat in ultimii 10 ani o suma impresionanta de rapoarte ale unor cazuri de pedepse draconice (incluzand si stari de arest ale unor copii) pentru infractiuni impotriva corectitudinii politice. Iata cateva exemple:

Codie Stott, o eleva in varsta de 14, dupa ce a fost repartizata pentru realizarea unui proiect scolar intr-un grup de copii asiatici vorbitori ai limbii urdu, din care unul singur stia engleza, a rugat-o pe profesoara s-o mute intr-un grup in care sa se inteleaga si ea cu colegii. Reactia cadrului didactic a fost crancena, tipand la ea, a acuzat-o de rasism si a anuntat politia. Dupa cateva zile a fost ridicata si dusa la sectie unde a fost amprentata, fotografiata, interogata si apoi incarcerata intr-o celula timp de 3 ore si jumatate.

Intr-o cearta in curtea scolii, un copil de 11 ani i-a spus altuia de 10 ani ca este “sconcs”. Cel de 10 ani i-a raspuns zicandu-i „bin Laden”, suficient pentru a fi arestat si trimis in fata unui judecator, care insa a spus ca este un non-sens inceperea penala impotriva unui copil din motive de corectitudine politica, adaugand ca exista infraciuni majore in societate pentru care politia nu se deranjeaza atata.

Basil Brush, un papusar de la o emisiune televizata pentru copii a fost investigat de catre politie caci a facut o gluma despre tigani. BBC a hotarat ca comportamentul sau a fost necorespunzator si a asigurat politia ca va interzice difuzarea episodului respectiv.

Incepand cu 2009, parintii crestini si musulmani au fost amenintati cu urmarirea penala in cazul in care au obiectii fata de lectiile in care se promoveaza casatoria intre homosexuali sau adoptia de copii de catre acestia.

In ultimele luni au fost nenumarate cazurile de oameni ce si-au pierdut locurile de munca din scoli, spitale sau alte institutii din motive religioase. Mai grav este ca se procedeaza precum in timpul celei mai negre perioade a comunismului, prin tradari ale unor conversatii private … Celebru este cazul asistentei Caroline Petrie care l-a intrebat pe un pacient daca doreste sa se roage pentru el. Acesta a spus unui coleg al ei, care si-a facut mai apoi “datoria de cetatean”.

Lui Jennie Cain i s-a impus sa-i interzica fiicei sale de cinci ani sa mai vorbeasca despre Iisus in scoala in care aceasta lucra. In momentul in care s-a aflat de catre autoritatile scolare de un e-mail privat al mamei, in care cerea membrilor bisericii sa se roage, acesta a fost acuzata de abatere profesionala,

Dupa cum lesne se poate observa, sub acoperirea politicii corecte, SISTEMUL are cateva tinte clare: promovarea sodomiei, distrugerea conceptului de familie traditionala, a patriotismului, prigoana impotriva crestinilor, intr-un cuvant, urmareste realizarea punct cu punct a doctrinei iluminatilor:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Bertrand Russell spunea in 1953:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Si tot el in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

„Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

Iata unul din efectele acestui plan, pe care il recunosc chiar specialistii englezi:

Moartea familiei traditionale

Toate acestea se petrec sub ochii nostri in insula de peste Canalul Manecii si trebuie sa reprezinte un semnal de alarma, un avertisment catre toate natiunile pentru a intelege ca aceeasi soarta le paste si pe ele. De fapt, viata pe intreaga planeta va deveni cu mult mai grea decat cea din Marea Britanie contemporana.

Cititi va rog si:

MAREA BRITANIE, din ce in ce mai tacanita: Colindele de Craciun vor fi „interzise” din cauza pericolelor reprezentate de straini …

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

Marea Britanie reprezinta o culme, insa plaga sa raspandit in toate tarile demonocratice:

Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta – rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism si multe altele”

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

Crestin arestat de un politist comunitar homosexual deoarece a declarat ca sodomia este un pacat …

New York: CRESTIN ARESTAT deoarece S-A RUGAT in liniste in parc PENTRU HOMOSEXUALII participanti la o parada …

VIDEO (si trascriptul): Tata arestat pentru ca si-a botezat fiica

Asadar, in scolile unor state exportatoare de „democratie”, Iisus nu trebuie mentionat, ca sa nu ofenseze. In schimb sunt promovate spurcaciunile:

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

Cat de curand in Romania va fi cu mult mai rau. Noi insa sa strigam adevarul, caci suntem ortodocsi, nu umerase. Sa urmam exemplul marilor duhovnici si nu al patriarhului sau politicienilor:

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 19, 2010 at 6:00 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • intrus117 said, on decembrie 19, 2010 at 3:32 pm

      Cateaua si curva de Gaga distruge un Mos Craciun pe scena cu tocul pantofului dupa ce initial a tras cu dictii de el incercand sa-l rupa :

      Apreciază

  2. fanu said, on decembrie 19, 2010 at 7:16 am

    nu mi pasă de corectitudinea lor politică, sodoma şi gomora sunt sminteli şi NIMENI NU MĂ POATE OBLIGA SĂ SPUN ALTCEVA

    Apreciază

  3. simona said, on decembrie 19, 2010 at 9:53 am

    ”Razboi impotriva Craciunului” in USA.

    Apreciază

  4. adris said, on decembrie 19, 2010 at 2:19 pm

    Amin!

    Apreciază

  5. agerstress said, on decembrie 19, 2010 at 2:55 pm

    Noi ne pregatim zilele acestea pentru o sarbatoare cu mult mai presus de toate framantarile lumii acesteia. Sa lasam toti acesti indraciti sa se agite pe dinafara si „sa fiarba in suc propriu” ca tot le place lor expresia iar noi sa cantam cateva colinde crestine.
    Primiti cu colindul? Am venit cu o echipa aleasa de colindatori:

    *(atat de frumos suna cantate cu glas curat de copil: Cleopatra Stratan)

    *(dupa parerea mea cea mai buna interpretare de catre un artist matur: Paula Seling)

    *(Stefan Hrusca – „un pom cu flori” al colindelor romanesti)

    *(si o interpretare tulburatoare a unui cor manastiresc: corul de maici al manastirii Diaconesti)
    http://www.crestinortodox.ro/colinde-audio-colinde-craciun/manastirea-diaconesti-colinde-vechi-colinde/la-viflaim-s-nascut-1969.html

    Sa va umple inimile de Lumina, Adevar si bucurie aceasta sarbatoare sfanta! Cel ce cu greu si-a gasit culcus intr-o iesle cu 2000 de ani in urma, sa fie primit in inimile noastre.

    _____
    Va recomand cu caldura albumele de colinde ale acestor interpreti. Toate sunt frumoase si cu greu am ales doar cateva.

    Apreciat de 1 persoană

  6. marius said, on decembrie 19, 2010 at 3:43 pm

    Un frumos buchet de colinde ortodoxe (382 de colinde) il puteti descarca de aici:

    http://www.postaonline.ro/ctglfuxq3dat/Colinde.zip.html

    Fisierele sunt valabile timp de 10 zile, transmiteti si altora link-ul

    Doamne ajuta!

    v Anghelos

    v Ansamblul Cununita

    v Ansamblul Folcloric Tara Vrancei

    v Brasov

    v Corala Trinitas

    v Corul Euterpeison

    v Corul Madrigal

    v Cristian Pomohaci

    v Maria Butila

    v Grup Psaltic Deisis

    v Grupul Coral Flori de iarna

    v Harmonia

    v Hermina Zakarias

    v Nicolae Furdui Iancu

    v Nicolae Muresan

    v Pastorala

    v Sava Negrean

    v Ioan Berci

    v Symbol

    v Teofania

    v Veta Biris

    v Ionut Fulea

    Apreciază

  7. Fulger said, on decembrie 19, 2010 at 5:11 pm

    Bine zici Saccsiv suntem o tara de ortodocsi care trebuie sa fie unita , impreuna am reusit sa scoatem reclama red bull de la televizor. Mai ziceam daca eram in America sau alte tari de apus ca nu aveam cum sa reusim pentru ca sunt multe secte si catolici care sunt in trend cu lumea.Dar suntem in Romania o tara plina de ortodocsi care nu trebuie sa fie umilita de elite si sa luptam si sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne ajute sa reusim in acesta lupta cu diavolul.Doamne Ajuta!

    Apreciază

  8. Aurora said, on decembrie 19, 2010 at 5:39 pm

    Oricat s-ar stradui Uraciunea Europeana, nu poate sa ni-l scoata pe Hristos din inimi. Noi sa ne bucuram de sarbatorea Nasterii Domnului si sa ne rugam si pentru acesti rataciti sa vina la lumina Adevarului !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.