SACCSIV – blog ortodox

Olanda: STATUL LE-A FURAT LA DOUA ROMANCE COPIII, pentru ca statul modern e stapan pe copii nostri. E unul din punctele doctrinei NOII ORDINI MONDIALE

Posted in Olanda by saccsiv on noiembrie 9, 2011

Iata ce aflam din articolul Olandezii sunt de neclintit. Motivul pentru care doua femei din Romania si-au pierdut copii:

In timp ce doua romance plang disperate ca olandezii le-au confiscat micutii, raspunsul dat de cei care au facut asta, nu lasa loc de interpretare: „Statul isi protejeaza cetatenii inca de la nastere”.

Potrivit legilor din Olanda, asistentii sociali pot decide cu usurinta in baza unor criterii vagi daca un prunc are conditii bune in casa parintilor sai. Daca strainii considera ca nu, cel mic este plasat intr-o alta familie pana cand mama si tatal din acte demonstreaza ca pot avea grija de el. Procedurile dureaza insa, foarte mult.

Aveam copilul in brate, mi-au smuls baiatul din brate si au plecat„, a povestit Florica Silea, una dintre mamel aflate in aceasta situatie.

Va spun ca nu mai pot sa traiesc fara el, e greu sa fii mama si, nu din vina ta, sa iti fie luat de la piept„, a spus si cealalta mama, Carmn Popescu.
Aceste doua romance trec de ceva timp prin drama vietii. Bebelusii lor au fost luati de Protectia Copilului din Olanda, iar oficialii acestui stat explica sec deciziile:

Ceea ce nu poate fi in regula ar putea fi locuinta in care unde intoarce mama. Sau ca banii nu ajung pentru intretinerea micutilor sau poate un mediu violent in familie, tensiuni intre parinti„, a explicat Richard Bakker, purtator de cuvant Protectia Copiilor Olanda.

Asa ca pruncul Floricai a ajuns, la 48 de ore de la venirea pe lume, in bratele unor straini. Va sta trei luni in aceasta familie timp in care are loc o ancheta. Olandezii vor sa afle daca au parintii naturali o locuinta adecvata? Au bani suficienti? Si mai ales ce inseamna bani suficienti?

Legislatia din Olanda este nepermis de vaga, permite o interpretare a situatiei de fapt – locative, financiare, a relatiilor familiale, astfel incat abuzuri pot sa apara oricand, este o actiune abuziva sa desparti un copil de mama la nastere„, a punctat Renatte Weber, specialist in drept international.

Cei de la Ministerul de Externe, la care apeleaza orice roman aflat in dificulatate cand este peste granite, precizeaza:

Situatiile de acest gen sunt tratate in mod individual, de la caz la caz(…). Nu se poate in niciun caz vorbi despre un fenomen generalizat si nicidecum despre un caracter discriminatoriu fata de cettenii romani„.

Asadar, nu numai romanii saraci risca sa isi piarda copiii in Olanda. Ce trebuie sa stie toti cei care traiesc acolo? Daca ajung in aceasta situatie, in primul rand isi angajeaza un avocat. Desigur, daca au si bani sa ii achite onorariul.

Chiar daca CEDO le da dreptate mamicilor aflate intr-o astfel de situatie, nimeni nu mai poate da inapoi timpul pierdut. Care in primele zile, luni de viata pot insemna enorm pentru dezvoltarea ulterioara a relatiei dintre copil si cea care l-a adus pe lume.

Comentariu saccsiv:

Pai daca statul lui peste prajit „isi protejeaza cetatenii inca de la nastere”, de ce nu le ajuta pe acele mame, daca tot i se nazare ca nu pot oferi conditii pentru cresterea unui copil? Simplu, pentru ca statul nu protejeaza familia.

Sub diverse pretexte si alte state iti pot fura copii:

Suedia: I S-A LUAT COPILUL caci il educa acasa si nu l-a vaccinat. Apoi A FOST ARESTAT caci l-a tinut o noapte acasa. SISTEMUL ii permitea doar o ora la cinci saptamani …

Articolul zilei (08.06.2009): ANGLIA SCRANTITA – Unei mame i se refuza dreptul de a fi mama pe motiv ca este prea proasta

MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food
SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere, deoarece „nu este suficient de inteligenta” …

Unei familii i s-au luat copii deoarece erau prea grasi

VIDEO – MAREA BRITANIE: Li s-a luat copilul pentru că refuzau să îi dea ciocolată!

   Si unde pot ajunge acesti copii? In cupluri de homosexuali:

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece considera ca homosexualitatea este un pacat … Al doilea pas: CRESTINILOR LI SE VOR LUA COPII, din acelasi motiv?

   Sau are „grija” statul de ei:

VIDEO: In timp ce unii risca puscaria daca au grija de copii vecinilor, iata ce ABUZURI SEXUALE MONSTRUOASE fac unii din angajatii SISTEMULUI

VIDEO: In timp ce unui cuplu i s-au luat copii deoarece i-au fotografiat in baie, mass-media promoveaza desfraul pentru … copii

De ce toate acestea? Deoarece statul modern pune in practica, cu din in ce mai multa indarjire, punctele doctrinei NOII ORDINI MONDIALE, asa cum a fost aceasta gandita acum peste 200 de ani. Iar unul din puncte suna cam asa:

Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor)

Cititi va rog si:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 9, 2011 at 7:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 9, 2011 at 7:30 pm

    10 ani au trecut de la 911 si ei au ajuns asa de ,,grijuli” pentru noi.

    Apreciază

    • Alexandru(Fulger) said, on noiembrie 9, 2011 at 7:36 pm

      Un lucru care ma uimit foarte mult este o aplicatie a softului pentru telefoane android de spionare a vecinilor care pur si simplu mi-a aparut cand am activat wirlessul si spunea ca poti sa iti spionezi vecini pentru o siguranta mai mare pentru tine si vecini tai , de stiut cum functioneaza nu stiu pentru ca am inchis imediat aplicatia.
      Un lucru e cert, elitele trebuie sa stie totul despre noi prin orice metoda.

      Apreciază

      • studentperole said, on noiembrie 10, 2011 at 8:15 am

        Saccsiv a publicat un articol legat de spionarea prin wireless. Din cate imi amintesc, radiatiile de la wireless se reflecta de orice corp din cladire, inclusiv oameni. Softul respectiv poate fi de acest gen, avand prestabilita forma umana in memorie, si vezi practic unde se afla vecinul, „direct prin zid”

        Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on noiembrie 9, 2011 at 7:36 pm

    DESPRE RAPIREA DE CATRE STAT A COPIILOR PENTRU INDOCTRINARE – PROFETIILE SAPTAMANII MARI

    Profeţiile săptămânii mari

    Alte texte, Documente străvechi şi Profeţii din Trecut, provenind din Biblioteca Secretă a Vaticanului, prezintă toate, secolul nostru ca fiind acela care va trebui să cunoască apariţia acestor evenimente sub o Guvernare Mondială a antihristului. Printre mai multe Documente verificate, există unul care rezumă foarte bine mai multe Texte ale Trecutului, într-o asemenea manieră încât nu mai este necesar să luăm la cunoştinţă pe fiecare dintre ele pentru a~ne forma o idee clară despre ceea ce vor fi nevoiţi să înfrunte toţi cei ce vor rămâne fideli principiilor Creştine. Cât despre ceilalţi, toţi ceilalţi, aceştia vor face parte din Noua Ordine Mondială. Asupra acestei chestiuni, textele sunt mai mult decât limpezi.

    Documentul respectiv este rezultatul mai multor anchete pe parcursul altor Texte şi profeţii. Ca rezultat ne dezvăluie o imagine completă şi niciodată până în momentul de faţă pusă la dispoziţia publicului despre condiţiile de viaţă sub domnia antihristului. Acest document este cunoscut sub denumirea de „PROFEŢIILE SĂPTĂMÂNII MARI”.

    Trebuie să precizăm că toată Istoria Creştinismului este asemenea unei copii la indigo a vieţii lui Iisus Hristos. Primii două mii de ani ai Creştinismului, Trei ani de Viaţă publică a lui Hristos, Săptămâna Mare şi Duminica Paştilor. Iată ce afirmă aceste Profeţii:

    Nu te lăsa pradă somnului, om din viitor, fiindcă Semnele lui Dumnezeu nu au fost date nici visătorilor, nici nechibzuiţilor. S-a spus că Domnul tău va veni iar Vremea când El va veni la fiecare dintre voi, în chip neaşteptat; va fi o perioadă a Istoriei în timpul căreia cei mai mulţi dintre oameni au să fie adormiţi.

    Fiţi atenţi la toate Semnele; înţelegeţi sensul profund al Patimii Lui, fiindcă aceasta ascunde Pecetea Divină a Mântuirii voastre.

    Închide-ţi ochii către lume; acoperă-ţi urechile cu mâinile şi opreşte-te din vorbirea zadarnică, fiindcă Dumnezeul tău are să încredinţeze ceva sufletului tău chinuit şi însingurat.

    Va veni o zi când Iisus va fi aclamat în felurite ţări şi chiar şi în faţa mai multor Împărăţii în acelaşi timp. Păzeşte-te de ziua aceea!

    Teme-te pe bună dreptate de ziua aceea, dacă atunci te vei găsi sub imperiul păcatului şi te vei bucura de a fi astfel Dar dacă, dimpotrivă, eşti un adevărat slujitor al lui Dumnezeu, atunci bucură-te pentru că ziua izbăvirii tale este aproape.

    Când aclamaţiile se vor fi risipit atunci va veni, ,,Noaptea Nopţilor’’, „Trădarea Trădărilor” împotriva Creştinătăţii, în momentul în care Duminica Floriilor va sfinţi În acele zile, oamenilor le va fi dat să trăiască tot ceea ce poate fi mai trist. Iuda va renaşte din adâncuri, pentru un scurt răstimp. Orice vor putea atunci adevăraţii Creştini să folosească împotriva blasfemiei, paharul trăirii infamiei veacurilor va trebui să fie băut până la drojdii.

    Apoi, după „Noaptea de pe Muntele Măslinilor”, urmată imediat de arestare, noaptea va acoperi atunci toată omenirea, în timp ce mulţi Cârmuitori îşi vor trăda propriul sânge precum şi propria carne Dar această Noapte va cunoaşte şi câţiva Creştini, mai rari, murind vitejeşte împreună cu Cârmuitorii lor, ca martiri. Pentru aceasta, ei vor fi câteva dintre cele mai strălucitoare pietre preţioase din coroana Domnului lor.

    Încă o dată, Petru se va lepăda de trei ori de a fi fost un adevărat ucenic al lui Iisus, în vreme ce o mare parte din Creştinătate, va părăsi pentru un timp calea adevăratei credinţe. Şi ei se vor lepăda de credinţa lor, cu trei prilejuri însemnate. Atunci, noaptea îşi va urma cursul; vremurile înrobirii se vor întinde peste tot.

    Nu fi necugetat. Nu te lăsa mânat de mândrie, crezând că vei fi apărat de aceste întâmplări cumplite pentru că duci o viaţă de bun creştin, sau că vei scăpa de Cruce fiindcă te-ai umplut de tot felul de mulţumiri faţă de tine însuţi, printre care şi aceea de a te socoti asemenea unui sfânt. Nu îţi aminteşti ce i-a cerut într-o zi Domnul aceluia care se credea un adevărat credincios întru Dumnezeu? şi ce să mai spunem despre primele secole ale Bisericii, când adevăraţii creştini mureau în toate felurile pentru Credinţa lor? Erau cu toţii smintiţi, sau se înşelau, preferând să fie sfâşiaţi de fiarele sălbatice în faţa unei gloate care îi insulta şi râdea de ei? Nu fii necugetat!

    În faţa Marelui Preot al falsului Ierusalim de atunci la Roma, Creştinii acelor vremuri tulburi vor trebui să răspundă pentru Credinţa părinţilor lor în care continuă să creadă. Vor fi târâţi de la Marele Preot la Caiafa, unde vor fi înjosiţi, luaţi în râs, acoperiţi de scuipături, apoi acuzaţi de înaltă trădare pentru că li se va aminti viaţa lor trecută de violenţă şi de trădare împotriva omenirii. Vor fi arestaţi şi acuzaţi de vrăjitorie, fiindcă părinţii lor vor fi făptuit miracole de-a lungul istoriei; acuzaţi de mii de ori de ucidere, fiindcă părinţii lor vor fi exterminat triburi în numele Crucii de-a lungul istoriei; acuzaţi de a fi răspândit false credinţe, fiindcă părinţii lor le vor fi propovăduit mulţimilor că Iisus a fost singurul şi adevăratul Dumnezeu al universului; acuzaţi de idolatrie, fiindcă vor crede că Iisus este Dumnezeu; şi acuzaţi de perversiuni împotriva propriilor lor copii fiindcă îi vor fi învăţat valorile creştine ale trecutului.

    Pentru toate acestea, vor fi lipsiţi de libertate, în timp ce copiii le vor răpiţi pentru a fi daţi ca ucenici în familiile bogate care vor împărtăşi credinţele noii împărăţii.

    Încă o dată, nu fii necugetat ! La fel cum Creştinătatea a prins aripi la Roma, persecuţiile vor pornii tot de la Roma, fiindcă în acele vremuri Biserica va fi răsturnată faţă de ea însăţi. La fel cum s-a mai întâmplat, va fi aşa fiindcă aleşii vor fi primii care să-şi dea sângele pentru Domnul lor. Petru şi Pavel vor muri la Roma pentru plăcerea gloatei pervertite.

    Reprezentanţii religioşi ai tenebrelor vor fi atât de exasperaţi de umilinţa şi Credinţa de neabătut ale discipolilor lui Petru şi Pavel, încât îşi vor pierde toate mijloacele. Îi vor da aşa dar pe mâna lui Ponţius Pilat al împărăţiei lor religioase. În palatul lui, aceşti dintâi adevăraţi credincioşi vor fi judecaţi pentru crime de care niciodată nu le-au făptuit.

    Pentru a le slăbi credinţa şi curajul, ca şi pentru a le face plăcere Preoţilor Templului acelor Timpurii, acel ambasador al Împăratului îi va supune torturilor de tot felul, unele mai insidioase decât altele, căci vor fi născocite în scopul de a frânge voinţa. Acolo vor fi biciuiţi şi umiliţi în toate chipurile cu putinţă. În sfârşit, vor fi încoronaţi cu Cununa de Spini a Timpurilor şi vor avea de suferit în suflet, chinul de a vedea mulţimile respingându-l pe Iisus ca singură cale a Mântuirii lor.

    Astfel arătaţi în faţa gloatelor de necredincioşi, cu carnea sfârtecată, vor suferii de părăsirea din partea familiilor, a prietenilor din trecut şi a propriului lor popor. Toate acele mulţimi turbate de mânie vor prefera să depună jurământ în faţa reprezentanţilor antihristului care, încă odată, se va spăla pe mâini de sângele lor. Începând din acea zi unică va fi interzis, de către noua Monarhie, să se dea un pahar cu apă oricui, căci în acele vremuri, Caritatea va fi fost întemniţată într-o nouă epocă glacială.

    Îngreunaţi de povara Crucii, vor urca pe drumul Calvarului, unde gloata îi va copleşi cu turbarea lor fără margini. De trei ori Creştinătatea va cădea în genunchi, dar tot de trei ori se va ridica într-o acceptare totală a destinului ei.

    Ajunsă pe culmea Calvarului, va avea mâinile crucificate pentru că, atunci, lumea va fi lipsită de milă; picioarele îi vor fi crucificate fiindcă se va interzice să se aducă mulţimilor Cuvântul lui Dumnezeu. Apoi, trupul acestei Creştinătăţi va fi răstignit pe Cruce, fiindcă va trebui să servească drept pildă mulţimilor pervertite din noua Împărăţie.

    După aceea, va veni Timpul secetei, când toată Creştinătatea va fi lipsită de Prezenta lui Dumnezeu.

    Nu va avea parte decât de vorbe amare şi de o izolare absolută de restul lumi.

    La fel cum a spus Iisus: „Tată, de ce m-ai părăsit?”‚Creştinătatea va trăi părăsirea totală, în seama ei însăşi, fără nici o mângâiere.

    Apoi, lancea îi va străpunge Coasta din care se vor scurge o picătură de sânge şi o picătură de apă, fiindcă atunci şi ea va trebui să aştepte moartea fără nici o certitudine dinainte că Dumnezeu Tatăl se va lăsa atins, pentru ca apoi să-şi lase Braţul să cadă asupra omenirii.

    Preţ de un timp nemăsurat o tăcere grea va acoperi atunci tot întinsul pământului. Din Vinerea Mare până în Ultimul ceas al Sâmbetei Mari, chiar înaintea Duminicii Paştilor, omenirea va fi acoperită de o întunecime grea, vreme de trei zile şi trei nopţi în care Dumnezeu îi va pedepsi, El însuşi pe oameni. Antihristul va fi azvârlit în infern, pe când peste tot pe pământ orice construcţie omenească purtând un singur grăunte de trufie va fi nimicită. Suferinţele oamenilor vor fi atunci pe măsura relelor lor lăuntrice. În acele vremuri, pământul va semăna cu un enorm cimitir, un deşert fără orizonturi. Numai aceia

    care-şi vor fi păstrat eroic în adâncul lor înşile adevărata Credinţă în Iisus Hristos, Credinţa primilor martiri ai Bisericii, Credinţa Sfinţilor, vor supravieţui Sfintei Mânii a lui Dumnezeu.

    Vai ţie, om al acelor Timpuri care-ţi vei râde de aceste profeţii, căci lipsa ta de umilinţă te va cufunda în robia greşelilor tale, fără nici o nădejde a veşniciei.

    Când se vor ivi zorile Zilei de Paşti, toţi credincioşii adevăraţi vor fi atunci reînnoiţi pe un pământ reînnoit şi dânsul. Va fi Ziua Învierii, ziua Păcii lui Dumnezeu.

    În Iubirea Sa nemărginită pentru copiii Lui, Dumnezeu nu-i va fi lăsat antihristului decât cinci Puteri asupra oamenilor. Acestea nu vor avea forţă decât peste cele cinci simţuri ale omului: „Cel al vederii, al mirosului, al atingerii, al auzului şi al gustului”. Niciodată antihristul nu va putea atinge sufletul omului, căci acesta nu îi aparţine cu nici un chip. Dar, asupra acestor ,,cinci simţuri’’, va avea deplină putere.

    Fii aşadar vigilent om al viitorului, fiindcă în acele zile de pe urmă simţurile tale îţi vor fi cei mai cumpliţi duşmani. Pentru a le atinge şi corupe, şi a face din tine sclavul său, Antihristul va născoci asemenea maşini ispititoare încât fără ajutorul lui Dumnezeu, nici chiar cei Aleşi nu se vor putea mântui. Iar dacă Timpul Timpurilor nu va fi atunci scurtat, toţi vor fi pierduţi, chiar şi cei Aleşi. În acele zile întunecate, numai cei umili vor putea rezista luminilor ispititoare ale falsei libertăţi.

    Încă o dată, nu, fi necugetat. Încă nu ai înţeles că tu eşti singura făptură a lui Dumnezeu din tot universul?

    Teme-te de simţurile tale, căci acestea te vor încătuşa pentru veşnicie. Pentru cei care nu cred decât în ei înşişi şi în nimic altceva, aceste texte străvechi vor face obiectul batjocurilor, dar de asemenea, trebuie să spunem, al unei singurătăţi atroce. Căci râsul şi aroganţa care îi însoţeşte nu au nici o putere asupra „Conştiinţei” care, numai ea, nu poate fi adormită…

    Apreciază

  4. razvanrinder said, on noiembrie 9, 2011 at 8:04 pm

    Aici este de vazut in ce conditii lucrau acele mame in Olanda. Eu am citit ca de fapt una din ele era prezenta fara niciun fel de acte pe teritoriul Olandei iar sotul ei muncea „la negru” acolo. Fara asigurari medicale, fara un venit din salariu sin probabil practicand si cea mai veche meserie din lume cred ca olandezii au facut un bine copiilor ca iau luat de la parinti.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 9, 2011 at 8:50 pm

      razvanrinder

      Prietene, te-a spalat SISTEMUL pe creier? Adica parintii erau suficienti de buni ca sa poata sta in Olanda, dar suficieni de rai ca sa aiba un copil?

      Daca statului nu-i convenea de parinti, ori ii expulza cu copil cu tot, ori ii ajuta.

      Apreciază

      • razvanrinder said, on noiembrie 10, 2011 at 1:27 pm

        Pai despre parintii copilului ce au s-a mai zis in presa? Daca tatal locuia fara forma legale in Olanda, nu cred ca el si sotia lui au mai stat prea mult pe acolo. Din articolul pe care l-am citit am inteles ca femeia a plecat din Romania cand mai avea doua saptamani pana sa nasca. Cred ca putea naste si in Romania la fel de bine cum a nascut in Olanda. Sigur, spitalele noastre nu se compara cu ale lor, dar saracia nu este diferita aici in Romania fata de Olanda. Parerea mea este ca ea s-a dus acolo mai mult pentru banii pe care statul olandez i-ar fi dat pentru copil.

        Apreciază

  5. Anda said, on noiembrie 9, 2011 at 8:13 pm

    Da locuiesc in Olanda si asta este adevarul . Sunt foarte stricti dar ce mă socheaza este ca cetățenilor olandezi toate regulile astea de tot rahatul li se par normale .

    Apreciază

    • emilian said, on noiembrie 9, 2011 at 8:38 pm

      Li se par normale aceste reguli pentru ca nu mai sunt crestini ci atei perfecti, nu mai au nimic sfant. In tara noastra cu toata coruptia inca mai sunt oameni, chiar daca nu sunt toti crestini practicanti. La ei e o societate superreglementata care se si pune in practica pentru ca au bani. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am plecat din tara si ca am ramas la saracia materiala de aici, tara noastra fiind bogata din punct de vedere spiritual.

      Apreciază

  6. peter said, on noiembrie 9, 2011 at 9:29 pm

    Olanda=sodoma

    Apreciază

  7. Dorin said, on noiembrie 9, 2011 at 10:52 pm

    Saccsiv aruncati un pic ochii pe stirea aceasta si da-ti o parere.Ce crezi despre ea.

    http://centruldio.net/wordpress/?p=1908ce

    Apreciază

    • studentperole said, on noiembrie 10, 2011 at 9:01 am

      am citit cam 70%. E interesant ce scrie autorul, insa le-a bagat pe toate la gramada intr-un singur post(imens). Merita citita informatia despre massmedia din romania (f actuala, cu demiterea lui Radu Moraru de la 10 tv) – f multe legaturi sunt facute acolo cu serviciile secrete din dif tari (MOSSAD, SIE, ex-KGB, SRI)

      Apreciază

  8. marcel said, on noiembrie 10, 2011 at 9:55 am

    in cazurile astea concrete femeile alea fac copii cu cine cade pe strada?? ale n au nici o responsabilitate??? statul in momentul cand un parinte are posibilitatea sa l creasca nu ar avea dreptul sa ia copilul ,dar acu se pune accent pe legea data de guverne nu se pune :adevarul,dreptatea,cinstea ..mai presus de niste legi de hartie,spunea acel imparat ca legile imparatesti sa se supuna celor DUMNEZEIESTI,dar astea era odata….

    Apreciază

  9. gabi said, on noiembrie 10, 2011 at 12:25 pm

    @ rzavnrinder
    Intai de toate te-as intreba daca ai copii. Pentru ca, daca ai, stii ca un parinte se lasa pe el pentru copii.
    In al doile rand, de unde pana unde e saracia un pacat? Sau o vitute? Cunosc parinti exceptionali traind intr-o mare saracie si parinti bogati care-si neglijeaza copiii, considerand ca banii pot suplini IUBIREA. De unde stii tu de cata iubire este capabila o mama, chiar saraca. Si apoi, Domnul IIsus Hristos s-a nascut intr-o iesle, in cea mai mare saracie. Asta nu-ti da de gandit de loc?
    Pacat de voi, care ati plecat din tara, va pierdeti radacinile si simtul realitatii. Singura realitate e banul. E cu adevarat trist.

    Apreciază

  10. alt Constantin said, on noiembrie 10, 2011 at 10:30 pm

    Copiii intra in „grija” statului din momentul in care sunt inregistrati.
    Ce reprezinta de fapt certificatul de nastere? Va recomand sa urmariti prezentarea lui John Harris – It’s an Illusion

    „John Harris gives us his perspective on what’s going on. He describes how we are economic slaves to a debt dependant system, notably achieved through the deception of the birth certificate and the creation of a legal fiction known as your ‘PERSON’. It is this PERSON that the government then wields it’s control upon. Although John points out that this arrangement only works when we consent.

    Unfortunately inaction is taken as consent, hence we have unwittingly surrendered our inalienable rights through identifying with the PERSON. Remember you are a human being with God given rights, all you have to do is claim them.”

    Apreciază

  11. Ana Ayana said, on noiembrie 12, 2011 at 6:38 pm

    copii sau copiii?
    puteti sa stergeti mesajul

    Apreciază

  12. asamtes said, on ianuarie 2, 2012 at 5:27 pm

    Atentie , nu fiti atotstiutori cum sint de altfel BLOG-ri din Romania…
    Luati seama la invataturile Cuviosului parinte Paisie Aghioritul care spunea lucruri frumoase in special pt. aceasta SPECIE umana cares e ricep la toate , si la blog-ari si la comentatori…
    Tot Cuviosul parinte are un cuvintd e invatatura pt cei care se cred ca TULBURA BISERICA…
    Despre cele scrise in articol mai sus si despre comentarii pot sa va spun ca bateti cimpii…
    Ce stioti voi PERSONAL despre aceste 2 mame care si-au piedut COPII?
    Oare se drogheaza sau nu , oare au casa sau nu oare au o viata demna sau NU, va spun ca nici una dintre aceste 2 mame nu a contactat biserica , niciodata din aceste 2 mame nu a fost o data la Biserica ORTODOXA ROMANA din OLANDA ( o biserica este , de 2 luni mai sint inca doua care le pastoreste un preot facind naveta intre una si alta) . Parintele prof. Ioan Dura etse ctitorul celor 3 Biserici in Olanda si cea mai veche in acest an va sarbatori 31 de ani, deci va scriu din surse sigure, deoarece parintele este din Bruxelles si l-am sunat persona sa-l intreb daca cunoaste aceste 2 cazuri…
    Nr. de telefon si adresa de email a parintelui prof. dr. Ioan Dura o gasiti aici: http://www.biserica.nl
    Atentie in viitor ATOTSTIUTORILOR si comentatorilor…
    Adevarat ca in BENELUX sint tot felul de Oraganizatii de STAT care te verifica, dar nimeni nu poate sa-ti ia copilul daca ai o casa curata si esti demn de a fi mama. Ce este mai dureros ca aceste 2 mame au copii cu OLANDEZI deci au protectie maxima, de la Organiazatiile de Protectia Copilului si Protectia Mamelor care este mult peste Organizatia de asistenti sociali….
    Domnul sa va lumineze in viitor si atentie la intorxicari de 2 parale…
    AN NOU FERICIT!

    Apreciază

  13. […] Olanda: STATUL LE-A FURAT LA DOUA ROMANCE COPII, pentru ca statul modern e stapan pe copii nostri. E… […]

    Apreciază

  14. […] MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food Olanda: STATUL LE-A FURAT LA DOUA ROMANCE COPII, pentru ca statul modern e stapan pe copii nostri. E… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.