SACCSIV – blog ortodox

Un evreu acuzat de trafic de organe. “Israelul un paria in transplantul de organe la nivel global”

Posted in EVREI, ISRAEL, TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on octombrie 29, 2011

   Iata ce aflam din articolul Organe prelevate de la imigranţi săraci din Republica Moldova şi România, vândute cu până la 120.000 de dolari de către un traficant american:

Un bărbat din New York, Levy Izhak Rosenbaum, a pledat vinovat, joi, pentru trafic de rinichi prelevaţi de la imigranţi săraci din R.Moldova, România sau Rusia pentru clienţi disperaţi din New Jersy, cărora le cerea câte 120.000 de dolari sau chiar mai mult, relatează Daily Mail, în ediţia online.

Avocaţii lui Rosenbaum, Ronald Kleinberg şi Richard Finkel, susţin că acesta nu a căutat niciodată clienţi. El a fost pur şi simplu de acord să ajute persoane bolnave disperate găsindu-le donatori de rinichi.

Aceştia susţin că donatorii găsiţi de el erau pe deplin conştienţi de ceea ce fac. Antropologul şi expertul în trafic de organe Nancy Scheper-Hughes, care a descris Israelul drept „un paria” în transplantul de organe la nivel global, a declarat în trecut că mulţi donatori erau imigranţi săraci din ţări est-europene ca R.Moldova, România şi Rusia.

Procurorii susţin că acesta cumpăra organe de la persoane vulnerabile din Israel cu doar 10.000 de dolari, după care le vindea cu cel puţin 120.000 de dolari.

„O piaţă neagă de organe umane nu este numai o ameninţare gravă la adresa sănătăţii publice, ci rezervă tratament pentru salvarea vieţii celor care îşi pot permite în detrimentul celor care nu pot. Nu vom tolera un astfel de afront la demnitatea umană”, a declarat procurorul din New Jersey Paul Fishman.

Rosenbaum riscă o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare pentru fiecare dintre capetele de acuzare, plus o amendăde 250.000 de dolari.

   Cititi va rog si:

Dezbatere privind TRANSPLANTUL (DONAREA) DE ORGANE

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 29, 2011 at 7:47 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ionel said, on octombrie 29, 2011 at 8:38 am

    http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/reclama-care-i-ar-fi-putut-jigni-pe-toti-crestinii-din-lume-de-ce-a-fost-interzisa-video.html
    Stiu ca a fost un aricol si aici despre asta, culmea…..ei sunt alte religii si au interzis-o pt ca ar fi o jignire pt crestini, noi ca popor crestin o difuzam in continuare…Fara cuvine

    Apreciază

  3. patrascu voda said, on octombrie 29, 2011 at 11:11 am

    Dar de clinica aceea de fertilizare in vitro a familiei de evrei Miron nu va amintiti?Ei sunt educati sa nu aiba respect pentru „ceilalti”, adica goimii.Ca si tiganii( dar la scara mult mai mare) ei se dedau la orice activitati care le aduc bani multi fara munca sau fara a respecta reguli: comert, bijutieri, exploatare resurse, arta,politica,notariat/avocatura.

    Apreciază

  4. […] Un evreu acuzat de trafic de organe. “Israelul un paria in transplantul de organe la nivel global… […]

    Apreciază

  5. […] Un evreu acuzat de trafic de organe. “Israelul un paria in transplantul de organe la nivel global… […]

    Apreciază

  6. […] Un evreu acuzat de trafic de organe. “Israelul un paria in transplantul de organe la nivel global… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.