SACCSIV – blog ortodox

SOLUTIE AMERICANA: Au macelarit 48 de animale salbatice, in loc sa le tranchilizeze …

Posted in ANIMALE by saccsiv on octombrie 20, 2011

Iata ce aflam din articolul Baie de sange: 48 de animale salbatice, ucise dupa ce au fost lasate libere de proprietarul lor – VIDEO

Zeci de animale sălbatice, inclusiv lei, tigri, urşi şi lupi, au fost ucise de autorităţi după ce au fost eliberate de stăpânul lor dintr-o rezervaţie privată, din zona rurală din statul american Ohio.

Poliţia şi serviciul pentru animale, responsabile cu operaţiunile, au ucis majoritatea acestor animale, ordonându-le locuitorilor să rămână în case şi impunând un cordon de securitate în jurul rezervaţiei, al cărei proprietar, Terry Thompson, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit mort în apropierea cuştilor deschise. Conform poliţiei, bărbatul s-a sinucis după ce a eliberat animalele.

Poliţia a omorât un lup, 6 urşi negri, 2 urşi grizzly, un babuin, 3 pume, 18 tigri bengalezi şi 17 lei.

„Prima noastră responsabilitate este protecţia publicului”, a declarat şeriful comitatului Muskingum, Matt Lutz, pentru cotidianul Columbus Dispatch, precizând că mai multe şcoli din zonă au fost închise.

Alerta a fost dată marţi după-amiază, când poliţia a început să primească apeluri de la persoane care au văzut animalele sălbatice în libertate.

Conform poliţiei, 48 de animale – între care urşi grizzly şi urşi negri, lupi, lei, tigri şi gheparzi – trăiau în cuşti. Zeci de alte animale, în special primate, trăiau în instalaţii acoperite şi nu au scăpat.

Proprietarul Terry Thompson fusese eliberat din închisoare cu trei săptămâni înainte, după ce a ispăşit o pedeapsă de un an de detenţie pentru posesie ilegală de arme.

Conform ziarului, agenţi ai FBI au descins la rezervaţie în iunie 2008, confiscând peste o sută de arme de foc, iar Thompson a mai fost amendat pentru că a lăsat animalele în libertate.

Comentariu saccsiv:

   Dupa cum putem observa in inregistrarea postata in articol, animalele fusesera eliberate de fapt intr-un perimetru ingradit. Asadar nu era mare inginerie ca autoritatile sa contacteze o gradina zoologica sau o asociatie specifica pentru a tranchiliza animalele. Au preferat insa macelul …

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 20, 2011 at 2:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Maria said, on octombrie 21, 2011 at 9:46 am

    Americanii macelaresc oameni si copii nevinovati in atacurile lor aeriene precum Libia ,Irac si pe unde au mai fost ,si vreti sa aiba mila de niste necuvantatoare .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.