SACCSIV – blog ortodox

Rusia se ofera sa dea bani Ciprului. Si a mai trimis si doua submarine nucleare. Tot in zona e foarte activ si Israelul … ALIANTA ANTI TURCIA: CIPRU, GRECIA, ISRAEL, RUSIA

Posted in CIPRU, RUSIA by saccsiv on septembrie 27, 2011

Iata ce aflam din articolul Rusia către Cipru: Kakaia UE? Noi vă împrumutăm, noi vă apărăm!:

Începe războiul rece ruso-turc?

Cipru negociază cu Rusia un împrumut de 2,5 miliarde de euro, cu dobândă de doar 4,5% pe an, scrie agenția Bloomberg, citată de standard.ro. Țara are nevoie de bani după ce principala termocentrală a explodat, în iulie, din cauza unui depozit de muniție confiscată. Uniunea Europeană are deja destule pe cap iar creditorii privați au cerut dobânzi de până la 14%.

Rusia este țara emergentă cu cele mai mari exporturi de capital – 60 de miliarde de dolari doar în primul semestru, iar jumătate din banii depuși în băncile cipriote aparțin, direct sau indirect unor ruși.

Însă, pe lângă motivele economice, par să existe și unele geo-politice. Rusia a trimis două submarine nucleare în zona economică a Ciprului, ca răspuns la cele trei submarine diesel-electrice turcești, care erau deja acolo. Turcia este supărată pentru că guvernul cipriot a început prospecțiunile după petrol și gaze în Marea Mediterană, și susține că de banii obținuți ar trebui să beneficieze și separatiștii turci din partea de nord a insulei.

Nu că Rusia ar avea nevoie de petrol sau de gaze, are prea multe. Însă are și plăcerea nebună de-a hărțui Turcia cât poate de mult, alăturându-se unei alianțe pestrițe – de protecție a Ciprului – din care deja fac parte Grecia și Israel.

Cititi va rog si:

Pact militar Israel – Grecia impotriva manevrelor navale si aeriene turcesti

Articolul zilei (23.09.2011): AMENINTARI RAZBOINICE intre Turcia si Cipru pentru petrolul si gazele naturale din Marea Mediterana

GRECIA a inceput saparea unui SANT DE APARARE lung de 120 km la granita cu TURCIA

 

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 27, 2011 at 9:30 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • intruder117 said, on septembrie 27, 2011 at 12:23 pm

      Stiti ce face acum Rusia?Face exact ce face su SUA, adica a pornit tiparnita la ruble…fara numar, cu aceste ruble tiparite fara acoperire cumpara EURO pe care se ofera sa-i imprumute „victimelor”, si uite asa se naste rivalul FMI, BM etc. Toate acestea inevitabil vor duce spre al trei lea razbel. Dupa razbel sa va iesi cu ideea ca banii nu mai prezinta garantie, pentru ca guvernele lumii nu respecta reguli de baza.Si uite asa apar banii virtuali , pe care „mandri” o sa-i purtam „la noi” , in diferite cipuri si toate alea.Reducand astfel la zero evaziunea fiscala, orice tranzactie de puncte va fi impozitata si monitorizata, facand din noi SCLAVUL SUPREM, neavand alternative. Nu ai puncte in cip nu cumperi…nu ai puncte , nu traiesti. Vrei sa traiesti accepta cipul, mergi la munca ..lunar automat ti se va extrage din cip toate darile : impozite ,facturi, rate etc.Mai traiesti cu ce-ti ramane, daca mai ramai cu ceva . ERA SCLAVULUI SUPREM A DEBUTAT, CU ACCEPTUL NOSTRU, AL TUTUROR NAIVILOR DE PE PAMANT.

      Apreciază

  2. Dorin said, on septembrie 27, 2011 at 9:44 am

    Eu zic ca Razboiul nu va incepe acum dar nici mult nu mai va dura .Acum se fac doar aliantele si in caz de un atac vor raspunde.Eu zic ca ai prea subestimeaza pe turci. Daca era Romania in 5 minute era facuta praf dar cu turcalai nu e de glumit.

    In caz de un razboi va incepe hasoul pe pamant venirea si dictatura lui Antihrist si toate cele se vor aduga.

    Apreciază

  3. Dorin said, on septembrie 27, 2011 at 9:50 am

    Este clar ca ne va paste un razboi foarte mare Aliante facute intre state scut antiracheta in Romania.Daca in lume este asa liniste precum ei ne prostesc sa credem…..atunci eu intreb ei pentru ce se pregatesc ….la ce le trebuie scut tancuri arme nucleare si tot felul de nenorociri .Totul e foarte clar catre ce ne indreptam dar eu cred ca din anul 2012 va incepe o noua era mondiala cu adevarat .Cert este ca ne pregatesc elitele si marionetele ceva……Au si ptr noi ceva pus deoparte.

    Apreciază

  4. mihai4 said, on septembrie 27, 2011 at 10:00 am

    Apreciază

  5. abc Marin said, on septembrie 27, 2011 at 10:39 am

    http://dss.collections.imj.org.il/isaiah

    Apreciază

  6. Ioan Dan said, on septembrie 27, 2011 at 10:59 am

    off topic
    Rog pe cel care a postat saptamana trecuta link-ul catre un documentar creationist cu un jurnalist american ce a cautat adevarul despre creatia lui Dumnezeu,timp de vreo 20 de ani, sa-l mai posteze o data. Multumesc!

    Apreciază

  7. titus said, on septembrie 27, 2011 at 11:02 am

    intelegerile astea de acum nu or sa fie prea folositoare in ww3 caci la ce boambe este acuma granitele sant fara de folos,pe 20 ianuarie antihristul face 3 ani de la incornorare si este scris ca va conduce 3 ani si 6 luni ca sef lumesc si apoi tot 3 ani si 6 luni ca sef mondial,intre ele e un pic de razboi ca sa se intample conform scripturilor sfinte

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 27, 2011 at 11:05 am

      titus

      Obama nu este antihristul. Dar tu nu vrei deloc sa pricepi.

      Apreciază

      • titus said, on septembrie 27, 2011 at 12:42 pm

        eu asa cred tu daca ai alta opinie spune ca asa e normal si ce te face sa crezi ca nu e?

        Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on septembrie 27, 2011 at 11:12 am

      Banuiesc ca te referi la Obama… Pai asta trebuia sa se intample daca avea in jur de 30 de ani. Nu cred ca Barack Obama e antihristul. Acum cica are 50 de ani.

      Apreciază

      • titus said, on septembrie 28, 2011 at 5:20 am

        pai daca sti numai a mia parte din intregul profetiilor este vina mea? cum faci tu socoteala anilor daca sfintii inca din 1965 spuneau ca antihristul e nascut? mai citeste cate ceva si nu fi ca sectarii care stiu doar o parte din crestinism! mii de scuze!!la 30 de ani intra la propovaduirea politica!! an care a fost 19992 !! stii ceva despre anul asta ? ti as mai spune dar nu vreau sa ti dau totul gratis ca nu ai sa pretuiesti,pune osu la munca un pic,pai vorbim despre razboi 3,despre apocalipsa ..si toate fara antihrist? mai iti spun o profetoe care este simetrica cu ce i s a intamplat lui Hristos: conducatorii religiosi evrei nu l au recunoscut !! si asa este profetit si despre antihrist: clerul ortodox nu l va recunoaste si va fi recunoscut de protestanti !! asa cum si paganii au crezut in Hristos iar poporul ales l a ucis..toate bune si cerceteaza caci a spune nu cred e usor,vino si tu cu solutiile tale,cu argumentele tale..nu ti este de folos daca eu sant prost ci pentru tine e bine sa fi tu destept

        Apreciază

      • titus said, on septembrie 28, 2011 at 5:23 am

        scuze e :1992,adica :jumatatea veacului 8,adica acel vestit an al sfantului Lavrentie :1979 +13 cum il scrie in profetii(sant dupa tura de noapte,scuze)

        Apreciază

    • danutza said, on septembrie 27, 2011 at 2:38 pm

      titus, mai citeste profetiile sfintilor. ai sa vezi ca mai intai va fi razboiul , apoi va aparea antihristul, dar NU ca un lider politic!!!! nu v afi razboi intre cele 2 perioade ale antihristului. 3 ani jumatate va fi un bine aparent, dupa care Dumnezeu va incuia cerurile si vor fi seceta, foamete, semne mari inc er si pe pamant.
      sanu uitam ca bunul Dumnezeu ne va trimite pe cei 2 prooroci: Ilie si Enoh sa ne vesteasca amagira antihristului. asa ca….nu obama e antihristul, chiar daca tu crezi asta. roaga-te sa-ti dezvaluie Dumnezeu adevarul si sa te induhovnicesti si atunci vei stii cand a sosit amagitorul.

      Apreciază

  8. BOTOSANEANUL ORTODOX said, on septembrie 27, 2011 at 11:11 am

    Va rugam sa dati mai departe si sa ne mobilizam sa ajutam un copil http://sansapentrudavid.wordpress.com/

    Apreciază

  9. un_mare_pacatos said, on septembrie 27, 2011 at 11:12 am

    Intr-adevar situatia de acolo este grava.Citisem acum 1 ora cateva stiri importante in limba greaca si am aflat ca in acest moment o nava turceasca de cercetare,numita Piri Reis escortata de cateva nave importante de razboi : o corveta,un KIlic cu rachete balistice si un submarin se indreapta spre locul in care se afla instalatiile de foraj ale cipriotilor. Ele se afla la doar 30 mile de acele instalatii,iar in cazul in care va ajunge la 5 mile de ele,Israelul va fi nevoit sa atace convoiul turcesc.

    Aici este stirea cea mai buna : http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24616&Itemid=139

    Am mai aflat ca este foarte probabil ca in urmatoarele 3 zile stramtoarea Bosfor sa se inchida din cauza nemultumirii a guvernului turc fata de problemele legate de Cipru.

    Apreciază

  10. Iones said, on septembrie 27, 2011 at 11:36 am

    Ca tot veni vorba de razboi lasand la o parte „profetii de ocazie”, un amic mi-a spus ca Parintele Iustin Parvu vorbeste de razboi acum in toamna.
    Informatia trebuie verificata, am primit-o si eu la randu-mi…

    Apreciază

  11. Iones said, on septembrie 27, 2011 at 12:21 pm

    Cineva din multime ii striga lui Obama ca e antihrist si ca Iisus Hristos este Dumnezeu:

    Apreciază

  12. titus said, on septembrie 27, 2011 at 12:43 pm

    http://www.youtube.com/watch?v=3VSrkh2yUHo&feature=related cineva zice ca este Dumnezeu?

    Apreciază

  13. titus said, on septembrie 27, 2011 at 12:46 pm

    frate saccsiv eu aduc argumentele care ma fac sa cred ca obama este antihristul: Sfantul IOAN MAXIMOVICI spunea in 1965 ca antihristul este deja nascut,Sfantul Averchie spune ca este negru…,spune si tu alt nume si 2 motive apoi sa continuam ca oamenii sa creada ce vor vrea ei toate bune,nu e ceva normal sa zici doar :nu cred ! ceva argumente ar trebui,dar aici tu esti sefu si nu eu

    Apreciază

    • Iones said, on septembrie 27, 2011 at 3:46 pm

      @titurs
      Frate unde ai citit ca spune Sf. Averchie despre persoana, omul antihrist ca va fi negru., chiar sunt curios, eu nu am gasit pana acuma pe nicaieri …

      Da-mi o sursa sau ceva, unde sa gasesc !

      Apreciază

      • titus said, on septembrie 28, 2011 at 5:27 am

        iohanes citeste: Apostazia si antihristul – pagina nu ti o spun ca parca esti smecheras si nu vad la ce ti foloseste tie sa sti cine e antihristul,dar daca sti sa citesti citeste in acea carte ,ca cu scrisul esti cam golanash,dar merge caci santem oameni si si eu am ras la inceput de altii,ca asa e omu :cand nu stie nimic despre subiect:rade !

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on septembrie 28, 2011 at 12:11 pm

        titus

        Esti foarte obraznic. Si pe deasupra nu stii mai nimic.

        Apreciază

      • Iones said, on septembrie 28, 2011 at 9:11 pm

        @titus
        Frate eu te-am intrebat la modul serios. Era mare greutate sa raspunzi sincer la o simpla intrebare.
        Ti s-a pare ca ai dat un raspuns mai interesant daca mi-ai adaugat cateva „epitete”…?
        Daca te-ar fi interesat cu adevarat subiectul ai fi raspuns cu totul altfel. Nu ai facut altceva decat sa ocolesti intrebarea si ai coborat la limajul ‘baietilor de cartier”. daca tot nu ti-a comvenit intrebarea puteai pur si simplu sa o eviti.
        Cum le mai place unora sa-si iroseasca timpul…

        Apreciază

    • danutza said, on septembrie 27, 2011 at 4:02 pm

      va avea 33 de ani cand se va arata, va fi incoronat ca lider mondial in templul de la ierusalim ….restul…mai cauti si tu! dar, obama Nu e antihrist!

      Apreciază

      • Iones said, on septembrie 27, 2011 at 4:43 pm

        @danutza
        Va avea 30 de ani cand „se va arata”, nu 33, adica la 30 isi va incepe „propovaduirea” ca lider de nivel mondial, cand se va face cunoscut lumii prin mijloace mass media/
        Probabil ca va fi cunoscut si dinainte ca lider politic dar nu va avea aceeasi reputatie, pana la varsta de 30 de ani…

        Asta pentru ca sa-l imite pe Hristos, asa spun Sfintii Parinti

        Sf. Efrem Sirul spune:
        Antihrist va veni la sfârşitul veacului acestuia, cu chipul blând şi smerit şi milostiv şi va petrece în pustiu, în post şi în rugăciuni, cu chipul numai (făţarnic), şi morţi va învia şi leproşi va curaţi, însă toate le va face cu năluciri. Pentru că din pustiu va veni, şi, de acolo, se va umple de toată puterea satanei, care va locui într-însul… Se mai spune ca va incerca sa-l imite pe Hristos dar nu va reusi. Va iesi la 30 de ani sa predice etc si altele. Pe langa asta va fi si om politic si va arata mare dragoste catre evrei pentru ca si el va fi evreu dar si pentru faptul ca va sti ca ei inca il asteapta pe Mesia si el se va da drept Mesia ca sa-i amageasca.

        Sf. Ioan Damaschinul spune despre antihrist:
        Se naşte, deci, din curvie, după cum am spus, este crescut în ascuns şi pe neaşteptate se răscoală, se împotriveşte şi împărăţeşte. La începutul împărăţiei lui, dar mai degrabă a tiraniei lui, ia chipul sfinţeniei, dar când ajunge stăpânitor, persecută Biserica lui Dumnezeu (Matei 24, 6-10) şi-şi face cunoscută toată răutatea lui. Va veni cu „semne şi minuni mincinoase” (2 Tesaloniceni 2, 9), înşelătoare şi nu adevărate, şi pe care cei care au slabă şi neîntărită temelia minţii, îi va înşela şi-i va despărţi de Dumnezeul cel viu, încât „să se smintească de va fi cu putinţă şi cei aleşi” (Matei 24, 24)

        @titus
        Ma intereseaza profetia Cuviosului Averchie unde spune ca omul antihrist va fi negru. Am un folder in care am adunat majoritatea profetiillor sfintilor Parinti despre vremurile din urma, dar peste profetia asta nu am dat.
        Stii cumva unde o pot gasi ?

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on septembrie 27, 2011 at 5:10 pm

        De acord cu fratele Iones. Antihristul va ,,apare” la 30 de ani si nu va fi casatorit. Nu va fi negru.

        Apreciază

      • titus said, on septembrie 28, 2011 at 5:32 am

        danutza daca ai fi citit pe blogul asta ai fi inteles ca antihrist are 2 perioade de conducere:unul de 3 ani si juma ca sef de stat si apoi dupa razbel alti 3 ani si juma ca sef de guvern mondial si te indrum sa fi mai antrenata cand pleci la razboi ca numai cu o poezie nu se face primavara,adica esti cam subtire in cunostinte dar te certi cu toate subiectele,putin smerenie daca poti ca e pentru tine,cunostintele ingamfa,mai ales cand sant putine,toate bune si fara suparari caci scopul nu este:cearta sau contrazicerea

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 28, 2011 at 10:46 am

        titus

        De fapt tu esti asa cum o descrii pe danutza.

        Apreciază

    • Lucian said, on septembrie 27, 2011 at 6:08 pm

      Frate iti dau eu un nume sa cercetezi care se incadreaza mai bine argumentelor tale si anume Maytreia Buddha sau The Christ cum isi mai zice iar acesta mai si spune ca este Hristosul si iti interpreteaza Scriptura de te zapaceste daca nu esti atent! este mulatru si extraterestru si se trage din semintia lui Dan si dupa unii se zice ca ar avea 33 de ani acum ,dar nici acesta nu inclin sa cred ca este asa ca mai bine avem rabdare si sa fim precauti si mai important e sa ne traim viata conform poruncilor lui Dumnezeu ca s-ar putea ca unii dintre noi sa nu il mai prindem pe Antihrist! Doamne miluieste-ne!

      Apreciază

      • Iones said, on septembrie 27, 2011 at 9:34 pm

        E foarte posibil ca izbugnirea celui de-al 3-lea razboi mondial sa coincida cu nasterea antihristului …
        Va da-ti seama ca nasterea unui astfel de om nu poate aduce altceva decat paguba, dezastre si tulburare.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 28, 2011 at 10:37 am

        Iones

        Sa concida doar cu nasterea? Consider ca mai degraba cu momentul imediat anterior aparitiei.

        Apreciază

  14. rum1 said, on septembrie 27, 2011 at 1:21 pm

    asti sunt nebuni? Doua tari nato isi fac alinte? In caz de razboi Romania va fi cu grecia si israel.

    Apreciază

    • titus said, on septembrie 28, 2011 at 5:34 am

      rum 1,mie imi e frica sa nu o facem prost si de data asta ca de obicei,adica mie mi se pare ca o sa ne dam la rusi si o sa ne faca nisip de plaja!!

      Apreciază

  15. ady said, on septembrie 27, 2011 at 2:16 pm

    titus, mai asteapta putin si vom vedea, eu tind sa iti dau dreptate si lui saccsiv, de aceea nu zic nimik.

    Apreciază

  16. Pr. Vasile said, on septembrie 27, 2011 at 2:35 pm

    off topic

    Cautand stiri pe net m-am gandit sa accesez siteul altermedia si am aflat cu surprindere ca si-a incetat activitatea dupa 8 ani de munca.

    Si am dat peste un link interesant
    ofensivaodal.blogspot.com/2011/09/jurgen-graf-autopsia-holocaustului.html

    Pr. Vasile

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 27, 2011 at 3:14 pm

      Pr. Vasile

      Vad ca merge.

      Apreciază

    • Adrian D. said, on noiembrie 23, 2011 at 8:47 am

      Nu merge linkul. Nu cred ca merge din cauza ca nu este intreg. A fost editat?

      Jurgen Graf stiu ca este un istoric persecutat pentru aceasta carte si locuieste undeva in exil in Europa. Nu cred ca se stie unde….

      Apreciază

  17. cosmin m said, on septembrie 27, 2011 at 2:55 pm

    a fost intrebat Parintele Paisie Aghioritul care va fi semnalul inceputului razboiului mondial. Raspunsul a fost: cand veti auzi despre schimbarea granitelor maritime. In alt loc pomeneste ca va fi primavara, la vremea spanacului.

    Apreciază

    • Iones said, on septembrie 27, 2011 at 4:08 pm

      Eu cred ca vremea spanacului e recoltatul, nu cultivatului.
      Asa cum se spune despre orice roada, fruct etc care nu e copt, ca inca nu e vremea lui, acelasi lucru este valabil si pentru spanac…

      Din cate am inteles in grecia spnacul se recolteaza de mai multe ori in anotimpuri diferite…

      Apreciază

      • c m said, on septembrie 27, 2011 at 5:22 pm

        Fiecare intelege in felul lui. Eu am facut legatura cu tema articolului. Oare Parintele Paisie a spus asa la deruta?

        Apreciază

      • Iones said, on septembrie 27, 2011 at 9:57 pm

        @c m
        Nu stiu frate, am zis si eu o parere
        esti sigur ca a zis ca va fi primavara…
        In articolul de fata nu se face referire la nici o primavara, la care articol te referi ?
        Daca tu stii sigur ca a zis de primavara, atunci e posibil sa fie asa

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.