SACCSIV – blog ortodox

O prima forma de DVD cu indemnurile anti cip ale marilor duhovnici

Posted in CIPURI, ORTODOXIE by saccsiv on septembrie 9, 2011

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 9, 2011 at 1:30 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. TheSpiritOfCaptain said, on septembrie 9, 2011 at 2:20 pm

    Foarte buna ideea fratilor !

    Aveam si eu gand sa fac mai multe CD si DVD,dar am calculatorul varza,trebuie sa iau altu,nu merg programele,nu mai am nici spatiu,trebuie trecut tot pe DVD,ordonate,si in Bibleoteca din foldere trebuie curatenie,aranjate,si toate clipurile,sa le pot urca si eu si sa le dau altora pentru folos !

    Eu am de gand sa fac DVD cu toate clipurile de pe yt ale Pr Cleopa,Pr Iustin,Pr Iustinian,Pr Sofian,etc.
    Tot ce gasim pe net,sa facem cate un DVD cu fiecare,si sa dam si gratis altora,ar fi frumos,putem da si celorlalti,sa le tragem pe DVD si sa le daruim ,poate mai trezim pe cineva !

    Asa am primit si eu de la Muntele Athos DVD cu mai multe carti si documentare de la Parintele Stefan,despre avort,cipuri,masonerie,ecumenism,o gramada de clipuri si carti incapusera acolo,toate luate de pe ent,majoritatea le stiam,le vazusem,carti ce le citisem,dar idea era extraordinara ! Gasim atatea clipuri ,atata informatie,trebuie grupata,ordonata si aranjata ….cred ca o sa incerc si eu pe viitor sa fac,si sa va dau si voua,daca va place,asa cate un fisier de asta,sa-l dati mai departe,ar putea face oricine are putina rabdare !

    Doamne ajuta !

    Apreciază

  3. Pr. Vasile said, on septembrie 9, 2011 at 3:45 pm

    Am descarcat cele doua arhive cu fisierele in format DVD, dar cred ca lipseste ceva, caci nu ruleaza meniul. Descarc acum si ultima arhiva sa vad ce materiale contine.
    Sper sa pot identifica fiecare material ce reprezinta. Si daca am toate informatiile voi edita si eu un DVD.

    Pr. Vasile

    Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 9, 2011 at 4:15 pm

      Pr. Vasile meniul a fost testat si lucreaza bine. Trebuie sa dati click putin sub optiune, cum este linia de la underline. O sa ma gandesc pentru data urmatoare la un alt meniu.

      Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 9, 2011 at 4:42 pm

      Pr. Vasile

      Inca nu. Intai sa vedem daca mai completam ceva la acesta, pe care l-am propus spre dezbatere.

      Apreciază

  4. Pr. Vasile said, on septembrie 10, 2011 at 6:12 am

    Merge greu cu transferul pe server a fisierelor. Daca vrei poti sa descarci fisierele si sa vezi continutul chiar de pe calculator. Fisierele sunt disponibile 10 zile pe server.

    Pr. Vasile

    Apreciază

  5. ayannis said, on septembrie 10, 2011 at 11:30 am

    “Viata Parintelui Gheorghe Calciu “
    “Dumnezeu mi-a dat un gand si am zis : Anuntati in toate partile ca in timpul Postului Mare , in fiecare miercuri voi tine o predica . Sapte saptamani d epost , sapte predici , in fiecare miercuri cate o predica adresata tinerilor ! “ […] “Daca ati citit Cuvintele , stiti ca fiecare a apornit d ela un temei biblic , pe care l-am pus ca moto si in jurul caruia se dezvolta predica . La fiecare predica am introdus o chemare . Si m-am rugat lui Dumnezeu sa-mi ingaduie Postul acela ca sa pot sa termin cele 7 Cuvinte .”

    http://tiny.cc/gheorghe_calciu_7cuvinte
    (a se deschide cu 7zip sau WinRar)

    Apreciază

    • GabiM. said, on septembrie 11, 2011 at 12:03 pm

      @ ayannis: Fisierul este imposibil de deschis,da eroare!Este posibil sa incerci sa il refaci? Iti multumesc anticipat! Doamne ajuta!

      Apreciază

      • ayannis said, on septembrie 11, 2011 at 2:57 pm

        Hmmm. La mine se deschide . Voi ruga pe Collaps sa ne ajute . El a pus arhiva in adresa de link . Poate nu l-am copiat eu bine … dar se deschide la mine , ar fii trebuit sa-mi dea si mie eroare . ..ma gandesc

        Apreciază

      • ayannis said, on septembrie 11, 2011 at 3:02 pm

        GabiM , ai instalat WinRar sau 7zip ? Doar cu programul acesta poti intra in arhiva …

        Apreciază

      • colaps said, on septembrie 11, 2011 at 3:06 pm

        Ai deschis cu 7zip sau WinRar ? Încearcă să mai descarci odată, poate nu a fost finalizat.

        Apreciază

  6. sfappetrupavelandrei said, on septembrie 11, 2011 at 4:03 pm

    M-am uitat şi eu pe respectivele filmuleţe. Personal mi se pare cam slăbuţ. Ştiu că am primit de la Mănăstirea Petru Vodă cd-uri cu documentare din america despre problema cip-urilor ce erau mult mai convingătoare. Din toate acele filmuleţe mi se pare că se putea pune doar acel filmuleţ în care sunt strânşi mai mulţi duhovnici ce vorbesc împotriva cipurilor în rest nu prea îşi au rostul. Eu aş mai pune emisiuni cum am primit de la Petru Vodă cum ar fi:

    http://www.youtube.com/watch?v=n4E0dj-H-rI&feature=related cu toate părţile următoare

    http://www.youtube.com/watch?v=t7DkqkbgoBU&feature=related cu toate părţile următoare

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 11, 2011 at 4:13 pm

      sfappetrupavelandrei

      Cum poti spune ca e slabut? Prietene, tu ai inteles ideea? Sunt spusele marilor duhovnici. Si atat. Nu-i un film despre cipuri. Si este necesar pentru a afla poporul ca acesti stalpi ai ortodoxiei indeamna sa nu luam nici un document cu cip. Ca sa priceapa ca nu e cum ii „invata” intrusii si naucii: cum ca de chestiunea cipurilor se preocupa cei cu „teoria conspiratiei”.

      Apreciază

      • sfappetrupavelandrei said, on septembrie 11, 2011 at 5:12 pm

        Şi de ce nu e de ajuns acel filmuleţ de vreo 10 minute în care toţi marii duhovnici vorbesc împotriva cipurilor? Mă refer la acest video: http://www.youtube.com/watch?v=9zTPynVsrbc&feature=player_embedded
        Mi se pare genial în respectivul video de pe youtube că a strâns pe marii duhovnici despre cip într-un singur filmuleţ. Acum eu să te întreb altceva: pentru cine sunt aceste dvd-uri? Nu pentru cei care nu sunt convinşi? Hai să fim serioşi: majoritatea oamenilor care au evlavie la aceşti duhovnici sunt deja convinşi să renunţe la cipuri. Ei nu mai au nevoie de alte dvd-uri. DVD-ul mă gândeam că e pentru cei care nu sunt convinşi şi care au nevoie şi de nişte motivaţii lumeşti pentru a renunţa la aceste cip-uri.

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 11, 2011 at 5:38 pm

        sfappetrupavelandrei

        Hai sa fim seriosi: majoritatea celor ce au evlavie la acesti duhovnici habar nu au ca ei indeamna sa nu acceptam cipurile.

        Apreciază

    • Florin said, on octombrie 21, 2011 at 8:48 am

      Cum pot face rost si eu de acest dvd si de celelalte 2 cd-uri care au fost la download, acestea nu mai sunt valabile la download. Am nevoie pt parintele meu duhovnic pentru a le raspindi mai multor credinciosi. Multumesc!

      Apreciază

  7. sfappetrupavelandrei said, on septembrie 11, 2011 at 5:16 pm

    Până la urmă care e scopul acelui DVD. Pentru ce vrei să-l faci? Nu ca să fie oamenii convinşi să renunţe la cip? Dacă nu acesta e motivul atunci e greşeala mea şi ignoră-mi părerea.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.