SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Hal de tineri politicieni – sexy party cu spuma la liberali

Posted in POLITICA, Romania by saccsiv on august 17, 2011

Filmuletele de mai jos sunt din categoria sexy si de aceea nu le-am postat direct.

Citez din articolul Animatoare în bikini dansând lasciv în spumă, sexy party la TNL Giurgiu | VIDEO:

Tinerii liberali din Giurgiu recidivează cu o nouă „acțiune” la piscină. Într-o înregistrare video de la ştrandul local, tinerii liberali se distrează în compania unor animatoare în bikini care dansează provocator, învăluite în spumă de baie. Președintele PNL Giurgiu, Toma Petcu, a declarat că petrecerea a fost organizată de organizația liberalilor cu fonduri strânse din cotizații.

Inregistrarea în care însemnele politice ale organziației de tineret a liberalilor din Giurgiu sunt afișate la petrecerea cu animatoare a fost prezentată de giurgiuveanul.ro

http://www.youtube.com/watch?v=MX1hZY244tw&eurl=http%3A%2F%2Fwww.evz.ro%2Fdetalii%2Fstiri%2Ftinerii-liberali-din-giurgiu-hot-party-cu-dansatoare-in-bikini-invaluite-in-spuma-941727.html&feature=player_embedded

Nu este prima petrecere din această vară a TNL Giurgiu. În urmă cu o lună a mai apărut o înregistarare cu liberalii din județ care se distrau la ştrand în compania unor fete care dansau provocator.

http://www.youtube.com/watch?v=Fy_lMdaISEk&eurl=http%3A%2F%2Fwww.evz.ro%2Fdetalii%2Fstiri%2Ftinerii-liberali-din-giurgiu-hot-party-cu-dansatoare-in-bikini-invaluite-in-spuma-941727.html&feature=player_embedded

Comentariu saccsiv:

La o emisiune televizata a intervenit un liberal cu functie importanta si a precizat ca tinerele nu erau animatoare, ci … membre ale tineretului liberal.

Iata asadar hal de viitori politicieni. Si cam ce vor curvistinele alea? Peste cativa ani sa puna mana pe ceva functii in ministere?

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 17, 2011 at 7:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fanu said, on august 17, 2011 at 7:27 pm

    http://fanu.wordpress.com/2010/10/14/demonocratia-unor-vremi-amagitoare-spre-robia-natiunii-romane/

    şi clipul cu Părintele Justin l au şters de pe you tube

    Apreciază

  3. Ramona said, on august 18, 2011 at 8:17 am

    In timp ce acestia fac ce stiu ei mai bine, conationalii fac si ei ce stiu mai bine…..
    http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/FOTO_Ungurii_sunt_intampinati_cu_-Igen-tessek-_la_Cluj_0_536346809.html

    Extras din adevarul
    „Câteva organizaţii maghiare din Cluj au iniţiat un proiect prin care cetăţenii maghiari să poată vorbi limba maternă în instituţii publice şi firme. Circa 50 de proprietari de cafenele, restaurante sau magazine din Cluj au lipit în interiorul acestora afişe cu titlul „Igen, tessék! – Da poftiţi!”, semn că au angajaţi care vorbesc limba maghiară.

    Asociaţia Claudiopolis a iniţiat un proiect cu scopul ca furnizorii de servicii din Cluj-Napoca să afişeze la vedere însemne prin care clienţii să fie anunţaţi că printre angajaţi se regăsesc şi vorbitori de limba maghiară.

    „La limba română am lipsit de la lecţia în care se explica cum trebuie să vorbeşti când îţi duci bicicleta la reparat, până când într-o zi chiar am fost nevoit să fac asta. Mi-au trebuit trei minute să mă fac înţeles cu privire la ce trebuie reparat. Atunci am fost întrebat de ce nu vorbesc limba maghiară, dacă mi-e mai uşor”, povesteşte sociologul Horváth István întâmplarea care l-a determinat să iniţieze campania „Igen, tessék! – Da poftiţi!”, idee preluată ulterior de Asociaţia Claudiopolis, Forumul Tineretului din Cluj şi Uniunea Studenţească Maghiară din Cluj.”

    Cum adica „La limba română am lipsit de la lecţia în care se explica cum trebuie să vorbeşti când îţi duci bicicleta la reparat” ? Cata imperinenta….RUSINE

    Apreciază

  4. lucy said, on august 20, 2011 at 7:20 pm

    eu cred ca nu e nimic de criticat….sunt tineri si se distreaza…daca nu o faci cand esti tanar …..cand?

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 20, 2011 at 7:24 pm

      lucy

      Dar sa n-o faci deloc, nu-ti da prin cap?

      Apreciază

      • lucy said, on august 20, 2011 at 7:42 pm

        De ce? eu in video am vazut doar atat….scuza-ma…dar cati ani ai?

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.