SACCSIV – blog ortodox

CLANURILE … De unde au bani aceste specii? NECESITATE: confiscarea averilor lor si curatirea sistemului de cei manjiti

Posted in CLANURI TIGANESTI by saccsiv on august 13, 2011

Vizionati va rog:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/814528/nunta-mare-doua-clanuri-de-tigani-din-timisoara-s-au-inrudit

Se face de la o vreme mult tam tam cu impozitarea manelistilor. Dar este doar un mic fragment al problemei. Cand se discuta aceasta tema, n-am prea auzit analistii punctand esentialul: cum au strans averile cei ce le dau bani manelistilor?

Iata-l de exemplu mai jos pe manelistul Florin Salam la Clanul Sportivilor:



Iata si ce aflam despre acest clan din articolul Roşca, liderul Clanului Sportivilor, protejat de oameni din Poliţie:

În acţiunea de anihilare a grupării infracţionale de mare violenţă ce stăpânea Braşovul şi Bucureştiul, procurorii DIICOT au făcut percheziţii simultane în şapte localităţi şi au reţinut 22 de persoane, printre care se află şi “capul” reţelei

Violenţa extremă este una dintre caracteristicile grupului mafiot cunoscut sub denumirea de “Clanul Sportivilor”, pentru a scoate bani de la victime membrii grupării folosind chiar şi electroşocurile. La anihilarea acestei reţele infracţionale au purces miercuri procurorii DIICOT, în căutarea membrilor grupului mafiot, descinzând în şapte localităţi – Braşov, Bucureşti, Deva, Râşnov, Zărneşti, Tîrgu Mureş, Medgidia. Au fost săltate pentru audieri 22 de persoane, printre care se află şi liderul clanului, Radu Cristian Roşca (32 de ani, din Bucureşti), şi “adjunctul” său, Ştefan Cheţea(34 de ani, din Braşov), toţi audiaţi la DIICOT, Serviciul Teritorial Braşov.

Surse judiciare ne-au precizat că una dintre victimele Clanului Sportivilor a fost lovită, strangulată şi electrocutată. Toate acestea pentru a o determina să plătească suma de 25.000 de euro. Aceleaşi surse au precizat că gruparea a putut stăpâni zona Braşovului şi Bucureştiul cu niţel ajutor din rândurile oamenilor legii. De altfel, pentru că Roşca şi oamenii lui s-au bucurat de “protecţia” unor oameni din Poliţie, toată acţiunea şi planul anchetei DIICOT au fost ţinute secrete. “Cel puţin cinci ani de zile, în Bucureşti nu s-a făcut nimic împotriva grupării, deşi numai în Sectorul 4 au fost o mulţime de scandaluri”, ne-au spus surse judiciare.

DIICOT ne-a informat azi că acest clan de o violenţă extremă este constituit din 16 persoane şi este coordonat de cei Ştefan Cheţea şi Radu Roşca. Acesta din urmă a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bucureşti în cursul anului 2006, pentru infracţiuni cu violenţă.

Activitatea infracţională a grupului era structurată pe două paliere infracţionale, membrii grupării fiind specializaţi în săvârşirea de infracţiuni informatice, fraude cu cărţi de credit, precum şi de infracţiuni de violenţă sau contra patrimoniului.

Preocupările infracţionale ale învinuiţilor au vizat pe de o parte săvârşirea de infracţiuni de violenţă, lipsire de libertate şi şantaj, în vederea obţinerii unor importante sume de bani.

De exemplu, în noaptea de 28/29 ianuarie 2011, una din părţile vătămate a fost lipsită de libertate, fiind ţinută timp de mai multe ore la locuinţa învinuitului Adrian Cotos, din Braşov.

Victima a fost agresată, prin aplicarea de lovituri repetate cu corpuri contondente, învinuiţii încercând chiar strangularea sau electrocutarea acesteia, pentru a o determina sa le plătească suma de 25.000 de euro.

O altă victimă a fost ameninţată cu un pistol şi lovită în mod repetat de catre învinuiţi, în timp ce se afla in locuinţa sa, pentru a plati suma de 30 000 de euro.

Învinuiţii s-au implicat şi în activităţi de skimming şi de montare a unor dispozitive artizanale pentru controlul jocurilor electronice de tip „video multigame HOT SPOT”, sens în care gruparea infracţională din Braşov a apelat la liderii grupării „Sportivilor” din municipiul Bucureşti.

În cursul lunii februarie 2011, prin montarea şi folosirea unui astfel de dispozitiv la un aparat de jocuri instalat în incinta unui bar din municipiul Braşov, învinuitul Ştefan Cheţea a generat un câştig de 12.000 de lei, potrivit DIICOT

Cercetările au fost efectuate împreună cu poliţişti din cadrul BCCO Braşov, BCCO Bucureşti, Constanţa, Mureş, SCCO Hunedoara şi cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Braşov, Poliţia municipiului Braşov.

Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către SRI şi DSOI, informează DIICOT.

Iata si o adunatura de membri ai diferitelor clanuri:

   Comentariu saccsiv:

Indubitabil, averile lor provin din activitati ce sunt o uraciune in fata bunului Dumnezeu. Cum de si-au luat un asemenea avant? Ghici ciuperca ce-i …

Orice guvern care-si zice al Romaniei are o datorie clara: sa starpeasca aceasta plaga. Sa le confiste averile si sa le dea la saraci. Sa umple casoaiele lor cu cei ce nu au unde locui.

Vorbind pe tema clanurilor, auzeam nu demult niste analisti ca speciile astea de pe la noi nici macar mafie de tip italian nu se pot numi, caci aia au cel putin un oarece cod al onoarei.

Pai nici nu sunt mafie. Sunt o mare infectie care se tot extinde din simplul motiv ca anticorpii nu-si fac datoria. Ba mai rau, fara spijinul celulelor presupus sanatoase, aceasta infectie ar dispare de la sine.

Trebuie inteles ca acesti indivizi sunt inculti, semianalfabeti, uneori aproape imbeciloizi. Au insa o istetime a sarpelui, o siretenie de sobolan oportunist. Sunt aproape total ghidati de dracii ce-i invata caile de a face bani.

Dar fara ajutorul celor din sistem, al celor oleaca scoliti, fara existenta coruptilor fara scrupule, mai nimic n-ar reusi sa faca. Ar ramane la nivel de gainarii. Aflam din cand in cand ca unii din sefii clanurilor sunt acuzati de fraude pe internet sau de fraude economice. Pai daca le pui in fata acte contabile sau un calculator, se uita ca curca in lemne. Ei insa beneficiaza de cei ce stiu cu ce se mananca astfel de activitati. Cand dau de exemplu tepe unor societati, se folosesc de „sageti”, romani albi cu ceva scoala la baza si cu oarece figura de om normal. Ca daca si-ar trimite membrii inferiori ai clanului, si s-ar afisa cu mutrele lor pocite, nu i-ar baga in seama nici cainii din curtile institutiilor. Ca raul facut de mici copii, de generatii la rand, li se imprima pe mecla si li se observa in priviri chiar si de catre cei mai naivi dintre oameni. Doar daca te uiti la ei, deja incepi sa te simti ca intr-un cosmar.

Si totusi la ei si la banii lor se uita coruptii si cei fara de al caror ajutor, repet, n-ar fi decat hoti de gaini. De aceea consider ca coruptii sunt cu mult mai rai.

Sigur, vremurile apocaliptice bat la usi, nu trebuie sa ne limitam la solutii lumesti, dar e revoltator sa vezi cum se tot dezvolta acest cancer. Apoi, daca tot vorbim de vremurile extrem de tulburi ce vor veni, inchipuiti-va cam cum vor actiona aceste specii cand se vor declansa tulburarile sociale, anarhia, razboiul, foametea. Ce jafuri, ce violuri, ce ucideri … Si modelul lor de actiune se va tot extinde, precum o pandemie, actualele clanuri devenind un soi de stapani ai bandelor mai mici. Zici ca te retragi la tara, ca sa ai pe viitor ce pune pe masa. Pai cand vor veni ciumele peste tine …

De ce nu se intreprinde nimic esential impotriva acestor clanuri? Pentru ca papusarii SISTEMULUI chiar cele de mai sus urmaresc.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 13, 2011 at 5:25 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ioan Pelasgul said, on august 13, 2011 at 5:37 pm

    Apropo, mi se pare mie sau aceste melodii sunt cantate si create OSTENTATIV:


    Apreciază

    • Ioan Pelasgul said, on august 13, 2011 at 5:38 pm

      Apreciază

    • @Daniel-George said, on august 13, 2011 at 5:47 pm


      Acestia sunt Clanul Sportivilor. Nu pustii de mai sus. Ei sunt sagetile si fratii mai mici ai celor din filmare.
      Fenomenul are o amploare mult mai serioasa decat cocalaria aceea care se vede in primul video

      Apreciază

  3. Mihai said, on august 13, 2011 at 7:38 pm

    Apoi nah…nimeni nu stie mai bine ca tine…

    Apreciază

  4. bisericadinsuflet said, on august 13, 2011 at 9:05 pm

    Fenomenul „manelismului” ca mod de viață a fost încurajat de toate forțele aflate la putere din 1990 încoace. NIMENI nu le-a cerut socoteală – decât sub formă de șpagă – și cât timp banii curgeau, infractorii erau „negustori cinstiți”.
    Acum, când acest cancer a atins imaginea de îngerași inocenți a clasei politice, se iau măsuri pentru lupta anti-infracțională (seamănă cu lupta propagandistică împotriva decăderii morale a sistemului socialist de la finele anilor ’80). Dacă nu ar fi de plâns (datorită consecințelor asupra societății), ar fi ceva foarte amuzant prin comicul demn de Caragiale.
    Această stare de fapt convine și elitelor care, prin subcultura promovată de „muzica” și obiceiurile maneliste, au tras în mlaștina iubirii de bani, avuții și plăceri o întreagă generație de tineri. Practic, din cei născuți după 1985 sunt din ce în ce mai mulți cei care admiră acest mod de viață. Ceea ce nu a reușit socialismul științific în 25 de ani, au reușit maneliștii în 20 – înlocuirea lui Dumnezeu cu o reprezentare materialistă (respectiv zeul ban).
    Așa că o analiză a fenomenului strict din punct de vedere (sub)cultural-economic-moral este incompletă, principalul plan pe care fenomenul a acționat asupra oamenilor fiind cel spiritual.

    Apreciază

  5. Raluca said, on august 14, 2011 at 10:33 am

    Bun comentariu frate sacciv!
    Numai Dumnezeu va veghea pt ca daca foamea se declansaza la cat de limitata(duhovniceste , mental) e populatia anului 2011,(nu numai in Romania) nu vei putea tu trai din munca ta la coliba. Vor veni sa te cioparteasca. Acum cand de bine de rau ne e stomacul plin tuturor si tot e un jaf generalizat ,inca nu crima generalizata. Insa aceea urmeaza. Deja aprope totul s-a furat de pe parcela unor rude care nu e chiar langa casa.
    Traim intr-un intreg cu totii, va fi vai si amar de noi toti chiar daca mai tarziu
    Cunosc si cativa bogati extrem de culti, docti, insa atei, yogini, imbratisand filosofii iudeo-atee etc (evident avere stransa cu nevrednicie).

    Apreciază

  6. Alexandru(Fulger) said, on august 14, 2011 at 9:12 pm

    Saccsiv , aceste clanuri sa vor duce o data cu suflul nuclear 🙂 Noua Ordine Mondiala va fi formata doar din sclavi in marea majoritate si rasa demonica a elitelor in frunte cu antihrist.
    Acele clanuri sunt doar niste fenomene trecatoare , cum ziceai sunt niste oameni inculti si analfabeti care nu s-ar descurca fara ajutorul sistemului corupt , cand va cadea sistemul vor cadea si ei.

    Apreciază

  7. gherasim said, on august 15, 2011 at 11:58 am

    @bisericadinsuflet,
    intr-adevar, e vorba de un atac la spiritualitatea romaneasca si ortodoxa a acestui neam. Adunarea tiganilor la marile praznice in jurul manastirilor nu este decat ATAC la spiritualitatea ortodoxa. Aparent aceste adunari sunt unele nevinovate – adica, oamenii sarbatoresc acelasi praznic dar in felul lor – iar majoritatea primesc astfel mesajul. Prezentandu-se fenomenul in aceasta nota de „nevinoviatie”, de particularitate a sarbatoririi, populatia ne-educata va prefera intotdeauna modul comod si petrecaret al praznuirii. In timp, aceasta boala va deveni traditie si uite asa vor disparea valorile spiritualitatii romanesti si ortodoxe. Nu-i nicio exagerare in ce spun! Suntem in curs de degenerare.

    @raluca,
    da, vor veni la tine pe tarla, eventual cu vreunul mic in brate, plin de jeg si muci la nas, pe pamantul muncit de tine si vor spune ca esti rau, ca esti nedrept ca nu-i dai si lui din munca ta ceva deegeaba. Nu, sa nu cunmva sa-l inviti sa munceasca ptr ca atunci esti hain de-a dreptul. Azi la praznic cine intra prin fata: tot tiganul. Cine intra de doua ptr a primi pomana: tot tiganul. Cine te facea cu ou si cu otet daca nu-i dadeai „doua” (orice), tot tiganul. Cucerirea culturala aproape s-a realizat. Cea etnica (ca numar) e pe cale. Cea politica este facuta din ’90 (presedinti si premieri „de culoare”). Suntem aproape pierduti ca neam. Ne-a mai ramas salvarea prin Biserica.

    Apreciază

  8. gherasim said, on august 15, 2011 at 12:05 pm

    @alexandru(fulger),
    inainte de ei ne vom duce noi, nu-ti fa iluzii. ei sunt pieirea noastra. lipsa noastra istorica de unitate (coeziune nationala) ne va dizolva ca neam inainte ca ei sa fie suflati de vreun abur nuclear. n-avem nici cel mai mic motiv de a brava: nu mai suntem ce am fost…daca am fost candva, ceva. personal cred ca am fost cineva, episodic, pana pe la 1848. de aici incolo, panta descendenta.

    Apreciază

  9. bisericadinsuflet said, on august 15, 2011 at 3:22 pm

    @gherasim
    Nu am vrut să folosesc sintagma „țiganizare” a României, ca să nu intru în polemici cu adepții multiculturalității „multilateral dezvoltate”, dar ei sunt reprezentanții de frunte ai „manelismului”. Vina NU ESTE A LOR! Este a celor care i-au lăsat să-și facă de cap pentru a putea arăta apoi un țap ispășitor pentru situația de corupție și decădere morală în care a fost adusă țara (cu forța – nu neapărat fizică, și manipularea este o forță).
    Toți opozanții religiilor (în special ai ortodoxiei) găsesc motive de critică „agățându-se” de ce fac sau spun cei care s-au „lipit” de religie din diverse interese, și nu de OAMENI precum părinții Argatu, Calciu, Papacioc (ca să dau doar câteva exemple). De fapt ACEȘTIA reprezintă RELIGIA!!! Restul sunt(em) doar planete care gravitează în jurul lor, captând căldura sufletească și sfaturile, ca de la un soare. Iar în mijlocul acestui univers este DUMNEZEU, în jurul căruia „ne învârtim” toți. Dar nu, asta nu contează pentru critici – contează doar ce mașină are preotul cutare și alte bârfe de acest gen.
    Dar, cu toate acestea, NOI – ADEVĂRAȚII CREȘTINI vom învinge, deoarece vom supraviețui spiritual acestor vremuri (așa cum facem de 2000 de ani). Au fost și vremuri mai grele, vor veni altele și mai și. Dar nicio motivație de ordin material nu poate convinge un „fanatic creștin” să renunțe la religia lui (bravo Constantin Brâncoveanu). De fapt acesta este ADEVĂRATUL FANATISM CREȘTIN!!!
    Manelismul, corupția, bârfa, plăcerile sunt doar câteva modalități prin care oamenii sunt trași în jos, spre mlaștina materialismului luciferian. Dar ele lucrează ca o sită prin care se cern cei cu sufletul la Dumnezeu, de pleavă. Și este motiv de bucurie pentru noi – dacă nu treci prin încercări cum te vei întări și cum îți vei da seama cât de puternic ești?

    Apreciază

  10. AutonomRadical said, on august 21, 2011 at 8:44 pm

    Autoritatile protejeaza aceste clanuri tiganesti. Motiv pentru care, astazi, un grup de nationalisti autonomi din Timisoara au facut o actiune spontana de protest prin zona centrala a orasului, unde se afla un cartier select, ocupat de tigani prin teroare sociala, falsuri in complicitate cu functionari din administratia locala.

    Pe benerul nationalistilor autonomi era scris: STOP CLANURILOR TIGANESTI! NE VREM ORASUL INAPOI! Au fost strigate mesaje impotriva sefilor clanurilor care terorizeaza timisorenii.

    A intervenit prompt politia si jandarmeria, 11 nationalisti fiind retinuti timp de cateva ore si sanctionati cu 500 de lei fiecare pentru…. instigare la dezordine sociala, asociere in acest scop s.a.

    Cu cateva zile in urma, o echipa a TVT 89 a fost atacata de clanurile de tigani de pe strada CD Loga din Timisoara. Politia, prezenta la fata locului, nu a putut face fata, aratandu-se neputincioasa si lasa in fata agresivitatii tiganilor. Desi intregistrarea reporterului agresat dovedeste ca a fost lovit de mai multe persoane, doar unul dintre atacatori a fost sanctionat contraventional.

    Grupul NAT a cerut doar aplicarea legii si eradicarea fenomenului infractional al clanurilor tiganesti. Pentru asta am fost sanctionati 11 timisoreni. Cine pe cine protejeaza in Timisoara?

    Mai multe amanunte, in zilele urmatoare, la http://www.nat88.org

    Apreciază

  11. teofil said, on septembrie 7, 2011 at 12:33 pm

    ANI si D.N.A sunt complet inutile si mincatoare de bani !! Atita timp cit ai Garda Financiara, Curte de Conturi, Politie Economica, Directie de Finante, Primarie, o alta institutie devine inutila. Trebuie doar schimbata legea platii impozitelor: la orice primarie cind trebuie sa fii luat in evidenta pentru imobil nou, teren, mijloc de transport sa ti sa ceara dovada cistigului; nu il prezinti in 30 de zile, nu inscrii proprietatea. Daca este mijloc de transport, nu circuli. Ai circulat, ca in alte tari, amenda, confiscare. Pentru cladire, nu ai voie sa o folosesti, sa locuiesti in ea, sa o vinzi,sa o inchiriezi. Daca intr-un an nu arati dovada, demolare, sau, plata unui impozit de 80-90% pe valoare. Pentru teren, sa nu il poti folosi (vinde, sa produci,sa-l inchiriezi,etc),sau plata unui impozit de 80-90% pe valoare. Veti spune ca te poti fofila: cazul matusa Tamara. Cind vine sa plateasca matusa Tamara sau altcineva pentru matusa Tamara, trebuie sa faca dovada cistigului sau a mostenirii. Se pot gasi tot felul de imbunatatiri. Pentru societatile care au ani consecutivi cu pierdere, control. Controlul trebuie facut si la societati alese aleator: cei care vin in control (1 de la Garda, 1 de Politie, 1 de la Curte, etc) sunt din alte judete decit judetul societatii. Cei care controleaza sa aiba unele avantaje (un % din valoarea amenzii -daca exista, cazare,bonus,etc).Pot inchide activitatea societatii pe o perioada. Daca societatea da in judecata statul si cistiga, plateste echipa aflata in control. Totul este sa se gaseasca vointa politica. Oamenilor din aceasta tara trebuie sa li se redea increderea in lege !. La originea cistigului trebuie sa fie munca cinstita si legal dovedita. Aceasta este legea fundamentala pentru progresul unei tari. Ginditi-va ! Totul, absolut totul, se invirte in jurul acestei legi ! Este cum am alerga toti pe culoare alaturate, pe aceeasi pista, cu acelasi echipament. Cistiga doar cel mai bine pregatit, nu cel care nu alearga si se prezinta la finis. Cu stima !

    Apreciază

  12. […] CLANURILE … De unde au bani aceste specii? NECESITATE: confiscarea averilor lor si curatirea siste… […]

    Apreciază

  13. […] CLANURILE … De unde au bani aceste specii? NECESITATE: confiscarea averilor lor si curatirea siste… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.