SACCSIV – blog ortodox

O INFORMATIE CARE SPUNE MULTE: Soros vrea sa cumpere carbunele din Kosovo

Posted in George Soros, KOSOVO by saccsiv on iulie 20, 2011

Citez din articolul O țară de lângă România se vinde. Soros vrea s-o cumpere:

S-a vizitat de mai multe ori proaspăta provincie independentă pentru a se ajunge la câteva acorduri privind minele de cărbune.

Este vorba despre delegaţii ale miliardarului american George Soros, care s-a arătat interesat să cumpere rezervele de cărbune din Kosovo. Acordul s-ar încheia cu deplina colaborare a miliardarului albanez Sahit Muja, care locuiește la ora actuală în America, la New York.
Conform unor informații publicate de Wall Street Journal, Sahit Muja, care este director al companiei Albanian Minerals, are acces la bogățiile minerale ale statului Kosovo care mai cuprind și zăcăminte de zinc, crom, aur, argint și nichel.

Mai mult, valoarea totală a rezervelor de cărbune (15 miliarde de tone) este estimată a fi de 300 de miliarde de euro.
O serie de informații publicate anul trecut de către presa sârbă arată că guvernul din Kosovo ar fi promis administrației Clinton ca acordurile de concesionare a rezervelor să fie făcute cu companii americane.

Coincidenţă sau nu, preşedintele Agenţiei de Privatizare din Kosovo este Dino Asanaj, un personaj al cărui CV este strâns legat de activităţi realizate în Statele Unite (vezi link). Mai mult, Asanaj a fost reprezentant al KLA (Kosovo Liberation Army) în Statele Unite. Conform unor informaţii publicate într-un comentariu pe blogul Wall Street Journal, KLA ar fi primit ajutoare financiare de la Fundaţia lui George Soros.
După unele estimări, provincia Kosovo are una dintre cele mai mari rezerve demonstrate de cărbune din lume. 

   Comentariu saccsiv:

Albanezii de rand ce-au visat? Ca armatele vestice le ofera un teritoriu din Serbia, doar asa, ca sunt ei frumosi? Ca se vor bucura de bogatii si vor prospera?

ELITELE si-au manat de la spate marionetele occidentale in acel ticalosit razboi din doua principale motive: 1) sa le dea o lectie sarbilor si 2) financiare.

Si-au facut-o imbinand utilul cu placutul:

Hoardele anticrestine ale soldatilor americani si kosovari scriau pe bombe „Paste Fericit” si distrugeau manastiri. O mana de bogatani, teroristi si interlopi albanezi isi faceau de cap. Iar restul erau masele de manevra.

Iar acum se aproprie ziua platii si cum necum, prin Soros sau nu, ELITELE vor pune mana pe ceea ce ii interesa de la bun inceput in Kosovo: bogatiile. Pentru o relativ scurta perioada de timp acestia si-au dat mana cu albanezii, unindu-i ura impotriva ortodoxiei. Acum gata. Kosovarii n-au dreptul sa se bucure de pamantul „lor”, caci tot goimi sunt. Doar cativa vor beneficia de o halcuta, restul va reveni stapanilor planetei inchinatori la lucifer.

Cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Evreul George Soros: “Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata”

EVREUL George Soros finanteaza campania pentru LEGALIZAREA MARIJUANEI

Evreul GEORGE SOROS pune din nou umarul la NOUA ORDINE ECONOMICA. Pe 8 aprilie va organiza o conferinta ce-si propune sa formuleze „noi reguli”, sa „reformeze sistemul monetar global”

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

GEORGE SOROS confirma folosirea pretului petrolului ca arma – video

GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

VIDEO (si transcriptul) – GEORGE SOROS: China va avea un rol important in crearea NOII ORDINI MONDIALE

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 20, 2011 at 1:14 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Liliana said, on iulie 20, 2011 at 7:57 am

    off topic

    Draga Sacciv despre campania de adoptie a copiilor promovata de protv ce parere ai? Ti se pare in regula?

    Apreciază

  3. Liliana said, on iulie 20, 2011 at 7:57 am

    off topic

    Draga Sacciv despre campania de adoptie a copiilor promovata de protv ce parere ai? Ti se pare in regula?

    Apreciază

    • patrascu voda said, on iulie 20, 2011 at 8:15 am

      Kosovo este marul otravit al Balcanilor.In pofida tuturor ororilor care s-au petrecut acolo( vezi traficul de organe patronat de prim-ministrul kosovar, macelarirea sarbilor, traficul de arme si de droguri), occidentul este extrem de binevoitor si inchide ochii. In timp ce pe militarii sarbi i-au haituit pana i-au prins si apoi i-au asasinat sau judecat la…Haga, pe albanezii kosovari nu ii deranjeaza nimeni.
      Treaba este oculta, ce sa zic.Si miza pare insula de islam care e Kosovo si care trebuie sa macine din interior
      ortodoxia .
      Dar ce ziceti de reclama desantata de pe toate posturile TV ale Golden Corporation ? Auziti, „Aur pentru Romania” si 70 mil euro pentru reparat ruine. Dar cat ia in schimb? Si tot Soros e bagat.
      Pare un pattern simplu, dar nimeni nu pare interesat sa faca lumina

      Apreciază

  4. lucian said, on iulie 20, 2011 at 8:34 am

    Off topic : Frate saccsiv am observat ca de la un timp nu se mai spreeaza cu chemtrails, cel putin aici la mine in sibiu nu am mai vazut sa se spreeze de vre-o aproape doua saptamani si inainte se sprea de 6-8 ori pe zi.
    Tu ce parere ai despre asta? Sa fie numai aici asa, sau peste tot ? Si ce au fi urmarit cu chemtrails- ul asta?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 20, 2011 at 9:27 am

      Citeste te rog articolele de la:

      https://saccsiv.wordpress.com/category/chemtrails/

      In rest, poate cand este prea cald, la acea inaltime curentii ascendenti sunt puternici si deci actiunea chemtrails este ineficienta. Si tot ineficienta este in timpul furtunii. Sau poate o fi alta explicatie.

      Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 20, 2011 at 1:26 pm

      Vara „nu se prind” cum a spus si saccsiv. Am remarcat ca primavara-toamna baga mai mult, dar degeaba, in timpul Sfintei Liturghii de Duminica sau in marile sarbatori se disipa „ca prin minune”… tocmai de aceasta le sta ortodoxia in gat ca nu pot sa isi faca de cap…

      Apreciază

    • codin said, on iulie 20, 2011 at 2:06 pm

      Da, asa este, de vreo 3 saptamani nici pe aici pe la noi nu s-a mai spreiat. Nu cred ca are legatura cu caldura deoarece si in alti ani s-a spreiat in timpul verii pe caldura foarte mare. Trebuie sa fie o explicatie. Merita gasita caci cine stie ce se coace iar.

      Apreciază

  5. sol said, on iulie 20, 2011 at 9:57 am

    si
    http://stirileprotv.ro/campanii/vreau-si-eu-parintii-mei/vreau-si-eu-parintii-mei-astazi-stirile-protv-19-00-neajunsurile-sistemului-de-adoptii.html
    ( am mai postat o data linkul acesta mai demult. mai sunt si astfel de preoti… Dumnezeu sa-i aiba in paza)

    Apreciază

  6. alfredos said, on iulie 20, 2011 at 11:16 am

    @ lucian

    spreeaza noaptea,si-au dat seama ca prea multi stiu si nu e de bine pt. ei…de prinzi cateva nopti libere pe afara in concediu,poti observa la lumina lunii cand e senin…dau cantitate mai mica,darele sunt mai mici si norii artificiali formati nu persista pana dimineata…Doamne Iisuse Hristoase ,fiul lui Dumnezeu,milueste-ne pe noi pacatosii

    Apreciază

  7. Liliana said, on iulie 20, 2011 at 11:17 am

    La campania aceasta ma refeream! Mi se pare prea agresiva campania…poate doar mi se pare!

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 20, 2011 at 1:28 pm

      Nu ti se pare deloc, vor sa ne imputineze pe toate caile posibile, Romania e un teritoriu care se pare ca vor sa il „elibereze” de locuitorii proprii…. SA NU FIE! dar pentru asta e nevoie de spovedanie dupa indreptar, post, rugaciune si mai ales schimbarea purtarii….

      Apreciază

  8. Ciprian said, on iulie 20, 2011 at 1:30 pm

    Cati ani are Soros asta? Nu ia vacanta, iese la pensie ceva ca eu m-am saturat de doritul bunurilor altora de catre el, nu stie de porunca a zecea din decalog?

    Apreciază

  9. codin said, on iulie 20, 2011 at 2:21 pm

    Da, asa este, de vreo 3 saptamani nici pe aici nu s-a mai spreiat. Nu cred ca are legatura cu caldura deoarece si in alti ani s-a spreiat in timpul verii pe caldura foarte mare. Trebuie sa fie o explicatie. Merita gasita caci cine stie ce se coace iar.

    Apreciază

  10. […] intamplare absolut intamplatoare. Ca si Madeleine Korbel Albright (nascuta Marie Jana Korbelová), George Soros, Niels Schnecker, […]

    Apreciază

  11. […] O INFORMATIE CARE SPUNE MULTE: Soros vrea sa cumpere carbunele din Kosovo […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.