SACCSIV – blog ortodox

ALESSANDRA STOICESCU (Antena 3) este adepta a KABBALAH …

Posted in ANTENA 3, KABBALAH by saccsiv on martie 21, 2011

Citez din articolul Sandra Stoicescu, adeptă a Kabbalah:

Sandra Stoicescu a devenit adeptă Kabbalah, prezentatoarea de la Antena 3 urmând să fie imaginea celei de-a doua colecţii de bijuterii Kabbalah – „Casting yourself in a favorable light”, care va fi lansată, la Bucureşti, de Thea Haimovitz, originară din Israel. În România, printre adepţii sectei se mai află:

–          Cătălin Botezatu,

–          Gianina Corondan,

–          Daniela Nane, ca să nu mai vorbim de numele celebre din străinătate:

–          Madonna,

–          Demi Moore,

–          Ashton Kutcher

–          Mick Jagger.

Iata si ce mai putem citi in articolul Alessandra Stoicescu, adeptă a Kabbalah:

Se știe că Madonna, Demi Moore, Ashton Kutcher și Mick Jagger sunt adepți ai Kabbalah. Au subscris acestei filosofii și, prin notorietatea lor, au reușit s-o facă mai cunoscută și accesibilã publicului larg. După modelul de la Hollywood, iată că şi în România Kabbalah câştigă adepţi.

Cătălin Botezatu, Gianina Corondan, Daniela Nane sau Mirela Vescan sunt doar câteva dintre vedetele care au adoptat filosofia de viaţă Kabbalah, iar mai nou a aderat la acest curent şi Alessandra Stoicescu. Vedeta va fi imaginea celei de-a doua colecţii de bijuterii Kabbalah – „Casting yourself in a favorable light” ce va fi lansată curând la Bucureşti de Thea Haimovitz, originară din Israel, dar cu origini româneşti.

Sandra a primit deja de la Thea o bijuterie-talisman din argint şi pietre semipreţioase care a fost creată special pentru ea pe care inscripţionat în ebraică mesajul „Connecting to the light”- („Conectare la lumină„, n.r.), util pentru succes în carieră şi afaceri.

Cea de-a doua colecţie de bijuterii creată de Thea şi va fi o linie specială, cu mesaje pozitive, care sunt benefice pentru persoanele care doresc să respingă energiile negative şi să atragă energiile pozitive. „Ca şi Feng Shui în Asia, Kabbalah se învaţă în şcolile din Israel, ba chiar se acordă burse de studiu celor care dovedesc un inters deosebit. Printre ideile de bază ale Kabbalaei se numără deprinderea de a nu-i judeca pe ceilalţi, de a oferi 10% din câştig pentru caritate şi de a nu alege scurtături în drumul spre succes”, spune Thea Haimovitz.

Cititi va rog si:

VIDEO: ANTI CRESTINISM la Antena 3

VALENTIN STAN ataca si el ORTODOXIA: „intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o pe Route 66, aleg Route 66”


31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 21, 2011 at 1:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. SorinC said, on martie 21, 2011 at 1:16 pm

    Kabbalah…. alta ratacire. In ziua de azi se promoveaza ORICE numai Ortodoxia NU. Asta spune multe…

    Apreciază

  3. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on martie 21, 2011 at 1:33 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  4. SorinC said, on martie 21, 2011 at 1:51 pm

    Militiene, de unde ai scos-o tu ca judeca Saccsiv lumea. Ca nu a scris un cuvant de Sandra Stoicescu. Pur si simplu a preluat un articol de pe net. Si de cand este interzis sa aduci la cunostinta lumii exemple de „ASA NU”‘?

    Apreciază

  5. gerik64 said, on martie 21, 2011 at 1:58 pm

    Poti sa faci tot binele din lume daca ai credinta strimba eretica adica orice altceva inafara de cea ortodoxa nu vei dobindi MANTUIREA.Dumnezeu insa va tine cont si de faptele bune ale celor de alta crediinta.Femeia asta insa a fost ortodoxa cred si are un pacat si mai mare ca a trecut la kabbalah si toti cei dimpreuna cu ea.Noua ne pare rau pentru ei ca sunt pierduti si rataciti dar mandria ia adus aici. Pacat.. poate se intorc inapoi la Iisus Hristos noi ii asteptam.

    Apreciază

  6. Mos Ioan said, on martie 21, 2011 at 2:02 pm

    Alta care s-a conectat la „lumina”…….adica la întunericul iadului vesnic…………

    Apreciază

  7. radu' said, on martie 21, 2011 at 3:13 pm

    offtoopic

    Poate se stia: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/emil-boc-este-credincios-penticostal-34107.html

    Cand o sa avem si noi conducatori de genul C-tin Brancoveanu ?

    Apreciază

  8. mucenicul said, on martie 21, 2011 at 3:48 pm

    ieri am primit si eu pe site o invitatie de la acest grup. se pare ca au o scoala si in Romania.

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on martie 21, 2011 at 4:39 pm

      quintus

      Sigur, vicleana asta a fost vaccinata cu ser fiziologic, adica cu apa chioara……..

      Apreciază

    • agerstress said, on martie 21, 2011 at 10:33 pm

      Eu cred ca este doar o femeie naiva si influentabila. Zona oculta isi cauta cu precadere victimele printre cei slabi (de inger, eventual…) si mai ales influentabili. Nu mi se pare viclenie ci a fost mai degraba ceva de genul omul nepotrivit la locul nepotrivit si la momentul nepotrivit.
      Este cunoscuta practica prezentatorilor de televiziune de a promova tinute vestimentare sau bijuterii pentru publicitate. In general, aceasta activitate este gestionata de catre televiziunile respective (in special cele „comerciale”) nu de catre prezentatoare/prezentatori. Sunt si cazuri oarecum discutabile d.p.d.v. al asazisei reclame mascate, cazuri in care exista intelegeri neoficiale intre unii prezentatori de tv si anumite case de moda sau firme de bijuterii ca acestia sa poarte anumite obiecte vestimentare „personale” in timpul emisiunilor.
      Mai sunt deasemenea cazuri in care acestia le promoveaza in particular inafara serviciului.
      Intrebarea care se pune este: o fac din convingere ca o expresie a gusturilor sau credintei proprii sau pentru bani considerand-o o activitate publicitara, un „business” in timpul liber?
      In functie de raspunsul la aceasta intrebare se diferentiaza destul de mult persoanele care aparent fac acelasi lucru.
      Nu toti operatorii de publicitate, companii sau persoane fizice, sunt adeptii „produselor” pe care le promoveaza. Activitatea de publicitate ramane insa o activitate ingrata uneori la fel ca aceea a unui avocat care incearca (pentru ca asta ii este meseria si asa isi castiga „painea”) sa scape un criminal stiindu-l vinovat. „Curat-murdar, nene Iancule…”

      Apreciază

  9. nea Anderthal said, on martie 21, 2011 at 6:14 pm

    ..uite ce face si tarfa asta (Esther e noul nume de scena) blasfemitoare:

    http://ca.news.yahoo.com/roll-call-madonna-goes-drag-20110321-103013-570.html

    ps:de data asta e „ok” ca-i sarbatoarea „lor”

    Apreciază

  10. cristian said, on martie 21, 2011 at 7:51 pm

    ”pune Doamne straja gurii mele si usa de ingradire imprejurul buzelor mele”

    Apreciază

  11. infiniteladder said, on martie 21, 2011 at 9:16 pm

    Toti liderii lumii aserviti masonilor vorbesc despre o noua ordine mondiala, iar papagalii din media noastra nu contenesc in ai pupa pe americani si coalitia lor in cur pentru ca s-au deranjat din scaunile lor directoriale sa aduca democratia mult visata de libieni, irakieni, afgani. Niste animele, dispuse in orice moment sa le faca jocurile Americi si viitoarei dictatori a Europei. Despre Tratatul de la Lisabona nu au scos o vorba iar anul viitor o sa ne trezim si fara cele mai elementare drepturi. Reiau ce am mai zis, anul viitor in iulie, august se va inscena iar un atac terorist in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra iar asta va fi o lovitura fatala data rasei umane.

    Apreciază

  12. ady said, on martie 22, 2011 at 4:24 am

    Saccsiv , tot spun fratii nostri cum ca la jo 2012 la Londra va fi…ceva, ai mai multe informatii?

    Apreciază

  13. Romeo2110 said, on martie 22, 2011 at 5:31 am

    Si Oreste (Teodorescu) a intrat in masonerie si tine lectii de apologie ocultista pe diverse posturi tv – parca „Antene”.
    Dl Dan Voiculescu (felix) e de pron 2000 membru al masoneriei. Probabil ca „a dus munca de lamurire” cu angajatii; rezultatele se vad.

    Aproape orice stire cu privire la BOR la emisiunea Observator-Antena 1 este negativa.

    Apreciază

  14. itechnews said, on martie 22, 2011 at 6:56 pm

    A fost lansat pe piaţă primul robot majordom! (VIDEO) http://www.servicii-it.info/2011/03/fost-lansat-pe-piata-primul-robot.html

    Apreciază

  15. clement said, on martie 23, 2011 at 4:04 pm

    Filozoful si teologul Pico de la Mirandola este cel care a construit conceptul kabbalei crestine. El a pus fundamentul corespondentei dintre Kabbalah si Noul Testament. In tot cazul, el este considerat parintele ecumenismului ce are la baza tocmai aceasta viziune, conforma careia, religiile monoteiste au acelasi cod, originar in mistica iudaica. Si Pico, ca Pico, dar Sfantul Dionisie Areopagitul si dupa convertirea la crestinism, tot mare astrolog a fost considerat.
    In tot cazul nu cred ca Botezatu si desbotezatii acestia au ceva in comun cu mistica crestina sau cu Sfantul Dionisie. S-au bagat precum chiorii in ceva de care nici nu au habar, care se numeste ocultism iudaic.
    Daca continua pe calea asta, vom afla ca si-au facut si cativa golemi dupa reteta data de Sefer Ieţira.
    Domniile voastre va amintiti ametistul cat pumnul, purtat de raposatul Patriarh Teoctist? Ca si cum Sfanta Cruce nu era suficienta, purta si ditamai pietroiul pe piept. Mie acest lucru imi pare mai bizar decat faptul ca niste muieri cu creierul cat nuca se inzorzoneaza cu simboluri din buticaria Haimovicz.

    Apreciază

  16. A said, on martie 24, 2011 at 1:28 am

    Voi chiar credeti ca lui Dumnezeu ii pasa ca suntem ortodocsi, catolici, budisti si mai stiu eu ce alte religii? Eu prefer sa cred intr-un Dumnezeu care ma iubeste indiferent de religie.

    Apreciază

    • ioana said, on decembrie 19, 2015 at 1:50 pm

      „A”
      nu-i vorba de iubirea lui Dumnezeu aici, ca bineinteles isi iubeste creatia, e vorba de drumul nostru catre el si nu este indiferent ce religie ne pune in legatura cu El. Cele 7 Sinoade Ecumenice au stabilit clar acest drum si sutele de marturii ale sfintilor parinti, luminati de Duhul Sfant. In ORTODOXIE gasim adevaratul drum spre Iisus Hristos si spre mantuire…dar, fiecare e liber sa alega ce vrea(liberul arbitru), asa ca faceti ce vreti.

      Apreciază

  17. cristian said, on martie 26, 2011 at 1:41 pm


    ”Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi al dragostei, dăruieşte-l mie, robului Tău”.

    Apreciază

  18. […] Acum cateva zile, Alessandra Stoicescu era scandalizata de amendamentul Comisiei de revizuire a Constituţiei, care prevede ca familia se […]

    Apreciază

  19. […] ALESSANDRA STOICESCU (Antena 3) este adepta a KABBALAH … […]

    Apreciază

  20. octavpelin said, on decembrie 19, 2015 at 9:46 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  21. Paul Mogosanu said, on decembrie 19, 2015 at 1:56 pm

    Alessandra Stoicescu are o varsta care ii justifica declinul fiziologic si rataceste in cautarea unui nou echilibru.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.