SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Proiectiile spectaculoase si „minunile” ANTIHRISTULUI

Posted in antihrist by saccsiv on februarie 23, 2011

Filmuletul l-am gasit postat pe blogul fratelui de la JURNALUL DUHOVNICESC (Luni, 21 februarie 2011, ora 10:31 Fabricarea unei iluzii), care intreaba:

Nu o arata la fel iluzia minunilor lui Antihrist ca in imaginile de mai jos?



Eu consider ca vor fi cu mult mai spectaculoase. Unele probabil legate de:

VIDEO (si transcriptul): Proiectul NASA – BLUE BEAM

Altele insa, chiar nu vor avea legatura cu ceea ce noi numim acum tehnologie. Aceste dracii vor fi cele mai periculoase. Caci lumea a inceput sa se invete cu tot soiul de proiectii de tipul celor prezentate in filmuletul de mai sus. Iar pentru distractie, posibil sa vedem cat de curand altele cu mult mai spectaculoase.

Si lumea va stii: sunt facaturi ale tehnologiei. Si unii vor zice in vremea antihristului: sunt facaturi precum acelea din spectacole.

Dar cand dracismele vor fi precum „minunile”, depasind cu mult orice a vazut vreun spectator, cand oricat s-ar cauta, nu se va gasi vreo explicatie stiintifica, atunci va fi jale …

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 23, 2011 at 6:48 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. furazolidon said, on februarie 23, 2011 at 6:52 am

    vezi ca-ti lipseste un „r” in titlu

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 23, 2011 at 7:00 am

      furazolidon

      Multumesc mult.

      Ti-am mai zis: poti oare schimba nick-ul?

      Apreciază

      • Florin said, on februarie 23, 2011 at 7:12 am

        ok.l-am schimbat

        Apreciază

  3. Partizanu said, on februarie 23, 2011 at 7:03 am

    Stiu ca voi fi cenzurat. Dar cind BUSHULICA a venit in Romania cu CURCUBEU unde erati? Nu mai intreb de armatele care au invadat IRAKU. Sau care au adus din AFGANISTAN ETNOBOTANICE de pe alte meleaguri.

    Apreciază

  4. gerik64 said, on februarie 23, 2011 at 7:16 am

    Nu cred ca stiu multi de Blue beem nici de HAARP sau de explozia de constructii a adaposturilor antiatomice, bacteriologice si chimice.Majoritatea sunt ocupati cu grija zilei de maine.Restul de timp sunt ocupati cu televizorul de unde afla numai ce vor slujitori diavolului.Cred si eu ca vor aparea ca niste mari minuni dracul e vestit in transformari in inger de lumina.Dar este scris ca pe oameni lui Dumnezeu nu vor putea sa-i insele.Ramine ca noi sa facem totul ca sa fim acei oameni ai lui Dumnezeu.Dumnezeu sa ne ajute sa nu fim inselati!

    Apreciază

  5. Fulger said, on februarie 23, 2011 at 10:02 am

    Daca pot face asta pot amagi si multi oameni cu diferitele minuni care se intampla la catolici.
    Am gasit ceva: Nickelodeon unul dintre cel mai vechi canal de televiziune pentru copii este plin de simboluri si desenele lor pot spune ca nu sunt pentru copii.
    http://www.dirtygurl.net/?tag=occult-symbolism

    Aici unul dintre faimoasele lor desene:

    Apreciază

  6. ady said, on februarie 23, 2011 at 10:39 am

    Fabulos…demential….vai de capu nostru….

    P.S. bun articolul!!

    Apreciază

  7. agerstress said, on februarie 23, 2011 at 11:25 am

    Dupa parerea mea este doar o animatie facuta pe calculator si legata apoi (destul de neglijent) la o mica filmare spre final (min 5:36 – 5:39). Un alt indiciu este ca spotul de lumina nu lumineaza si copacii din fata cladirii (daca detaliile nu exista in imagine pe zonele intunecate nu pot fi reconstituite prin modificare software a luminozitatii – daca era baiat istet pornea animatia de la o imagine facuta ziua). Alt indiciu este ca la o proiectie pe o suprafata in relief apare si proiectia in relief. Teoretic efectul ar putea fi compensat prin optica interactiva insa ar necesita o putere de procesare informatica impresionanta. Si mai sunt si altele.

    Apreciază

  8. ana said, on februarie 23, 2011 at 11:41 am

    Un filmulet postat de acelasi user ca si filmuletul de mai sus:

    Apreciază

  9. Mos Ioan said, on februarie 23, 2011 at 12:04 pm

    Astia pregatesc mentalul oamenilor pentru a atrage cât mai multi în cursa…………..

    Apreciază

  10. Ioan C. said, on februarie 23, 2011 at 12:33 pm

    ” Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
    Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.”
    ( Matei 24, 24).

    Apreciază

    • Ioan C. said, on februarie 23, 2011 at 2:45 pm

      „În privinţa venirii Domnului nostru Iisus Hristos şi a adunării noastre împreună cu El, vă rugăm, fraţilor,
      Să nu vă clintiţi degrabă cu mintea, nici să vă spăimântaţi – nici de vreun duh, nici de vreun cuvânt, nici de vreo scrisoare ca pornită de la noi, cum că ziua Domnului a şi sosit.
      Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,
      Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.”
      ( II Tesaloniceni 2, 1- 4).

      Apreciază

      • Ioan C. said, on februarie 23, 2011 at 2:59 pm

        ” Privegheaţi şi vă rugaţi, ca să nu intraţi în ispită.”
        ( Matei 26, 41).

        Apreciază

  11. Costi said, on februarie 23, 2011 at 12:36 pm

    Sunt de parere ca „minunile” vor parea destul de reale deoarece sa nu uitam ca dracii sunt fiinte spirituale si au deci capacitatea de a ne influenta psihicul fara interventia tehnologiei moderne. Luati de exemplu aparitiile OZN. Sau luati cazurile in care au aparut calugarilor drept ingeri de lumina. Ei ne pot manipula sa vedem ce vor ei fara ca acest lucru sa afecteze in realitate lumea fizica.
    Era o povestioara cu doi calugari carora un drac s-a aratat in acelasi timp, dar unul vedea un porumbel si altul o cioara. Si s-au certat cumplit pe chestia asta, pana cand si-au venit in fire si si-au cerut iertare reciproc.
    Desigur ca tehnologia ar putea ajuta la punerea in scena si la crearea iluziei.

    Apreciază

    • el said, on februarie 23, 2011 at 3:48 pm

      @Costi

      adevarat ce spui,dar tehnologia are avantajul ca poate actiona si asupra celor a caror constiinta ,din motive stiute de Domnul ,nu poate fi inselata de diavol; cel rau are putere DOAR asupra celor carora le place inselarea si i se aseamana lui din aceasta cauza „in duh”.
      Creearea iluziei generale universale ca anticrist ar fi dumnezeu va face apel la TOATE mijloacele de inselare a simturilor (vaz,auz,etc) si constiintei fie ele materiale fie nemateriale(dracesti) prin propunerea unui scenariu coerent tuturor.
      Si pregatirea acceptarii unor minciuni si inselari se prepara in timp,cu „tehnologia” si pseudo-stiinta(ca aceea care „justifica codexul alimentarius si vaccinele sau alte MULTE inselari s”stiintifice”actuale pentru omul contemporan care se inchina si la idolul stiinta) se educa astfel constiintele slabe si fara discernamat in vederea scopului final:inschinarea la anticrist.
      Nu trebuie subestimata puterea tehnologiei in acest proces de inselare si semnul de pe mana si frunte va apartine aceluias tip de demers materia l; daca anticristul are nevoie de un SEMN VAZUT MATERIAL ca pecetea si NU se multumeste doar cu lepadarea constiintei de Hristos aceasta dovedeste ca si acest aspect material al lucrurilor inselarii(orice forma ar fi avand aceasta inselare) NU poate fi neglijat.

      Apreciază

  12. Ala said, on februarie 23, 2011 at 2:34 pm

    http://jurnal.md/ro/news/posibilii-criminali-ar-putea-fi-recunoscuti-de-mici-201333/ Mi se pare cutremurator. Maine o sa zica ca trebuie avrotati ca s-ar putea sa devina cumva criminal.

    Apreciază

  13. #Cosmin said, on februarie 23, 2011 at 7:18 pm

    Din punctul meu de vedere, foarte bine ca exista asemenea spectacole in public. Cu cat mai multe spectacole cu atat mai putini pacaliti de blue beam!
    In realitate, despre blue beam, am o parere personala: nu cred niciodata ca va fi dusa la bun sfarsit. Nu in felul acela….
    Este o diferenta mare, daca o fac in viitor, in 5..10 ani spre ex. feedback-ul in populatie nu mai o sa fie acelasi. Decat poate prin orientul mijlociu.

    Apreciază

  14. Sergiu said, on februarie 23, 2011 at 8:42 pm

    Uitaţi aici o proiecţie din 24 Noiembrie 2010, în Amsterdam.

    Urmariţi cu atenţie între minutul 2:05 şi 2:30. Urmăriţi de asemenea versurile melodiei de pe fundal. Uitaţi cum interpretez: ochiul reprezintă supravegherea, faptul că îl plimbă din fereastră în fereastră vor să spună că vom fi urmăriţi şi în case. Interesantă sincronizarea sfârşitului efectului cu ochiul şi muzică, se termină cu fraza „you are ready for this?” adică „eşti pregătit pentru aşa ceva?”.

    Apreciază

    • daniela said, on februarie 23, 2011 at 11:12 pm

      in legaura cu ochiul chiar azi am vazut pe strada o reclama la un cabinet oftalmologic, era o piramida iar in varful piramidei era ochiul, dansii au grija si de vederea noastra. daca voi mai trece pe langa acel cabinet ii voi face poza.

      Apreciază

  15. Roxie said, on februarie 23, 2011 at 9:38 pm

    off-topic : http://www.youtube.com/watch?v=vPVfQuAZWUA&feature=related

    Astana capitala Khazakhstan-ului, un concept modern, masonic ca si Washington-ul sau Montrealul, conceputa de arhitectul britanic sir Norman Foster dupa viziunea presedintelui Nursultan Nazarbayev : http://www.topnews.in/law/people/nursultan-nazarbayev (dupa poza asta se pare ca domnul ‘sufera’ de cultul personalitatii), seamana foarte mult cu orasul din Aeon Flux sau Equilibrium

    PS: Filmul lui Sacha Baron Cohen (evreu)se numeste : „Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan(Invataturi din America pentru ca glorioasa natie a Kazahstanului sa profite)”

    Apreciază

    • #Cosmin said, on februarie 24, 2011 at 5:51 am

      Da, aceste cladiri si „renovari” sunt facute undeva in periferia Astanei. Am vizitat Astana. Este o „platforma” artificiala pe care au construit acele lucruri. Pt. cunoscatori: este exact ca si in Bucuresti – Casa poporului –> P-ta Alba Iulia – Totul concentrat in linie dreapta. Piramida aceea care are intrari subterane, palatul prezidential, parlamentul, senatul, simbolul Astanei: turnul acela cu globul auriu, Bayterek.
      Ca si o parere: mi-a lasat un gust amar, nu arhitectura sau populatia, ci platforma aceeia iti crea o senzatie ca si cum ai sta intr-un acvariu cu o macheta absolut pustie. SINISTRU si cand stau sa-mi amintesc!

      Apreciază

  16. Aurora said, on februarie 23, 2011 at 10:14 pm

    Infricosator ! Nenorocitii fac repetitii pentru venirea lui antihrist !

    Apreciază

  17. sol said, on februarie 24, 2011 at 9:19 am

    e doar o proiectie luminoasa bazata pe proprietatile luminii, reflexia si refractia. acelasi principiu e folosit la construirea caleidoscoapelor cu care se jucau parintii sau bunicii nostri. necesita multa rabdare si imaginatie, dar efectul e , se pare, spectacular. efectul cu ochiul este menit de a infricosa, de a produce angoase, frici, obsesii, cosmaruri. e un mesaj subliminal deconspirat.

    Apreciază

  18. flo' said, on februarie 24, 2011 at 8:40 pm

    Acum, din nefericire, la Blue Beam problema principala nu e ca se proiecteaza imagini, sau diverse reprezentari, ci e vorba de undele de foarte joasa frecventa cu care se presupune ca ar fi „bombardati” oamenii.

    Relativ off topic: O anagrama a numelui Astana e „satana”.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.