SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: „O zi din sticla”. V-AR PLACEA?

Posted in stiinta by saccsiv on februarie 19, 2011

V-ar placea? Mie nu … Teoretic, cand o familie din clasa de mijloc va ajunge sa dispuna de asa ceva, treaba cu cipurile, e-Guvernarea si internetul obiectelor va fi gata.

Trebuie sa intelegem insa ca SISTEMUL doar ofera o iluzie: ce minunata lume tehnologica bate la usi. Dar de fapt la usi bate … semnul fiarei. In realitate acea lume minunata din film nu va fi. E doar un soi de promisiune.

Desigur, componente ale celor prezentate deja exista sau vor apare cat de curand. Dar o lume in care aproape fiecare familie sa dispuna de ele, precum in film, nu va fi.

E doar una din momeli. Dar nici asa ca momeala nu-mi place …

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 19, 2011 at 6:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. stef said, on februarie 19, 2011 at 7:14 pm

    Momeala asta nu-mi place nici mie – e o lume stranie ,anormala ,sintetica – parca-s sobolani de laborator – toate surogatele astea… la ce folosesc ?

    Apreciază

  3. Hermoso said, on februarie 19, 2011 at 7:16 pm

    am o intrebare:) de ce sunteti asa interesati de evenimentele lumesti in loc de propria mantuire?

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 19, 2011 at 7:20 pm

      Hermoso

      Evenimente lumesti …

      Si de unde stii tu ca nu suntem interesati de propria mantuire?

      E serpeasca intrebarea ta. E cam dupa modelul:

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/19/video-radio-dobrogea-luati-cipurile/

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on februarie 19, 2011 at 7:44 pm

        Saccsiv tu ai observat si latura „rasiala” a clipului.
        Deci nu sunt rasist dar asta e chiar propaganda

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 19, 2011 at 8:02 pm

        Ioan Pelasgul

        Iertare, dar imi scapa. Nu inteleg ce zici.

        Apreciază

      • Sergiu said, on februarie 20, 2011 at 1:13 am

        Ioan Pelasgul a observat el ceva, şi cred că ştie el ceva. Familia de la începutul clipului nu e de rasă caucaziană pură, e mixtă, soţul are trăsături mongoloide, dar nu este nici el asiatic pur, provine dintr-o familie mixtă, de europeni şi asiatici, în schimb soţia este caucaziană pură. Am să îţi explic ce înseamnă asta, dar mai întâi să fac câteva explicaţii.
        După cum şti, Dumnezeu este creatorul limbilor şi a neamuilor, la turnul Babel. Un neam reprezintă un grup de oameni care pe lângă faptul că vorbesc aceiaşi limbă, au acelaşi caracter, arată la fel, au aceleaşi obiceiuri, tradiţii, mod de a gândi şi aceiaşi conştiinţă de neam.. Singura chestie care ne leagă este iubirea care a rămas aceeiaşi. Vezi tu saccsiv, să le aduci pe toate la un loc şi să creezi un super stat sau imperiu este foarte greu în aceste condiţii. Eu nu spun că o cultură este superioară alteia, tot ce vreau să spun e că că sunt diferite şi e bine să fie aşa. Faptul că ruşii erau curaţi ruşi în 1612 i-a făcut să se adune şi să învingă pe polonezi pe câmpia Fecioarelor asfel încât au salvat Ortodoxia de prigoana catolică şi de apostazii. Un stat e cu atât mai puternic cu cât este mai omogen.
        Elitele şi-au dat seama că aceasta va fi o problemă pentru creearea imperiului lui antihrist şi au început slăbirea popoarelor, la început cultural, apoi etnic. Cultural au făcut prin filmele de Holywood, reclame, corporaţii, într-un cuvând americanizare sau altfel spus globalizare culturală. Etnic, propun studiul Franţei care a însemnat un experiment reuşit pentru ei. Franţa a fost prima ţară care a dat cetăţenie şi drept de şedere populaţiei din vechile ei colonii pe teritoriul propriu. S-au făcut toate astea în numele egalităţii şi libertăţii individului. Au creeat ceea ce ei au numit ironoc, Franţa multiculturală şi multietnică. Defapt ei au adus populaţii diferite, de culturii diferite pe acelaşi teritoriu. Ca efectul este amestecarea culturilor şi populaţiei sub umbra americanizării. Ironic, aducerea mai multor culturi la un loc are ca afect distrugerea lor. Dacă spui că iubeşti culorile pui galbenul la galben, roşu la roşu şi albastru la albastru, nu le amesteci crezând că le vei avea pe toate, amestecându-le le distrugi pe toate şi nu vei avea nici pe nici una, aşa sunt şi popoarele. ELITELE DISTRUG VECHILE CULTURI ŞI POPOARE PUNÂNDU-LE ÎN CONTACT DIRECT UNA CU ALTA. Asta vedem în Franţa. Dacă vrem ca neamurile şi culturile să existe, trebuie ca fiecare să îşi păstreze locul şi să nu să se amestece. Multiculturalism înseamnă separare + conservare şi nu amestecare. Ceea ce e mai dureros, e că după amestecare, populaţia (atenţie nu popor, neam) nou formată se comportă ca o masă amorfă, uşor de condus, fără iedealuri naţionale şi chiar fără Dumnezeu.
        Să ne gândim un pic: ei (elita) îndeamnă populaţia lumii să se amestece, că cică aşa e normal şi aşa e mai bine, iar ei, Evreii, îşi păstrează cu trăinicie tradiţiile şi neamul. Cât de idioţi putem fi oameni buni? Chiar nu vedeţi că ei omogenizează populaţia lunii, făcând-o aşa cum am spus fără identitate, fără idealuri, educând-o în spiritull ui antihrist, ei rămânând singurul neam de sine stătător? Ştiţi care va fi urmarea? Ei vor fi conducătorii, restul, aşa cum îi consideră, animale sau GOIMI.
        Faptul că în ziare, filme, media, vedem tot mai des familii mixte, are ca scop obişnuirea pshicului cu aşa ceva. De aceea vedem acea familie mixtă de la începutul clipului.
        Conform filmului avem: o populaţie mică (bună observaţia lui radu), fără să apartenenta la unn neam anume, nici nu îmi dai seama dacă oamenii sunt dintr-un oraş din Franţa sau SUA, iar tehnologii şi camere video, monitoare prin toată casa. Parcă am fi în filmul 1984, cu un monitor prin care eşti „informat” mereu şi deasemena supravegheat

        Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on februarie 20, 2011 at 11:43 am

        Da asta era. Sergiu a punctat bine. Imi pare rau ca nu m-am facut inteles insa am vorbit si de pe contul meu de pe Youtube cu oameni din alte tari si se pare ca intradevar se incearca si mixarea raselor pamantului, in america femeile albe nu-si mai iubesc barbatii din rasa lor ci pe negri pentru ca mass media ii pune in aceasta postura, pentru ca rasele non albe si evreii sunt sprijinita sa aiba salrii mai mari. Am vazut un clip pe jobsite.co.uk in care un patron zicea ca el vrea sa angajeze oameni de diferite etnii de pentru ca clientii au diferite etnii, sa fim sinceri, chiar e relevant daca un computer este facut de un alb sau de un chinez atata timp cat ii satisface nevoia cumparatorului sau? Din pacate multi constidera ca asta ar fi scoul principal al evreilor si de fapt al diavolului cand de fapt vorbim despre UN MIJLOC! NU DESPRE UN SCOP!.
        Asemanarea facuta de Sergiu intre culori si popoare este excelenta. Daca le amesteci nu vei ramane decat cu una singura care in general nu va semana cu nici una din cele avute anterior. Insa repet trebuie sa fim constienti despre aceasta incercare a elitlor, dar sa nu cadem in extreme si sa devenim nazisti pentru ca ispita exista. Sa ramanem Ortodocsi si sa luptam pentru cruce, nu pentru suprematia unei rase.

        Apreciază

  4. IOAN said, on februarie 19, 2011 at 7:24 pm

    DA…TEHNOLOGIILE ACESTEA EXISTĂ…iar așa CEVA DISPUN DEOCAMDATĂ CEI BOGAȚI…CE ESTE PREZENTAT ÎN FILMUL de mai sus ESTE O VARIANTĂ privind interacțiunile INTERACTIVE…SUNT MULTE ALTE VARIANTE DE INTERACTIVITATE PRIN CARE FIRMELE ÎȘI VOR DEMONSTRA TEHNOLOGIILE…ÎN CURÂND SE VOR LANSA COMERCIAL ȘI ÎN ROMANIA TEHNOLOGIILE 4G WIRELESS de 100MB/s iar în 5 ani 1GB/s…ceea ce va facilita APLICAȚII MULTIPORTARE exact ca în IMAGINILE de mai sus. MULTE ALTE INVENȚII și tehnologii FUTURISTE INCREDIBILE* așteaptă să fie LANSATE în VIITORUL APROPIAT…IAR CEEA CE PARE ACUM IMPOSIBIL VA DEVENI POSIBIL MAI TÂRZIU…

    Apreciază

  5. #Cosmin said, on februarie 19, 2011 at 7:33 pm

    Salut, tuturor, Tehnologia aceasta exista. este doar la inceput si foarte scumpa. [deocamdata]

    Sper sa am timp sa uploadez, niste filmulete si poze de la consumer electronic show 2011.
    Daca nu, voi cauta vag pe yt.

    Apreciază

  6. Iustina said, on februarie 19, 2011 at 7:33 pm

    Este o UTOPIE ca si comunismul.

    Apreciază

  7. radu' said, on februarie 19, 2011 at 7:40 pm

    o observatie: in scurtele secvente in care se merge cu masina pe strada nu se observa alte masini, oameni in oras mai deloc cu exceptia a 2 persoane in statia de autobuz ! oare nu e si asta un mesaj asa subliminal cum ca in viitor va fi mai putina lume ?

    Apreciază

    • Iustina said, on februarie 19, 2011 at 7:58 pm

      foarte interesanta observatia ta.
      o lume a elitelor.

      Apreciază

  8. dante said, on februarie 19, 2011 at 7:44 pm

    In toata aceasta lume artificiala, dupa cum vedem, creatia lui Dumnezeu, natura, este inlocuita in totalitate cu tehnologia omeneasca. In aceeasi nota vedem promovata pe la diversi artisti imaginea omului tehnologizat sau a omului robot. Este oferta satanei in schimbul sufletului nostru, iar noi, vom plati cu virf si indesat pretul efemerelor placeri trufase.
    Copil fiind, imi aduc aminte, cum primavara plecam pe cimp si ma bucuram de toata splendoarea naturii, acuma ai nostri copii cresc in luxoase inchisori, create tot de noi binenteles. Ei nu mai stiu sa se bucure de un fir de iarba, de o giza, sau de albastrul cerului, ei sint pe facebook, se mindresc cu te miri ce telefoane, sau alte porcarii.
    Este lumea pacatelor noastre, oferita spre pierzanie, copiilor nostri. Cind Dumnezeu va vedea ca El nu-si va mai gasi locul in inimile oamenilor, atunci va inchide conturile cu OMUL.
    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  9. Calin said, on februarie 19, 2011 at 7:52 pm

    Doamne ajuta!

    Nu am reusit sa ma abtin sa nu comentez. Eu dupa filmuletul asta eram ametit de cap, parca imi venea sa dau si eu cu degetul pe tastura sa misc ecranul etc. Subcriu la comentriul lui dante. Problema se pune daca ne-m dori sau nu asa ceva? Daca nu ne-am dori probabil ca suntem inca sanatosi. Pe mine personal m-a ametit atacul de informatii, peste tot numai ecrane, numai informatii, mesaje, etc. Toate informatiile astea te bombardeaza, nu mai ai timp de relaxare nici in statia de autobuz, nici in masina, nici la baie nicaieri, practic nu mai ai intimitate deloc, sa poti sa te gandesti si tu la starea ta, sa-ti reculegi gandurile, sa spui o rugaciune macar in minte. Tot timpul esti asaltat de mesaje, te gasesc oamenii oriunde ai merge. Groaznic…..

    Apreciază

  10. Tase said, on februarie 19, 2011 at 8:01 pm

    Cand „jennifer” se aproprie de masina ,masina o „recunoaste” si seteaza masina pe preferintele ei ?!?!?!, oare de unde stie Masina cine urmeaza sa o foloseasca ? daca nu cumva printr-un implant cip RFID(radio frequency ID ).

    Apreciază

    • #Cosmin said, on februarie 19, 2011 at 8:28 pm

      Salut, ai extrem de mare dreptate. Eu am un chrysler din 08 – 09. Cu optiunea cip rfid [binenteles, sub forma de breloc] Mi-a fost dat in set de 4. Fara acel flintic de „breloc” langa cheie/telecomanda langa/in masina nu pot porni/accesa nimic la ea.
      Are posibilitate de presetari DIFERITE automate. [functii,reglaj scaune,volan,stil de condus,sistem nav,restrictii..etc] pe toate cele 4rfid-uri!
      Exact la acelasi lucru m-am gandit cand am vazut prima data filmuletul din articol.

      Apreciază

      • #Cosmin said, on februarie 19, 2011 at 8:29 pm

        luna 08 anul 2009, scuze m-am exprimat evaziv.

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 19, 2011 at 10:45 pm

        Iar eu am o masina care are mai bine de 20 de ani. NU intru in detalii ca oricum nu este relevant iar aici beneficiem toti de o anumita anonimitate asa ca unele detalii inutile de altfel, ar putea dauna anonimitatii. Pot doar sa va spun ca daca multi dintre voi veti crede ca e vorba de o masina de fabricatie autohtona va inselati. Este vorba de o masina nemteasca. Si ma simt foarte bine cu o masina fara cip in cheie, fara pornire cu card sau cu amprenta digitala, fara airbaguri, si fara multe alte „minunatii tehnologice” care sa imi dea batai de cap inutile. Cum am mai scris pe acest blog am televizor CRT pe care il folosesc doar pentru a viziona ce am filmat in concediu, am camera video de umar VHS, videorecorder, casetofon etc, etc si le folosesc in mod curent. Urasc telefoanele mobile, nu folosesc GPS, nu folosesc internet pe mobil etc. Asa ca mie „minunatiile” tehnologice prezentate in clipurile de mai sus NU IMI PLAC. Nu multumesc!

        Apreciază

      • #Cosmin said, on februarie 20, 2011 at 1:10 am

        @Tataia… esti un fericit.
        Ai fi catalogat inadaptabil noului sistem. ai un atuu si esti cu un pas inaintea unora pentru a-l refuza.
        Generatia tinta, cea dupa 1992-1995… nu are aceleasi sanse… s-au format intre piesele de pc.
        Am nepoti de 5..7 ani, care butoneaza laptopul fara nicio problema, Alt nepot la 3 ani, aprinde singur laptopul intra pe google, apasa cateva litere [nestiind alfabetul, ci le-a invatat doar mecanic], pentru a intra pe nu stiu ce site, care contine o multitudine de jocuri pentru copilasi. De acolo isi alege singur ce-i place si se joaca din sageti si mouse.
        Raman traznit de capabilitatea lor de a se adapta si de a intelege, in comparatie cu un adult.

        Apreciază

    • ana said, on februarie 19, 2011 at 8:28 pm

      isi scrie numele undeva in setarile ei, si la telefoanele mobile este asa ceva.

      Apreciază

      • tataia said, on februarie 19, 2011 at 10:47 pm

        NU ai inteles. Nu este vorba de unde stie masina NUMELE ei. Evident a fost setat initial. CI CUM O RECUNOASTE masina. De unde stie masina ca EA a urcat in aceasta si nu ALTCINEVA. Probabil dupa RFID.

        Apreciază

      • tataia said, on februarie 19, 2011 at 10:50 pm

        Revin…adica tu iti poti seta pe telefonul tau un mesaj de intimpinare de genul „buna ana” dar si daca sotul tau va porni telefonul acesta va afisa tot „buna ana” deoarece nu stie cine il tine in mina. Masina aceea STIE cine urca in ea. De unde? Probabil din cipul RFID implantat in toate fiintele umane (asa cum se doreste sa fie).

        Apreciază

  11. abc said, on februarie 19, 2011 at 8:13 pm

    mai interesant este că soţul pregăteşte micul dejun şi rămîne cu copiii şi mama merge la lucru .

    Apreciază

    • ana said, on februarie 19, 2011 at 8:33 pm

      Mama merge la cumparaturi, nu la lucru.

      Apreciază

      • tataia said, on februarie 20, 2011 at 3:01 am

        Merge mai intii la lucru dupa aceea la cumparaturi. Ai vazut mesajul pe care l-a primit pe oglinda din baie? Acolo spunea ca intilnirea de afaceri a fost devansata cu o ora la 8.30 in loc de 9.30 cum era inainte. Si inca un argument pentru faptul ca respectivul clip este o propaganda ascunsa a cipurilor RFID implantabile este si faptul ca diversele dispozitive se activeaza la trecerea pe linga acestea. Acel mesaj era destinat EI, nu sotului ei de exemplu. De unde stia „casa” ca ea se afla in baie in acel moment? Dupa ce a urcat in masina daca primea un mesaj i-ar fi fost afisat in masina. Daca in timp ce ea era la baie si primea si sotul ei un mesaj acesta fiind in sufragerie lui i-ar fi fost afisat pe „peretele” din sufragerie. Acest lucru se realizeaza tehnologic simplu prin cipul RFID implantat (sau purtat in buzunar dar e mai plauzibila prima varianta).

        Apreciază

      • #Cosmin said, on februarie 20, 2011 at 4:19 pm

        Propaganda rfid… Nimic din ceea ce este acolo nu ar functiona fara rfid cip.
        Avand tehnologia aceea, asociind cu informatiile de astazi despre cip, nu cred ca tipa sau tipul, avea vreun cip in buzunar. Ar fi fost contrar oricarei logici de a face cat mai comoda tehnologia.
        Daca ai astfel de tehnologie si uiti cipul in celalalt colt al casei, te trezesti ca-ti este inutila. Deci trebuie sa faci un drum inutil pentru a lua acel cip. [Ilogic, deci]
        Fiecare rfid va avea o semnatura de recunoastere, inregistrata de diverse aparate dotate cu senzori.
        Iar pe viitor cand cineva momit de reclame va cere asa ceva, tehnologia vine obligatorie si cu cip implanting.
        Fireste insa… parerea mea personala, ca si a altora… Populatia medie nu v-a ajunge sa aiba asa ceva. din motivele lesne de inteles, Vb Iustinei, UTOPIE..!

        Apreciază

  12. marius said, on februarie 19, 2011 at 8:37 pm

    interesant filmuletul, dar am o nedumerire – cine praseste ardeii aiceia si cine da de mancare la gainile alea ca sa se oua, ca sa nu mai zic de pop-corn? 🙂

    la prima vedere toti dorim astfel de viata cu astfel de tehologii, dar ele nu sunt facute decat pt a indeparta pe om de Creator.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • ana said, on februarie 19, 2011 at 8:49 pm

      oua se mai fac si artificial (vezi China), ardeii poate vor creste in 2 zile pe viitor , cine stie, fara prasit. Mi-am adus aminte de o replica din filmul Matrix unde tipul acela negru spune ca „acum” copiii nu se mai nasc ci se planteaza (in vitro).

      Apreciază

  13. Iones said, on februarie 19, 2011 at 9:45 pm

    Pana nu ne vom intoarce la simplitatea romanului de alta data nu va avea romanul pace cu Dumnezeu si cu semenii…

    Cu cat viata omului va fi mai tehnologizata cu atat linistea sa va fugi si tulburarea va creste.
    Firescul nu va mai exista. Toate cate le-a facut Dumnezeu erau bune. Omul pe toate le strica…din pacate.

    Apreciază

  14. Tazy said, on februarie 19, 2011 at 10:01 pm

    Asa este Saccsiv, o familie obisnuita din clasa medie nu va a avea asa ceva, dar este infricosator.

    Pe de alta parte si offtopic as vrea sa te rog sa faci publicitate unei campanii anti hyperparket. Despre ce e vorba. Am propus boicotarea hypermarketurilor timp de o luna si apoi sa vedem efectul.

    http://www.causes.com/causes/570756-boicotarea-hipermarketurilor-din-romania-timp-de-o-luna?m=c01b44f6&recruiter_id=122164588

    Va invit sa va alaturati cauzei si sa o si raspanditi. Nu avem nimic de pierdut, poate doar de castigat mai multa sanatate si mai multi bani.
    Bafta Saccsiv in continuare.

    Apreciază

  15. Sergiu said, on februarie 19, 2011 at 10:42 pm

    Oricâte invenţii ar folosii omul zi de zi, nu va devenii fericit. Fericirea nu o găsim în lume, ci o găsim în Hristos care se află în ceruri şi în inimile noastre. Îmi aduc aminte 6 ani în urmă, când mi-am luat primul calculator. Deasemenea, îmi aduc foarte bine aminte stările mele de dinainte şi după ce am luat Pc-ul. Înainte de PC îmi imaginam ce fericit aş fi eu când voi avea un PC, şi câte chestii pot învăţa şi face cu el. Era acel entuziasm greu de definit. Am luat PC, a trecut un an, mă plictisisem de el. Mă gândeam mai departe, mă apropiam de 18 ani, gândeam că dacă aş avea o maşină aş fi foarte fericit. Din nou mă loveam de aceiaşi problemă. Au trecut ani buni până să mă prind că lucrurile astea pământeşti nu aduc fericirea. E doar entuziasmul şi dorinţa de a le avea care ne face să credem că vom fi fericiţi după ce le vom avea. Aşa va fi şi cu tehnologia acesta, visăm la ea, o vom avea, dar după ce o avem descoperim că tot nu suntem împăcaţi, parcă lipseşte ceva, atunci plecăm iar în căutarea de lucruri noi, inventăm noi haine, PC-uri şi schimbăm radical modul de viaţă. Numai cei care vor decoperii că Hristos e ceea ce căutăm, fericiţi vor fi şi deasemea statornici asemenea Lui.

    Apreciază

  16. Sorin N. said, on februarie 20, 2011 at 10:36 am

    Urat in clip.
    Nu ai timp sa mergi la WC sau sa te speli pe ochi sau sa sa gatesti linistit ca tre’ sa te si gandesti la problemele de la servici.
    Nu mai ai timp nici sa respiri, cum e promovat acolo.

    Apreciază

  17. Fulger said, on februarie 20, 2011 at 10:37 am

    Nu as putea sta intr-o casa ca aia mi-ar placea mai mult sa stau intr-o casa din copilarie sau intr-una a bunicilor mei.

    Apreciază

    • ana said, on februarie 20, 2011 at 11:03 am

      Si eu simt la fel. Dar sa mai fie vremurile ca pe vremea bunicilor as vrea.

      Apreciază

  18. Ciprian said, on februarie 20, 2011 at 7:36 pm

    Pai asta e morcovul din fata magarului… ne arata „ce bine ar fi” (pentru cei smirgheluiti) si apoi ne spun ca trebuie cipuri, scanari corporale (de unde o aveau pe Jenifer cei de la magazin in baza de date)… este o utopie, o organizare fara de Hristos nu mai e organizare si lucrul acesta se va vadi cat de curand….

    Apreciază

  19. WillyS said, on februarie 21, 2011 at 5:07 am

    @ Sorin N – lucrez intr-o corporatie americana pe pamant american si majoritatea de aici – ma refrer la angajatii corporatisti, nu vad decat cifre, meetings, projects, dead-line. SI asta o vad zilnic, inclusiv in weekend.Inclusiv in pauza de masa, isi iau laptopul si mai verifica un email sau ce intalniri mai au in ziua respectiva. Si unii ii cunosc personal – sunt oameni care au si cate doua universitati de prestigiu terminate si un salariu cu muuulte zerouri. Ca o alta chetsie sa iti povestesc ceva – fiind invitat la 4 Iulie, ziua nationala a Americii, crede-ma, ca nu discutau NIMIC altceva decat despre proiecte si cifre…atat). Ceea ce vezi tu in filmulet, este un pic slefuit – aici realitatea este conforma 100%.

    Apreciază

  20. clement said, on martie 26, 2011 at 12:50 am

    Specia a sarit zdravan de pe fix.
    Sa stiti ca noi discutam pe siturile astea ca sa ne ţinem de urat pentru ca lumea isi vede de ţacneala sa, cu frenezie. Astazi, cozile la nu stiu ce nou tip de Nintendo, in trei dimensiuni, serpuiau pe strazile Parisului. Pe posturile tv, insisi adolescentii afirmau ca le este rau, ca ametesc si au tulburari de vedere in timp ce joaca, dar restrictiile fabricantului privesc doar copiii pana la 6 ani.
    6 ani!
    Presupun ca jocul este in vanzare in intreaga Europa..
    In timp ce copiii isi prajesc creierii, tot in ţara lui Sarkozy sunt votate legi care prevad internarea presupusilor bolnavi psihici FARA consimtamant si generalizarea purtarii bratarii cu neuroleptice.Va imaginati cam cate persoane considerate periculoase pentru ordinea publica se vor trezi imbarcate cu diagnostic psihiatric”provizoriu”?

    Apreciază

  21. […] VIDEO: „O zi din sticla”. V-AR PLACEA? […]

    Apreciază

  22. JERONIMO said, on iunie 3, 2014 at 1:46 pm

    ”RAIUL” PE PAMÂNT. CORRNILĂ GLASS.

    Apreciază

  23. […] VIDEO: „O zi din sticla”. V-AR PLACEA? […]

    Apreciază

  24. Irina said, on noiembrie 25, 2014 at 2:05 pm

    O lume tehnologizata mi se pare de-a dreptul artificiala. Nu mi-ar placea sa traiesc intr-o astfel de lume. Eu si cand merg la tara ma bucur pur si simplu ca scap de asfalt si calc direct pe pamant.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.