SACCSIV – blog ortodox

Video: REVOLUTIA se extinde si in ALGERIA?

Posted in ALGERIA, revolutie by saccsiv on februarie 12, 2011



Citez din articolul Algeria, pe urmele Egiptului. Capitala Alger, sub stare de asediu VEZI VIDEO:

Se înteţeşte flacăra revoluţiei şi în Algeria. Capitala Alger este, de vineri, în stare de asediu. Opozanţii regimului vor să organizeze azi un marş de protest de amploare.
Aproape 30 de mii de poliţişti patrulează în prezent în Alger, unde în ultimele zile au fost înregistrate tot mai multe încercări de demonstraţie, care au fost însă rapid şi, adesea, violent înăbuşite de poliţie.
Vineri seară, scutierii au reprimat rapid o încercare a câtorva zeci de oameni de a sărbători plecarea preşedintelui Hosni Mubarak în faţa ambasadei egiptene din Alger.

De la începutul anului, 12 oameni şi-au dat foc în faţa unor clădiri ale guvernului algerian, iar patru dintre aceştia au murit. Agenţiile de presă transmit că numeroase trenuri către Alger au fost anulate şi că se încearcă intimidarea celor care încearcă să participe la protest.
Preşedintele Algeriei, Abdelaziz Bouteflika, aflat la putere de 11 ani, a promis recent unele concesii algerienilor, considerate însă insuficiente.

Cititi va rog si:

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

“Revolutia WikiLeaks” in TUNISIA?

Iminente revolte in lumea araba?

Egipt – o revolutie dupa manual … S-o studiem cu atentie, ca sa stim la ce ne asteptam

REVOLUTIA se extinde si in YEMEN?

REVOLUTIA se extinde si in SUDAN?

VIDEO: Revolutia se extinde si in Serbia?

VIDEO: Hosni Mubarak A DEMISIONAT

Jandarmeria romana cumpara ECHIPAMENTE ANTIREVOLTA. Inclusiv PISTOALE MITRALIERA SI 4,5 MILIOANE CARTUSE …

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 12, 2011 at 10:45 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. gerik64 said, on februarie 12, 2011 at 11:37 am

    Unde exista multa saracie conduceri dictatoriale si mari diferente intre clasele sociale acolo va fii si manifestari de genul asta.Si cum acestea se intilnesc peste tot stam pe un butoi de pulbere.In orientul mijlociu Satana pregateste terenul pentru Antihrist caci de acolo trebuie sa apara si sa faca pe marele conducator si salvator al omenirii.LA NOI SITUATIA ESTE CRITICA nici aici nu mai dureaza mult timp, cum iesim din iarna vor incepe manifestatiii si greve.Populatia este satula de clasa politica de la putere dar si de opozitie.Cred ca acesta este anul acela cu spanacul despre care vorbea cindva parintele PAISIE DIN MUNTELE ATHOS.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.