SACCSIV – blog ortodox

www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Posted in 666, CIPURI, e-GUVERNARE, EVREI, internet, SEMNUL FIAREI, World Wide Web by saccsiv on ianuarie 23, 2011

Accesul pe internet se face incepand de fiecare data cu „www”. Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala. Nu sunt insa sigur asupra acestei ultime chestiuni.

Stim ca savantii evrei au gandit si au dorit construirea primei bombe atomice:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Aceiasi savanti au insistat mai apoi pentru crearea CERN:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BIG BANG

Iar la CERN a fost conceput in 1989 acest … www (World Wide Web):

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

Mai stim ca exista o stransa legatura intre documentele biometrice cu cip si internetul obiectelor si e-Guvernare:

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

PIRAMIDA e-GUVERNARII

Asadar, iata un sir interesant: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – internet in banda larga – www = 666 …

Altfel spus, in viitorul apropiat, legitimarea in fata sistemului si accesul chiar si la cele mai simple resurse necesare vietii sa va face prin documentele personale electronice ce deschid poarta cu cei trei de 6.

Se spune ca evreii considera ca mesia va veni atunci cand ei vor stapani toate bogatiile pamantului:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

Dar ei deja stapanesc toate bogatiile pamantului:

A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?

Este foarte posibil sa cautam degeaba pe 666 in bucatica de siliciu de pe cipul din documente. Este foarte posibil sa nu-l gasim nici macar in cipul implantat. Acest cip (din documente sau implantat) de sine statator nu prea le este util stapanilor SISTEMULUI. Adica alaturarea numelui de un numar de identificare, chiar pusa pe un cip, le-ar fi la fel de folositoare cum le-a fost si bolsevicilor sau nazistilor:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

Dar atat … Ce avem acum in plus? Amprentare, scanarea irisului, recunoastere faciala:

MEXIC va deveni prima tara care va folosi SCANAREA IRISULUI IN ACTUL DE IDENTITATE …

O diferenta majora fata de aplicatiile masinariilor IBM din perioada nazista. Si totusi, daca ar fi doar atat, controlul n-ar fi inca total. Ce lipseste? Cum ar putea ei stii instantaneu ce face, cum face si cand face ceva orice om de pe planeta? Pentru ca fara cip sa nu poti cumpara sau vinde? Raspunsul este deja evident: prin internet

Cred ca este o pista ce trebuie studiata.

Deci sunt cel putin doua elemente esentiale in sinistrul angrenaj: cipul si internetul. Iar unul din mijloacele prin care ELITELE te obliga sa intri in sistem este e-Guvernarea. Care este singura modalitate de a nu intra in hora dracilor? Refuzul oricarui document cu cip.

Iata deci o legatura intre 666 si cip. Nu spun ca va fi singura si ca nu le va debita mintea intr-un viitor apropiat sa puna cumva acest numar chiar pe cipuri. Doresc insa sa sublinez ca este foarte probabil suficient si cat au realizat … Atentie mare si vigilenta maxima. Si in primul rand nadejdea in bunul Dumnezeu.

Doamne ajuta!

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 23, 2011 at 12:36 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • IOAN said, on ianuarie 23, 2011 at 4:55 pm

      TOT SISTEMUL ACESTA MONDIAL CONSTRUIT ÎN JURUL FIAREI ANTICHRIST INSUFLĂ ORIUNDE DUHUL DIABOLIC AL LEPĂDĂRII DE CREDINŢĂ. ORIUNDE TE-AI UITA VEZI SISTEMUL…NU CRED DELOC CĂ SISTEMUL ACESTA A ABANDONAT NUMĂRUL 666 în CIPURI şi ASTA după ce sau CHINUIT SĂ PUNĂ CODURILE DE BARE 666 pe orice PRODUS. TOT SISTEMUL a SPUS că …VOR ÎNLOCUI CODURILE de BARE cu CIPURI. DE CE OARE ? FIINCĂ CIPURILE sunt CALCUATOARE INTELIGENTE MINIATURALE care POT FACE extrem DE MULTE lucruri ŞI POT AVEA POSIBILITĂŢI NELIMITATE faţă de CODURILE de BARE. DECI CIPURILE sunt TOT CODURI doar că SUNT CODURI INTELIGENTE cu INTERACŢIUNE şi CONTROL MULT SUPERIOR codurilor de bare( linii ).
      DACĂ VEŢI întreba un SPECIALIST INGINER ELECTRONIST.. CE ESTE CIPUL ? ÎN MOD SIGUR vă va spune CĂ ESTE UN COD

      Apreciază

  2. Ioan_fd said, on ianuarie 23, 2011 at 10:03 am

    Sa nu cadem, totusi, in capcana numerologiei!

    Apreciază

    • chisinauian said, on ianuarie 23, 2011 at 2:58 pm

      sigur ca numerologia e o ratacire, dar nu cred ca asta are legatura cu numerologia, caci e vorba de calculul nr-lui fiarei

      Apreciază

  3. quintus said, on ianuarie 23, 2011 at 11:00 am

    apropo de internet,uite ce-am gasit aici:
    http://radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm

    Apreciază

    • Catalin Kirk said, on ianuarie 24, 2011 at 9:54 am

      Musulmanii sunt mistificatori in problema evreiasca, fiindca ii urasc neconditionat. Nici nu m-as uita pe linkul ala, sau asemanator. Ne urasc si pe noi, crestinii ortodocsi, e drept ceva mai putin.

      Apreciază

  4. Victor said, on ianuarie 23, 2011 at 11:42 am

    propun sa renuntam la internet si sa dam foc la calculatoare

    Apreciază

    • studentperole said, on ianuarie 23, 2011 at 5:39 pm

      Din pacate a ajuns prea indispensabil, mai ales in mediul urban.

      A renunta la internet si calculatoare e ca si cum ai zice: „De azi nu mai umblu incaltat”

      Apreciază

  5. agerstress said, on ianuarie 23, 2011 at 12:17 pm

    Sa vorbim in completare de „icoana fiarei”. Sa profetit ca aceasta va fi „vie” (va crea iluzia ca este vie, nu va fi cu adevarat vie ca viata e de la Dumnezeu) si va putea vorbi si interactiona cu cel din fata ei… ca un monitor cu touch-screen, camera web, microfon si difuzor. Nu radeti, deja exista, in special la unele laptop-uri dar este o tendinta generala si se pare, impusa (din motive de securitate, evident…). In viitorul foarte apropiat intreg sistemul de calcul va fi inclus in ceea ce numim azi monitor (ati auzit de tablet-PC? poate unii dintre voi folosesc deja asa ceva). Ii mai lipseste un singur lucru major pe langa alte cateva marunte: posibilitatea dispozitivului de a actiona coercitiv asupra celui din fata sa. Aceste dispozitive vor fi instalate „in piata publica” adica, realmente peste tot la fel ca bancomatele astfel incat toate activitatile umane sa inceapa cu ele si sa se sfarseasca cu ele (de la tranzactii financiare la autentificare cu diferite prilejuri, la pontare, normare, comunicare…..).
    De asemeni, programe de sinteza vocala si de recunoastere vocala deja exista si vor fi evident, parte componenta a dispozitivului.
    Iata cui slujea de fapt stiinta! Din rascoliri oculte s-a nascut si fortelor malefice s-a facut sluga. Omul ar fi fost fericit si „sarac cu duhul”, altcineva avea nevoie acuta de stiinta. Acum se vede.

    Apreciază

    • Radu said, on ianuarie 23, 2011 at 3:47 pm

      Cine a profetit despre icoana fiarei? Da te rog mai multe detalii.

      Apreciază

      • Un Crestin Ortodox said, on ianuarie 23, 2011 at 4:58 pm

        @ Radu
        pentru ca „agerstress” nu ti-a raspuns pana la aceasta ora iti voi spune eu cu riscul de al deranja pe „Saccsiv”, cel a toate cunoscator, si pe „pr. Vasile”

        „icoana fiarei” =”chipul fiarei”
        citeste:
        „APOCALIPSA SFÂNTULUI IOAN TEOLOGUL
        CAPITOLUL 13
        Fiara, care se ridică din mare, defăimează pe Dumnezeu şi dă război sfinţilor. O altă fiară, proorocul mincinos, se ridică din pământ. Numele celei dintâi: 666.
        1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
        2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
        3. Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.
        4. Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?
        5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.
        6. Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.
        7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
        8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.
        9. Dacă are cineva urechi – să audă!
        10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.
        11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
        12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
        13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
        14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
        15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
        16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
        17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
        18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

        Apreciază

  6. ana said, on ianuarie 23, 2011 at 12:42 pm

    Un video care m-a tulburat:

    Apreciază

  7. ana said, on ianuarie 23, 2011 at 12:55 pm

    Peste ce site am dat cautand pe internet:
    http://www.darkdaysarecoming.com/ (zilele intunecate se apropie)
    Totul incepe sa capete sens….Recunoaste existenta a 3 societati secrete, illuminati, dragon si templars.

    Apreciază

    • ana said, on ianuarie 23, 2011 at 12:58 pm

      Illuminati conduc sexul si drogurile. Trag eu concluzia ca ei sunt in spatele ideii de a legaliza prostitutia si vanzarea de etnobotanice…

      Apreciază

  8. Caarol Duhul Capitanului said, on ianuarie 23, 2011 at 1:07 pm

    Apreciază

  9. fanu said, on ianuarie 23, 2011 at 2:12 pm

    două piste care pot creea dependeţe 666 internet ca mod de a fi cu împătimirea comunicării online şi cipul tot ca extindere a domeniului dependenţei dintre sistem şi societal, ambele cu rigori imperativ categorice de control şi mai ales împătimire… la acest moment cam tot omu tastează şi foloseţte www pe net, asta nu o poate nimeni nega şi cam tot omu este dependent de acest ultim drog cu efect direct asupra celor ale vieţii şi comunicării… ne am înstrăinat de ceea ce este afară fiindcă avem ceea ce ne este sugerat din interior, o lume alternativă şi falsă…

    Apreciază

  10. Un Crestin Ortodox said, on ianuarie 23, 2011 at 2:19 pm

    @ Saccsiv
    Stiai ca orice initiere a unei transmisiuni radiotelegrafice (transmisiune Morse) incepea cu VVV (trei V), si asta cu mult inaintea „celebrului” www (World Wide Web)?

    Apreciază

  11. X-Iurie said, on ianuarie 23, 2011 at 4:43 pm

    nda , baieti voi oleaca incepeti sa deviati … CNP este numarul fiarei , nu cautati in cip trei de 6 , cipul fara CNP nui valabil , codul personal din buletin si este Codul de bara a lui antihrist , cum pe fiecare produs sta trei de 6 asa si CNP-ul in baza de date este reprezentat de trei de 6 ! , nustiu cum sta treaba in ro , daca puteti si aveti posibilitate , mai bine va deziceti de cnp ! Treaba cu trei de www , e cam aceiasi , ca si cum teai uita , la pagina 666 a unei carti , sau kilometru 666 , nu va deviati de la subiectul principal , CNP e radacina problemei , in russia lumea da in judecata statu ca sa se lepede de CNP , pina cind modalitate legala , de lepadarea de CNP este in ucraina , moldova , si sfintul munte Athos !

    Apreciază

    • Un Crestin Ortodox said, on ianuarie 23, 2011 at 5:04 pm

      Esti pi alaturi, X-Iurie. Pi buni!

      Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 23, 2011 at 5:08 pm

      X-Iurie

      N-ai inteles ce-am vrut sa spun in articol.

      Apreciază

    • X-Iurie said, on ianuarie 23, 2011 at 5:09 pm

      cu iertare daca am fost prea dur , dar tre sa analizam real de unde vine problema ! , stiti mai bine revin cu un exemplu real si poate veti concluziona ceva din el , cu vreo saptamina in urma , pe un site de fotografie , un baiat sau poate domn nu stiu ce virsta o fi avind ca am dus comunicarea cu el pe net , a reprezentat o lucrare artistica , tema fiind , post apocaliptica – lumea dupa razboiul nuclear , in aceiasi imagine era o femeie reprezentata si avea ea un semn pe mina – sub forma de bara cod , si l-am intrebat pe respectivul (dar din alte discutii tot pe acelasi site sub alte fotografii unde s-au atins temele religioase am inteles cai ateu) despre subiectele reprezentate in imagine , mi-a fost interesant lia adus in lucrare intimplator sau a fost influentat de ceva sau cineva sau poate o fi citit vreo literatura sau o fi analizind ce se intimpla in lume , el mio zis ca intimplator o adus subiectele si ca tema e science fiction , o fi zis sincer sau poate o fi vreun evreu nu stiu , revenim la subiect – din cite cunoastem o sa fie si razboiul 3 mondial , cind nu stim dar ca o sa fie asta e precis , evident acolo se va da drumu si la arme nucleare , iar dupa o sa vina antihrist , si cine i se va inchina va lua semnul sau , iar semnul evident va fi un numar reprezentat in forma de bara cod , pe ceo fi in varianta finala pe un cip incorporat sau pe un plastic ce conteaza oricum ii de la necuratu , evident iam spus asta respectivului autor , dar el mie imi zice , tu deja ai semnul !!! , eu il intreb si unde cum ? , el imi zice , tu in buletin daca ai codul personal , deja ai semnul acesta bara cod dar pina cind e invizibil , (ca si cum invizibil dar il ai deja) , eu m-ai n-am cazut de pe scaun , de unde si pina unde un ateu stie poate mai bine si decit unii ortodocsi , ca CNP si este numarul fiarei . Iam spus ca in moldova este posibilitate legala de lepadat de acest numar . Ce am vrut sa spun , ca cineva din Parinti a spus , ca orice gind care ne vine in minte , e insuflat noua de cineva , iar de noi depinde daca gindu ii rau si daca il acceptam intram in pacat , nustiu cine io fi insuflat , acelui domn sau baiat , sau poate evreu , aceasta tema , ca o facea pe ateul , dar noi stim , ca necuratul uneori ii place sa se laude , si o poate face si prin cineva mai slab , si de ce nu si prin creatie … deci am vrut sa subliniez , ca CNP-ul totusi este radacina problemei ! Nu cautati in cip trei de 6 , el este in CNP !

      Apreciază

      • studentperole said, on ianuarie 23, 2011 at 5:56 pm

        Foarte bun comentariul; am inteles tot ce vrea sa zica X-Iurie

        Saccsiv, propun sa fie postat in rubrica „comentariul zilei”. Este bine de stiut ca in Moldova se poate renunta legal la CNP, ar putea fi implementata si in Romania legea respectiva.
        Practic, CNPul, sta la baza piramidei „cipurilor”, urmat de cod de bare, si cip electronic.

        ps: cipul electronic, o sa fie folosit mai mult ca mind control la nivel global, decat ca localizare si informatii despre individ. Mai pe romaneste, RFID, o sa fie biciul, arma de manevrabilitate, pt. oameni. Exact cum isi un pastor isi conduce in prezent oile cu bata, asa masonii au sa ne conduca pe viitor cu RFID.

        Apreciază

      • ana said, on ianuarie 23, 2011 at 8:56 pm

        Cum ar putea fi folosit cipul ca mind control? Ori il implanteaza in creier? Ma scuzati, dar nu inteleg cum vine treaba aceasta. Poate imi explicati si mie. Multumesc anticipat.

        Apreciază

      • agerstress said, on ianuarie 23, 2011 at 11:15 pm

        @X-Iurie,
        Tot ce este de la necuratu’ chiar si ceea ce are alta origine dar se afla acum in stapanirea necuratului poarta intr-un fel sau altul amprenta acestuia. Numarul 666 apare in multe alte ipostaze nu numai la insemnarea oamenilor. Este un semn al proprietatii si este pus si pe lucruri si pe sisteme informatice si pe retele de comunicatie sau de difuzare in masa forte militare, etc, ca un fel de pecete. Iata de ce este important sa demascam cat mai multe ipostaze ale prezentei acestui numar sau semn. Nu scrie nicaieri ca va fi folosit intr-o singura aplicatie. Chiar si asazisa „steaua lui David” are puternice rezonante 666 (sase colturi, sase triungiuri vizibile cu varfurile spre exterior si sase triungiuri invizvizibile cu varfurile spre interior rezultate din intersectia celor doua triunghiuri mari). Interesant faptul ca se va utiliza un numar (666) si un semn al fiarei. „Steaua lui David” a mai avut o asemenea utilizare in perioada nazista cand evreii erau obligati sa poarte pe mana dreapta o banderola cu semnul respectiv si culmea, de atunci le-a devenit simbol national. Au fost oare primii pecetluiti?
        Pentru oameni semnul sau numarul lepadarii va fi primit pe frunte sau pe mana dreapta. In momentul de fata asistam la o faza intermediara (actele biometrice) prin care vor sa-si puna la punct sistemul, dupa aceea semnul/numarul poate fi si sub forma unui tatuaj.

        Apreciază

  12. Pr. Adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 8:28 am

    Fratilor, cifra 6 exista in cipul RFID. Uitati aici si va rog sa cititi: http://apologeticum.wordpress.com/2009/04/01/demonstratia-existentei-numarului-666-in-cipurile-rfid/
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

  13. Pr. Adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 1:52 pm

    Am citit undeva ca aceste cipuri RFID implantate te pot influenta si induce anumite reactii si stari, ganduri si sentimente impotriva vointei tale. Din pacate nu mai gasesc materialul, dar am gasit ceva asemenator aici: http://www.youtube.com/watch?v=B25x0zwr8b0&feature=player_embedded

    Doamne Ajuta!

    Apreciază

  14. mircea said, on ianuarie 24, 2011 at 2:47 pm

    X-Iurie,

    Sfinti Parinti contemporani, zic, au zis ca CNP-ul e primul pas. Adica atribuirea unui nr. pt fiecare om. E si foarte logic. Apoi desfiintarea banilor lichizi, apoi implant (pe scurt).
    Deci, santem constienti ca am muscat prima momeala fara sa ne dam seama.( Era prin 1978 si Ceausescu a dat decret in privinta asta si asa ne-am facut cu cnp. – parca asa am citit pe undeva)

    Ana si Pr. Adrian,

    E vorba de biocurenti pe care ii poate citi si modifica acest implant. Acesti biocurenti sant transpunerea electrica a ceea ce gandim, a starilor noastre… Nu chiar in cel mai mic detaliu, dar e suficient cat sa poti fi „citit” si influentat. In revista Time acum un an se facea un clasament al primelor 50 de inventii din 2009, ca importanta si impact. Jumatate din astea 50 erau despre microelectronica implantata si interactiunea cu diverse zone ale sistemului nervos (in functie de aplicatia urmarita). M-a pus serios pe ganduri.

    Din aceiasi categorie – „pus pe ganduri”
    http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-12249645

    Apreciază

  15. petre said, on ianuarie 24, 2011 at 7:52 pm

    parerea mea: asta cu 666 == www e in cel mai rau caz o coincidenta.
    Internetu e ca un cutit poti sa tai paiinea sau sa omori un om. deocamdata e doar un mijloc de comunicare – buna – blogul asta sau rea – stiri de la minciuni-news.com.

    fix la fel si cu eguvernarea, sunt doar instrumente, cum le folosesti si mai ales cum ne pazim de rea-folosirea lor … aici e buba.

    am impresia ca il cautam pe necurat acolo unde nu e …. si asta ii este lui de folos nu noua.

    Apreciază

  16. […] www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetu… […]

    Apreciază

  17. Daniel Onaca said, on iulie 10, 2013 at 9:59 pm

    Reblogged this on Trufe și Aguride and commented:
    Roadele minții unui exaltat!

    Apreciază

  18. […] www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetu… […]

    Apreciază

  19. umbra said, on martie 10, 2016 at 4:54 pm

    Foarte multi oameni spun ca evreii conduc lumea ….. Se inseala . Cabalistii ,sinionistii , satanistii o fac nu evreii . Ca o parte din ei se trag din familii evreiesti asta nu inseamna ca sunt evrei . Evreii adevarati slujesc lui Savaot nu lu bal , lucifer si altii . Cine conduce lumea ? E foarte simplu …. The Money Changers . Aceleasi familii pe care Iisus io dat afara din templul sau si care l-au rastignit .
    Un video pt a intelege sistemul financiar

    Apreciază

  20. […] www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetu… […]

    Apreciază

  21. […] www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetu… […]

    Apreciază

  22. […] asemenea, unii spun că simbolul www inventat la CERN este în ebraică tot 666. Satanism ? Tind să dau crezare adepților acestor teorii, după ce am vizionat următorul […]

    Apreciază

  23. […] www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.